Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 1-2 Akhisar Beld.Gençlikspor

adres58
26.10.2012, 11:32
http://a1210.hizliresim.com/12/u/f9hyq.jpg

Geçen hafta Uğur Kadir ve Ziyanın cezalarından dolayı forma giyemediği ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor karşısında 4-2 lik bir mağlubiyet alan Sivassporumuz, bu hafta ligin yeni ekiplerinden Akhisar Belediye Gençlikspor karşısına çıkıyor. Oyuncularımızdan Aatıfın durumu maç saatinde belli olacak.

Bu önemli maçın öncesi ve sonrası tüm gelişmelerini bu başlık altında bulabilirsiniz.

Sivasspor - Akhisar Belediye Gençlikspor

STAD: 4 Eylül Stadyumu
HAKEM: Halis Özkahya

SAAT: 19:00
YAYIN: LigTv2

Muhtemel Kadrolar:

SİVASSPOR:
18-Milan Borjan
5 - Ziya Erdal
7 - Ricardo Pedriel Suarez
8 - Kadir Bekmezci
10- Kamil Pawel Grosicki
14- Michael Eneramo
20- Doğa Kaya
21- Jakub Navratil
44- Erhan Güven
67- Uğur Kavuk

Yedekler: Atilla Koca, Mehmet Nas, Abdulkadir Özgen, Milan Cerny, Jan Rajnoch, Hayrettin Yerlikaya

AKHİSAR BELEDİYE:
18-Oğuz Dağlaroğlu
4 -Çağdaş Atan
7 -Kenan Özer
10-Anıl Taşdemir
11-Sertan Vardar
14-Emin Aladağ
15-Uğur Demirok
19-İbrahim Sonko
21-Mustafa Aşan
34-Emrah Eren
80-Bruno Ferreira Momra Rosa

Yedekler: Evren Özyiğit, Gideon Adinoy Sani, Ahmet Cebe, Güray Vural, Diago da Costa Lima, Mehmet Yılmaz

Ve Maç

Sivas'ta Akhisar bayramı!

Sivasspor evinde Akhisar Belediye'yi konuk etti, ilk yarısı golsüz biten maçta Kenan ve Sertan ikinci yarıda konuk ekibi öne geçirdi, Ziya son anlarda farkı indirse de Akhisar 8 hafta sonra kazanmayı bildi..

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Halis Özkahya (xx), Erdinç Sezertam (xx), Nihat Mızrak (xx)

Sivasspor: Borjan (x) (Dk. 63 Atilla (xx), Ziya (xxx), Navratil (x), Erhan Güven (x), Uğur Kavuk (x), Kadir Bekmezci (xx), Doğa Kaya (x)(Dk. 46 Mehmet Nas (xxx), Erman Kılıç (x), Grosicki (x), Pedriel Suarez (x)(Dk. 71 Abdulkadir (x), Eneramo (x)

Akhisar Belediyespor:Oğuz Dağlaroğlu (xxx), Çağdaş Atan (xxx), Kenan Özer (xxx)(Dk. 58 Lima (xx), Anıl Taşdemir (xx)(Dk. 79 Mehmet Yılmaz (x), Sertan Vardar (xxx), Emin Aladağ (xxx), Uğur Demirok (xxx), Sonko (xxx), Mustafa Aşan (xxx), Emrah Eren (xxx), Bruno (xxx) (Dk. 89 Ahmet Cebe (xx)

Goller: Dk. 87 Ziya Erdal (Sivasspor) Dk. 47 Kenan, Dk. 60 Sertan (Akhisar Belediyespor)

Sarı kartlar: Dk. 15 Navratil, Dk. 59 Mehmet Nas (Sivasspor), Dk. 68 Lima, Dk. 77 Sonko, Dk. 79 Bruno, Dk. 84 Oğuz (Akhisar Belediyespor)

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan maçı konuk ekip 2-0 kazandı.

2. dakikada Kenan'ın sağ kanattan kale alanına gönderdiği topu kaleci Borjan çeldi. Borjan'dan dönen topu Sivasspor savunması uzaklaştırdı.

12. dakikada gelişen Sivasspor atağında, Pedriel'in vuruşunda top savunmadan döndü. Dönen topu kapan Eneramo, kaleci Oğuz'u çalımlamak isterken yerde kaldı. Akhisar Belediyespor savunması meşin yuvarlağı uzaklaştırdı. Hakem Halis Özkahya, bu pozisyonda devam kararı verdi.

29. dakikada Erman'ın pasıyla rakip ceza alanına hareketlenen Grosicki'nin sert vuruşunda, kaleci Oğuz meşin yuvarlağı kontrol etti.

43. dakikada gelişen Akhisar Belediyespor atağında, Emrah'ın pasıyla topla buluşan Mustafa Aşan'ın rakibini çalımladıktan sonra yaptığı sert vuruşta, meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına döndü. Dönen topu önünde bulan Kenan'ın vuruşunda ise meşin yuvarlak kaleci Borjan'da kaldı.

45. dakikada Erman'ın ceza alanı dışından kullandığı serbest atışta top auta çıktı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da izlediği karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz eşitlikle sona erdi.

47. dakikada Navratil'den seken topla hareketlenen Kenan, ceza alanı yayı üzerinden yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Borjan'ın sağından ağlarla buluşturdu: 0-1

53. dakikada Grosicki'nin sol kanattan ceza alanına gönderdiği topa, kayarak hamle yapan Eneramo dokunamadı. Bu pozisyonun devamında Uğur'un ceza alanı dışından vuruşunda kaleci Oğuz topu kontrol etti.

60. dakikada Anıl'ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topa, Bruno ile kaleci Borjan aynı anda hamle yaptı. Kaleci Borjan'ın yerde kaldığı pozisyonda ceza alanı sol çaprazında topu önünde bulan Sertan, sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 0-2

Akhisar Belediyespor'un 2. golü bulduğu pozisyonda sakatlanan Sivasspor kalecisi Milan Borjan, oyuna devam edemeyince yerini kaleci Atilla Koca'ya bıraktı.

67. dakikada sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında, Erman'ın kale alanına gönderdiği top savunmadan sekti. Bu pozisyonda Eneramo'nun röveşata vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

73. dakikada defanstan seken topu önünde bulan Grosicki'nin vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti.

75. dakikada Grosicki'nin savunmanın arkasına gönderdiği topa, Eneramo ile kaleci Oğuz birlikte hamle yaptı. Eneramo'nun yerde kaldığı pozisyonda, kaleci Oğuz topu kontrol etti. Bu pozisyonda Sivassporlular hakeme penaltı itirazında bulundu.

87. dakikada Sivasspor farkı 1'e indirdi. Akhisar Belediyespor savunmasının uzaklaştırmaya çalıştığı topu kontrol eden Ziya, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-2

90+4. dakikada Grosicki'nin sol kanattan ceza alanına ortasında, Eneramo'nun kafa vuruşunda top direğin yanından auta çıktı.

Maç, Akhisar Belediyespor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi

nuri_58
26.10.2012, 11:52
Aatıf kadroda olsa bile ilk 11de başlamaz.Risk edilmez yani.Atıf oynamadanda kazanabileceğimiz bir maç olucağını düşünüyorum.umarım galip geliriz.

gürünlüyiğido58
26.10.2012, 12:26
Aatif'in olmaması büyük eksiklik olur , fakat biz elimizdeki kadroyla 4 EYLÜL ' de Akhisarı yenemezsek cidden yazık olur. Ancak takım rakibi küçümsemeyip , inanarak oynarsa fark atarız. Ayrıca taraftara da büyük iş düşüyor , takımı desteklemek için tribünü doldurmaları gerekiyor. İnşallah 100. galibiyetimizi alır çifte bayram yaparız :)

Salim58
26.10.2012, 12:49
Aatıf'ın durumu maç saatin'de belli olacaksa kadroda olacak demektir.
Taraftar'ın desteği ile bu maçı rahat alacağımızı düşünüyorum.

infial§
26.10.2012, 13:44
Kaleciler korcan,Nihat ve kaçak bednar dışında eksiğimiz yok

chatlaq
26.10.2012, 13:59
Kaleciler korcan,Nihat ve kaçak bednar dışında eksiğimiz yok

bendar zaten aklımıza girmeden unutuldu. korcan ve nihat da yine uzun zamandır kadroda olmadığından alışıldık standart kadromuzla oynayacağız

58MUAMMER58
26.10.2012, 14:45
rıza hoca maceraya girmezse oyuncularımız nasılolsa kazanırız havasına girmezse kazanacağımız birmaç fakat beni düşündüren kendi sahamızdaki beraberlik serimiz nedense favori olduğumuz maçları bitürlü kazanamıyoruz hücum ağırlıklı kadroyla oynamamız gerekiyor

tavatir
26.10.2012, 15:35
Rakip çok koşan diri bir takım. Defansları tecrübeli. İşi sıkı tutmalıyız. Rakibi hafife alırsak kötü olur. Centilmence , güzel bir maç olsun ve inşallah 3 puan alalım.

yener_sahin
26.10.2012, 15:46
Akhisar bize alan savunması dersi verebilir.Bazı arkadaşlar haybeden sallamışlar ama rakibin derdi ligde kalmak kafaya oynamak değil.O yüzden alınan her puan 3 puan demek.Erman yine artis bir tavır takınıp sahada yürümez biraz iş yaparsa anca 3 puanı alabiliriz.

Respect58
26.10.2012, 16:18
Aatıf'ın oynama ihtimali zayıfmış.Bu bizim için kötü oldu.Akhisar'ın üzerimize geleceğini sanmıyorum.Bir puanla yetinmek isteyeceklerdir.Kapalı savunmayı açabilecek enden oyunculardan biri olan Aatıf'ın olmaması bizim için büyük kayıp.Maçın kilidini açmak için Eneramo,Erman ve Kamil'in kişisel becerilerine ihtiyacımız olacak.İlk golü attıktan sonrası daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.Rakibi ciddiye alıp kendimzi bilerek oynamamız gerek.

Ricardo Pedriel
26.10.2012, 16:25
lanet olsun başka hakem yokmuş gibib halis özkahya yönetecek

ardich
26.10.2012, 18:02
3-1 kazanırız takımımiza güveniyoruz en büyük sivas

şarkışla 58
26.10.2012, 19:44
Bu maçı farklı alıp averajımızı düzeltmeliyiz

HALIL
26.10.2012, 20:26
yapma aatif sen olmasan isimiz zor beeee

SivasliMuhammed
26.10.2012, 21:20
Beyler ben konu acamadim diye buraya bi yazim:antrenmandaki ücüncü zenci kim
link:http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/sivasspor/riza-calimbay-akhisar-macini-yuzde-100-kazanmaliyizSXTVQ38889SXQ?ref= YSX Dakika:1:04 numara:17

kursad1981
26.10.2012, 23:41
bayramın 1. gunu aksam antremanını bende ızledım atıf yarım saat duz kosu yaptı sonra ıcerı gıttı bu hafta buyuk ıhtımalle oynamayacak cıft kale macı kıran kırana gectı as takım yedek takımı 3 0 yendı gollerı erman suarez ve eneramo attı rıza hoca sık sık macı durdurak uyarılarda bulundu ıdman sonrası futbolcuları bıraraya toplayarak su konusmayı yaptı hepınıze cok tesekkur edıyorum hepınız ısteklıydınız akhısar macında aynı ıstegı gosterırsek akhısar macını gecerız zıra cok zor bır mac bızı beklıyor dedı dunkı antremandakı as takım 11 mızde su sekıldeydı borjan ugur erhan navratıl zıya kadır doga grosıckı suarez erman eneramo

Morten58
27.10.2012, 00:14
Beyler ben konu acamadim diye buraya bi yazim:antrenmandaki ücüncü zenci kim
link:http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/sivasspor/riza-calimbay-akhisar-macini-yuzde-100-kazanmaliyizSXTVQ38889SXQ?ref= YSX Dakika:1:04 numara:17

Ya Eneramo,nun yada Faty'nin arkadasidir.

Eger Futbolcuysa kendisi belki devre arasinda Transfer'de edilebilir , ama acikcasi bende cok merak ettim, ismi ne vesayre......................

kursad1981
27.10.2012, 00:34
Ya Eneramo,nun yada Faty'nin arkadasidir.

Eger Futbolcuysa kendisi belki devre arasinda Transfer'de edilebilir , ama acikcasi bende cok merak ettim, ismi ne vesayre......................

ısmı muhammed dunkı antremanda 10 dk falan sag acıkta oynadı

cemahmety
27.10.2012, 09:37
Aaatıf'ın sık sık sakatlanması çok düşündürücü oluyor bir noktadan sonra inşallah ciddi bir şey olmaz bu maç için çok arayacağımızı düşünmüyorum ama ilerleyen haftalarda şüphesizki çok çok lazım olacaktır. Grosicki son haftalardaki iyi performansını devam ettirirse Aatıfın eksikliğini hissetmeyiz. Maça gelince oyuncularımız rakibi küçümsemeden konstanre olarak oynarlarsa bu maçuı çok rahat kazanırız.

58akif34
27.10.2012, 12:20
Suan stadin önündeyim kimseler yok bileti de de kimse yoktu galiba bu maç tribunler boş olacak

nuri_58
27.10.2012, 15:26
hakem %90 olumsuz etkiler maçı . ilk 18 neden açıklanmıyor hiçbir zaman ? kadroyu maçtan yarım saat ve ya en fazla 1 saat önce öğrenebiliyoruz . tribünler dolu olsa ne olur . maratonun yarısından fazlası çekirdekçi . vip zaten öyle . galip gelemezsek ilk 3 hayal olur . haftaya zorlu bir ordu deplasmanı var ve ardından eskişehirle oynuyacağız . bu 3 maçta hedef 9 puan olmalı ve en 6-7 puan almalıyız. bu sene ilk 3 e oynayabilecek kadromuz var . rıza hocanın tercihleride sonucu etkiliyor . bakalım nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağız .

wiyanali
27.10.2012, 15:36
allahin izniyle bu maci rahat kazanacagiz

RsT4
27.10.2012, 15:56
ne zaman kesin kazanacağız desek hüsrana uğruyoruz kesin bişey söylemek istemiyorum

yener_sahin
27.10.2012, 16:14
Maçdan önce Faty ve Aatıf'ın oynamayacağına yönelik haberler geliyor...

adres58
27.10.2012, 16:31
Maçdan önce Faty ve Aatıf'ın oynamayacağına yönelik haberler geliyor...

Doğru.. ikiside şu an için kadroda yoklar gibi.. Ayrıca Milan Cerny de sakat... Ziyanın yerine Hayrettin, Stoperede Murat Akça düşünülüyor aldığımız bilgilere dayanarak. Bakalım hayırlısı. Birazdan kadroyu öğreniriz..

infial§
27.10.2012, 17:03
3 puan aldığımız takdir de Kasımpaşa ve Bjk yı sıralama da geçiyoruz.

burak58as553
27.10.2012, 17:09
Sivasspor XI: Milan Borjan, Uğur, Erhan Güven, Navratil, Ziya Erdal, Kadir, Doğa Kaya, Kamil Grosicki, Erman Kılıç, Pedriel, Eneramo

burak58as553
27.10.2012, 17:09
Rıza hoca macera aramıyor..Çok iyi oldu içimiz rahatladı :)

burak58as553
27.10.2012, 17:10
Akhisar XI: Oğuz, Emrah Eren, Çağdaş Atan, Mustafa Aşan, Uğur Demirok, Sonko, Kenan Özer, Emin Aladağ, Anıl Taşdemir, Sertan Vardar, Bruno

dogan5880
27.10.2012, 17:14
keşke atıff olsaydı atıffı ızlemek zevk verıyorr

infial§
27.10.2012, 17:17
Pedriel ve Eneramo çift forvet oynuyoruz yanılmıyorsam sezon başından beri ilk kez böyle bir kadro kurulmuş,gol sıkıntısı çekmeyiz bu maç

burak58as553
27.10.2012, 17:19
Pedriel ve Eneramo çift forvet oynuyoruz yanılmıyorsam sezon başından beri ilk kez böyle bir kadro kurulmuş,gol sıkıntısı çekmeyiz bu maç

Bence hoca geçen seneki sistemi uyguluyor.Solda Kamil sağda Pedriel ortada Erman en uçtada Eneramo'yu oynatacak gibi

tavatir
28.10.2012, 11:02
Rakip çok koşan diri bir takım. Defansları tecrübeli. İşi sıkı tutmalıyız. Rakibi hafife alırsak kötü olur. Centilmence , güzel bir maç olsun ve inşallah 3 puan alalım.

Maalesef tam maçtan önce de söylediğim gibi aklıma gelen başıma geldi.

mishka
28.10.2012, 12:15
Dün ısınmadan itibaren kimin profesyonel ve ciddi şekilde maça asıldığı belliydi.Sonuçta da hak eden maçı ciddiye alan kazandı. Ayrıca takım kötü taraftarımız da kötüydü. Sahadaki oyunu takip etmeyen rakibi baskı altına alıp kendi takımını motive eden bir taraftar yapısı yok. Karşıdan karşıya kırmızı beyazla olmuyor bu işler son dakikalardaki gibi hakemi rakibi baskı altına alacaksın .

Bir başka bir konu ise hocamızın duygusal davrandığını düşünüyorum saha dışında futbolcuyu seviyorsa seviyor sevmiyorsa sevmiyor. Ama bunu sahadaki takıma oyuna yansıtıyor. Bazı futbolcular forma yüzü göremez oldu. Hocanın aldığı Doğa gibi vasat bir oyuncu Keita'dan iyimiydi de Keita gönderildi. Rasmussen'den daha iyi dedğimiz bir forvetimiz var mı. Gerçekten bu takımda bazı şeyleri anlayamıyorum ,mantıkla izah edilemiyor.

izmirliyigido
29.10.2012, 09:07
Kadroda (sağbekte, stoperde, orta saha da, sağ kanatta) değişiklik yapılmadığı müddetçe bu takım ve taraftar her zaman üzülmeye mahkum. Rıza hocanın bazı bariz yanlışlardan vazgeçmesi lazım.

Bunlardan en başta sağbekte varlık gösteremeyen UĞUR'un yerine stoperde kötü oyanayan ERHAN GÜVEN'i, Erhan'ın yerine RAJNOCH'u, orta sahada DOĞA KAYA'nın yerine ADEM KOÇAK'ı, sağ kanatta ise PEDRİEL'in yerine CERNY'i oynatması lazım. AATIF'ı ise her zaman sağlam tutması ve sürekli oynatması lazım.

Biz teknik direktör değiliz ama dışarıdan görünen bariz şeyler bunlar. Bizim gibi futbol cahili insanlar bile anlıyor. Rıza hoca haydi haydi anlıyordur (!).. :D

.

Rallim58
29.10.2012, 09:24
Zaman zaman, kadroya dahi alınmayan; Murat Akça, Mehmet Nas, Milan Cerny, Faty, Abdulkadir Özgen, Rajnoch, Adem Koçak gibi futbolculara "futbol unutturuluyor veya küstürülüyor", sonra da kapasitesinin üzerine çıkması lazım ya da "beklenileni veremedi" gibi klişe sözcüklere sarılıyoruz.

Oysa; kötüde oynasa bu benim eski futbolcum, oynatırım, diyecek yürekli insanlar olmalı. Takıma transfer yaparken eski öğrenci toplama kampanyası, her teknik heyet için bir gelenek olsa gerek.

OzkanBaskan
29.10.2012, 09:48
Zaman zaman, kadroya dahi alınmayan; Murat Akça, Mehmet Nas, Milan Cerny, Faty, Abdulkadir Özgen, Rajnoch, Adem Koçak gibi futbolculara "futbol unutturuluyor veya küstürülüyor", sonra da kapasitesinin üzerine çıkması lazım ya da "beklenileni veremedi" gibi klişe sözcüklere sarılıyoruz.

Oysa; kötüde oynasa bu benim eski futbolcum, oynatırım, diyecek yürekli insanlar olmalı. Takıma transfer yaparken eski öğrenci toplama kampanyası, her teknik heyet için bir gelenek olsa gerek.

o Kadar güzel açıklamışsın ki tebrik ediyorum kardeşim..Artık yeter bizlerde rahat rahat maç izlemek istiyoruz bayram zehir oldu.