Orijinalini görmek için tıklayınız : Takımın Hedefi İlk 10 mu?
DOGU_BEY 29.10.2012, 00:00 •Ne hikmetse geçen sezon kapsından döndüğümüz play off tan ve yine Rıza hocayla bunu başardığımız bu mücadeleden sonra, hocanın bu sezon ilk 10 bizim için başarıdır şeklindeki söylemleri ve adeta hedefi küçülterek bizi sıradan, bir inip bir çıkan Antep gibi Gençlerbirliği gibi bir takım görünümüne sokmak istemesini anlayan var mı?
•Bu takım süper lige çıktığı 3.sezondan itibaren hep üst sıraları hedeflemiş hep çıtayı yükseltmiştir...SİVAS şehrinin kaderi için de üst sıraları hedeflemek zorundadır!!!
•Avrupa kapısından döndükten sonra 2 sezon son anda ligde kaldığımız günlerde bile sezon başında hep ilk 4 ilk 5 hedefi konulmuştu...Şimdi ne oldu da birden bire Rıza hoca bu sezon ilk 10 laflarını konuşuyor???
•Eldeki kadro anca buna yeter diyorsa neden sezon başında ısrarla eksik bölgeler için alternatfi olmayan yerler için transferde ısrarcı olmadı? Ya da bjkye gitmek için herşeyi yaparken transfer yapmayı unuttu mu yoksa?
• Eğer hoca unuttuysa bu taraftar asla unutmaz sayın hocam...ve asla bu takım hedef küçültemez...küçültürse artık ligin demirbaşı olmuş olan Sivasspora ve SİVAS şehrinin kaderine ihanet etmiş olur!!!
Morten58 29.10.2012, 00:07 http://www.dailymotion.com/video/xrgwxf_yeter-artik-calymbay_sport
Lig baslamadan önce! Bu Videoyu izlerseniz , RIZA CALIMBAY HOCANIN Lig baslamadan önce neye hazirlandigi görünmektedir.
BJK!!!
58musab58 29.10.2012, 00:09 eyw..doğu bey güzel konu açmışsın..bu takımın hedefi uefa ya gidebilmektir ve bunu yapacak gücüde vardır..ama bunun olması için rıza hocanın inadından ve torpille topçu oynatma anlayışından vazgeçmesi gerekmektedir..bu takımda artık..
MURAT AKÇA, MEHMET NAS, CERNY, ABDULKADİR
gibi azimle top oynayan adamların hakkı yenmemelidir.
58musab58 29.10.2012, 00:11 rıza hoca artık şunu anlamalıdır..uğur ve doğa bu takımda oynayacak adam değil, erhan stoper değil pedriel sağ açık değil bunları görmek için morinho olmak gerekmez..
babapiton 29.10.2012, 00:12 Sözüm meclisten dışarı ama bu site Sivasspor'un Gündemini belirleyen bir site futbolcusundan teknik heyetine yönetiminden taraftarına herkes takip ediyor ve Bunu fırsat bilen kuyruk acısı olan,art niyetli kişiler türedi Doğu_bey bu yazınla onlara davetiye veriyosun her ne kadar haklı olsanda biz Takımımıza desteğe devam edelim Rıza hocanın arkasında duralım 2 hafta yenildik diye asıp kesenler zamanında Bülent hocaya sallayanlar şimdi Bülent hoca aşkı tutdu
58musab58 29.10.2012, 00:14 son olarak rıza hoca takımda kayırmacılık yapmamalı, torpille adam oynatmaktan vazgeçmeli...Eğer tüm bunlar bjk ye gidemediği içinse şunu bilsinki bu sivaslı bir insana rıza çalımbay gibi birine yakışmıyor...erman da rıza hocada kendilerini bjk ye aldırmak için resmen yırtındılar ve bu taraftar onları buna rağmen bağrına bastı..ama bu yapılanlar bu iyiliğin karşılığıysa yazık...:mad::mad::mad:
kursad1981 29.10.2012, 00:16 rıza hocanın bu saatten sonra formayı artık hak edene vermelıdır ısme degıl ayrıca iş işten gecmeden yok mecnun baskanın masaya yumrugu vurması gerekır
58musab58 29.10.2012, 00:17 Sözüm meclisten dışarı ama bu site Sivasspor'un Gündemini belirleyen bir site futbolcusundan teknik heyetine yönetiminden taraftarına herkes takip ediyor ve Bunu fırsat bilen kuyruk acısı olan,art niyetli kişiler türedi Doğu_bey bu yazınla onlara davetiye veriyosun her ne kadar haklı olsanda biz Takımımıza desteğe devam edelim Rıza hocanın arkasında duralım 2 hafta yenildik diye asıp kesenler zamanında Bülent hocaya sallayanlar şimdi Bülent hoca aşkı tutdu
doğru söylüyorsun kardeş katılıyorum..Ama biz sesimizi nasıl biz her zaman rıza hocanın arkasında durduk hala da öyleyiz..Bjk ye gitmek için uğraşırkende durduk şimdide duruoruz ama hocada bazı şeyleri artık görmeli...Bu takımdaki diğer oyuncuların emeğine taraftara yazık değilmi??
DOGU_BEY 29.10.2012, 00:18 http://www.dailymotion.com/video/xrgwxf_yeter-artik-calymbay_sport
Lig baslamadan önce! Bu Videoyu izlerseniz , RIZA CALIMBAY HOCANIN Lig baslamadan önce neye hazirlandigi görünmektedir.
BJK!!!
daha söze gerek yok morten kardeş...
Morten58 29.10.2012, 00:21 daha söze gerek yok morten kardeş...
evet , bu video'yu sinirlenip hemen hazirlamistim , ama bosuna:)))
Rıza Çalımbay bu takımı düşme potasında iken teslim aldı ve eski güzel günlerine ulaşabileceği bir sistemi ve istikrarı sağladı.Üst üste 2 mağlubiyet aldı diye bir teknik direktöre bu kadar eleştiri ve haksızlık yapılmamalı.
2 mağlubiyet aldı diye teknik direktör değiştirirsek nerelere gideceğimiz bellidir.Seneler önce Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Malatyaspor ve Fenerbahçe yi İstanbul da 6-1 yenen Aydınspor şimdi 3.ligdeler.Biz de devamlı teknik direktör değiştirerek oralara mı inelim?.Unutmayalım ki başarı için en önemli unsur istikrardır
DOGU_BEY 29.10.2012, 00:28 Rıza Çalımbay bu takımı düşme potasında iken teslim aldı ve eski güzel günlerine ulaşabileceği bir sistemi ve istikrarı sağladı.Üst üste 2 mağlubiyet aldı diye bir teknik direktöre bu kadar eleştiri ve haksızlık yapılmamalı.
2 mağlubiyet aldı diye teknik direktör değiştirirsek nerelere gideceğimiz bellidir.Seneler önce Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Malatyaspor ve Fenerbahçe yi İstanbul da 6-1 yenen Aydınspor şimdi 3.ligdeler.Biz de devamlı teknik direktör değiştirerek oralara mı inelim?.Unutmayalım ki başarı için en önemli unsur istikrardır
hocam görüşlerinize saygı duyuyorum zaten hocayı değiştirelim hemen gitsin düşüncesinde değilim fakat eğer 2 yıldır yaptığı yanlışlarına devam ederse kendi sonunu kendi hazırlyacak işin üzücü tarafı da bu...Hala erhan güvenden stoper pedrielden sağ açık yaratma sevdasında hala doğayı kurtarıcı olarak ortasahaya sürüyor hala uğurun alternatifini bulamadı vesaire vesaire...Bunları görmezsek kendimizi kandırmış oluruz...Yoksa hocanın bizi bataklıktan kurtaıp bugünlere getirmesini unutmuş değiliz...Hele ki sezon başı bjkye gitmek için adeta yalvarır derecesine yaptığı işlerden dolayı hala ona sahip çıkılıyorsa...
Bu takımda 3 haftadır apaçık yanlış giden birşeylere müdahale edilmeyip göre göre takım kötüye gidiyorsa orda birinin çıkıp dur demesi lazım
Biz ne lige yeni çıktık, nede başarıyı hazmedememe sorunumuz var
Bugün biz iki maç üstüste kaybedebiliriz ama göre göre yapılan hataları görmezden gelemeyiz ( hocanın bjk aşkını görmezden geldik ama burada olmaz artık kusura bakma )
Eğer bu takımda alternatif üretilemiyorsa, hala bazı oyuncularda anlamsız inat ediliyorsa, 4 aylık transfer sezonunda aatıf dışında takımı yukarıya taşıyacak kapasitede tek oyuncu alınmıyorsa, uğur kavuk ısrarını haklı çıkarmak adına erhan yerine faty sağ bekte oynatılıp maç ve faty harcanıyorsa, kimse vizyondan başarıdan yüksek hedeften bahsetmesin...
Tekrar söylüyorum Sivasspor başarının zirvesini de dibe vurmayı da görmüştür, kimse bu takımı camiayı sıradan takım haline getirmeye çalışmasın
Kişisel yapısına birşey demem ama Sivassporun yeri ilk 4 ve avrupadır diyecek bir bülent uygun felsefesine ihtiyacımız varhem de çok acil... biz yine tüm ülkeye adımızdan bahsettiririz yine uefalara manşet oluruz, yarım kalan şampiyonluk hesabını kapatırız ama dedim ya mesele vizyon ve kapasite meselesi
DOGU_BEY 29.10.2012, 00:37 rıza hocanın bu saatten sonra formayı artık hak edene vermelıdır ısme degıl ayrıca iş işten gecmeden yok mecnun baskanın masaya yumrugu vurması gerekır
katılıyorum artık hoca birşeylere müdahale edemiyorsa başkan yumruğunu masaya vurmalıdır..diğer yöneticlerden birşey beklemiyorum zaten onların sadece adı yönetici, başkanın çeyreği kadar taşın altına ellerini soksalar şimdi çok farklı yerlerde olurduk zaten...
DOGU_BEY 29.10.2012, 00:41 Sözüm meclisten dışarı ama bu site Sivasspor'un Gündemini belirleyen bir site futbolcusundan teknik heyetine yönetiminden taraftarına herkes takip ediyor ve Bunu fırsat bilen kuyruk acısı olan,art niyetli kişiler türedi Doğu_bey bu yazınla onlara davetiye veriyosun her ne kadar haklı olsanda biz Takımımıza desteğe devam edelim Rıza hocanın arkasında duralım 2 hafta yenildik diye asıp kesenler zamanında Bülent hocaya sallayanlar şimdi Bülent hoca aşkı tutdu
bu konuda da sonuna kadar haklısın birşey demiyorum ama bazı şeyleri de artık görmeliyiz ve açık açık konuşmalıyız diyorum hocam...
Morten58 29.10.2012, 00:41 RIZA CALIMBAY''IN en büyük HATASI isme bakarak Kadro kurmasidir.
Eger UGUR'dan , DOGA 'dan vazgecemiyorsan , kiyamiyorsan --- Teknik Direktörlük yapmiyacaksin.
Gercek iyi akilli Teknik Patron Formda olani ve gelecegi biraz yatirim yaparak Kadro kurur.
Örnek Erhan Güven Stoper'den alip Ugur'un yerine Sag Bek'de oynatip , Stoper de ise Murat Akca -Navratil ikilisine sans verebilir. Oda olmadi genc Kaan KILCI 'yi sag Bek'e alir Navratil- Erhan ikili kalir.
Vazgecilmez DOGA'nin yerinede Mehmet Nas gibi mücadele'ci caliskan Tercübeli isme sans verebilir , veyahut'da iyi bir Ön-Libero takbiyesi yapilabilir.
Bunlar Hocanin ve Yönetimin isi , bizlerin burada bunlari yazmamiz bile aciz.
58MUAMMER58 29.10.2012, 02:54 SİVASSPORUN hedefinin ne olduğunu anlamak için önce sezon başlamadan bu takımın neler yaşadığına bakmak lazım geçmiş sezon hakettiğimiz halde kimi zaman oyuncuların rıza hocanın ve ağırlıklı olarak hakem hataları yüzünden avrupaya gidemedik :mad:sezon bittiğinde rıza hoca buyılın kadrosunu kuracağı yerde bjk yle flört etmiş kimi zaman yönetimin bilgisi dahilinde kimi zaman özel görüşmelerde bjkyle dirsek teması yapmış bizde hep beraber bjknin hoca bulmasını rıza hocanın kalıp kalmıyacağını bekledik herkesin unuttuğu birşeyvar bu takım belkide tff tarafından küme düşürülecekti fb bile pahalı transfer yapmaya çekindi zira küme düşdümmü oyuncu elini kolunu sallıya sallıya gidiyor alacaklarınıda son €suna kadar alıyor alamazsa bakınız konyaspor malatyaspor sakaryaspor gibi olursunuz bunedenden dolayı ve rıza hocanın durumundan dolayı transferde geç kaldık millet takır takır transfer yaparken seyrettik eneramonun yerine golcü bulamadık bulduğumuzuda cimri yönetim sayesinde alamadık iyikaleci bulamadık borcana kaldık iyiforvet bulamadık eneramoya kaldık iyi birsağbek iyibir önlibero bulamadık uğura erhana doğaya kaldık forvet diiye eroinci sakat bednarı aldık sakat abdulkadiri aldık toplam 5 dak oynattık tek iyitransfer atıff zaten kazandığımız puanları onunla kazandık hepimiz busene ligde kalalım yeter dedik busartlarda lige başladık iyide başladık aslında fb yi mersini ts yi elimizden kaçırdık fakat son 2 3 maçtır takımı tanımakta güçlük çekmeye başladık ermanı groseçkiyi pedrieli eneramoyu kadiri navratili tanıyabiliyormusunuz ?buna bide rıza hocanın arnavutlara taş çıkartan inadı yanlış adamları oynatması sağbekten stoper forvetten sağaçık aratmaya çalışması oyunu okuyamaması eklenince buna birde saydığım oyuncuların inanılmaz düşüşü eklenince takımda haliyle durmuş oldu :mad:bu takım ilk 10 için fazla eğer rıza hoca ve oyuncular inanırsa ruhsuz oynamazlarsa devre arasına kadar zirveden uzaklaşmazsa ilk 6 içine gireceğimize inanıyorum devre arasında sağbek önlibero hızlı ve golcü forvet çok iyi kaleci alınırsa iişimiz dahada kolay olur yok bu kadroyla olacaksa rıza hocanın taraftara kulak vermesi kuru inadından vazgeçmesi formayı hakedene vermesi futbolcuların ruhsuzluğu bırakması taraftarında takıma teknik direktör aramayı bırakıp yensede yenilsede takıma sonuna kadar destek olması gerekiyor durum okadar wahim değil şampiyonluk adayı bjk ts den 1 puan gerideyiz henüz birşey bitmiş değil sadece pisipisine kaybettiğimiz puanlardan ötürü üzgünüz kızgınız :mad:
DOGU_BEY 29.10.2012, 12:45 Bence iş işten geçmeden daha yolun başındayken neşteri vurmak lazım...Başkanımız da Rıza hocaya gerekli uyarıyı yapmalı belki doğru değil ama artık durum bunu gösteriyor...Çünkü takımda resmen torpille oynayan adamlar var..Doğa Kaya gibi, sırf bjk etiketli olduğu için oynayan Erhan Güven gibi...Ayrıca lig hedefi konusunda hem yönetimden birinin hem de hocanın net bir açıklama yapması lazım...
Doğu bey : Hadi Erhan Güven bir şekilde Uğur Kavuk'un yerinde her halukarda oynar, onu geçtimde hala bu mantığım bir türlü Doğayı kabullenemiyor. Bir arkadaşın dediği gibi Kıvanç gibi bir oyuncuda çok rahat 60-70 dakika oyun çıkarabiliyordu. Belki bilmediğimiz şeyler vardı lakin bir oyuncu oynatılmazsa mutlaka oynayacağı yere gitmeyi isteyecektirde. Özellikle bu mantığı anlayamıyorum. Yahu şöyle takımda adam gibi bir iki oyuncunun haricinde aman aman birisi yok. Uzun topla şişirmelerle nerelere kadar maç bitireceksiniz. Artık bitti bu devir kapandı. Süratli pas yaparak oyun oynama devri var, günümüz futbolunu takip etmiyoruz. Etmeyincede bu hallere düşüyoruz. Neyse bakalım bu ruhsuzlar ordusuna hangi sihirli değnek değecekte bizleri heyecanlandıracak diye bekliyoruz. Yoksa Mersinle Karabük bize yetişmiş durumda. Bu oyunlada önümüzdeki Ordu ve Eskişehirden nasıl ''Bir'' puan alırız diye düşünüp duruyoruz. Bu bile mucize anlayacağınız.
DOGU_BEY 29.10.2012, 13:00 Doğu bey : Hadi Erhan Güven bir şekilde Uğur Kavuk'un yerinde her halukarda oynar, onu geçtimde hala bu mantığım bir türlü Doğayı kabullenemiyor. Bir arkadaşın dediği gibi Kıvanç gibi bir oyuncuda çok rahat 60-70 dakika oyun çıkarabiliyordu. Belki bilmediğimiz şeyler vardı lakin bir oyuncu oynatılmazsa mutlaka oynayacağı yere gitmeyi isteyecektirde. Özellikle bu mantığı anlayamıyorum. Yahu şöyle takımda adam gibi bir iki oyuncunun haricinde aman aman birisi yok. Uzun topla şişirmelerle nerelere kadar maç bitireceksiniz. Artık bitti bu devir kapandı. Süratli pas yaparak oyun oynama devri var, günümüz futbolunu takip etmiyoruz. Etmeyincede bu hallere düşüyoruz. Neyse bakalım bu ruhsuzlar ordusuna hangi sihirli değnek değecekte bizleri heyecanlandıracak diye bekliyoruz. Yoksa Mersinle Karabük bize yetişmiş durumda. Bu oyunlada önümüzdeki Ordu ve Eskişehirden nasıl ''Bir'' puan alırız diye düşünüp duruyoruz. Bu bile mucize anlayacağınız.
abi doğanın nasıl, daha doğrusu neden ısrarla oynatıldığını çözebilir ve anlayabilirsen bunu bana da anlatmanı isterim, başka ne diyeyim!
KaRiZmA YiĞiDo 29.10.2012, 13:37 Malesef İlk 10 Galiba Rıza ÇALIMBAY gibi antrörünüz olursa buda çok gibi Ya Bizim sorunumuz Yönetimden başlıyor.Pısırık kılını kıpırtmayan artık şu yükü bizden alsalar mantığıyla yönetilen bir kulüp.Hiçbir becerisi olamayan bir hoca ile ancak buraya kadar Neymiş Hakem şöyle Hakem böyle lan git topunu oyna vermeyecek hakemin anasını.....................le r işine bak kimi kandırıyon sen istifa et ve bu işi yapma bence senden hoca moca olmaz kendinine kandırma başkasını da kandırma işini iyi yapan ruh tazeleyecek bir yönetim ve iyi bir hoca bizi uçurur arkadaşlar.Rıza hocayı savunanlara bu yenilgiler kapak olsun alsana rıza neye yararsa.Bülent UYGUN buna 10 çeker be
:mad:
OzkanBaskan 29.10.2012, 13:57 Sivas'a genç dinamik ve başarıyı kovalayan bir ekip lazım..Hedefi yüksek olan heyecanlı bir ekip hem takımı hem şehri hem de stada gelen taraftarı ufak bir hareketiyle coşturacak bir ekip duruşuyla konuşmasıyla ekol olacak bir ekip böyle uyuklayan maça müdahale edemeyen pasif bir ekip değil..
Son 15 dk. doldur boşalt yapılıyor bizim dört savunmacı da yerinden çıkamıyor artık ziya dayanamadığından gitti de gelişi güzel bir gol attı..Sizce de Navratilin son 10 dk olsa o doldur boşalt taktiğimiz var ya hani vazgeçemediğimiz o anlarda ilerde olması gerekmiyor mu Allah aşkına
belki bir hava topu indirir belki de kaza eseri dokunur da içeri gider düşüncesi sizlerde yok mu sadece bunu ben mi düşünüyorum?
Sayın Arkadaşlar - diğer takımları çok izlemiyorsunuz herhalde ?
Bu takımın ligde kalması büyük başarıdır !
İlk 10 ise hayaldir !
Ligin sonunda kimin haklı oldugunu hep beraber göreceğiz !
*Yanılırsamda en mutlu kişiniz ben olurum ... İnşallah ben yanılırım ...
KaRiZmA YiĞiDo 29.10.2012, 14:10 http://www.dailymotion.com/video/xrgwxf_yeter-artik-calymbay_sport
BJK!!!
Sende bir kez değinin arkasında dur be Gardaş.Seninle Liğ başlamadan önce yine burda atışmıştım o zaman bu zaman bu siteye girmedim yorum yapmadım alsana Rıza Hoca tepe tepe kullan ben sana demiştim bu adamın aklı başka yerde kendi başka yerde bundan hoca felan olmaz anlasak bunu işimiz kolay da
FORZA 58 SİVAS 29.10.2012, 14:17 rıza çalımbay ile ilk 5 hayal olur vizyonsuz bir hoca taktik anlayışı sıfır sadece ligde tutar rıza hoca baskasını beklemeyin
halimsancak58 29.10.2012, 14:42 arkadaş birisi şu grosickiye söylesin ilk geldiği zamanları kanattan içeriye yürüyerek çalım atardı güzel asistler yapardı şimdi kaldır kafayı dağlara taşlara top DOĞA kim ya sen kıvanç gibi oyuncuyu gönder veya bırak , bence türkiyeliglerinde pres yapan basan ayrıca ileriye iyi sızarak goller atmış bizde KADİR bile kıvançın sayesinde geçen sene iyi prim yapmıştı. doğa yana geriye pas yapsın dursun bu sene bizi geçen seneden ayıran fark ORTA SAHA kıvanç-kadir-erman üçlüsü gibi pres pres... hatırlayın gs 2000 şampıyon olduğunda okan-suat-emre üçlüsü sayesinde takımları oynatmıyodu.bizde geçen sene öyledik başarı gelmişti şimdi ortasaha çökmüş kadire kalmış napsın adam... pres yaparak topu kaptığımız gibi hızlı aatıf- eski grosicki-eneramo-erman bu hücum gücü kimsede yok farkında değiliz silkelenmemiz lazım tren kaçar pişman oluruz.acilen ortasaha ya rakibe devamlı pres yapan basan oyuncu bi de rıza hocamı anlamıyorum defans dizilişini hayret ediyorum ısrarla navratil-erhan olmuyo murat akça kulübede çakılı kaldı adamın maç eksiğini kapatsın türkiye nin en iyi stoperi olur benden bu kadar:)
FirtinaK 29.10.2012, 15:29 Riza Calimbay´in aklinin bir kösesinde Besiktas oldugu sürece basarili olmamiz zor.
Daima ayni adamlari oynatiyor, sakatlik veya kart cezasi olursa oyuncu degistiriyor. Mehmet Nas´i ve Abdulkadir Özgen´i neden daha fazla oynatmiyor? Onlar oyuna girince oyunun seyri degisiyor, Riza hoca bunun farkinda degil mi? Bu adamlari ilk 11´de oynat artik. Bizimkisi ne yapiyor, geriye düstügümüz zaman bu oyunculari oyuna dahil ediyor.
Morten58 29.10.2012, 16:09 Sende bir kez değinin arkasında dur be Gardaş.Seninle Liğ başlamadan önce yine burda atışmıştım o zaman bu zaman bu siteye girmedim yorum yapmadım alsana Rıza Hoca tepe tepe kullan ben sana demiştim bu adamın aklı başka yerde kendi başka yerde bundan hoca felan olmaz anlasak bunu işimiz kolay da
Olabilir , ama o zaman RIZA CALIMBAY belki birsey yapar düsünce icindeydim , ayrica RIZA giderse kim gelecek bunuda HESABA katarak yorumumu yapmistim.
Bence artik MECNUN BASKAN devreye girmesi ve Masaya vurup , RIZA CALIMBAY'LA Takimin hedeflerin ne oldugunu , Baskan olarak Transferlerde yaninda oldugunu Baskan söylemesi gerek ve Sampiyonluga oynadigimiz Sezondaki performans'daki gibi Takimi tekrar eski günlerdeki gibi görmek istedigi Hocaya aktarmasi gerekir.
RIZA CALIMBAY takimdan ayrilsa suan daha iyi olacagini düsünmüyorum.
GokhanTurna 29.10.2012, 16:24 Samet Aybaba'nın kötü gittiği şu dönemde Rıza'nın kötü gidişinin arkasında farklı şeyler düşünmüyor değilim. Ligin en geniş kadrolarından birine sahibimiz. Ucuz mağlubiyetler alıyoruz. İnşallah tekrar düzeltir Rıza hoca takımı. Devre arasında ise iyi transferler bekliyoruz bu sene Aatıf ve Erhan dışında verimli transfer yok.
Samet Aybaba'nın kötü gittiği şu dönemde Rıza'nın kötü gidişinin arkasında farklı şeyler düşünmüyor değilim. Ligin en geniş kadrolarından birine sahibimiz. Ucuz mağlubiyetler alıyoruz. İnşallah tekrar düzeltir Rıza hoca takımı. Devre arasında ise iyi transferler bekliyoruz bu sene Aatıf ve Erhan dışında verimli transfer yok.
Kesinlikle aynı fikirdeyim...bjk samet aybabayı yollayıp rıza hocayı isterse koşa koşa gider can sıkıcı nokta da bu, bir hoca gönülsüz çalışıyorsa kimseyi yüksek hedef masallarıyla kandırmasın hoş zaten yaptıklarıyla hedefleri de ortada ya neyse
Bednar transferi yapan zihniyetten ne bekliyorsunuz boşuna yazıyor çiziyoruz
Metal Gear 29.10.2012, 22:08 Biz ki her gördüğü kameraya Beşiktaş'ı istiyorum diyen bir Hoca ve futbolculara sahibiiz..Normal!
sivaslihakan 29.10.2012, 23:15 http://www.dailymotion.com/video/xrgwxf_yeter-artik-calymbay_sport
BJK!!!
Olaya neden su yönden bakmiyoesunuz besiktasla anlasmisken gitmemis Adam,
Helal olsun Riza hocaya adam gibi adammis Riza hoca
Baskasi olsa arkasina Balladen giderdi
risale69 29.10.2012, 23:27 eldeki kadroya göre rıza hocanın hedefi son derece gerçekçi. bir suçlu arayacaksanız yönetimi suçlayın derim. rıza hocanın istediği hangi futbolcuyu aldı yönetim.hatırlatmakta fayda var, enaramo başka bir klüple anlaşsaydı forvetsiz girecektik sezona. insaf be kardeşim.
DOGU_BEY 30.10.2012, 13:23 eldeki kadroya göre rıza hocanın hedefi son derece gerçekçi. bir suçlu arayacaksanız yönetimi suçlayın derim. rıza hocanın istediği hangi futbolcuyu aldı yönetim.hatırlatmakta fayda var, enaramo başka bir klüple anlaşsaydı forvetsiz girecektik sezona. insaf be kardeşim.
yönetimin de suçu var tabi , başkan dışında doğru dürüst taşın altına elini sokan kim var ki? yalnız size şu hatırlatmayı yapayım: Rıza hoca bjkye gitme sevdası yüzünden sezon başı transferle doğru dürüst ilgilenmedi, ilk sezonunda geldiğinde yaptığı kaliteli ve yerinde transferlerle bu sezon aldıklarına bir bakın..sırf bjk etiketli diye erhan güveni aldı, doğa denen adamaı nereye gitse torpilli olduğu için götürdü ve buraya da getirdi...eğer ilk geldği sene gibi transfer için bastırsa ve gereken önemi verseydi bu sezon geçen sezon gibi parlak olurdu...
her maça aynı şablonla hiç bir 2.plan olmadan çıkıp durdu...hoca bizim öz evladımızdır, başımızın üstünde yeri vardır fakat bu önemli gerçekleri ve sorunları görmemeliyiz anlamına gelmez...
58_SEMİH_58 30.10.2012, 13:31 yönetimin de suçu var tabi , başkan dışında doğru dürüst taşın altına elini sokan kim var ki? yalnız size şu hatırlatmayı yapayım: Rıza hoca bjkye gitme sevdası yüzünden sezon başı transferle doğru dürüst ilgilenmedi, ilk sezonunda geldiğinde yaptığı kaliteli ve yerinde transferlerle bu sezon aldıklarına bir bakın..sırf bjk etiketli diye erhan güveni aldı, doğa denen adamaı nereye gitse torpilli olduğu için götürdü ve buraya da getirdi...eğer ilk geldği sene gibi transfer için bastırsa ve gereken önemi verseydi bu sezon geçen sezon gibi parlak olurdu...
her maça aynı şablonla hiç bir 2.plan olmadan çıkıp durdu...hoca bizim öz evladımızdır, başımızın üstünde yeri vardır fakat bu önemli gerçekleri ve sorunları görmemeliyiz anlamına gelmez...
Mecnun başkan ve 1-2 kişi dışında takımla ilgilenen gerçekten yok.Bazıları belkide Sivasspor'da yönetici olduğunu bile unutmuştur.Üzerlerinde İstanbul takımlarının ürünleriyle fotoğraflarını paylaşan yöneticiler bile var!
Riza hoca siz futbolun icinden geldiniz ama bazi zamanda elestirilere göre biraz olsun hak vermelisiniz ben hep eramonun arkasinda pedrielin oynamasini hep iyi görüyorum zira iki üc mactir eranoma hep acikta kaliyor hic top veren yok gibi buna sen care bulman lazim yenil gimizin encok forvet hattini iyi kullanilmamasindan ileri geldigini bariz olarak size ifade edeyim pedriel ancak böyle degerlenir yoksa baska mevkilerde oynayacak oyuncu degil
57babasivas 30.10.2012, 16:38 rıza hoca gerçekden yanliş kodro tercihi yapiyor mevki olmayan oyunculari başka yerlerde oynatirsa olca bu murat akça var maden türk oyuncu oynatçan geçen sene iyi maçlar çikaran kagan nı neden gönderdi hayla anlayamadim çok yanliş yonetiyor takimi borjan asla 1 kaleci olmaz çok hata yapti helde üstüne koyamadi onlari bir türlü açamadi bence 1 sene daha kiralik gitip oynamali o takimda ama asla bu sivasspor olmamalidir
DOGU_BEY 02.11.2012, 00:14 Ordu-Eskişehir-Gençlerbirliği üçlemesinden istediğimiz sonuçlar ve puanlarla çıkamazsak sanırım hedef artık ilk 10 da olmaz!!!...Bu takım kabusları yeterince gördü ve artık bu kabusları yaşamak istemiyor...
migroArmis 02.11.2012, 01:28 •Ne hikmetse geçen sezon kapsından döndüğümüz play off tan ve yine Rıza hocayla bunu başardığımız bu mücadeleden sonra, hocanın bu sezon ilk 10 bizim için başarıdır şeklindeki söylemleri ve adeta hedefi küçülterek bizi sıradan, bir inip bir çıkan Antep gibi Gençlerbirliği gibi bir takım görünümüne sokmak istemesini anlayan var mı?
•Bu takım süper lige çıktığı 3.sezondan itibaren hep üst sıraları hedeflemiş hep çıtayı yükseltmiştir...SİVAS şehrinin kaderi için de üst sıraları hedeflemek zorundadır!!!
•Avrupa kapısından döndükten sonra 2 sezon son anda ligde kaldığımız günlerde bile sezon başında hep ilk 4 ilk 5 hedefi konulmuştu...Şimdi ne oldu da birden bire Rıza hoca bu sezon ilk 10 laflarını konuşuyor???
•Eldeki kadro anca buna yeter diyorsa neden sezon başında ısrarla eksik bölgeler için alternatfi olmayan yerler için transferde ısrarcı olmadı? Ya da bjkye gitmek için herşeyi yaparken transfer yapmayı unuttu mu yoksa?
• Eğer hoca unuttuysa bu taraftar asla unutmaz sayın hocam...ve asla bu takım hedef küçültemez...küçültürse artık ligin demirbaşı olmuş olan Sivasspora ve SİVAS şehrinin kaderine ihanet etmiş olur!!!
Aslında çoğu soruların cevabını buradaki arkadaşlar vermişti daha önce...Bu takımın ilk 10 hedefle oynayacağını (bu kadro ile) 2 yıldır söylüyorum ben nacizhane..Hatta Sivasspor takımı düşmeye oynadığı yıl bile bir çok kişiden daha fazla umutluydum ben çünkü bu takımın mayası kalitesi bırakın düşmeyi ilk 10 a rahatlıkla oynar demiştim..Bir sonraki sezon yani geçen sezonda aynı şeyleri söyledik buna rağmen bu takım play off ları oynadı ki bu bence Sivasspor adına başarıdır..Bir çok konu başlığında ilk 5 diyen arkadaşlara hep şunu empoze etmek istedim...Bırakın ilk 5 i bu takım şampiyonluğa oynamalı bunun içinde esaslı transferler gerekli diye..Bunlar gerceklesmedi bununda cevaplarını burada arkadaslar söyledide zaten...Sonuç kulubun ekonomik durumlarıydı...Hak vermekten başka yapacak bir şeyde yoktu çünkü doğru olan buydu..İlk söylediğiniz maddeye tamamiyle katılıyorum bu takım her yıl ama her yıl bırakın üst sıraları şampiyonluk paralosu ile başlamalı bu yönde transferlerini gerçekleştirmelidir...Transfer derken tribündeki boş yerlerin tamamiyle dolması Sivasta ist takım taraftarlarının Sivasspora destek vermeleride bence en büyük transfer olacaktır...Rıza hoca sanırım takımın ekonomik şartlarından dolayı olmayan transferlerden kaynaklanan bir ilk 10 acıklaması yapmıs olmalı..E her zaman söyledik yine söyleyelim gerekli transferler yapılmasın her yıl olacağıda budur...Size bir tek Sivassporu Antep ve Genclerbirliği benzetmenizde katılmıyorum.Mevcut durum ve sartlarda Genclerbirliği şu an bence Sivastan bir adım önde Antep ise tırmanışa geçmiş durumdadır (Söyleminizdeki kıyaslamayı doğru anladıysam tabi) saygılar..
dogan5880 02.11.2012, 01:34 son 2 hafta da kı futbolla 10 deıl 18 cı oluruz çok kotu oynadı sıvas son 2 hafta akhısarı yensek ılk 5 olurdu
nefhret_58 02.11.2012, 09:49 eyw..doğu bey güzel konu açmışsın..bu takımın hedefi uefa ya gidebilmektir ve bunu yapacak gücüde vardır..ama bunun olması için rıza hocanın inadından ve torpille topçu oynatma anlayışından vazgeçmesi gerekmektedir..bu takımda artık..
MURAT AKÇA, MEHMET NAS, CERNY, ABDULKADİR
gibi azimle top oynayan adamların hakkı yenmemelidir.
Kardeş Akça'yı anladım da diğerleri ne oluyor. Bu cerny Kart manyağı, her zaman yanlız bırakıyor takımı.Mehmet Nas arkadaş kaplumbağa ondan hızlıdır ve bireysel katkısı da yok. Abdulkadir dur bir düşüneyim... bu adam forvet ise hani nerde golleri? ben sana katılmıyorum. aatıf a alternatif olarak mehmet doğa v.b olmaz. doğa, mehmet nas satılsın adam gibi bir orta saha oyuncusu alınsın. zor değil ya örneklerini görüyoruz Antalyada, kasımpaşada...
SenSetik 02.11.2012, 14:07 Kardeş Akça'yı anladım da diğerleri ne oluyor. Bu cerny Kart manyağı, her zaman yanlız bırakıyor takımı.Mehmet Nas arkadaş kaplumbağa ondan hızlıdır ve bireysel katkısı da yok. Abdulkadir dur bir düşüneyim... bu adam forvet ise hani nerde golleri? ben sana katılmıyorum. aatıf a alternatif olarak mehmet doğa v.b olmaz. doğa, mehmet nas satılsın adam gibi bir orta saha oyuncusu alınsın. zor değil ya örneklerini görüyoruz Antalyada, kasımpaşada...
yorumlarına katılıyorum...özellikle yerli oyuncu anlamında neden hep kulüp bulamayan ikinci sınıf futbolcular alıyoruz? bu kulüp Antalyaspordan, antepten vs..daha mı fakir bir kulüp...altyapı deniliyor senelerdir neden yıllardır bir futbolcu kazandırılamıyor A takıma...doğa gibi futbolcular yerine kendi gençlerimize şans tanınamazmı...bunu yapamıyorsanız Doğayıda almıyacaksınız bu takıma..adam gibi futbolcu alıp seyrettireceksiniz...yeter artık elde kalmış futbolcular istemiyoruz
58YIGIDO58 02.11.2012, 15:53 Nediyor bu hoca ya hocaaaa :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad:
Ne ilk 10 la bu takim daha fazlasini hakediyor düsünce tarzini degistir yoksa defolup gidersin bu takimdan dikkatli ol ona göre :mad::mad::mad::mad:
Sivas ilk 5 i hak ediyor !!!!!!!!!!!!!
Senin ne hakkin var oyuncularin motivasyonunu bozmaya ve taraftarin ??
Suna ben Sivasta birsey yapamiyorum desene o zaman
FirtinaK 02.11.2012, 16:19 Nediyor bu hoca ya hocaaaa :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad:
Ne ilk 10 la bu takim daha fazlasini hakediyor düsünce tarzini degistir yoksa defolup gidersin bu takimdan dikkatli ol ona göre :mad::mad::mad::mad:
Sivas ilk 5 i hak ediyor !!!!!!!!!!!!!
Senin ne hakkin var oyuncularin motivasyonunu bozmaya ve taraftarin ??
Suna ben Sivasta birsey yapamiyorum desene o zaman
Aynen dedigin gibi kardesim. Mazeret arama derdinde. Neymis efendim sakatlar cokmus, sakatlarin 3 tanesi kaleci zaten, bunlarin hepsini birden oynatacak hali yoktu ya. Saydigi sakatlardan zaten yararlanmiyordu Aatif haric. Adamlar sakatlaninca kiymete bindi. Bu hoca her mactan önce sapitmaya basladi, ne dedigini bildigi yok, bahanesi cok.
yiğido gardaş 06.11.2012, 13:15 görüşlerinize katılmamak mümkün değil,
şunu hissediyorumki rız hoca heyacanını ,hırsını yitirmiş,yüz ifadesi herşeyi ortaya koyuyor,
bülent hoca ne yapmıştı,sivasta başarıyı yakaladı popüler oldu,futbol kamu oyu adından sıkça bahsetti,futbolcularda keza aynı popülerliği yakaladı,arkasından transfer teklifleri,
geçen yıl kamil,erman, enaramo sahneye sunuldu,tabiiki hocada,sivas onlar için artık küçük geliyordu ve başarısızlıklar başladı,
hocanın büyüklüğü burada ortaya çıkmalıydı,ne oldu rıza hoca beşiktaşa küskünlüğünü sivas spordan çıkarıyor,durumu idare etmek,
ben sevgili rıza hocanın dikkatini çekmek istiyorum,
böyle giderse kariyeri sezon i,çinde boşalan takınlara sezonluk hoca dönemi olarak boşluk doldurmaya gider.
Rıza hocaya çok güveniyordum.
diyorki performanslarını sergilemiyor futbolcular,peki sen ne yapıyorsun,ya takımın lideri ol ,hocası ol
yada olmak zorundasın sen sivasın çocuğusun ,mahallemin çocuğusun hedefini küçültürrsen o topçuları oynatamassın,
bülent hoca ve onun peşinden giden sivaspor yıldızları ne yapıyorlar,aynı yoldan gidenler bu piyasadan kaybolurlar,taraftarın sevgisini ve deteğini kaybetmeyi göze alamassınız sanırım.
DOGU_BEY 28.01.2013, 11:52 Sezon başı yine bir Çalımbay söylemi sonucu açtığımız bir konuydu...Ve şu anki tabloda görüyoruz ki artık hedef ilk 10 bile değil, kümede kalmak!!!
Çalımbay takıntıları ve inatları yüzünden ve başkan dışında taşın altına elini sokmayan yöneticiler yüzünden şu takım ne hale ve nereden nereye geldi...Acaba sezon sonunda ligde kaldığımızda veya ilk 10'a girdiğimizde mutlu olacaklar mı???!!!!
Olurlar herhalde ama bu taraftar artık neyin olduğunu görüyor ve biliyor ve bu yüzden de asla mutlu olmaz!
NOT: SİVAS MEDYASINDAKİ SPOR PROGRAMLARINA SORU GÖNDERİLDİĞİNDE ŞU SORUYU DA SORALIM LÜTFEN: KARŞISINDA HOCA VEYA YÖNETİCİYİ GÖRÜNCE CESARETLİ OLUP ELEŞTİRİ YAPACAK BİR BASIN MENSUBU NEDEN YOK? NEDEN HOCA VEYA YÖNETİCİ KARŞISINDAYKEN BAŞKA KONUŞAN GAZETECİLER VAR???
Mustafa58Ağa 28.01.2013, 12:57 neden kendimizi küçümsüyoruz
Sezon başı yine bir Çalımbay söylemi sonucu açtığımız bir konuydu...Ve şu anki tabloda görüyoruz ki artık hedef ilk 10 bile değil, kümede kalmak!!!
Çalımbay takıntıları ve inatları yüzünden ve başkan dışında taşın altına elini sokmayan yöneticiler yüzünden şu takım ne hale ve nereden nereye geldi...Acaba sezon sonunda ligde kaldığımızda veya ilk 10'a girdiğimizde mutlu olacaklar mı???!!!!
Olurlar herhalde ama bu taraftar artık neyin olduğunu görüyor ve biliyor ve bu yüzden de asla mutlu olmaz!
NOT: SİVAS MEDYASINDAKİ SPOR PROGRAMLARINA SORU GÖNDERİLDİĞİNDE ŞU SORUYU DA SORALIM LÜTFEN: KARŞISINDA HOCA VEYA YÖNETİCİYİ GÖRÜNCE CESARETLİ OLUP ELEŞTİRİ YAPACAK BİR BASIN MENSUBU NEDEN YOK? NEDEN HOCA VEYA YÖNETİCİ KARŞISINDAYKEN BAŞKA KONUŞAN GAZETECİLER VAR???
Notunuzda yazılı soruyu sormayız sorsak bile okumazlar. Çünkü Sivasta ne yerel basın yazarı var nede tv yorumcusu
58sinan58 28.01.2013, 13:28 rıza hocanın bu saatten sonra formayı artık hak edene vermelıdır ısme degıl ayrıca iş işten gecmeden yok mecnun baskanın masaya yumrugu vurması gerekır
ben başkanın yerinde olsam bırak masaya yumruk vurmayı o masaya dekmiği kodummu paramparça ederim
EKİM ayında yazmış oldugum yazı aşağıdadır.
Haklı çıkmaktan ötürü de mutsuzum maalesef ...
"Sayın Arkadaşlar - diğer takımları çok izlemiyorsunuz herhalde ?
Bu takımın ligde kalması büyük başarıdır !
İlk 10 ise hayaldir !
Ligin sonunda kimin haklı oldugunu hep beraber göreceğiz !
*Yanılırsamda en mutlu kişiniz ben olurum ... İnşallah ben yanılırım ..."
DOGU_BEY 03.03.2013, 18:42 kupada final hedefi koyunca çok sevinmiştik nihayet bir hedefimiz oldu demiştik..ama ligdeki hedefimiz belli değildi hatta amaçsızdı..ama bugünkü bursa maçında sonra anlaşıldı ki takımın hedefi artık LİGDE KALMAK!!!......
migroArmis 03.03.2013, 23:23 •Ne hikmetse geçen sezon kapsından döndüğümüz play off tan ve yine Rıza hocayla bunu başardığımız bu mücadeleden sonra, hocanın bu sezon ilk 10 bizim için başarıdır şeklindeki söylemleri ve adeta hedefi küçülterek bizi sıradan, bir inip bir çıkan Antep gibi Gençlerbirliği gibi bir takım görünümüne sokmak istemesini anlayan var mı?
Üstadım...Transfer döneminde Sivasspora yapılan transferleri görünce bu transferler sıradan takımlar içindir. ''ŞAMPİYONLUK'' için bu toçularla asla bu iş olmaz bu takım kötü değil ama iyide değil orta sıralarda ilk 10 rahatlıkla oynayacak takımdır diye bir yorumum olmuştu....Bu gün işte o filmi seyrediyoruz.. Ve o dönemler burada bir çok kardeşim bana takımın bütçesi bu kadar bundan başka yıldız transferler mümkün değildir gibi bilgi vermişlerdi...Maalesef transfer olmadığı zaman(kaliteli) sonuç böyle oluyor...Yıldız transferler olmaz fakat bir jenarasyon yakalanırsa bu olabilir bu dediğimiz olay ise 40 yılda bir denk gelebilecek bir olay..Bursanın şampiyonluğu gs nin uefa şampiyonluğu..Her ikiside çok büyük yıldızlar olmadan ulaşılmış hedeflerdir...Biz galiba fazla şey istiyoruz..Eldeki malzeme belli iken takımın şampiyonluğa oynamasını istiyoruz...Benim Sivasspor adına her yıl parolam şampiyonlukla başlar...Hiç kimse bana gülmesin...Bu takımdır ki biz Bursayı sallayıp kendine getirip şampiyon yapan.....Ozaman olabiliyordu şimdi neden olmasın...Bu yıl olmaz ama ben yine söyleyeceğim yönetim şehir ne yapılması gerekiyorsa yapılsın ve bir an önce bu takım Bursadan sonra Anadoludan çıkan ikinci şampiyon olsun..Başkası olursa ciddi söylüyorum kahrolurum...
yigidolar06 04.03.2013, 08:55 http://www.dailymotion.com/video/xrgwxf_yeter-artik-calymbay_sport
BJK!!!
Hala hatasının cezasını çekiyoruz
nunni5858 04.03.2013, 09:46 Kardeş Akça'yı anladım da diğerleri ne oluyor. Bu cerny Kart manyağı, her zaman yanlız bırakıyor takımı.Mehmet Nas arkadaş kaplumbağa ondan hızlıdır ve bireysel katkısı da yok. Abdulkadir dur bir düşüneyim... bu adam forvet ise hani nerde golleri? ben sana katılmıyorum. aatıf a alternatif olarak mehmet doğa v.b olmaz. doğa, mehmet nas satılsın adam gibi bir orta saha oyuncusu alınsın. zor değil ya örneklerini görüyoruz Antalyada, kasımpaşada...
abdulkadirin gittiği takımda ki gollerini ve asislerini izleyebilirsin biraz hoca deneseydi belki çok üyi bir oyuncu kazanırdık enaramo çokmu iyi ayağına her geleni kaleye atmaya çalışıp duruyor dünkü maçta hakana pas çıkarsa gol olurdu ama bizde bunları sorgulayan hoca yokkk,bu arada kıvançın golüçok güzeldi.murat akçanın üzerine durulsa navratil ve ranjonktan daha iyi bi stoper çıkar navratil topçu değil çok yavaş gereksiz ilerleyen haftalar gösterir,mehmet nas a gelince ilerlemiş yaşına rağmen bi çok maçta oyuna sonradan girmeyi hakediyor mücadele hiç bırakmıyor doğa oynadıktan sonra nas herzaman oynardı.cery görev adamı elinden geleni yapar koçar mücadele yapar.
fatihada58 04.03.2013, 20:37 Değerli kardeşim yorumlarını beğenerek ve her seferinde takdir ederek okuyorum. Bütün iyi niyetin için sonsuz teşekkürler...Üstadım...Transf er döneminde Sivasspora yapılan transferleri görünce bu transferler sıradan takımlar içindir. ''ŞAMPİYONLUK'' için bu toçularla asla bu iş olmaz bu takım kötü değil ama iyide değil orta sıralarda ilk 10 rahatlıkla oynayacak takımdır diye bir yorumum olmuştu....Bu gün işte o filmi seyrediyoruz.. Ve o dönemler burada bir çok kardeşim bana takımın bütçesi bu kadar bundan başka yıldız transferler mümkün değildir gibi bilgi vermişlerdi...Maalesef transfer olmadığı zaman(kaliteli) sonuç böyle oluyor...Yıldız transferler olmaz fakat bir jenarasyon yakalanırsa bu olabilir bu dediğimiz olay ise 40 yılda bir denk gelebilecek bir olay..Bursanın şampiyonluğu gs nin uefa şampiyonluğu..Her ikiside çok büyük yıldızlar olmadan ulaşılmış hedeflerdir...Biz galiba fazla şey istiyoruz..Eldeki malzeme belli iken takımın şampiyonluğa oynamasını istiyoruz...Benim Sivasspor adına her yıl parolam şampiyonlukla başlar...Hiç kimse bana gülmesin...Bu takımdır ki biz Bursayı sallayıp kendine getirip şampiyon yapan.....Ozaman olabiliyordu şimdi neden olmasın...Bu yıl olmaz ama ben yine söyleyeceğim yönetim şehir ne yapılması gerekiyorsa yapılsın ve bir an önce bu takım Bursadan sonra Anadoludan çıkan ikinci şampiyon olsun..Başkası olursa ciddi söylüyorum kahrolurum...
|