Orijinalini görmek için tıklayınız : ELAZIĞDAN SİVASSPORA BAŞARILAR
gakkoş23 18.11.2005, 12:45 SELAM YİĞİDOLAR
BEN ELAZIĞDA YAŞAYAN BİRİYİM SİVASSPORU BASINDAN TAKİP EDEBİLİYORUM AMA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA TAKIMINIZI ÇOK SEVEN Bİ ŞEHİRSİNİZ BENİM SİZE TAVSİYEM TAKIMINIZI ÇOK SEVİN AMA AYNI ZAMANDA TAKIMINIZI HER AÇIDAN DESTEKLEYİN BİZ DE TAKIMIMIZI ÇOK SEVİYORUZ AMA TAKIMA SAHİP ÇIKAN KİMSE OLMADIĞI İÇİN İKİNCİ LİGE DÜŞTÜK AYNISI SİVASTA ELAZIĞ GİBİ KÜÇÜK Bİ ŞEHİR OLDUĞU İÇİN UMARIM SİZİN DE BAŞINIZA GELMEZ
ELAZIĞLI DALMIŞ
SELAM YİĞİDOLAR
BEN ELAZIĞDA YAŞAYAN BİRİYİM SİVASSPORU BASINDAN TAKİP EDEBİLİYORUM AMA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA TAKIMINIZI ÇOK SEVEN Bİ ŞEHİRSİNİZ BENİM SİZE TAVSİYEM TAKIMINIZI ÇOK SEVİN AMA AYNI ZAMANDA TAKIMINIZI HER AÇIDAN DESTEKLEYİN BİZ DE TAKIMIMIZI ÇOK SEVİYORUZ AMA TAKIMA SAHİP ÇIKAN KİMSE OLMADIĞI İÇİN İKİNCİ LİGE DÜŞTÜK AYNISI SİVASTA ELAZIĞ GİBİ KÜÇÜK Bİ ŞEHİR OLDUĞU İÇİN UMARIM SİZİN DE BAŞINIZA GELMEZ
ELAZIĞLI DALMIŞ
Arkadaşım Başarı temennilein için teşekkürler.
Bizde bir Anadolu takımı olan Elazığsporu süper ligde görmeyi çok istiyoruz.
Takımı sevmeye gelince;şuana kadar SİVASlıyım deyipte SİVASSPORun Süper ligde kaçıncı sırada olduğunu bilmeyen SİVASlıya rastlamadım.(Yaşlı hemşehrilerimin bir kısmı hariç)İnşallah bu sevgi kat be kat artarak devam edecek.
bbptek58 21.11.2005, 07:43 öncelikle sitemize hoşgeldin...
ser58dar ın dediği gibi sivasın 11 ini sayamayan sivaslı yok .... takımı her türlü destekliyoruz... sitemizi takip eder ve fikirlerimizi görürsen sivasspor sevgimizin büyüklüğünü anlarsın... bu arada elazığspora bu aralar bi şeyler oldu.... 6 -7 yiyo... galiba futbolcular paralarını alamıyolarmış.... umarım en kısa zamanda toparlanır süper lige çıkarsınız....
serhankaburcuk 21.11.2005, 13:46 SELAM YİĞİDOLAR
ELAZIĞLI DALMIŞ
Kardeş eyvallah bizde Elazığın insanını çok severiz...Vatansever insanlardır...İnşallah Elazığsporda umduğu yerlere gelir...
SELAM YİĞİDOLAR
ELAZIĞLI DALMIŞ
tesekürler gakkos23 insallah sizde süperlige yakin bir zaman da dönersiniz allah yolunuzu acik etsin
1967_DERNEK_10UR 21.11.2005, 14:25 gardaş sitemize hoşgeldin..bizde elazığspor'a başarılar dileriz..
alcapon74 21.11.2005, 14:59 SELAM YİĞİDOLAR
ELAZIĞLI DALMIŞ
Komşu teşekkür ederiz bende 2.lig a yı takip ediyorum elazığ'ın duruna üzülüyorum inşallah sizi tekrar süper lig de görürüz!
saolasın kardeş allah rağzı olsun
sağol kardeş hoşgeldin sitemize... sizlere başarılar dilerim...
SAOL ARKADASIM TEMENNİLERİN İÇİN SİVAS ELAZIĞ AYNI KÜLTÜRÜ PAYLAŞAN FARKLI ŞEHİRLER BENDE 2 LİG A ELAZIĞ TAKİP EDERİM BU HAFTA HARİC TAKIM İYİ GİDİYOR BİR KAÇ TRANSFER BELKİDE SÜPER LİGİ GETİRİR. ELAZIĞSPORA BAŞARILAR.
cemal58yiğido 04.12.2005, 18:43 SİTEMİZE HOŞGELDİN
ELAZIĞSPORU TAKİP EDERİM
İYİ TAKIMDIR
BAŞARILAR DİLERİM SİZ VE DİĞER BİZİ DESTEKLEYEN KLUPLERE
ELAZIĞLI DALMIŞ
sağolasın gardaş ben de gakkoşları sewerim...çooook iyi insanlar umarım sizde layık oldugunuz yere süper lige gelirsiniz.......
halil_58_yigido 04.12.2005, 19:28 sagolasın gardaş inşallah sizide en kısa zamanda süperligde görürüz elazığspor ikinci lige yakışmıyor ayrıca bugün gaziantepbelediyesini 3.1 yendiniz devamını getirirsiniz inşallah yigidodan elazığa selamlar byeeee
elazığlı kardeşim iyi dileklerin için teşekkürler.inşallah sizide tekrar süperligde görürüz.
SELAM YİĞİDOLAR
ELAZIĞLI DALMIŞ
sağol gardaş...inşallah sizde en yakın zamanda süper lige çıkarsınız...elazığ sivas kardeşiliği hep daimi kalacaktır...
HakkıTİMUÇİN 16.12.2005, 13:02 ooo nickdaş arkadasım sitemize hoşgeldin...
ama ben harbi sivaslıyım..gakgo yazdığına bakma.. :))))))
serhankaburcuk 16.12.2005, 13:03 Kardeş eyvallah bizde Elazığın insanını çok severiz...Vatansever insanlardır...İnşallah Elazığsporda umduğu yerlere gelir...
SELAM YİĞİDOLAR
ELAZIĞLI DALMIŞ
ELAZIĞ HALKINI VE ELAZIĞSPORU ÇOK SEVEN BİRİYİM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SÜPERLİGE GELİRSİNİZ....
slm kardeş bizde elağzıspora başarılar dileriz sizi süperlikde bekliyoruz
gakkos23 bize verdigin moralden dolayı cok tesekkur ederiz.inş ligde uzun yıllar lıgde kalabiliriz.sizde tabiiki.ama sivasın birkactane eksiği var bir tane golcu oyuncu alması lazım bir tanede orta alanı yırtan adam alması lazı lorant bunları yaparsa emin olunki ligde sivasın onune kımse gecemez
kardes cok saol bu senin yaptıgın buyuk dostluk gosterisidir.yani tutmadıgın bir takımı desteklemen.normalde belki dusman ile olabilirdin ama sen dusman yerine bizi dost sectin thanks.inş.elazıgda lige cıkar.dualarımız sizinle
birçok elazığlı arkadaşlarım var benim..biz 2.ligedeyken siz süper ligdeydiniz :) elazığlı arkadaşlarla hep sivassporu konuşurduk...şimdi ise elazıpsporun süper lige çıkması hakkıında muhabbetler oluyo..tabiki sivassporun başarısının muhabbetleri daha çok oluyo..saygılar
Elazıgspor_1967 10.03.2006, 23:06 ELAZIĞSPOR BİR SEVDADIR VAZGEÇEMEYİZ.SİVASSPORA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.DİYARBAKIR-SİVAS-ELAZIĞ EL ELE...
Elazıgspor_1967 13.03.2006, 20:34 http://www.sivas.gov.tr/sivasspor/m3/19halid30.JPG
ELAZIĞSPOR BİR SEVDADIR VAZGEÇEMEYİZ.SİVASSPORA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.DİYARBAKIR-SİVAS-ELAZIĞ EL ELE...
Gardaş Elazığı anladıkta ..Diyarbakır nerden çıktı onu anlamadık!!!!!!!!!!
SELAM YİĞİDOLAR
ELAZIĞLI DALMIŞ
Kardeş biz takımımızı seviyoruz sehrimizi de . elimizden gelen desteği veriyoruz. Sizde cıkarsınız lige insallah biraz daha dayanın ikinci igde hicde fena değilsiniz bol sanslar sizede. temennilerin icin tşkr
ARKADASIN DUSUNCELERINE VE TEMENNILERINE KATILIP KALIPLASMIS TARAFTARLIK DUYGUSUNDANSIYRILARAK SPORTMENCE ACIKLAMALARINA KATILMAMAK ELDE DEGIL .....
Gardaş Elazığı anladıkta ..Diyarbakır nerden çıktı onu anlamadık!!!!!!!!!!
EE GUZEL KARDESIM DIYARBAKIR YUNAN SEHRIMI ORADA YASANAN TALIHSIZ OLAYLARDAN DOLAYI DIYAR BAKIRI DISLAMAK BENIM GARIPSEDIGIM BIR OLAY
DIYARBAKIRDA YUZDE SEKSEN HERKES TURKIYE CUMHURIYETINE SADIK VATANDASLARDIR BIR KAC CAPULCUNUN CEVIRDIGI DOLAPLARDAN DOLAYI KOSKOCA BIR SEHRI BIR KULTURU YOK SAYAMAYIZKI GUZEL KARDESIM
EE GUZEL KARDESIM DIYARBAKIR YUNAN SEHRIMI ORADA YASANAN TALIHSIZ OLAYLARDAN DOLAYI DIYAR BAKIRI DISLAMAK BENIM GARIPSEDIGIM BIR OLAY
DIYARBAKIRDA YUZDE SEKSEN HERKES TURKIYE CUMHURIYETINE SADIK VATANDASLARDIR BIR KAC CAPULCUNUN CEVIRDIGI DOLAPLARDAN DOLAYI KOSKOCA BIR SEHRI BIR KULTURU YOK SAYAMAYIZKI GUZEL KARDESIM
HAKLISIN GARDAŞ LÜTFEN AYRIM YAPMAYIN
sinan-58 14.03.2006, 06:35 aramıza hoşgeldin sizde inş. super lige çıkarsınızSivasspor.com1
sağol gardaş...
inşallah elkazığspor da bu sene ligine
tekrar geri dönecektir...
sinan58_34 18.03.2006, 11:15 tesekkur ederız kardesım ınsallah sızınde takımını 90 dk hıc susmadan destekleyen bır taraftar potansıyelınız olur bızdende elazıgspora basarılar
bbptek58 23.06.2006, 09:14 sağolasın gakkoş kardeş...biz de elazığlıları severiz...umarım en kısa zamanda tekrar süper lige dönersiniz... bi de mehmet ağar size yardımcı olmuyo mu koskoca parti lideri...başarı içinde biraz siyasi destek de lazım... son üç sene içinde süper lige yükselen takımlara baktığımızda sivas(abdüllatif şener), kayseri ve erciyes(abdullah gül), ç.rize(r.t.erdoğan) ve manisa(bülent arınç) örnekleri bir tesadüf değildir... günümüzde siyasetin futbol üzerindeki etkisi tartışılmaz...
Elazıgspor_1967 22.08.2006, 10:40 SELAMLAR HERKESE....ELAZIĞSPORLULAR OLARAK SİVASSPORA SÜPERLİGDE BAŞARILAR DİLERİZ....en kısa zamanda yanınızdayız...
Elazıgspor_1967 22.08.2006, 10:42 bu arada burda Elazığspor topici vardı heralde silmişsiniz...bunuda silmessniz inşallah
deli_yigido 22.08.2006, 10:52 Merhaba gokkoş silmeyeceğiz merak etme gardaş Elaziz dostumuzdur inş. ;)
SEMİH-58 22.08.2006, 11:03 mrb canım gardaşım hoş geldin aramıza anadolu takımlarının hepsinin oldugu gibi elazıgspor da bizim dostumuzdur.
PRoFeSSioNaL 22.08.2006, 11:15 ELAZIĞDA BİZDEN SAYILIR... ANADOLU TAKIMLARI BİZDENDİR
king_sivas58 22.02.2007, 11:20 sağol elazığlı kardeş eskiden doğuyu temsil eden üç takım vardı bu bölgede
-SİVASSPOR
-MALATYA SPOR
-ELAZIĞ SPOR
elazığ ve malatya aramızdan ayrıldı onları diyarbakır spor ile bekliyoruz inşallah birinci lige çıkıp dört takım birden tanınmamış olan cennet bölgemiz olan doğuyu başarılı bir şekilde temsil ederiz
KİNG_SİVAS
By Karayel+58 22.02.2007, 12:14 SELAMLAR HERKESE....ELAZIĞSPORLULAR OLARAK SİVASSPORA SÜPERLİGDE BAŞARILAR DİLERİZ....en kısa zamanda yanınızdayız...
Eywallah gakkoş gardaş bu güzel düşüncelerini bizlerle paylaştığınız için .....Öncelikle şunu demek istiyorum kalbim Elazığ ve Malatya'yadan yana birinizden birini süper ligde görmekten memnun oluruz zaten Dostca mücadele edeceğimizden en ufak şüphem yok..
+58
serhankaburcuk 22.02.2007, 12:33 Geçen hafta Elazığda oynanan maçta çıkan olaylar yüzünden bir taraftar olarak baya üzüldük.Elazığspor da inşallah en kısa zamanda hakettiği yere kavuşur...
KIZILCAN 22.02.2007, 12:41 Sitemizi ziyaret edip güzel temennilerde bulunduğun için sağol Gakkoş! Benim eşim Elazığlı.O yüzden Elazığı ve Elazığlıyı çok severim.Sırf bundan dolayı değil tabi.Sağlam,dürüst insanlardır Elazığlılar...Sivasımızın insanı da öyledir.Candandır,içtendir,mis afirperverdir,içinde kötülük barındırmaz.Aldığın cevaplardan az çok anlamışsındır.
Gelelim Elazığspor'a...Takımınızı takip etmeye çalışıyorum.Kulübün sahipsiz olduğu belli oluyor.2.lige düştüğünden beri hep aynı sıralarda ligi bitiriyor.Bir takımın yaşadığı en büyük talihsizlik sahipsizliktir.İnşallah en kısa zamanda Elazığspor'u süper ligde görürüz.Bu arada Malatyaspor-Elazığspor maçında olup sizi desteklemeyi çok isterdim.Elazığ'a selamlar...
By Karayel+58 22.02.2007, 12:53 Eywallah gakkoş gardaş bu güzel düşüncelerini bizlerle paylaştığınız için .....Öncelikle şunu demek istiyorum kalbim Elazığ ve Malatya'yadan yana birinizden birini süper ligde görmekten memnun oluruz zaten Dostca mücadele edeceğimizden en ufak şüphem yok..
+58
+ ELAZILI_1967 (1967) Kullanarak onur ve şeref duyduk eywallah..................+23
mermer yusuf 11.06.2007, 10:05 MERAK ETMEYİN ANADOLUDAKİ İNSANLARI SİVASSPOR SEVİNDİRECEK..
ALEYKÜMSELAM...
BirAcAYipAdaM 11.06.2007, 10:34 asüper lig anadolu takımlarıyla gider
BAŞARDIK 30.07.2007, 14:19 ELAZIĞSPORA SONSUZ BAŞARILAR DİLERİM.ÇIKIN ARTIK BU SENE.
|