Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Analiz'e Sorular -29.10.2012


izmirliyigido
29.10.2012, 12:07
http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)

Bu akşam SİPAS Tv'de saat 21:00'da yayınlanacak olan sayın Nail Sertakan'ın sunduğu FUTBOL ANALİZ programına sorularımızı buradan sorabilirsiniz.

Bu akşam programın konuğu Pusula gazetesi köşe yazarı sayın Tamer KARABAL olacaktır.

Ayrıca programda sitemizin düzenlemiş olduğu Skor Tahmin Yarışmasının 2012 yılında kazananlara ödüllerinin verildiği, Ödül Töreninden görüntüler ve röportajlar yer alacaktır.

Not: Tüm üyelerden ve Yiğidolar'dan ricamız, kimseyi kırmadan, kötü üslup ve kelime kullanmadan, sataşmadan saygı ve sevgi çerçevesi içinde sorularımızı, önerilerimizi, beğenilerimizi ve eleştirilerimizi buradan soralım.


Kural çok basit. Adınızı-Soyadınızı, bulunduğunuz Şehiri ve sormak istediğiniz soruyu aşağıda gösterildiği şekilde yazıp, paylaşın.

Adınız-Soyadınız:
Şehir:

(ve sorunuz-öneriniz) : .............................. .............................. ......


Örnek aşağıda ki gibi olacaktır;



Sivasspor'umuzu evlerimize kadar getirip bizleri gurbette mutlu eden sayın yayıncılarımıza ve emeği geçenlere sevgi ve teşekkürlerimizi iletiyor başarılar diliyoruz.

http://vizyontelevizyonu.com/?page_id=2











.

izmirliyigido
29.10.2012, 13:01
Yalçın KINIK - İzmir

Nail bey, öncelikle program akışınız için ve haftasonu katıldığınız organizasyon için size ve ekibinize teşekkür ediyor, konuğunuza iyi akşamlar diliyorum.

Rıza hocanın tam 5 haftadır bize yaşattığı kaosta, kadro seçimi zaafiyeti olduğunu düşünenler çoğunlukta. Kadroyu tek tek saymak istemiyorum şimdi burada ama özellikle defansta ve defans önünde bir revizyon olması gerekmiyor mu? Sizin ve konuğunuzun düşüncesi nedir?

Bir Rajnoch, bir Murat Akça neredeler neden oynatılmıyorlar?






.

alaattin 5858
29.10.2012, 13:34
günyamaçlı alaattin şahin istanbul

Benim sorum rıza hoca taraftarın sesini duymuyormu yoksa duyupta umursamıyormu erhan güvenin asıl mevkisinin sağbek olduğunu ısrarla stoperde oynatıldığını sağbek uğur kavuk un yedeğe çekilmesi gerektiğini ısrarla doğaya şans verip orta sahada çerny mehmet nas gibi koşan mücadele eden adamların yerine pedrieli ortasahada oynatıp forvette eneramonun yalnız kalmasını kendi sahamızda akhisar gibi takıma baskı kuramadığımızı 80 dakika sahada gezindiğimizi atı alanın üsküdara geçtiğini son 10 dakikadaki baskının yeterli olmadığını bizlerin gördüğünü rıza hoca görmüyormu hakemi suçlamadan önce kendimize bakmak lazım diyor proğramınızda başarılar diliyorum

HababamHa
29.10.2012, 14:00
Malatyadan Abdurahman İnce.

İyi yayınlar Nail bey benim sorum yeni çıkan formalar ile ilgili siz inceledinizmi bilmmem ama ben inceledim çok amatörce bir çalışma yapılmış hele o beyaz formaların önüne konan riga reklamıda beyazla olunca farklı bir görüntü olmuş.

Boş çıkmak olmaz dedik bir forma aldık ama bu işlerle uğraşanlar zannedersem bu işi bilmiyorlar.Sivassporun büyüklüğüne yakışır ürünler tasarlansın bu amatör çalışmalara artık son verilsin.

Örükcülü
29.10.2012, 14:35
Nail bey iyi akşamlar, iyi yayınlar

Benim sorum yok önerim var. Dış saha da genelde mavi, iç saha da ise genelde siyah forma giyiyoruz. Televizyonda izlerken takımın Sivasspor olup olmadığını anlayamıyoruz. Bizim kendi öz renklerimiz Kırmızı'lı forma dururken neden bu uğursuz formaları giyiyoruz.

Biz taraftarlar takımımızn, iç sahada Kırmızı-Beyaz çubuklu, deplasmanlarda ise kırmızı formayı giymesini istiyoruz. Tersi de olabilir. Bunu yönetime iletilmesini arz ediyorum. İyi yayınlar.

KaanK
29.10.2012, 14:38
Futbol Analiz, Forumda açılan Sivasspor'un hedefinin ilk 10 olduğuna yönelik başlığa ve Sivassporu bu konumda tutmaya çalışan sorumlulara cevap arasın şimdilik yeter

münihli_58
29.10.2012, 14:44
Turan Suzan / Münih-Almanya

Öncelikle sizin, konugunuzun ve tüm Yigidolarin Cumhuriyet Bayramini kutluyorum.

Benim 3 tane sorum olacakti:

1- Forvet arkasi oyuncularimizin (Grosicki, Aatif, Erman) cezasi, sakatligi veya formsuzlugu sözkonusu olunca Cift Forvet sistemine dönemezmiyiz?
Abdülkadir bana göre kesinlikle yedek olmayi haketmiyor ve son haftalarda sonradan girdiginde bile takimi tekrar canlandiriyor ve Eneramo ön tarafta Antalya macindaki gibi top tutmakta zorlaninca yanina Pedriel veya Abdülkadir gibi partner iyi olmazmi?
Pedriel'i sadece kanatta görüyoruz oysaki adam forvet.
Bir yandanda oynadigimiz 4-2-3-1 sistemi oturmus bir sistem, sizce Riza Hoca riske girmek istemiyormu yoksa taraftarin görüslerini ciddiye almayip kendi yolundanmi gitmeye niyetli?

2- Yurt disina forma satisindan ümidi kestik gurbetciler olarak ama Sivasspor Storedan alanlar bile hatali dikis, yamuk armadan falan bahsediyor yönetim bu konuya neden el atmiyor kac milyon Sivasli var diye övünüyoruz bu kulüp bu alana neden bu isten anlayan isci almiyor? Sivas taraftari sessiz, fazla fanatik degil diyemi ciddiye almiyorlar acaba?

3- Yagmurlu, karli günlerde taraftara kirmizi yagmurluklar dagitilamazmi? En azindan tribünlerimiz siyah degil kirmizi gözükür hemde taraftarlarimiz islanmaz.

Iyi yayinlar diliyorum...

GokhanTurna
29.10.2012, 14:52
Gökhan Turna - İzmir

Sivassporda düşüşün 3 ana sebebi olduğunu düşünüyorum.
1.) Erman Kılıç ve Kadir'in geçen sezon ki performanslarından uzak olmaları.
2.) Aatif ve Erhan dışında verimli bir transfer yapılmadı.
3.) Pedriel'i sağ kanatta oynatma yanlışına devam edilmesi. Halbuki bu mevki için Grosicki solda oynatıldığından onun dışında Cerny, Mehmet Nas, Aatif gibi oyuncularımız mevcut.

Bunun dışında bir tane de sorum olacak. Sistem değişikliğine gidilmesi gerekmiyor mu artık?
4-2-3-1 yerine 4-4-1-1 yani orta sahanın bir ön libero ve 3 orta saha oyuncusu ile kurulduğu bir sisteme gidilse fena olmaz diye düşünüyorum. Mevcut sistemde 2 ön libero oynayarak göbeği fazla kullanamıyoruz pas trafiğinde. Kadir'in yanına pas alış verişi iyi olan bir oyuncu konmalı.

ankastre
29.10.2012, 16:15
çocukların çalıştığı elazığdayım.
elazığdan muharrem.
nail bey sana ve konuklarına hayırlı bayramlar iyi akşamlar.
ben bugün siteye girebildim. siteye yapılan saldırıyı kınıyorum. bu saldırıyı yorumcularınız nasıl değerlendiriyorlar birde murat akça ve mehmet nas neden oynatılmıyor hoca ile problemlerimi var.

tamer karabal bugünkü yazısında kimse hakeme suç bulmasın diyor. 2. gol öncesi kramponla ezilen kaleci faulune ne diyecek. faul verse gol olmayacak belki maçı alacaktık. sayın karabal ne düşünüyor.

adres58
29.10.2012, 16:26
Atilla...

Çatalzeytin/Kastamonu

Takımın hali meydanda bunu buradaki arkadaşlarımız gayet güzel açıkladılar. Umarım gerçek orta yol dedikleri doğrulara Yönetim kadromuz bir çare bulurlar.

Benin asıl vurgulamak istediğim nokta sitemize bu bir hafta içinde yapılan saldırılar ve sebepleri... Nüfus cüzdanlarında Sivas diye yazanların hangi amaçla ne için yaptıklarını çok merak ediyorum. Ben hayatının 18 senesini Sivasta geçirmiş aslen Sivaslı olmayan bir vatandaşım. Hayatımda futbolun içinde çok bulundum. Her zaman, zamanım ve iş imkanlarım olduğu müddetçe Sivassporumuzu destekledim, lakin ben bunları düşünüp tüm imkanımla Sivassporluyum Sivaslıyım addediyorken bu kişi veya (ben onlara mikrop diyorum) mikroplar neden bizlere el attılar çok merak ediyorum. Sizlerde bizim sitemizdeki yönetim kadrosundan haberdarsınız belki. İçimizde, rant ve çıkar amacımızın olmadığını çok iyi biliyorsunuz. Özetle bu menfur saldırıyı birde sizin programınız vasıtası ile kınıyor iyi yayınlar diliyorum.

Saygıyla selametle...

Atilla....

FORZA 58 SİVAS
29.10.2012, 17:04
Mert Emir istanbul

rıza hoca ne zaman rajnoch ve cerny takıntısından vazgeçecek ne zaman o cevherleri oynatmaya başlayacak doğa ve uğurda allah aşkına ne buluyor gerçekten merak ediyorum ne diye aldı doğayı torpille oynattığı söyleniyor eğer doğruysa acilen doğayıda alıp gitmeli ve sezon başından beri kaleci yetersizliğimiz ortada neden atilla ve senecky gibi iki kaleciye bel bağladıkda adam gibi bi kaleci almadık uğur kavuk denen top cahili adamdan ne zaman kurtulucaz?

MaXiMuM
29.10.2012, 19:42
Öncelikle sitemizin hafta sonu gerçekleştirmiş olduğu ödül törenimize gösterdiğiniz ilgi için Nail Bey'in şahsında Sipas TV' ye çok teşekkürler.

Soruma gelince .....

Mili maçlar için verilen aralar, nedense takımımıza hiç yaramıyor. Bu arayı iyi değerlendiremiyor muyuz, yoksa bütün futbolcularımız mili takımlara gidiyor da bizim mi haberimiz yok ? Gözle görülür bir düşüş var takımımızda. Nedenini merak ediyorum.

Saygılar....

58SARKISLALI58
29.10.2012, 20:34
takim icerisinde bi sorunmu var acaba neden ruhsuz bi takim var sahada anlamis degilim rzia hoca erhan doga hyrettin kadir erman bence bunlarin katkisi buldu takviye sart ikinci arida

bykara5835
29.10.2012, 20:45
kadir kaya / izmir
iyi yayınlar nail bey.
geçen seneki kadromuzu hemen hemen koruyoruz son akhisar maçını ilk yarısında erhan güven ve doğa kaya hariç geçen seneki oyunculardı yanlız bu takım geçen sene deplasmanda ve kendi sahamızda çok gol atan ve çok gol yiyen bir takımken busene neden az gol atıp çok gol yiyoruz oyuncularımız arasında bir sorunmu var.yada taktikselmi saygılarımla..

halimsancak58
29.10.2012, 21:14
halim toprak-İSTANBUL iyi yayınlar bizim takım genelde bütün maçlarda rolanti içinde yani antreman maçındaki gibi paslaşarak golü yedikten sonra nedense hızlı şekilde oynamaları beni çok kızdırıyo akhisar maçın ilk yarısı aynı dediğim gibiydi bunun sebebini sizlerden ögrenebilirmiyiz.. iyi yayınlar

Besyo_cu
29.10.2012, 21:24
İstanbul'dan Osman
Nail Hocam programınızı zevkle herhafta takip ediyorum, Benim sorum ;

Rıza Hoca forma seciminde adil davranmadığını düşünüyorum, Doğa, Navratil, Erman, Uğur Kavuk gibi oyuncular ne olursa olsun ayakta duracak halleri dahi olmasa 11 de oynuyor nadiren oyundan çıkıyorlar. Grosicky, Rajnoch, Cerny, Murat Akça ise günah keçisi isimler bu hafta iyi oynasalarda haftaya mutlak suretle yedek kalıyorlar. Bu konu hakkında görüşleriniz nedir.

Sayın Karabal yediğimiz 2. golu biz atsak ne diyecektik dedi Sivassporlu hiç bir oyuncumuz rakip takımın kalecisi yerde acı içinde kıvranırken küme de düşse o golu atmazdı.

HababamHa
29.10.2012, 21:29
Malatyadan Abdurahman İnce.

İyi yayınlar Nail bey benim sorum yeni çıkan formalar ile ilgili siz inceledinizmi bilmmem ama ben inceledim çok amatörce bir çalışma yapılmış hele o beyaz formaların önüne konan riga reklamıda beyazla olunca farklı bir görüntü olmuş.

Boş çıkmak olmaz dedik bir forma aldık ama bu işlerle uğraşanlar zannedersem bu işi bilmiyorlar.Sivassporun büyüklüğüne yakışır ürünler tasarlansın bu amatör çalışmalara artık son verilsin.

Nail bey ben beyaz formayı almadım başka forma aldım
benim anlatmak istediğim beyaz formaya beyaz reklam hiç hoş olmamış ben bunu belirtmek istedim saygılar

yorumyapıyombenya
29.10.2012, 21:29
Belçika'dan Ömer, Nail Bey iyi yayınlar,

Akhisar'a karşı böyle ruhsuz bir oyun ortaya koyan Sivasspor'a Akhisardan Sivasspor 11 ine koyabileceğimiz 1 oyuncu var mı ? Transfer konusunda Hocamızla yaptığınız roportaj dan biraz ip ucu verin hangi mevkilere transfer yapılacak merakla beklıyoruz.

Son olarak Atıf ne zaman düzelecek ?

izmirliyigido
29.10.2012, 21:34
Yalçın Kınık-İzmir

Nail bey,

Sivas televizyonları için de sadece sizin ve ekibinizin, ödül törenine vakit ayırması ve taraftarın yanında olması bizleri gururlandırdı. Gönül isterdi ki davet edilen diğer televizyonların da aynı önemi vermesini beklemiştik. Size birkez daha teşekkür ediyorum.










.

sero58
29.10.2012, 21:59
MERHABA NAİL ABİ İYİ AKŞAMLAR BENİM SORUM KISA VE ÖZ.
SİVASSPOR NEDEN ORDUSPOR GİBİ GARANTİ YADA SKORU TUTMAYA YÖNELİK OYNAMIYOR BİR DÖNEM HATIRLAYIN SİVASIN MAÇLARI HEP 1-0 KAZANIYORDUK.NEDEN BİZ BUNU BAŞARAMIYORUZ BAZI MAÇLARDA BARİ 1-0 KAZANMAYI BECERELİM KİM KÖTÜ OYNUYOR DERSE DESİN BENİM TAKILDIGIM KONU BU.
İYİ AKŞAMLAR..

sero58
29.10.2012, 22:00
MERHABA NAİL ABİ İYİ AKŞAMLAR BENİM SORUM KISA VE ÖZ.
SİVASSPOR NEDEN ORDUSPOR GİBİ GARANTİ YADA SKORU TUTMAYA YÖNELİK OYNAMIYOR BİR DÖNEM HATIRLAYIN SİVASIN MAÇLARI HEP 1-0 KAZANIYORDUK.NEDEN BİZ BUNU BAŞARAMIYORUZ BAZI MAÇLARDA BARİ 1-0 KAZANMAYI BECERELİM KİM KÖTÜ OYNUYOR DERSE DESİN BENİM TAKILDIGIM KONU BU.
İYİ AKŞAMLAR ŞERAFETTİN ÇİMEN SAYGILAR ABİM

yorumyapıyombenya
29.10.2012, 22:10
Belçikadan Ömer

Nail bey iyi yayınlar Sivasspordan ayrılan oyuncular neden başarılı olamıyor ; Sezer Badur, Musa Aydın, Cihan Yılmaz, Kıvanç Karakaş, Sedat , Abdurrahman gibi önemli oyuncularımız kadroya bile giremıyorlar. Bunun nedeni nedir

alaattin 5858
29.10.2012, 22:23
günyamaçlı alaattin istanbul

Nail bey yayının başını izleyemedim mesajımı okuyup okumadığınızı bilmiyorum yayının tekrarı varmı rıza hoca erhan güveni birgün sağbekte deneyecekmi

kaptann58
29.10.2012, 22:24
ERKAN ÇİÇEK-SİVAS

Nail abi iyi akşamlar iyi yayınlar çok iyi giden bir takım neden bu kdr kısa süre içinde bu kadr çok kötü bir hale geliyor tarfatarımızada buradan bişey demek isityorum panik yapmanın hiç bir anlamı yoktur hep destek tam destek deyip takımımıza hocamıza başkanımıza sahip çıkmamız lazım 2 maç kaybetmeyle yıkılacak bir takım değiliz zaten bizi bu ligde seven yoktur isteyen yoktur elbirliğiyle takımımızı daha kötü bir hale sokmayalım gidip tesislerde takımımıza onalrın her zamn arkasında olduğunu hissettirelim iyi akşamalr selm saygılar

KaanK
29.10.2012, 22:41
Futbol Analiz, Forumda açılan Sivasspor'un hedefinin ilk 10 olduğuna yönelik başlığa ve Sivassporu bu konumda tutmaya çalışan sorumlulara cevap arasın lütfen teşekkürler

adres58
29.10.2012, 22:45
Atilla Torun
Çatalzeytin

Özetle bizim takımda play-maker oyuncu yoktur. Topu koşturacak, oyunu yönlendirecek, şişirme ve doldurma toplarla skor aramayacak, göze hoş futbol oynatacak oyuncumuz yok. Kadromuz iyi ama futbol piyasasında sadece bu mevki için para harcanmalı paraya kıyılmalı bence...

İyi yayınlar Saygılar...

HababamHa
29.10.2012, 22:46
Malatyadan Abdurahman İnce.

Nail bey elektiriklerin azizliğine uğradım STY ödül törenini tekrar yayınlama imkanınız varsa bi zahmet tekrar yayınlamanız mümkünmü beni kırmayacağınızı düşünüyor saygılar sunuyorum.

MaXiMuM
29.10.2012, 22:48
Ödül törenini bende izleyemedim. Tekrarlarsanız bende sevinirim. Teşekkürler...

MaXiMuM
29.10.2012, 22:51
Mustafa Alim - Sivas

Süper ligde 100. galibiyet, yani dalya amacımız, futbolcuları strese sokmuş olabilir mi ? Şahsen ben böyle rakamsal olarak futbolcuların önüne konulan bu tip hedeflere karşıyım. Bakın işte gördük bu gece Fenerbahçe 47 maç sonra yenildi. Futbolcular her ne kadar profesyonel olsalar da sonuçta insanlar. Ne dersiniz ?

izmirliyigido
29.10.2012, 22:54
Yalçın KINIK-İzmir

Nail bey güzel akışı olan programınızı zevkle seyrediyoruz. Sizden ve televizyonunuzdan bir ricam olacak. Site olarak biz yıllardır "Ayın Yıldız Futbolcusu" anketi yapıyoruz ve oylama ile bir futbolcuyu seçiyoruz. Ama bunu bir türlü törenle ödüllendiremiyoruz.

Sizin de desteğinizle bu sene bu ödül törenini gerçekleştirmek istesek bize destek verir misiniz. Burada ki amaç futbolcularımıza da ek bir motivasyon vermek, onları daha iyi oynamaya teşvik etmektir. Bu konu da bize destek sözü verebilir misiniz? En azından taraftara lanse etmek ve STY ödül törenin de olduğu gibi yanımızda olduğunuzu hissetmek, başka bir isteğimiz yok.

Saygılarımla










.

KaanK
29.10.2012, 22:59
Rıza hoca diyor ki eneramo başka takıma gidemediği için bizde kaldı gönülsüz diyor

Hocamız da beşiktaşa kendisini almadıkları için gidemedi bu mantığa göre kendisi de mi istemeye istemeye takımda duruyor ??

KaanK
29.10.2012, 23:29
Peki Nail Bey yorumce beyefendinin dediği gibi şampiyoluğa oynadık evet ama benim asıl merak ettiğim şu;

Koskoca Sivas camiasında neden bir kişi daha çıkıp ' Neden bir kez daha olmasın, yarım kalan şampiyonlik hesabını neden kapatmıyoruz diye hedef koymuyor ,bursadan trabzondan neyimiz eksik???

Ankara- Kaan

Rallim58
30.10.2012, 09:38
Nail beyin, sitemizde sorulan tüm soruları, hiç bir soru atlamadan, tamamını okuyarak, soruyu soran kardeşlerimizin isim ve yaşadıkları yerleri duyurması ile samimi yaklaşımından dolayı tebrik ediyoruz.

Sitenin yapmış olduğu ödül töreninin tamamını çekimle yayına sunması, görüntüyü izleyemeyenler için kapanışta tekrar vermesi, siteye yapılan "server saldırısına" ağır tepki verip kınamasından dolayı tekrar tebrik ve teşekkürler ile yayın hayatında başarılar diliyorum

HababamHa
30.10.2012, 11:17
Beni kırmayıp izleyemediğim bölümü program sonu tekrar yayına koyup izlememizi sağlayan Nail beye tekrar teşekkür ederim.
Rıza hoca ile yapılan röpörtajın bir bölümünüde izleyememiştim program akışına baktım 11.30 da tekrarı varmış tamamını birdaha izleyeyim.

izmirliyigido
30.10.2012, 11:19
Güzel bir yayın gerçekleştiren Nail beye ve Sipas TV'ye teşekkür ediyoruz. Akşam bizleri ekran başına çiviledi, ilgi ile izledik. Başarılarının giderek artmasını diliyoruz.









.