Orijinalini görmek için tıklayınız : ZTK Güngören Bld 0-2 Sivasspor 3. Tur Maçı

izmirliyigido
29.10.2012, 16:24
Sivasspor'umuzun Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında karşılaşacağı Güngören Belediyesi (İstanbul) maçı 31.Ekim.2012 Çarşamba günü saat 13:00'te ahaber Televizyonundan canlı yayınlanacak.

Tarih: 31.10.2012 - Çarşamba
Saat: 13.00
Stad: Mimar Yahya Baş
Hakemler: Erbal Aldemir,İbrahim Bekler ve Ulaş Aksoy

Yayın: a haber Televizyonu

Sivasspor ligde kaybettiği Akhisar Belediye Spor maçının moralsizliğini Ziraat Türkiye Kupası maçında Güngören Belediye karşısında atmak istiyor. Kaleciler, Borjan, Korcan ve Nihat, Orta saha da ise Milan Cerny, Aatif'ın sakatlıkları bulunurken, Kadir, Doğa ve Erman'ın form düşüklüğü gözlerden kaçmıyor.

Takımın nasıl bir kadro ile çıkacağı merakla bekleniyor.

Takımla ile ilgili gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz..

Ve Maç;

Yiğido ikinci yarıda turladı..

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Spor Toto Süper Lig ekibi Sivasspor, Spor Toto 2. Lig temsilcisi İstanbul Güngörenspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yenerek, tur atladı..

Stat: Mimar Yahya Baş

Hakemler: Erbay Aldemir (xx), İbrahim Bekler (xx), Ulaş Aksoy (xx)

İstanbul Güngörenspor: Egemen Gençalp xx, Erkan Kavak xx, Seçkin Bektaş xx, İbrahim Necipoğlu x, İbrahim Arıkan xx, Fuat Onur xxx, Atakan Yiğit x (Dk. 63 Mehmet Şen x), Kürşat Ergun Aydın x (Dk. 63 Soner Sitar x), Pekin Köşnek x, Sinan Ayar xx (Dk. 80 Abdullah Orak x), İsa Kaykun xx

Sivasspor: Atilla Koca xxx, Uğur Kavuk x, Rajnoch xxx, Navratil xxx, Ziya Erdal xxx, Erman Kılıç xx (Dk.90+2 Kaan Kılcı x), Mehmet Nas xxx (Dk.73 Adem Koçak xx), Kadir Bekmezci xx, Abdulkadir Özgen x (Dk. 64 Pedriel x), Grosicki xx, Eneramo xx

Goller: Dk. 56 Eneramo, Dk. 59 Erman Kılıç (Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 68 Eneramo, Dk. 88 Navratil (Sivasspor)

30. dakikada Grosicki'nin sol çaprazdan sert şutunda, top üstten az farkla auta gitti.

56. dakikada soldan ceza alanına giren Grosicki, son çizgiye inmeden arka direkte Eneramo'ya topu aktardı. Bu oyuncu uygun pozisyonda meşin yuvarlağı boş kaleye göndererek, takımını öne geçirdi: 0-1.

59. dakikada Erman Kılıç, sağ çaprazdan güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi ve aradaki farkı 2'ye çıkardı: 0-2.

69. dakikada Erman Kılıç'ın pasında savunmanın arkasında topla buluşan Pedriel'den önce kaleci Egemen Gençalp, kalesini terk ederek ceza yayı içinde meşin yuvarlağı uzaklaştırmak istedi. Kısa düşen topu alan Grosicki'nin vuruşunda, savunma oyuncuları meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

81. dakikada Mehmet'in pasıyla topla buluşan İsa, ceza alanına girdiği anda yerden sert vurdu, ancak kaleci Atilla meşin yuvarlağı ayaklarıyla taca gönderdi.

82. dakikada uzun pasta ceza alanı içinde topla buluşan Mehmet, rakibini geçtikten sonra yerden sert vurdu, ancak kaleci Atilla bir kez daha meşin yuvarlağı ayaklarıyla uzaklaştırdı.

86. dakikada Eneramo'nun sağ çaprazdan yerden şutunda, meşin yuvarlak yan kale direğine çarparak oyun alanına döndü. Savunma oyuncuları daha sonra tehlikeyi önledi.

Kalan sürede sonuç değişmedi ve Sivasspor, karşılaşmayı 2-0 kazanarak, 4. tura yükseldi.

.

eyupk
29.10.2012, 16:28
biletler satışa sunuldumu

GokhanTurna
29.10.2012, 16:32
Altta belirtiğim kadronun hemen hepsi o maçta oynatılacak diye düşünüyorum.

Senecky(Atilla)
Hayrettin - Rajnoch - Murat Akça - Faty
Grosicki - Doğa(Kadir) - Adem - Mehmet Nas
Erman - Pedriel(Abdulkadir)

FORZA 58 SİVAS
29.10.2012, 17:01
rıza hoca sayesinde bu maçıda kaybederiz biz adamda taktik anlayış yok as kadroyla çıkmalı maça abdülkadir oynatılabilir sadece ermanı kessin ki tepkisini ortaya koysun kaledede atilla oynasın zaten kova bi kaleci bari alışsın gol yemeye bu maçı alırız ama bu oyunla bundan ötesine gidemeyiz

Morten58
29.10.2012, 17:05
rıza hoca sayesinde bu maçıda kaybederiz biz adamda taktik anlayış yok as kadroyla çıkmalı maça abdülkadir oynatılabilir sadece ermanı kessin ki tepkisini ortaya koysun kaledede atilla oynasın zaten kova bi kaleci bari alışsın gol yemeye bu maçı alırız ama bu oyunla bundan ötesine gidemeyiz

Sen yeterki Umudunu kaybetti kardesim , hersey dahi olacak insallah.

FORZA 58 SİVAS
29.10.2012, 17:07
Sen yeterki Umudunu kaybetti kardesim , hersey dahi olacak insallah.

ben umudumu yitirmedim kardeşim ama yani takımdaki eksik oyuncuları herkes görüyor yetersizler uğur,doğa bu adamlar hala neden oynuyor rajnoch gibi adam neden yedek onu sorguluyorum ben pedriel denen adam forvet koy eneramonun yanına bak nası faydalı oluyor aslında pedriel iyi oyuncu ama yanlış yerde oynuyor

Morten58
29.10.2012, 17:12
ben umudumu yitirmedim kardeşim ama yani takımdaki eksik oyuncuları herkes görüyor yetersizler uğur,doğa bu adamlar hala neden oynuyor rajnoch gibi adam neden yedek onu sorguluyorum ben pedriel denen adam forvet koy eneramonun yanına bak nası faydalı oluyor aslında pedriel iyi oyuncu ama yanlış yerde oynuyor

Haklisin , maglum Transferler'de bu kadar hata yaparsan olacagi budur , tabiki RIZA HOCA'YA da cok is düsüyor , Adam gibi bir ilk 11. kurmasi lazim ,degin gibi Pedriel'i , Erhan'i gercek bölgelerde oynatmasi ve Murat Akca ve Kaan KILCI gibi genc isimlere de sans tanimasi gerekiyor. Insallah son 3.Haftadir yasanan reziliklerle DERS CIKARIR!!!

Rallim58
29.10.2012, 17:45
izmirliyiğido kardeşim, paylaşımınız için teşekkürler.

infial§
29.10.2012, 21:50
Belki Güngörenspor için önemli maç ama Sivasspor için sıradan görünen bir maç ciddiyet,inanç,mücadele olmayan bir futbolcu topluluğu sıradan dır

Ferhat06
30.10.2012, 09:19
Bu vurdumduymazlık devam ederse bu maçdan bile umudum yok.Antalya FB yi sahasında 3lüyor,bizimkiler Bankasya takımına sahasında yeniliyor.

ahmet ali
30.10.2012, 14:07
Akhisar'a as kadroyla yenilen bir takım Güngören'i yedek kadro ile yenebilir mi??? Akhisar ile Güngören arasında kalite farkı çok yok..Bu nedenle Güngören maçı zor geçecek:Hele Güngören maça asılırsa daha da zor geçecek...:confused:

SenSetik
30.10.2012, 14:58
elenirsek çok şaşırmam...

Külhan
30.10.2012, 15:26
Riza hoca kadrodan su isimleri biraz dinlendir emi doga yi ermani fatiyi bu forum düsüklügüne biraz care olur belki yoksa oyunun tadi tuzu kacmaya basladi kac oyundur hic zevk verecek oyun göremiyoruz

FirtinaK
30.10.2012, 15:40
Riza hoca kadrodan su isimleri biraz dinlendir emi doga yi ermani fatiyi bu forum düsüklügüne biraz care olur belki yoksa oyunun tadi tuzu kacmaya basladi kac oyundur hic zevk verecek oyun göremiyoruz

Faty bu sezon kac mac oynadi ki, dinlendir diyorsun? Dinlendirilecek o kadar oyuncu varki... Ama nerde o yürek Riza hocada. Rakip zayif olsun güclü olsun hep ayni oyunculari oynatiyor (sakatlik ve caza durumu haric), hep ayni taktigi uyguluyor.

57babasivas
30.10.2012, 16:40
güngören işiklandirmasi olmadindan saat 1 oynuyoz ve o saat ya herkez işte yada okulda çok az taraftar gelir

ertor58
30.10.2012, 16:47
çarşamba saat 13.00 de maç mı olur arkadaş ya sevinmiştik kura çıkınca mahallemize gelecek diye takımımız çarşamba 13 ney ya çalışıyoruz o saate tüh..

sinansakru
30.10.2012, 18:40
Bu vurdumduymazlık devam ederse bu maçdan bile umudum yok.Antalya FB yi sahasında 3lüyor,bizimkiler Bankasya takımına sahasında yeniliyor.

Katılıyorum sana ancak bank asya bile değil ...

etlidöktürek
30.10.2012, 20:11
sanki hazırlık maçı kaybedilmiş gibi bir görüntü.... yönetim,teknik heyet,futbolcular dahil duştan sonra unutulmuş bir maç... hakem ve basit hatalara suç bulunmuş....inş korktuğum başıma gelmez..:confused:

savaş2
30.10.2012, 22:02
*** yarınki maca atilla ,ziya ve navratl yanına bence 8 yeni oyuncu oynatırsa takım ancak başarılı olur.bide takımın başına antrenörümüz cıksın derim.

ahmetbaba
30.10.2012, 23:46
güngören takım gibi oynarsa bizi yenebilir...

Rallim58
30.10.2012, 23:56
Spor Toto 2. lig kırmızı grupta mücadele eden, 10 puanla grubunda 10. sırada yer alan Güngören Belediyespor-Sivasspor karşılaşması, Mimar Yahya Baş stadyumunda saat 13.00 de başlayacaktır.

Güngören bölgesinde bulunan Sivas'lı yiğidoların ilgi göstermesi beklenen karşılaşmayı a haber tv canlı olarak yayınlayacak.

Sivassporumuza başarılar diliyoruz.

alaattin 5858
31.10.2012, 08:22
ya arkadaşlar durun bakalım 2 maç kaybetmeyle ne oldu hemen herkez ümit sizliğe kapıldı 2 hafta önce bu takımı göklere çıkarıyorduk şimdi güngörenden bile korkar olduk rıza hocada bir takım hatalar yaptı rıza hoca akıllı adamdır hatalarından dönüp herkesi kendi yerinde oynatacaktır şunuda unutmayın biz şampiyon olacak bir takım kurmadık ayaklarımız yere bassın inşallah ztk alacağız inşallah şampiyonda oluruz ama bu çok zor çünkü önce kendi içimizde birleşip tek vücut tek yürek olmamız lazım

Ferhat06
31.10.2012, 10:22
Güngören maçını unuttum.Akşam Rıza hoca Lig tv de 21 programındaydı.Hoca İstanbulda ne geziyor,dedim.
İnşallah üzücü sonuçlardan sonra takım biraz kendine çekidüzen verir.Bu arada Borjanın durumu nasıl acaba?

Rallim58
31.10.2012, 10:43
Güngören maçını unuttum.Akşam Rıza hoca Lig tv de 21 programındaydı.Hoca İstanbulda ne geziyor,dedim.
İnşallah üzücü sonuçlardan sonra takım biraz kendine çekidüzen verir.Bu arada Borjanın durumu nasıl acaba?

Borjan ilk yarıyı, Cerny'de sezonu kapattı gibi..(İnşaallah gelen bilgi yanlıştır)

Salim58
31.10.2012, 11:03
Bu maçı'da alarak bu turu'da geçeceğimize inanıyor Sivasspor'a başarılar diliyorum.
Bu maçı benim gibi netten takip edecekler buradan izleyebilir.

http://canlitelevizyonlar.tr.gg/A-Haber-Tv-Canli-izle.htm

sivaslıadem
31.10.2012, 11:24
yine klasik olacak ama 1-0 olsun bzim olsun
ona bile razıyım

türkiye kupası sürprizler kupası olabiliyorçoğu kez
bu alternatifli!! kadroyla yeter bu skor

Ferhat06
31.10.2012, 11:27
Bu maçı'da alarak bu turu'da geçeceğimize inanıyor Sivasspor'a başarılar diliyorum.

Salim bey çok sağol,nasıl izlerim diye düşünüyordum.Bu iyi fikir!:)

slasher//z
31.10.2012, 11:54

websense programına takılmayacak bi site bulamıyorum yardımcı olucak var mı?

DOGU_BEY
31.10.2012, 12:23
İLK 11 BELLİ OLDU:

SİVASSPOR

ATİLLA
UĞUR-NAVRATİL-RAJNOCH-ZİYA
GROSİCKİ-MEHMET NAS-KADİR-ERMAN

ABDULKADİR- ENERAMO

YEDEKLER

SENECKY-SUAREZ-DOĞA-ERHAN GÜVEN-HAYRETTİN-ADEM KOÇAK

mustafa_kavak58
31.10.2012, 12:39
İLK 11 BELLİ OLDU:

SİVASSPOR

ATİLLA

ABDULKADİR- ENERAMO

YEDEKLER

Nerdeyse as kadro ile cikmisiz

Ferhat06
31.10.2012, 12:41
İLK 11 BELLİ OLDU:

SİVASSPOR

ATİLLA

ABDULKADİR- ENERAMO

YEDEKLER

Hoca nihayet dediğimize geldi,işte bu olması gereken kadro.Abdulkadir ve Nas'dan patlama bekliyoruz.

keko 58
31.10.2012, 12:45
websense programına takılmayacak bi site bulamıyorum yardımcı olucak var mı?

A Haber siteye gir.......

http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/ahaber/canli_yayin

KaanK
31.10.2012, 13:09
Hoca faturayı erhan ve doğaya kesmiş, yani iki yeni transfere... ironiye bak

Hoca bu maçta dahi uğur kavuğa alternatif düşünmüyor çok ilginç

SenSetik
31.10.2012, 13:22
bal yapmayan arı gibi takım...henüz %100 gol pozisyonu yok 20 dakikadır..

izmirliyigido
31.10.2012, 13:33
Dak.30 0-0

Erman, Eneramo ve Grosicki çok kötü oynuyorlar.

.

infial§
31.10.2012, 13:33
Sabır allahım sabır

SenSetik
31.10.2012, 13:35
acilen Atıfın iyileşip takıma dönmesi lazım

SenSetik
31.10.2012, 13:35
grosicki çok kötü bugün........

FirtinaK
31.10.2012, 13:45
Eneramo her aldigi topun icine ediyor, afedersiniz.l

alaattin 5858
31.10.2012, 13:46
kendimizi hiç sıkmıyoruz rakip bizi uyutuyor 1 atarsak 5 olur

izmirliyigido
31.10.2012, 13:49
İlk Yarı Bitti 0-0..

Takımda oynayan birtek Ziya, birazda Rajnoch ve Mehmet Nas var. Diğerleri vasatın altında..

.

izmirliyigido
31.10.2012, 14:01
İlk yarıda göze batan, takım olarak işi ciddiye almadığımız. Birtek sol kanatta Ziya'nın aktif oyunu ister istemez Grosicki'yi de oyuna dahil ediyor. Sağ taraftan bir tane orta gelmedi. Uğur bir sağbekin sadece savunucu değil aynı zamanda sağ açık olarak orta yapması, pas atması gerektiğini bilmiyor.

Rajnoch defansı toparlamış. Kendinden emin ve yerinde müdahalerle, kademeye girişi ile defansı ve kaleci rahatlatıyor. Kaleci Atilla'ya bir tane orta geldi onu da elinden kaçırdı.

Orta sahada birtek Mehmet Nas her yere ayak basıyor. Yedek bekletilmek çok yaramış adeta acısını çıkartıyor ve ben buyum diyor son 3 maçtır. Kadir bugün hayatının en rahat ve vurdumduymaz futbolunu oynadı ilk yarıda.

Solda Grosicki, sağda ise Erman Kılıç yine form düşüklüğü içinde ve gayri ciddiler.

İleri de Abdülkadir'e şans verilmiş ama bunu hiç değerlendiremiyor. Hiç dönen topları alamadı. Eneramo tek başına kalıyor yine ve etkili olamıyor.

İnşallah 2. yarıda golleri buluruz da rahatlarız.

.

savaş2
31.10.2012, 14:07
***rıza hocadan gene aynı kadro yeni kadro oluşturmak cesaret işidir,yani aynı yürüyen adamlarla sahada.inşlh tur bizim olur derimmm,

teknik
31.10.2012, 14:18
GOL KİMİN YAHU! ATTIK CANLI SKORA GÖREÜ

tykinik58
31.10.2012, 14:21
Goolllll 2-0 Dk. 59

izmirliyigido
31.10.2012, 14:43
Golü yiyeceğiz ha, neden geriye yaslanıyoruz anlamıyorum.Atilla Allah'tan iyi toplar çıkarttı..

.

alaattin 5858
31.10.2012, 14:54
rıza hoca bu olmadı maç bitti genç kaana yazık alıcaksan 10 dakika önce alsaydın

tykinik58
31.10.2012, 14:54
Maç sonucu SİVASSPOR - 2 Güngören Bld. - 0 Yorumu size bırakıyorum.

infial§
31.10.2012, 15:09
Takım berbat grosicki ve Erman taraftarın en güvendikleri isimler ama çok etkisizler,bu adamlarla sezon sonu felaket olur,bu takımda kıvanç olmalıydı

izmirliyigido
31.10.2012, 15:10
Maç sonucu SİVASSPOR - 2 Güngören Bld. - 0 Yorumu size bırakıyorum.

Ne yorumu ya.. Yorum yapılır mı bu maça. İstesek 5-0 alacağımız bir maçı, Grosicki'nin lakayt davranışları ve Eneramo'nun isteksiziliği yüzünden, 2-0 kazanıp kazasız geçtik Allah'a şükür.

.

FirtinaK
31.10.2012, 15:13
Kaan ile dalga gecti hoca. Madem oynatacaksin neden daha önce koymuyorsun oyuna adami.

sefacoban58
31.10.2012, 15:21
Bence atilla kaleyi guzel korudu. Herkes boyle dusunuyordur. Gelecek maclarda’da 2,3 hata yaparsa dersiniz ki ''bu nasil kaleci nerden alindi ucuncu lig kalecisi''. Atilla guzel korudu, ama hatasi oldugunda hemen kotulemeyin.

PoTt!
31.10.2012, 15:26
bu maçda bile oyuncu değişiklikleri aynı 2-0dan snra genç oyuncularını al oyuna hey ALLAHIM ya

Morten58
31.10.2012, 15:58
Önemli olan maci kazanmakdi bunu Allah'a cok Sükür basardik , ikinci yarida daha da iyi oynadik , Güngören Takimi cok siki Savunma yapti. Ayrica Kaan konusunda haklisiniz en azindan 10 , 15 dk sans verebilirdi RIZA Hocamiz.

GokhanTurna
31.10.2012, 16:15
Kaan'ı bu maçta oynatmasını bekliyordum özellikle 2-0'dan sonra uzatmanın son saniyeleri soktu ayıp oldu çocuğa. Gençleri bizde mi harcıyoruz Rıza hoca bu maçta oynatmıcaksa ne zaman oynayacak o gençler 2-0'dan sonra.

FirtinaK
31.10.2012, 16:22
Yorumlara aynen katiliyorum Riza hoca futbolcu psikolojisinden anlamiyor. Bir futbolcuyu antrenör kazanir. Bu maclari genc oyunculari kazanmak icin kendisine firsat bilmesi lazim Riza hoca´nin. 2-0´dan sonra alsana hemen Kaan´i, niye son saniyeye kadar bekliyorsun.

Ricardo Pedriel
31.10.2012, 16:22
darısı belediyenin başına

izmirliyigido
31.10.2012, 17:02
Ligde Akhisarspor yenilmeyecek bir takım değildi. Her önüne gelen takıma yenilen Akhisar Beld. kupada da TOKATSPOR'a 1-0 mağlup oldu ve kupadan elendi. Demek ki, bizde birşey yokmuş. Bazılarına (!) duyurulur !...

.

FORZA 58 SİVAS
31.10.2012, 17:24
uğur hala oynuyor ya

Kokomo
31.10.2012, 17:35
Bu maçta da gençler ve yedekler oynamazsa hangi maçta oynayacak Rıza Hoca ??? Yazık.

2.Lİg takımı Güngörenspor hocası Abdülkerim'in aşağıdaki açıklamasını takdirlerinize bırakıyorum :

"Sivasspor karşısında daha önce şans vermediği 6-7 oyuncuyu deneme fırsatı bulduğunu kaydeden Abdulkerim Durmaz, ”İyi antrenman maçı oldu. Biz mücadele öncesi bu şekilde konuya bakıyorduk. Rakibimiz de işi ciddiye aldı. Kazaya gelmek istemediler. "

58g0kberk58
31.10.2012, 18:02
Ziya,grosicki ve navratil başta olmak uzere tum takimi tebrik ediyorum insallah takima moral olmustur.

babapiton
31.10.2012, 18:14
Bu maçta da gençler ve yedekler oynamazsa hangi maçta oynayacak Rıza Hoca ??? Yazık.

2.Lİg takımı Güngörenspor hocası Abdülkerim'in aşağıdaki açıklamasını takdirlerinize bırakıyorum :

"Sivasspor karşısında daha önce şans vermediği 6-7 oyuncuyu deneme fırsatı bulduğunu kaydeden Abdulkerim Durmaz, ”İyi antrenman maçı oldu. Biz mücadele öncesi bu şekilde konuya bakıyorduk. Rakibimiz de işi ciddiye aldı. Kazaya gelmek istemediler. "

Zor bir sürecten geçiyoruz takım moralsiz eğer yedek kadro çıkıp yenilsek ne olacak hoca bu riski almadı en doğrusunu yaptı.

Besyo_cu
31.10.2012, 18:33
Akhisar'a yenilmemiz ve bir kaç haftadır devam eden kötü oyun takımdaki moralleri çok bozdu. Rıza hoca'nın başta yedekler olmak üzere futbolcularımıza çok sert çıktığı gelen haberler arasında.

Güngören maçında yedek oyuncularımıza yer vermemesinin nedeni olarak onlara bir mesaj verdiğini düşünüyorum. Rıza Hoca her zaman rotasyonu seven bir teknik adam olmuştur.Güngören mağlubiyeti takıma büyük hasar verir hatta bazı oyuncularımızın kadro dışı kalmasına kadar gidebilirdi.

Mehmet Nas'ı yürekten kutluyorum ilerlemiş yaşına rağmen gençlere taş çıkartırcasına mücadele edip takımı ateşlemeye çalışıyor Mehmet Nas daki isteğin azmin yarısı Murat Akça, Kadir ve Grosicky'de olsa takımın vazgeçilmezi olurlar.

1. Golumuz http://www.sabah.com.tr/webtv/ziraatturkiyekupasi/gungorenspor-0-sivasspor-1-1-gol

2. Golumuz http://www.sabah.com.tr/webtv/ziraatturkiyekupasi/gungorenspor-0-sivasspor-2-2-gol

ahmetbaba
31.10.2012, 18:56
rıza hoca kaana şaka yaptı...

yigidolar06
31.10.2012, 21:42
Rıza hoca şu forumdaki yazıların hepsini okusa hatasını anlar yazık galip geldik ama oyundan memnun değiliz hata üzerine hata yapıyorsunuz

B.DUMANLI
01.11.2012, 06:40
Rıza hoca şu forumdaki yazıların hepsini okusa hatasını anlar yazık galip geldik ama oyundan memnun değiliz hata üzerine hata yapıyorsunuz

Riza hoca sivasspor´un basina geldigi zaman bende bir Sivas´li olarak iste nihayet demistim.Bunu derken Riza hocadan beklentilerim vardi.Fakat bunlarin hicbiri gerceklesmedigi gibi aksine,hayali sükuta ugradim.Cünki takimin basinda oldugu günden beri ,takima ne genc bir Sivas´li oyuncu katabildi,nede genclere yöneldi.Kendi bildiklerinden sasmadi bunun sonucunda takim asagilara dogru düsüse gecti.Seyirci basbar bagiriyor Doga,Ugur ve Erhan bu takimin dengesini bozuyorlar diye ;fakat kendiside bunu bildigi halde inadi ugruna Sivasspor´un bugüne kadarki puan kayiplarinin bas mimari oldu.Bir üst tura cikmamiz süphesizki sevindirici.Fakat düsünce tarzi degismedgi sürece ,olaylara dar acidan bakildigi sürece bu takimin toparlanmasi biraz uzun sürecege benziyor.

Kokomo
01.11.2012, 08:44
Zor bir sürecten geçiyoruz takım moralsiz eğer yedek kadro çıkıp yenilsek ne olacak hoca bu riski almadı en doğrusunu yaptı.

Bir Süper lig takımının yedek kadrosu, 2.lig B kategorisi takıma yenilecekse, As kadronun ligden düşmesi kaçınılmazdır ?

taraf
01.11.2012, 09:03
http://www.fanatik.com.tr/Sivasspora-uyari_3_Detail_246_281501.htm BU OYUNCU KİM

Arif Coşkun
01.11.2012, 12:15
Küçük takım büyük takım kurgularıyla rehavete kapılmamamak lazım. Beşiktaş'da dün az daha Ofspor'a elenecekti. Her maç zordur doksan dakika her futbolcu her maç için en yüksek performansı göstermek zorundadır.
Sivasspor'umuzu bir üst tura çıktığından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

üsüyorum042
01.11.2012, 12:38
güngören macında asla futbol adına bır sey yoktu.zemın de cok berbattı.ancak sek sek oynanırdı.hoca sadece oynaması gereken ve degısmesı gereken oyuncularda yanlıslık yapıyor.kaanı hıc koyamasaydın daha ıyıydı.yada en azından cocugu 10 dakıka olsun oynatsan ne kaybederdın hoca

alemdarlar
01.11.2012, 15:56
Bordo bereliler grubuna tşk. ederiz. Dışarda beraber gezdik berber eğlendik. Yani iyi karşılandık. Grubunuzun adı ne dediler, Yiğidolar dedik. Kulübün değil mi o dediler, genel olarak yönetim, takım, taraftarlar kullanırlar dedik. Kaç yıl oldu dediler, 1967'den beri dedik. Tramvay ile kısa bir yolculukla Güngören merkez'de bir alış veriş merkezine geçtik. Allah var. Süper bir yerdi.