Orijinalini görmek için tıklayınız : Gerekli takviyeleri yapacağız

SivasSpor.Com
07.11.2012, 14:22
http://resimzade.com/Show.html?i=37568&token=30539

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, son haftalarda bekledikleri puanları alamadıklarını açıkladı. Çalımbay, "Kesinlikle bir forvet oyuncusu, çok çabuk bir stoper ve iyi bir orta saha oyuncusu istiyoruz" dedi.

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Rıza Çalımbay, ligde üst üste kaybettikleri Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarından sadece Antalya karşısında mağlubiyeti hak eden bir futbol sergilediklerini belirtti. Çalımbay, özellikle Orduspor maçında iyi oynadıklarını, şanssız bir kırmızı kartın oyunun gidişatını etkilediğini söyledi. Sakatlıkların takımın istikrarının bozulmasında rol oynadığını ve 5 kalecisinden 3'ünün sakatlandığını, forvet konusunda sıkıntı çektiklerini vurgulayan Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:

"Hiç bir takımda 5 kaleciyi bulamazsınız. Bizim takımda 5 kaleciden 3'ü birden sakatlandı. Bunların hiç biri mazeret değil. Benim istediğim şey istikrarı korumaktı. Ama maalesef son oynadığımız 3 maçta istediğimiz puanları alamadık. Ligde oynanacak daha bir sürü maç var. İyi bir takımız. Bu şanssızlıkları yenerek istediğimiz yere geleceğiz. Böyle durumlarda herkesin köstek değil destek olması gerekir. Biz 2 seneden beri bu takımı kötü yerlerden alıp buralara getirdik."

"ESKİŞEHİRSPOR'UN KADROSU ÇOK İYİ"

Cuma akşamı oynaacakları Eskişehirspor'un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu, lige istedikleri gibi başlayamamalarına rağmen toparlandıklarını belirten Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Zor maç olacak, Ligde kolay maç yok. Eksiklerimize rağmen Eskişehirspor maçında galip gelmek istiyoruz. Taraftarımızdan da gereken desteği göreceğimizi düşünüyorum. Futbolcu arkadaşlarıma inanıyorum. İnşallah devreye kadar iyi bir şekilde gidebilirsek, yönetimle konuşup gerekli takviyeleri yapacağız. Devre arası eksiklerimizi giderdikten sonra istikrarlı şekilde gideceğiz. 3 haftalık mağlubiyetler umutsuzluk getirebilir ama buna gerek yok. Kazanarak yolumuza devam edeceğiz."

"FORVET ALACAĞIZ"

Genel olarak bireysel ve pozisyon hatalar yaptıklarını, bunları telafi etmek için gereken çalışmaları sürdürdüklerini belirten Rıza Çalımbay, daha sonra şunları söyledi:

"Kesinlikle bir forvet oyuncusu, çok çabuk bir stoper ve iyi bir orta saha oyuncusu istiyoruz. Eneramo'yu çok geç aldığımız için istediğimiz şekilde verimli olamadı. Onun da sakatlıkları var ama mecbur onunla gitmek zorundayız. Takımımıza takviye şart. Ligin ikinci yarısı telafisi olmayan maçlarla geçecek. Bizim kalan şu 7 maçı iyi bir şekilde bitirmemiz lazım. Yola çıkarken bütün hedefimiz geçen seneki pozisyonumuzun biraz daha üstüne çıkmaktı. Onun için de ligdeki bu maç çok önemli. Şu an herkesin herkesi yenebileceği bir lig yaşanıyor. Bizim de mücadeleden kopmadan yolumuza devam etmemiz gerekiyor. İnşallah 2-3 hafta sonra istediğimiz yere geleceğiz."

Aatif'in iyi bir oyuncu olduğunu, ama sakatlığı nedeniyle son 4 hafta faydalanamadıklarını söyleyen Rıza Çalımbay, bazı oyuncularını sakatlıklarına rağmen almaya mecbur kaldıklarını dile getirirken de şöyle dedi:

"Biz şu anda bir takımın yaşadığı veya yaşamadığı çok büyük sıkıntıları kadro açısından yaşıyoruz. Bazen 18'i bile zor yapıyoruz. Sakat ve cezalar üst üste geldi. Aldığımız neticeler de iyi olmadı ama telafi etmek bizim elimizde. Son maçlarda hakemlerle ilgili önemli hatalar yaşadık. Bu hatalar üst üste geldi. Maç bittikten sonra hakem hata yapsa da geri gelmiyor. Önümüzdeki maçları çatır çatır oynayıp kazanmamız gerekiyor."

Öte yandan Sivasspor cuma günü oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıkharını tesislerde yaptığı tek çalışmayla sürdürdü.

FirtinaK
07.11.2012, 14:44
**************. Eneramon´nun sakatliklari oldugu halde oynatiyorum diyorsun. Sakat adam oynatilmaz, görüyoruz sahada neler yapiyor, koskoca bir hic. Diger begenmedigin adamlar sakat Eneramo´dandami kötü? *** git artik. Devamli mazeret pesindesin. Futbolculari daima yanlis pozisyonlarda oynatiyorsun.

üsüyorum042
07.11.2012, 14:56
hakıkaten hocalıktan bır sey anlamıyorsun.ısın gücün mazeret aglamak.sen önce taktık ve oyuncularına moral vermesını ögren.senın ıcın bır ıkı oyuncun var dıgerlerı yok hükmünde.sana barcelona takımının oyuncuları lazım ancak o zaman ...gercı o zamanda sana hıc gerek yok..

infial§
07.11.2012, 15:03
İki Bayram arası düğün olmaz hoca

üsüyorum042
07.11.2012, 15:14
bu adam ne bayram bılır nede hocalık

HababamHa
07.11.2012, 15:17
Bu şanssızlıkları yenerek istediğimiz yere geleceğiz. Böyle durumlarda herkesin köstek değil destek olması gerekir. Biz 2 seneden beri bu takımı kötü yerlerden alıp buralara getirdik."

Açıklamaya bakarmısınız köstek olan kim hocam taraftar herşeye rağmen bu takıma desteğini vererek köstek değil destek oluyor biraz eleştiriye açık olun ben nerde hata yapıyorum diye iki dakika düşünün her takım kaybedebilir ama bu şekilde oynayarak değil hala ordu maçında iyi oynadık diyonya daha bişey demiyom hocam

FirtinaK
07.11.2012, 15:19
Bu takima en gerekli takviye en basta yeni bir teknik direktör. Hem iyi bir teknik adam olacak hem de futbolcu psikolojisinden anlayacak. Medyaya futbolcularini yem etmeyecek. Sen sporcularinin kötü oldugunu düsünsen bile tv´lere cikip bunu hic bir zaman söylemeyeceksin, futbolcuyla kendi aranda halledersin isi, dört duvar arasinda. Bir hoca futbolculariyla aile demektir. Bir insan ailesinin hatasini, yanlisini baskalarina sikayet edermi, kovalasirmi? Ben Almaya´da yasiyorum, burada hic bir antrenör futbolcusunu medyaya yem etmez, bariz hatalari olsa bile teknik adam kendi üstlenir, benim hatam der, fark bu.

Bir Sivasspor sevdalisi olarak bunlari yazmak zorunda olduguma üzülüyorum ama ne yapayim dayanamiyorum bu sacmaliklari okudukca, duydukca.

Arkadaslar kafanizi agrittim kusura bakmayin ama birilerinin bunlari yazmasi gerekiyordu. Bundan sonra yönetim ne karar verirse versin Sivasspor´um icin hayirlisi olmasini dilerim.

üsüyorum042
07.11.2012, 15:23
Bu hoca asla kendı öz elstırısını yapmaz..kendını yüksekte gören hıc bır ınsan asla basarılı olmaz...bir söz var oglum valı olmussun ama hala adam olmamıssın dıye..buu tam rızalık...ıns en kısa zamanda yollanır..cünkü kendı kendıne ıstıfa etme onuru yok gıbı....

pepsiyusuf
07.11.2012, 15:38
takım kötü gidiyor olabilir amma bu takımı kendim de dahil ediyorum. rıza hoca ve başkan gibi düşünen kimse olmaz heleki bu hoca sivaslı olup ta takımının başında olması benim için gurur verici hatırlarsanız şike olayı olduğu zaman takımın başında rıza hoca vardı takım kötü gidiyordu amma adam canla başla çalıştı ligi 8. bitirdi takımını satmadı para için kasımpaşadan adama para teklif ettiler yüzünü dönüp bakmadı hocayı eleştirirkene şunu göz ardı etmeyin hoca lig başlamadan kaç defa demeç verdi takviye lazım takviye lazım diye diye dili kurudu rıza hoca yanlış oyuncu tercihinde bulunmuş olabilir başkan gerekli takviyeleri yapmamış olabilir amma bunları kötüleyemezsiniz benim için ikiside süper insan hocaya sahip çıkın bülenti hatırlatırım sizlere adam ne dedi 5 tl verip beni eleştirmez dedi sivaslılar amma rıza hoca ağırbaşlı efendi böyle bir insanın arkasında durulur bize yakışanda bu ..............

dogan5880
07.11.2012, 15:38
yukarda bı ardakaş bela okumuşş ayıp alt tarafı futbol. spor

FirtinaK
07.11.2012, 15:49
yukarda bı ardakaş bela okumuşş ayıp alt tarafı futbol. spor

Uyardigin icin tesekkür ederim. Bir an sinirden ne dedigimi bilememisim, haklisin bir yigidoya bu kelimeler yakismaz.

Düzeltiyorum: Bela okumak yerine "Yaziklar olsun" diyorum. Kimse kusura bakmasin, bunuda cok görmeyin bana, cünkü cok sinirliyim Riza efendiye.

FirtinaK
07.11.2012, 15:53
takım kötü gidiyor olabilir amma bu takımı kendim de dahil ediyorum. rıza hoca ve başkan gibi düşünen kimse olmaz heleki bu hoca sivaslı olup ta takımının başında olması benim için gurur verici hatırlarsanız şike olayı olduğu zaman takımın başında rıza hoca vardı takım kötü gidiyordu amma adam canla başla çalıştı ligi 8. bitirdi takımını satmadı para için kasımpaşadan adama para teklif ettiler yüzünü dönüp bakmadı hocayı eleştirirkene şunu göz ardı etmeyin hoca lig başlamadan kaç defa demeç verdi takviye lazım takviye lazım diye diye dili kurudu rıza hoca yanlış oyuncu tercihinde bulunmuş olabilir başkan gerekli takviyeleri yapmamış olabilir amma bunları kötüleyemezsiniz benim için ikiside süper insan hocaya sahip çıkın bülenti hatırlatırım sizlere adam ne dedi 5 tl verip beni eleştirmez dedi sivaslılar amma rıza hoca ağırbaşlı efendi böyle bir insanın arkasında durulur bize yakışanda bu ..............

Hocam sen neyin kafasini yasiyorsun? Arkasini dönüp bakmamismis. Sezon baslamadan önce Besiktas´la flört eden ben degildim, BJK bu adami alsaydi, bizimkisi coktan valizlerini hazirlamisti. Kimse bana hikaye anlatmasin.

Tamam Riza Calimbay Sivasli iyi güzel ama Pazartesi günü Futbol Analiz´de telefonla baglandi. Neler konustugunu duydunmu?

alemdarlar
07.11.2012, 16:00
Beşiktaş isterse giderim maddesini sözleşmesine koyduran bir hoca ile yolumuza devam ediyoruz. Bu haberi duyduktan sonra biraz soğudum hocadan. Ancak bulunacağı sürece duruşunu değiştirmeyecektir. Başarılar.

berk5858
07.11.2012, 16:30
KARDEŞİM BU KADRO ANCAK BU KADAR OYNAR... HOCA NE YAPSIN? BENCE RIZA HOCAYA SAHİP ÇIKMA ZAMANI... NANKÖR OLMAMAK LAZIM... RIZA HOCANIN SİVASSPOR İÇİN YAPTIKLARI ORTADA... BU TAKIMI AYAĞA KALDIRMASINI BİLİR... ZATEN BU KADRO ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAMAZ. NE BEKLİYORSUNUZ Kİ ANLAMIYORUM... DÜŞMEYELİM YETER...

poolat58
07.11.2012, 16:31
Allah belani versin Riza. Eneramon´nun sakatliklari oldugu halde oynatiyorum diyorsun. Sakat adam oynatilmaz, görüyoruz sahada neler yapiyor, koskoca bir hic. Diger begenmedigin adamlar sakat Eneramo´dandami kötü? Defol git artik. Devamli mazeret pesindesin. Futbolculari daima yanlis pozisyonlarda oynatiyorsun.
kardeş yavaş ol sen hep böyle durumlarda ortaya çıkıp ortalığı karıştırıyorsun. zaten rumuzun da bana hep bişeyler çağrıştırıyor (fırtınak). provakatörlük yapma. rıza hocanın hataları var evet ama abartma. bunda yönetimin suçu daha büyük adamın istediği futbolcuların çoğunu almadılar. o da bu transferleri yapmaya mecbur kaldı. ne forvetler ile haberimiz çıktı bunlar hep rıza hocanın listesindeydi. sonra yönetim paraya kıyamadı ve hepsi fiyasko oldu.

birdokuzaltiyed
07.11.2012, 16:32
"Düşenin dostu olmaz" demişler Hocam, sen hiç moralini bozma, "Düşmez kalkmaz bir Allah" herkesin, her takımın sıkıntılı dönemleri olur, 2 sezon önce sen değilmiydin bizi düşme hattından alan, biz bunları unutmadık , biz senin mücadeleni takdirle izliyoruz.Allah yardımcın olsun, kısmetin bol olsun.

Cley
07.11.2012, 16:41
Beşiktaş sevdası yüzünden transferi son güne bırakan sensin hoca. el alem topladı iyileri. Sen gittin esrarcıyı, sakatı, beleşi topladın takıma.
Biraz da özeleştiri yapsan. Suçu herzaman başkalarına yüklemesen iyi olmaz mı?
Beşiktaş kötü sonuçlar almıyorki Samet hocayı gönderip seni (stepne) alsınlar.

SivasliMuhammed
07.11.2012, 16:56
iste haftanin Hakemleri
9 Kasım Cuma
20.00: Beşiktaş - Bursaspor: Fırat Aydınus
20.00: Sivasspor - Eskişehirspor: Serkan Çınar

10 Kasım Cumartesi
16.00: Kasımpaşa - MP Antalyaspor: Suat Arslanboğa
19.00: Trabzonspor - Akhisar BLD: Süleyman Abay
19.00: Karabükspor - İstanbul BŞB: Mustafa Öğretmenoğlu

11 Kasım Pazar
14.00: Gaziantepspor - Gençlerbirliği: Barış Şimşek
17.00: Mersin İY - Galatasaray: Mustafa İlker Coşkun
19.00: SB Elazığspor - Kayserispor: Mete Kalkavan
20.00: Fenerbahçe - Orduspor: Halis Özkahya

Respect58
07.11.2012, 17:05
Takviyeye teknik direktörden başlasak bence bu işten karlı çıkarız.Çünkü kadro lig için yeterli..

cılgınsivas58
07.11.2012, 17:17
hocanın yönetime transfer isteğini şimdi sölemesi lazım
biz transfer özürlü olduğumuz için lig başlayınca transfer yaparız

cılgınsivas58
07.11.2012, 17:18
hocanın şu açıklamasına katılmıyorum akhisar ve ordu maçında iyi oynadık demiş iyi oynadıkta ondanmı yenildik hocam

FirtinaK
07.11.2012, 17:27
kardeş yavaş ol sen hep böyle durumlarda ortaya çıkıp ortalığı karıştırıyorsun. zaten rumuzun da bana hep bişeyler çağrıştırıyor (fırtınak). provakatörlük yapma. rıza hocanın hataları var evet ama abartma. bunda yönetimin suçu daha büyük adamın istediği futbolcuların çoğunu almadılar. o da bu transferleri yapmaya mecbur kaldı. ne forvetler ile haberimiz çıktı bunlar hep rıza hocanın listesindeydi. sonra yönetim paraya kıyamadı ve hepsi fiyasko oldu.

Bu iki oldu rumuzuma dil uzattigin. Ya söylersin sana rumuzum ne cagristiriyormus yada sesini kesersin, terbiyesiz herif. Benim ismim Firtina Kerimoglu tamammi? Rumuzumda ordan geliyor. Erkeksen yazarsin rumuzum neyi cagristiriyormus... Ama zayamiyacaksin, sen ancak bos bos konusursun. Yetti artik yaa.

Yazacak bir argümanin olmayinca hemen rumuzumu ortaya atiyorsun.

Riza Calimbay´in bi defa son ana kadar Sivasda kalip kalmayacagi belli degildi.

poolat58
07.11.2012, 17:38
Bu iki oldu rumuzuma dil uzattigin. Ya söylersin sana rumuzum ne cagristiriyormus yada sesini kesersin, terbiyesiz herif. Benim ismim Firtina Kerimoglu tamammi? Rumuzumda ordan geliyor. Erkeksen yazarsin rumuzum neyi cagristiriyormus... Ama zayamiyacaksin, sen ancak bos bos konusursun. Yetti artik yaa.

Yazacak bir argümanin olmayinca hemen rumuzumu ortaya atiyorsun.

Riza Calimbay´in bi defa son ana kadar Sivasda kalip kalmayacagi belli degildi.

öncelikle konuşma uslubuna dikkat et. hakarete varacak kelimeler sarfetme. ben sana hakaret etmedim sadece uyardım. rumuzuna gelince iğrenç trabzonsporu andırıyor. haklı olabilirsin ismin öyledir belki tamam. ama sen de hep olumsuz anlarda ortaya çıkıp buradan veryansınlar ediyorsun. bi kere de takım iyi giderken ortalıkta görün. rıza hocaya defol git falan yazmışın. bunlar yakışıyor mu. tamam hataları olabilir. ama rıza hoca bu takımı çok zor durumlardayken ayakta tuttu. şimdi bir çılpıda silip atamazsın. tepkimizi tabiki ortaya koyacaz gitmesi gerekiyorsa gidecekte ama ona hakaret etmek bize yakışmaz.

ZiDaNe58
07.11.2012, 17:50
Sezon basında boşunamı yırtdık oramizi buramizi transfer şart diye dogru duzgun 3-4 tane adam alıpta arkamiz yaslanıpta rahat bitane mac izletdirmediniz aldınız adamların bi kacı haric cogu bonservisi elinde klubu tarafindan kapinin onune koyulmus futbolculardir madem cok biliyosunuz paranin kiymetini amatorce hatalar yapan futbolculariniz yuzunden kaybedilen trilyonlarindami dusunmekten acizsiniz ayrica nihat dururken atilla niye oynar kalede anlamak imkansız en etkisiz gelen topu bile sektirmeden alamiyor atillayi kaleye kaleci diye koyan adamdan ne beklenirki akını yavuzu bile arar olduk valla

FirtinaK
07.11.2012, 17:51
öncelikle konuşma uslubuna dikkat et. hakarete varacak kelimeler sarfetme. ben sana hakaret etmedim sadece uyardım. rumuzuna gelince iğrenç trabzonsporu andırıyor. haklı olabilirsin ismin öyledir belki tamam. ama sen de hep olumsuz anlarda ortaya çıkıp buradan veryansınlar ediyorsun. bi kere de takım iyi giderken ortalıkta görün. rıza hocaya defol git falan yazmışın. bunlar yakışıyor mu. tamam hataları olabilir. ama rıza hoca bu takımı çok zor durumlardayken ayakta tuttu. şimdi bir çılpıda silip atamazsın. tepkimizi tabiki ortaya koyacaz gitmesi gerekiyorsa gidecekte ama ona hakaret etmek bize yakışmaz.

Konusma üslubuna dikkat et diyorsun kendin ne konustugunun farkinda degilsin galiba. Beni bir defasinda casuslukla suclamistin, buna ne diyeceksin? Bu hakaretin ta kendisi degilmi? Tamam ben belki senin bu hakaretlerine, iftiralarina karsi dayanamadim terbiyesiz dedim cokmu? Hakareti önce kendin yaptim. Rumuzumla ugrasip durmani en büyük hakaret sayarim. Insanlarin rumuzlarina, isimlerine saygin olsun bi defa.

Ben sana rumuzumu acikladim. En azindan gercegi ögrendikten sonra özür bekliyorum senden. Ondan sonra bende sana terbiyesiz dedigim icin özür dilemeye hazirim.

FirtinaK
07.11.2012, 18:04
terbiyesizliğin lüzumu yok, eleştireceksen adam gibi eleştir. bu takımı bir yerlere getirmek için çaba gösteren bir adama, özellikle de bu memleketin evladına bela okuyamazsın. bir de "rıza efendi" diye hitap ederek aklınca hakir görüyor.
bu tür haddini aşan yazılar yazanlara bir müeyyide uygulamayan site yönetimine de yazıklar olsun. o yazı hala orada duruyor.

Buna mi takildiniz? dogan5880 rumuzlu arkadas güzelce uyarmis sagolsun, bende hatami anladim. 11 no´lu yorumumda hatta özür bile diledim. Ama bunu yapamayacak arkadaslarda var aramizda. Sözüm sizden disari.

poolat58
07.11.2012, 18:05
Konusma üslubuna dikkat et diyorsun kendin ne konustugunun farkinda degilsin galiba. Beni bir defasinda casuslukla suclamistin, buna ne diyeceksin? Bu hakaretin ta kendisi degilmi? Tamam ben belki senin bu hakaretlerine, iftiralarina karsi dayanamadim terbiyesiz dedim cokmu? Hakareti önce kendin yaptim. Rumuzumla ugrasip durmani en büyük hakaret sayarim. Insanlarin rumuzlarina, isimlerine saygin olsun bi defa.

Ben sana rumuzumu acikladim. En azindan gercegi ögrendikten sonra özür bekliyorum senden. Ondan sonra bende sana terbiyesiz dedigim icin özür dilemeye hazirim.

tamam rumuzun konusunda önyargılı davrandığım için kusura bakma kardeş özür dilerim. ama aşırı derecede olumsuz ve incitici yorumların hakkındaki görüşlerim hala aynı.(rıza hoca konusunda)

FirtinaK
07.11.2012, 18:09
tamam rumuzun konusunda önyargılı davrandığım için kusura bakma kardeş özür dilerim. ama aşırı derecede olumsuz ve incitici yorumların hakkındaki görüşlerim hala aynı.(rıza hoca konusunda)

Bende sana terbiyesiz kelimesini kullandigim icin özür dilerim. Riza Calimbay hakkinda bir defa incitici yorum yaptim (Allah belani versin dedim, bu olmamaliydi hatamin farkindayim), bundan dolayida 11 no´lu yorumumda özür diledim. Ama Riza hocaya diger yaptigim elestiriler gecerli :)

Ben bu forumda kimsenin kalbi kirilsin istemem. Aramizdaki buzlarin eridigine inaniyorum...

Ricardo Pedriel
07.11.2012, 18:11
şimdimi aklına geldi takviyeler

poolat58
07.11.2012, 18:20
Bende sana terbiyesiz kelimesini kullandigim icin özür dilerim. Riza Calimbay hakkinda bir defa incitici yorum yaptim (Allah belani versin dedim, bu olmamaliydi hatamin farkindayim), bundan dolayida 11 no´lu yorumumda özür diledim. Ama Riza hocaya diger yaptigim elestiriler gecerli :)

Ben bu forumda kimsenin kalbi kirilsin istemem. Aramizdaki buzlarin eridigine inaniyorum...

eyvallah rica ederim kardeş. herkesin eleştiri hakkı var ama. lütfen verilmiş emekleri düşünerek tepki gösterelim.

noname87
07.11.2012, 18:23
Her sene aynı şeyi demekten bıktım ama bu sene bu takım ligde kalsın yeter.Sene sonu da oturulsun konuşulsun transfer yapılmıyorsa Doğa Erhan gibi adamlar alınacaksa ya yönetim bıraksın bu işi ya Hoca. 8 senede altyapıdan Ziya harici çıkan oyuncu yok.Doğalar Erhanlar oynayacağına altyapıdaki gençlere şans verin.

risale69
07.11.2012, 18:24
Buna mi takildiniz? dogan5880 rumuzlu arkadas güzelce uyarmis sagolsun, bende hatami anladim. 11 no´lu yorumumda hatta özür bile diledim. Ama bunu yapamayacak arkadaslarda var aramizda. Sözüm sizden disari.
kusura bakma o zaman.
bir insanın hatasını kabul edip , özür dilemesi erdemdir.
birkaç mağlubiyet aldı diye hoca ve futbolculara bu kadar yüklenilmesi kanıma dokunuyor. hayatta futboldan daha değerli şeyler var. bunu bir türlü öğrenemedik.

FirtinaK
07.11.2012, 18:33
kusura bakma o zaman.
bir insanın hatasını kabul edip , özür dilemesi erdemdir.
birkaç mağlubiyet aldı diye hoca ve futbolculara bu kadar yüklenilmesi kanıma dokunuyor. hayatta futboldan daha değerli şeyler var. bunu bir türlü öğrenemedik.

Eyvallah hocam. Haklisiniz futboldan daha degerli seyler var hayatimizda.

Yalniz futbolculara yüklenmek konusunda Riza hoca´nin üstüne yoktur son zamanlarda. Kendi futbolcularini medyaya yem ediyor. Bilmem Pazartesi günü yayinlanan "Futbol Analizi" programini izledinizmi. Orda telefona baglandi futbolcular hakkinda söylemedikleri kalmadi neredeyse. Kendinde hic suc bulmuyor. Iste buda benim kanima dokunuyor. Demek istedigim Riza hoca sütten cikmis ak kasik degil.

cemahmety
07.11.2012, 18:34
Bu takımın ihtiyaçı fiziksel olarak hızlı olmasının yanında pozisyon bilgisi iyi rakip forvetleri arkaya kaçırmayacak kaliteli bir stoper ve ön liberoda oynayacak devamlı belirli bir performansı gösterebilecek istikrar'a sahip bir forvet. Bunlar yerine getirilebilinirse bir de geçen seneki santraofrumuz Rasmussen tipi bir forvet transfer edilebilir.

KaanK
07.11.2012, 18:45
Adama sorarlar 3buçuk aylık transfer sezonunda aklın nerdeydi diye...Burda taraftar bir taraflarını yırttı adam gibi forvet, iyi bir orta saha,sağlam defans ve sağ bek al diye..Sen gittin torpillin doğayı, erhanı ve sakat olduğunu bildiğin 2 senedir top oynamamış Bednar'ı aldırdın, şimdide kaldırıp eneramoyu suçluyorsun

Hadi bakalım devre arasında 1'e alacağın topçuyu 5'e al

Yetmezmiş gibi yüzün de kızarmadan taraftara ' herkes işine baksın ' diyip had bildirmeye kalkış

Hadi ordan var git işine hoca....Kimse aptal değil

DoomsDay58
07.11.2012, 18:46
Bu kadar eksikle Eskişehir'i nasıl yenicez hiç bi fikrim yok ama inşallah kazanırız

etlidöktürek
07.11.2012, 18:56
yaz günü aküye bakmazsan, kışın yana döne takviye ararsın ustaa..

dicanio
07.11.2012, 18:59
bende rıza hocanın sivasspor için birşans olduğunu düşünüyorum takımın nerelerden alıp nerelere getirdiğini çok iyi biliyoruz transfer sezonunda takviye sart diye yakındı fakat yönetim hocanın bu isteğine cevap vermedi.sakat bir forvet oyuncusu aldı oda sehri terkedip gitti.yani diyeceğim sakatlık şanssızlık hepsi bir arada bu kötü günler elbette geçecek.ama devre arasında takfiye şart

kursad1981
07.11.2012, 19:02
rıza hoca transfer lıstesıne bıde kalecı ekleyın 5 kalecıyı toplasanız bı kalecı etmez

risale69
07.11.2012, 19:06
Eyvallah hocam. Haklisiniz futboldan daha degerli seyler var hayatimizda.

Yalniz futbolculara yüklenmek konusunda Riza hoca´nin üstüne yoktur son zamanlarda. Kendi futbolcularini medyaya yem ediyor. Bilmem Pazartesi günü yayinlanan "Futbol Analizi" programini izledinizmi. Orda telefona baglandi futbolcular hakkinda söylemedikleri kalmadi neredeyse. Kendinde hic suc bulmuyor. Iste buda benim kanima dokunuyor. Demek istedigim Riza hoca sütten cikmis ak kasik degil.

o programı izlemedim. isim vermeden eleştiri de bulunduysa mazur görülebilir ama isim vererek eleştirdiyse yanlış yapmış. aslında mağlubiyetlerde hocanın tüm sorumluluğu üzerine alması gerekir. o konuda haklısın.
ama şu da var, rıza hocanın hatalarını kabullenen bir insan olduğunu da gayet iyi biliyorum.

ledig
07.11.2012, 19:46
Arkadaşlar hepimiz Sivassporun başarısını istiyoruz, farklı düşünceler tabi ki olacaktır ama görüş ve eleştirilerimizde belli ölçüleri gözetelim lütfen.

58MUAMMER58
07.11.2012, 20:05
rıza hocanın röportajında dinledim hızlı iyistoper iyiforvet ve ortasaha mutlaka almamız gerekiyor dedi haklı olduğu yerlerde var haksız olduğu yerlerde var transfer konusunda sivassporun son 3 sezonuna bakmak lazım gelen giden futbolcu trafiğine bakmak lazım takım iskeletini bülent hoca takımı daıttıktansonra kuramadık aldığımız oyuncuları genelde yumurta kapıya dayanınca aldık şöyle ağız tadıyla adam gibi kadroyla sezona başlıyamadık hiçbir hocada şöyle adam gibi sağlam takım kuramadı herkes kendi güvendiği adamları aldı fazla kafa ütülemeyim bana göre bu takımın çok iyi sağbeke [uğur erhan yetersiz]çok iyi sağaçığa [pedrielden mehmet nasdan ademden çakma sağaçık olmaz]çok iyi önliberoya [kadirin performansı yetersiz adem ve doğada bu takımın önliberosu olamaz mehmet nas elinden geleni yapsada yaşı itibariyle yetersiz]çok iyi stopere [navratil zaten çok üst düzey stoper değil raynoch desen yine öyle murat desen sağlamken oynamıyordu şimdi sakat ]çok iyi forvete [eneramo çok yalnız pedriel geçen sezondan kötü elinden geleni yapsabile abdulkadir bence layık olduğu ligde oynamalı çok güvenmiştim yetersiz ]kalecilerimiz aslında iyi sayılır sezon sonuna kadar idare ederler sakat çoğu senecky zaten gözden çıkarılmış korcandan hayat yok nihat yedek kaleciolur borjan sakatlanmazsa anca idare eder atilla aratransferde isteyene üstüne para verip gönderilmeli :mad:

halilim5858
07.11.2012, 20:20
Hocamiza sallamayin hemen arkadaslar transferi hoca degil yönetim yapiyor belkkide ugrasmiyorlar ucuza adam ariyorlar yönetim calismasi sonucu olur transfer hocamiz mesut bakkaldan muhsin ertugruldan iyi bülent uygundan bile adam destek olalim köstek olmayalim bakin trabzonda kötü gidiyor senol hoca gitmak istedikce birakmiyorlar trabzonlu oldugu icin unutmayin riza hocanin yerine gelecek olan bizi sampiyon yapmaz

calipso
07.11.2012, 20:43
ya bu "telafisi olmayan maçlar" lafı yokmu
çok kıl oluyorum

58SARKISLALI58
07.11.2012, 20:58
hocalikdan anlamiyormusun zafiyetlerin var bunlari gormuyormusun zamaninda transfer yapacaktin aldigin adamlar ortada bulent hocada elazigda bizim eski futbolculari topladi neoldu durum ortada oyuzden once nokta transferler yapacakdin kendini elestir biraz riza hoca kostek olan yok napalim 3mactir yeniliyon alkismi tutacaktik biz elestirecegiz sende elestirelere acik olacaksin yazik soyleyecek ne varki baska

A.Turan Korkmaz
07.11.2012, 21:09
Takviye yerli pek olamaz çünkü iyi oyuncular zaten serbest kalmaz, kalanlar da devre arası bize gelmek istemez ya da yaramaz.Eğer yabancı düşünülüyorsa ki öyle galiba, gözler o zaman halen takımdaki yabancılara ve kimlerle yolların ayrılacağına bakılabilir. Borjan,Navratil,Rajnoch,Faty,A tıf,Kamil,Eneramo,Pedriel,Cern y,Senecky. Bunlardan bazılarının sözleşmesi zaten sezon sonu bitiyor ama bir-ikisiyle belki devre arası vedalaşılabilir.
Rıza hocamızın taraftara takıma destek mesajı vermesi yerinde olmuştur. Şu anda taraftar-hoca çatışması en son istenen şeydir. İki tarafın derdinin de 'üzüm yemek' olduğunu bilmesi, herkesin tek hedefinin Sivassporun başarısı olduğu hatırlanmalıdır.
Rıza hoca,toprağımızdır,Sivasspor taraftarının halet-i ruhiyesini en iyi anlayabilecek kişidir. Çok şey istemiyoruz ki. Daha hırslı,tekmeye kafa sokan bir ekip, oyun disiplininden kopmayan, takım oyunu oynayan, aklı başka yerde olmayan oyuncular görmek istiyoruz sahada. Ve tabii her oyuncuya eşit şans verebilen,oyunu daha soğukkanlı ve çokyönlü okuyup cesur kararlar alacak bir kenar yönetimi.
Bunu istemek köstek olmak demek olmasa gerek. Gerçek taraftar zaten iç saha maçlarında stada gelir,deplasmana gidemezse de gidenlere destek olur.
İnşallah, bu maç ve sonrakiler iyi sonuçlanır da buzlar erir.

Rallim58
07.11.2012, 22:06
Kurt dumanlı havayı severmiş...

Ne kadar da skora göre siteye giren üye varmış böyle... Birçoğunun provake etmeye giren üye olduklarına inanıyorum...

Geçen haftaki karşılaşmayı önemli bir isimle izlediğimde "... bey kardeşim bizim Sivas taraftarı, maalesef taraftarlığını sonuca göre yapıyor. Takım iyiyse arkasında durur, sonuç kötü ise arkasından vurur. Oysa aynı takım aynı kişilerdir bu sonuçları alan" dedi.

Başarıda da başarısızlıkta da herkesin payı vardır. Messi getirilmek istendi Rıza hoca mı? kabul etmedi. Verilen liste 3 kademeli olur da ona göre de en ekonomik seçilirse bunun suçlusu Rıza hoca olamaz.

Rıza hocanın teknik ve taktiksel hataları da olmadı değil. Bazı futbolcularda ısrarcı olmasında ise bizlerin görmediği bilmediği birşeyleri olsa gerek.

Ne güzel açıklama yapılıyor ki "takviye yapacağız" diye. Biz de yok git, yok istifa et, bilmem ne..? Devre arası zorunlu olunmadıkça yapılacak her türlü transfer tamamen şansa dayalıdır.

Dereyi geçerken at değiştirilmemeye dikkat edilmelidir.

GokhanTurna
07.11.2012, 22:21
Brezilyalı forvet umarım kaliteli ve seri olur.

ahmet ali
07.11.2012, 22:26
Herkes biraz sabırlı olsun.Şu Eskişehir maçını bir oynayalım.Bakalım neler oluyor sonrasında ya işler bir düzene girecek ya da kıyamet kopacak..Bir gün daha sabır lütfen...

sivistar
08.11.2012, 04:19
Editör notu : Yorumlarınız küçük harfle yazılmadığı için silinmiştir.

Büyük harfle yazılan yorumlar silinecektir.

ayna26
08.11.2012, 07:11
Şu an takımın gidişatında olumsuzluklar var, düzeleceğine inanıyorum.Gerek futbolcular gerekse teknik direktör alyehine bir sürü eleştiriler yapılmış, eleştirinin dozajı aşılmış nerdeyse hakaret seviyesine getirilmiş.Bu tarz yorum ya da eleştiride bulunanların biraz daha edebli ve biraz daha profosyonel düşünmesi gerektiği telkininde bulunuyorum.Bir kaç hafta bu takım düzlüğe çıkınca ilk önce hakaretvari yorum yapan bu tür insanlar şakşakçılığa başlayacaktır.Rıza hoca kaliteli bir insandır, futbolcular da öyle, her takımda bu tarz gerilemeler yaşanabilir, mühim olanı o gerileme döneminde her manada destek olunmasıdır.İyi gün taraftarı değil kötü gün taraftarı olmak ayrıcalıktır, bu ayrıcalıkta olanlar da zaten takıma her türlü desteği hem stadda hem de stad dışında vermektedir. Ben takımımızın düzlüğe çıkacağını ve bazılarını utandıracağını düşünüyorum.

35kağan58
08.11.2012, 12:51
Transfer düşünülen mevkiler yaz başından beri aynı.
Sezon sonunda koskoca 3 ay oyuncu bulamadık.
Sezon ortasında nerden bulacaz çok merak ediyorum.

sivaslıadem
08.11.2012, 12:59
madem para sıkıntımız var önce elimizdeki yedekleri rotasyona dahil edelim
Aynı oyuncuları her hafta oynatırsak sakatlanmaları da normal
Ara sıra dinlendirmek lazım
Maalesef hocamız oyuncu tercihlerinde çok inat ediyor
Daha once çalıştırdığı takımlarda da bunu yapıyordu farketmişsinizdir
Elimizdeki diğer oyuncuları kazanarak başlamalıyız transfere

Kokomo
08.11.2012, 13:36
Brezilya yerine Orta Avrupa oyuncuları daha yararlı olmakta ve daha uyum sağlamaktalar Sivas'a.

Navratil, Rada ve Cerny örneğindeki gibi ...

hastayiğido
08.11.2012, 16:34
ayıp ya şu yazılanlar yönetimin elindeki bütçe demekki şu kadroyu kurmaya yetiyor her hoca en kaliteli isimlerle çalışmayı ister sanki elinde barcelona kadrosu varda oynatamıyor. bakın bakalım yediğimiz gollere yenildiğimiz maçlara hep bireysel hata takım halinde kötü oynadığımız maç çok az. öyle özet izleyerek yorup yapan arkadaşlar 5 lira para verip maça gitmeyen arkadaşlar lütfen yorum yazmasın görüntü kirliliği oluyor çünkü. ben sivasspor kredi kartı kullanıyorum lig tv aldım sadece sivasspor maçları için tescilli ürün alıyorum her tatile gelişimde stadyuma gidiyorum kapalıda izliyorum maçları biraz katkım olsun diye(yanlış anlamayın ben memurum param çok olduğundan değil). böyle acımasız yorum yazan arkadaşlar ne yapıyor acaba sivasspor için merak ediyorum.

cenk5821
08.11.2012, 17:10
Burda tutup birisi hocaya sallıyor ve bununda sonu gelmiyor millet galeyana getirmeyin. Hoca yan gelip yatıyormuş takımla ilgilenmiyor gibi düşünüyorsunuz ama öyle olmadığını hepimiz biliyoruz.
Birde siz kim oluyorsunuzda hocaya ağzınıza geleni sayabiliyorsunuz bu hakkı size kim veriyor ayıptır. Yapacağınız eleştirilerin dozunu kaçırıyorsunuz lütfen biraz duyarlı olalım birbirimize kenetlenmemiz gerekirken bende kızıyorum ama sonra düşünüyorum yanlış yapıyoruz lütfen yapmayalım herkes gibi olmayalım. :(

58Sivaslilar
08.11.2012, 19:07
Persembenin gelecegi carsambadan bellidir bu sezon ligin cok cekismeli olacagini ftboldan anlamayanlar bile gördü nedense bagzilari görmemekte israr etti ondan sonra hazirlik ona göre yapilmadi bunlarda basimiza geldi ama ginede gec degil zararin neresinden dönersen kar ordan baslar

kamışlı58
08.11.2012, 19:22
hocamıza güveniyoruz nede olsa sivaslı tabiki arada kazalar olacak hocamız toparlar

DOGU_BEY
08.11.2012, 21:24
Brezilya'dan santrafor ve ortasaha için takip edilen 3-4 isim var...Anlaşılırsa devre arası transfer gerçekleşecek...

asabibaba
08.11.2012, 22:56
daha çokk varrrr bakalım burasını beğenecek mi bakalım para bulacaklar mı bakalım bakalım benim yönüm değişti biraz yönetime karşı sanki:mad::mad:

MaXiMuM
08.11.2012, 23:32
Adama sorarlar 3buçuk aylık transfer sezonunda aklın nerdeydi diye...Burda taraftar bir taraflarını yırttı adam gibi forvet, iyi bir orta saha,sağlam defans ve sağ bek al diye..Sen gittin torpillin doğayı, erhanı ve sakat olduğunu bildiğin 2 senedir top oynamamış Bednar'ı aldırdın, şimdide kaldırıp eneramoyu suçluyorsun

Hadi bakalım devre arasında 1'e alacağın topçuyu 5'e al

Yetmezmiş gibi yüzün de kızarmadan taraftara ' herkes işine baksın ' diyip had bildirmeye kalkış

Hadi ordan var git işine hoca....Kimse aptal değil

Futboldan anlamayan biri bile Doğa nın şu yediği çalımları görse , kulüpten içeri sokmazdı
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtu be.com%2Fwatch%3Fv%3DvssXn9AYO YY&h=QAQFznIOg

PETKOVİC
09.11.2012, 00:05
ya allah aşkına iyi gün taraftarları buraya yorum yazmasın. şimdi es esi yeneriz rızayla gurur duyuyoruz bir kötü sonuç rıza şöyle rıza böyle. taraftar dediğin en kötü günde takımına ve hocasına destek olmalıdır

dogan5880
09.11.2012, 00:32
:D:D:D:D yav ne guldumm helal olsun sıze.POOLAT58.FIRTINAK

FirtinaK
09.11.2012, 01:05
:D:D:D:D yav ne guldumm helal olsun sıze.POOLAT58.FIRTINAK

Eyvallah kardes. Sivasspor ailesi olmak böyle birsey. Biz birbirimizi isiririz ama baskasina öptürmeyiz evelALLAH icabinda :)

Gangstayigido
09.11.2012, 10:01
yanlissam düzeltin.hemen herkes kadronun yetersiz oldugunun ve ayrica mevcut kadronun kalitesinde süphe duyuyor.
benim bildigim yönetim belli bir bütce veriyor teknik direktöre ve oda ne kadar futbolcu istiyorsa bütceye uygun oyuncu seciyor.
teknik adam listeyi veriyor yönetime ve onlarda listedeki futbolculari almaya calisiyor.
peki ozaman neden bu konuda riza hoca suclaniyor neden yönetime yüklenilmiyor.
söyle düsünün belki yönetim riza hoca 1-2 mio (yillik maasda icinde) bütce verdi.