Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Aşkına...
Rallim58 09.11.2012, 08:20 http://resimzade.com/Show.html?i=34939&token=99962 (http://resimzade.com/Show.html?i=34939&token=99962)
Sivassporumuzun son haftalarda yaşadığı talihsizlikler, sakatlıklar ve alınan kötü sonuçlar...
İstisnasız hepimizi derinden üzmektedir. Üzülenler arasında bayrağı; özünde, ben Sivaslıyım, yiğidoyum diyenler taşımaktadır. Bu üzüntüyü sevince boğacak, huzura kavuşturacak, yiğidoların desteğini daima arkasına alan, Sivassporlu futbolcular olacaktır...
Bugün birçok konuda tarihi gün olabilir...
Bugün; Biz yiğidoların tarihe şahitlik, takımımıza sahip çıkma adına tribünlerdeki yerimizi alıp, 90 dakika gereğini yapma günüdür...
Herşey gelir geçer... Ne Erman'lar geldi, ne Yıldız'lar gitti... Yarın Rıza'lar da gider, birgün olur Mecnun'larda gider... Bizim Leyla'mız Sivas ve gözbebeğimiz Sivasspordur... Biz O'nun sevdasına O'nun aşkına stadlardayız, olmalıyız, olmaya da devam edeceğiz.
Sivasspor aşkına... Haydi bugün maça
Sivassporumuzun aşkına tribünlerdeyiz.
yigidolar06 09.11.2012, 09:17 BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR olarak sabırsızlıkla Gençler maçını bekliyoruz elinizdeki takımın kıymetini iyi bilin
taraftar demek takımın kötü olduğu zaman yanında olmak demek...bugün karda yağsa tribündeyim...İNADINA SİVASSPOR
HababamHa 09.11.2012, 10:18 yönetim taraftara jest yapıp bu maçta sivasspor yağmurluğu dağıtmalı diğeceğim ama-mazeret yok herkes maçaaa.
Rallim58 09.11.2012, 10:20 yönetim taraftara jest yapıp bu maçta sivasspor yağmurluğu dağıtmalı diğeceğim ama-mazeret yok herkes maçaaa.
"Taraftar yağmurluk istiyor" diye haber açılsa da gelecek maçlarda bari dağıtım yapılsa..:)
izmirliyigido 09.11.2012, 10:23 Bugün herkes mutlak suretle yanında atkı götürsün. Ve atkı şov bekliyoruz tribünlerden.. Televizyona yansıtılsın, bir görelim bizde. Herkes yapıyor biz yapamıyoruz. Tezahürat yok madem, görsellik olsun.
Bayrağı olanlarda ayrıca yanında bayrak götürsün. O bayraklar sandıklarda, odalarda saklansın diye değil, maçta sallansın diyedir. Unutmayın.
.
YiğidoGençlik 09.11.2012, 10:30 herşeyimizle Sivassporumuzlayız.......
Armanın ve renklerin peşindeyiz,rıza çalımbayın yanlışları futbolcuların vurdum duymazlığı,beceriksizlikleri kimseyi Sivasspor'dan soğutmasın,herkes görevini yapsın,bizimde taraftarlar olarak görevimiz tribündür
ankastre 09.11.2012, 10:47 yağmur çamur demeden kar kış demeden -40 lara bile stadlardaydık ben il dışındayım ama akrabalarımı gönderiyorum.
bu maç kaçmaz çok önemli maç
eskişehiri eli boş göndermeliyiz.
HababamHa 09.11.2012, 12:16 "Taraftar yağmurluk istiyor" diye haber açılsa da gelecek maçlarda bari dağıtım yapılsa..:)
Gardaşım habere ne gerek var bunu yönetimin düşünmesi gerek birşey istenirde verilirse o jest olmaz istenmeden verilecekki jest olsun.:)
Yönetimde bukadar ince ayrıntıyı düşünecek yöneticimiz varmı işte onu bilmiyorum.
tykinik58 09.11.2012, 12:18 Sivasspor aşkına, bu sevda uğruna, dalya'yı 100. galibiyeti kutlamaya bugün yine 4 Eylül'deyim. Herkesi beklerim efendim. Bayram yerine çevirmeliyiz.
etlidöktürek 09.11.2012, 12:26 tek umudum taraftarımız bu maçta...
kursad1981 09.11.2012, 13:03 her zaman oldugu gıbı bu macta da stadyumdayım lutfen burda yorum yapıpta sivas da olan arkadaslar maca gelmemezlık etmesınler
hoLiGan Enes 09.11.2012, 13:15 Sanalden destek kolay zor olan orda bulunmak bu kötü günde yanında olan takımın gerçek taraftarlarıdır.
İyi günde herkes vardı kötü günde sadece YİĞİDOGENÇLİK bunu asla unutmayın.
Rallim58 09.11.2012, 13:37 Gardaşım habere ne gerek var bunu yönetimin düşünmesi gerek birşey istenirde verilirse o jest olmaz istenmeden verilecekki jest olsun.:)
Yönetimde bukadar ince ayrıntıyı düşünecek yöneticimiz varmı işte onu bilmiyorum.
Yönetimde onu düşünecek, o projeyi üretecek kişi var mı? bilemem..:)
Ricardo Pedriel 09.11.2012, 16:04 kötü grafik çizerken desteklemiyenler hiç desteklemesin
Bugün herkes mutlak suretle yanında atkı götürsün. Ve atkı şov bekliyoruz tribünlerden.. Televizyona yansıtılsın, bir görelim bizde. Herkes yapıyor biz yapamıyoruz. Tezahürat yok madem, görsellik olsun.
Bayrağı olanlarda ayrıca yanında bayrak götürsün. O bayraklar sandıklarda, odalarda saklansın diye değil, maçta sallansın diyedir. Unutmayın.
.
Abi güzel diyorsun da, girişte bayraklarımızın çıbıklarını alıyorlar. Bayrak elimizde kalıyor sallanmıyor. Tv den izleyince tribünde hiçbir görsellik yok. Çünkü güvenlikler konfetiye bile zorluk çıkarıyor. Gerisini siz düşünün.
Her türlü engellemeye karşı tribündeki yerimizi alacağız.
Rallim58 09.11.2012, 23:57 Sivas'ta, Sivasspor aşkı 3-4 bini geçmediği net gibi..:mad:
DOGU_BEY 10.11.2012, 00:30 Bugün stattaydık her zamanki gibi desteğimizi boğazımız kısılıncaya kadar verdik...Fakat Allah aşkına artık şu girişteki eziyetler bitsin, bayrak çubuğunun alınması konfetilerin alınması gibi...nedir bu ya resmen hitlerin yahudilere yatığı muamele benzeri bir uygulama!
Rallim58 10.11.2012, 00:35 Bugün stattaydık her zamanki gibi desteğimizi boğazımız kısılıncaya kadar verdik...Fakat Allah aşkına artık şu girişteki eziyetler bitsin, bayrak çubuğunun alınması konfetilerin alınması gibi...nedir bu ya resmen hitlerin yahudilere yatığı muamele benzeri bir uygulama!
Dilimizde tüy bitti ama nafile, nafile nafile...
hasanim58 10.11.2012, 00:38 olurum sana sivassporummmmmmmmmmmmmmmmm
izmirliyigido 10.11.2012, 09:37 Bugün stattaydık her zamanki gibi desteğimizi boğazımız kısılıncaya kadar verdik...Fakat Allah aşkına artık şu girişteki eziyetler bitsin, bayrak çubuğunun alınması konfetilerin alınması gibi...nedir bu ya resmen hitlerin yahudilere yatığı muamele benzeri bir uygulama!
Stad zulmüne SON !..
Yeter artık ama, kendi şehrimizde deplasman takım taraftarı muamelesi görmekten bıktık. Tüm stadlarda 5 metre uzunluğunda bayrak sopaları rahat rahat içeri sokuluyor da oralarda katliam mı yapılıyor? Tüm tribünler bayraklarını şevkle, zevkle sallarken benim taraftarım bayrak sallayamıyor. Ayıptır yahu..
Taraftar da ellerinde ki herşey alınınca birtek ağızlarında tezahüratlar malum kişilere (!) küfürler kalıyor, onu sarfediyorlar. Halbu ki, bayrak, flama, döviz, pankart, konfeti olsa görsel zenginlik sağlanır.
Adamlar bandoyu içeri sokuyorlar, trompeti, davul tokmağını, keman yayını acaba bir yerimize ..karlar mı diye korkmuyorlar da, bizimkiler 30 cm.lik plastik çubuğun nesinden korkuyorlar anlamış değilim.
Bunu yönetime çok ciddi bir şekilde defalarca taşımak lazım !..
.
tekdoktirin 24.11.2012, 22:33 sıvaslı aşkına sıvas aşkına ülke aşkına
Rallim58 24.11.2012, 23:16 Stad zulmüne SON !..
Yeter artık ama, kendi şehrimizde deplasman takım taraftarı muamelesi görmekten bıktık. Tüm stadlarda 5 metre uzunluğunda bayrak sopaları rahat rahat içeri sokuluyor da oralarda katliam mı yapılıyor? Tüm tribünler bayraklarını şevkle, zevkle sallarken benim taraftarım bayrak sallayamıyor. Ayıptır yahu..
Taraftar da ellerinde ki herşey alınınca birtek ağızlarında tezahüratlar malum kişilere (!) küfürler kalıyor, onu sarfediyorlar. Halbu ki, bayrak, flama, döviz, pankart, konfeti olsa görsel zenginlik sağlanır.
Adamlar bandoyu içeri sokuyorlar, trompeti, davul tokmağını, keman yayını acaba bir yerimize ..karlar mı diye korkmuyorlar da, bizimkiler 30 cm.lik plastik çubuğun nesinden korkuyorlar anlamış değilim.
Bunu yönetime çok ciddi bir şekilde defalarca taşımak lazım !..
.
Sözüm ona; yarın bu işkencelerin sona erdiği tarihi? bir gün olacak(mış) (umamıyorum oğul misali ama bekleyip görelim)
Biz yine Sivasspor aşkına oradayız. Bayraklarla gidelim bakalım ne ile karşılacağız...
Bekleyip göreceğiz...
Ankaradan geldim yarin tribundeyim sesimiz kisilana kadar bagiracagiz kirmizi beyaz armaya destege bagiracagiz. Yarin bizim icin riza hoca yok ugur yok erman yok vs.. Sivasspor var insallah alnimizin akiyla bu mucadeleden cikariz
çok guzel demissin kardesim
ROMANTİK KATİL 25.11.2012, 01:22 Bizim yerimize sivassporumuz sahada kayseriye gereken cevabı insallah verecek. Basımız dik anlımız ak olarak gelip destegimizi verecegiz. YÜCE ALLAH bizleri takımımızı sivasımızı utandırmasın. NE SAN NE SÖHRET NEDE PARA PUL GÖNLÜMÜZÜN TA DERİNİNDESİN YİGİDOM. RABBİM güzel eyler insallah.
hasanim58 25.11.2012, 03:34 sivassporum senin askina nice gozyaslari doktum bennnnn kah deli poyraz oldum estim kah yagmur oldum yagdim ustune kah tipi oldum boran oldum yeri geldi hazan oldum daldan dusen gazel oldum zaman zaman deli oldum sevince boguldum ama ne olursa olsun icimdeki sevdan asla eksilmedi canimin icisin hatta icinin taaaaaaa icisin sivassporum benim biricik sevgilim
58akif34 25.11.2012, 09:38 ben o tribünü hiç boş bırakmadım takımı hiç yanlız bırakmadm bugunde maratonda yerımı alacağım
Ferhat06 25.11.2012, 10:17 ben o tribünü hiç boş bırakmadım takımı hiç yanlız bırakmadm bugunde maratonda yerımı alacağım
Öyle bağırınki sesinizi Ankaradan duyalım.Yani herkes 2 kişilik bağırsa biz de ruhumuzla orada olacağız zaten..Veya kimse çekirdek çitlemesin,alem bir erkek sesi duysun.Akşam yanınızdayız kısaca..
ben o tribünü hiç boş bırakmadım takımı hiç yanlız bırakmadm bugunde maratonda yerımı alacağım
Aslan gardaşım benim, helal olsun sana... Bugün ünisivas dan öğrendiğim kadarı ile hava yağmurlu olacakmış ve bende yalnız bırakmayacağım abi dedi. Hepinizi tebrik ediyor bol şans diliyorum...
Aşkın adı Sivasspor olduğuna göre bugün o stad dolmalı.
Aşkın adı Sivasspor olduğuna göre bugün o stad dolmalı.
Çok yağmur varmış sabah şimdi bilmiyorum ama inşallah maç zamanına kadar kesilir.
Ricardo Pedriel 25.11.2012, 10:41 atkı forma haydi maça
ROMANTİK KATİL 25.11.2012, 10:59 havanın soguk olması daha iyi bence :D bizimkiler sogugu yedigi zaman bir bagırıyor varya :D gecen sene galatasaray macını hatırlıyorum. millet varya nasıl tezavrat yapıyor. sanırsın livorpol stadı :D insallah bugun güzel olacak.
|
|