Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Nas canlı yayında (12.11.2012)

Rallim58
12.11.2012, 09:06
http://img427.yukle.tc/images/2477naas.jpg (http://www.yukle.tc)http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)

Sipasvizyon tarafından her hafta canlı yayınlanan, Futbol Analiz spor proğramının bu haftaki stüdyo konuğu, Mehmet Nas olacak.

Nail Sertakan'ın moderatörlüğünde, Prof. Dr. Mehmet Çimen'in yorumlarıyla katıldığı proğram bugün saat 21.00 de başlayacak.

Performansı ile yiğidoların gönlünde taht kuran futbolcumuz Mehmet Nas'a olan sorularınız bu başlık altında takip edilecektir.

Proğrama ve Mehmet Nas'a olan sorular için, yiğidoların şehir ve isimlerini yazarken soruların kısa ve anlaşılır olmasına dikkat edilmesi rica olunur.

N O T : Sorularda, kırıcı, rencide edici ve küfür içermemesi ricasıyla...

Rallim58
12.11.2012, 09:13
İlk yorum benden olsun...

Sivas'tan Yasin ALİM

Nail bey nezdinizde, konuklarınıza iyi akşamlar diliyorum.

Soru değil, dileklerimi paylaşmak istiyorum.. Yaşınıza rağmen gençlere taş çıkartan performansınızdan dolayı tebrik ediyorum. Ziya ile sizin performansınızın yarısı diğerlerinde olsa yenemeyeceğimiz takım olmaz.

Salim58
12.11.2012, 09:22
Ankara'dan Salim.

İyi akşamlar iyi yayınlar Nail bey.

Mehmet kardeşimizi Eskişehir maçında oynadığı güzel futboldan dolayı kutluyorum,Rıza hocamız görev verirse o güzel futbolunu Gençlerbirliği karşısında'da bekliyorum.Kendisiyle Ankara'da tanışma fırsatım oldu efendi mütavazi ve çalışkan bir kardeşimiz.
İlerleyen yaşına rağmen, yaşını hissettirmeden yüreğiyle oynayan Mehmet kardeşimin bu performansının devamını diliyor saygılar sunuyorum..

sinan-58
12.11.2012, 09:44
Sivastan Sinan

Soracak birşey yok :) bu yaşta bu performans gösterdiği ruh diğer futbolcularada örnek olur inşallah

HababamHa
12.11.2012, 09:44
Malatyadan Abdurahman İnce
İyi yayınlar Nail abi.

Öncelikle tarafsız taraftarın sorularını sansür koymadan okuduğunuz için sizi tebrik ederim...bağzı kanallarımız malesef sizin gibi objektif değiller sorulan soruları ya atlıyorlar yada sansürlüyorlar.

Mehmet gardaşım sivassporda mutlumu birde futbolu bırakınca sivasspora farklı alanlarda hizmet etmeyi düşünüyormu.teşekkürler.

Besyo_cu
12.11.2012, 09:49
İstanbul - Osman.

Nail Bey İyi Yayınlar, Konuklarınıza da saygılar sunarım.

Mehmet Nas Eskişehir maçı itibariyle 414. Süper Lig maçında forma giymiş bulunuyor ve bu özelliği ile Süper Lig'de en çok maça çıkmış oyuncu durumunda. Öncelikle bu istikrarından dolayı Mehmet Nas'ı yürekten kutlarım. Bu performansı ile en az 3 - 4 yıl daha rahatlıkla oynayabilir. Mehmet Nas'ı kaptan olmasını istiyoruz ve Futbolu bıraktıktan sonra da Mehmet Nas'ı Sivasspor çatısı altında görmekten büyük mutluluk duyacağız.

yorumyapıyombenya
12.11.2012, 09:55
Belçikadan Ömer

Mehmet futbolunun en olgun dönemini geçiriyor artık futbolu bırakma yaşı 37 - 38 lerde Mehmet'i daha uzun bir süre izlemek istiyoruz. Sorum Nail Hocam Size ; Böyle formda saha içi ve saha dışı yaşantısıyla futbol okullarında ders olarak gösterilebilecek bir ismin oynaması için İlla bir sakatlık ve Cezalı oyuncunun olması mı gerekiyor ben Rıza Hocanın adaletli forma verdiğini düşünmüyorum bu konuda görüşleriniz nedir.

SivassporunSesi
12.11.2012, 10:36
Manavgat'tan Burak Çiçek

Öncelikle Manavgat'tan herkese selamlarımı gönderiyorum.Takımda efendiliğiyle , olgunluğuyla dikkat çeken Mehmet Nas'a teşekkür ederim.Senden beklentimizi fazlasıyla yapıyorsun.

ankastre
12.11.2012, 10:43
Elazığdan muharrem

Nail bey seni her hafta takip ediyoruz. stadımızda küfür eden belli bir grup varmış onu tesbit edip o grubu stada sokmasalar olmazmı.
birde maça bayrak alınmıyormuş sopaları alınıyormuş.millet bayrağı nasıl sallıyacak

adres58
12.11.2012, 11:58
Atilla Torun - Kastamonu/Çatalzeytin...

Nail hocam iyi yayınlar...

Mehmet Nas kardeşimize de hoşgeldin dileklerimizi sunuyorum.

Sorum Mehmet Nasa olacaktı.

Sivasa Mesut Hocamın tavsiyeleri ile geldiniz. İlk teklifi duyduğunuzda neler hissttiniz, Ayrıca biliyoruzki Sivasa bir çok yabancı oyuncu, sosyal bir şehir olmadığından dolayı tercih etmediğini ve kendisinin Sivas şehri ve halkı üzerine düşüncelerinin neler olduğunu öğrenmek istiyorum.

Teşekkür ederim...

Harput0658
12.11.2012, 14:24
İyi yayınlar,

Benim Sorum Mehmet NAS'a;
Öncelikle istekli, arzulu oyununuzdan dolayı tebrik ederim.
Takımdaki arkadaşlık seviyesinin iyi durumda olduğunu duyuyoruz. Takım kadrosunun da yetenekli oyunculardan kurulu olduğunu düşünürsek, Bu takımın istekli, arzulu oyun oynarsa üst sıralarda yer almaz mı?
Oyun içindeki bazı arkadaşların form düşüklüğünün nedeni dedir? Neden iyi değiller? Mesela Kadir, Erman geçen yılki formundan çok uzak. Genel olarak takımda istek konusunda bir düşüş var sanki. Bu arkadaşlık ortamında neden isteksizlik oluşur? Ne yapmak gerekir?

Saygılarımla
Murat Harput

izmirliyigido
12.11.2012, 14:58
Yalçın Kınık - İZMİR

Nail bey iyi akşamlar. Mehmet bey hocamıza da selam ve saygılarımla, güzel yayınız için teşekkürler. Ben Mehmet Nas kardeşimize öncelikle bu sene ki performansı için tebrik ve teşekkür ediyorum. Devamlı olmasını diliyorum. Pekçok futbolcuya ders verecek nitelikte oynuyor, bazılarının ibret alması lazım.

Mehmet NAS kardeşimden bir tahmin istiyorum. Süper Ligde bugüne kadar oynadığımız maçlarda toplam 349 gol attık. 350. golümüzü Gençlerbirliği maçında atarmıyız, atarsak kimin atabileceği hakkın da tahminini söyleyebilir mi?

(Not; benim gönlümden Mehmet Nas atsın diye geçiyor)

İyi yayınlar diliyorum.

.

yigidolar06
12.11.2012, 17:00
http://resimzade.com/Show.html?i=38347&token=103580 (http://resimzade.com/Show.html?i=38347&token=103580)

Sayın Nail bey Mehmet NAS kardeşimize BAŞKENTLİ YİĞİDOLARIN selamını iletin saygılar iyi yayınlar

Rallim58
12.11.2012, 17:54
Sivas'tan Yasin ALİM

Mehmet Nas'ın, bir futbolcu gözüyle bakarak cevaplamasını istiyorum.

Sivasspora transfer olan futbolcuların, Sivas'ta öncelikle olmasını arzu ettikleri şeyler nelerdir. Bunlardan Sivas'ta olmayanı nedir?

İlimize gelip anlaşmadan geri gidenlerin gerekçelerinde, ortak olarak görülen (en fazla dile getirilen) eksiklik nedir?

poolat58
12.11.2012, 18:07
Merhaba Nail Bey, ben Kayseriden Gökhan

Mehmet Nas ı geçen maçtaki performansı için kutluyorum. Sorum şu olacak; Mehmet abi sezon başlarında yedek kaldığı için kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyormuydu. Veya o zamanlar formayı, yerine oynayan diğer futbolcuların mı hakettiğine inanıyordu. Teşekkürler iyi yayınlar..

Rallim58
12.11.2012, 18:19
Sivas'tan Yasin Alim

Rıza hocam telefonla bağlanırsa sorulmasını istiyorum. Santrafor eksikliğimiz olmasına rağmen, müsabakaların 60-65. dakikalarından itibaren Abdulkadir'e neden? imkan sağlanmaz.

Hep mağlup oynarken son dakikalarda mı? oyuna alnması düşünülüyor?

Salim58
12.11.2012, 18:21
http://resimzade.com/Show.html?i=38347&token=103580 (http://resimzade.com/Show.html?i=38347&token=103580)

Sayın Nail bey Mehmet NAS kardeşimize BAŞKENTLİ YİĞİDOLARIN selamını iletin saygılar iyi yayınlar

Mehmet kardeşimize Bendende selam olsun Bu karede ben niye yokum diye düşünürken bu güzel kareyi benim görüntülediğim aklıma geldi.:)

Progamı net üzerinden takip edecek olanlar bu linkten izleyebilirler.
http://vizyontelevizyonu.com/?page_id=2

Rallim58
12.11.2012, 18:39
Nail Bey sorum siz ve Mehmet Çimen beye;

Sivassporumuzuzn haftaya Ankarada yapacağı Gençlerbirliği-Sivasspor karşılaşması için, "taraftara otobüs desteği" kampanyası başlatmayı düşünmüyor musunuz?

Teşekkürler...

yigidolar06
12.11.2012, 18:42
Nail bey bu önemli bir konu artık kim üstlenir kim gereğini yerine getirir bilemem ama olmasını istediğimiz konuyu gündeme getirirseniz sevinirim

ORJİNAL FORMA SATIŞLARINI VE TAKIM ÜRÜNLERİNİN ANKARADA MAÇTAN ÖNCE SATILMASINI İSTİYORUZ

MaXiMuM
12.11.2012, 18:49
Mustafa ALİM - Sivas

Nail bey, size ve konuklarınıza iyi akşamlar....

Futbolculuğundan başka, mütevazi kişiliği ve efendiliği ile gönüllerimizde taht kuran Mehmet kardeşim, hoş geldin....

Sorumu cevaplayamayacağını bildiğim halde ben yine de sormak istiyorum. Size göre takımımızın devre arası acil olarak transfer yapılması gereken bölgeler neresi ?

tavatir
12.11.2012, 19:27
Ee soru yazmıştık ama nereye gitti ?

alaattin 5858
12.11.2012, 19:36
istanbuldan günyamaçlı alaattin

mehmet nas kardeşimize mücadeleci futbolundan dolayı teşekkür ederim benim sorum mehmet kardeşimize sivas sporda sana göre orta sahada en iyi anlaştığın futbolcu kim

izmirliyigido
12.11.2012, 19:40
Ee soru yazmıştık ama nereye gitti ?

Adını-soyadını ve şehir yazmadığın için silinmiştir. Tekrar yaz veya buna yaz adını-soyadını.

.

nuri_58
12.11.2012, 19:48
Sivas/Erhan

Öncelikle iyi yayınlar Nail abi .

Sorum Mehmet Nas'a olacak.Yüksek performansına rağmen kadroda yeni yeni yer buluyor.bundan şikayetçimi?takımdan ayrılmayı düşünüyormu?

58_babacan_58
12.11.2012, 20:11
Mücadelesiyle takıma örnek gösterilecek bir isim. Adamsın Mehmet Nas seviyoruz seni..

nuri_58
12.11.2012, 20:14
Sivas/Erhan

Öncelikle iyi yayınlar Nail abi .

Sorum Mehmet Nas'a olacak.Yüksek performansına rağmen kadroda yeni yeni yer buluyor.bundan şikayetçimi?takımdan ayrılmayı düşünüyormu?

Yayını takip ediyorum . Sözleşmesinin bitmesine daha var ve sıkıntı yok konuşması geçti ancak kadroda yer bulamazsa aynı durum geçerli olur mu ?

alaattin 5858
12.11.2012, 20:17
istanbuldan günyamaçlı alaattin

nail bey benim sorum size yöresel kanallarımızı seyretmek istiyoruz fakat nedense hep aynı saatte aynı proğramlar yapılıyor spor proğramlarını olsun diğer yöresel kanallarımızla farklı günde farklı saatte yapılamazmı neden aynı günde aynı saate denk getiriliyor

58musab58
12.11.2012, 20:24
iyi yayınlar nail bey..M.Nas bu takımın en iyi oyuncularından biri..Taraftarın yaptığını onaylamıyoruz tabi ama Doğanın performansı ortadayken Rıza hoca hala neden Doğa da ısrar ediyor da hazır, istekli ve yüreğiyle oynayan bit Mehmet Nası yedek bırakıyor..
MAHMUD ÖNDER - SİVAS

hasantuan
12.11.2012, 20:33
Hasan Doğan/Sivas
M. Nas beyefendi kişiliğiyle tüm Sivasın beğendi bir profosyonel.. Geleceğinde Sivasın yerini merak ediyorum. İyi yayınlar...

MaXiMuM
12.11.2012, 20:40
Mustafa ALİM - Sivas

Futbol 3 neticeli bir oyun. Yenmekte var yenilmekte. 3 hafta değil 5 hafta da yenilebiliriz. Taraftarımızın kabullenemediği şey, Mehmette gördüğü, hırsı, mücadeleyi, yürekten oynamayı göremeyişidir.

asabibaba
12.11.2012, 20:42
Tuğrul Yaman
Sivas
Mehmet Nasa herkes yaşlı yaşı gereği gibi yakıştırmalar yapılıyor bence FUTBOLUNUN OLGUNLUĞUNDA desek BENCE DAHA İYİ başarılar diliyorum... seviliyorsun bundan şüphen olmasın Mehmetciğim :)

Morten58
12.11.2012, 20:46
Almanya'dan KAAN YASIM 16

Mehmet NAS abicim , Eskisehir macinda gösterdigin Perfomansi cok beyendim.

Sorum : M.Nas'a ! Sivasta Futbol disinda , özel hayatinda ne yapiyor , Sivas'lilari nasil buluyor?

Kangal Köpekleri ile arası nasil?

______________________________ ______

hasantuan
12.11.2012, 20:50
Hasan Tuan / Sivas

Tekrardan ıyı yaynlar...mehmete gore sıvassporun eksık noktaları neler. Bı taraftar olarak kondısyon eksklığı oldugunu dusunuyorum bu konuda neler dusunuyor

KaanK
12.11.2012, 20:59
İyi yayınlar diliyorum
Ankaradan Kenan

AZ önce taraftarın otokontrol sisteminden bahsettiniz, doğrudur hakaret yakışıksız bir durumdur, ancak böyle bir ortama son derece formsuz bir oyuncuyu as kadroya alarak rıza hoca da zemin hazırlamamış mıdır ?

Teşekkürler iyi yayınlar

adres58
12.11.2012, 21:06
Atilla Torun

KASTAMONU - ÇATALZEYTİN

Mehmet Nas kardeşimize yine bir sorum olacak... Bir futbolcuda Oyun Zekasımı daha çok ön plana çıkmalı yoksa fiziki üstünlükmü? Lütfen klişe bir cevap istemiyorum açık ve net ?

58_babacan_58
12.11.2012, 21:07
İsmail Demir / İstanbul

Sivasspor'un bu sezonki gol yollarındaki kısırlığı neden kaynaklanıyor oysaki orta saha ve forvet hattımız geçen sezonun aynısı diyebiliriz.Bu konu hakkında Mehmet Nas'ın görüşleri nedir ? ve bu sezon geçen sezona göre daha kapanık defansa yaslanarak oynuyoruz neden geçen sezonki gibi açık futbol oynayıp ve her maçta gol atamıyoruz ..?
Eskişehir maçındada gördükki kendi evimizde saha ve seyircimiz önünde bile kontrataklarla gol aramaya çalışıyoruz bu rıza hocanın bir sistemimi yoksa takımın 1-0 skoru korumasındanmı kaynaklandı ?

MaXiMuM
12.11.2012, 21:12
Mustafa ALİM _ Sivas

Mehmetin face book ve twitter hesabı var mı ?
Bir kaç yerde Mehmetin ismine açılmış facebook ve twitter hesapları gördüm. Bunlar kendisinin mi ? Değilse adresini rica ediyorum :)

izmirliyigido
12.11.2012, 21:35
Yalçın Kınık - İzmir

Nail bey, sizin aracılığınızla yönetimden bir ricam var. Stad Özel Güvenlik firması elemanlarının taraftara uygulamaları konusunda yönetimimizin konuyu tekrar ele almasını rica ediyoruz. Stada giriş çıkışlarında ki eziyet, bayrak sopalarının içeri alınmaması, kombineli taraftarların normal biletlilerle aynı turnikeden içeri alınması taraftarı soğutuyor.

İnanın insanlar içeri bayrak sopası sokup bayrak sallayamamanın ızdırabını yaşıyorlar ve taraftar sitesinde paylaşıyorlar. Zaten tezahürat özürlü bir taraftarımız var, hiç olmazsa görsellik yaşatması adına bayrak, konfeti ve pankartlara, dövizlere müsaade edilsin.

Öte yandan, içeri girişlerde KOMBİNE alanların derdi daha büyük. Önceden cebimizde ki parayı verip biletimizi alıyoruz yine gidip kapıda 1 saat bekletiliyoruz. Hiç olmazsa kombinelilerin giriş turnikesi ayrı olsun diyorlar ki, ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORLAR.

Bu konularda sayın başkanımız ve yönetim kurulumuz biraz anlayış göstersin, biraz taraftarın sesine kulak versinler. Siz de lütfen aracı olun.

Teşekkür ediyorum.

.

58_SEMİH_58
12.11.2012, 21:39
Yalçın Kınık - İzmir

Nail bey, sizin aracılığınızla yönetimden bir ricam var. Stad Özel Güvenlik firması elemanlarının taraftara uygulamaları konusunda yönetimimizin konuyu tekrar ele almasını rica ediyoruz. Stada giriş çıkışlarında ki eziyet, bayrak sopalarının içeri alınmaması, kombineli taraftarların normal biletlilerle aynı turnikeden içeri alınması taraftarı soğutuyor.

İnanın insanlar içeri bayrak sopası sokup bayrak sallayamamanın ızdırabını yaşıyorlar ve taraftar sitesinde paylaşıyorlar. Zaten tezahürat özürlü bir taraftarımız var, hiç olmazsa görsellik yaşatması adına bayrak, konfeti ve pankartlara, dövizlere müsaade edilsin.

Öte yandan, içeri girişlerde KOMBİNE alanların derdi daha büyük. Önceden cebimizde ki parayı verip biletimizi alıyoruz yine gidip kapıda 1 saat bekletiliyoruz. Hiç olmazsa kombinelilerin giriş turnikesi ayrı olsun diyorlar ki, ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORLAR.

Bu konularda sayın başkanımız ve yönetim kurulumuz biraz anlayış göstersin, biraz taraftarın sesine kulak versinler. Siz de lütfen aracı olun.

Teşekkür ediyorum.

.

Avrupa'da bile üst düzey futbol takımların da bile kombineli-biletli diye bir saçmalık yok ama nasılsa Sivas'ta derdi bulunmaz bir sorun oldu.

58CeZa58
12.11.2012, 21:47
Gökhan Genc / Almanya

Selamun Aleyküm
benim sivasspor camiasindan istedigim tek sey var oda
internet üzeri satis yapilmasini istiyorum türkiyeden gurbete yasiyan en cok sivaslilardir
ve anca izine geldiklerinde sivasspor ürünleri alma sanslari oluyor.
umarim internetde satislar gerceklestirilir ve gurbetdeki sivaslilar sivassporu maddi acidan destekler ve kendileri icin lisansli ürün alma sanslari olur

nuri_58
12.11.2012, 21:50
Sivas/Erhan

Rıza Hocamıza bir kaç sorum olacak.Abdülkadir'in performansı yetersiz mi ? Oyuna aldığınız zaman çok geç aldığınızı düşünüyorum . Devre arasında kaleci transferi olacak mı ? Korcan'ın sakatlığı ne durumda ? Bu sezon içinde beşiktaşa gitmeyi düşündünüz mü ?

Saygılar...

KaanK
12.11.2012, 21:59
Doğa konusunda hocamızın özeleştiri yapmamasını ve suçun yüzde yüzünü taraftara bırakmasını nasıl değerlendiriyorsunuz

Ankara - Kenan

İyi yayınlar

58SARKISLALI58
12.11.2012, 22:04
almanyadan selamlar oncelikle iyi aksamlar herkese genclerbirligi macinda sivasdan organizasyon varmi ??

Morten58
12.11.2012, 22:04
Almanyadan KAAN

YAS: 16

Sivassporumuzu iyi yerlerde görmek istiyoruz , Almanyadaki Yigidolar olarak Uefa ve Sampiyonlar Liginde Sivassporumuzu en kisa zamanda görmek istiyoruz.

Yolunuz acik olsun , Mehmet Nas abime ve tüm Futbolcularimiza yürekten basarilar diliyorum.

yigidolar06
12.11.2012, 22:06

NAİL BEY MEHMET NAS KARDEŞİMİZLE BERABERİZ BU RESİMDE GEÇEN SENE BAŞKENT TURNUVASINDA SİVAS İÇİN GÜZEL DÜŞÜNCELERİNDEN DOLAYI KUTLARIZ

adres58
12.11.2012, 22:10
Atilla...
Çatalzeytin-Kastamonu

Nail hocam soracak o kadar şey varki, ama özellikle basın sözcüsü meselesini bir türlü halledemedik. Yada benmi yanlış biliyorum, varda kendisinimi göstermiyor. Lütfen bu konu hakkında da yönetimden bir açıklama yapılmasını ve çare olunmasını bekliyoruz.

Tekrar iyi yayınlar

babapiton
12.11.2012, 22:16
Sivas'dan Doğukan İyi yayınlar...

Mehmet Nas Tekrar 18 yaşına geri dönebilse futbol anlamında geliştirmek istiyeceği yönleri neler olurdu ve hangi mevkii de oynamak isterdi ?

ramazan5842
12.11.2012, 22:22
Ramazan yıldırım-sivas
mehmet bey abdullah avcının milli takım kadrosunu nasıl değerlendiriyor.bu doğrultuda neden sivastan milli takıma oyuncu alınmıyor ve bu konuda neler yaplabilir. iyi yayınlar.

MaXiMuM
12.11.2012, 22:23
Mustafa ALİM - Sivas

Bu yılki puan cetveli çok ilginç. Yukarıda ve aşağıda bir kopma olmadı. Takımlar birer puan farkla sıralanıyorlar. Bu yılki bu durumu mehmet kardeşim nasıl değerlendirir ?

Casanova Rasit
12.11.2012, 22:23
bu programin live streami var mi?

veja sonradan videosu???

FirtinaK
12.11.2012, 22:25
Sivas/Erhan

Rıza Hocamıza bir kaç sorum olacak.Abdülkadir'in performansı yetersiz mi ? Oyuna aldığınız zaman çok geç aldığınızı düşünüyorum . Devre arasında kaleci transferi olacak mı ? Korcan'ın sakatlığı ne durumda ? Bu sezon içinde beşiktaşa gitmeyi düşündünüz mü ?

Saygılar...

Nail bey bu soruyu okumaya basladi. Birinci satiri okumadan pisman oldu basladigina ve kesti. Isine gelmeyen sorulari okumamaya devam ediyor Nail bey. Soruyu hic begenmedi. Sizin yayincilik anlayisiniza sasiyorum.

adres58
12.11.2012, 22:32
bu programin live streami var mi?

veja sonradan videosu???

Live Stream( Yayın) (http://vizyontelevizyonu.com/?page_id=2)

58_SEMİH_58
12.11.2012, 22:33
Nail bey bu soruyu okumaya basladi. Birinci satiri okumadan pisman oldu basladigina ve kesti. Isine gelmeyen sorulari okumamaya devam ediyor Nail bey. Soruyu hic begenmedi. Sizin yayincilik anlayisiniza sasiyorum.

Amatörlüğün bu kadarı.İnsan programa çıkmadan bir sorulara bakar veya Mehmet Nas ve diğer misafiri konu hakkında görüşlerini dile getirirken soruları bir gözden geçirir.Onuda mı biz söyleyeceğiz.Sonra soruyu okumaya başlayınca laflar boğazında kalıyor :D :D

MaXiMuM
12.11.2012, 22:38
Mustafa ALİM - Sivas

Bu yılki puan cetveli çok ilginç. Yukarıda ve aşağıda bir kopma olmadı. Takımlar birer puan farkla sıralanıyorlar. Bu yılki bu durumunu mehmet kardeşim nasıl değerlendirir ?

.............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ......................

dogan5880
12.11.2012, 22:41
ızlenmıyor kı hırıltıdan halen amator yayın yapıyor sıvas kanalları

ankastre
13.11.2012, 08:17
valla akşam takip ettim helal olsun.mehmet nas efendimi efendi mütevazi duruşundan bile belli beyefendi oluşu.nail beyde kendini eleştiren yorumlar dahi hepsini okudu:) onada helal olsun. birde hem soruyu memmet çimen hocaya soruyor ardından da diyorki sen cevap olarak şunu şunu diyecen bunuda biliyom ama ginede soruyum diyor. ne güldüm ya. sen sorda cevabı o versin gardaş.:):):)

tekdoktirin
13.11.2012, 08:52
tek kelime bu maçta bu kadar canla başla oynayan mehmet nasti sag olsun teşekkürler gardaş aldığın para helal olsun sana