Orijinalini görmek için tıklayınız : YASAK DEĞİLMİŞ!!!!!!
asabibaba 16.11.2012, 00:57 Dün bu sütunlardan yazdığım “ Bu yasaklar sadece Sivasspor’a mı?” başlıklı yazıdan sonra ,Sivasspor’dan açıklama geldi. Sözkonusu yazıda,taraftarların maça girerken karşılaştıkları zorlukları ve özelliklede tesbih,gazete ,kalem ve bayrak sallamak için takılan plastik boruların içeri alınmadığını dile getirip,İl Güvenlik Kurulu’nun böyle bir kararı olup olmadığını sormuştum. Bu yazının üzerine Sivasspor kulübü yetkilisi beni arayarak,yazıda bahse konu olan maddelerin alınmamasıyla ilgili bir kararın olmadığını,bu tür şikayetlerin kendilerinede geldiğini belirtti. Gazete,tesbih,kalem ve plastik bayrak sopasının yasak olmadığının altını çizen yetkili “ Sizin aracılığınızla taraftarlara sesleniyoruz,eğer bu tür uygulamaya maruz kalanlar varsa lütfen stad müdürüne veya herhangi bir Sivasspor yöneticisine ve hatta basına bildirsinler. Aksi halde bizim haberimiz olmaz” dedi.
Buradan bir kezde ben taraftarlara sesleniyorum; Sanırım konu anlaşılmıştır. Böyle bir hadiseyle karşılaşıldığı zaman,kimseyle münakaşaya girmeden lütfen stad yetkililerine veya yöneticilere bildirin.
KAYNAK: HÜRDOĞAN
DOGU_BEY 16.11.2012, 01:10 Bu ne ya ? o zaman ordaki emniyet ve güvenlikler kafasına göre iş yapıyorlar o zaman desene! Ve bu saçmalık bu konu gündeme gelse daha sürüp gidecekti öyle mi? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!!!
dogan5880 16.11.2012, 01:35 almanyada ıngılterede adamlar maç esnasında bıra içiyorlar kulup satıyor stadyum içerısınde bızde kı duruma bak
ROMANTİK KATİL 16.11.2012, 02:44 böyle bişey görülmemiştir herkes kafasına göre takılıyor. yönetimde ses etmiyor.
O durumda stad müdürünü veya bir yöneticiyi nerden bulacakmışız. Güvenlikçilere " Bir dk. bekle ben bi yönetici bulup geleyim" mi diyecekmişiz. Böyle bir saçmalık olmaz. Bu güvenliklerle hiç mi toplantı yapılmıyor. Durum hiç mi anlatılmıyor.
Haydi yiğidolar Kayseri maçına bayraklarla donatalım tribünleri.
benozgurr 16.11.2012, 06:07 Yönetim güvenlik amirine neden almıyorsunuz kardeşim alınacak karışmayın tüm personelinizede tebliğ edin demekten aciz mi? Artı bu sorun sadece 2 yıldır var en az millet bas bas bağırdı her yerde yönetimin bunlardan haberı nasıl olmaz bu kadar taraftardan uzak durulur mu?
izmirliyigido 16.11.2012, 07:14 Saçmalığın daniskası !.. Saçmalığın değişik bir versiyonu.. Tam maça gireceğim, zaten 1 saat beklemişim kuyrukta, sıra bana gelmiş. Orada kendini kral sanan özel güvenlikçi (veya emniyet mensubu), "hoop kardeşim bu bayrağı içeri alamazsın" diyecek. Bizde "dur o zaman bekle ben bir stad müdürü bulayım, yada yönetici göreyim yada basına haber verip geleceğim" diyeceğim. Ben bulup geleceğim ve iş hallolacak.
Sonra öbür kuyruktakiler, sonra benim arkamdakiler aynısını yapacak ve iş çözülmüş olacak. Ve maça 2-3 saat sonra girebileceğiz, artık maçın özetini izleriz içeride.. :D
Yav, güldürmeyin insanı. Bunun çözümü öyle değildir efendiler. Çözüm, emniyet ile özel güvenlik firması müdürü ile İl GSM ile stad müdürü ile ortak yapılacak toplantıdadır. Diyeceksiniz ki;
- "Arkadaşlar, biz zaten taraftar yoksulu bir takımız. Maç biletlerini 5 TL yaptık, halen gelen yok. Kış şartlarıda ağır olunca taraftar k.çını kaldırıp maça gelmiyor. Birde siz böyle BULGAR ZULÜMÜ yapıp taraftarı staddan kaçırtmayın. Onlar bizim vel-i nimetimizdir, bırakın bayraklarını sopalarını alsınlar içeri. Tribünleri canlandırsınlar"
Bunu yapmanız gerekirken, gelin bize söyleyin çözelim demek iş değil.
Aha söylüyorum; "içeri bayrak, sopa, pankart, tespih, bozuk para, gazete, tarak almıyorlar"... Ohh bee, söyledim rahatladım, duydunuz mu? Kayserispor maçında göreceğiz bakalım çözümü.
.
ceyhun58 16.11.2012, 08:56 o güvenlilçiler rakip takımın elemanları taraftarı bezditmek için ellerinden geleni yapıyorlar o yüzden maçlara gitmiyorum :mad:
Taraftarına gâvur eziyeti çektiren Sivasspor yönetimini uyarıyoruz esnek olunsun
Esnek davranmaları gerekir bu ne ya Yasaklar Çözüm değil
GokhanTurna 16.11.2012, 11:57 Saçmalıktan öte bir şey değil bu durum.
Ricardo Pedriel 16.11.2012, 15:20 her şeyede yasak olması saçma
alemdarlar 16.11.2012, 18:28 Vallahi ben kafama göre takılıyorum beyler bayanlar. He demiyoruz herşeye.
Gazete,tesbih,kalem ve plastik bayrak sopasının yasak olmadığının altını çizen yetkili “ Sizin aracılığınızla taraftarlara sesleniyoruz,eğer bu tür uygulamaya maruz kalanlar varsa lütfen stad müdürüne veya herhangi bir Sivasspor yöneticisine ve hatta basına bildirsinler. Aksi halde bizim haberimiz olmaz” dedi.
Her kimse bu yönetici efendi, taraftarı oraya buraya yönlendireceğine, anlaşmış olduğun özel güvenlik şirketi sahibiyle oturur toplantı yaparsın olur biter.. Özrü kabahatinden büyük...
Haberleri yokmuş muş ....
Hadi ordan, hadi ordan.............
alemdarlar 16.11.2012, 19:03 Gazete,tesbih,kalem ve plastik bayrak sopasının yasak olmadığının altını çizen yetkili “ Sizin aracılığınızla taraftarlara sesleniyoruz,eğer bu tür uygulamaya maruz kalanlar varsa lütfen stad müdürüne veya herhangi bir Sivasspor yöneticisine ve hatta basına bildirsinler. Aksi halde bizim haberimiz olmaz” dedi.
Her kimse bu yönetici efendi, taraftarı oraya buraya yönlendireceğine, anlaşmış olduğun özel güvenlik şirketi sahibiyle oturur toplantı yaparsın olur biter.. Özrü kabahatinden büyük...
Haberleri yokmuş muş ....
Hadi ordan, hadi ordan.............
Mustafa ağabeyi dinleyin. Dediğim gibi herşeye hee demeyin gardaşlar.
Ayrıca stadın faaliyet belgesi var sanırım. Kendi bünyesinde olsa olmaz mı tüm çalışanlar Mustafa ağabeyim.
yiğido gardaş 24.11.2012, 15:51 beyler o zaman tarAFTAR GURUPLARI ORGANİZE OLUN VE TAVIR GELİŞTİRİN,YOKSA İNSAN VELİNİMETİNE BU EZİYETİ YAPMAZ,DİNLEMİYORLARSA DİNLETİN
Yarın bayraklarla gidiyoruz. Bakalım ne kadar samimiler.
Rallim58 24.11.2012, 22:12 Yarın bayraklarla gidiyoruz. Bakalım ne kadar samimiler.
Yarın ilk sınavımızı verelim bakalım sonuçtan ne çıkacak :)
Aynı tas aynı hamam olursa şaşmam...
Yarın taraftarların yoğun olduğu, maraton girişine gelirler, görürler, görüntülerler, fotoğraflarlar ve haberleri masa başı değil, olay mahallinden yaparlarsa gerçekliği tartışılmaz olur...
|
|