Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar gözünü fena kararttı

SivasSpor.Com
20.11.2012, 08:18
http://resimzade.com/Show.html?i=38550&token=83204

Haftayı Gençlerbirliği beraberliğiyle kapatan Yiğidolar gözünü Kayserispor'a dikti.

Gençlerbirliği deplasmanından 1 puanla dönen Sivasspor'da gözler hafta sonu oynanacak Kayseri karşılaşmasına çevrildi. Sahasında Sarı-Kırmızılı ekibi ağırlayacak olan Yiğidolar'da teknik direktör Rıza Çalımbay, kaybettikleri puanları telafi edeceklerini dile getirdi. İlk yarının bitimine 5 hafta kaldığına dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, “Ligin ilk yarısını artık kayıpsız tamamlamak istiyoruz. Bu nedenle de pazar günü Kayserispor ile sahamızda oynayacağımız maçata 3 puan hedefliyoruz. Kalan 5 haftada toplayacağımız puanlarla hem üst sıralara tırmanacağız hem de devre arasına büyük bir moralle gireceğiz” ifadelerini kullandı.

SenSetik
20.11.2012, 08:23
nedense artık böyle söylemlere hiç güvenmiyorum...her hafta benzer demeçler sonra bakıyoruz ki maç başladığında yine ruhsuz ruhsuz oynayan futbolcular...inşallah bu sefer yanıltırlar bizi de şu GAYseriyi eli boş yollarız

izmirliyigido
20.11.2012, 08:33
Gözünü karartmak değil, eğer hepsinde (buna RIZA hoca da dahil) birazcık Mehmet NAS yüreği varsa, biraz vicdan varsa son 5 maçı onur meselesi yapıp oynarlar bütün maçları kazanırlar. Kazanırlar çünkü Uğur hariç tüm futbolcularda bu yetenek ve kabiliyet var. Hele hele ERMAN KILIÇ ve ENERAMO isterlerse ligin tozunu atarlar. Ama neden oynamıyorlar, Rıza hoca neden oynat(a)mıyor anlamak mümkün değil.

Oynayın şu 5 maçı kazanın yüzümüzü yerden kaldırın. Lige bir bakın Orduspor birşey yapamadığı halde, çoğu spor kamuoyunda Orduspor'un 2 senede ki başarısından söz ediliyor. Ne yapmış ki Orduspor? Birkez lider mi olmuş? Yaptığı en iyi derece 7. haftada bir kez yakaladığı 2.lik bu haftada 10. sırada ki bir takım övülüyor. Biz 2 yıl üstüste toplam 33 hafta lider olduk, şampiyonlukları kaybettik. Bu misyonumuzu kullanmak varken sıradan bir takım olup çıkıverdik.

Her hoca, takımlarını kendi kişiliği gibi oynatır derlerde inanmazdım. İşte görüntü ortada. 2007-2008-2009 yıllarında ki agresif, saldırgan, bol gol, bol galibiyet alan bir takımın yerine bu sene pısırık, üretken olmayan, 1 gol atınca geriye çekilen, vasat ve silik bir takım. Bilmem ne dediğimi anlatabildim mi?

Uyanın arkadaşlar, atın üzerinizde ki şu korkaklığı, uyuşukluğu. Vallahi hepiniz şu Türkiye Liglerinin en iyi futbolcularınızdan birilerisiniz. İsterseniz şu 5 maçı da alırsınız. Ama isterseniz !..

.

SenSetik
20.11.2012, 08:42
Hocam ağzına sağlık...kelimesi kelimesine katılıyorum...

58_babacan_58
20.11.2012, 09:39
Adam gibi oynayıp yenilmek başka,korkak oynayıp yenilmek bambaşka.ADAM GİBİ OYNAYIN O BİZE YETER..

cılgınsivas58
20.11.2012, 10:34
hocam şu uguru oynatma kurban oliyim
bir adam hic mi adam gibi orta acamaz abdurrahmana kurban oliyim

cılgınsivas58
20.11.2012, 10:37
ne bu rıza calımbay düşmanlıgı

sivaslıadem
20.11.2012, 11:07
korkaklık ve yiğidoluk
Birbiriyle hiç uyuşmayan kavramlar
Hiç olmazsa şu kayseriye karşı korkak oynamayalım
Adamları sahadan silelim
Toparlanmalarına izin vermeyelim

shang
20.11.2012, 11:13
mutlak 3puan almalıyız sahada savaştığımız müddetçe kolay kolay kimseye yenilmeyeceğimizi düşünüyorum ama bazı maçlarda geriye aşırı çekiliyoruz bireysel hatalar oluyor bunları en aza indirdiğimiz zaman kayseriyi yenebilecek güçteyiz kayseri son maçlarda bi form tuttu dikkatli ve konsantre olmalıyız puanlar birbirine çok yakın 2 maç üst üste kaybeden takım bir anda kendini ligin dibinde bulur evimizdeki maçlar çok değerli bir hale geldi mutlaka bu avantajı kullanmalıyız...

infial§
20.11.2012, 12:25
yüksek dozda panik durumu(!) seziyorum rıza hocada

Kasim58
20.11.2012, 13:12
Çıkın adınıza yakışır bir oyun sergileyin sizin adınıza

Yigidoderler bu böyle biliniyor

Oynadınız futbol ise bunu hiç göstermiyor?

58YIGIDO58
20.11.2012, 14:11
yok bu takimda erman eneramo kadir ve ugur oldugu sürece affiniza siginiyorum bi bok olmaz bunu böyle bilelim

58MUAMMER58
20.11.2012, 15:12
gerek rıza hıcanın gerek tüm futbolcularımızın kalitelerini kalibrelerini bilmesem sivassporumun bundan önceki maçlarını seyretmesem bu takımdan bicacık olmaz der oturup başımıza ne işler gelecek seyrederdim takımdan zerre kadar umudum olmazdı benim sinir olduğum şey rıza hocamız gerçek kapasitesini takıma yansıtamıyor ona kızıyorum bu hoca değilmiydi eskişehiri düşmekten kurtarıp zirveye oynatan rizespora tarihinde görmediği başarılar yaşatan denizliyi avrupada oynatan sivassporu düşmekten kurtaran geçensezon ligin en zevk veren futbolunuoynatan hakem marifetiyle avrupaya götüremeyen rıza hocamız değilmiydi biz bu hoca kötü hoca diyebilirmiyiz ?:mad:begenmesekde geçen sezon çok iyi oynayan uğur geçensezon bu ligin en iyi stoperlerinden olan navratil geçensezon ligi sallıyan korku salan eneramo geçen sezon ortasahadan millete okadar gol atan attıran erman defansın önünde adeta etten kemik ören kadir rakibin sağtarafını felç eden groseçki bitmek bilmeyen enerjisiyle kolay pozisyonları gol yapamayıp çok zor pozisyonları gol yapan pedriel bitmek bilmeyen enerjisiyle mehmet nas kritik pozisyonları kurtarıp sivasspora puan kazandıran borjan attığı attırdığı gollerle faydalı olan atıff böyle adamlara biz kötü oyuncu diyebilirmiyiz ?trabzonu mersini bursayı fb yi elinden kaçıran bu takım değilmiydi ?biz bu takım çok kötü diyebilirmiyiz?maalesef saydığım takımdan hocadan oyunculardan sahada eser yok ben o özlediğimiz takımı istiyorum çok özlüyorum o güç yetenek hepsinde var kapasitelerini sahaya yansıtsınlar bu ligde yenemeyeceğimiz takım olmaz gayseri mayseri tırışka olur gözünü karartmak ellerini yüzüne koyup kapatmak değil kapasitelerinin terlerinin son damlasına kadar toplu mücadele etmektir bu güç karakter yetenek hepsinde fazlasıyla mevcuttur bu haftadan itibaren sivassporumu sahada görmek en büyük dileğimdir

cemahmety
20.11.2012, 17:34
Rıza hoca maçı maçlarda maçı riske atacak hamleleri yapmıyor Sivassporu 5 ile 10.sıralar arasına oynayan takımlara benzeterek hamleler yapıyor bu büyük yanlışilıklara neden oluyor,, örneğin Hector Cuper bizde olsaydı ilk5 garanti idi. Ama Rıza hocayı seviyoruz ve saygı duyuyoruz o ayrı bir konu.

B.DUMANLI
20.11.2012, 19:41
Baslik gercekten hos degil.Ne demek yigidolar gözünü karartti.Alti üstü bir spor karsilasmasi olacak.Bizim oyuncular gözlerini karartsada,karartmasada ayni futbol.Seyirciyi uyutan futbol.Gözlerinin karartararak oynarlarsa bolca kirmizi kart görürler.

kamışlı58
20.11.2012, 19:57
[QUOTE=izmirliyigido;816730]Gözünü karartmak değil, eğer hepsinde (buna RIZA hoca da dahil) birazcık Mehmet NAS yüreği varsa, biraz vicdan varsa son 5 maçı onur meselesi yapıp oynarlar bütün maçları kazanırlar. Kazanırlar çünkü Uğur hariç tüm futbolcularda bu yetenek ve kabiliyet var. Hele hele ERMAN KILIÇ ve ENERAMO isterlerse ligin tozunu atarlar. Ama neden oynamıyorlar, Rıza hoca neden oynat(a)mıyor anlamak mümkün değil.

Oynayın şu 5 maçı kazanın yüzümüzü yerden kaldırın. Lige bir bakın Orduspor birşey yapamadığı halde, çoğu spor kamuoyunda Orduspor'un 2 senede ki başarısından söz ediliyor. Ne yapmış ki Orduspor? Birkez lider mi olmuş? Yaptığı en iyi derece 7. haftada bir kez yakaladığı 2.lik bu haftada 10. sırada ki bir takım övülüyor. Biz 2 yıl üstüste toplam 33 hafta lider olduk, şampiyonlukları kaybettik. Bu misyonumuzu kullanmak varken sıradan bir takım olup çıkıverdik.

Her hoca, takımlarını kendi kişiliği gibi oynatır derlerde inanmazdım. İşte görüntü ortada. 2007-2008-2009 yıllarında ki agresif, saldırgan, bol gol, bol galibiyet alan bir takımın yerine bu sene pısırık, üretken olmayan, 1 gol atınca geriye çekilen, vasat ve silik bir takım. Bilmem ne dediğimi anlatabildim mi?

Uyanın arkadaşlar, atın üzerinizde ki şu korkaklığı, uyuşukluğu. Vallahi hepiniz şu Türkiye Liglerinin en iyi futbolcularınızdan birilerisiniz. İsterseniz şu 5 maçı da alırsınız. Ama isterseniz !..

biz sadece konuşuruz booooş boooooooooooooooooooooooooş

daha benim 3 tane sivas formam olmadı 5 yıl önce olimpiyat stadının önünde karavandan 1 sivas forması aldım okadar benim sivasspordan ne başarısı beklemeye hakkım var utanmadan sıkılmadan ben sivasspoluyum diye geçinenlere ne demeli istanbuldali hiçbir maçı kaçırmam öyle ahım şahım taraftarımızda yok maça gelenleri de çoguynantanıştık birbirimizi tanıyoruz
kimse palavra atmasın lafa gelince booş boooş kunuşuruz icraata gelince kimseyi bulamazsın adres sormaya

.sivaslı olmak sivasspor gibi bir takıma sahip olmak herkese nasip olmaz
kıymetini bilelim

kamışlı58
20.11.2012, 20:01
hocam şu uguru oynatma kurban oliyim
bir adam hic mi adam gibi orta acamaz abdurrahmana kurban oliyim

dogru söylüyorsun kardeşim sivaslılar çok güzel oynar abdurrahman halayını

izmirliyigido
20.11.2012, 21:35

daha benim 3 tane sivas formam olmadı 5 yıl önce olimpiyat stadının önünde karavandan 1 sivas forması aldım okadar benim sivasspordan ne başarısı beklemeye hakkım var utanmadan sıkılmadan ben sivasspoluyum diye geçinenlere ne demeli istanbuldali hiçbir maçı kaçırmam öyle ahım şahım taraftarımızda yok maça gelenleri de çoguynantanıştık birbirimizi tanıyoruz
kimse palavra atmasın lafa gelince booş boooş kunuşuruz icraata gelince kimseyi bulamazsın adres sormaya

kıymetini bilelim

..biz'li konuşma o halde. Sen kendi adına konuş kardeşim. Senin daha 3 tane forman olmamış, ben her sene hem kendime hem çocuğuma hemde yeğenlerime mutlaka forma alıyorum. Hatta İzmir'den Sivas'a gidipte alıyorum, gidemezsem de orada bulunan kardeşime aldırıyorum. Allah'a şükür kendi çapımda kulübüme ve takımıma 2 kuruş faydam dokunuyor. Ege'ye geldiği zaman Denizli, Aydın, Manisa, Muğla, Bursa, hatta Sakarya her tarafa giderim. O yüzden benim konuşmaya hakkım var, ve boşta konuşmuyorum.

Bu konuda genelleme yapmadan konuşursan daha yapıcı olursun. Hepimiz takımımız için özveride bulunuyoruz, hepimiz seviyoruz, hepimizin içi yandığı için kendi duygularımızı ifade ediyoruz. Fakat sende kendi duygularını ifade ediyorsan benim yazımı böyle kullanmasan sevinirdim.

.

asabibaba
20.11.2012, 21:51
[QUOTE=izmirliyigido;816730]Gözünü karartmak değil, eğer hepsinde (buna RIZA hoca da dahil) birazcık Mehmet NAS yüreği varsa, biraz vicdan varsa son 5 maçı onur meselesi yapıp oynarlar bütün maçları kazanırlar. Kazanırlar çünkü Uğur hariç tüm futbolcularda bu yetenek ve kabiliyet var. Hele hele ERMAN KILIÇ ve ENERAMO isterlerse ligin tozunu atarlar. Ama neden oynamıyorlar, Rıza hoca neden oynat(a)mıyor anlamak mümkün değil.

kıymetini bilelim

sen buralarda yenisin galiba fena kayaya çarptın demedi deme:D:D:D

dedebali58
20.11.2012, 22:56
kayseri maçı inşallah yükselişimizin müjdesi ve başlangıcı olur.puanlar biribirine çok yakın buda her takımın durumunu kritik yapıyor acil puan ve puanlar almalıyızki korkulu rüya görmeyelim.

avare
21.11.2012, 00:24
ligdeki puan durumunu goz onune alirsak altimizdaki takim kesin yenmemiz lazim yenip puan farkini alttaki 7 takimla acmazsak biz zor durumda kalabiliriz

ROMANTİK KATİL
21.11.2012, 01:30

kıymetini bilelim
sivasspor bütün sivaslıların takımıdır. sen 5 verdin ben 10 verdim. öbürü ben atkı aldım biri sapka aldım biri forma aldım. herkes elinden geldigince yardımını yapıyor. sivasspora destek olmayan basarını istemeyen adam gelip burada konusmaz zaten. elestiride yapmaz. bizi iyi olalım diye kendi aramızda fikirlerimizi paylasıyoruz. kardesim biz istemiyormuyuz herseyin en iyisi takımımız ve sehrimiz için olsun. Sen hangi takımı izliyosun bilmiyorum ama su an gidisat cok vahim. takımda ruh yok. sevgi yok. inanclarını bile kaybetmişler. macı izlerken bile burdan basımıza gelecegi farkedip yorum yapıyoruz. bakarsan formlardaki konulara coguda cıkıyor. ordaki arkadaslar ellerinden geleni yapmazsa. herseylerini ortaya koymazsa ne destegi bekliyorlar acaba. ben stada bu ezik futbolu izleyimde kahrolayım diyemi gidiyorum. elinden geleni degil daha fazlasını yapmaya calısacaklarki hem sivassporumuz hemde kendi kariyerleri acısından olumlar işler ortaya cıksın. bizlerde burda takımımızın iyi mücadelesinden bahsedelim. bakalım kayseri macı giderse bahaneler ne olur. o zamanda cıkıp sahip cıkın diyebileceklermi. yoksa erkek gibi cıkıp bizler hatalıyız diyip taraftardan özür dileyebileceklermi. insallah yeneriz diyorum ben gene. bunlarada gerek kalmaz.