Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 25.11.2012, 20:51 http://resimzade.com/Show.html?i=38629&token=35071 (http://resimzade.com/Show.html?i=38629&token=35071)
Kendi saha ve seyircimiz önünde Kayserispor'u 4-2 yendiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Taraftarımız nasıldı : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
Kazanmak çok iyi oldu ama maç 4-0 olunca oyuncu değiştirsek daha dinç kalabilirdik bence. Rıza hocamız hemşehrimiz diye hep desteklerim ama 4-0 olan maçta bile nedense rahat edemiyorum. Belki de sene sonunda bu maçtaki ikili averaj işimize yarayacaktı. Mehmet Nas bu takımda her zaman yer almalı bana kalırsa. Abdülkadir de zaman zaman oyuna dahil edilebilir. Kayserispor komşumuzdur bundan sonrası için başarılar dilerim. Kayseri halkıyla sorunumuz olmaz ama maçlarda güzel bir rekabetimiz oluyor. Bu maçın ve 3 puanın keyfini yaşayalım şimdilik.
58_babacan_58 25.11.2012, 20:52 4-0 dan 4-2 olurmu yaa, açıkçası ben oynanan oyundan hiçte memnun değilim şu skora rağmen.
4-0 iken Abdulkadiri neden oynatmiyor anlamis degilim.....
İlk yarı güzel oynadık güzel bi skorlada ilk yarıyı tamamladık, ikinci yarıya yine golle başladık ama bu golden sonra takımda yorulan oyuncuları farkedemeyen hocamız oyunu yine çözemedi, farka gideceğimiz bir maçtı ama olmadı sağlık olsun..
Her şeye rağmen bizlere Kayserispor galibiyetini yaşatan tüm futbolcularımızı tebrik ederim....Kayserispor maçı tamamladı ama taraftarı yine maçı tamamlayamadan staddan ayrıldı.... Anca gidersiniz,Yolunuz açık olsun.:)
Besyo_cu 25.11.2012, 20:55 Tüm oyuncularımız harika bir performans ortaya koydu, Özellikle Hücüma dönük oyuncularımız gerçek performanslarını sahaya yansıttı. Kamil, Aatıf ve Erman inanılmaz derecede istekli ve hırslıydılar. Uğur'a yaptığı asist sonrası serzenişte bulundum madem böyle bindirmelerin var neden yıllardır bunu bizden esirgedin.
Maçtan önce Rıza Hoca Kayseriyi çok iyi analiz etmiş ve bunu oyuncularımıza çok iyi anlatmış ancak Hoca oyuncu değişikliklerinde çok geç kaldı 70 de takımımızın orta alanı tamamiyle çöktü Hoca oyuncu değişikliğini golden sonra yaptı. Gol gelmeden önce Pedriel ve Mehmet oyuna girmiş olsaydı bugün skor 4 - 2 değil en az 6 - 0 biterdi. Oyuncuların bu harika performansına Rıza hoca ayak uyduramadı. Skor 4 - 1'ken neden genç Kaan veya Abdülkadir değil de Hayrettin girer anlamak zor.
etlidöktürek 25.11.2012, 20:55 ben oyundan memnun kaldım genel olarak.özellikle kamil,ziya ve ademi çok beğendim..kamil 5 i atsaydı çok şahane olurdu..yediğimiz 2 gol rehavetin bir parçası..gayseri gibi bir takımı ezdik resmen,taraftarımız harikaydı..teşekkürler YİĞİDOLAR...
Bu arada galibiyete rağmen şükürsüzlük yapmış gibi olmayalım ama hatalar varsa da onları görmezden gelmeyelim. İlk yarı sonuna kadar en az 24 puanı bulursak çok iyi olacak.
hasanim58 25.11.2012, 20:56 muhtesem bir 3 puan fazla soze gerek yok eksigiyle fazlasiyla bugun sivassporumuz guzel bir basari elde etti emegi gecen herkese yurekten tesekkurler
yerliturkuaz 25.11.2012, 20:56 Bugün günlerden Sivasspor….
Özlemişiz değil mi bir derbi galibiyeti almayı.Uzun zaman sonra evimizde Kayserispor’uda yenmeyi.
Maça başlarken takımın biraya gelip kenetlenip galibiyet yemini etmesi ne kadar galibiyeti istediklerini gösteriyordu.
Nitekim maça da öyle başladık. Orta sahamız ve ileri ucumuz baskı yaparak başladık. Tam Kayseri dengeyi kuruyor derken golümüz geldi Grosicki ile. Özellikle orta alanımız golden sonra daha da baskı yapmaya başladı. Formsuz iki ismin ortaklaşa hazırladıkları pozisyonda Uğur kaptı pasını verdi Erman golünü attı. Sonrasında ise Atıfın ara pasında haftalardır suskun olan Eneramo en sonunda golünü yaptı.
İkinci yarıda yine ön alanda baskı yaparak başladık. Nitekim defansın hatası ile Aatıf golünü yazdı. Takımımızın farka gitmesini beklerken oyunu rolantiye alması bizim iki gol yememize sebep oldu.
Rıza hocamız mümkünse bu onbiri bozmasın. Defans hattı iki gol yemesine rağmen harika onadı. Nitekim Adem ‘de Sivasspor’a geldiğinden beri ilk defa bu kadar verimli oynadı. Takım olarak harika oynadık. Rıza hoca değişiklik yaparak takımı bozmak istemek istemedi. Lakin oyuncularımızın kondisyonları buna el vermedi. Geçde olsa değişiklikleri yapmak zorunda kaldı. Ben hocamızın haftalardır mental olarak yorgun olan Eneramo’yu değiştirmesini beklerdim.Bu maç için en olumsuz yanımız iki gol yememiz oldu.
Bir derbi galibyeti almak çok çok iyi oldu. Bu galibiyet haftalardır acımsızca takımı vede Rıza hocayı eleştirenlere gelsin.
Taraftara gelirse az ama özdüler. Harika bir taraftar desteği vardı. Teşekkürler büyük Sivasspor taraftarı…
Bu arada maçlardan sonra stadda çalan nüziği değiştirmişiz. Gangam style güzel olmuş
58_babacan_58 25.11.2012, 20:57 http://www.sanalda1numara.net/attachments/gifler/58993d1352421087t/alkis-gif-bravo-gifleri-hareketli-alkis-gifleri-alkis-gifleri-alkis-gifleri-11081337.gifhttp://www.sanalda1numara.net/attachments/gifler/58993d1352421087t/alkis-gif-bravo-gifleri-hareketli-alkis-gifleri-alkis-gifleri-alkis-gifleri-11081337.gifhttp://www.sanalda1numara.net/attachments/gifler/58993d1352421087t/alkis-gif-bravo-gifleri-hareketli-alkis-gifleri-alkis-gifleri-alkis-gifleri-11081337.gifhttp://www.sanalda1numara.net/attachments/gifler/58993d1352421087t/alkis-gif-bravo-gifleri-hareketli-alkis-gifleri-alkis-gifleri-alkis-gifleri-11081337.gif
4-0 olduktan sonra eneramoyu çıkarıp abdülkadiri alması gerekirdi,kazandık ama oynadığımız oyun bni mutlu etmiyor.Rakibe korku vermeliyiz Sivasspor deyince rakip çekinmeli,korkak futbol oynamamalıyız rakibin üstüne giden bir Sivasspor olmalı sahada. TEBRİKLER ÇOCUKLAR AYAĞINIZA SAĞLIK.
u2sivasspor 25.11.2012, 20:59 Maçta göze çarpanlar : kaleci hataları ve top kayıpları
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : çok iyi olmasa önemli bi maçı kazanmak iyi oldu bizim için
Maçın en iyisi kimdi : grosicki
Maçın en kötüsü kimdi : adem
Taraftarımız nasıldı : bu maçın bilincinde olan taraftarımıza helal olsun
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : gayet iyi yönetti
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : çok mantıksız hamleler hele ki hayrettini allması başlıbaşına bi mantık hatası ne demeye alıyor bilmiyorum.
çok iyi oynamasakta fırsatları değerlendirip gol atmayı başardık keşke o saçma iki golüde yememiş olsaydık çok daha güzel olurdu -2 olan averajımızı +2 ye çıkarırdık yinede takımın bu maçın bilincine vararak maçı kazanması çok iyi
alaattin 5858 25.11.2012, 21:01 bütün futbolcularımızı vede rıza hocamızı tebrik ederim
kayseri sede ehmekmis ya la :) macın yıldızı hucum oynamamıza sonunda izin verem rıza calımbay macın en kotu olayı trubunlerden gelen eeeeaaaaaa diye surekli bagıran gerizakalı kimse tv ye sesi surekli geliyodu can sıkıcı ama olay budur hocam en buyuk kim anlamıs oldu essekciler
yerliturkuaz 25.11.2012, 21:03 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=101515556195283 78&set=a.92330133377.110143.69426 138377&type=1&relevant_count=1&ref=nf
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=101515556134383 78&set=a.92330133377.110143.69426 138377&type=1&relevant_count=1&ref=nf
Özlemişiz böyle sevinmelerinizi...
yerliturkuaz 25.11.2012, 21:04 http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/59079_10151555613438378_208718 2918_n.jpg
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/46200_10151555619528378_163372 1600_n.jpg
34yigido34 25.11.2012, 21:04 maçı gizli kahramanı vardı adem koçak çok iyi maç çıkardı
mac kazanilmis hersey yolunda bazi arkadaslar illa elestiri yapacaklarya 4-0 dan nasil 4-2 oldu neden abdulkadiri oyuna almadi daha baska birsuru sey birakinda galibiyetin tadini cikaralim
benozgurr 25.11.2012, 21:05 takım içindeki derdi kayseriye döktü, ilk kez taraftarın sesi bu kadar gür duyuldu umarım bu iyi bi moral olur. Ancak son zamanlardaki borjanın kaleyi terk etmelerinin olmaması gerekir rıza hocamda keşke hayrettini alacağına kaanı alsaydı daha güzel olurdu diye de gönülden geçmiyor değil sonuç olarak takımdaki her oyuncu hakkını vererek oynadı teşekkürler yiğidolar
dogan5880 25.11.2012, 21:05 arkadaşlar yendık 3 puan aldık ılk yarı belkıde bu sezoun oynuycamız en ıyı oyunu oynadık .2cı yarı normal yorgunlukkta var lıg tv maç anlatan spıker .bıle.dıyor bu.sezon en çok koşan mucadele eden sıvasspor ızlıyoruz dıye sadece keyfını çıkarın
Maçın en iyisi Taraftar, Futbolcu kardeşlerimiz, Teknik heyet ve Yönetim kadromuz...
Diri sağlam hatta Kayseriden bir gömlek üstün bir Manisa ile yapacağımız Kupa müsabakası öncesi hem moral bulduk hemde hiç sıkmadan hele hele 60 dan sonra oyunu bırakarak -idare ederek- maçı tamamladık...
Kamil Grosickinin yükselen grafiğine, Kadirin muhtemelen kulağı çekilerek ayakta top tutmamasıda eklenince skora yansıya beklediğimiz sonuç çıktı.
Adem-Doğa sterilizasyonu tuttu görünüyor. Ama Bursadaki gibi gereksiz geri paslar takıma el freni olabiliyor, dikkat etmesi gerekiyor.
Rajnoch ve Navratil gittikçe birbirlerine ısınıyorlar. Kademe iyide top takip daha oturmamış.
Ziya harika bindirmeler yaptı, adeta Kamili oyuna soktu taraftarı heyecanlandırdı.
Mehmet Nas, Pedriel tamamda keşke Abdulkadir de oyuna girseydi.
Uğur yine savruk ama gol pası yanlışını götürdü. Abiliğine ve adamlığına laf söyletmem ama artık melekeleri yaşa nazari yitirmeye başladı.
Karaboğa yine beceriksiz yine çok faul yaptı. Çevre kontrolü sıfırın altında çok ofsayta giriyor. Sivassporun en istatistiki oyuncusu. EN FAZLA FAUL YAPAN OYUNCU...
Bu maçta dikkatimden kaçmayan bir şeyde ''Sarı kart'' görmeyişimiz. Buda maçı çok sıkmadığımız asılmadığımız anlamına geliyor. Asılmadıysak 4 golü nasıl attık derseniz. Buda Kayseri defansının çok kötü oluşu ve yediğimiz 2 golü sayabiliriz.
Aatıf sakatlığı sonrası tedirgin oyun oynuyor. Demekki fizyoterapisi tam tamamlamamış. Kendine güveni zorlayamıyor. Düzelecek inşallah...
Rıza Hocanın maç öncesi taktiklerini görmedim :D duymadım :D ama işe yaramış bir taktik verdiği belli... Ama keşke son 10 dakika şu Abdulkadiri oynatsaydı...
Ve Hülasa...
TEBRİKLER ÇOCUKLAR...
Nedenmi...
Kayseriyi yendiğiniz için...
58MUAMMER58 25.11.2012, 21:06 Maçta göze çarpanlar : ?:Dsezon başından beri eniyi mücadeleyi yaptık
futbolcular sezonda enfazla bu maçta koştu
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
maçbaşından 4-0 olana kadar mükemmel mücedele yaptı sivasspor attığının 2 katını kaçırdı diyebiliriz 4-0 dan sonra hem yorgunluk hemde geriye gereğinden fazla yaslanmamız azdaha pahalıya makolacaktı kayserispor 4-0 olmuş oyundisiplininden kopmadılar
Maçın en iyisi kimdi : ?:D
atıf groseçki erman adem kadir başta eneramo ziya ve diğer tüm oyuncuları galibiyetten dolayı hepsini yürekten kutluyorum
Maçin enkötüsü kimdi:?:mad:borjan 2 golüde bedavadan yedi
Taraftarımız nasıldı : ?
:Dsezon başından beri kemik olan taraftar yine elinden geleni yaptı
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?:Dskora etki yapacak hata etmedi bundan iyisi can sağlığı
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
:mad:4-0 olduktan sonra hayrettin yerine kaanı yada fatyi yada abdulkadiri alabilirdi yinede bu zor maça takımı iyi motive ettiği için gallibiyet için tesekkürederim
Doğa gitmeseydi bu kadar gol atamazdık rıza hoca bugun bu kadar ofansif oynamasına çok şaşırdım kafasına saksı düşmüş olmasın sakın :)
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/59079_10151555613438378_208718 2918_n.jpg
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/46200_10151555619528378_163372 1600_n.jpg
Gardaş madem bu fotoları yakaladın, neden bu döğüşenleri ayırmadın yaavvv :D
hasanim58 25.11.2012, 21:14 maykila birkez daha tesekkur etmek istiyorum dakika ....38.... attigi gol icin karabogaaaaa
yerliturkuaz 25.11.2012, 21:14 Gardaş madem bu fotoları yakaladın, neden bu döğüşenleri ayırmadın yaavvv :D
Döğüşmeyi özlemişler bende devam edin dedim :D
B.DUMANLI 25.11.2012, 21:15 Kayseri´li seyirciler ne gaye icin bu Sivas deplasmanina gelir bir anlam veremiyorum.Polislerin coplari esliginde her sezon 3.sinif insan gibi herseferinde Sivas´i terkediyorlar.Artik onlara aliskanlik yapti.Hor görülmek,onurlarini ayaklar altina almaktan hoslaniyorlar galiba.Onlara bu hareketler müstahaktir.Adam olmayanin hakki kötektir.Gelelim oyuna ilk yari bu gün cok güzeldi ilk yari dügümü cözdüler,ikinci yari bu sermayeyi yediler desem yanlis olmaz.Ilk yari kusursuz oynadik, canla basla mücadele ettiler rakibe bos alan vermediler.Grosicki günündeydi.Özledigimiz Sivasspor´u bugün ilk yari sahada nihayet görebildik.Demekki oynayinca hersey oluyormus.Ikinci yari 4. golden sonra adete geri vitese attilar.Önemli olan 3 puan kazandik ,ilk yari isi bitirmistik zaten.Toplam 60-65 dakika oynadik,gerisi bizim acimizdan sıkıcı bir macdi.
svsli585858 25.11.2012, 21:16 çok iyi hazırlanmış bi sivasspor gördün sahada özellikle grosicki bu maç bence takımın en iyisiydi aatıfta mükemmel oynadı takımda kötü diyebileceğim bi kadir vardı bugün biraz pasif kaldı ayrıca rıza hoca sonunda anladı 1-0 ken skor korumak yerine aynı oyunu devam ettirirsek farka atacağımızı bu maçta öyle yaptı maç 4-0 ken oyuncularına bağırıyordu ileri çıkın diye her maç böyle oynasak yenemeyeceğimiz takım yok
iyi oldu bu galibiyet
gorun bakin yapacagimiz isabetli birkaç transfer ile takim kesinlikle ilk 3'te olur insallah
cemahmety 25.11.2012, 21:18 Maçta göze çarpanlar : Takımımızın istekli oluşu ve 4-0'dan sonraki 10 dakikalık oyuna kadar başarılı ve ileride doğru oynayışı. 60'dan sonra rölantiye aldık ama yinede 2 tane yemememiz saha iyi olurdu.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Takımımız iyi oynadı, performansımız yüksekti.
Maçın en iyisi kimdi : Herkes iyiydi ama özellikle Kamil Grosicki ve Aatıf çok iyiydi. Kamil'e maşallah bu aralar çok iyi.Nazar değmesin.
Maçın en kötüsü kimdi : Maçta bütün oyuncularımız iyi oynadı kime kötü desek haksızlık etmiş oluruz.
Taraftarımız nasıldı : Taraftarımız Sivas'ın meşhur soğuğunda takımını destekledi desteğini eksik ekmedi, takımımızda karşılığını verdi.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kamil hoca ligde beğendiğim hakemlerden penaltı verilebilecek pozisyonları oynattı zaten maç içinde de ikili mücadelelerde oyunu devam ettirmeyi seven bir hakem ama buna rağmen maçın başında neden hep Eneramonun ikili mücadelelerinde aleyhimize kadar verdi onu tam yorumlayamadım.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Pedriel zaten bu takımda as oynayabilecek kalitede, oyuna girmesine kimse birşey diyemez. Böyle bir skordan sonra Hayrettin ve Mehmet Nas alınabilir normal ama 4-0 gibi bir skor varken neden Abdülkadir hem Eneramoyu dinlendirmek adına hemde Abdülkadiri takıma monte etmek adına oyuna alınmaz anlamıyorum. Bu kadar kötü bir oyuncu olduğunu düşünüyorsa takıma neden aldırttı Rıza Hoca?
58 SiVaSıM 58 25.11.2012, 21:18 Şiir gib itop oynadık hepize helal olsun be çocuklar resmen dalga geçtik o 2 golde nazar boncuğu olsun:D
Değerli arkadaşlar lütfen yorumlarımıza dikkat edelim. Bize yakışan üslup kullanalım bence.
Respect58 25.11.2012, 21:23 Öncelikle takımı tebrik ediyorum galbiyetten dolayı.Ancak bu galibiyet kimseyi yanıltmasın.Kayserinin çok önemli eksikleri vardı.Zaten zayıf olan Kayseri'de Riveros ve Stensson gibi takımın en önemli oyuncuları yoktu.
Rıza hoca benim gözümde yine sınıfta kaldı.Rakibin Sağ bekinde sol bek oynuyor ama hocanın Grosicki'yi sağ kanatta oynatacağı tuttu.Evet bencede bundan sonra Grosicki sağ kanatta oynamalı zaten milli takımında ve bize gelmeden önce sağ kanatta oynuyordu ama rakibin sağ bekinin olmadığı bir anda neden bu değişiklik ?
Ama Rıza hocanın şansı yine yanındaydı ve biz yine olmayacak bir pozisyonda saçma bir golle öne geçtik ve rakibin üzerimize gelmek durumunda kaldı.Uğur'un Aatıf'ın ve Eneramonun kişisel becerileri ile fark arttı.
Maç 4-0 olmuş.Oyuna aldığı adamlar 33 yaşın da :D Abdulkadir'in Kaan'ın yerinde olsam sana hakkımı helal etmem.Taraftar olarakta yazıklar olsun diyorum onlara şans vermediğin için.Biraz kendini geliştir hoca maç kaç kaç olsada 5. defans oyuncusunu sokamazsın hele 2. bir sol beki alamazsın.Biraz cesur ol gençlere şans ver.
Kaan hangi Kaan arkadaşlar ? Şanlıurfa'ya gidenin soyadı neydi ?
svsli585858 25.11.2012, 21:27 YİĞİDO STYLE :D:D:D:D:D
maçtan geliyorum Tebrikler Sivasspor 4 gol atarak güzel bir oyunla yendiniz içimizi ısıttınız soğuk havada Kutlarım hepsini zevkli bir maç izlettiniz bol gollü iki gol yemeseydiniz daha güzel olurdu oda nazar boncuğu olsun
34orhan58 25.11.2012, 21:29 maçın gollerini gördüm sadece tamamını izleyemedim ,kazanmamız süper oldu keşke 2 golüde yemeseydik ama olsun artık sıra ibb de haftay ALLAH izin verirse istanbul da iyi bir destekle bir 3 puan daha alırsak süper olucak.
Respect58 25.11.2012, 21:30 Kaan hangi Kaan arkadaşlar ? Şanlıurfa'ya gidenin soyadı neydi ?
Kaan Kılcı sağ bekte oynuyor..
Kaan KILCI.....
anatolya58 25.11.2012, 21:34 3 puan cok güzel oldu ihtiyacimiz vardi hakikaten, fakat skor üstünlügünü elilmize almamiza ragmen Abdülkadiri neden oyuna almadi riza hoca anlayamadim, pedriyeli son 10 dakika oyuna aldi, Ermen cikiyor, Atif cikiyor Rosickiy cikiyor. Fakat Eneramonun dokulmazligi devam ediyor, herif Milletvekili gibi., attigi gole siginarak dogrulari görmemezlikten gelemem bu ne kardesim yaptigi top kayiplari, yapmacik presleri, neymiste ilerde top tutuyormus bir tane dogru dürüst top kulanamadi.Allaha sükürki kayseri tel tel döküldü.de bizde bunu rosicky ve atif.la firsata cevirdik son dakikalarda geriye yaslanma pskolojisinin tek nedeni hayrettin degisikligidir, mac biraz daha uzasa 4-4 bitecek nerdeyse. Persembe günü oynayacagimiz manisa macimizda iyi futbol temenisiyle.
ahmet ali 25.11.2012, 21:36 Çok rahat yendik 4 golden sonra rehavet çoktü laubali oynadık ve 2 yedik ama önemli değil..değerli bir galibiyet aldık... inşallah sonraki maçlarda da bu tur başarılı sonuçlar alırız..
İlk defa Rıza Çalımbay takımı iyi yönetti.....İlk drefa Grosicki bu kadar verimli oynadı....
etlidöktürek 25.11.2012, 21:37 skor tahmin yarışmasında bir arkadaş 8-0 yazmışdı..4-0 dan sonra acaba dedim:))
***oyunda yardımlaşma süperdi top rakipteyken 3 oyuncumuz birden müdahale ediyordu.3 puan güzel,rakip kaleci resmen tam bir kovaydı.haftaya ibb bu kalecyii alırsa gene 3 puan bizim olur.yoksa istblda işimiz zor,çünkü hocamız gene kurtarıcı olarak gelece yönelik olarak hayretine müthiş taktik veriyordu .sanki süper kupa oynuyoruz,gözlerm yaşardı.
***rıza hoca bence kaanı fark etmemştir kulüpte bence ,yoksa satar veya kiralık gönderirdi başka takıma. takım 4-0 önde yeni bir oyuncu deneyebilirdi.
Bugün kısacası taraftarından oyuncusuna herkes tam bir Yiğidoya yakışır şekilde üzerine düşen görevi yaptı. Kayseririler bile buna dayanamayıp yine maçı tamamlayamadan kendi insanlıklarına (!) yakışır şekilde koltukları parçalayıp defolup stadımızı terk ettiler
Taraftarımız bugün iyiydi, en çok eleştirdiğimiz uğur kavuk iyiydi be kardeşim böyle bindirmelerin var iyi oynayabiliyosun neden bize de kendine de onlarca maç kabus yaşattın ?
Adem koçak bugün çok iyiydi keza kamil de öyle, aatıf a ayrı parantez açmak istiyorum bu adam bizim takımımıza çok şey katıyor
Taraftar tribünde elinden geleni yaptı rıza hoca maçı iyi okusa 60ta ilk mehmet nas ile pedrieli oyuna soksa bugün tarihi farktan söz ediyor olurduk
Şu an statta bağırmaktan sesimiz kısılmış vaziyette olsun
Emeği geçen herkese teşekkürler özlediğimiz beklediğimiz Sivasspor bu ...
etzel1967 25.11.2012, 21:50 Maçta göze çarpanlar : takım önceki haftalara göre daha istekliydi...
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ilk 60 dakika mükemmel bir futbol...kayseri gibi pozisyon zengini bir takıma tek pozisyon vermedik...ama sonrasında yaşanan rehavet golleri getirdi...
Maçın en iyisi kimdi : raynoh...
Maçın en kötüsü kimdi : iki hatalı gol yiyen borjan..
Taraftarımız nasıldı : taraftar iyiydi ama maalesef gene stad dolmamıştı...bu maçta dolmayacak da ne zaman dolacak bilmiyorum...yazıklar olsun...
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : kötü maç yönetti...eyyamı seven, başarısız hakemlerden...atıfa yapılan açık penaltıyı es geçti...ikili mücadelelerde tüm takdir haklarını rakibe kullandı...
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ermanın çıkıp nasın girmesi yerinde bir değişiklik...ama bundan sonrakiler tam bir facia...neden genç oyunculara şans vermez hoca, anlamak mümkün değil...
***sivas*** 25.11.2012, 21:57 TEK KELİME HARİKAAAA ANADOLUNUN ATEŞİİİİ :D
;)
dedebali58 25.11.2012, 22:01 Bütün maçlara bu şekilde inanarak çıksalar şuAn 25 puanımız olurdu; ancak buada şükür teşekkürler sivasspor...
ROMANTİK KATİL 25.11.2012, 22:02 Mac atmosfer galibiyet mükemmeldi. Daha öncede belirtmiştim Kamil bu takımda iş yapar. Taraftar destegini esirgemedi. Kayseri taraftarı gene cirkefligini yaptı. Sanlı cevik kuvvette üzerine düseni yaptı. genclere gene şans verilmedi. Birazda prim acısından oldugunu düsünüyorum bu degişiklerin. Cünkü mac oynadıkca para alıyor futbolcularımız. Bu acıdanda cok kızıyorum teknik heyete. Mac 4 0 Bir Kagan Bir Abdulkadir neden oyuna alınmaz. Cıksın oynasınlar onlarda. Taraftar olarak bagrımıza basalım onlarıda. Adamların moralleri yerine gelir en azından. Neyse bu güzeel galibiyet tüm Sivassporlulara armagan olsun. İnsallah böyle devam eder laik oldugumuz yerlere geliriz.
Ferhat06 25.11.2012, 22:05 Güzel oldu be!Demekki biz iyi takımmışız,harikasınız çocuklar!Hayrettin değişikliği hocanın nasıl naif,nasıl kadirşinas bir insan olduğunu gösterir.Hayrettin bu takıma geçmişde çok şey verdi.
asabibaba 25.11.2012, 22:09 Maçta göze çarpanlar :Taraftarın maç başlamadan tezahürata başlaması ve değişen müzik acayip coşturdu milleti:)
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bunda iyisi Şamda kayıs deirten cinstendi.Kayseri alabildiğine kötü bizde alabildiğine iyi idik.(sadece bu maç için dedim bakalım haftaya da aynısı olacak mı?)
Maçın en iyisi kimdi : SİVASSPOR
Maçın en kötüsü kimdi : KAYSERİ:D
Taraftarımız nasıldı : VALLA BİLLA SÜPERDİ.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :İnanılmaz derecede tarafsızdı hayret ettik birbirmizi çimdiledik rüyamı gerçek mi dedik gerçekmiş....:D
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Iııııııhhhhh pek geç kaldı ...:confused::confused:
58sinan58 25.11.2012, 22:22 Böyle bol gollü galibiyetleri özlemiştik valla keske o iki golü yemeseydik iyiydi emegi gecen bütün yigidolara teşekkürler darısı haftaya ibb ye inşallah onlardanda gecen senenin rövanşını alacağız yiğidolari olimpiyat stadında izlemek için pazar gunünü şimdiden iple cekiyorum
takımda herkez iyi oynadı kötü diyebileceğimiz kimse yoktu ermanın bu takımda serbes oynaması gerekiyor bunu çok net gördük atıf ve grosicky ile ermanda ortadan iyi bir hücüm hattı oluştu içerdeki maçlarda bu futbol çok çok etkili ve zevkli mücadeleleri beraberinde getirir bugun grosciky uzun süren bir aradan sora fena değildi
yorumyapıyombenya 25.11.2012, 22:29 Attığımız gollerden sonra çalan Gangnam style şarkısı Kayseride yasaklanmış :))
asabibaba 25.11.2012, 22:32 Attığımız gollerden sonra çalan Gangnam style şarkısı Kayseride yasaklanmış :))
hahahahhahahaaha allah iyiliğini verdin kardeşimmm hahahahahahah
Besyo_cu 25.11.2012, 22:35 25 Kasım'da Kayserispor' la 2. kez oynadık ve yine kazandık. 2007 yılında Kayserispor ile bugün olduğu gibi yine 25 Kasım'da karşılaşmıştık ve o maçıda Musa'nın 82 de attığı golle kazanmıştık.
Boşuna dememişler Kasım da Aşk başkadır.
hasanim58 25.11.2012, 22:39 gayseriyi pezik tursusu gibi rizanin delileri simdide haftaya acur tursusu var istanbulda insallah
58sinan58 25.11.2012, 22:40 Buradan borjana bir serzenişde bulunmak istiyorum yediğin goller senin gibi bir kaleciye yakışmamış sen bu golleri yiyecek kaleci degilsin bilmiyorum belkide yanılıyorum ama bana öyle geldi çok basit goller yemisiz
Ferhat06 25.11.2012, 22:40 Maçta göze çarpanlar :Taraftarın maç başlamadan tezahürata başlaması ve değişen müzik acayip coşturdu milleti:)
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bunda iyisi Şamda kayıs deirten cinstendi.Kayseri alabildiğine kötü bizde alabildiğine iyi idik.(sadece bu maç için dedim bakalım haftaya da aynısı olacak mı?)
Maçın en iyisi kimdi : SİVASSPOR
Maçın en kötüsü kimdi : KAYSERİ:D
Taraftarımız nasıldı : VALLA BİLLA SÜPERDİ.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :İnanılmaz derecede tarafsızdı hayret ettik birbirmizi çimdiledik rüyamı gerçek mi dedik gerçekmiş....:D
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Iııııııhhhhh pek geç kaldı ...:confused::confused:
Maçın en kötüsü KAYSERİ.Süper espri,sen çok yaşayasın.Hakem Kayseri formasını evde unutmuş,o yüzden siyah formayla çıkmak zorunda kalmış.5.DAKİKA ofsayt verdi alakası yok,Eneramo geriden çıkyor.Yine ilk yarının sonuna doğru Eneramo ofsaytle durduruldu,bana pek değil gibi geldi.
yigido yakup 25.11.2012, 22:41 Mac cok güzel gecti belkide yenildigimiz bir macta dahi Riza hocaya bu kadar kizmamistirim.
dk 48 4-0 öndeyiz rakip herseyiyler yere serilmis oyundan düsen oyunculari dinamik oyuncular ile degistir baskiya devam et neden Eneramo ,Atif ,60.dkdan sonra oyundan alinip hem dinlendirip hemde takima tempo yaptiracak adamlar Pedrile, Abdulkadir oyuna alinmaz.
hele son dakikalarda Hayrettini sol aciga alinca dedim galiba kaleci Atillayi
da forvet olarak oyuna alacak
Kayseriyi bugün tarihi farktan Riza hocam kurtardi
Beni encok sevindiren olaylarin basinda kaptan Ugur un performansi oldu bugün güzel oyununu birde asistle süsleyerek bazi arkadaslara kapak yapti.
yazık bu kayserililere kaç senedir Sivasta maçı tamamlayamıyorlar :)) bide sanırım yukarıda arkadaşın dediği gibi gangnam style artık bunlarda psikolojik etki yaratacak sanırım yazık ettik gerçekten
Taraftarımıza tekrardan teşekkürler stadı bugün böyle coşkulu şekilde görmek gerçekten çok güzeldi
Demekki suçu taraftara atmamak gerekliymiş taraftarın takımı coşturması gibi takımın da taraftarı coşturması uykudan uyandırması gerekli bugün bunu tekrar gördük...
Arkadaşlar twitter kullanan arkadaşlarımız varsa twitter da #KomşuKızı başlığını TT yapmak için uğraşıyoruz, kullanan arkadaşlar bu başlığa yüklenirlerse ülke gündemine gireceğiz teşekürler : )
58sinan58 25.11.2012, 22:52 Gangnam Style çılgınlığına bizim yigidolarda iyi ayak uydurmuşlar gollerden sonra süper dans ediyorlar aslında maçtan sonra geyseriye bir Abdurrahman halayı birde ağırlama cekselerdi üstüne gaymak gibi olurdu:D:D:D:D
58sinan58 25.11.2012, 23:06 Bu hafta attığımız dört golle zevkten dört köşeyiz darısı haftaya insallah
yigidolar06 25.11.2012, 23:09 mac kazanilmis hersey yolunda bazi arkadaslar illa elestiri yapacaklarya 4-0 dan nasil 4-2 oldu neden abdulkadiri oyuna almadi daha baska birsuru sey birakinda galibiyetin tadini cikaralim
Yazının içinde eleştirmişsin geçmiş haftalardan dersler çıkarılmış daha hocanın çok eksikleri var hoca kendini düzeltir inşallah
Bu maçın skoru kimseyi aldatmasın ve şımartmasın derim..Çünkü bu maçtan sonra Kayserispordan çok daha iyi bir takım olan Manisaspor ile Türkiye Kupası maçı oynanacak.Arkasından da rüzgarın esiş yönüne yapılmış olan olimpiyat stadında İ.b.b maçı ve içerde de Galatasaray maçı oynanacak..4-2 lik galibiyetten dolayı duyulan sevinçin abartılmaması kanaatindeyim..
ahhguzum 25.11.2012, 23:13 bu maçı izlemek için şehir dışından hızlıca geldim.bir de ne göreyim digitürk sinyal zayıfdiyor halamaçın özetini izlemiş değilimçıldırmış durumdayım şuanneyse yigidom yensin de sorun değil
yigidolar06 25.11.2012, 23:18 Mac cok güzel gecti belkide yenildigimiz bir macta dahi Riza hocaya bu kadar kizmamistirim.
dk 48 4-0 öndeyiz rakip herseyiyler yere serilmis oyundan düsen oyunculari dinamik oyuncular ile degistir baskiya devam et neden Eneramo ,Atif ,60.dkdan sonra oyundan alinip hem dinlendirip hemde takima tempo yaptiracak adamlar Pedrile, Abdulkadir oyuna alinmaz.
hele son dakikalarda Hayrettini sol aciga alinca dedim galiba kaleci Atillayi
da forvet olarak oyuna alacak
Kayseriyi bugün tarihi farktan Riza hocam kurtardi
Beni encok sevindiren olaylarin basinda kaptan Ugur un performansi oldu bugün güzel oyununu birde asistle süsleyerek bazi arkadaslara kapak yapti.
Kaptan Uğuru vede iyi oynamayan topcuyu eleştirecen ders çıkarırlarsa böyle güzel oynarlar formayıda hak edene vereceksin Rıza Hocam
http://a1211.hizliresim.com/13/u/g9uv5.jpg
http://a1211.hizliresim.com/13/u/g9uxp.jpg
http://a1211.hizliresim.com/13/u/g9uzk.jpg
Maçtan kareler inşallah resimler çıkar[/CENTER]
eyuphulagu 25.11.2012, 23:36 Bu maçla ilgili fazla yorum yapmaya hiç gerek yok..Çünkü sivasspor bu maçta takım olarak iyi oynadı,gerekeni yaptı ve golleri sıraladı...Kayserispor aslında hiçbir takımdan bu kadar baskı yiyen bir takım değil ama sivasspor 60 dak. rakibi oynatmayıp sıkıştırdı,oyun kurdurmadı,pas hatalarına zorladı...Sivasspor takımının rakip takım oyunlarından daha tecrübeli olması da galibiyette önemli faktörlerden birisiydi...Orta sahada bilhassa Adem KOÇAK ın basit ve iyi oyunu oynaması,Kadir le de uyum içinde olması bence galibiyeti getiren en önemli faktörlerdendi...60 dan sonra sivasspor skoru yeterli görüp maçı bitti zannetti ama rakip bilhssa Brezilyalı Clayton la bizi zorladı..Yenilen 2 gol sivasspora hiç yakışmadı...Önemli olan 3 puandı bunu da başardık..Haftaya İstanbul maçı bu maçtan daha da zor geçecek çünkü rakip uzun zamdır maç kazanamıyor...Sivasspor inşallah haftaya da bu futbolu oynar..En azından 1 puan bizi ilk yarı hedefine daha yaklaştırır...
......Önemli olan 3 puandı bunu da başardık..Haftaya İstanbul maçı bu maçtan daha da zor geçecek çünkü rakip uzun zamdır maç kazanamıyor...Sivasspor inşallah haftaya da bu futbolu oynar..En azından 1 puan bizi ilk yarı hedefine daha yaklaştırır...
Son 8 maçın 6 sından sahadan yenik ayrılan bir ibb var.
O kadar zorlanacağımızı düşünmüyorum.
İnşallah rahat yenip geliriz...
üsüyorum042 25.11.2012, 23:56 Riza Hoca öyle seyler yaparmi.blli adamlari var onlar degismez,,,altyapiymis,kaanmis ,,, akildan yoksun olan bu degisikligi yapar,sol aciga hayrettini almak,, bu mu hocalik,yaa***rıza hoca bence kaanı fark etmemştir kulüpte bence ,yoksa satar veya kiralık gönderirdi başka takıma. takım 4-0 önde yeni bir oyuncu deneyebilirdi.
İBB hoca değişikliği yaptı belki ters teper tepki koyar bu hafta alabilir dedik ama düşüncelerimiz gerçekleşmedi. Zaten Olimpiyatta hiç bir takım favori olarak çıkmıyor ki İBB çıksın. Yenebiliriz. Orasını geçtim. Ertesi hafta bir Braga maçı oynayacak ve Portekiz (uzak) deplasmanı dönüşünde bize karşı oynayacak bir Galata takımı ile karşılaşacağız. Eğer ters bir sonuç gerçekleşirse ki biraz zor ihtimal gibi görünüyor bize karşı demoralize bir şekilde çıkacaklar. Bunu iyi değerlendirmeliyiz. Dön tersine tur atlasalar bile bu da avantaj. Yorgun bir şekilde rakibimizle oynayacağız. Her halükarda avantaj bizde olacak. Birde mevsim farklılığını da düşünürsek neden olmasın diyorum. Yapabilecek gücümüz de var. Artık kış şartları başlıyor ve sahamızın avantajını kullanmalıyız.
Arkadaşlar twitter kullanan arkadaşlarımız varsa twitter da #KomşuKızı başlığını TT yapmak için uğraşıyoruz, kullanan arkadaşlar bu başlığa yüklenirlerse ülke gündemine gireceğiz teşekürler : )
Hepsi 13 #komsukizi var bununla
Tt zor dostum ama bastım küfürü basinada #komsukizi koydum merak etme.
Ben rıza çalımbAy dan memnun değilim,oyunu okuyamıyor hocalık çalımbAy için değil,orta saha yoruldu (Erman,grosicki)çıkar adamları pedriel ve Mehmet nası al ,6-7 gol atabilirdik, son 20 dakika hem kendini uyuttu hem oyunu hemde tribünleri,riza çalımbayın oyun mantelitesinde değişme yok aynı tas aynı hamam,biz daha çok 2-0 dan maç veririz bu zihniyetle,Eneramo ya da iki çift lafım var bütün takım sana oynuyor atamıyorsun,Eneramo iyi golcü falan değil,ona o kadar top geliyor hikaye
Twiter dan mesaj atalım Twitter hesabı olmayanlar oluştursun
burak58as553 26.11.2012, 00:28 Siz Süper Lig'de bulunabilmek için takım ismi değiştirirken biz Türkiye'ye Anadolunun neler yapabileceğini öğretmiştik
Alıntı : Twitter
DOGU_BEY 26.11.2012, 00:30 Uzun bir aradan sonra özlenen futbol ve güzel, farklı bir galibiyet hem de Anadolu derbisinde...Uzun süredir adeta hayalet gibi kaybolan fakat bugün muhteşem futboluyla geri dönüp kayseri solunu felc eden bir Kamil Grosicki...Ardında adeta 2 ciğerle oynayan Ziya Erdal...Takımı hücumda daima ileriye taşımayı bilen Atıf ve Sivasspora geldi geleli bence en iyi maçını çıkaran Adem Koçak... Bir sağ bek olarak attığı süper depar ve hazırladığı mükemmel golle Uğur ve takımın dinamoları Kadir ve Erman...Bugün takımda iyi işler yapan adamlar bunlar...Eleştirilecek tek isim ısrarla iyi bir kaleci olmadığını düşündüğüm ve yan toplarda hep yüreğimi ağzıma getiren Borjan...Bir de Rıza hocanın Abdülkadire son 10 dakika da olsa şans vermesini beklerdim...Bugünkü maç için olumsuz anlamda söylenecek son bir husus da maçın 4-0 dan sonra bırakılması ve pisi pisine 2 gol yenmesi...
•Biz ileride basıp hızlı oynadığımızda sonuca giden bir takımız nitekim ilk yarım saat hep ileride bastık Eskişehir maçının tersine geriye çekilmedik ve de kayseri neye uğradığını şaşırdı ve özellikle sol tarafı Kamil ve Ziya felc ettiler.. Ama 2.yarı oyunu rölantiye almak isteyince 2 gol yedik çünkü rolanti oyunu top tutacak oyunu beceremiyoruz zaten top tutacak 3 adamımız da sonradan oyundan çıkmıştı yani Atıf Erman ve Kamil...Aslında istesek 2.yarı 60.daikaya da iştahımızı devam ettirek en kötü 6-1 bitecek bir maçtı...Ama derbi atmosferi herşeye rağmen güzeldi ve Yiğido Gençliğin pankartı stattaki ambians çok güzeldi..
•Gelelim kayseriden güya maç izlemeye gelen fakat her yıl aynı b...ku yiyip tribündeki koltukları kırıp sahay atan ve stattan köpek gibi atılan kayserili taraftar bozuntularına...Maçta vip tribünündeydim, maça yarım saat falan kala girdim stada maç öncesi ve başlangıç anında öyle bizimkilerin kayseriye falan aşırı bir sataşması ve küfürünü de görmedim derken maç başladı ve bizim üst üste 2 golümüz gelince adamlar birden küfürlü tezahürata başladılar sonra bizimkiler karşılık verdi neyse 3 -0 oldu bu sefer Azizin köpeği s...miş Mecnun diye başkana sövdüler ilk yarının sonunda tansiyonu iyice gerdiler..2.yarı başında 4-0 olunca bu sefer iyice kudurp geçen senki gibi sanki bi yerlerine g...ren koltukları kırıp sahaya ve polise atmaya başladılar...Eğer ki stat dışına alınmasalar bugün o bir avuç i...ne yüzünden olaylar daha da büyürdü..Bu sitede daima duyarlılık ve centilmenlikten bahseden arkadaşlar inşallah bugünkü o rezil taraftar grubunun çirkefliklerini görmüştür de ona göre fair play hikayelerine devam ederler! Sivas deplasmana kayseriye giidnce hiç bu kadar koltuk kırma stattan atılma gibi şeyler oluyor mu? Bunu neden göremyip hala dostluk şu bu diye yorum yapılıyor? Neden bu maçlar öncesi kayseri yönetimi veya taraftarından hiçbir olumlu adım göremiyoruz? Olaylardan acı zararı gören biz yine sağ duyuyla yaklaşalım diyen biz..Oldu canım işte böyle alttan alırsan bu köpekler salyalarını hep akıtırlar..Artık birşeyleri yorumlarken ortada kabak gibi olan gerçekleri ve çirkeflikleri de görmezden gelemeyiz kusura bakmayın!
• Özetle biizm adımıza Anadolu derbisine yakışır bir furbol (2.yarının son 20 dakikası hariç) ve skor vardı..tek kızdığım şey ise 4-0 dan sonra yenilen 2 ucuz gol ve o çirkef kayseri seyricinin yaptıklarına cevap olarak 2-3 gold aha atıp maçı 6-7 golle bitirmekti..Onun dışında herşey güzeldi, teşekkürler Sivasspor..
Bu gun tribünlerimiz çok iyidi gollerin erken gelmesinde bu çoşkunun etkisi büyüktü bizim taraftar gangam style da öğrenmiş oldu :) gayserinin korkak tavuklarına gelirsek kendi sahalarında ki maçlarda bile pısırık,etkisiz olan bu taraftar grubu gerçek taraftar olsa staddan atılmazlar,pankart namus derler bunu bilmeyecek kadar ahlaksız olan bu toplama taraftar grubu sopayı yedi maçtan atıldı,emniyet hatasını düzeltti o pankartların içeri gîrmesini engelleyemedi,onlar gelir Sivas'a 100 kişi biz gideriz gayseriye 3 bin kişi,kırdıkları 15-20 koltuk misliye rövanşda kafalarında kırılacak
cenk5821 26.11.2012, 00:47 Borjan'a siz güvenmeyebilirsiniz ama bence Borjan iyi kaleci degajları olsun birebir olsun kaleyi koruyor şunu söylüyüm takımdaki en iyi kaleci Borjan ama yan toplara çalıştırmıyorlar mı bu adamı ben anlamıyorum.24 yaşında ve geliştirebilir kendisini bu konuyu çözerlerse eksiği yok diye düşünüyorum.
Kamil Grosicki sağ kanatta yerinde oynayınca ne kadar etkili oldu onu gördük takım dizilişmizi beğendim böyle devam etmemiz lazım. Oyuncu değişikliğinde Abdulkadirin 70 lerde oyuna girmesini bekledim ama oyuna dahil olmadı. Eneramo'nun yerine veya Pedrielin yerine Abdulkadir girebilirdi ama girmedi. :confused:
Gecen haftaki mac ile bu haftaki mac arasında daglar kadar fark vardı
Macı kayıp etsek bile mücadele güzeldi emegi gecen herkese teşekkürler
Rıza hoca yine macı okumakta sınıfta kalmıştır farklı skor olacaken sevgili
Rıza hocamın yanlış hamleleri sayesinde iki gil yedik
Çok şükür bu hafta takımda herkes iyi üstüne düşenini yaptı geride kalan haftalarda ruhsuza sahada dolaşmalar vardı bugün herkes yüreğini ortaya koymuştur sagolun ayağınıza saglık.
stutgart58 26.11.2012, 04:38 Bu gun tribünlerimiz çok iyidi gollerin erken gelmesinde bu çoşkunun etkisi büyüktü bizim taraftar gangam style da öğrenmiş oldu :) gayserinin korkak tavuklarına gelirsek kendi sahalarında ki maçlarda bile pısırık,etkisiz olan bu taraftar grubu gerçek taraftar olsa staddan atılmazlar,pankart namus derler bunu bilmeyecek kadar ahlaksız olan bu toplama taraftar grubu sopayı yedi maçtan atıldı,emniyet hatasını düzeltti o pankartların içeri gîrmesini engelleyemedi,onlar gelir Sivas'a 100 kişi biz gideriz gayseriye 3 bin kişi,kırdıkları 15-20 koltuk misliye rövanşda kafalarında kırılacak
aynen kardeşim....rövanş maçında kayseriye 2-3 bin seyirciyle gidip...stadı bu topoşların başına yıkmalıyız...ÖLÜMÜNE sivass !
Maçtan önce kadroları gördüğümde rahatlamıştım açıkcası, Rıza Hoca ilk defa kafamdaki onbiri oynattı.
Bir tek acaba Adem yerine M.Nas mı olmalı diye düşünmüştüm ki, Adem yanılttı beni. Kim ne derse desin maçın gizli kahramanı kesinlikle Adem'di.
Erman ve Grosicki'nin oyunlarındaki düzelme çok iyi. İnşallah aynısını Eneramo'da da görürüz. Eneramo her ne kadar gol atmış olsa da pek etkili olamadı.
Aatıf hem harika bir futbolcu, hem de takımını o kadar çok seviyor ki her halinden belli oluyor. Aynısı Borjan için de geçerli. Çocuk gollerden sonra kalesinden fırlayıp gelip arkadaşlarına sarılıyor. Rajnoch ve Navratil arasındaki uyum da oldukça başarılı. Bence takımda dün akşam sırıtan tek isim Kadir'di. İlginç top kayıpları yaptı.
Son olarak Rıza Hoca'nın oyuncu değişikliklerini yine anlayamadık. 4-0 iken şımarıp beş olsun altı olsun diye bağıranlar arasındaydım stadda, ama hiç de üzülmüyorum iki gol yedik falan diye. Bu sezon ilk kez rahat maç izlememize ve Komşu Kızı'ndan aldığımız 3 puana bakarım ben.
Ankara'dan kalkıp maç için memlekete gittiğime değdi çok şükür. :)
YiğidoGençlik 26.11.2012, 07:49 akılları sıra bize pankart yapmışlar 1 metre, biz 30 metre pankartımızı açınca bakakaldılar zavallılar..
izmirliyigido 26.11.2012, 09:01 Kayserispor gibi ezeli bir rakibi yenmenin mutluluğunu, hazzını yaşatan başta futbolcularımıza (özellikle de ADEM KOÇAK başta olmak üzere, sırasıyla Aatif, Ziya, Rajnoch, Grosicki'ye) ve hocamız Rıza ÇALIMBAY'a teşekkür ediyoruz. Bu maçın öneminin bizim için ne demek olduğunu anlayabilmişler ve kavrayabilmişler. Bizi bu hafta boyunca mutlu edeceklerinin bilinciyle güzel maç çıkarttılar
5-0 veya 6-0 olabilecek bir maçı, 60. dakikadan sonra basiretsiz futbol anlayışına bürünerek 2 gol yiyerek 4-2 bitirmek bizlerde buruk bir tat bıraktı. 60 dakika rahat rahat bir maç izlerken birden Rıza hocanın muhteşem hamleleriyle kabus içinde maç izlemeye başladık. O an dedim ki "İyi ki 1-0 veya 2-0 önde değiliz bu adamlar bizi yenerlerdi". Bu anlayışı anlamış değilim. Hızla giderken bir anda fren yapmanın mantığı, oynayan bir takımı değiştirmenin anlamı nedir biri bana anlatsın.
Oyuncu değişiklikleri yerinde miydi? Hayır değildi. Haa şu açıdan baktığımızda, önümüzde çok kritik bir kupa maçı var futbolcuları ona saklamak istedi. O zaman forvet oynayan adamları alıp defans adamı almanın mantığı, "zaten 4-1 öndeyiz" ise o halde yorulan ve şutları iyice cılızlaşan Eneramo'yu al oyundan Abdülkadir'i koy onun yerine. Pedriel ile beraber ileride gol kovalasınlar. Ne biz Kayserispor'u böyle yakayalayabiliriz bir daha, ne de biz böyle güzel futbol oynayabiliriz, nede bu farkı yakalayabiliriz. Tarihe geçmek varken yine günü kurtardığımıza şükrediyoruz.
Maçın en güzel tarafı Kayserispor'u yenmek ve haftayı galibiyetle kapatmak. Onun ötesinde yine ben her hafta söylediğim şeyi söylüyorum. ".............................. ................"
Anlayan anladı !.
.
Kayserispor defansı ve kalecisi ilk yarıda sezonun en kötü, Sivasspor forvetleri de sezonun en iyi futbolunu ortaya koyunca 4-0 'lık skor oluştu. Eğer bizimkiler rehavete girmeseydi 5,6 olacaktı.
Kayseri bu hali ile düşmez ise iyidir.
Diğer yandan bizim takım özellikle forvet günündeydi ve çok iyi oynadılar. Camiamızı uzun bir aradan sonra sevindirdiler.
Fakat kaleci sıkıntımız devam ediyor. Borjan'ı hep yazdım, inanılmaz kötü bir kaleci. Yine çok ama çok hatalı 2 gol yedi. Bu kaleci ile galip gelmemiz için her maç 3 gol atmalıyız, çünkü 2 tane banko yiyoruz ! Sakat kalecilerimiz bir an önce gelir umarım ...
maça fırtına gibi başladık.. sağlı sollu bindirmeler..kayseri zaten takım oyunu oynayamıyor mücadele güçleride düşük olunca oyunun kontrolünü tamamen ele alıp golleri rahat bulduk..takım genel olarak çok iyiydi ama ben ne yalan söyliyim ermanı hiçmi hiç beğenmedim.. form düşüklüğü hala devam ediyor kendine çeki düzen vermesi lazım..son yarım saat rolantiye alalım dediler ama bizim takım bunu beceremiyor konsatrasyon azalınca goller de geldi..takım 65-70 dk baskılı oynayabiliyor bu çok güzel.. bunu maç geneline yayabilirsek bizi kimse tutamaz çünkü ileride gol silahlarımız çok etkili ve rakip savunma bu yüzden ileri çıkamıyor..
Ferhat06 26.11.2012, 10:51 Son 8 maçın 6 sından sahadan yenik ayrılan bir ibb var.
O kadar zorlanacağımızı düşünmüyorum.
İnşallah rahat yenip geliriz...
Daha beter olsunlar,inşallah bir tekme de biz vuracağız.Moralman bitik bir takım olmuşlar.
Respect58 26.11.2012, 12:23 Gözden kaçanlar;
İlk defa bir maçı 1-0 değilde farklı bir skorla kazandık.
Bu sezon ilk defa 4 gol attık.
Hiç sarı kart görmeden maçı tamamladık.
ezelşener 26.11.2012, 13:16 arkadaşlar çok güzel bir maç oldu.fazla eleştirmeyede gerk yok zaferimiz kutlayalım.maçta en çok.kamil.uğur.ziya müthişti.bütün takımı tek tek tebrik ediyor emeklerine sağlık diyorum.gerçek sivasspor bu işte.4-0 dan sonra rehavete kapılıp 2 gol yemesek daha iyi olurdu.
adı üstünde Anadolu derbisi, hem Sivassporumuza hemde Kayserispora oynadıkları oyundan dolayı tebrik ediyorum. bu oyunu diğer maçlardada gösterirseğiz çok iyi yerlere geliriz.
HababamHa 26.11.2012, 15:18 maçı değerlendirelim
tarihi farkı kaçırdık eze eze yendik
35kağan58 26.11.2012, 18:32 Geçen sene 6-2 yenildiğimiz maçtan sonra öcümüzü tarihi fark yaratarak alacağımız maçta 4-2 ye razı olduk.
Rallim58 26.11.2012, 19:56 Disiplinden taviz verilmeseydi, tarihi fark oalcak karşılaşmayı 4 gol atıp 2 gol yedik...
Mevcut oyun düzeninde yenemeyeceğimiz takım yokturdur...
http://a1211.hizliresim.com/13/u/g9uv5.jpg
http://a1211.hizliresim.com/13/u/g9uxp.jpg
http://a1211.hizliresim.com/13/u/g9uzk.jpg
Maçtan kareler inşallah resimler çıkar[/CENTER]
Maşallah gardaşlarıma.. Hepsinden Allah razı olsun...
bozatli58 26.11.2012, 20:50 ya ben merak ediyorum kaleye kaleci koymasakta bir santrafor fazla oynatsak ne olur yiyecegimiz gol sayısı fazla degişmez ama atacamız artar diyorum rıza hocadan ricam denese iyi olur
bozatli58 26.11.2012, 20:51 ne diyim gardaş kaleye gelen giri
yorum sayısı 97 olmuş Sivasspora herzaman dalya yakışır üç yorum daha gelsin 100'e tamamlayayım
En Büyük sivas başka büyük yok
İlk yarı bitmeden 24 puanı bulursak süper olacak.
kayserispor bizim rakibimiz olamaz ( adam gibi son maçta olduğu gibi oynadığımız sürece )
|