Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Maç Yolumuzu Belirleyecek

SivasSpor.Com
28.11.2012, 12:25
http://resimzade.com/Show.html?i=38688&token=36692 (http://resimzade.com/Show.html?i=38688&token=36692)

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, ligde final niteliği taşıyan 4 tane maç oynayacaklarını, bu karşılaşmalardan en iyi sonuçları almaya çalışacaklarını söyledi.

YOLUMUZU BELİRLEYECEK

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Rıza Çalımbay, Kayserispor maçında çok iyi futbol oynadıklarını ve iyi bir galibiyet aldıklarını vurgularken şöyle dedi:

"Önümüzde 4 tane kritik maç var. Bu 4 maç, bizim ikinci yarıdaki yolumuzu belirleyecek. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray, Karabükspor ve Elazığspor maçlarını iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Tabii ki zor, kolay maç yok. Ligde herkes birbirini yenebiliyor. Hem aşağıda, hem yukarıda herkesin puanları birbirine çok yakın. Yani şu an herkes ligi çok iyi yerde bitirebilir. Onun için de Sivasspor olarak her maça mükemmel şekilde konsantre olmamız gerekiyor. Bununda farkındayız. Kalan 4 tane maçımız ve kupa maçlarını da iyi bir şekilde bitirirsek devre arasını iyi değerlendirip bambaşka bir şekilde ikinci yarıya başlamamız gerekecek. Çünkü ikinci yarı ilk yarıdan daha zor olacak. Telafisi olmayan maçlar oynanacak."

KUPA MAÇI ÖNEMLİ

Manisaspor'la yarın oynayacakları Türkiye Kupası maçının Sivasspor için çok önemli olduğunu vurgulayan Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:

"Biz kupada da ilerlemek istiyoruz. Yarınki engeli mutlaka aşmamız gerekiyor. Ama Manisaspor'da iyi bir takım. İki maçını seyrettik ve ikisinde de çok çok iyi oynadılar. Süper Lig'den kalan oyuncuları var Süper Lig tecrübeleri var. Yarınki maçımız gerçekten çok zor olacak. Bu maça çıkarken mutlaka kadromuzda bazı değişiklikler yapacağız. Çünkü perşembe akşamı maç oynuyoruz, aradan 2 gün geçiyor deplasmanda Büyükşehir Belediye ile oynuyoruz. Bu da bizim için çok büyük bir dezavantaj. Süre çok az, inşallah maçta sakatlık olmaz."

GİDECEK FUTBOLCU YOK

Devre arasında takımdan kimseyi göndermeyeceklerini açıklayan Rıza Çalımbay, "Bizde gidecek futbolcu yok. Bednar ve Doğa bizimle ilişiğini kestiği için onların yerine takviye yapmamız gerekiyor. Biz oyuncularımız gönderme taraftarı değiliz ama hem kulübün hem arkadaşların menfaatine bir şey olursa da oturur konuşuruz" diye konuştu.

Rıza Çalımbay, Sivasspor'un son 4 maçta kaç puan almayı hedeflediğinin sorulması üzerine şunları söyledi:

"Bizim tek hedefimiz bu 4 maçı iyi şekilde bitirmek. Mutlaka hedef var ama hedef koyduğumuz zaman bunun tersi de olabiliyor. veya beklemediğin maçı puanla kapatabiliyorsun. 4 tane önemli ve zor maç oynayacağız. Bizim için hepsi bir bu maçların. Amacımız, çıkarabildiğimiz en yüksek puanları çıkarmak. İkinci yarıya iyi girmemiz için bunu başarmamız gerekiyor. 4 maçımıza da final niteliğinde bakıyoruz. İyi bir hedefe bakıyorsak 4 maçtan iyi bir şekilde çıkmamız gerekiyor. Bizim tek sıkıntımız kadro darlığı. Sakatlık olduğu zaman sıkıntı yaşıyoruz."

KUPA İÇİN ANTRENMAN

Bu arada kırmızı-beyazlı futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası'nın 4'üncü turunda karşılaşacakları Manisaspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Salim58
28.11.2012, 12:37
GİDECEK FUTBOLCU YOK

Devre arasında takımdan kimseyi göndermeyeceklerini açıklayan Rıza Çalımbay, "Bizde gidecek futbolcu yok. Bednar ve Doğa bizimle ilişiğini kestiği için onların yerine takviye yapmamız gerekiyor. Biz oyuncularımız gönderme taraftarı değiliz ama hem kulübün hem arkadaşların menfaatine bir şey olursa da oturur konuşuruz" diye konuştu.

Rıza hocamız hem bizde gidecek futbolcu yok demiş,Hemde açık kapı bırakmış.

Benim buradan anladığım iyi teklifler gelirse futbolcu verebiliriz.

infial§
28.11.2012, 12:41
Şu durumda kAdrodan ziyade rıza çalımbayın kendisine çeki düzen vermesi lazım

Kasim58
28.11.2012, 12:46
Suan tek hedef ibb macından alınması gereken 3 puan bu moralile
Devre arasına 29 puanla kapatacagimiza inanıyorum
Devre arasında yapılacak isabetli bir kaç takfiye hedef ilk 3 bizim hedefimiz hep bu olması gerek

Rallim58
28.11.2012, 13:20
...........

GİDECEK FUTBOLCU YOK

Konunun içerisinde en can alıcı noktanın, "gidecek futbolcu yok" paragrafıdır. Abdulkadir üzerine yapılan çeşitli spekülatif söylemler de böylelikle sona ermiş oluyor (Oysa Rıza hoca bundan bir ay kadar önce olsa gerek canlı yayında Abdulkadir için -devre arası yollarımızı ayıracağız demişti, hangi söylemi geçerli olacak bekleyip göreceğiz).

Abdulkadir'i 90 dakika olmasa da tek devre olsun izlemeyememenin üzüntüsünü yaşıyoruz... Umarız, Manisapor ile yapacağımız TZK karşısında şans verir ve bu şansı da iyi değerlendirir...

alemciyusuf
28.11.2012, 13:50
bu konuşmadan anlıyoruzki yine transfer yapamayacağız elimizdekilerle yetineceğiz transfer olmazsa işimiz çok çok zor ikinci yarı takımlar dahada hırslı oynayacak bu futbolcularla zor

izmirliyigido
28.11.2012, 14:17
Konunun içerisinde en can alıcı noktanın, "gidecek futbolcu yok" paragrafıdır. Abdulkadir üzerine yapılan çeşitli spekülatif söylemler de böylelikle sona ermiş oluyor (Oysa Rıza hoca bundan bir ay kadar önce olsa gerek canlı yayında Abdulkadir için -devre arası yollarımızı ayıracağız demişti, hangi söylemi geçerli olacak bekleyip göreceğiz).

Abdulkadir'i 90 dakika olmasa da tek devre olsun izlemeyememenin üzüntüsünü yaşıyoruz... Umarız, Manisapor ile yapacağımız TZK karşısında şans verir ve bu şansı da iyi değerlendirir...

ABDÜLKADİR'e artık kupa maçında da şans vermezse bundan sonra hiç vermeyecek demektir. Abdülkadir'de eğer şans verilirse, azim etsin çok iyi oynayıp herkesi kıskandırsın.

.

FirtinaK
28.11.2012, 14:18
Kadromuzu neden böyle kötü görüyorsunuz anlamiyorum. Halbuki baska takimlar bizim kadromuza sahip olmak icin cok sey verirler, bunu idda ediyorum. Bu kadroyla cok is yapilir, yeterki takim geriye cekilmesin, devamli hücum futbolu düsünülsün. Gol yememeye oynamasini beceremiyoruz iste, atak futbol bizim icin en uygunu.

Riza hoca Abdulkadir´i acikca göndermek istedigini söylese daha inandirici olurdu. Süperlig´e ayak uyduramayan adamin Sivasspor´da ne isi var?

ROMANTİK KATİL
28.11.2012, 14:50
Ya nasıl bir iş anlamıyorum. Abdulkadir nasıl ayak uyduramıyormus. Bu cocuk süperlig tecrübesi yasadı. Bi oynasaydıda görebilseydik.

http://www.youtube.com/watch?v=kmYJ8YycTBs

bu golleri dedimmi attı yani. Nasıl bir iştir anlamadım. Buyursun baksın millet.

FirtinaK
28.11.2012, 16:07
Ya nasıl bir iş anlamıyorum. Abdulkadir nasıl ayak uyduramıyormus. Bu cocuk süperlig tecrübesi yasadı. Bi oynasaydıda görebilseydik.

http://www.youtube.com/watch?v=kmYJ8YycTBs

bu golleri dedimmi attı yani. Nasıl bir iştir anlamadım. Buyursun baksın millet.

Abdulkadir´in Süperlig´e ayak uyduramamasi meselesi tamamen palavra. Bu cümleyi sadece Eneramo´yu kesmemek icin söyledi. Ayak uyduramiyor demeseydi Riza hoca´ya sorarlardi bu kadar kötü oynayan Eneramo neden 90 dakika oynuyor da Abdulkadir bekliyor diye.

Simdi isin aslini bilmeyenler bunu sormuyorlar bile, TV´deki yorumcular dahil, adamlar sirf hoca´nin agzindan konusuyorlar. Riza Calimbay ayak uyduramiyor deyince Eneramo ne kadar kötü oynarsa oynasin zaten daha iyisi yok diye düsünüyor millet. Riza hoca ne derse o bazilari icin ama vaziyet öyle degil. Abdulkadir´e "düsmanliginin" sebebi bu adami hocamiz degil baskan transfer etti, cünkü o zamanlar Riza hoca Besiktas´la ugrasmakla mesguldü.

Sundanda adim gibi eminim: Abdulkadir Manisa macinda bastan baslayacak ama en fazla 60 dakika oynatilacak. Halbuki böyle kapanan takimlara gol atma sansin macin son bölümlerinde daha fazla. Ölcü su olacak. Gol attimi atmadimi. Iyi oynamis, kötü oynamis fark etmez.

Arkadasin birisi demis ki: "Abdulkadir´e son bi sans verilmeli". ILK ve SON sans demek istemis galiba. Ne kadar insafli bir davranis. Neyse, Riza hoca böyle demecler verdigi sürece Abdulkadir bizde "ayak uyduramayacak". Ben onu kiralik verme taraftariyim.

Insallah su Manisa ve Belediye maclari basarili gecerde ilk yariyi moralli bir sekilde kapatiriz.

58 SiVaSıM 58
28.11.2012, 18:05
ibb,gs ve elazığı mutlaka ama mutlaka yenmeliyiz karabük maçından 1 puan alsak bile iyidir ama bu 3 maçı özellikle gs maçını almalıyız 4-0ı intikamını alıcaz yolu yok !

YYILDIRIM
28.11.2012, 18:24
umarım hoçam senin düşündüğünü futbolcular bilir anlarda ve bilincinde olurlarda gayseri gibi futbol sergilerde adımızdan söz ettiririz

58MUAMMER58
28.11.2012, 19:26
şu ligde az sağlam takım kursaydık şampiyon olmamak içten biledeğil sivasspor hedefi küçük tuttuğu için şampiyonluk filan düşünmediği için gırgırına maçlar oynadığımız pisi pisine puan kayıpları yaşadığımız için hedefe biraz uzak kaldık henüz herşey bitmiş değil devre arasına kadar alabileceğimiz maxsimim puanı alıp kaliteli 3 4 oyuncuyla en kötü avrupada mücadele edebiliriz ben kalan maçlardan enaz 7 puan bekliyorum 12 kazanırsak mükemmel olur ozaman hedef farklı olur

poolat58
28.11.2012, 20:26
Hocam kalan maçlar gerçekten bizim için büyük bir fırsat. GS hariç diğer maçlardan 3 puan almamız çok normal olacak. gs maçından da 1 puan aldımı etti mi sana 10 puan oh Allah bereket versin. bu sonuçlarla ilk devreyi ilk 5 içinde bitirir devre arası da nokta transferler yaparak KİM BİLİR BELKİDE.....:rolleyes:

stutgart58
28.11.2012, 20:32

neyin üzüntüsnü yaşıyosun..görende messiyi oynatmıyoruz sanır..abdulkadir in nesi varki üzlyosun..adam ortalama sıradan dandik bi 2.lig topçusu..kaç tane güzel golünü gördünüz...sürat yok...çalım yetenegni yok..hantal...şut desen yok..bu adamın nesini izlemek istyosunuz anlamadım...ben onun yerine bizim altyapıdan 16-17 yaşındaki bi forveti getirp oynatsana beni daha çok heycanldırır...en azından çocuk bi gol atsa mütiş yetenek daha 17 yaşında diyee ümileniriz üstüne düşeriz..türkiyenin de dikkatini çeker...abdulkadir in zaen alınması hata...gereksiz boşa para verilen bi adam..bi an önce yollanmaı fazla bile kaldı

Ricardo Pedriel
28.11.2012, 21:53
ibb maçını ah keşke delikanlıya verseler

karamik
28.11.2012, 22:02
TRABZON BÖLGESİ HAKEMİ İSTEMİYORUZ TFF YE BUNU İLETELİM ARKADAŞLAR

Telephone : + 90 212-362 22 22
Fax: + 90 212 323 49 50
Address : İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No: 45 Kat: 2-3 Post Code: 34330 İstinye / İstanbul
E-Mail: iletisim@tff.org

International Department
Telephone : + 90 -212 362 22 60
Fax : + 90 -212-323 49 68
E-Mail: intdept@tff.org

Media Matters
Telephone: + 90-212 362 22 68
Fax: + 90-212-323 49 60
E-Mail: iletisim@tff.org

MaXiMuM
28.11.2012, 22:17
ulan neyin üzüntüsnü yaşıyosun..görende messiyi oynatmıyoruz sanır..abdulkadir in nesi varki üzlyosun..adam ortalama sıradan dandik bi 2.lig topçusu..kaç tane güzel golünü gördünüz...sürat yok...çalım yetenegni yok..hantal...şut desen yok..bu adamın nesini izlemek istyosunuz anlamadım...ben onun yerine bizim altyapıdan 16-17 yaşındaki bi forveti getirp oynatsana beni daha çok heycanldırır...en azından çocuk bi gol atsa mütiş yetenek daha 17 yaşında diyee ümileniriz üstüne düşeriz..türkiyenin de dikkatini çeker...abdulkadir in zaen alınması hata...gereksiz boşa para verilen bi adam..bi an önce yollanmaı fazla bile kaldı

ULAN sen neyin kafasını yaşıyorsun ?

Mesajdan alıntı yaparken, muhatap olduğun kişinin kim olduğunu öğren ULAN !!!

Rallim58
28.11.2012, 22:25
ULAN sen neyin kafasını yaşıyorsun ?

Mesajdan alıntı yaparken, muhatap olduğun kişinin kim olduğunu öğren ULAN !!!

Alıntıyı yeni gördüm..

Değmez gardaş..

Bazı şahsiyetler kendilerine hitap edilmesini istediği şekilde hitap ederler...

ROMANTİK KATİL
28.11.2012, 22:29
Alıntıyı yeni gördüm..

Değmez gardaş..

Bazı şahsiyetler kendilerine hitap edilmesini istediği şekilde hitap ederler...

konusmasını bilmeyen kişiler kafaya takmak gerek yok ben attım abdulkadir özegenin videosunu isteyende bakar.

yönetim transfer etti diye cocuk harcanıp gidiyor.

3 yıllıkta sözlesmemiz var. isteyen gene baksın...

http://www.youtube.com/watch?v=KNcoH6B95qc

FirtinaK
28.11.2012, 23:26
neyin üzüntüsnü yaşıyosun..görende messiyi oynatmıyoruz sanır..abdulkadir in nesi varki üzlyosun..adam ortalama sıradan dandik bi 2.lig topçusu..kaç tane güzel golünü gördünüz...sürat yok...çalım yetenegni yok..hantal...şut desen yok..bu adamın nesini izlemek istyosunuz anlamadım...ben onun yerine bizim altyapıdan 16-17 yaşındaki bi forveti getirp oynatsana beni daha çok heycanldırır...en azından çocuk bi gol atsa mütiş yetenek daha 17 yaşında diyee ümileniriz üstüne düşeriz..türkiyenin de dikkatini çeker...abdulkadir in zaen alınması hata...gereksiz boşa para verilen bi adam..bi an önce yollanmaı fazla bile kaldı

Arkadasin söylediklerine katilmama hakkin elbette var ama sana "Ulan" diye hitap etme hakkini kim veriyor?

Anlasilan Abdulkadir sana özel hayatinda iyi "koymus". Diger arkadaslardan özür diliyorum bu kelimeyi kullandigim icin. Cünkü yazdiklarinin hic birisi Abdula uymuyor. Yazdiklarin gercek olsa bile Sivassporun bir futbolcusunu assagilaman ne kadar dogru? Tam tersine saydiklarini okuyunca Eneramoyu hatirladim nedense. Hani suttan felan bahsettin ya, o yüzden diyorum :). Sut konusunda Abdulkadir Süperligde sayili futbolculardan bunuda bil, bilmiyorsan videolara bak ögren (mesela romantik katil arkadasin linki).

Son olarak sunu söyleyeyim sana. Senin dilinden konusmasini bizde biliriz ama sen buna degmezsin...

Anadoluvoyages
28.11.2012, 23:39
Hicbir hoca bindigi dali kesmek istemez, demekki Abdulkadir henuz yeterli degil. Insallah kupa macinda oynatir da bir bakariz nasil birseymis.

ROMANTİK KATİL
28.11.2012, 23:47
Hicbir hoca bindigi dali kesmek istemez, demekki Abdulkadir henuz yeterli degil. Insallah kupa macinda oynatir da bir bakariz nasil birseymis.

Kardes alakası yok. Rıza Calımbay beşiktasla filört ederken. yönetim abdulkadiri transfer etmiştir. Bir cok kişi bişeylerin farkında bile degil. Örnek Rıza Calımbay beşiktasla anlasıp gidebilseydi Eneramoda besiktasdaydı su an. Son ana kadar beklediler ikiside. Gidemeyincede burda kaldılar gene. Simdi Abdulkadirin parlaması eneramonun önüne gecmesi Rıza hocaya üzüntü verir emin ol bundan. Bunu dogadada gördük. ADEM ve MEHMET NAS varken iş yapmayan DOGAYI kullandı . Haftalarca puan kaybettik. Rıza Calımbay kendini ön plana cıkarmayı seciyor. İşta benim aldıklarım cok iyiler vs demeye getiriyor buda takıma zarar veriyor. Her mac kaybettigimizde eneromo sakat dedi kampa gec geldi dedi. Abdulkadir sakat vede kampa gec katılmıs olan eneramodan daha kötümü olacaktı. Artık gözümüzü biraz acalım.

FirtinaK
29.11.2012, 00:43
Kardes alakası yok. Rıza Calımbay beşiktasla filört ederken. yönetim abdulkadiri transfer etmiştir. Bir cok kişi bişeylerin farkında bile degil. Örnek Rıza Calımbay beşiktasla anlasıp gidebilseydi Eneramoda besiktasdaydı su an. Son ana kadar beklediler ikiside. Gidemeyincede burda kaldılar gene. Simdi Abdulkadirin parlaması eneramonun önüne gecmesi Rıza hocaya üzüntü verir emin ol bundan. Bunu dogadada gördük. ADEM ve MEHMET NAS varken iş yapmayan DOGAYI kullandı . Haftalarca puan kaybettik. Rıza Calımbay kendini ön plana cıkarmayı seciyor. İşta benim aldıklarım cok iyiler vs demeye getiriyor buda takıma zarar veriyor. Her mac kaybettigimizde eneromo sakat dedi kampa gec geldi dedi. Abdulkadir sakat vede kampa gec katılmıs olan eneramodan daha kötümü olacaktı. Artık gözümüzü biraz acalım.

Noktasi virgülüne kadar aynen dedigin gibi kardesim. Riza Hoca Besiktasa gidebilseydi "manevi evladi" Eneramoda Paket halinde gidecekti. Bunu Riza Hoca zaten kendisi Besiktasla flört ederken aciklamisti bir radyo kanalinda.

Riza Calimbayin bizde kalacagini aciklamasinin hemen ardindan Eneramonun bize tekrar geri gelmesi manidar degil mi?

ROMANTİK KATİL
29.11.2012, 00:45
Noktasi virgülüne kadar aynen dedigin gibi kardesim. Riza Hoca Besiktasa gidebilseydi "manevi evladi" Eneramoda Paket halinde gidecekti. Bunu Riza Hoca zaten kendisi Besiktasla flört ederken aciklamisti bir radyo kanalinda.

Riza Calimbayin bizde kalacagini aciklamasinin hemen ardindan Eneramonun bize tekrar geri gelmesi manidar degil mi?

Aynen öyle kardesim. Sivasın üstünde cok işler dönüyorda kimse farkında olmuyor. Olsada gene kimsenin sesi cıkmıyor. Sonumuz iyi olur insallah.

Kasim58
29.11.2012, 01:34
Suan tek hedef ibb macından alınması gereken 3 puan bu moralile
Devre arasına 29 puanla kapatacagimiza inanıyorum
Devre arasında yapılacak isabetli bir kaç takfiye hedef ilk 3 bizim hedefimiz hep bu olması gerek

Bu yorumu yazarken Se........... Baris simsek´in bu macin hakemi atanacagini bilemezdim eyvah eyvah:mad::mad::mad:

ahmet ali
29.11.2012, 13:19
İyimser arkadaşlar inşallah haklı çıkarlar. Ben Enaramo'lu kadromuzla Belediye'yi yeneceğimizi, Galatasaraydan puan alabileceğimizi zannetmiyorum... 4 maçta alacağımız puan 4 ü geçmez....
Sn Rıza Çalımbay açıkça belli ediyor ki herkesin oynamasını istediği Abdulkadir'i oynatmayacak.....Enaramo adamı...Asla kesmez... Kabul edin artık..Bu arada Belediye maçında lutfen sayın, Enaramo kaç faul yapıyor,kaç offside düşüyor kaç mutlak gol kaçırıyor.???

FirtinaK
29.11.2012, 13:53
İyimser arkadaşlar inşallah haklı çıkarlar. Ben Enaramo'lu kadromuzla Belediye'yi yeneceğimizi, Galatasaraydan puan alabileceğimizi zannetmiyorum... 4 maçta alacağımız puan 4 ü geçmez....
Sn Rıza Çalımbay açıkça belli ediyor ki herkesin oynamasını istediği Abdulkadir'i oynatmayacak.....Enaramo adamı...Asla kesmez... Kabul edin artık..Bu arada Belediye maçında lutfen sayın, Enaramo kaç faul yapıyor,kaç offside düşüyor kaç mutlak gol kaçırıyor.???

Abdulkadiri kapanan Manisaya karsi ilk 60 dakika oynatacagindan eminim (90 dakika oynatmaz!). Belediye macinda dedigin gibi Eneramoyu oynatacak iki eli ayagi kanda olsa bile. Iddaa ediyorum, Necati Ates kalitesinde bir forvet alsak bile Eneramodan vazgecmez hoca.:mad:

Ben her macta saydim Eneramonun yaptigi faulu, düstügü offside´leri, kacirdigi golleri. Adama sac bas yoldurtuyor ama o hocanin "adami". Plajda hazirlik dönemi geciren adami kayiriyor resmen.

Serdar63972
17.12.2012, 11:31
Arkadaşlar, hocanızın bu açıklamasına yorum yapmak isteyen var mı?

Önündeki 4 maçın 3 maçında 0 çekmişiz. Bencede 4 maçın yolumuzu belirlemesi lazım.

İstifa... Hoca değil ama... Yönetim istifa...

yigidolar06
17.12.2012, 12:23
Arkadaşlar, hocanızın bu açıklamasına yorum yapmak isteyen var mı?

Önündeki 4 maçın 3 maçında 0 çekmişiz. Bencede 4 maçın yolumuzu belirlemesi lazım.

İstifa... Hoca değil ama... Yönetim istifa...
Rıza hocanın akrabasımısın yönetim diyelim istifa etti gelecek olan yönetim ilk yapacağı rızayı kovmak olur

ROMANTİK KATİL
17.12.2012, 12:35
Yapalım... Bu 4 mac yolumuzu belirleyecek demişti hocamız. Evt artık yolumuzu biliyoruz. İkinci devre ne olur bilemem ama ilk devre itibari ile yolun sonundayız. Bundan baska gidecek yolumuz yok. Sadece bi mac kaldı onuda oynayıp yolumuza devam edecegiz gibi duruyor.

Serdar63972
17.12.2012, 14:20
Rıza hocanın akrabasımısın yönetim diyelim istifa etti gelecek olan yönetim ilk yapacağı rızayı kovmak olur

Yeni bir yönetim yeni bir mantralite gelsinde Halamın Oğlu olan Rıza Hocayı ister kovsun ister sürsün. Anlatmak istediğim Sivassporda eksik olan yönetilme durumudur. Basın sözcüsü olmayan teknik direktörün güdümüne girmiş bir yönetimle bu iş yürümez.

Serdar63972
17.12.2012, 14:21
Birde rıza Hocanın akrabası olsam unutulmuş olan bi açıklamasının altına yorum yapıp gündeme getirmezdim.... Eğitim ŞArt

yigidolar06
17.12.2012, 15:17
Birde rıza Hocanın akrabası olsam unutulmuş olan bi açıklamasının altına yorum yapıp gündeme getirmezdim.... Eğitim ŞArt
;);););););););):confused::con fused::confused::confused::rol leyes::rolleyes::rolleyes::rol leyes::rolleyes::D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D

existence
17.12.2012, 18:35
Yönümüz belli yokuş aşağı gidiyoruz. Her maç sonrasıda dahada hızlanıyoruz. En kısa zamanda biri durdurmaz ise bu gidiş 3. lige kadar devam eder. Biri kurtrsın ve bizi utandırsın.

Murat ARICI
17.12.2012, 22:20
kardan adam olur bu rızadan adam olmaz kıvırmakta üstüne adam tanımam..

dicanio
17.12.2012, 22:32
ya arkadaşlar ya siz futboldan cok iyi anlıyosunuz yada ben yıllardır futbolu boşuna oynadım şimdide abdulkadirle enaramoyumu kıyaslıyosunuz enaramo gibi bir forvet var elimizde bende çok büyük bir avantaj bizim için tamam belki gol vuruşu olmaya bilir ama zaten gol vuruşuda olsa emin olun sivassporda oynamaz daha büyük takımlar gider o bakımdan abdulkadirle kıyaslamanızı cok anlamsız buluyor.abdulkadir bu takımda oynar ama enaramo olmayınca sakat veya cazlı olunca oynar.rıza hocaya gelince bence elindeki kadrodan ancak böyle bir 11 cıkarabiliyor belki kadirin yerine mehmet nas a daha cok görev verebilir o mevkide.yönetime gelince yönetim artık elini cebine atmalı ve enaramonun yanına cok hızlı gol vuruşu iyi olan bir forvet ortasahaya hucuma dönük bir ortasaha oyuncusu çok sağlam defansif özelliği olan önlibero ve alınabiliyorsa iyi bir kaleci transferi yapmalı