Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO 4 EKSİKLE GİTTİ
SivasSpor.Com 19.11.2005, 01:12 Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçı için dün ilimizden ayrıldı. Karayoluyla Ankara’ya hareket eden Sivasspor Takımı, 4 futbolcusunu ise ilimizde bıraktı.
Dün hazırlıklarını tamamlayarak öğle saatlerinde ilimizden ayrılan Sivasspor takımı, giderken galibiyet yemini etti. İlimizden ayrılan Sivasspor takımını Yönetim Kurulu ugurlarken, futbolculara moral verdiler. Bu karşılaşma öncesi hiç bir sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Sivasspor takımında, Teknik direktör Werner Lorant, 4 futbolcuyu ilimizde bıraktı. Ankara deplasmanında kadroda düşünmediği bu futbolcuları ilimizde bırakan Teknik Direktör Werner Lorant, bu karşılaşmadan galibiyet ile dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Ankaraspor deplasmanına giden Kırmızı-Beyazlı ekipte İbrahim Aydemir, Hakan Turan, Yusuf Akbel ve Yusuf Peken, Teknik direktör Lorant tarafından kadroda düşünülmediği için ilimizde kalmasına karar verildi.
Eksiklikler tabiki bir kayıp ancak sonuçta sahada onbir YİĞİDO olacak=====Başaramayacakları bir sonucu kimse onlardan beklemiyor,beklentimiz Acizane bir adet GALİBİYET
4 eksikte olsa yerine gelecek yiğidolar sayesinde diger 3 puanımızı paşa paşa alırız :)
EKSIK OLSUN YERLERINİ TAMAMLAYACAK YIGIDOLAR VAR.KOCAELINDEN BIZDE GELIYORUZKİ FAZLALIK OLACAK.:D
HABERİ BENMİ YANLIŞ OKUYORUM MİLLETMİ YANLIŞ ANLIYOR YOKSA BAŞLIKMI YANLIŞ??ONLAR EKSİK DEĞİLKİ ÖZELLİKLE LORANT TARAFINDAN KADROYA ALINMAMIŞ 18 DIŞINDA BIRAKILMIŞ.YANİ ONLAR EKSİK FALAN DEĞİL,LORANTIN TERCİHİ DOĞRULTUSUNDA SİVASTA BIRAKILMIŞ FUTBOLCULAR
eksikde olsalar kadrodana çıkartılmışda olsalar yarın ankarasporu elimizden kaçırmamalıyız
_DeReBeYi_ 19.11.2005, 09:25 İbrahim Aydemir, Hakan Turan, Yusuf Akbel ve Yusuf Peken,
Bunlar Olsada Olur Olmasada Bende Sandım Sakatlanan Futbolcular Var
SİVASLIYSAN ÖVÜN DEGİLSEN İTAAAT ET...!!!
1967 dernek serkan20 19.11.2005, 09:51 inşallah bu maçı alırız
ankaradaki sivaslı taraftarları desteğe beklioruz
keyiflerin yerine gelmesi bu maça bağlı
yorumyapıyombenya 19.11.2005, 11:35 sivasspor2 ankaraspor1 başka söz yok 3 puan bizim
eksikler olsada biz bu maçtan ayrılmasını biliriz.
ŞMPİYON YİĞİDOLAR
ElbeyLi58 19.11.2005, 11:49 [QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçı için dün ilimizden ayrıldı. Karayoluyla Ankara’ya hareket eden Sivasspor Takımı, 4 futbolcusunu ise ilimizde bıraktı.
Dün hazırlıklarını tamamlayarak öğle saatlerinde ilimizden ayrılan Sivasspor takımı, giderken galibiyet yemini etti. İlimizden ayrılan Sivasspor takımını Yönetim Kurulu ugurlarken, futbolculara moral verdiler. Bu karşılaşma öncesi hiç bir sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Sivasspor takımında, Teknik direktör Werner Lorant, 4 futbolcuyu ilimizde bıraktı. Ankara deplasmanında kadroda düşünmediği bu futbolcuları ilimizde bırakan Teknik Direktör Werner Lorant, bu karşılaşmadan galibiyet ile dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Ankaraspor deplasmanına giden Kırmızı-Beyazlı ekipte İbrahim Aydemir, Hakan Turan, Yusuf Akbel ve Yusuf Peken, Teknik direktör Lorant tarafından kadroda düşünülmediği için ilimizde kalmasına karar verildi.[/QUOTE
yaraliasker58 19.11.2005, 16:04 olsun be biz bu maci 7 eksigimiz olsa bile aliriz
serhankaburcuk 19.11.2005, 16:56 Kadromuz geniş...Eksik olan futbolcularımızı arayacağımızı zannetmiyorum...İnşallah 3 puan bizim...
3 Puan İçin yine Yollardayızzz....
Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız...
Herkes Gider Biz Kalırız 67 Yiğidolarız...
serhankaburcuk 19.11.2005, 17:02 Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız...
HER YERDEYİZ LAFTA DEĞİL İCRAATLA...
HER YERDEYİZ LAFTA DEĞİL İCRAATLA...
Eyvallah Reis zaten bizim icraatlarda ortadaaaaaaaaaaaaaaaa
Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız...
serhankaburcuk 19.11.2005, 17:07 Eyvallah Reis zaten bizim icraatlarda ortadaaaaaaaaaaaaaaaa
Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız...
Hani bazıları var ya Heryerdeyiz diye ortaya düşüyorlar...Ama ne hikmetse hiçbir deplasmanda onları tribünde göremiyoruz...Lafım sadece onlara...Anlayan anladı...
Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız... 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği....
acaba werner lorant sivasta kalan oyunculari neden ankaraya götürmedi onu anlayamadim bir cözüm bulalim buna...
özsivaslıali 20.11.2005, 10:34 slm millet ankarada galibiyet geliyor simdiden sevinin cünkü tribünde ben olacagım
serrkann58 20.11.2005, 13:02 eksikde olsalar kadrodana çıkartılmışda olsalar yarın ankarasporu elimizden kaçırmamal
bucali_58 20.11.2005, 13:16 hepsi birbirinden iyi.....
|