Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 3-0 Manisaspor
Ahaber 29 Kasım 2012 Perşembe
18:00 Sivasspor - Manisaspor (Canlı)
Maç Ahaber'de yayınlanacak. Bu arada Manisa'yı dün seyrettim iyi bir takım. Genç ve diriler. Teknik oyuncuları var. Kahe son vuruşlarda etkili. Maçı ciddiye alalım diyorum.
ROMANTİK KATİL 26.11.2012, 09:00 Daha öncede belirttigimiz gibi gecen sene Manisayı biz düsürdük. biz düsürdük derken bizim macta düsmesi kesinlesmisti bu yüzden maca daha cok asılacaklardır. Baskılı bir futbol bekliyorum gene. Eger ofansif gücümüzü yansıtabilirsek güzel bir galibiyete ulasırız. Taraftarımız gene trübünde yerini alması gerekiyor. Simdiden basarılar SİVASSPORUM.
Zor maç,Manisa iyi defans yapıyor sabırlı oynamak lazım
Bu maç ciddiye alınmalıdır.
Manisa iyi bir takım, elenebiliriz ...
nightmare58 26.11.2012, 09:32 Özellikle son 4-5 maçtır bayağı iyiler. 21 Ekim'de oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri Adana Demirspor maçından sonra yenilmediler. Dikkatli olmalıyız.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, organizasyonun 4. tur maçlarında şu hakemler düdük çalacak:
27 Kasım Salı:
13.00 Tokatspor-Mersin İdmanyurdu: Mustafa Aydın
15.30 Altay-Kayseri Erciyesspor: Ali Zağlı
19.00 Galatasaray-Balıkesirspor: Mete Kalkavan
28 Kasım Çarşamba:
13.00 Tavşanlı Linyitspor-Medical Park Antalyaspor: Kutluhan Bilgiç
15.30 Göztepe-Orduspor: Volkan Bayarslan
18.00 Adanaspor-1461 Trabzon: Mustafa Öğretmenoğlu
18.30 Beşiktaş-Ankaragücü: Abdullah Yılmaz
20.30 Fenerbahçe-Pendikspor: Hüseyin Sabancı
29 Kasım Perşembe:
13.00 Polatlı BUGSAŞ Spor-Eskişehirspor: Mürvet Sezer
15.30 Gençlerbirliği-Bandırmaspor: Deniz Çoban
18.00 Sivasspor-Manisaspor: Aytekin Durmaz
20.30 Trabzonspor-Şanlıurfaspor: Çağatay Şahan
Öte yandan, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 ve 5 Aralık tarihlerinde yapılacak 4 karşılaşmanın hakemleri ise daha sonra duyurulacak.
58 SiVaSıM 58 26.11.2012, 17:31 abdülkadir,senecky,faty,murat akça,kaan kılcı, gibi yedekler oynamalı bu maçta manisa sert oynayabilir kamil ve aatıfı riske etmemek gerekir
Morten58 26.11.2012, 19:24 Sivassporumuz , bu maci da kazanacagina yürekten inaniyorum.
58_SEMİH_58 26.11.2012, 19:27 abdülkadir,senecky,faty,murat akça,kaan kılcı, gibi yedekler oynamalı bu maçta manisa sert oynayabilir kamil ve aatıfı riske etmemek gerekir
Manisa çok iyi futbol oynuyor(bank asyadaki diğer takımlara göre) ciddiye almamız gereken bir maç olacak.Yoksa erkenden veda edebiliriz kupaya.Yine de murat-hayrettin-abdulkadir gibi isimlerin ilk 11de başlaması lazım.Duruma göre as oyuncuları düşünülebilir.
baris58sivas 26.11.2012, 21:44 abdülkadir,senecky,faty,murat akça,kaan kılcı, gibi yedekler oynamalı bu maçta manisa sert oynayabilir kamil ve aatıfı riske etmemek gerekir
ciddiye almak lazim rakibi bence sonucta yenilsek tru gecemicez
KUPAN'IN 'ÖTEKİ' TARİHİ
Türkiye Kupası, tıpkı dışarıdaki emsalleri gibidir. Çünkü bu kupada sadece ‘Çok satanlar’ yoktur. Bazen alt liglerden bir takım çıkar, şaşırtır herkesi. Üstelik o takımın hangi ligde olduğunu o gün gazetelerden öğreniriz. Çünkü ‘unutulmak’ kelimesinin futbol sözlüğündeki karşılığıdır alt ligdekiler. Ara ara çıkıp, hatırlatırlar kendilerini. 1962'de, UEFA’nın takımlarımızın Kupa Galipleri Kupası’na katılma zorunluluğu getirmesiyle Türkiye'de de bir kupa düzenlenmesi mecburileşir. Ve 1962–1963 sezonundan itibaren Türkiye Kupası adıyla başlatılan bu organizasyonun ilk şampiyonu Fenerbahçe’yi iki maçta da 2–1 yenen Galatasaray olur. Peki, kupa tarihi hep ‘Büyükler’in tarihi midir? Gelin, Türkiye Kupası’ndaki başarıları kitaplara konu olacak, o dönemde alt liglerde oynayan, kendileri ‘küçük’ ama mücadeleleri büyük takımların gerçekleştirdiği büyük başarılara birlikte bakalım.
KÜÇÜKLERİN KRAMPON SESLERİ
Türkiye Kupası’nın ikinci sezonu (1963–64) Türk amatör futbolunda bir ilkin ve büyük bir başarının yaşandığı sezon olacaktır. Samsun bölgesinin amatör takımı Samsun Yolspor önce Türkiye Amatör Kulüpler şampiyonu olur ve Türkiye Kupası elemelerine katılır. Rakip Şekerspor’dur. 1-0’lık skorla Yolspor kazanır. İkinci rakipleri Ankara’da Hacettepe’dir. Aynı skorla tur atlayan yine Samsun ekibi olur. Bu sefer karşılarına o dönemin güçlü takımlarından İzmirspor çıkar. Artık herkes peri masalının sona ereceğini, İzmir ekibinin tur atlayacağını düşünür. Ama beklenmeyen olur ve Yolspor üçüncü rakibini de 1–0 skorla yener, kupada çeyrek finale yükselir. Sıradaki rakip Beşiktaş’tır. “Acaba” sesleri altında 1964’te sahaya çıkarlar. Yolspor, ‘amatör’lüklerinden kaynaklanan hataların sonucunda 2–1 ve 1–0 skorlarla iki maçı da kaybederler. Bir rüya sona erer ama bu eşleşme küçüklerin büyükler karşısında - dev Golyat karşısındaki Hz. Davut gibi - vereceği unutulmaz mücadelelerin habercisi olur.
http://4.bp.blogspot.com/-owNS9EoualM/T52BhQOY65I/AAAAAAAAADs/v0HzEoRZgTs/s1600/Yolspor+İzmir'de.jpg
İSTANBUL’UN OCAĞINA İLK ATEŞ DÜŞER
20 Şubat 1965 günü radyolarının başında oturanlar kulaklarına inanamaz. Türkiye Kupası 3. tur ikinci maçında herkesi şaşırtan o sonuç gerçekleşir. Türkiye Amatör Kulüpler Şampiyonu Trabzon İdmanocağı takımı 0-0’ın rövanşında Beşiktaş’ı Mithatpaşa’da 1-0 yener ve tur atlar. Böylece dört büyükler arasında, amatör bir takım tarafından Türkiye Kupası’ndan elenen ilk takım Beşiktaş olur. O gün bol gol izlemek için Dolmabahçe’ye gelenler, Trabzon takımının orta sahasındaki bir kişinin resitalini izler. O futbolcu ileride futbolumuzda büyük bir hoca olacak ve Trabzon mucizesini yaratacak olan Ahmet Suat Özyazıcı’dır. Şehir bu zaferi doyasıya kutlar, kulübe ve futbolculara tebrik telgrafları yağar. Trabzon’da faaliyet gösteren NATO mensupları ile Amerikan şirketleri kulübü bizzat tebrik eder.
http://1.bp.blogspot.com/-6W2DiWEgnuQ/T54uOvht7tI/AAAAAAAAAEw/S2uIXYibuus/s1600/İdmanocağı.jpg
Trabzon İdmanocağı, o sezon Türkiye Kupası’nda çeyrek finale kadar çıkar. Ankara temsilcisi Demirspor’a elenerek kupaya veda eder. İki yıl sonra yani 1967 yılında takım, Trabzon İdmangücü, Karadenizgücü ve Martıspor’la birleşerek ‘Karadeniz Fırtınası’ Trabzonspor’un ortaya çıkmasına katkı sağlayacaktır.
GÜNEŞ KUZEYDEN DOĞAR
1965 yılında Samsun ile İstanbul’un karayoluyla birbirine bağlanmasının bir neticesiymiş gibi aynı yıl şehirde futbol da uzmanlaşır, profesyonel Samsunspor kulübü kurulur. 1966–67 sezonunda Türkiye 2. liginde şampiyonluğa oynayan Karadeniz temsilcisi, Türkiye Kupası’nda da çeyrek finale yükselmiştir. Rakibi dönemin ünlü hocası Abdullah Gegiç’in çalıştırdığı Fenerbahçe’dir.
10 Mayıs 1967’de oynanan ilk maçta Samsunspor, Rıfat’ın penaltı golüyle öne geçer (1–0). Fenerbahçe buna Ogün Altıparmak’ın golüyle cevap verir (1–1). Ancak Samsunspor’lu Rıfat bir kez daha sahneye çıkar ve maçın sonucunu belirler, 2–1. Rövanş maçı daha da anlam kazanır. Bulgar hakem Betchirov’un yönettiği Mithatpaşa’daki ikinci maçta Fenerbahçe atak üstüne atak yapsa da Samsunspor iyi savunmasıyla maçın golsüz bitmesini sağlar ve yarı finale yükselen taraf olur. Türkiye Kupası’nda yine bir İstanbul büyüğü, bir başka Karadeniz şehrinin ‘uşakları’ tarafından bozguna uğratılır. Amatör ruh, pahalı transferleri ikinci plana atar.
KENDİ ÇOCUKLARINA MAĞLUP OLAN TAKIM
1974–75 sezonunda Galatasaray, takım içi problemler yaşar. Futbolcular maddi sebeplerden ve yönetimin dayatmalarından dolayı durumdan memnun değildir. Yöneticiler de bu ‘isyan’ durumuna çare düşünürken birden kapılarını Kayserispor’un efsane Başkanı Üveyis Molu çalar. Galatasaray’ın gözden çıkarttığı Metin Kurt, Yılmaz Yavman, Mustafa Ergücü ve Enver Ürekli’yi renklerine katar.
Üç yıl sonra yani 1977–78 Türkiye Kupası’nda ise Galatasaray, çeyrek finalde Kayserispor’la eşleşir. 29 Mart 1978 tarihinde İstanbul’da, 0-0’ın rövanşında, Kayserispor Galatasaray’ı yener ve eler. İstanbul temsilcisi kendi çocuklarına mağlup olur. Çünkü Kayseri’ye galibiyeti getirenler eski Galatasaraylılardır. Golü de 52. dakikada eski Galatasaraylı Yılmaz Yavman atar. Kayserispor, yarı finalde Adana Demirsporla eşleşir, 2–0 ve 0–0 skorlarla kupanın dışında kalır.
Turistler için Diyarbakır!
1968-69 futbol sezonunda 3. ligde mücadele eden Diyarbakırspor, Türkiye Kupası 1. turunda, o dönemde 1. Lig’in güçlü ekiplerinden İzmirspor ile eşleşir. Diyarbakır ilk maçı 1 -0 kaybeder. İzmirspor yöneticiler maçtan sonra, "Diyarbakır'a turist olarak gideceğiz. surları gezip geleceğiz" şeklinde gazetelere demeçler verir. İkinci maçı ise Diyarbakır 1 -0 kazanır. O zamanlar uzatma veya penaltı atışları yoktur. Kazananı yazı-tura atışı belirler ve o gün talih ‘yazı’ yani ‘Diyarbakırspor’ der.
Kaynak:Radikal
YYILDIRIM 27.11.2012, 13:39 yeneriz yeneriz merak etmeyin i.b.b de bu hafta işi biter . bu hafta sivasımın günü
AvRuPaNiNKrALi58 27.11.2012, 14:05 Mac A Haber tarafindan yayinlanacak. Tüm Gurbetteki Yigidolarin bilgisine!
A Haberin internet sitesinden direkt olarak canli yayini izleyebilirsiniz.
Basarilar Sivasima ve taraftarin stada akin etmesini umuyorum!
http://img.footballove.com/2009/11/ztk.jpg
Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kuraları, 6 Aralık Perşembe günü İstanbul’da çekilecek.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla saat 12.00’de Olimpiyatevi’nde düzenlenecek kura çekimine, 4. turdan gelecek 8’i seri başı toplam 16 takım katılacak.
TFF’den yapılan açıklamada, 5. tur müsabakalarının 11-12-13 Aralık’ta tek maç eleme usulüne göre oynanacağı bildirildi.
Grup aşamasında ise 1. maçlar 18-19-20 Aralık, 2. maçlar 12-13-14 Ocak 2013, 3. maçlar 15-16-17 Ocak, 4. maçlar 22-23-24 Ocak, 5. maçlar 29-30-31 Ocak ve son maçlar 26-27-28 Şubat tarihleri arasından belirlenecek günlerde yapılacak.
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ve final karşılaşma programı daha sonra açıklanacak.
harbiyiğido 27.11.2012, 16:54 bu maçı izleyebileceğim için mutluyum ... sivassporum bu maçta gençlerede şans vererek hırslı bir oyun oynayıp 3 almasını dilerim
cemahmety 27.11.2012, 17:36 bize çıkabilecek en güçlü rrakip çıktı, neyse artık bunun hesabını yapmadan maçı kazanıp tur atlamaya bakmalıyız. Abdülkadiri bu maçta izlemek istiyorum, çok fazla abartılmadığı takdirde alternatif olan oyuncular ile maça çıkabiliriz, İbb maçı da düşünülmeli.
35gürün58 27.11.2012, 17:55 Manisa Pazartesi günü Karşıyaka ile oynadı ve yorgun, birde grubunda şampiyonluk için iddaalı bir konuma geldi, yani kendi ligine ağırlık vereceğini tahmin ediyorum, Eğer Sivassporumuz rakibi küçümsemez ciddiye alırsa rahat eleriz...
Manisa Pazartesi günü Karşıyaka ile oynadı ve yorgun, birde grubunda şampiyonluk için iddaalı bir konuma geldi, yani kendi ligine ağırlık vereceğini tahmin ediyorum, Eğer Sivassporumuz rakibi küçümsemez ciddiye alırsa rahat eleriz...
Yanlışınız var. Manisaspor , Pazar günü Ç.Rize ile oynadı. Net bir skorla 2-0 yendi.
poolat58 27.11.2012, 19:05 manisayı küçümsemeyin. şampiyonluğa oynuyor. olası bir mağlubiyette takımın morali çok iyiken bozulmasın.
http://b1211.hizliresim.com/13/x/gdfmt.jpg
Yiğidolarımız kupada yoluna doludizgin devam ediyor. Trabzon Kanuni ve Güngören maçlarını kazanıp bir üst tura çıkan takımımız bu turda ilk defa taraftarı ile tur sevinci yaşamak istiyor...
Sivasspor
34-Stefan Senecky
4-Murat Akça
33-Jan Rajnoch
44-Erhan Güven
58-Hayrettin Yerlikaya
6-Mehmet Nas
8-Kadir Bekmezci
10-Kamil Grosicki
11-Erman Kılıç
92-Aatif Chahechouhe
7-Ricardo Pedriel Suarez
Yedek kadro:Milan Borjan, Jakub Navratil ,Uğur Kavuk ,Ferhat Macit, Adem Koçak ,Kaan Kılcı, Abdülkadir Özgen
Manisaspor
24 -İhsan Poyraz
2 -Zafer Aydoğdu
3 -İsmail Dinler
4-Hikmet Balioğlu
18-Benjamin Fuchs
6-Hakan Turan
8-Gökay Iravul
88-Bekir Yılmaz
11-Murat Tosun
19-Cem Sultan
89-Hasan Durtuluk
Yedek kadro:Ali Fırat Okur, Burak Can Balcı, Eray Ataseven, Bülent Cevahir, Tuncay Süren , Cenk Yılmaz, Murat Demir
yigidolar06 29.11.2012, 16:32 Bu maçı kazanırız takımımıza başarılar diliyorum
Sivasspor 3 - 1 Manisa
cemahmety 29.11.2012, 16:33 Bu maçı rahatça kazanıcaz bir sıkıntı olmaz ise
FirtinaK 29.11.2012, 16:35 Benim tahminim 2 - 0. Manisa 11 kisi defans yapacaktir, ilk gol erken gelirse rahatlariz.
Manisa defansa gömülecek sabırlı oynamalıyız kontralara dikkat, kupa maçları süprizlere açık,dün ki maçlarda Ankaragücü ve Pendik takımları rakiplerini zorladılar,
Bu kuralarda seri başı takımların rakiplerini göze aldığımızda en zor ve en kaliteli rakibi biz çektik diye düşünüyorum. Bu maç kanımca çok zor geçecek. Umarım yanılır ve rahat bir maç seyrederiz.
levent87 29.11.2012, 16:48 Bu kuralarda seri başı takımların rakiplerini göze aldığımızda en zor ve en kaliteli rakibi biz çektik diye düşünüyorum. Bu maç kanımca çok zor geçecek. Umarım yanılır ve rahat bir maç seyrederiz.katılıyorum sana bende zor bir maç bekliyorum rakiplerimize göre en dişli takımı biz çektik dün göztepe'nin orduspor'a yaptığı süprizi bugün bize yapmaz inşallah manisaspor
Beklediğim gibi geçiyor Manisa biraz daha baskın oynuyor müsabakayı...
dk 19
SIVAS 1 MANISA 0
Gol Pedriel
***2-0 kadroda enaramo,uğur yok bide hayrettin olmasaydı rahat bir mac izleyecektim.
levent87 29.11.2012, 18:08 3 oldu erman kılıç
poolat58 29.11.2012, 18:20 ARKADAŞ BİR TAKIM NASIL PENALTI ATAMAZ LANET OLSUN YA...... :mad:
ARKADAŞ BİR TAKIM NASIL PENALTI ATAMAZ LANET OLSUN YA...... :mad:
***penaltıyı pedriel kullanmalıydı kesin atardı
58MySouL 29.11.2012, 18:31 hayrettin Yerlikaya ne olur bu sene jübile yap sende kurtul sivassporda kurtulsun bizde kurtulalım. :D
35gürün58 29.11.2012, 18:38 Bu takıma karşı bile sahanın en kötü futbolcusu maalesef Hayrettin Yerlikaya
poolat58 29.11.2012, 18:43 BJK nın yedekleri ptt nin dibine demir atmış ankaragücünü zar zor yendi. bizim yedek ağırlıklı kadromuz şampiyonluğa oynayan manisayı 3ledi demekki bizim yedeklerde de iş var.
BJK nın yedekleri ptt nin dibine demir atmış ankaragücünü zar zor yendi. bizim yedek ağırlıklı kadromuz şampiyonluğa oynayan manisayı 3ledi demekki bizim yedeklerde de iş var.
Manisa'da yedek ağırlıklı bir kadro ile oynadı.
Skor güzel ama maç güzel değildi antremen maçı gibiydi desek nasıl olur.
Manisa engelini'de aştık sıra İ.B.B'de.:)
poolat58 29.11.2012, 18:51 galibiyet iyi de bu takım geçen seneden beri niye penaltı atamıyor. rıza hocanın bu konuyu düşünmesi ve düzeltmesi lazım. kupa maçında bile penaltı atamıyoz. ya kritik bir gol, önemli bir maç olsaydı o zaman böyle rahat olurmuyduk kaçan penaltıdan dolayı.... :confused:
benozgurr 29.11.2012, 18:51 Ya arkadaş maç 3-0 olmuş rakip 10 kişi kalmış yanında 2 tane genç çocuk var neden oynatmıyosun son 3 dakika alıyor zamanında alsan oyuna belki bi ziya daha çıkacak Allah bilir ziyayı mesut hoca cıkarmasa bu ziyanın farkında bile olmazdı rıza hoca ıyı hoşama bu huyu olduruyor
nightmare58 29.11.2012, 18:53 Manisa'nın ilk 11'inden 7 oyuncu yoktu. As kadrosu ile çıksalardı biraz daha zor kazanabilirdik. Üzüldüğüm bir kaç şey var Hayrettin artık bitmiş okeye dönüyor gibi, Abdülkadir gol atsaydı şampiyon olmuş kadar sevinecektim. Söylemeden geçemeyeceğim; Grosicki çok istekliydi.
poolat58 29.11.2012, 18:54 Manisa'da yedek ağırlıklı bir kadro ile oynadı.
Skor güzel ama maç güzel değildi antremen maçı gibiydi desek nasıl olur.
Manisa engelini'de aştık sıra İ.B.B'de.:)
evet iki haftada 7 gol attık ALLAH Bereket versin takımın morali iyi düzel havaya da girdik. inşallah hep böyle gider.
BU ARADA DİKKAT ETTİNİZMİ BİLMEM AMA O DOĞA DENEN FUTBOLCU MÜSFETTESİ GİTTİKTEN SONRA GEÇEN SENEKİ SİVASSPOR YAVAŞ YAVAŞ GERİ DÖNÜYOR.....ADAM TAKIMIN KİMYASINI, FORMÜLÜNÜ DNA2SINI HERŞEYİNİ BOZMUŞTU YA.
nightmare58 29.11.2012, 18:56 Bir de Faty'den herhalde komple ümit kesilmiş, Kupa maçında bile yok adam, devre arasında giderse şaşırmayalım.
junior_69 29.11.2012, 18:57 ya penaltıyı keşke abdulkadir atsaydı. Erman paşa hazretleri her topa atlıyor gıcık ediyor beni ya!!!
noname87 29.11.2012, 18:59 Rıza Hocam helal olsun sotede bekliyor düşmanlar hemen saldıracaklar fırsat verme bunlara:mad:
kamışlı58 29.11.2012, 19:29 Kazanılmış bir maçın ardından yapılan yorumlara bakıyorumda sadece gülüyorum neymiş penaltı niye kaçmış niye hayrettin oynuyormuş penaltıda kaçar golde kaçar önemli olan kazanmaktır
sivassporumuza hizmet eden futbolculara hakarete varan yorum yapmaksa ÖKÜZLÜKTÜR hayrettinin emegi bu takıma çoktur
B.DUMANLI 29.11.2012, 20:56 Rakip PTT ligindende olsa isi ciddiye alip oynadigimiz ve maci kazanip 5. tura yükseldigimiz icin ne mutlu bize.Her tur atlayista ekstra getirisi olan kupa maclari kulüpleri parasal yöndende rahatlatiyor.Umarim final oynariz.Birde bakmissiniz kupa Sivas´a gelmis ,hersey mümkün yeterki istiyelim.
Dünkü macı seyrettikten sonra Rıza hoca nın çaresizliğini anladım.Hele maç yorumunda nerdeyse psikolojik olarak çöktüğünü gördüm.Oyuncu atılana kadar hiç mi seyretmedin macı a hoca.O ana kadar zıpkın gibi gelen Ordu forvetlerini hiç mi görmedin.Allahtan 10 kişi kaldık da Cuper gevşetti işi diyeceğine bu ne biçim maç yorumu.En iyi oyuncumuz atılmışmış.Bi kere şuna karar ver.Önde baskılı mı oynayacaksın yoksa defansda durup kontraatakmı oynayacaksın.Karar verirsen hiç olmassa birini iyi yapacak takım.Yoksa allahı var futbolcular koşuyor gercekten.Önde baskılı oynayacaksan bi kere defansa Karamurat ı yerleştirde Navratilin hiç beceremeyeceği seyi o yapsın.İlk toplara bassın.Sen, niye ona herkesin Karamurat dediğini sanıyorsun.Şu Doga ve Adem ısrarından vazgeç iki baskıcı adam koy oraya.Tamam biri kadir olsun öbürü de Mehmet Nas,düzelince Cerny veya Raynoch.Baskılı oynayacaz ya baskı yapacak adam oynat yani.Yoksa elinde canını dişini takacak A2 takımında orta saha futbolcun mu yok.Bir kere kafanın karışık olduğu hem baskılı oynamak isteyip hem de son maca kadar Erhanı sarkık libero oynatmak fikrinde olmandan belliydi.Erhanı solbek oynatıp Ziya yı orta sahaya kaydırsan ne kaybedersin.Netice itibariyle çocuğun körük gibi cigeri var.Hatta gol atan tek Türk futbolcumuz.Önde baskı yapacaksın güya ,Atıf ın oynamadığı maclarda top tutacak adamın yok.Doğa yı bir nevi Zidane gibi oynatıyorsun.Futbolcu şaşkın.Tek bildiği topu alınca hemen Enaramoya atmak.O da tek top tutan oyuncumuz iyimi.Bu Erman ne iş hoca ne oynar bu.Forvet arkası.Ne oynuyor.Ben anlamıyorum.Frikikci olarak geziyor sahada.Hayır bi de Grociskini etkili ortalarına mani oluyor dolaylı olarak.Pırpır birrini oynatacaksan onu oynat Enaramo ve Pedrielden seken kafa toplarını toplasın.Sürekli defans arkasına çalışsın.Hayır o da bilsin ne oynayacağını.Sen pırpır 3 kişi oynatınca onlara top gelmiyor pırpır dolasıyorlar sahada.Haa defansif oynayacağım diyorsan da 7 tane forvet bozmasıyla sahaya çıkma.Ne oynatacağına karar ver.Yoksa bu gidişle Beşiktaş yolun iyice kapanır.Bana sorarsan da önde baskılı oyna ama lütfen şöyle bi takımla;
Kaleci(Artık hangisi olursa.Çünkü yabancı
kontenjanımızın yarısı kaleci)
Uğur(Alternatifsiz en yaslı futbolcumuz),Navratil,Karamura t,Erhan
Cerny.M.Nas(Rainoch),Kadir(Atı f),Ziya (orta sahayı kalabalık tut ki top kap)
Enaramo Pedriel(Bu çocuk mu bi tek 90 dakika cıkartamıyor onu da anlamıyorum)
Haa böyle başla sonra mac 0-0 falansa al Grociskiyi Ermanı, risk al.Adı üstünde risk, 1. dakıkada alınmazki.Tamam sen anadolunun bağrında yetişmiş cesur teknik direktörsün ama korkanın da anası aglamaz dimi.)
Yukardaki Ordu macı ardından yorumumuz.Bugünkü maca bakıyorum da Rıza hoca hatalarını anlamış ve düzeltiyor.O düzeltince oyun düzeliyor.Bu olumlu.
Maça gelince Manisa yenmeye gelmemişti ama Sivas ın önde baskı denemesinin kurbanı olacaklarını da pek tahmin etmiyorlardı.Evet Karamurat mac eksiğini giderirse bu sistemle yine flas hale gelecektir.İlk toplara basabilen adamdır o.Mehmet Nasın ve Hayrettinin meslek asklarına hayran kaldığını da söyleyebilirim.Atıf iyi futbolcu belki ama kendini çok önemli biri zannettiğinden çok fazla şey yapmak istiyor genelliklede kaybediyor topları.Birisi ona iyi futbolcu olduğunu ama sadece yıldız futbolcu olmadığını söylesin bence.Erman öncede söylediğimiz gibi defans arkasına pırpır oynayacak Türkiye deki en iyi adam neyse onu bu sefer oyun kurucu veya forvet değil bu sefer olması gereken yerde oynattık.Pedriel herzamanki gibi onuda eklemeliyim profosyonelliğine hayran olduklarıma.Kadir in ismi belkide Belçika milli takımıyla bile gecer bu gidişle.Bizde eksik olan oyun görüşü iyi olan bi orta saha.Atıf bunu tam yapamıyor.Rainoch bile orta sahaya cıkınca daha derli toplu atak yapıyoruz.Galatasaraylı Selçuk gibi biri yani.Varmı Türkiyede yok.Bence Rıza Hoca bu sefer Brezilyadan böyle birini bulmalı.Erhan çok iyi mücadele etti.Grociski iyi belki ama iyi para verirlerse gidebilir.Transferde G.Antep den Muhammed ve İbricic hemen görüşmeye baslanmalı.Galatasaraydan Cihan hiç olmazsa kiralık istenmeli Fatih hocadan.Fener'den Bienvenü yü alsın artık başkan Aziz beyden.Bu arada epey bi temizlik de olacak sanırsam yarıda.Olsun.Seneckynin hiç bi özelliği yok mesela, yabancı kontenjanıda daralıcaksa gereksiz.Fatty Doga ve Bednar la yollar ayrılacak sanırsam.Umutluyuz 2. yarıdan kısaca.Koştukca bu takım daha iyi yerlere gelir kanısındayım.
34yigido34 29.11.2012, 21:01 ya penaltıyı keşke abdulkadir atsaydı. Erman paşa hazretleri her topa atlıyor gıcık ediyor beni ya!!!
aynen dogru sölüyon benide deli ediyo her topa atlıyo
Bence zor bir maçı iyi atlattık, sevinelim derim ...
Dünkü Fb- Pendik ve BJK- Ankaragücü maçlarını hatırlatırım ?
Şimdi sıra İBB'de artık !
Haydi İstanbullu YİĞİTLER maça ...
35gürün58 29.11.2012, 22:42 Kazanılmış bir maçın ardından yapılan yorumlara bakıyorumda sadece gülüyorum neymiş penaltı niye kaçmış niye hayrettin oynuyormuş penaltıda kaçar golde kaçar önemli olan kazanmaktır
sivassporumuza hizmet eden futbolculara hakarete varan yorum yapmaksa ÖKÜZLÜKTÜR hayrettinin emegi bu takıma çoktur
Terbiyeden nasibini alamamış kamışlı, sen eleştirel yorumla ,hakareti ayırd edemeyecek kadar kültürden ve izandan yoksun olmalısın ki kişiliğine yakışan bir şekilde insanları ö....lükle itham ediyorsun senin kültür seviyende olsaydım bende sana o şekilde hitap ederdim ancak .. senin seviyene düşmek bana yakışmaz.. kötü söz sahibinindir.
Hayrettinin geçmişteki emeklerini inkar eden mi var ? bu maçta oynadığı kötü futbolu dile getirmeyelimmi ?
Hatta senin anlayacak düzeyde olmadığını anlamama rağmen yinede ifade edeyim. '' kötü oynayan MAALESEF harettin Yerlikaya idi'' yazısındaki Maalesef kelimesinin ne anlama geldiğini bilecek bilinç düzeyine sahipmisin acaba ?
58MySouL 29.11.2012, 22:42 Kazanılmış bir maçın ardından yapılan yorumlara bakıyorumda sadece gülüyorum neymiş penaltı niye kaçmış niye hayrettin oynuyormuş penaltıda kaçar golde kaçar önemli olan kazanmaktır
hayrettinin emegi cok haklısın cok buyuk katkılarıda oldu onda da haklısın.ama hayrettin artık bitmiş maçta hayrettinin yaptıgı bir tane olumlu hareket göster.hayrettin her an hazır pimi çekilmiş bomba.eski harettin nerde şimdiki hayrettin nerde.o eskiden di eskiden.
ROMANTİK KATİL 29.11.2012, 22:47 Ya ikinci lig takımının yedeklerini bakın 2 . lig takımı bile demiyorum yedeklerini bir tane genc oynatmadan yenmişiz. Gelecege nasıl bakıyorsunuz anlamıyorum. Bizim daha cok paramız gider cokkkkkk....
Casanova Rasit 30.11.2012, 00:04 ordu kaybetti
biz kazandik
Ferhat06 30.11.2012, 07:52 hayrettinin emegi cok haklısın cok buyuk katkılarıda oldu onda da haklısın.ama hayrettin artık bitmiş maçta hayrettinin yaptıgı bir tane olumlu hareket göster.hayrettin her an hazır pimi çekilmiş bomba.eski harettin nerde şimdiki hayrettin nerde.o eskiden di eskiden.
Ziya Allah korusun sakatlansa veya ne bileyim grip olsa yerine kim oynayacak:HAYRETTİN.Ona göre hocanın onu hazır tutması gerekmez mi?Adam aylardır maç oynamadı,hata yapması normal.Bir futbolcuyu değerlendirirken işin her boyutunu düşünmek lazım.
aynen dogru sölüyon benide deli ediyo her topa atlıyo
Önce Abdulkadir neden oynamıyor diye diye tutturuyordunuz şimdide neden penaltıyı Abdulkadir atmadmı diye yanıyorsunuz. Abdulkadir 30 dk oynadı ne oldu kaç defa ayağına top değdi.Onun iki yaşıtı Mehmet NAS bile 80.dk dan sonra daha iyi koştu
Ziya Allah korusun sakatlansa veya ne bileyim grip olsa yerine kim oynayacak:HAYRETTİN.Ona göre hocanın onu hazır tutması gerekmez mi?Adam aylardır maç oynamadı,hata yapması normal.Bir futbolcuyu değerlendirirken işin her boyutunu düşünmek lazım.
Hoca Hayrettini hazır tutupta ne yapacak hemşerim e al işte hazır tutmak için Kupa maçında şans verdi. Liğ maçında şans veripte takımı yakacaktı hayrettin dedğin futbolcu 31-32 yaşındaki futbolcu 3.liğ topçusu gibi ayakları bir birine dolaşıyorsa hoca ne yapsın gökten taş yağsa hocadan bileceksiniz
|
|