Orijinalini görmek için tıklayınız : Helal Olsun Size
SivasSpor.Com 30.11.2012, 21:51 http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/Mac/1.yigido588.jpg
Dünyanın önemli liglerinde top koşturan 62 futbolcu Filistin'e destek amacıyla bir bildiriye imza attı. Bu bildiride Sivassporumuzdan da iki oyuncumuzun ismi yer aldı.
Malili futbolcu Frederic Omar Kanoute'nin başlattığı imza kampanyasına Didier Drogba, Eden Hazard ve Jeremy Menez'in yanı sıra Sivassporlu Aatif Chahechouche, Jacques Faty ,Eskişehirsporlu Diomansy Kamara, Fenerbahçeli Moussa Sow, ile eski Fenerbahçeli Mamadou Niang da imza attı.
'Avrupalı futbolcular Filistin'i destekliyor' başlıklı bildiride uzun zamandır kuşatma altında tutulan Gazze halkıyla dayanışma içinde olunduğu belirtildi. "100'den fazla can alan son İsrail bombardımanı, insanlık vicdanına yeni bir hakarettir." denilen bildiride 10 Kasım 2012'de İsrail'in Gazze'deki bir futbol sahasına bombalı saldırı düzenlendiğine de atıfta bulunuldu. Muhammed Harara (16), Ahmed Harara (17), Matar Rahman (18) ve Ahmed Al Dirdissawi'nin bu saldırıda hayatını kaybettiğini belirtildi. Ayrıca, Al Amari futbol takımının iki oyuncusu Omar Rawis (23) ve Muhammed Nemer'in (22) de Şubat ayından bu yana yargı sürecine tabi tutulmadan İsrail tarafından hapsedildiği vurgulandı.
Bildiride, "Sadece futbol oynayan çocukların öldürülmeleri kabul edilemez. " denildi. UEFA 21 yaş altı Avrupa Şampiyonası'nın İsrail'e verilmesi ise "spor değerlerine aykırı hareketlerin ödüllendirilmesi" olarak nitelendirildi.
Açıklamada, mevcut ateşkes kararına rağmen Filistinlilerin işgal altında, vahim hayat koşullarında yaşamak zorunda bırakıldıklarına dikkat çekilerek, "Bu halk uluslararası toplum tarafından korunmalıdır. Zira her birey özgürlük ve güvenlik içinde onurlu bir hayat yaşama hakkına sahiptir. Bu soruna en nihayet bir çözüm bulunması en büyük ümidimizdir." vurgusunda bulunuldu.
Rallim58 30.11.2012, 21:58 Aatıf ve Faty'yi bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum.
Futbol alanına yapılan saldırıda hayatlarını kaybeden, yaşları 18 ile 23 olan genç evlatlarımız ve yüzlerde can kaybı veren Filistinli kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.
ofozturk 30.11.2012, 22:04 bize böyle duyarlı topçular lazm. faty kendini biraz toparlatsada takımda yer almaya başlasa çok iyi olur.
ROMANTİK KATİL 30.11.2012, 22:04 ALLAH herkeslerin yardımcısı olsun. Filistine destek veren yardım edende ALLAH razı olsun. Bugun onların yerinde bir cok kişide olabilirdi. Örnek davranıs sergilemişler helal olsun bunu dününlere ve katkı yapanlara.
GokhanTurna 30.11.2012, 22:07 Helal olsun bu bildireye öncülük edenlere. İsraile böyle bir orgazinasyon siyasi nedenlerden verildi zaten
58 SiVaSıM 58 30.11.2012, 22:09 müslüman olmak böyle bişey helal size AATIF VE FATY !
ROMANTİK KATİL 30.11.2012, 22:09 bize böyle duyarlı topçular lazm. faty kendini biraz toparlatsada takımda yer almaya başlasa çok iyi olur.
Malesef faty ile yollar ayrıldı.
hasanim58 30.11.2012, 22:12 sivassporlu futbulcularinda olmasi gurur verici tabi ama sonucta bisiru insan hayatini kaybetti ALLAH tan rahmet diliyorum
58 SiVaSıM 58 30.11.2012, 22:14 Malesef faty ile yollar ayrıldı.
sahada bişey veremeyen adamla helede yaşlı ve yabancıysa yollar tabiki doğal olarak ayrılmalıdır sırada atilla,senecky var sezon sonuda hayrı jübile yapmalı yapmıyosa yollanmalıdır
Besyo_cu 30.11.2012, 22:17 Acının ne rengi var nede Milliyeti...
Aatıf ilk geldiği günden bu güne kadar hep bizden biriymiş gibi davrandı bu davranışıyla bir kez daha gönlümüzü kazandı.
Faty çok kariyerli ve karakterli bir oyuncu bir türlü Sivasspor'a uyum sağlayamadı devre arası kesin yollarımız ayrılacak, ancak Faty bu davranışıyla gösterdi ki bir kulüpte unutulmaz olmak için illa iyi oynamak yıldız olmak gerekmiyor...
Faty ve Aatıf'a helal olsun....
ROMANTİK KATİL 30.11.2012, 22:17 sahada bişey veremeyen adamla helede yaşlı ve yabancıysa yollar tabiki doğal olarak ayrılmalıdır sırada atilla,senecky var sezon sonuda hayrı jübile yapmalı yapmıyosa yollanmalıdır
YA Rıza hocaya kalsa yedek futbolcu bile bırakmayacak. Onun bi oyuncu grubu var hep onlara sans veriyor. Diger adamları göremiyoruzki gitsin veya kalsın diyelim.
58 SiVaSıM 58 30.11.2012, 22:21 YA Rıza hocaya kalsa yedek futbolcu bile bırakmayacak. Onun bi oyuncu grubu var hep onlara sans veriyor. Diger adamları göremiyoruzki gitsin veya kalsın diyelim.
adam ne zaman oynasa 6-7 gol yedik kardeş rıza hoca gereğinden fazla şans verdi fatye o adamda iş yok malesef
ROMANTİK KATİL 30.11.2012, 22:25 adam ne zaman oynasa 6-7 gol yedik kardeş rıza hoca gereğinden fazla şans verdi fatye o adamda iş yok malesef
Ona kalırsa Rıza hocadada iş yok. Hemserimizdir canımızdır ama herseyde bi yere kadardır. İlk basta bunuda sorgulamak lazım. Takım oyunu oynatmıyor hocamız kendi futbolcusunu oynatıyor sürekli. Digerlerine o kadar sans tanımıyor malesef. Özellikle genclere hiç tanımıyor. Manisaspor bile yedeklerle oynuyor bizden bir tane genc yok. Böyle oluncada daha cok faty dogalar gelir gecer. Olanda Sivassporun parasına olur.
atıf müslümanmı merak ediyorumçünkü kazandıgının hakkını vermek için bayagı çırfınıyor allah utandırmasın
atıf müslümanmı merak ediyorumçünkü kazandıgının hakkını vermek için bayagı çırfınıyor allah utandırmasın
Fas asıllı, Fransa uyruklu...
FirtinaK 30.11.2012, 23:14 Aslanlarim Aatif ve Faty. Sizlerle gurur duyuyorum bu duyarli davranislarinizdan dolayi. Allah her daim size yardim etsin. Insallah Faty´nin gidiyor haberinin asli yoktur ve kadroda tekrar görürüz onu. Yalniz dogru pozisyonda oynatilmadigi zaman kötü gözükebiliyor.
Diger dünya yildizi müslüman futbolcu kardeslerimizede tessekkür ediyorum. Allah hepsinden razi olsun. Zaman dayanisma zamani.
FirtinaK 30.11.2012, 23:17 adam ne zaman oynasa 6-7 gol yedik kardeş rıza hoca gereğinden fazla şans verdi fatye o adamda iş yok malesef
Bazi arkadaslarinda belirttigi gibi yanlis pozisyonda oynatildigi zaman kötü oynuyor. O zaman ne yapmak gerekiyor? Dogru pozisyonda oynatmak gerekiyor adam kayirmadan. Ama gelde bunu bizim hocaya söyle. Aslinda Faty kariyerli bir futbolcu. Nasil olurda bu adam kötü olur? Kullanmasini bilmek lazim.
ROMANTİK KATİL 30.11.2012, 23:18 Bazi arkadaslarinda belirttigi gibi yanlis pozisyonda oynatildigi zaman kötü oynuyor. O zaman ne yapmak gerekiyor? Dogru pozisyonda oynatmak gerekiyor adam kayirmadan. Ama gelde bunu bizim hocaya söyle. Aslinda Faty kariyerli bir futbolcu. Nasil olurda bu adam kötü olur? Kullanmasini bilmek lazim.
bos ver canım arkadasım bazılarının hosuna gitmiyor yorumlar terbiyesizleşi veriyolar.
ALLAH MÜMİNLERİ UTANDIRMASIN FATY VEDE ATIFIN BAŞARILARINI DAHA GÜÇLENDİRSİN FATY VE AATIF GİBİ DEGERLİ FUTBOLCULARIN DEGERİNİ BİLMEYEN TEKNİKDİREKTÖR OLARAK GEÇİNENLERE ATF OLUNUR SAYGILARLA:):rolleyes:
Sivassporlu Aatif Chahechouche, Jacques Faty´tesekürler
Avrupalı futbolcular Filistin'i destekliyor'
Türkiye avurpa sinifina girmiyormu?Keseke birkac bizim Türk futbolcularda bu olayin cinde olsalardi.
evet aatıf ve faty müslümanlar. faty facebok adresinde filistin ile ilgili bişeyler yazmış. bu konuda hassas. kendilerini tebrik adiyorum. Allah razı olsun
sivistar 01.12.2012, 03:46 adam ne zaman oynasa 6-7 gol yedik kardeş rıza hoca gereğinden fazla şans verdi fatye o adamda iş yok malesef
siz ve sizingibı taraftarlarr ve rıza hoca futboldan anlamıyorda ondan. faty önde çok iyi oyuncu stoper oynarsa tabi çok gol yerizzz onu oyle oynaatan hocadır suç fatyde değil bilesınızzzzzz en azından erdemdı karakterlı bazı kacan yabancılargıbı kaçmadı fransanın unlu takımlarında oynamış biri.... bazı yerlı topçularımız gibi hak ettığım yerde oynamak ıstıyorum demıyor tebrıkler faty ve şesu israil lanettlı toplumunu kınıyorum ölenlere Allahtan rahmet dilerim
58g0kberk58 01.12.2012, 08:40 Sadece muslumanlar yapti demek haksizlik olur. Ronaldo'nun da filistine yaptigi yardimlar tartisalamaz. Onemli olan insanlik dinin bir onemi yok boyle konularda. Adam olmadiktan sonra ister musluman ol ister hiristiyan ister yahudi. Kisi vicdanina gore hareket eder dinine gore degil.
Ricardo Pedriel 01.12.2012, 09:42 Aatıf ve Faty'e helal olsun
nightmare58 01.12.2012, 13:35 atıf müslümanmı merak ediyorumçünkü kazandıgının hakkını vermek için bayagı çırfınıyor allah utandırmasın
Sivasta Migrosta karsilasmistim bayagi bi uzun sohbet etmistik o alisveris yaparken. Fas asilli Fransiz bir futbolcu ve de musluman. Ayrica Sivasi da cok seviyor kiymetini bilelim hani :)
cemahmety 01.12.2012, 13:42 Helal olsun zaten Aatıf Ve Faty iyi müslümanlıkları ile bildiğimiz futbolcularımız.
özmen58nadim 03.12.2012, 06:13 helal olsun size helal olsun çocuklar sivas sizinle gurur duyuyor
|