Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
02.12.2012, 14:23
http://resimzade.com/Show.html?i=38748&token=23673 (http://resimzade.com/Show.html?i=38748&token=23673)

Deplasmanda İstanbul BB'ye 2-0 Kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkındaki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkındaki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

avare
02.12.2012, 14:25
mac sonu sivas sivas tezahurati yapan seyircimize sonsuz tesekkurler onlari yurekten kutluyorum

tavatir
02.12.2012, 14:26
Hiçbir maçı rahat seyredemeyeceğiz anlaşıldı. Maça çok hızlı girdik ama bu hızla golü bulamazsak sonu gelmeyeceği belliydi. Holmen gibi bir adamımız yok. Her İbb maçında yakıyor bizi. Bu arada hocayı çok eleştirmek istemem ama Mehmet NAS taraftarın sevdiği bir adam ve bence ilk 11'de her zaman başlayacak kapasitede çalışkan bir oyuncu.

GS, Elazığ ve Karabük maçlarında toplam 4 puanı geçmemiz lazım. Ben ilk yarı sonu için 25 puan hesabı yaparken şimdi 23'e razıyım.

cılgınsivas58
02.12.2012, 14:26
her maçta sakat sakat oynar enaramo çıkarmaz
bu macta çıkartır yav yeter artık hocam böle basit hatalar yapmayın hocam vallahi yuh

avare
02.12.2012, 14:27
cok sinirliyim hic birsey yazmak istemiyorum bu gun sahada iyi hic birsey yoktu

Elbeyliliyiz
Böyle istikrarsiz bir Kaleci Kayseri macindaki kapattigi yerlerden gol yiyor hemde afiyetle daha kac mac takimi yakacak merak konusu hersey berbat bir beraberlik bile cikaramiyorsak?!!!

keko 58
RIZA HOCA BY BY SENI HOCA YAPANIN *** ARTIK GIT LÜTFEN!!!!

sen UGUR , KADIR ; ENERAMO , ERMANNE BEKLIYON BUGÜN GÖRDÜCK GENE

HIC BISEY!!!

Bunlar 3. lig Oyncu bazen top vurdu zaman kendi bile nere gidiyo bilmiyorlar

ama sen bunu neden görmiyorsun ibb nin ilk gol UGUR yüzünden oldu!!!!

ibb nin 2. gol KADIRIN yüzünden oldu ama hala görmiyorsun!!! NEDEN???

bu arada senin yerine BÜLEN UYGUN GÖRMEK ISTIYORUM CÜNKÜ SENINLE

HAYATTA AVRUPA GÖREMIYORUS KENDINE KANDIRMA!!!

SENINLE BU GIDIS OLMAZ!!!!!! YETER ARTIK!!!!!

NOT: TARAFTARLAR TSK!!!!!

Besyo_cu
Takımda kazanmak için en ufak bir hırs yok, takımı ateşleyecek kendinize gelin diye takımı toplayacak kimse yok, Uğur Kavuk kaptan olarak takımı toplamada arkadaşlarını uyarıp yönlendirmede en ufak bir katkısı yok. Kıyak emeklilik piyangosunu kazanmış olmanın keyfini yaşıyor Sivas'ta.

Mehmet Yıldız gittiğinden beri şu takımda penaltı atacak bir oyuncu yok. Abdülkadir Buca'nın penaltıcısıydı sırf adamı bitirmek göndermek için ona penaltı attırılmıyor. Manisa ve bu maçta penaltıyı Abdülkadir atsa herşey onun için ve bizim için çok farklı olacaktı.

Rıza Hoca'nın oyunu okuyup oyuncu değiştirmede başarısızı ne yazık ki bu sezon çok düşük, Rıza Hoca ile çıktığımız 14 Süper Lig maçında Hocanın yaptığı oyuncu değişikliğinden sonra Sivasspor'un kazandığı puan sadece 1 (BİR) ve oyuncu değişikliğinden sonra kaybettiğimiz puan 5, yani oyuncu değişikliğini herhangi birisi yapsa bundan daha kötü bir sonuç olmazdı...

İlk yarının sonlarından itibaren orta alan tamamiyle çöktü İbb çok rahat orta alanı geçmeye başladı Rıza Hoca inat uğruna Mehmet Nas'ı oynatmıyor. Rıza Hoca'nın adaletli forma verdiğine kesinlikle inanmıyorum.

İbb. bize ters geliyor, Pedirel o golu atsa farklı olabilirdi, Eneramo sakatlanmasa herşey değişirdi, Maç erken saatte oynandı gibi bahanelere gerek yok kazanmak için hırs ve azim gerekir oda bugün bizde yoktu, bu maç sabaha kadar oynansa en fazla berabere kalırdık.

karamik
02.12.2012, 14:29
atıf sesu nun balonu patladı erman dokuldu ugur kavuk rakibe calıstı rıza gene sacma sapan oyuncu deisiklikleri yaptı macta sivas adına en iyi işler yapan Barıs simsek oldu yazıklar olsun

shang
berbat ve istikrarsız futbol 1 maç iyi 3 maç kötü 2maç dengeli 1 maç iyi haftamız haftamıza uymuyor takımdaki bu istikrarsızlıktan bıktım

ahmet ali
Sonuç bir felaket..İyi oyuncumuz yok..Birazcık Grosicki...Diğerleri çok kötü oynadı..Erman,Uğur,Pedriyel,En aramo ve Borjan çok çok kötü oynadılar.
Rıza Çalımbay bildiğimiz gibi davrandı,aynı hatalar,aynı oyunu okuyamama,aynı yanlış değişiklikler...vs.....
Hakem aleyhimize değildi...
Galatasaray ve Elazığ maçlarındanda puan alamazsak ki durumumuz bu sonucu olabilir gösteriyor tam bir felaket...Bir anda küme düşme potasına gireriz...

cılgınsivas58
ugur kadir pedriel ve ermanı kadro dışı bırakılması lazım
ama biz hiçbir oyuncumuza kıyamadıgımız için kaptanlık bile veriyoruz
bu nasıl bir anlayış

etlidöktürek
02.12.2012, 14:30
herşeyden önce maça giden TARAFTARLARIMIZA teşekkürler..maçın en kötüsü kadir,adem,erman .... listeyi siz devam ettireblirsiniz..maçın en iyisi bizi şaşırtan barış denen lavukdu (tav'a gelmiş gibi)..rıza hoca sen bizi kahrediyorsun lütfen kırıcı sözlerimizi bekleme kadir ,uğur, adem nekadar topçun varsa al götür...pedriel bir çift lafımda sana eduvardoyu tarihe geçirdin adam 3.pen kurtardı keşke taca vursaydın topu...ibbnesi bize hep ters yapmıştır yine yapacağını yaptı..helal sana rızA..

edebiyatisyen
02.12.2012, 14:32
Şu Belediye küme düşsün sadaka vereceğim:(

Morten58
Erman , Kadir , Eneramo , Abdulkadir , Adem Kocak , Ugur Kavuk defol'un gidin ya yeter artik ya.

selimdelen
rıza hoca malesef senin le istikrarlı bir sivasspr göremeyeceğimi anladım oyuna hamleler hepmi yanlış olur anlamadım adem ilk 11 de baslaması ve adını dahi duyamamaktansa neden m nasla baslamas ermanı bu mac icin neden yedek bırakmaz cerny ile baslamaz ve savunmanın tirimtirim korktugu her an her seyı yapacak adamın eneramoyu cıkartır golu yersın sans yanımızda degıldı felan diyecegine hiç suphe yok penaltı kactı dırekten dondu vs vs hoca aklı ıle sahada olmadımı boyle bır var ıkı var uc yokları oynarız yazık olmasın daha iyi değerlendir daha iyi analiz et gs maçına bu oyunu gördumu nasıl ümitle bakalım manisa macı rehavetmi yarattı kayseri macı rakibi küçümsemelerinemi neden oldu yazık

shang
bu 4 maç ligde kaderimizi belirleyecek diyordu rıza hoca haftaya gs maçı var ve 2 maç kalıyor ilk yarı orta sıralarda falan olurzu gibime geliyor 2.yarıda zor maçlarla başlayacağımız için bizimde bi ayarımız zaten yok istikrar yok hikaye yani...

karamik
02.12.2012, 14:33
maç öncesi Rıza röpörtajında maca hic idman yapamadan cıkıyoruz diyerek zaten yenilgi için bahaneyi hazırlamıstı.Belediye dusmeden bize rahat yok

ddolphiner
Yav benim ekrandan gördüğümü sahanın kenarından göremeyen hocama buradan saygılar!!!
Takımı ateşleyen heyecana getiren Erman ve Kadir ikilisi bitik adamlarda sorun var

Sonuç olarak lanet olsun içimdeki sivasspor sevgisine:D:D Armana aşığız Sivasspor bugünlerde geçer kimse baki değil bu takımda devre arası neşterleri bekliyorum ben kimse merak etmesin

ahmet ali
RIZA HOCA BY BY SENI HOCA YAPANIN *** ARTIK GIT LÜTFEN!!!!

sen UGUR , KADIR ; ENERAMO , ERMANNE BEKLIYON BUGÜN GÖRDÜCK GENE

HIC BISEY!!!

Bunlar 3. lig Oyncu bazen top vurdu zaman kendi bile nere gidiyo bilmiyorlar

ama sen bunu neden görmiyorsun ibb nin ilk gol UGUR yüzünden oldu!!!!

ibb nin 2. gol KADIRIN yüzünden oldu ama hala görmiyorsun!!! NEDEN???

bu arada senin yerine BÜLEN UYGUN GÖRMEK ISTIYORUM CÜNKÜ SENINLE

HAYATTA AVRUPA GÖREMIYORUS KENDINE KANDIRMA!!!

SENINLE BU GIDIS OLMAZ!!!!!! YETER ARTIK!!!!!

NOT: TARAFTARLAR TSK!!!!!
Bulent Uygun fikri hariç tüm yazdıklarına katılıyorum.

tavatir
02.12.2012, 14:35
Yuh yani o kadar da değil ? Daha geçen sene , geçen hafta bu oyunculara şapka çıkarıyordunuz. Bence yerli oyuncu kalitemiz fena değil. Ama Mehmet Nas ilk 11'de oynamalıydı. Sağ bek konusunda düşüncelere katılıyorum. Uğur'dan formayı kapacak birisi lazım.

cılgınsivas58
02.12.2012, 14:38
rıza hocanın maç sonunda kesin su açıklamayı yapacak:
takım iyiydi son vuruslarda daha başarılı olsaydık bu maçtan puan alabilirdik
önümüzdeki gs maçına bakıyoruz diyecek kesin

ROMANTİK KATİL
02.12.2012, 14:38
Bu macın bahanesi ne olacak cok merak ediyorum. Gene diyorum rıza hoca hemserimiz olabilir ama zarar veriyor. İkinci yarıya madem degişikle basladın Ademide alsaydın. Görülüyorki bu macta iyi degil. Kadir gene fazla top tutup basit hatalar yapıyor. Bir pozizyon hariç Ermanına ayagına top degdini gören varsa söylesin. Rıza hoca mahvediyor biizi. Simdi Galatasarayla oynayacagız. Adamlar yara aldıkca bize patlayacaklar. Durumumuz kötü hemde cok kötü. Grosicki Ziya dısında bişeyler yapmaya calısan oyuncumuz yoktu. Hem ilk 11 tercihleri hem oyuncu degişikleri her hafta can sıkıyor. Herkesin tarihine gecmekten bıktık. Ordu 100. macını kazanır bizle Akhisar tarihinde Sivasla oynadıgı ilk macı alır Bu sezon 1 den fazla gol atamayan İ.B.B tek bize iki gol atar ve evinde ilk galibiyeti olur. Olmayan bir penaltı bile verildi. Belliki Barıs cok etkilenmiş. Hakemde bizden yanaydı. Simdi ne söylemek istersin sayın hocamız RIZA CALIMBYE . Anca sen elindeki futbolcuları takır takır harca. Yazık cok ama cok yazık. ALLAH sonumuzu hayır etsin.

adres58
02.12.2012, 14:39
Maçı değerlendirmeyelim....

Kadirin ayağında top tutma sevdasını değerlendirelim...
Eneramonun isteksizliğini değerlendirelim...
Atıfın vurdumduymazlığını değerlendirelim...
Şu penaltı şapşallığını değerlendirelim...

Neyini değerlendirelim...

Adamlar kaç sezondur ''Bize Allah razı olsun'' diyor...

Yeter artık.. Yeteeerrr

karamik
02.12.2012, 14:40
Galatasaray macı var onu kazanıp yolumuza devam edecez diyor atıf şeşu ulan once ayakta durmayı öğren tek bir olumlu haraketin yok bu arada nerede abuk subuk takım var bizi yeniyo akhisar ve belediye takımlarına ilkleri yasattın tesekkurler Rıza

B.DUMANLI
02.12.2012, 14:40
Orta alanda top yapamazsan mac nasil kazanirsin bunu anlamiyorum.Sanki diyet maci gibiydi gecmisteki diyetimizimi ödedik belediye takimina bunu anlamiyorum.Galatasaray´a karsi ayni futbolu oynarsak sahadan bizi silerler.Sivasspor ilk 15 dakika futbol oynadi cok firsat kacirdi.Sonradan roller degisti Aatif ,Kadir,Eneramo,Ugur ve Erman iyi degillerdi.Grosicki cirpindi durdu.Sivasspor bu yenilgiyi haketmistir.Seyirciye yazik diyorum bu yenilgiyi haketmediler.Seyircisi olmayan takimi yenip ikinci lige göndermek yerine,belediyeye destek oluyoruz resmen.

babapiton
02.12.2012, 14:43
Kötü oynadık kaybettik belkide sivasspor'u bu kadar istikrarsız bir senesi daha olmadı son 3 maçtan 4-6 puan çıkaramazsak ilk 7 ye dahi giremeyiz...adem ,kadir erman,ugur,aatif inanılmaz kötülerdi.Erman bu sene hiç bi zaman iyi futbol oynamadı çok bencil gs maçında umutluydum ama şuan 1 puan iyi diyorum umarım 3 puan çıkarırız ama çok zor...

infial§
02.12.2012, 14:45
Arkadaşlar daha anlamadınız mı bu takım 90 dakikayı kaldıracak kapasite de değil,saman Alevi parlıyor sönüyor her maç böyle rıza çalımbAy bu takıma hiç bir katkıda bulunmadı herşey ortada bu saatten sonra da takıma zararı dokunur,

keko 58
02.12.2012, 14:46
Yuh yani o kadar da değil ? Daha geçen sene , geçen hafta bu oyunculara şapka çıkarıyordunuz. Bence yerli oyuncu kalitemiz fena değil. Ama Mehmet Nas ilk 11'de oynamalıydı. Sağ bek konusunda düşüncelere katılıyorum. Uğur'dan formayı kapacak birisi lazım.

Arkadasim neden olmaz?? Hocaya yapmaza su 3-4 Traftara yapsinlar yoksa bu

oyncular her hafta göriyorus ben bunlarla biktim!!!

bilmiyorum artik ama bu gidis olmaz bugün gene okadar küfürettim ki offffff hic

sorma cünkü Hoca her zaman ayna Hatta yapiyo tmm hatta yaparsin ama HER

HAFTA YADA HER 2. MAC OLMAZ!!!!!!!

LÜTFEN UNUTMAYIN SÜPERLIG DE TEK 1 SIVASSPOR VAR!!!!!!!

HOCA BUNU SENIN ICIN OLSUN

SIVASSPOR YA SEV YADA GIT!!!!!!!!!!!

noname87
02.12.2012, 14:47
Eneramo'nun yedeği yok bu takımda Zenke dedik Ekigho dedik ala ala Abdül'ü aldılar

cılgınsivas58
02.12.2012, 14:48
ermana maçtan önce her gördügün yerde topa vur emrimi veriliyor nedir
her yerden topa vuruyor yav

nightmare58
02.12.2012, 14:48
Bu takımda Grosicki'den başka kimseye penaltı attırmayacaksın arkadaş, adam haftalardır oynuyor sıfıra iniyor topu çıkarıyor saçma sapan bir vuruş yapıyor golcülerimiz(!). Eneramo dışında kim olsa, gol krallığında zirvede olurdu forvetlerimiz, Grosicki de asist krallığında zirvede... hep yerden köşelere deniyorlar penaltıyı havadan köşeye ortaya vur adamı haftanın kalecisi yaptılar yine...

keko 58
02.12.2012, 14:51
BU ARADA GROSICKI SATALIM DIYENLERE YUHH OLSUN

YETER BEEE KAMIL DAN BASKA KIMSE OKADAR YAPIOR MU??? YOKKK!!!

O YÜZDEN DEVRE ARASI BUNUN SÖZLESME UZATALIM!!!

ROMANTİK KATİL
02.12.2012, 14:52
Eneramo'nun yedeği yok bu takımda Zenke dedik Ekigho dedik ala ala Abdül'ü aldılar

Abdulkadiri oynatmıyorki. Son 10 dakka oyuna alıp 4 5 gol atmasınımı bekliyosunuz. Adama kupa macında bile önce yarın ilk 11 desin deyip sonra yedege cekip dalga bile geciyor. Önce hocaya soralım neden böyle davranıslar sergilegini. Oyuncuyu küstürürsen elinin tersiyle itersen Abdulkadir degil Fernandes olsan nafile.

izmirliyigido
02.12.2012, 14:53
Sivasspor 10 dakikalık oynayacak takım değil. Hiç bir maçta 90 dakikayı çıkartamıyoruz. Nasıl bir antrenmandır, nasıl bir taktiktir, nasıl bir oyun okumadır, nasıl bir değişikliktir. Kısaca nasıl bir hocadır? Rıza takımın başına geldiği zamanda söylemiştir, her hafta da söylüyorum, yine söylüyorum. "Misyonu ve ve vizyonu olmayan bir hoca" ile ancak bu kadar olur. Ve yine söylüyorum, Rıza hoca senin oynatacağın futbolun ..........

Anlayan yine anladı. Anlamayanda özel mesaj atsın söylerim.

Hani geçen hafta 4-2'lik maçtan sonra bana ve hocayı eleştiren arkadaşlara "bu galibiyette hocayı eleştirenlere kapak olsun" demişlerdi de bende demiştim ki bu kapak olacaksa olsun,ama bu gidişle hiçbir zaman uymaz. Bütün bu futbolsuz maçlar, stresli geçen maçlar, saç baş yolduran futbol, sinir dakikaları, maç sonu kahırlar, üzüntüler vs vs vs vs de haksız yere hocayı savunanlara kapak olsun. Sivasspor bu kadroyla böyle oynamamalı, oynayamaz. Ama Rıza'nın kapasitesi bu kadar, daha fazla basmaz, beklentilerimiz boşuna.

.

nightmare58
02.12.2012, 14:54
Eduardo İBB'de Bu sezon 3 Penaltıyıda Kurtardı.
Eduardo Toplam Kariyerinde 21 Penaltıdan 16'sını Kurtarmış Oldu.

kkemal58
02.12.2012, 14:55
böyle kalitesiz bir futbol oynamaya hakkı yok profesyonel oyuncuların. Bunlar dünyanın parasını alıyorlar. Halı sahada biz daha iyi oynuyoruz ya. Futboldan nefret ettirdiler beni ya. Maçı babam ve kardeşimle beraber izliyorduk. DEvre arasında kardeşim dayanamadı gitti. İkinci yarı başlayınca babam dayanamadı gitti. Penaltı kaçılınca ben dayanamadım kapattım artık. Yazıklar olsun ya. Bu futbolla bi de seyirci gelmiyor stada diyorlar. Bu futbolla bu seyirciyi buluyorsanız dua edin siz. İspanya ligini izlemek daha güzel. En azından futbol izliyoruz.

kanka5885
02.12.2012, 14:57
arkadaşlar pankart yaptırcam ilk 11 koycam ıcıne hocaya yardım edelim bence Rıza hoca bunu hakedio Lanet olsun ya.

kkemal58
02.12.2012, 14:58
Sivasspor 10 dakikalık oynayacak takım değil. Hiç bir maçta 90 dakikayı çıkartamıyoruz. Nasıl bir antrenmandır, nasıl bir taktiktir, nasıl bir oyun okumadır, nasıl bir değişikliktir. Kısaca nasıl bir hocadır? Rıza takımın başına geldiği zamanda söylemiştir, her hafta da söylüyorum, yine söylüyorum. "Misyonu ve ve vizyonu olmayan bir hoca" ile ancak bu kadar olur. Ve yine söylüyorum, Rıza hoca senin oynatacağın futbolun ..........

Hani geçen hafta 4-2'lik maçtan sonra bana ve hocayı eleştiren arkadaşlara "bu galibiyette hocayı eleştirenlere kapak olsun" demişlerdi de bende demiştim ki bu kapak olacaksa olsun,ama bu gidişle hiçbir zaman uymaz. Bütün bu futbolsuz maçlar, stresli geçen maçlar, saç baş yolduran futbol, sinir dakikaları, maç sonu kahırlar, üzüntüler vs vs vs vs de haksız yere hocayı savunanlara kapak olsun. Sivasspor bu kadroyla böyle oynamamalı, oynayamaz. Ama Rıza'nın kapasitesi bu kadar, daha fazla basmaz, beklentilerimiz boşuna.
.
futbolculuğunda neydi ki bunlar ne başarıları var ki antrenörlükte başarılı olsunlar. Sahadaki bu futbolu! kenardan alkışlıyorsa ne kadar anladığı belli futboldan.

ROMANTİK KATİL
02.12.2012, 14:58

.

Buna ilave olarak. Biz Rıza hoca hakkında bişeyler söylerken elestiri yaparken. Nankörlükle bizi suclayan hatta bizlere hakaret edenler nerdesiniz simdi. Bu takımı bu hallere getiren zihniyet neredesiniz ? Gecmişte basarılı sonuclar almıs olabilir Rıza hoca ama artık o kredi bitti. Bülentle devam edeydik ozaman. O Rıza hocadan daha basarılıydı sampiyonluga oynattıydı. Artık gecmişe bagımlı olarak yasamayalım. Hata varsa tepimizi koyalım. Koyalımki Sivassporu sahipsiz sanmasınlar.

infial§
02.12.2012, 14:59
İ.b.b kalecisi eduardo ya iyi kaleci yada pedriel penaltıyı kötü kullandı,adam 3 haftadır penaltı kurtarıyor

yigido yakup
02.12.2012, 14:59
Resmen tadi tuzu olmayan ne icin oynandigi bile belli olmayan bir mac gibiydi ilk 15 dk cok iyi basladik dedim eger ilk yariyi böyle oynayabilirsek 1 puanu kurtarabiliriz.

Bugün istanbul belediye kalitesinin yaninda mücadelesi ile maci kazandi tebrikler.hakemi bile konusmaya firsat kalmadi.

Kacinci penalti oldu bizim takimin kacirdigi Eneramo,Kamil ,Erman simdide Pedriel biz ne zaman penaltidan gol atabilecegiz?bir takimin belli bi penalticisi olmazmi?

bu mac gecti hic takilmamak lazim sonucta genelde sansimizin tutmadigi bir takima yenildik.

dülger58
02.12.2012, 15:09
BU SİVAS HER MAÇ BENİ HAYRETLERE DÜŞÜRÜYOR.BİZİM FUTBOLCULARIN ÇOGU TOPA VURMAKTAN ACİZ.2 TANE VERİLEN YANLIŞ PAS 2 GOLE DÖNÜŞTÜ.

NEZAMAN KALEYİ GÖRÜP ŞUT ÇEKSELER BİR TANESİ KALEYİ BIRAK KALECİYE BİLE GELMİYOR.

TOPLAMA FUTBOLCULARDAN KURULU TAKIM ANCAK BU KADAR OYNUYOR.

EN FAZLA SİNİR OLDUGUM KONU TAKIMDA PENALTI ATMAYI BİLEN FUTBOLCU YOK.
BU FUTBOLCULAR YÜZÜNDEN DİGİTÜRK KAPATTIM.ARTIK SEYRETMEK İSTEMİYORUM.YOKSA SİNİR HASTASI OLACAGIM....

Playaz58
02.12.2012, 15:12
Deplasmanda firsat eline gectigi zaman golu atacaksin. Eline gelen sanslari degerlendirmedigin zaman ev sahibi takim seni boyle uzerek evine gonderir.

Golleri nasil yedik?

1. Ugur'un pasinda Holmen bekletmeden vurdu ve Borjan korudugu koseden golu yedi. Ugur 2 haftada 2 asist yapmis oldu. Bravo!

2. Kadir'in alsitigimiz kendi sahasinda topla oynama ve bocalama sevdasindan kaptirdigi top ile, IBB 3 kisi ile forvet stratejisi nasil olmali dersi niteliginde yine Borjan'in korudugu koseden golu atti.

Riza hoca'ya bir kac sorum var:

1. Aatif'i ben geldi geleli begenmiyorum! Cok top kayip ediyor, top kazanamiyor. Ee bu seviyede arada sirada bir kac tane gol atacak tabii. 90 dk. futbolcu degil...

2. Grosicki'yi iyi kullanamiyor..Bence Forvet arkasi oynasa daha verimli olur..

3. Adem Kocak kim?

4. Borjan kim?

5. Ugur kac yasinda?

6. Mehmet Nas yaramaz cocuk mu?

7. Bednar öldumu?

8. Abdulkadir niye alindi?

9. Pedriel'e kim penalti at dedi?

10. Korner calisiyormusun?

11. 4-2-3-1 oynuyorsun...fakat nasil oynadiginin stratejisini biliyormusun?

12. Eneramo'nun g.tu niye kalkti? Cok mu simartik?

13. Erman antremanlarda ne yapiyor?

14. Kenardan maci izliyormusun?

15. Deplasmanda defans guvenligi hakkinda neler soyledin?

16. Ara transfer butcen ne kadar? 2.lig icin veya 3.lig futbolculari icin yeterli mi?

17. Murat Akyuz, Erhan Guven ne oldu? Cok mu para kazandilarda kizaga cektin?

18. Faty' i nasil bitirdigini anlatsana bize? Sochaux'un yildizlarindandi

19. Ugur Kavuk mac basina sana ne kadar veriyor?

20. Borjan on libero mu, forvet arkasi mi, sag defans mi, sol defans mi, 10 numarami? Ben anlamadim. Kaleden baska her yerde dolaniyor.

ROMANTİK KATİL
02.12.2012, 15:12

Var elinde Erhan Güven. Ama oynatırmı oynatmaz. Ancak hocamız oyuncuları harcar. Sivasa geldi geleli bi tane oyuncu kazandırmıslıgı yok.

35kağan58
02.12.2012, 15:15
Hep söylüyorum maç kazanmamız için forvetin arkasında oynayan 3'lü iyi oynamak zorunda.
Bugün Eneramo'nun formsuzluğu arkasındaki 3'lüye de yansıdı.
Aatif,Erman ve Grosicki geriye destek vermediği için çoğu pozisyonda savunmada az adamla yakalandık.
Sonuç olarak git-gellerle dolu bi maçtı gitti ve gelmedi.

kamışlı58
02.12.2012, 15:17
rıza hocamızı desteklemeliyiz sivassporumuz bi şansızlıktır arada böyle maçları olacaktır rakip sıradan bir takım lakin bize gelince aslan kesiliyor yada biz kendimiz öyle görüyoruz hocanın yapacak bir şeyi yok bence
efendim istanbulda çok sivaslı var niye maça gelmiyorlar----------------------
beyler siz sivaslıyı enayimi sanıyorsunuz sivaslı merttir sivaslı GURURLUDUR
HEP YENİLGİNİN OLDUGU YERDE SİVASLI OLMAZ ZATEN YENİLGİ SİVASLIYA TERS
EFENDİM OLSUN SİZ YİNEDE MAÇA GELİN BU REZİLLİGİ SEYREDİN GİDİN DİYECEK BİRİ VARSA ALNINI KARIŞLARIM ÖNCE VERECEKSİN SONRA İSTEYECEKSİN bir kasımpaşa bir akhisar bir mersin bir ibb be sivasa rakip bile OLAMAZ tabiki bizler bir sivaslı olarak takımımızın yanında olacagız mazeretsiz takımımızı destekleyecegiz başta hoca ve futbolcularda taraftarını mahçep ETMRYECEK

mayhos
02.12.2012, 15:20
rıza hoca ne işe yaar acaba...takımı sabote ediyor resmen bu kadar kötü bir hoca görmedim..adem , erman kadir adamlar bitmiş..manisa maçı çok önemliydiya 90 dakika oynattı adamları. ne diye enaramoyu çıkarırsın be adam hadi çıkardın pedrieli niye alırsın.hepsimal gibi oynadı.hoca iyi bir hoca olsaydı kesinlikle 2.yarıya adem mehmet nas değişikliği ile başlardı. bunu en mal bile bilir bir bu hoca bilmiyor.derdine anlamadım..

vedat58
02.12.2012, 15:20
SUC BENIM HIC KIMSENIN DEGIL

Ne zaman sivassporumuzun maclarini izlesem yeniliyoruz
Ne zamanki sivassporumuzun maclarini izlemezem hep yeniyoruz
bidaha izlemicem:D

58MUAMMER58
02.12.2012, 15:25
Maçta göze çarpanlar : ?SİVASSPORUN İNANILMAZ PAS HATASI İSTEKSİZLİĞİ SORUMSUZSUZLUĞU VURDUMDUMDUYMAZLIĞI BECERİKSİZLİĞİ RAKİBİN CANHAVLİYLE SON TERİNE KADAR MÜCADELE EDİP KAZANMA İSTEĞİ

Maç hakkındaki genel görüşleriniz neler : ?İLK 25 DAK RAKİBİ SAHASINA HAPSETTİK TOPUMUZ DİREKTEN DÖNDÜKTEN SONRA RAKİP BASTIRDI NET FIRSATLAR BULDU 2.YARI MÜSAİT DURUMDA ERMAN GOLÜ ATSA FARKLI OLURDU ENERAMOYLA ADEMLE 9 KİŞİ OYNADIK ADETA ENERAMO ÇIKINCADA RAKİP DEFANSLARIYLADA BASTIRDI HAKLI GALİP GELDİLER

Maçın en iyisi kimdi : ?RAKİP OYUNCULAR MAÇA ÇOK KONSANTRE OLMUŞLAR ÖZELLİKLE HOLMENİ ÇOK BEGENDİM KADİRLE YADA ADEMLE HOLMENİ DEĞİŞTİRSEK MAÇI BİZ KAZANIRDIK BENCE MAÇIN YILDIZI HOLMENDİ

Maçın en kötüsü kimdi : ?KİMSEYİ SUÇLAMAKDA İSTEMİYORUMDA BİZİM TAKIMDA İYİ GÖREMEDİM BİRAZ ZİYA BİRAZDA GROSEÇKİ ÇIRPINDI DURDU ENERAMO UĞUR KADİR ERMAN ADEM ÇOK BERBATTILAR

Hakem hakkındaki genel görüşleriniz neler : ?İLK YARIDA AVANTAJ KURALINI UYGULASA SİVAS GOLÜ BULABİLİRDİ BEN OLSAM O PENALTIYI VERMEZDİM ESKİŞEHİR MAÇINDAKİ BARIŞ ŞİMŞEĞİ HATIRLIYINCA TEMİZ MAÇ YÖNETTİ HAKEME BAHANE YOK BUMAÇTA

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?RIZA HOCAMIZ TAKIMI BU MAÇA NE KAFADA NESAHADA İYİ HAZIRLAYAMAMIŞ TAKIM NE OYNADI BEN BİRŞEY ANLAMADIM ENERAMONUN SAKATLIĞI İSTEKSİZLİĞİ ONUDA ZORDA BIRAKTI ELİNDE ÇOK FAZLA ADAM YOKTU OLANLARIDA OYNATMADI ZATEN UĞURDAN KADİRDEN VAZGEÇECEĞE BENZEMİYOR BEN HOCADAN UMUDUMU KESTİM YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM

Taraftar hakkında ne düşünüyorsunuz:? :mad :olimpiyat stadına binbir türlü zorlukla gelip trübündede işkence gördükleri için onlar adına üzüldüm hepsine çok teşekkürler ayaklarına sağlık

nuri_58
02.12.2012, 15:27
suç ne hakemde ne rıza hocada. bireysel hatalar ve şanssızlıklar ... direkten dönen topumuz ve ondan öncede kalecinin kurtardığı bir şut var . daha sonra belediye daha baskılı oynadı . uğur pas vermek yerine uzaklaştırsaydı (ilk golde) belkide beraberlikle biterdi maç.

karşıyakalı
02.12.2012, 15:36
istanbulun gollerindeki asistlerinden dolayı ugur kavuk ve kadir bekmezciye çok teşekkür ederim.:mad:bu takımı adam kayırmacıgıyla bu hale getiren ruhsuz ve mücadele etmeyen takım haline getiren hocaya teşekkür ederim.rıza hoca seni seviyoruz ama ne olur git artık senin bu takıma verebilecegin bi şey kalmamış.bi takım bu kadar ruhsuz ve ezik olamaz.bunun sorumlulugu sana aittir.faturayı kendine kes ve öde lütfen.

cengo64
02.12.2012, 15:40
Rıza bey belki direktör ama kesinlikle teknik değil.Şu forumlarda parmağımızda tüy bitti 6 hücum oyuncusuyla futbol oynanmaz diye.Hele 6 sıda veteran takımlarında oynayabilecek ciğer kapasitesindeyse.Gercekten bu takımın aerob çalışması yapıldı mı hiç mesela.Hoca yalnız arada bizim yazdıklarımızı da okuyor ki Manisa maçına bizim söylediklerimize yakın bir 11 le baslayıp önde baskı yaptı .Oldu.Ama döndü bugün yine 6 forvetle oynadı.Grociskinin kaybettiği topları saysaydı bari kenarda dururken.Atıf da hassas futbolcularımızdan biriymiş ki ıslıklanınca oyundan çıkmak istedi.Ne kadar hassa bi takımmışız kardesim.Çıkıp Çalıkuşu filmi çevirsinler bunlar.Bu adamı da yollayın bence.Alsın parasını.Sindirsin gitsin.Mehmet Nas Pedriel Hayrettin Murat Akca gibi aldığı paranın hakkını vermeye çalışan futbolculara gıcık galiba Rıza bey.Onları sıkışınca kullanıyım diyor ama ne işse hep sıkışıyor.Belki ilahi adalettir bu.Bi de kardeşim şu takıma topa düzgün vurabilen bi adam bulunda dünya gözü ile penaltıyı gole çevirdiğinizi görelim.Ordu macında en iyi adamımız atıldı ondan yenildik demişti.Bugün ne diyecek ki.Rakip sahada tribünlerde hep bizim taraftarımız olunca şaşırdık kendi sahamızda oynuyoz sanıp fazla mı ileri gittik diyecek.Benim beceriksizliğim diyemeyeceğine göre.Adem de bu takımın göbek tası adeta.Ne yapmış bu macta allahaskına yerel bi kanalda sorulsun .O da cevap versin.İsabetli üç pas yaptım veya yanımdan gecen adamların rüzgarından yıkılmadım ayakta kaldım mı diyecek.Bi aksiyon yap kardaş da dişe dokunsun.Yakında o da yiyecek küfürü.Hayır bari o da darılsa da gitse.Bu gidişle en son küfürü Rıza yiyecek.

avare
02.12.2012, 15:45
ligin en istikrarsiz takimi sivasspor olsa gerek ard ard iki mac kazandikmi acaba oynadigi hicbir macta tek golden fazla atamayan ibb bize iki gol atti helal olsun bu sayede altimizdaki takimlar bize birazdaha yaklasmis oldu yakinda kumede kalma mucadelesi verirsek sasmam

Respect58
02.12.2012, 15:50
Rıza Çalımbay'la bu kadar.Bir ileri iki geri.Sıradan anadolu takımı!!!

58sinan58
02.12.2012, 15:50
Yine olimpiyat stadı yine hüsran yine stattan başımız eğik ayrıldık bustatta hiç bir macı kacirmamisimdir en son ne zaman galip geldigimizi unuttum valla adamlar önüne gelene yeniliyorlar bize gelince aslan kesiliyorlar bunlarda yeniliyoruz ya helal olsun maca gelince ilk on onbes dk iyi oynadık direkten bir topumuz dondü baskada doğru dürüst pozisyonumuz yok ilk yarının sonlarına doğru ibb aldı sazı eline dk 44 te topları direkten dondü ikinci yarı sag olsunlar Ugur Kadir ve borjan belediyenin kadrolu elemanları gibi onlara çalışınca sonuc ortada başka söze gerek yok adamlar resmen rakibe gol atsın diye rakibe asist yaptilar

gülkız
02.12.2012, 15:54
Özetlenirse,birincisi atamayana atarlar..İkincisi Rıza Çalımbayın oyunu okuyamama ve oyuna geç müdahale etme hastalığı devam ediyor..Kendisi sonsuz kredisi olduğunu zannedip böyle bir yanılgı içinde galiba,fakat taraftarın gözündeki fazla kredisinin de bitmeye başladığını bilmek zorunda..Üçüncüsü devre arası doğru dürüst transferler yapılmazsa ikinci yarı takımın halinin yaş olacağı kesin..En başta Kadir Bekmezcinin ilk 11 de olması çok sakat..Tek top oynamak yerine orta sahada özellikle ceza sahasında ayağa yaptığı kısa paslar takıma hep pahalıya mal olacak sonuçlara yol açıyor..Zaten böyle bir oyun şekliyle Türk milli takımından da,Belçika milli takımından da davet gelmesini çok bekler..Sonrasından da erman,uğur,adem çok kötü oynuyorlar..Dördüncüsü ise takımda eğer penaltı kullanamama gibi komik bir durum varsa bunun en baştaki sorumlusu kaleci antrenörüdür..Oyunculara penaltı çalıştırılmadığı ayrıca borjanın rakibin ataklarında kalede hep yanlış yerlerde durduğu düşünülürse Rıza Çalımbayın kaleci antrenörünü değiştirmesi gerekiyor..Beşincisi ise hakemin vasatın üstünde iyi bir maç yönetmiş olması ve oyunun oynanması için gayret göstermesi güzeldi çünkü hakemler ne kadar iyi maç yönetirse,ne kadar az hata yaparsa takımların eksiklerini ve yanlışlarını görebilmesi de o kadar net olmaktadır..Ancak bu maçtaki trabzon triosunun başka maçlarda da art niyetli olup olmadıklarını da zaman gösterecek..

57babasivas
02.12.2012, 16:01
arkadaşlar ben maçtaydim seyirci geçensenelere göre daha iyidi bence sus çok olmadi fazla hepsi 1 kerede olsa bagirdi ama gel görkü hakem ve rıza hoca maçi verdi ibb kadir fromsuz adam koçak ayni ama rıza hoca hayla israr ediyor 2 siyle bence memet nas ve faty oynasaydi daha iyi olurdu benim gördüm kadariyla 2 golda kadir hatasi vardi penalti pozuzyonda kavga çikdi orayi kaçirdim nasil oldu göremedim ama rıza hoca neyapmaya çalişti onu hiç anlamadim

58sinan58
02.12.2012, 16:01
Ben buradan maca gelen yigidolara teşekkür etmek istiyorum güvenlik güçleriyle ufak bir tatsizlik çıktı ama taraftarımız doksan dkka boyunca takımızı destekledi taraftar bence superdi hele bir Dayi vardı tek basına bütün stada duyurdu tezahüratlarını

ROMANTİK KATİL
02.12.2012, 16:12
Şu Süperligde oyuncum yok sıkıntı yasıyoruz vs diye aglayan tek kulup ve tek hocaya sahibiz. Biz böyle dersek ElAzıg Akhisar Antep Kayseri vs gibi takımlar ölmesi lazım ozaman. Oyuncuları kullanamıyorum. Coguna kendim torpil yapıyorum. Oyunu okuma ve Degişikliklerden anlamıyorum demiyor hocamız. Hep bahane hep bahane. Ocagımızı söndürdün Rıza hocam yeter artık :(

favori58
02.12.2012, 16:13
ey RIZA ÇALIMBAY! :Bugüne kadar hep savundum ama harbiden sen ya hocalıkığı bilmiyorsun,yada sivasspora veya bazı futbolculara kastın var.

Manisasporla oynradığımız kupa maçında skor 3-0 olmuş,rakip 10 kişi kala sen as oyuncuları almakta bekliyorsun, Birde dalga geçenr gibi 88'de genç ferhatı oyuna alıyorsun. Sen bunu yaparsan işte böyle ikinci yarıda yorgunluk olur takım dökülür,aferin rıza hoca sen böyle yapmaya devam et

avare
02.12.2012, 16:16
ne holmenmis abi her sivas macinda adam yildizlasiyor, ölmeden su ibb yi yendigimizi gorurmuyum acaba

58sinan58
02.12.2012, 16:17
Ugur ve Kadir futbolu biraksinlarda istanbul belediyesine ise girsinler bugünkü yaptıkları kıyaklardan dolayı belediyeye girmeleri hicre zor olmaz bence

58sinan58
02.12.2012, 16:25
Borjan yine yaptın yapacagını armut gibi yedin golleri birde dikkatimi çekti mac başladı adam on onbes dkka kalesinde durmadı nerdeyse orta sahaya kadar geldi

58MUAMMER58
02.12.2012, 16:32
iyi birsağbek iyibir ortasahada hamallık yapacak önlibero iyibir kaleci iyibir forvetimizin olmamasının cezasını böyle kahrolarak çekiyoruz holmen tek başına sivassporu bitirdi :mad:elin adamı 40 metreden iğne deliğinden gol atıyor biz penaltıyı atamıyoruz :mad:o penaltıyı şu sitede kim atsa gol yapardı borjana yediği goller yakışmadı daha önce maçları kurtarıyordu onada güvenim kalmadı uğurdan şusaatten sonra bişey beklemiyorum adem kadir bu takımın oyuncusu olamaz çok sıradan oyuncular maçın kritik anlarında erman groseçki atııf çok bireysel oynadılar takım oyunu oynasalardılar rahatolmasa bile kazanırdık bardağın dolu tarafından bakarsak çok farklıda kaybedebilirdik 5 net pozisyon kaçırdılar :mad:bu takım gs ye ts ye böyle oynamıyor gerek yöneticilerinin gs ve ts ile iyiilişkiler içinde olmasıda etken abdullahavcı ariferdem gsye ts ye yenilince zil takıp oynamadıkları kalıyordu yıllardır gs kökenli hocaların bu takımda hoca olmaları tesadüf değil neolursa olsun kaçan balık büyükoldu:mad:

58sinan58
02.12.2012, 16:32
Gunun sorusu
Süper ligde taraftarına penaltı golü sevinci yasatamayan tek takım kimdir

En son ne zaman penaltı golü attık beni bilgilendirirseniz sevinirim

ressam58
02.12.2012, 16:37
Maca gelmiyorlar diyen hocamiz 3000 taraftara ne diyor bakalimm.....Yaziklar olsun beee.su adamlarin olusu bile bize yetiyor....cok uzgunum

alaattin 5858
02.12.2012, 16:39
maçtan şimdi geldim ne yorum yapıyım mehmet nasın son 15 dakika oyuna girmesinimi kadirin faydasından çok zararınımı atıfın hiç bir varlık gösterememesinimi kaçan penaltıyımı penaltı özürlü olduğumuzumu neyse bunları herkez eleştirecek zaten ben genede olumlu birşey yazıyım maça gelen taraftar larımıza teşekür ederim bayağı taraftar vardı birde tezahürat yönünden çok yol almışız doksan dakika hiç desteğimizi kesmedik oyundan değilde taraftardan ümidim var.taraftar sınıfı geçti ama takım sınıfta kaldı

cengo64
02.12.2012, 16:46
Rıza hoca futbolcuları mı elestirmiş.Bunları yönetim bakkaldan mı almış.Kendi getirmiş.Gerçi kendinin görüp begendiği hangi futbolcu iki sezon oynamış ki.Var mı böyle biri.Yok.Haa ona bozuluyorsa,dediği diğer bi sürü gereksiz futbolcuyu da almadıysa helal olsun yönetime o zaman.Belki Rainoch.Onu da onun aldırdığını zannetmiyorum.Çünkü belki de ligin en istikrarlı stoperi ,sırf inat için onu kesip sagbek Erhanı stoper oynattı ya la.Enaramo ikinci yarıda niye çıktı ki.Top geldi de adam mı vuramadı toplara.Topu tutuyordu hiç olmazsa yanındakine pas veriyordu.Saydımı Grociski ve Atıf kac top kaybetti ilk yarıda.Pedriel 2. yarıda oyuna girer diye bir kural mı var kardeşim.Adam ilk yarıda ilk defa oyuna girip 2 gol atsa da yok o 2. yarı oyuncusu.Siz Pedriel olsanız ne dersiniz içinizden Allahaskına.Bunları futbolcular görmüyormu.Bi Kaan var genç.Hep kadroya giriyor ama onun görevi sanırsam Lig tv ye röportaj vermek .Çünkü hiç sahada görmedim kendisini.Sevimli olduğu için mi alıyorsun kardeşim sen bu çocugu kadroya.Kısaca forumları izlesin Rıza bey.Tarif ettiğimiz gibi Manisa macındaki kadroya benzer bi kadroyla çıksın sahaya.Orta sahayı direncli tutsun.Yoksa 3 macı da kaybedersek bu Sivas gidici ona göre.Grociski Atıf Fatty Adem Doga Senecky Borjan acilen gönderilmeli ve yeni takım yeni bir ruhla bastan baslamalı.Yapılmazsa sezon sonunda bak ben bunları yazmıştım demek istemiyorum.

serhan_58
02.12.2012, 16:48
yazıklar olsun ya hala bu takımdaki kötü futbolu düzeltemedik erman sezon başından beri yok uğur kavuk desen inanın paf takımda bile oynayamaz rıza hoca yattığı yerden para kazanıyor çünkü takım için hiç bişey yapmıyor takımda köklü değişiklikler olmaşı ama o yürek ne rıza hocada nede yönetimde yok malesef

B.DUMANLI
02.12.2012, 17:10
Kayseri macini ve bunun akabinde Manisa´yi yenip 5. tura yükseldik ya ,bugün ise belediyeye karsi sahada yoklari oynadik.Sonrada diyorlar ic saha maclarinda seyirci niye gelmiyor.Takimin devamliligi yokki.Belediye gibi bir takima yernilen bir takim basarili olamaz.Belediye takiminda bir tek kalecileri bu sezonda alindi diger oyuncular bildigimiz oyuncular.Bu takima yeniliyoruz el insaf dogrusu.Bu takim maclara iyi hazirlanamiyor ,taktiksel olarak kötü ve bir sistemi yok.Durum böyle oluncada yenilmek kacinilmaz oluyor.Seyircileri adeta cileden cikarip isyankar yapacaklar bunu istiyorlar galiba.

58_babacan_58
02.12.2012, 17:32
Maçı canlı izledim,Sahada sadece ilk 15 dk Sivasspor vardı geriye kalan 75 dakikadada ruhsuz isteksiz bir sivasspor vardı,ve böyle oluncada mağlubiyet kaçınılmaz oldu. !

58_babacan_58
02.12.2012, 17:51
Bu takımın forvetleri neden bu kadar kötü bu sezon ya,Eneramo forvet olmasına rağmen 1 şut bile çekmeden maçı bitirdi, Pedriel desen oyuna girdi Penaltıyı bile atamadı, oysaki geçen sene her maç en az 2 gol ortalamasıyla oynamıştık aynı isimlerle aynı adamlarla.

infial§
02.12.2012, 17:52
Butun haftamız mahvoldu üzülüyoruz,kızıyoruz yetkisi olanlar bizimle birlikte izliyor sadece

OzkanBaskan
02.12.2012, 17:53
Arkadaş bu kadar maça müdahale edemeyen bir teknik ekip olabilir mi merak ediyorum? bu uğur kavuk daha neler yapacak bize böyle kaptan mı olur ya ruhsuz herif benim hatırladığım gençler maçında ki penaltı ve bu maçta ki asisti yetmez mi? hoca Allah aşkına burası kendi şehrin olabilir ama bu takım senin değil bizlerin yeter artık yeter!!!!

emrecan90
02.12.2012, 17:58
her maci kazanacagiz diye birsey yok. galatasaraya rüya takim dediler noldu. evinde karabükspora yenildi, anteple berabere kaldi. biz antepde kazandik mesela.
bugün futbolcular istediklerini yapamadilar. umariz birdahaki karsilasmada istediklerini yaparlar.
kayseriyi manisasporu yendigimizde takimi göklere cikardik, simdi yerin dibinde sokuyoruz.
kazandigimiz o iki mactada assagi yukari ayni kadro vardi. oyuncular yine ayni ama her mac iyi oynayamazlar, yada kazanamazlar.

tekdoktirin
02.12.2012, 18:07
ya bu haram para kazanan takıma tutmuyor şansımız anlamı yorum lanet olsun her helde bizim ver giler ters tepi yor,, para haklama takımı,,

münihli_58
02.12.2012, 18:21
Abdülkadir'in sonuna kadar arkasindayim. Tek korkum Riza hoca tarafindan harcanmasi. Allahtan erken girdi oyuna diger haftalara göre, Penaltiyida aldi.

Erman oyundan cikmisti zaten Manisa macinda kacirdi, gecen sezon Pedriel gencler macinda penalti kullandi ve gol oldu, bugün topun basina gecti tamam iyi hos ama sonradan oyuna giren oyuncuya penalti attirilmazzzz!!!!
Grosicki atsaydi keske 100% gol olurdu. Bu arada nefret ettigim IBBnin kalecisini bu sezon kurtardigi 3.penalti sonrasi tebrik ediyorum böyle bir kalecimiz olsa keske ama sorun su Istanbul takimi degiliz ve transfere para harcamaya kiyamiyoruz ;)

Taraftarlara tesekkürler :)

alaattin 5858
02.12.2012, 18:24
maçı biz perşembe günü kupa maçında as futbolcuları 90 dakika oynatarak kaybettik

asabibaba
02.12.2012, 18:26
DEĞERLENDİRME YAPACAK BİR ŞEY YOK !!!!!!!!!!PUAN ALAMADIK ..GERİSİ HİKAYE :mad::mad::mad:

ROMANTİK KATİL
02.12.2012, 18:31
Manisadan macından sonra söylemiştim. İkinci lig ekibinin yedeklerini as kadroyla yendik diye seviniyoruz. Eger o macta forma sansı bulamayan oyuncuları gencleri oynatsaydık bugun belki daha farklı olurdu. Sen süperlig ekibinin az forma sansı bulan oyuncuları ve gencleriyle, 2. lig ekibinin yedeklerini yenemiyorsan tası taragı topla git derler adama. O külübede oturanlar böyle maclarda bile oynamazsa daha ne zaman oynayacak dedigimizde Orhan hocamız yok antrenman yapmıs gibi oluyoruz vs diyordu. Bakalım bu yenilgiye ne diyecekler.

izmirliyigido
02.12.2012, 19:03
Deplasmanda firsat eline gectigi zaman golu atacaksin. Eline gelen sanslari degerlendirmedigin zaman ev sahibi takim seni boyle uzerek evine gonderir.

Golleri nasil yedik?

1. Ugur'un pasinda Holmen bekletmeden vurdu ve Borjan korudugu koseden golu yedi. Ugur 2 haftada 2 asist yapmis oldu. Bravo!

2. Kadir'in alsitigimiz kendi sahasinda topla oynama ve bocalama sevdasindan kaptirdigi top ile, IBB 3 kisi ile forvet stratejisi nasil olmali dersi niteliginde yine Borjan'in korudugu koseden golu atti.

1. Aatif'i ben geldi geleli begenmiyorum! Cok top kayip ediyor, top kazanamiyor. Ee bu seviyede arada sirada bir kac tane gol atacak tabii. 90 dk. futbolcu degil...

3. Adem Kocak kim?

4. Borjan kim?

5. Ugur kac yasinda?

7. Bednar öldumu?

16. Ara transfer butcen ne kadar? 2.lig icin veya 3.lig futbolculari icin yeterli mi?

20. Borjan on libero mu, forvet arkasi mi, sag defans mi, sol defans mi, 10 numarami? Ben anlamadim. Kaleden baska her yerde dolaniyor.

Kimse kusura bakmasın ben bu yazıyı alkışlıyorum ve bu forumun yıldız yazısı olarak kabul ediyorum. Bravo kardeşim !..

.

muratugur58
02.12.2012, 19:26
beyler bizim futbolculara rahatlık yaramıyor ne zaman izin verseler maçta cıvıtıyorlar manisa maçında oynamıyan oyucular bu hafta hepside dökülüyordu en başta ziya geliyor biraz televizyonlara çıkınca şimardı sahada döküldü.gelen seyirciye yazık sivastaki maçlarına gelen seyirciden fazlaydı gelen seyirci insan onlardan utanıır akiraı meşhur ettik sıra istanbul büyük şerhride meşhur ettik kutlarım sizi bir hafta güldürüyor ondan sonra yerlerde.

izmirliyigido
02.12.2012, 19:31
her maci kazanacagiz diye birsey yok. galatasaraya rüya takim dediler noldu. evinde karabükspora yenildi, anteple berabere kaldi. biz antepde kazandik mesela.
bugün futbolcular istediklerini yapamadilar. umariz birdahaki karsilasmada istediklerini yaparlar.
kayseriyi manisasporu yendigimizde takimi göklere cikardik, simdi yerin dibinde sokuyoruz.
kazandigimiz o iki mactada assagi yukari ayni kadro vardi. oyuncular yine ayni ama her mac iyi oynayamazlar, yada kazanamazlar.

Çoğul konuşma. Futboldan anlayanlar kazandığımız zaman bile takımı ve hocayı göklere çıkartmadı, çıkartmaz. Ben galibiyette bile böyle futbol olmaz diye yırtınıyorum, yine yırtınacağım.

Kadro iyi, 60 dakikalık, ya da bugün olduğu gibi 10 dakikalık futbolla olacağı bunlar. Bu kadro çok daha iyisini yapabilir, yapmalı !...

.

.

asabibaba
02.12.2012, 19:31
Kimse kusura bakmasın ben bu yazıyı alkışlıyorum ve bu forumun yıldız yazısı olarak kabul ediyorum. Bravo kardeşim !..

.

bende bu yazıyı alkışlarım ancakkkkkkkkk bende hem sana hemde ROMATK KATİLE diyorum ki sırasımıı yaa sırasımı bunların 3 maç daha dişinizi sıkın sonra verin veriştirin benim demem de bu

asabibaba
02.12.2012, 19:33

Golleri nasil yedik?

3. Adem Kocak kim?

4. Borjan kim?

5. Ugur kac yasinda?

7. Bednar öldumu?

BEN BU YAZIYI ALINTI YAPACAKTIM YANLIŞLILA İZMİRLİYĞİDONUN YAZISINI ALINTI YAPMIŞIM ÖZÜR:)

Kokomo
02.12.2012, 19:47
Maça iyi başladık. İlk 20 dk. baskı kurduk. 1 topumuz direkten döndü. Sonra sahadan silindik. Hafta içi iyi çalışılmamış ki kondüsyondan eser kalmadı ? Üst üste 5-6 adet net gol kaçırdı İBB.

Gol geliyorum diyordu ama Rıza beyde bizim gibi izliyordu ? Hiçbir müdahalede bulunmadı. Yaptığı değişiklikler de yanlıştı.

GROSICKI inanılmaz kötüydü. Onu Borjan, Kadir ve Rajnoch takip etti. Aslında takımda iyi oyuncu yoktu ?

10 yıldır İBB-Sivasspor maçlarını izlerim. İBB kötüydü ama bu kadar kötü bir Sivas gelmemişti İstanbul'a ! Bravo Rıza hoca sana ...

Maça gelen 3.500 civarındaki GERÇEK yiğidoya teşekkür ediyorum. 2-0 olana kadar susmadılar. İlk defa bu kadar iyi destek gördüm ! Trabzonlu güvenlikçilerle iyi savaştılar, kazandılar. Maç sonunda bile bu ruhsuz takımı tribüne çağırdılar ! Helal olsun onlara ...

Respect58
02.12.2012, 19:55

Kayserispor maçından sonra demişiz ki ;

Öncelikle takımı tebrik ediyorum galbiyetten dolayı.Ancak bu galibiyet kimseyi yanıltmasın.Kayserinin çok önemli eksikleri vardı.Zaten zayıf olan Kayseri'de Riveros ve Stensson gibi takımın en önemli oyuncuları yoktu.

Rıza hoca benim gözümde yine sınıfta kaldı.Rakibin Sağ bekinde sol bek oynuyor ama hocanın Grosicki'yi sağ kanatta oynatacağı tuttu.Evet bencede bundan sonra Grosicki sağ kanatta oynamalı zaten milli takımında ve bize gelmeden önce sağ kanatta oynuyordu ama rakibin sağ bekinin olmadığı bir anda neden bu değişiklik ?

Ama Rıza hocanın şansı yine yanındaydı ve biz yine olmayacak bir pozisyonda saçma bir golle öne geçtik ve rakibin üzerimize gelmek durumunda kaldı.Uğur'un Aatıf'ın ve Eneramonun kişisel becerileri ile fark arttı.

Manisaspor maçında ise zaten 1.lig takımı birde yedek oyuncularla çıkmıştı..

Tabi ben her zamanki gibi suçu oyunculara bulmuyorum.Bu gün yediğimiz iki golde de asistleri bizim oyuncularımız yapmış olsada siz iyi oyun oynuyorsanız zaten o durumlara düşmezsiniz.Takım 80 dakika ayağında top tutamıyor hoca kenarda izliyor iyi hoca olsa futbolcuları ne yapması gerektiği konusunda uyarırdı.

Bülent Kormaz bile Rıza Çalımbay'dan daha iyi teknik direktörmüş ki 10 dakika baskı yedi oyunu okudu ve bizi durdurdu ama bizim vasat teknik heyet karşı hamlede bulunamadı ve bizde mat olduk.

infial§
02.12.2012, 20:11
Sözde hoca dan maç değerlendirmesi geldi, Rıza Çalımbay: Böyle goller yiyeceğimizi ve penaltı kaçıracağımızı beklemiyorduk. Mağlup olmak için ne gerekiyorsa yaptık

kkemal58
02.12.2012, 20:21
Maca gelmiyorlar diyen hocamiz 3000 taraftara ne diyor bakalimm.....Yaziklar olsun beee.su adamlarin olusu bile bize yetiyor....cok uzgunum

Bu futbolu izlemeye neden gitsin ki taraftar ya. Oturup pes 2013 oynayanları izle ondan iyi. Bu kadar seyirciyi hem yönetim hem de rıza hoca öpsün başına koysun valla. çok bile...

kkemal58
02.12.2012, 20:23
Sözde hoca dan maç değerlendirmesi geldi, Rıza Çalımbay: Böyle goller yiyeceğimizi ve penaltı kaçıracağımızı beklemiyorduk. Mağlup olmak için ne gerekiyorsa yaptık

bunu ben desem veya başkası dese anlarım da bir teknik direktörün böyle konuşmaya hakkı yok. Bu sorunu rusyadan gelip çözmeyecekler gücün yetiyors sen çözeceksin, çözemeyeceksen de gideceksin. Bu kadar basit!

KaanK
02.12.2012, 20:28
Hakeme gerek kalmadı bizim takımın hata yapma müptelası 2-3 topçu ve bizim hoca maçı katletti

Bugün tekrar gördük ki Sivasspor rıza hoca ve hedefleri için 2 gömlek büyük

SenSetik
02.12.2012, 20:30
Futboldan anlayanlar kazandığımız zaman bile takımı ve hocayı göklere çıkartmadı, çıkartmaz. Ben galibiyette bile böyle futbol olmaz diye yırtınıyorum, yine yırtınacağım.

Kadro iyi, 60 dakikalık, ya da bugün olduğu gibi 10 dakikalık futbolla olacağı bunlar. Bu kadro çok daha iyisini yapabilir, yapmalı !...

.

hocam sana sonuna kadar katılıyorum...ama nedense hocayı ve takımı eleştirip eksikleri göstermeye çalıştığımızda bazı arkadaşlar bizi nerdeyse Sivasspor düşmanı ilan etmeye çalışıyorlar..Rıza Hoca sezon başından beri yanlışlar yapmaktadır ve bu yanlışlarında ısrar etmektedir...ben maç tahminimde bile iyimser davranıp beraberlik verdim ama ne yazıkki onu bile yapamadılar...bu takım bu haliyle 19 puan toplamışsa öpüp başınıza koyun kümede kalırsada alkışlayın...çünkü bu RUH ile yapabilecekleri bu...Erman ve Grosicki gibi adamlarımız aldıkları paranın hakkın verebilseler bu takım çok daha iyi yerlerde olabilir ama dediğim gibi bu RUH ile ancak bu kadar !!! haftaya gs maçını alabiliriz...ama unutmayalım fark ta yiyebiliriz...bunu belirleyecek futbolcuların mücadele ruhudur.....

yigidolar06
02.12.2012, 20:31
Sivaslı hemşerilerim maç izliyor ne istiyon sivaslılardan:D:D

58sinan58
02.12.2012, 20:40
Ben bugünkü taraftarı gecen maclara göre çok çok iyi gördüm çekirdek yiyip sus pus oturan taraftar gitmiş yerine doksan dk bağıran taraftar gelmiş bu günkü macın eniyisi taraftarimizdi yenildik ama yinede takımımızı tiribune çağırdık onlara moral vermek için ama sadece Kamil Ugur borjan ve navratil geldi digerleri arkalarını bile donmediler

cengo64
02.12.2012, 20:45
Rıza bey kendi macını 2-0 kaybetmiş gitmiş bi kanalda BJK değerlendirmesi yapıyor.İyi mi.Haklı bizim macları tam izleyemiyor herhalde.Yoksa bu kadar hata yapılmaz.

Ferhat06
02.12.2012, 20:57
Deli oldum hasta oldum,grogi durumdayım hakem 10 a kadar sayıyor,nakavtım.Farid FARJAD dinleyerek ıstırabımı dindirmeye çalışıyorum.Bizi üzen ruhsuzların südüklüğüne daş düşsün.:)

üsüyorum042
02.12.2012, 21:03
Bence hayali konusuyorsunuz, abdulkadiri daha hic forvet olarak oynatmadiki, bence abdülün alternatifi yok.eneramonun oynadigi kadar abdulkadir oynsaydi hem daha cok gl atar hemde daha iyi oynardi bu kesin

kkemal58
02.12.2012, 21:04

:) haklısın amaçsız bir takım. 80 tane seyircisi 80.000 kişilik stadı var. İBB nin başına melih gökçeki veya cemal aydını getirmek lazım. Onlar hallederler :)

58sinan58
02.12.2012, 21:11

Yok gardasim yinede beldiye küme düşmesin sayelerinde senede bir iki defa takımızı istanbulda izliyoruz

özmen58nadim
02.12.2012, 21:13
selamlar herkese iyi akşamlar
İBB-SİVAS maçı hakkında yapılan olumlu ve olumsuz tüm eleştirileri okudukdan sonra anladımki burada futbol bilen bir elin parmakları kadar ayrıca bu eleştirileri yapanların yaşlarını ve zeka yaşlarını merak etmedim desem yalan olur
bir kere 1. dakikadan 90. dakikaya kadar terlerinin son damlasına kadar mücadelen eden oynayan ve yedekde kalantüm futbolcuları ve teknik kadroyu tebrik ediyorum ellerinden geleni son dakikaya yaptılar yada yapma gayreti içinde oldular
2. her nedense bu takım içinde her hafta isteyerek yada istemeyerek hata yapan ve her hatası golle ve tehlikeli bir atak olarak sonuçlanan KADİR BEKMEZCİ'yi kimse konuşmuyor benim sayın RIZA ÇALIMBAY hocamızı tek eleştirdiğim nokta budur sayın ÇALIMBAY hocam neden ısrarla KADİR ile ilk 11 re başlama konusunda bu kadar ısrarcısınız bunu biz SİVASSPOR taraftarına ve kamuoyuna duyurursanız memnun olurum velakin bu maçdada yine bir KADİR BELMEZCİ klasiği yaşandı ve sonuç golle bitti zaman zaman antremanları izleme fırsatım oluyor ama sizinde malumunuz sayın ÇALIMBAY hocam yıllarca top oynamış profesyonel biri olrak sizde bilirsinizki bazı futbolcular antremanda fırtına gibi olur ama resmi müsabakalarda varlık gösteremezler bana görede KADİR BEKMEZCİ bu gruba giren futbolcular arasında yani antreman futbolcusu resmi müsabakalarda saman alevi gibi bir parlayan bir sönen istikrarsız ve vasatın altında biri bana göre
3. sezon başında BUCASPOR'dan A.KADİR ÖZGEN isimli bir santfor aldık BUCASPOR'da 20 nin üzerinde bir gol grafiği ve istikrarlı futboluyla büyük kluplerinde takibi altında olan bir futbolcuyu renklerimize bağlamamıza rağmen neden ÖZGEN'i sezon başından beri ilk 11 de göremedik kişisel bir sorununuzmu var yoksa bizim bilmediğimiz başka bir konumu antremanlarda izledğim kadarı ile herkesden belkide daha çok çalışan disiplinli bir futbolcu belkide ATIF , PEDRİEL ve ÖZGEN ile başlamayı neden hiç düşünmüyorsunuz belkide çok daha verimli olurlar
4 ENERAMO sakat sakat oynıyor ve bana göre konsantrasyon eksiliği taşıdı için bir çok gollük pozisyonda başarılı olamıyor belkide ENERAMO'yu kulubeye çekip bu üçlü ile başlamayı denemelisiniz
5. KADİR BEKMEZCİ'yide aynı şekilde kulubeye alıp MEHMET NAS gibi bir istikrar abidesini yada ADEM KOÇAK gibi tecrübeli yeteneklerle başlamınızı bir taraftar ve eleştirmen olarak tavsiye ederim haddim olmayarak
Burada amacım kimseyi rencide etmek küçük düşürmek ve hor grmek değil ama 2 tane maça gelmeyle yada televizyonda maç izlemeyle yorumcu eleştirmen olunmaz burada yorum yazanların yazdıklarından anladığım kadarı ie bir kaç kişi dışında kimsenin futbolun ^^F^^ sinden anladığını düşünmüyor değilim ve yukarda yazdığım gibi yorum yazanların zeka ve fiziki yaşlarınıda çok merak ediyorum eğer aklı başında biri eleştiri yapacaksa bunu adap ve ahlak kurallarına uyarak kimseyi incitmeden ve rencide etmeden yapmalı ama görüyorumki burada buna pek dikkat eden yok ayrıca sayın ÇALIMBAY'a yapılan eleştirilerede katılmıyorum unutmayınki bizi küme düşmekten kurtaran bir adamı yerden yere vuruyorsunuz aynı amanda bir hemşehrimizi bu ne delikanlılığa nede bir YİĞİDO'ya yakışır daha iyisini yapamadığınız için sizler tribünde sayın ÇALIMBAY sahada eğer diyorsanızkiben daha iyisini yaparım inin sahaya çıkın bir takımın başında görelim sizi o sitrese kaç hafta geçtim haftayı kaç dakika dayana bileceksiziz o yüzden herkes haddini ve duracağı yeri bilecek
Son olarak önce nazichane görüşlerimi belirttiğim için sayın ÇALIMBAY'a teknik kadroya ve futbolcu kardeşlerimden özür dilerim haddimi aştıysam ve sürçü lisan ettiysem affola ve sonra burada bu foruma üye olanlarada aynı şekilde haddimi aşdıysam özür dilerim saygılarımla

DOGU_BEY
02.12.2012, 21:15
Artık bu istikrarsızlıktan, birilerinin bahaneler arkasına saklanmasından bıktık! Malesef bu takım resmen asansör takım kimliğine doğru gidiyor ve malesef oyuncuların çoğu maç seçiyor! Bir hafta 2 hafta iyi sonra tanınmayacak kadar rezil bir oyun...Rıza hoca sürekli bahaneler üretiyor, birşeylerin arkasına sığınıyor. Ama iş öze eleştiriye gelince , teknik ve taktik anlamdaki hatalarını, eksiklerini görmek istemiyor. Maçı tvde izlerken bas bas bağırdım hoca defansı uyar 2.yarı hep çıkarken top kaybediyoruz diye ve nitekim 1.golü durduk yere hediye ettik, galiba uğur kavukdu holmene asist yapan! Sonra Kadir'i al oyundan Mehmet Nas'ı sür adam oyundan iyice düştü saçmalamaya başladı derken 2.golün asistini de kadir yaptı! Hoca ise hala onu oyunda tutup Ermanı çıkardı, ve resmen saçmaladı çünkü ne yaptığını kendi de bilmiyordu..Atıf takıma geldi geleli en rezil oyununu oynadı..2-3 haftadır Kamil iyi gidiyor sanırım transfer dönemi yaklaşıyor ya ondan...Borjanın kaleciden başka herşeye benzediğini söylemekten dilimde tüy bitti! 1.golü ağır çekimde yedi ve sonrasında saçma sapan bildiğimiz palyaço hareketlerine başladı... Senecky'e bu kadar şans verilmedi bence verilse Borjandan kesinlikle daha iyi kaleci...Tamam geçen seneki gs maçında Senecky resmen maçı berbat etmişti fakat adam sadece 1-2 kere şans buldu oysa bu Borjanın yediği nanelerin haddi hesabı yok...Madem elimizde bunlar var neden ısrarla yeteneği ve geleceği olmayan borjan yerine az çok Senecky'e de şans verilmez???

•Haftaya gsyi yeneriz, bakın en kötü yenilmeyiz bu kadar da iddialı konuşuyorum fakat yensek ne olacak? Sonraki hafta oynayacağımız karabük veya Elazığ maçı var onda yine bocalarız..Çünkü sağolsun topçularda maç seçme hastalığı baş gösterdi ve sağolsun Rıza hoca bu takımı 12 ile 7 sıralar arasında dolaşan hedefsiz, inişli çıkışlı asansöre benzetti! Puanların ve sıralamanın bu kadar yakın olduğu bir ligde basitçe verdiğimiz puanları toplasak en kötü 4.sıradaydık...Ama vizyosnuzluk ve hedefsizlik bu takıma öyle bulaşmış ki 1 hafta iyi öbür hafta sanki amatör takım sahada...Ve bu durum giderek takımı sarıyor,sağolsun Rıza hoca da bu durumu kolaylaştırıyor...Fakat şu anki lig tablosunda 1-2 daha böyle puan kaybet dibe doğru da sallarsın takımı hocam!!!

eyuphulagu
02.12.2012, 21:16
1-Maçlar orta sahada kazanılır,orta sahada kaybedilir.....2-Eğer takımda sakat oyuncun varsa,yedeklerin de her zaman hazır olmalı;3-Hoca her oyuncuyu takımda oynatmalı;rotasyon maç durumuna göre yapılmalı...4-Bir takımın hocası yenilgi sonrası suçu futbolcuların değil kendi üstüne almalı....5- Bir takımın hocası iki de bir kameralar karşısına çıkıp devre arasında şunu alacağız,bunu alacağız diye açıklma yapmamalı;eğer bir oyuncu gönderilecekse bunu sadece yönetimle paylaşmalı...6-Bir takımın hocası taraftarları eleştirmemeli..7-Eğer bir takım hem kupayı hem de ligi düşünüyorsa mutlaka her oyuncuyu maçlarada oynatacak şekilde antremanlarda motive etmeli...8-Bir takımın penaltıcısı belli olmalı;penaltıcılar penaltı da kaçırsa diğer haftalarda da penaltıları bu oyuncular atabilmeli...9-Hocaların mevcut durumu şikayet hakları yok;çünkü sözleşme imzalarken takımın durumunu bilerek imza atıyorlar...Başarısızlık durumunda hiçbir hoca keşke şöyle olsaydı diyemez...10-Bir takım da hep aynı oyuncular oynayıp aynı oyuncular yedek bekleyip aynı oyuncular sonradan oyuna giriyorsa bu takımlarda yedek kalan diğer oyuncuyu kimse motive edemez................Yukarda sıraladığım maddeler her takım için geçerli ma Rıza Hocanın ve sivassporun son zamnlardaki durumuna göre hazırlanmış bir listedir........MAÇA GELİNCE:Sivasspor aslında oyuna iyi başladı ilk 15-20 dak. ilerde basarak rakibi bozmaya çaılıştı;başarılı oldu çünkü rakip uzun zamandır maç kazanmayan bir takımdı...Pozisyonlarda buldu ma değerlendirlemedi..ilk 15 dak. lık baskıdan sonra rakip daha iyi oynadı;bilhassa orta sahayı ele geçirerek,kanatları da iyi kullanarak üst üste pozisyonlara girdi...Ben hocanın yerinde olsam bilhassa deplasman maçlarında orta sahayı daha çok mücadele gücü yüksek oyuncuklardan kurarım..Rıza Hoca hep aynı klişe de takımı oynatıyor;kendi sahamızda da deplasmanda da aynı orta saha ve aynı kadro ile oynuyoruz..Halbuki orta sahada Kadir ve Adem 'in yanında M. Nas gibi koşan bir oyuncu oynasa rakip bu kadar çabuk senin sahana gelebir mi?Orta sahayı Kadir-Adem le sadece kontrol edip diğer oyuncular(Atif-Erman-Grosecki) pres yapmazsa rakip de orta sahayı çabuk geçip istediği pozisyonları bulur..Ayrıca Grosecki ,Erman ve Atif pres yapmadıkları ve rakiplerini kovalamadıkları için rakip de senin sahanda istediği pozisyonları bulur..Maçta çok kötü oyuncu vardı ama ben bu maçta sahanın en kötüsü olarak Atif ı seçtim.. Atif ilk 5 maçtaki Atif değil;transfer söylentileri çıktıktan sonra kendini Ronaldo,Messi gibi zannetmeye başladı..O bizim bildiğimiz arkadaşlarına pas atan,topun yönünü değiştirip ters toplar artan Atif gitti yerine sadece kendisine oynayan,kandini takımın üstünde gören,adam kovalamayan,Bencil Atif geldi...Atif a Bulgaristan liginden geldiği kibarca hatırlatılmalı...Orta saha sadece Kadir ve Adem e kalınca sivassporun zayıf karnı da açığa çıktı;rakip maç boyunca 4-5 tane de net pozisyon yakaladı..Bizim de direkten dönen ve 1-2 tane de net pozsyonumuz var..Onları da atmayınca maçı kaybettik..1. golde malaesef kalecimizin hatası olduğunu düşünüyorum..Mçata Ziya ve Grosecki kötünün iyileriydi...Takım tel tel döküldü..Çok fazla yan ve kısa pas yaptık..Rakip sürekli pres yaparak bizi bozdu...Bu takıma direkt ilk 11 de oynayacak 3-4 tane oyunu lazım..Atif in mevkisine de mutlaka bir oyuncu alınarak rekabet etmesi sağlanmalı....Sivasspor deplasmanlada mutlaka orta sahayı kalabalık tutmalı;başarının kilidi orta sahada...

Ferhat06
02.12.2012, 21:33
Artık bu istikrarsızlıktan, birilerinin bahaneler arkasına saklanmasından bıktık! Malesef bu takım resmen asansör takım kimliğine doğru gidiyor ve malesef oyuncuların çoğu maç seçiyor! Bir hafta 2 hafta iyi sonra tanınmayacak kadar rezil bir oyun...Rıza hoca sürekli bahaneler üretiyor, birşeylerin arkasına sığınıyor. Ama iş öze eleştiriye gelince , teknik ve taktik anlamdaki hatalarını, eksiklerini görmek istemiyor. Maçı tvde izlerken bas bas bağırdım hoca defansı uyar 2.yarı hep çıkarken top kaybediyoruz diye ve nitekim 1.golü durduk yere hediye ettik, galiba uğur kavukdu holmene asist yapan! Sonra Kadir'i al oyundan Mehmet Nas'ı sür adam oyundan iyice düştü saçmalamaya başladı derken 2.golün asistini de kadir yaptı! Hoca ise hala onu oyunda tutup Ermanı çıkardı, ve resmen saçmaladı çünkü ne yaptığını kendi de bilmiyordu..Atıf takıma geldi geleli en rezil oyununu oynadı..2-3 haftadır Kamil iyi gidiyor sanırım transfer dönemi yaklaşıyor ya ondan...Borjanın kaleciden başka herşeye benzediğini söylemekten dilimde tüy bitti! 1.golü ağır çekimde yedi ve sonrasında saçma sapan bildiğimiz palyaço hareketlerine başladı... Senecky'e bu kadar şans verilmedi bence verilse Borjandan kesinlikle daha iyi kaleci...Tamam geçen seneki gs maçında Senecky resmen maçı berbat etmişti fakat adam sadece 1-2 kere şans buldu oysa bu Borjanın yediği nanelerin haddi hesabı yok...Madem elimizde bunlar var neden ısrarla yeteneği ve geleceği olmayan borjan yerine az çok Senecky'e de şans verilmez???

•Haftaya gsyi yeneriz, bakın en kötü yenilmeyiz bu kadar da iddialı konuşuyorum fakat yensek ne olacak? Sonraki hafta oynayacağımız karabük veya Elazığ maçı var onda yine bocalarız..Çünkü sağolsun topçularda maç seçme hastalığı baş gösterdi ve sağolsun Rıza hoca bu takımı 12 ile 7 sıralar arasında dolaşan hedefsiz, inişli çıkışlı asansöre benzetti! Puanların ve sıralamanın bu kadar yakın olduğu bir ligde basitçe verdiğimiz puanları toplasak en kötü 4.sıradaydık...Ama vizyosnuzluk ve hedefsizlik bu takıma öyle bulaşmış ki 1 hafta iyi öbür hafta sanki amatör takım sahada...Ve bu durum giderek takımı sarıyor,sağolsun Rıza hoca da bu durumu kolaylaştırıyor...Fakat şu anki lig tablosunda 1-2 daha böyle puan kaybet dibe doğru da sallarsın takımı hocam!!!

Aynen katılıyorum.Özellikle Borjan için söylediklerin ne kadar haklı..Bu sene iyi oynadı diyebileceğimiz maçı 1 veya 2 dir.Yediği ilk gol takımın direncini nasılda kırdı.

calipso
02.12.2012, 22:06
haftaya gs yede yeniliriz..lig sonu düşme hattının üzeride olalım yeter bu gidişle....

izmirliyigido
02.12.2012, 22:09

Sivaslı hemşerilerim maç izliyor ne istiyon sivaslılardan:D:D

Düşerse düşsünler, inşallah onları 2. yarıda Sivas'ta oynadığımız maçta yenerek ağlata ağlata 1. Lige yollayacağız. İstanbul'da ki taraftarımızda gitsin diğer İstanbul takımlarının maçında izlesinler.

.

DOGU_BEY
02.12.2012, 22:11
Düşerse düşsünler, inşallah onları 2. yarıda Sivas'ta oynadığımız maçta yenerek ağlata ağlata 1. Lige yollayacağız. İstanbul'da ki taraftarımızda gitsin diğer İstanbul takımlarının maçında izlesinler.

.

inşallah abi inşallah..nefret ediyorum şu belediyeden...ligin en lüzumsuz takımı...defolun gidin bak asyaya 3.lige!

ahhguzum
02.12.2012, 22:12
Bir penaltı atan bulun ya sesuu yada abdul kadir olsun.geçen yıldan bu yana bıktım penaltı golü görememekten:)

ahhguzum
02.12.2012, 22:18
Özmen 58 aramıza hoşgeldin dostum senin gibi kaliteli elestirmenlere bu sitenin ihtiyaci var yazına bayıldım.:)

migroArmis
02.12.2012, 22:50
İBB-SİVAS maçı hakkında yapılan olumlu ve olumsuz tüm eleştirileri okudukdan sonra anladımki burada futbol bilen bir elin parmakları kadar ayrıca bu eleştirileri yapanların yaşlarını ve zeka yaşlarını merak etmedim desem yalan olur
bir kere 1. dakikadan 90. dakikaya kadar terlerinin son damlasına kadar mücadelen eden oynayan ve yedekde kalantüm futbolcuları ve teknik kadroyu tebrik ediyorum ellerinden geleni son dakikaya yaptılar yada yapma gayreti içinde oldular
2. her nedense bu takım içinde her hafta isteyerek yada istemeyerek hata yapan ve her hatası golle ve tehlikeli bir atak olarak sonuçlanan KADİR BEKMEZCİ'yi kimse konuşmuyor benim sayın RIZA ÇALIMBAY hocamızı tek eleştirdiğim nokta budur sayın ÇALIMBAY hocam neden ısrarla KADİR ile ilk 11 re başlama konusunda bu kadar ısrarcısınız bunu biz SİVASSPOR taraftarına ve kamuoyuna duyurursanız memnun olurum velakin bu maçdada yine bir KADİR BELMEZCİ klasiği yaşandı ve sonuç golle bitti zaman zaman antremanları izleme fırsatım oluyor ama sizinde malumunuz sayın ÇALIMBAY hocam yıllarca top oynamış profesyonel biri olrak sizde bilirsinizki bazı futbolcular antremanda fırtına gibi olur ama resmi müsabakalarda varlık gösteremezler bana görede KADİR BEKMEZCİ bu gruba giren futbolcular arasında yani antreman futbolcusu resmi müsabakalarda saman alevi gibi bir parlayan bir sönen istikrarsız ve vasatın altında biri bana göre
3. sezon başında BUCASPOR'dan A.KADİR ÖZGEN isimli bir santfor aldık BUCASPOR'da 20 nin üzerinde bir gol grafiği ve istikrarlı futboluyla büyük kluplerinde takibi altında olan bir futbolcuyu renklerimize bağlamamıza rağmen neden ÖZGEN'i sezon başından beri ilk 11 de göremedik kişisel bir sorununuzmu var yoksa bizim bilmediğimiz başka bir konumu antremanlarda izledğim kadarı ile herkesden belkide daha çok çalışan disiplinli bir futbolcu belkide ATIF , PEDRİEL ve ÖZGEN ile başlamayı neden hiç düşünmüyorsunuz belkide çok daha verimli olurlar
4 ENERAMO sakat sakat oynıyor ve bana göre konsantrasyon eksiliği taşıdı için bir çok gollük pozisyonda başarılı olamıyor belkide ENERAMO'yu kulubeye çekip bu üçlü ile başlamayı denemelisiniz
5. KADİR BEKMEZCİ'yide aynı şekilde kulubeye alıp MEHMET NAS gibi bir istikrar abidesini yada ADEM KOÇAK gibi tecrübeli yeteneklerle başlamınızı bir taraftar ve eleştirmen olarak tavsiye ederim haddim olmayarak
Burada amacım kimseyi rencide etmek küçük düşürmek ve hor grmek değil ama 2 tane maça gelmeyle yada televizyonda maç izlemeyle yorumcu eleştirmen olunmaz burada yorum yazanların yazdıklarından anladığım kadarı ie bir kaç kişi dışında kimsenin futbolun ^^F^^ sinden anladığını düşünmüyor değilim ve yukarda yazdığım gibi yorum yazanların zeka ve fiziki yaşlarınıda çok merak ediyorum eğer aklı başında biri eleştiri yapacaksa bunu adap ve ahlak kurallarına uyarak kimseyi incitmeden ve rencide etmeden yapmalı ama görüyorumki burada buna pek dikkat eden yok ayrıca sayın ÇALIMBAY'a yapılan eleştirilerede katılmıyorum unutmayınki bizi küme düşmekten kurtaran bir adamı yerden yere vuruyorsunuz aynı amanda bir hemşehrimizi bu ne delikanlılığa nede bir YİĞİDO'ya yakışır daha iyisini yapamadığınız için sizler tribünde sayın ÇALIMBAY sahada eğer diyorsanızkiben daha iyisini yaparım inin sahaya çıkın bir takımın başında görelim sizi o sitrese kaç hafta geçtim haftayı kaç dakika dayana bileceksiziz o yüzden herkes haddini ve duracağı yeri bilecek
Son olarak önce nazichane görüşlerimi belirttiğim için sayın ÇALIMBAY'a teknik kadroya ve futbolcu kardeşlerimden özür dilerim haddimi aştıysam ve sürçü lisan ettiysem affola ve sonra burada bu foruma üye olanlarada aynı şekilde haddimi aşdıysam özür dilerim saygılarımla

Sevgili Kardeşim...
Yorumun içersindeki anafikrinize katılıyorum (aklıselimcilik)..Lakin şunu unutmamalısınız ki yorum kelime anlamı ile olaya bakış açısıdır zaten...Hayatında futbol oynamamış bir insan için bir futbolcunun 60 metre topu rakiple mücadele ederek sürüp başarılı olduktan sonra o topu dışarıya atmasını gol yapamaması becerisizlik olur..Futbol oynamış bir insan için ise bu büyük bir başarıdır... Bu başarıyı o kişiye anlatamazsınız çünkü karşınızdaki kişi için futbol sadece gol yapmaktır...Ama her ne olursa olsun kişinin yorumu yanlışta olsa buna saygı duyulmalı ve dinlenmelidir...Medeni olmak bunu gerektirir zaten..Ve bildiklerimizin her zaman doğru olamayacağınıda göz ardı etmeden kendi bildiklerimizide doğruymuş gibi insanlara empoze etmemek gerekir diye düşünüyorum..(Rıza Çalımbay örneği) Size göre bu hocaya haksızlık yapılıyor olabilir Bir çok insana görede bu kişi Sivasspra haksızlık yapıyordur...Birde bu pencereden bakmalı ....Saygılar..

Playaz58
02.12.2012, 23:01
bende bu yazıyı alkışlarım ancakkkkkkkkk bende hem sana hemde ROMATK KATİLE diyorum ki sırasımıı yaa sırasımı bunların 3 maç daha dişinizi sıkın sonra verin veriştirin benim demem de bu

Buraya yorum yazmak icin uzun zaman bekledim. Disimi sIktIm..cunku bazi haftalar maclarin sadece ozetini izledim..ozet izledigim maclar hakkinda hicbir zaman yorum yazmam. 15. haftaya kadar 6-7 macimizi 90 dakika izledim. Bu bence bir takim hakkinda yeterli bir yorum yapmak icin minimum zamandir. Ondan sonra yorumumu yazdim.

Yani demek istedigim skor yorumcusu degilim kardesim. Fakat o 3 haftayi daha bekleyemedim. Bugun adeta patladim. Gecen hafta Kayseri macinin ilk yarisini yildizlari oynayan takim gitmis, yerine moralsiz bir takim gelmis. BJK macinda blok defansi yapan takim gitmis, varoslari oynayan takim gelmis. Bu inis ve cikislari maalesef hicbir seye baglayamiyorum.

Ya hocayla bir sorun var, ya yonetimle bir sorun var, ya mac seciyoruz, ya da bazi maclarda göz yumuyoruz.

Takimi bizden en iyi taniyan Riza hoca. Haftanin her gunu beraberler. Kim ne yapti bilmesi lazim, fakat oyle bir 11 veya strateji hatasi yapiyor ki sanki hoca futbolculari sadece mactan maca goruyormus gibi bir hava var. Ayni Hiddink' in milli takima yaptigi gibi.

Sivas'ta kalan kardesler/abiler size bir sorum var:

Hoca her zaman Sivas'ta mi kaliyor? Her antremanda mevcut mu?

ROMANTİK KATİL
02.12.2012, 23:05
Buraya yorum yazmak icin uzun zaman bekledim. Disimi sIktIm..cunku bazi haftalar maclarin sadece ozetini izledim..ozet izledigim maclar hakkinda hicbir zaman yorum yazmam. 15. haftaya kadar 6-7 macimizi 90 dakika izledim. Bu bence bir takim hakkinda yeterli bir yorum yapmak icin minimum zamandir. Ondan sonra yorumumu yazdim.

Yani demek istedigim skor yorumcusu degilim kardesim. Fakat o 3 haftayi daha bekleyemedim. Bugun adeta patladim. Gecen hafta Kayseri macinin ilk yarisini yildizlari oynayan takim gitmis, yerine moralsiz bir takim gelmis. BJK macinda blok defansi yapan takim gitmis, varoslari oynayan takim gelmis. Bu inis ve cikislari maalesef hicbir seye baglayamiyorum.

Ya hocayla bir sorun var, ya yonetimle bir sorun var, ya mac seciyoruz, ya da bazi maclarda göz yumuyoruz.

Takimi bizden en iyi taniyan Riza hoca. Haftanin her gunu beraberler. Kim ne yapti bilmesi lazim, fakat oyle bir 11 veya strateji hatasi yapiyor ki sanki hoca futbolculari sadece mactan maca goruyormus gibi bir hava var. Ayni Hiddink' in milli takima yaptigi gibi.

Sivas'ta kalan kardesler/abiler size bir sorum var:

Hoca her zaman Sivas'ta mi kaliyor? Her antremanda mevcut mu?

Yok o sözü benle izmirliyigidoya söyledi. Olsun asibaba kardesimizin büyügümüzün canı saolsun.

sivistar
02.12.2012, 23:20
Ligin başından bugüne söyluyorum bir suru laf çakan oldu skor yorumu hiç yapmadım...yensekte biz futbol oynamıyoruz önde oynadığımız maçlarda bile kotu değişiklıklerle maçı götüremiyoruz lıg basından bugüne soyluyoruz bu rıza hoca değilllllllll sert eleştiri yapıyorum diye mesajlarımı silen site yönetiminede stemliyimm fanatık sivassporlu olarak içim kanıyo heralde küfredecem rıza hocaya yeterrrr yeter kım kovacak bu adamıı...sivasspor onamı aitt..rıza hoca degil erman kamil şesu üçüde aynı anda oynayamaz oynarsa ortasahan olmaz böyle bu erman senin manevi oğlunmu,anlamıyorum,,,uğur hala kaptan vesen bu taaakımda sendende olan rıza hoca eski olan mehmet nasa hak ettiği değeri vermiyorsun çoğu oyuncuyu küstürdün belediyenın hocası bızde olsa inanı arkadaşlar 5 0 yenerdikk biz.. çünkü adam ermanı uğuru kesinlikle kadroya almazdı zaten ermanla takımımız hep on kişi....bulent korkmaz bizde olsa yada kim bize hoca olsa biz liderdikkk buna yemin ederimmmmmmmmm
rıza gibi hoca olmazzzzz...şesu sagda solda kamil ikisinin ortasına mehmet nas forvette enaramo nasın arkasında kadir. n defansanda uğur yerine başkasını koy bizi yenecek takım yok yorulanların yerıne değişiklik yap tamam okadar bülent korkmazı belediye kaptı bari bülent uygunu gelsin adam gibi bir basın sözcümüz olsun eskıden olduğu gibi tam yetki bülent uyguna verilsiin yine biz çok canlar yakarızzzz... bülent uygun gittiği takımlarda başarılı olamadı nedeni basit sivasspordaki gibi butun yetkıleri eline alamadı..gel bulent uygun yarım kalan tarih yazmanı bitirrr basınına sen değil basın sözcümüz konuşsun medyaya yine kendini harcatma fikret ünsal yerine önceden iyi bir basın sözcümüz olsaydı b uygun belki bukadaR ANTIPATIK görünmeyebilirdii....bize gercekten ıyı bir hoca lazım takım oyunu oynamamız lazım..bireysel yetenek sayesınde her macı yenemezsin. eski yiyidoyu bence bulent uygun yapar tekrar sans verilmeliii ama kim gelirse gelsin rıza hocadan iyidir asansor hocalarda gelmesiin

sivistar
02.12.2012, 23:43

kardeş senin futboldan anladığın şüpeliyim rıza hiç birzaman bızı kurtarmadı bızım turksel superlıge dağıttımız oyuncular bile bır suru takımı kurtarmıştır..zaten ıyı oyuncularımızzz vardı bıze lorant ve buygundan sonra hoca gelmemiştir kadirede haksızlık adam tek başına ortasaha oynuyor hata yapması çok yorulması gayet doğal erman yuzunden eksık oynuyoruzzz şesu kamil erman defansıf orta saha değiller 3 aynı anda oynarsa sonucu bu olur ermen nas dğişikliğinde çoookk geç kaldı hoca

cenk5821
03.12.2012, 00:01
Golleri bazı arkadaşlar Borjan'a yıkmış ama ondan önce söylenecen çok şey var bir kaleciyle olmaz bu işler takımda iş olur kaleci kötü olur tamam ama takım nasıl oynadıki Borjan mı kurtaracak şu takımı ? :mad: :mad:

Kasim58
03.12.2012, 00:29
Bizler burada daha önceki yapmis oldugu kasiti yönetiminden dolayi gunlerce Barış Şimşek'i eleştirdik ve haklıydıkta.
Ya yapılan baskıdan Yada artık sulandı macın hakemini yönettiği maçtan dolayı tebrik etmek lazım yenilgimizin sebebi hakem değil sevgili Rıza hoca sayesinde yenildik keske günlerce hakemi değilde Rıza hocayı elistirseydik!

Macı okumakta gene sınıfta kaldın hoca biz bosuna avurpa hayali kurmayalım bir ileri iki geri gider dururuz

Rıza hemşerimiz memleketimizin cocuğu bu konuda saygımız sonsuz başımız üstünde yeri var ancak konu Sivasspor olunca olay farklı hiç bir kişi Yada kişiler Sivasspor dan büyük ve üstün olamaz.

Kısacası Rıza hoca macı okuma kapasitesi bukadar bana göre yine sınıfta kaldın hoca.

hiko58
03.12.2012, 07:09
takım çok kötü rıza hoca çok kötü .rıza hoca sanırım sivastan gitmek istiyor onun için bu kadar isteksiz ve heyecansız. sivası kafasından silmiş gibi. takım çok istikrarsız. takım koşmuyor oynamıyor hatalar dizisi gibi her an her yerde olmadık hatalar yapılıyor sanki bu futbolcular hiç antreman yapmıyormuş gibi bir izlenim var. çok heyecanlı çok istekli ve göze hoş görünen futbol oynatacak bir hocaya ihtiyaç var. ben muhsin ertuğral geri gelsin diyorum. bazıları diyecekki kardeşim geldide ne yaptı. bende şunu diyorum o zaman sivassporda bir çete vardı. ağır antreeman istemeyen sedatlar bilmem neler onlar özellikle futbol oynamadılar sırf hoca gitsin diye. yönetim hocanın arkasında olduğu sürece başarı her zaman vardır. rıza hoca ile bişey olmayacağı ortada artık. onunda sivassporunda heyecanı kalmadı kalmamış kalmayacak olmayacak..

ayna26
03.12.2012, 07:36
Son 3 maçında hatta kupa maçını da sayarsak 4 maçta istikarralı bir oyun oynayan Sivasspor, İbb maçında favori olarak öne çıktı, lakin maçın ilk çeyreğinde baskılı oyun oynadı, direkten dönen top gol olsa rakip iyice psikolojik baskı altına girecek ve bu durum lehimize olacaktı.Lakin ilk çeyrekteki baskılı oyunumuz sonrasında rakibin baskısı ile ortadan kayboldu, üstünlük rakibe geçti.işte bu anlarda hoca gerekli önlemleri alarak saha içinde oyuncular arası yer değişimi ya da yedek kulubeden oyuncu değişimi yapsa idi rakip bu kadar cesaretlenmez idi.sonuçta ilk gol kaleci hatası, ikinci gol de oyuncumuzun rakibe ikramı ile oluştu.ve tıpkı Akhisar maçında olduğu gibi İbb maçında da rakibe ilkleri yaşattık.İbb ilk kez kendi evinde galip geldi bunu da biz sağladık.Ağır eleştiriye lüzum yok, geçen hafta kayseriye yemediğini yediren onları sahadan silen bu oyunculardı, futbolda her şey olur.Sağlık olsun, önümüzdeki maçlara bakmak gerek.birilerine hakaret ederek sorun çözülmez.Takıma destek olmak en güzel tepkidir.Gs maçında 4 eylüldeki yerlerimizi alalım ve destek olalım.ben inanıyorum ki gs maçında çok motive olmuş bir takımla sahaya çıkacağız, kimbilir belki de sarı kırmızı renkdaşı olan kayseride olduğu gibi gs ye de goller atarız.Bize gereken en iyi durum takım oyununun sağlanmasına yönelik faaliyetlerdir bunu da hoca sağlayacaktır.

Serdar63972
03.12.2012, 08:14

Şimdi kardeş ben ibb maçını seyredemedim, yorum yazma niyetimde yoktu. Maçla alakalı birşeyde yazmayacağım.

1. 32 yaşındayım, İnşaat mühendisiyim, ankarada yaşıyorum. Zeka yaşı konusunda da terazin varsa ölç.

2. Özel şirkette çalışıyorum. Ekmeğimi taştan çıkarıyorum ama hiç kimseye hitapta bulunurken 'benim sayın RIZA ÇALIMBAY hocamızı' diye bir hitapta bulunmuyorum. YAzdığın hitap bile senin niyetini belli etmiş. Açık adresini yollasan Rıza hoca okuyorsa yorumunu sana kırmızı kurdela yollardı.

3. Senin Rıza hocayı tebrik ve takdirinle başlayıp, sorularla devam eden yorumun var ya bir daha oku onu. Çünkü soruların hepsinin cevabı bir tane SENİN SAYIN RIZA HOCAN. Abdulkadiri oynatmayan SENİN SAYIN RIZA HOCAN, Eneramoyu sakat sakat oynatan SENİN SAYIN RIZA HOCAN. Kadiri ısrarla oyunda tutup Mehmet Nas'ı ısrarla yedek oturtmaya çalışan SENİN SAYIN RIZA HOCAN.

4. Bende şunu söylüyorum. İBB maçını bilemem ama 'Kontrolsüz Güç Güç değildir.' Sen teknik direktörüne sanki DÜKKANIN SAHİBİ muamelesi yaparsan. Bırak futbolcular üzerinde adaletli olmayı, taraftarına bile aşağılamasına, azarlamasına izin verirsen KÜMEYE OYNAMA YOLUNDA herkesi cesaretlendirirsin. HEP SOYLEDİM SOYLUYORUM, RIza Hoca seninle mukavelesi varken gidip BJK ile kırıştırdı mı? Sende şöyle bir dönemde git bilmem hangi hocayla bi akşam yemeği ye. Birileri mesajı alsın...

keko 58
03.12.2012, 08:17

Golleri nasil yedik?

3. Adem Kocak kim?

4. Borjan kim?

5. Ugur kac yasinda?

7. Bednar öldumu?

benim görüsüm birisi daha cikti

Tsk Kardesim sana sonuna kadar katiliyorum ellerine ve agzina zaglik

NOT: KADIR UNUTMUSSUN :D

alaattin 5858
03.12.2012, 08:38
Şimdi kardeş ben ibb maçını seyredemedim, yorum yazma niyetimde yoktu. Maçla alakalı birşeyde yazmayacağım.

1. 32 yaşındayım, İnşaat mühendisiyim, ankarada yaşıyorum. Zeka yaşı konusunda da terazin varsa ölç.

2. Özel şirkette çalışıyorum. Ekmeğimi taştan çıkarıyorum ama hiç kimseye hitapta bulunurken 'benim sayın RIZA ÇALIMBAY hocamızı' diye bir hitapta bulunmuyorum. YAzdığın hitap bile senin niyetini belli etmiş. Açık adresini yollasan Rıza hoca okuyorsa yorumunu sana kırmızı kurdela yollardı.

3. Senin Rıza hocayı tebrik ve takdirinle başlayıp, sorularla devam eden yorumun var ya bir daha oku onu. Çünkü soruların hepsinin cevabı bir tane SENİN SAYIN RIZA HOCAN. Abdulkadiri oynatmayan SENİN SAYIN RIZA HOCAN, Eneramoyu sakat sakat oynatan SENİN SAYIN RIZA HOCAN. Kadiri ısrarla oyunda tutup Mehmet Nas'ı ısrarla yedek oturtmaya çalışan SENİN SAYIN RIZA HOCAN.

4. Bende şunu söylüyorum. İBB maçını bilemem ama 'Kontrolsüz Güç Güç değildir.' Sen teknik direktörüne sanki DÜKKANIN SAHİBİ muamelesi yaparsan. Bırak futbolcular üzerinde adaletli olmayı, taraftarına bile aşağılamasına, azarlamasına izin verirsen KÜMEYE OYNAMA YOLUNDA herkesi cesaretlendirirsin. HEP SOYLEDİM SOYLUYORUM, RIza Hoca seninle mukavelesi varken gidip BJK ile kırıştırdı mı? Sende şöyle bir dönemde git bilmem hangi hocayla bi akşam yemeği ye. Birileri mesajı alsın...
gardaş söylediklerine aynen katılıyorum yalnız bazı eksikler var.uğur kavuk hala ilk 11 oynuyor ve hala kaptan doğa olayındaki hataları manisa maçı askadroyla 90 dakika oynamak say say bitmiyor gardaş sende haklısın hangi bir hatasını yazıcan yazmakla bitmiyor

Ferhat06
03.12.2012, 09:39

Serdar bey,arkadaşın 'zeka yaşı' ve 'futboldan anlama' gibi buradaki arkadaşları aşağılayan söylemleri tabiiki rencide edici.Ama gine de özürle bitirdiği için mesajını, hatasını telafi etmiş diyelim.
Hocalar ve hacılar geçicidir:bu takımın sahipleri yönetimdeki ve tribündeki Sivasspor sevdalılarıdır.Vesselam.

Serdar63972
03.12.2012, 10:09
Serdar bey,arkadaşın 'zeka yaşı' ve 'futboldan anlama' gibi buradaki arkadaşları aşağılayan söylemleri tabiiki rencide edici.Ama gine de özürle bitirdiği için mesajını, hatasını telafi etmiş diyelim.
Hocalar ve hacılar geçicidir:bu takımın sahipleri yönetimdeki ve tribündeki Sivasspor sevdalılarıdır.Vesselam.

Teknik ekipte bir gram suç yok. Hep kendimden örnek veriyorum gene öyle yapacağım. Çalıştığım iş yerınde göz göre göre hatalar yapayım, gidip başka şirketle görüşmeler yapayım, çalıştığım yere çevremdeki insanlara saygısızlık yapayım ve patronum sonuna kadar arkmada olsun şurda üç kuruşa çalıştığım yerde benim bile bi yerlerim kalkar.
Şimdi teknik ekibin bariz hataları var, herkes yazmış okunabilir. Bu hatalar karşısında herkes şahit, taraftara yükleniliyor. Rıza hoca istiyor ki başkan efendi bir adam kimsenin işine karışmıyor birde taraftarı susturursam çiftlik haline getirebilirim burayı. Çiftlik haline getirip ne yapacak demeyin gidip 31 yaşındaki yarım futbolcuya yarım seneliğine 1 milyon lira para verdirecek. Birde şu SİVASLI muhabbetine getirelim işi. Kardeşim 32 yasında inşaat mühendisiyim. Bende Rıza hoca gibi Sivaslıyım bana da bi inşaat şirketi sahip çıksa olmaz mı? İnşaat işinde yetenekliyimde. Bıyık altından gülüyonuz demi? Mesele bu hale gelmiştir. Basın sözcüsü olmayan, ülke genelinde takımını savunmaktan aciz olan yönetim. en azından basına ihtiyaç duymadan Rıza hocayı çağırıp şunları demelidir.

1. Kendi aldırdığın, oynatmadığın ama arkasından da kötü kaynana gibi konuştuğun futbolcular var. Oynat demiyoruz, bari SUS ve adamı hazırla.

2. Her sene altyapıdan en az 1 tane oyuncuyu ilk 11'e yerleştir. İki sene sonra yaş ortalamanı 22-23e çek.

3. Forma dağıtma konusunda adil olduğunu düşünmüyoruz, adil ol.

4. Transfer politikası olarak tüm kontrol sende değil. Bu kredini doldurdun. Klubün yetkilileri tarafından şu zamandır izlenen sivasspor için faydalı olabileceğine inandığımız futbolcuların listesi ve videoları sana ulaşacak. Hangi bölgede hangisinin faydalı olacağını düşünüyorsan listeden isim seç bize bildir. ( bu çok önemli bakın kurumsallaşan kulüplere transferi teknik adamlar değil klüp yapıyor.)

5. Beşiktaş ile ilgili maddeyi sözleşmenden kaldırıyoruz. Sana da 3 yıllık sözleşme öneriyoruz. Beşiktaş defterini kapat. Eğer bu üç yıl içinde sana BJK tan teklif gelirse BONSERVİSİN neyse verirler ve seni alırlar... Şimdi yaptığın gibi SİVASI ve SİVASSPORU aşağılayarak ne zaman isterlerse ben uçarım gibi demeçler verme.

6. Senden kimse şampiyon olmanı beklemiyor. Namağlup olmanı beklemiyor. Isıran - ruhu olan gelecek vaadeden bir takım kur....

vesair vesaire

Ferhat06
03.12.2012, 10:24
Teknik ekipte bir gram suç yok. Hep kendimden örnek veriyorum gene öyle yapacağım. Çalıştığım iş yerınde göz göre göre hatalar yapayım, gidip başka şirketle görüşmeler yapayım, çalıştığım yere çevremdeki insanlara saygısızlık yapayım ve patronum sonuna kadar arkmada olsun şurda üç kuruşa çalıştığım yerde benim bile bi yerlerim kalkar.
Şimdi teknik ekibin bariz hataları var, herkes yazmış okunabilir. Bu hatalar karşısında herkes şahit, taraftara yükleniliyor. Rıza hoca istiyor ki başkan efendi bir adam kimsenin işine karışmıyor birde taraftarı susturursam çiftlik haline getirebilirim burayı. Çiftlik haline getirip ne yapacak demeyin gidip 31 yaşındaki yarım futbolcuya yarım seneliğine 1 milyon lira para verdirecek. Birde şu SİVASLI muhabbetine getirelim işi. Kardeşim 32 yasında inşaat mühendisiyim. Bende Rıza hoca gibi Sivaslıyım bana da bi inşaat şirketi sahip çıksa olmaz mı? İnşaat işinde yetenekliyimde. Bıyık altından gülüyonuz demi? Mesele bu hale gelmiştir. Basın sözcüsü olmayan, ülke genelinde takımını savunmaktan aciz olan yönetim. en azından basına ihtiyaç duymadan Rıza hocayı çağırıp şunları demelidir.

1. Kendi aldırdığın, oynatmadığın ama arkasından da kötü kaynana gibi konuştuğun futbolcular var. Oynat demiyoruz, bari SUS ve adamı hazırla.

2. Her sene altyapıdan en az 1 tane oyuncuyu ilk 11'e yerleştir. İki sene sonra yaş ortalamanı 22-23e çek.

3. Forma dağıtma konusunda adil olduğunu düşünmüyoruz, adil ol.

4. Transfer politikası olarak tüm kontrol sende değil. Bu kredini doldurdun. Klubün yetkilileri tarafından şu zamandır izlenen sivasspor için faydalı olabileceğine inandığımız futbolcuların listesi ve videoları sana ulaşacak. Hangi bölgede hangisinin faydalı olacağını düşünüyorsan listeden isim seç bize bildir. ( bu çok önemli bakın kurumsallaşan kulüplere transferi teknik adamlar değil klüp yapıyor.)

5. Beşiktaş ile ilgili maddeyi sözleşmenden kaldırıyoruz. Sana da 3 yıllık sözleşme öneriyoruz. Beşiktaş defterini kapat. Eğer bu üç yıl içinde sana BJK tan teklif gelirse BONSERVİSİN neyse verirler ve seni alırlar... Şimdi yaptığın gibi SİVASI ve SİVASSPORU aşağılayarak ne zaman isterlerse ben uçarım gibi demeçler verme.

6. Senden kimse şampiyon olmanı beklemiyor. Namağlup olmanı beklemiyor. Isıran - ruhu olan gelecek vaadeden bir takım kur....

vesair vesaire

Süper yazmışsın.Örnek isteyenlere Kayseri örneği diyebiliriz.Adamlar FB maçında 91 doğumlu Salihi oynatıyor.Biz de Şabanı kiraya gönderiyoruz.

ccey
03.12.2012, 11:48
arkadaşlar eleştiriler de haklılık payı olmakla birlikte bu kadar ağır eleştiri takımı daha kötüye götürür bunlar hepsi geçer asıl kalıcı olan takım bu nedenle kişilere takılmayalım, eleştiriyi dozunda bırakalım ve takıma sahip çıkalım. Şu an rıza hocayı göndersen takım şampiyonluğamı oynayacak sanki. Takımın kapasitesi ve kalitesi bu bunun içinde mücadele ile farkı kapatmaları gerekiyor. Örtneğin kayseri maçında herks mücadele etti ve yendi, ama dün belediye mücadele etti biz seyrettik ve yenilgiyi kabul ettik malesef hiç bir mücadele olmadı, ama inşallah gs maçında mücadele geri gelir, takımımıza sahip çıkalım ve destek olalım

Serdar63972
03.12.2012, 12:30
arkadaşlar eleştiriler de haklılık payı olmakla birlikte bu kadar ağır eleştiri takımı daha kötüye götürür bunlar hepsi geçer asıl kalıcı olan takım bu nedenle kişilere takılmayalım, eleştiriyi dozunda bırakalım ve takıma sahip çıkalım. Şu an rıza hocayı göndersen takım şampiyonluğamı oynayacak sanki. Takımın kapasitesi ve kalitesi bu bunun içinde mücadele ile farkı kapatmaları gerekiyor. Örtneğin kayseri maçında herks mücadele etti ve yendi, ama dün belediye mücadele etti biz seyrettik ve yenilgiyi kabul ettik malesef hiç bir mücadele olmadı, ama inşallah gs maçında mücadele geri gelir, takımımıza sahip çıkalım ve destek olalım

Gardaş fal mı açalım, mücadelemi edecekler yoksa seyirmi edecekler diye... Nasıl çatır çatır paralarını alıyorlar çatır çatır koşacaklar. Artı Rıza gitse takım kafaya oynamayacak da vizyonu olan hedefleri olan birileri gelirse gelecek senelerin programı yapılır. Heeee bu arada bu vizyon önce klüpte başkanda olmalı...

FirtinaK
03.12.2012, 13:34

Kardesim kusura bakma ama maalesef senin gibiler sayesinde Riza Calimbay cesaret aliyor ve istedigi gibi davraniyor. Hatta bazi demeclerinde taraftara ders bile vermesini biliyor. Kimden aliyor bu cesareti dersin?

halimsancak58
03.12.2012, 15:40
bizim takım istanbula,antalyaya benzeri şehirlere geldimi tatile çıkmış gibi topunu oynar nasıl olsa taraftarımız çok bizi alkışlarlar gönderirler olur biter. takımın başında gördüğüm kadarıyla bi ABDURRAHİM ALBAYRAK yokki MOTİVE etsin gitsinler maça izlesin dursun başka bi şey yok ikaz eden yok böyle oldumu futbolcu napsın gördünüz maç bitiminde rakip takımla gülerek soyunma odasına gidiyo bizim taraftar potansiyelimiz yok ama takip eden milyonlarca insan olduğunu futbolculara hissettirmemiz lazım.geçen sene hiç yoktan takımda maçlarda takım ruhu vardı bu senede aynı kadroda eser yok 2 senedir burda herkes bas bas bağrıyo defans ta sıkıntı var RIZA HOCA görmüyo...transferde efendim gelmiyolar beğenmiyolar şehri yok öyle mazaret rıza hoca basarsan parayı bk nası gelmiyolar sonrada derler 5 lira veripte maça gelmiyosun konuşuyosun derler sen al o stad full çeker ama icraat yok burda böyle yazar dururuz. ben çok merak ediyom devre arasını demedi demeyin bu işin şakası yok iyi transfer yapmasak 2. yarı küme düşme adaylarından birincisi oluruz karamsar konuşmak istemiyorum ama gercekler bu??????:):):)

aselelektronik
03.12.2012, 18:31
merhaba bende çok üzgünüm.istanbulda yaşıyorum,ama kalbim sivasta ve sivassporda tvlerimizde hep seyirci stada gelmiyor diyorlar bence gelen geliyor ve takıma tezahürattan gırtlagımız patlıyor peki takım ne yapıyor,koca bir sıfır ne iç sahada ne dış sahada insanı n bir sabır derecesi vardır.trasferden bahsediyorlar illaki zoramı düşmemiz lazım.atalarımız ne demiş ne ekersen onu biçersin hiç şöyle skoru degiştirecek adamımız varmı yok flaştransfer varmı oda yok,bence dost acı söyler bankasyada bile zor tutunuruz,düşmek kolay ama bir daha çıkmak hayal alınan puanlar bizi kandırmasın sayın başkana selamlarımla saygılar sunarım.

savaş2
03.12.2012, 20:39
***rıza hocanın her mac ta olduğu gibi bu mactada bir sürü hataları oldu.ibb gibi acık futbolu seven bir takımın üstüne bu kadar gitmemeliydi.m. nas gibi ayağa pas yapabilen bir oyuncucu yedek cıkarıyor sahaya vede murat akcayı. ***bu güne kadar kazanılan puanlar katı defans,kötü oyun ve şans faktörüyle toplanmıştır.takım kupa macında 3-0 önde 2 yarıda gene hayrettini deniyor,kaan ismindeki genc oyucuyu böyle bir macta bir kere oyunda denememiştir.hocamız hazıra konuyor 7 yılda bir ziyayı kazandık.

***not-hocamızın bi tek doğru kararı maclara 7 yabancı oyuncuyu sahaya sürmemesidir-

ROMANTİK KATİL
03.12.2012, 23:41

Bu Yoruma İmza Atılır.

namso58
04.12.2012, 09:12
devre arasına 3 hafta kaldı. ara transfer döneminde ptt 1. ligi yakından takip eden biri olarak bir kaç oyuncu dikkatimi çekti.( inşallah sivasspor yönetiminden bir kaç kişininde dikkatini çekmiştir.) kayseri erciyesten sofyan hani, aladdin ve ragıp şanlıurfadan 2 numaralı siyahi oyuncu tizli, rizeden fahri bunların hepsi teknik kapasitesi yüksek iyi topcular DUYRULUR.

özmen58nadim
04.12.2012, 13:58
herkese selamlar
Benim burada yazdığım kelimeler ne sizleri küçük düşürmek nede RIZA ÇALIMBAY'ı göklere çıkarmak maksat sadece 2-3 haftada bir teknik direktör değiştiren takımlardan olmamak amacı ile yazdım
Tamam gönderelim RIZA hocayı varmı alternatf biri varsa yazın bilelim takımı soyup sovana çeviren ^^ takımı satan^^ ismini bile tiskinerek ağzıma bile almak istemiyorum B.U mu getirelim yoksa LORANT' mı kimi getirelim onun için herne olursa olsun en azından sezon sonuna kadar RIZA ÇALIMBAY ile devam edeceğiz bunun alternatifi yok şimdilik ayrıca bu takım küme düşmez ama ilk 10 içindede biraz zor bitirir bu ligi
RIZA hoca İBB maçı sonrası BJK maçı hakkında yorum yapmış bu kendinin ne kadar zayıf ve BJK ya zaafı olduğunun göstergesidir bu kendi ayıbıdır bunun öz eleştirisini kendi kendine yapmalı ve hatasını anlaması en büyük temennimdir kendi adıma umarım bir daha yapmaz
şimdi olumsuz eleştirileri bir kenara bırakma zamanı önümüzde çok kritik bir GS maçı var hepimiz birlik olup ele güne güne karşı taraftar nasıl olunur takım nasıl desteklenir gösterme zaman ^^

özmen58nadim
04.12.2012, 14:03
devre arasına 3 hafta kaldı. ara transfer döneminde ptt 1. ligi yakından takip eden biri olarak bir kaç oyuncu dikkatimi çekti.( inşallah sivasspor yönetiminden bir kaç kişininde dikkatini çekmiştir.) kayseri erciyesten sofyan hani, aladdin ve ragıp şanlıurfadan 2 numaralı siyahi oyuncu tizli, rizeden fahri bunların hepsi teknik kapasitesi yüksek iyi topcular DUYRULUR.

sevgili gardaşım haklısın saydığın isimler teknik kapasite olarakda istikrar olarakda kondisyon olarakda kaliteli futbolcular ama bizim alt yapı olsun yedek kalıp forma şansı bulamayan çok kaliteli futbolcularımız var onlara bir kere olsun şans verseler neler yapacaklarını herkes görür ve eminiki bir kere forma giyseler bir daha çıkarmazlar

FirtinaK
04.12.2012, 14:56

Gardas yazdigin isimler güzel ama sonra bizim hoca onlara Süperlig idmanlarina ayak uyduramiyor demesin. Malum PTT 1. Lig oyunculari onlar :)

Külhan
04.12.2012, 16:22
Riza hocaya cok is düsüyor biraz tatli sert ol hoca bu ne pisiriklik kendini takimda kabul ettir sen hocasin ama adaletide elden birakma ben avrupadayim hemen hemen avrupanin her macini seyrediyorum hocalar elde not defteri hangi oyuncu hata yapti hangi oyuncu randiman vermedi hepsini kare kare takip ediyorlar mactan sonra herkesin hatasini video ortaminda yüzüne söyleyorlar eger diger macta düzeltmesse iki üc mac yok malisef bizde böyle bir durum pek görmüyorum futbolcuyu suclamak yerine yüz yüze konusmak cok daha mantikli hoca her futbolcunla tek tek ilgilen güven ver bu genclerin senin verecegin morale cok ihtiyaclari var bunu böyle bil.

kaplanlı
04.12.2012, 17:14
sahada rıza hoca da dahil iyi olan hiç kimse yoktu.maça iyi hazırlanılmamış takımda maçı kazanacak hava hiç yoktu.rıza hocanında yanlışları eklenince sonuç kaçınılmaz oldu.futbolda bunlar var.biz staddan çıkarken destek tezahüratı yaparak çıktık.doğrusuda buydu.