Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay'dan özel terapi
SivasSpor.Com 06.12.2012, 07:26 http://resimzade.com/Show.html?i=38782&token=47762
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında yediği gollerden dolayı eleştiri oklarını üzerine alan kaleci Milan Borjan ile özel bir toplantı gerçekleştirdi.
Kırmızı-beyazlıların dünkü idmanı öncesinde tüm futbolcularla durum değerlendirmesi yapan ve İstanbul B.B. deplasmanında yapılan hataları masaya yatıran tecrübeli çalıştırıcı, yaklaşık 45 dakika süren toplantının ardından kaleci Borjan ile özel olarak ilgilendi.
Son haftalarda kalede vasat bir performans sergileyen Borjan'a uyarılarda bulunan Çalımbay'ın, genç file bekçisini ilerleyen haftalarda daha dikkatli olması konusunda uyardığı öğrenildi.
Sivas'ın Sesi
ROMANTİK KATİL 06.12.2012, 08:04 Tutaydın topu getme deyeydin borjan. Galatasaray macında iyi olursun insallah.
http://resimzade.com/Show.html?i=38782&token=47762
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında yediği gollerden dolayı eleştiri oklarını üzerine alan kaleci Milan Borjan ile özel bir toplantı gerçekleştirdi.
Kırmızı-beyazlıların dünkü idmanı öncesinde tüm futbolcularla durum değerlendirmesi yapan ve İstanbul B.B. deplasmanında yapılan hataları masaya yatıran tecrübeli çalıştırıcı, yaklaşık 45 dakika süren toplantının ardından kaleci Borjan ile özel olarak ilgilendi.
Son haftalarda kalede vasat bir performans sergileyen Borjan'a uyarılarda bulunan Çalımbay'ın, genç file bekçisini ilerleyen haftalarda daha dikkatli olması konusunda uyardığı öğrenildi.
Sivas'ın Sesi
Milan Borjan mi??? Hoca sen önce bizim Defan topla ondan sonra Kalleciye
gec adam ne yapsin Defans Calismasa???????????:mad:
alaattin 5858 06.12.2012, 08:47 milan borjan iyi bir kaleci değil fakat belediye maçında yenilen gollerde enson suçlanacaklardan biri milan borjan dır. uğur kavuk resmen alda at diye asist yaptı.ikinci golde yine kadir klasiği bir gol yedik.bu maç bana ingiltere türkiye 8-0 lık maçta kova yaşarla defans oyuncusu abdulkerim in golü yedikten sonra aralarındaki konuşmayı hatırlatıyor. omaçta abdulkerim hata yapıyor ingiltere gol atıyor.her hatası gol oluyor.her seferinde abdulkerim kaleci yaşardan kızmasın diye yedikleri gol sonrası tamam abi benim hatam gol benim diyor.en sonunda kaleci yaşar artık patlıyor.olum tamam gol benim diyorsun ama yarın gazeteler öyle yazmıyacak kova yaşar yine 8 yedi diye yazacaklar.bu konuşmayı hem yaşar hem abdulkerim televizyonda doğruladı.şimdi sorarım size gol kimin
58sinan58 06.12.2012, 08:55 isabet lomuş borjanın böyle bir uyarıya ihtiyacı vardı belediye macının ilk onbeş yirmi dakikasında kale hariç her yerde dolandı hatta birara neredeyse orta sahaya kadar geldi bilmiyorum belkide kendine çok güveniyor ama ben borjanı begenen biri olarak yediği golleri ona hiç yakıştıramadım tabi burda birtek borjanıda suclamamak lazım rıza hocam bence bir terapide beledyeli oyunculara asist yapan kadir ve uğura uygula
ankastre 06.12.2012, 10:39 bu maçda borjaan çok iş düşecek gibi özelliklede uzaktan şut atarlarsa.yoksa borjana fazla iş düşmez gibi defans bloğmuz sağlam olursa
58_babacan_58 06.12.2012, 11:07 Kaleci napsın be kardeşim o pozisyonlarda,takımın hiçmi suçu yok işi borjana yüklemiş hemen.
İbb maçında defansın çalışmadığı söyleniyor !İnanin gülesim geldi yahu çalışan neresi vardiki?Boryana özel terapi yapamisken Erman,Enaroma,Uğur bunlarda faydalansa diyorum.
Bizim takım İMKB benziyor bir haftası digerini tutmuyor
cenk5821 06.12.2012, 11:36 Sank takım barcelona gibi top oynuyor da takım hata yapmıyorda kaleciyi kötülüyoruz.
birinin de cıkıp Rıza hocaya terapi yapması lazım.
B.DUMANLI 06.12.2012, 11:53 Benim bildigim terapi isinden teknik direktörler sorumlu olmazlar ama gördügüm kadariyla bizde hersey mümkün....
ROMANTİK KATİL 06.12.2012, 16:08 Rıza hoca terapiyi bırak sen kendi işine bak. Bu sözü hatırladınmı Rıza Hoca:?
hasanim58 06.12.2012, 18:12 hocam ne terapisi ya al eline haydari ver ALLAH im ver bakiyim bidaha gol yiyomu tabi defans taki bazilarina da lazim haydar bak nasil bir terapi cikiyor ortaya
hasanim58 06.12.2012, 18:13 askerlik usulu vuramadinmi iki el kundagi yersin kaba etlerine erkeksen vurma bidaha heeee ne terapisi
yener_sahin 06.12.2012, 18:15 Mental tutsunlar o futbolcularla ilgilenir...rıza hocaya da oyuncu değişiklikleri konusunda birisi uzun bir seminer yapsın.Çünkü terapi ile halledilemecek kadar büyük sıkıntısı var.Uzun uzun seanslar yapılmalı...
Asıl terapi sana lazım hocam. Oyuncu değişiklikleri için, forvette adam yokken, forvetsiz oynadığımız halde Abdulkadir'i karşılaşmanın bitimine 2 dakika kala oyuna alman için..:confused:
cemahmety 06.12.2012, 19:21 Ben Borjanın İBB maçında holmenin attığı golde çok büyük bir hatası olduğuna inanmıyorum oradan o şutun geleceğini kaç tane kaleci bilebilirdi ki ? (Süperlig standartlarında)
tekdoktirin 06.12.2012, 19:41 ya hoca sen iyi bir insansın malum ama olmu yor sart ol bence kazanacaksın
cılgınsivas58 06.12.2012, 23:34 sadece borjanamı
erman ugur kadir pedriel adem bunlar nerde acaba bunlar çok mu süper oynuyor
dogan5880 07.12.2012, 06:42 keşke sıvas formasını gıyen borjan gıbı yurekten oynasa takım gol atıyor orta sahaya kadar koşuyor ben çok ama ..cok sevıyorum borjanı
35kağan58 07.12.2012, 08:45 Geçen sene de Senecky oynamış ve saçma sapan gollerle sahamızda 4 gol yiyerek maçı tamamlamıştık.
O maçtan sonra Rıza Hoca kalecileri değişsek biz 4 atardık demişti.
Zaten 5 tane kalecimiz olması kalede yaşadığımız sıkıntının en büyük göstergesi.
Başka hangi süper lig ekibinde 5 tane kaleci var??? çok merak ediyorum.
|