Orijinalini görmek için tıklayınız : Karabük'e bekliyoruz...
http://b1212.hizliresim.com/14/b/grwzq.jpg
Her yerde her yerdeyiz diye başlattığımız sloganın bir adımıda Karabükte....
Bu hafta sonu oynanacak Karabükspor - Sivasspor maçına Karabük ve çevre illerdeki tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz.
Bu vesile ile tekrar bu oluşumda emeği geçen üyemiz Nurullah Bulut ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz...
Casanova Rasit 10.12.2012, 01:41 Karabük bizi yener...
sivas caplanı 10.12.2012, 02:16 karabüke yakın olan arkadaşıları gelebilecek arkadaşları bekliyoruz http://www.facebook.com/events/391456170934787/392294270850977/?notif_t=plan_mall_activity
Rallim58 10.12.2012, 09:20 Karabük çevresinde yaşayan yiğidoların katılımı olur inşaallah.
Taraftar gider destek vermesine verir de, takım onları güldürür mü? orası şüpheli.
cenk5821 10.12.2012, 11:13 Karabük bizi yener...
Hocam bu paylaşımla Karabüğün bizi yenmesinin ne alakası var. :confused:
''Samed58'' 10.12.2012, 13:40 Bu macta taraftarin buyuk bir rolu var.
iyi destek olursak bu maci aliriz
HababamHa 10.12.2012, 15:06 deplasmanda takıma destek olacak tüm yiğido gardaşlarıma sonsuz selamlar.
sivas caplanı 10.12.2012, 15:55 maca herkezi bekiliyoruz..............
sivas caplanı 10.12.2012, 15:56 http://www.facebook.com/UniYigidokbu
dedebali58 10.12.2012, 17:03 takımı eleştirmek,kızmak ayrı şey mümkün olduğunca maçlarına gidip desteklemek ayrı şey her zaman her yerde sivassporluyuz,maça zahmet edip giden yiğidolara selam olsun inşallah desteklerinizle galip geliriz...
Karabük ile aramız iyi. Giden arkadaşlar da umarım takımı destekler ve en az 1 puanla döneriz. Karabükspor taraftarında bildiğim kadarıyla Sivaslı tribün liderleri var. Centilmence bir maç olsun.
Karabük ile aramız iyi. Giden arkadaşlar da umarım takımı destekler ve en az 1 puanla döneriz. Karabükspor taraftarında bildiğim kadarıyla Sivaslı tribün liderleri var. Centilmence bir maç olsun.
Evet doğru Taraftar liderlerinden bir tanesi Sivaslı, bunları yöneten ve yönetim içerisinden de bu arkadaşı destekleyen ****** Güzelaydın ise yakınen tanıdığımız Kastamonu lu bir arkadaşımız. Bir çok kez katıldığımız maçlarda da topluca bizleri alkışlayıp ''Güle güle gidiniz'' tezahüratları yapmışlardı...
Anadolumuzun insanı güzel, hele birde bizden birileri de varsa daha da güzel... Yeterki bazı çevreler tarafından nifak sokulmasa...
sivas caplanı 12.12.2012, 00:39 http://www.facebook.com/images/spacer.gif
afişimizde hazır ya sizler arkadaşlar ????
sivas caplanı 12.12.2012, 00:42 http://www.facebook.com/images/spacer.gif
izmirliyigido 12.12.2012, 09:08 Takım iyi oynamasa da taraftar olarak yanında olmamız gerekiyor. Dün Gaziantep'te tribünlerde 10 kişiyi bile bulmayan taraftarlarımız ekranlara renkli görüntüler verdiler çok mutlu olduk. İnşallah Karabük'te de bu sayı katlanır ve Yiğidolar takımlarını yalnız bırakmaz.
Başı çeken arkadaşlara teşekkürler..
.
Gurbetelden Yigidoma desdek verenlere selam olsun sizlerin az olmasi önemli degil özolmasi coooook önemli malumunuz bir Fil ile karinca hikayesi varya aynen onungibisiniz karinca gücsüz aciz fil ise hantal ve iri ama karincalar filin isini bitirmesini cok iyi bildiler neticede fil malub ve yokolub bitti sizde insallah kara bükü sallayacak ve yikacaksiniz .
ROMANTİK KATİL 12.12.2012, 11:52 Karabüge gidip takımızı yanlız bırakmayacak ve sonuna kadar destekleyecek YİGİDOLARA tesekkürler. Bizde sizlerle ekran basında aynı duygular içerisinde olacagız. Tek VUCUT Tek YÜREK olup anlımızın akıyla kazanırız insallah.
Ne güzel bir şey
Karabükte ÜniYigoda kurmuşsunuz
Çok gurur verici
hepinize sevgi ve selamlar,
Abdullah DuMaN 12.12.2012, 16:54 Geçen sene Karabük'te maçı izlemiş çok değerli insanlarla bir araya gelmiştim skor istediğimiz gibi olmasa da takımı desteklemek için birçok yerden gelen taraftarı görmek mutluluk vericiydi.
58YIGIDO58 12.12.2012, 17:05 bu Maci karabük kazanir gecmis olsun Sivasspor
erhan 10 12.12.2012, 19:43 Bu maça üniversite öğrencileri olarak istekli ve donanımlı bir şekilde çıkacağız ve inanıyorum ki maçı kazanacağız.Elimizden geldiğince son dakikaya kadar destek vereceğiz ve gelebilecek olan tüm Sivaslıları Karabük'e bekleriz.İddia ediyorum Karabük bir daha böyle bir deplasman taraftarı göremeyecek.İnşallah her şey yolunda gider ve bu hafta güzellikler adına milat olur...
sivas caplanı 14.12.2012, 20:29 Takımımız karabüke geldi fotoğraflar az sonra
58_SEMİH_58 14.12.2012, 20:39 Karabük'lü Yiğidolar takıma güzel karşılama yapmış :)
http://resimzade.com/Show.html?i=38838&token=31930 (http://resimzade.com/Show.html?i=38838&token=31930)
bu Maci karabük kazanir gecmis olsun Sivasspor
Futbol bu hiç belli olmaz o yüzden seviyorum futbolu tahmin edilmiyor
Helal olsun arkadaşlara güzel bi organize yaptılar
favori58 14.12.2012, 22:04 Akşam Karabüke giden Sivasspor'u muhteşem biçimde karşılayan arkadaşlarda teşekkürd ederim. Orda bulunan ama ismini şu anda hatırlayadığım bir Yiğido ile Aptullah yiğit abi sürekli telefonla konuştu. Eskişehir-Bursa maçını Aptullah abiyle bizim iş yerinde izledik,valla telefon konuşmasından maçı bile düzgün izleyemedi,anladığım kadarıyla ordaki arkadaşlarla Sivasspor kafilesinin irtıbatını sağlamak için epeyce uğraştı. fakat,rıza hoca ordaki gençlere hiç iyi davranmamış.bu olayın iç yüzünü bilen vara lütfen yzsın
sivas caplanı 14.12.2012, 22:18 vet o arkadaş bendim sivasspor tesislerini aradım bana sadece takımın cıktını ve başka bilgi veremeyeceklerini söylediler bizler burad 40 gönülü üniversite genci olarak takımımızı en ii şekilde karşılamak ama yönetim bize o takım ile ilgilene menejerin telefonunu bile veriyor sonra ben abdullah abidenyardım istedim allah razı olsun dakka başı bana bilgi verdi 6 itibaren beklemeye başladık cünkü saatini bilmdiğimiz için bazı arkadaşlar evine gitti bazıları kaldı sonra takım geldi meşeleler eşliğinde takımı otele götürdük ben cicek verdim Rıza Hoca yere atar gibi aldı ve hiç konuşmadan yerden sürüyerek götürdü 3 futbolcu hariç yüüzmüze bakan olmadı suarez hayrettin ve ziya gerisi sanki biz yokmuşuz gibi otele gitti bizi görmediler bile /başkanıma sesleniyorum sonra diyorsun bu taraftar nerede ben bir haftadır o adamları toplamak için çalışıyorum onların bize yapacağı bir gülümsemek ama biz yine seviyoruz siiz değil SİVASSPORU mAÇTADA Üniyiğido Karbük olarak herşeyi yapacaz
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/281347_570843432942894_1059115 297_n.jpg
Akşam Karabüke giden Sivasspor'u muhteşem biçimde karşılayan arkadaşlarda teşekkürd ederim. Orda bulunan ama ismini şu anda hatırlayadığım bir Yiğido ile Aptullah yiğit abi sürekli telefonla konuştu. Eskişehir-Bursa maçını Aptullah abiyle bizim iş yerinde izledik,valla telefon konuşmasından maçı bile düzgün izleyemedi,anladığım kadarıyla ordaki arkadaşlarla Sivasspor kafilesinin irtıbatını sağlamak için epeyce uğraştı. fakat,rıza hoca ordaki gençlere hiç iyi davranmamış.bu olayın iç yüzünü bilen vara lütfen yzsın
Rıza çalımbaydan kimse gülücük veya tebessüm beklensin hep gergin asık suratlı,gayseri maçı öncesi biz tesislere gitmîştik takımı yolcu etmek îçin aynı tavrı sergiledi,:mad::mad:
sivas caplanı 14.12.2012, 22:22 http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/media/set/?set=a.570843359609568.148135. 454618591232046&type=1
sivas caplanı 14.12.2012, 22:26 sağolunnnn abiii
http://www.facebook.com/UniYigidokbu
DOGU_BEY 14.12.2012, 22:31 Rıza hoca taraftara şöyle böyle olsun, işine baksın diyeceğine kendisi önce taraftarla nasıl düzgün diyalog kurulur ve taraftara nasıl davranılır onu öğrensin...Oradaki YİĞİDOLAR akşam akşam çıkmışlar ve süper bir organizasyonla hem de Karabük gibi asla böyle bir karşılamanın bile yapılacağını düşünmediğimiz bir şehirde takımı bağrına basmışlar..Ama hoca ve diğerlerinin tavrı kocaman bir SIFIRRR..fakat her şeye rağmen ordaki Yiğidoların hepsine helal olsun, sağolun varolun...Rıza hoca sana da yazıklar olsun; sen hemşeri olma kimliğinle en azından çıkıp orada iki laf edip basit bir teşekkürle o taraftarı kalbi kırık şekilde yollamamalıydın..Ama senin kredin benim gözümde - hele ki bugün ki tavrınla - artık bitmiştir!
sivas caplanı 14.12.2012, 22:34 bende rıza hoca severdim ama bugünnden sonra şampiyon oynatsa bile gitmesini istiyorum o organizasyonu yapan beni arkadaşlarım hep hüüznlü bir şekilde döndü ben trabzonspor takımın karşılamasına gittim şenol hoca güldü eğlendi espiri bile yaptı helal olsun hocammm
favori58 14.12.2012, 22:52 Rıza hoca taraftara şöyle böyle olsun, işine baksın diyeceğine kendisi önce taraftarla nasıl düzgün diyalog kurulur ve taraftara nasıl davranılır onu öğrensin...Oradaki YİĞİDOLAR akşam akşam çıkmışlar ve süper bir organizasyonla hem de Karabük gibi asla böyle bir karşılamanın bile yapılacağını düşünmediğimiz bir şehirde takımı bağrına basmışlar..Ama hoca ve diğerlerinin tavrı kocaman bir SIFIRRR..fakat her şeye rağmen ordaki Yiğidoların hepsine helal olsun, sağolun varolun...Rıza hoca sana da yazıklar olsun; sen hemşeri olma kimliğinle en azından çıkıp orada iki laf edip basit bir teşekkürle o taraftarı kalbi kırık şekilde yollamamalıydın..Ama senin kredin benim gözümde - hele ki bugün ki tavrınla - artık bitmiştir!
Site yönetimindenr rica edyorum,bu konuya ayrı bir başlık açılsın,çok önemli,bende rıza hocayı kınıyorum,bu nasıl istanbulda yetişmiş,anti sosyal bir adam!
sivas caplanı 14.12.2012, 23:14 http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=18697
yigidolar06 14.12.2012, 23:16 bende rıza hoca severdim ama bugünnden sonra şampiyon oynatsa bile gitmesini istiyorum o organizasyonu yapan beni arkadaşlarım hep hüüznlü bir şekilde döndü ben trabzonspor takımın karşılamasına gittim şenol hoca güldü eğlendi espiri bile yaptı helal olsun hocammm
Üzülme ben hangi birini anlatayım bizim sevdamız Kırmızı Beyaz Sivasspor Rıza hoca taraftara tavır koyamaz
etlidöktürek 14.12.2012, 23:18 beyler neler oldu meraktan ölecem valla? ne yaptı rıza hoca?
etlidöktürek 14.12.2012, 23:29 [QUOTE=sivas caplanı;821229]vet o arkadaş bendim sivasspor tesislerini aradım bana sadece takımın cıktını ve başka bilgi veremeyeceklerini söylediler bizler burad 40 gönülü üniversite genci olarak takımımızı en ii şekilde karşılamak ama yönetim bize o takım ile ilgilene menejerin telefonunu bile veriyor sonra ben abdullah abidenyardım istedim allah razı olsun dakka başı bana bilgi verdi 6 itibaren beklemeye başladık cünkü saatini bilmdiğimiz için bazı arkadaşlar evine gitti bazıları kaldı sonra takım geldi meşeleler eşliğinde takımı otele götürdük ben cicek verdim Rıza Hoca yere atar gibi aldı ve hiç konuşmadan yerden sürüyerek götürdü 3 futbolcu hariç yüüzmüze bakan olmadı suarez hayrettin ve ziya gerisi sanki biz yokmuşuz gibi otele gitti bizi görmediler bile /başkanıma sesleniyorum sonra diyorsun bu taraftar nerede ben bir haftadır o adamları toplamak için çalışıyorum onların bize yapacağı bir gülümsemek ama biz yine seviyoruz siiz değil SİVASSPORU mAÇTADA Üniyiğido Karbük olarak herşeyi yapacaz
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/281347_570843432942894_1059115 297_n.jpg[/QUOTE
rıza hoca akşam akşam moralimi bozdun:( derdi ne bu adamın arkadaş.. SİVASSPORUMUZU KARABÜKDE ASLANLAR GİBİ KARŞILAYAN TÜM YİĞİDOLARA SELAM OLSUN!!!
Rallim58 14.12.2012, 23:36 Site yönetimindenr rica edyorum,bu konuya ayrı bir başlık açılsın,çok önemli,bende rıza hocayı kınıyorum,bu nasıl istanbulda yetişmiş,anti sosyal bir adam!
Karabük'te özverili çalışma yaparak, kafilenin Karabük'e giriş saati belli olmamasına rağmen tüm olumsuz hava şartlarına rağmen bekleyen tüm Üniversiteli Sivasspor sevdalısı yiğidoları can-ı gönülden tebrik ediyorum. Anlatılanların doğru olmadığını düşünmek isterim ama maalesef olayı yaşayan yiğidoların anlatımları, yenilir yutulur cinsten değil. Anlaşılır bir tutum da değil.
Her ne kadar olumsuz bir davranış sergilenmiş olsa da, futbolcularımızın sitemizi an be an takipte olması nedeniyle konu açılmasının şu aşamada "Sivassporumuzu ve Sivasımızı" zedeler düşüncesindeyim.
Bunu söylerken konunun kapatılması anlamı anlaşılmamasını da hasseten belirtmek isterim.
B.DUMANLI 14.12.2012, 23:45 Rıza hoca taraftara şöyle böyle olsun, işine baksın diyeceğine kendisi önce taraftarla nasıl düzgün diyalog kurulur ve taraftara nasıl davranılır onu öğrensin...Oradaki YİĞİDOLAR akşam akşam çıkmışlar ve süper bir organizasyonla hem de Karabük gibi asla böyle bir karşılamanın bile yapılacağını düşünmediğimiz bir şehirde takımı bağrına basmışlar..Ama hoca ve diğerlerinin tavrı kocaman bir SIFIRRR..fakat her şeye rağmen ordaki Yiğidoların hepsine helal olsun, sağolun varolun...Rıza hoca sana da yazıklar olsun; sen hemşeri olma kimliğinle en azından çıkıp orada iki laf edip basit bir teşekkürle o taraftarı kalbi kırık şekilde yollamamalıydın..Ama senin kredin benim gözümde - hele ki bugün ki tavrınla - artık bitmiştir!
Taraftar BJK taraftari olsaydi söyliyecek bir cift sözü olurdu herhalde....BJK oldumu onun icin akan sular duruyor.Seyirciye küskünsün anliyoruz,fakat o kadar yolu gelen taraftarada bir tesekkür et cok ayip.Sivas´lilik insana sirt cevirmekmi?Buda yeni adetmi?
etlidöktürek 14.12.2012, 23:45 hocanın bir sıkıntısı varsa çıksın açıklasın tavır yapmanın anlamı yok..
yigidolar06 14.12.2012, 23:46 bende rıza hoca severdim ama bugünnden sonra şampiyon oynatsa bile gitmesini istiyorum o organizasyonu yapan beni arkadaşlarım hep hüüznlü bir şekilde döndü ben trabzonspor takımın karşılamasına gittim şenol hoca güldü eğlendi espiri bile yaptı helal olsun hocammm
(salim58) salim abinizle irtibata geçin resimdeki sol baştaki arkadaş sivassporun menejeri sizle irtibata geçirir çok iyi bir arkadaş sizlerle yakından ilgilenir telefonlaşırsınız
http://resimzade.com/Show.html?i=38839&token=86158 (http://resimzade.com/Show.html?i=38839&token=86158)
gerçekten üzücü. senede bir defa takımın oraya geliyor ve sen sıcak karşılamıyorsun. gülümse gülücük at diyen yok. zaten mizacının soğuk olduğunu biliyoruz.
şu açından da bakılabilir. babası rahatsızmış ona üzülüyor olabilir. ama yinede sağolun gençler bile dese kimse kızmaz.
neresinden tutarsanız bu olay elinizde kalır.
umarım pazar günü galip gelirizde bu olay kapanır.
asabibaba 15.12.2012, 00:05 Sivasspor için , Sivas için sağduyulu ve aklı selim olmak lazım lütfen dişimiz sıkalım ..
favori58 15.12.2012, 00:06 Karabük'te özverili çalışma yaparak, kafilenin Karabük'e giriş saati belli olmamasına rağmen tüm olumsuz hava şartlarına rağmen bekleyen tüm Üniversiteli Sivasspor sevdalısı yiğidoları can-ı gönülden tebrik ediyorum. Anlatılanların doğru olmadığını düşünmek isterim ama maalesef olayı yaşayan yiğidoların anlatımları, yenilir yutulur cinsten değil. Anlaşılır bir tutum da değil.
Her ne kadar olumsuz bir davranış sergilenmiş olsa da, futbolcularımızın sitemizi an be an takipte olması nedeniyle konu açılmasının şu aşamada "Sivassporumuzu ve Sivasımızı" zedeler düşüncesindeyim.
Bunu söylerken konunun kapatılması anlamı anlaşılmamasını da hasseten belirtmek isterim.
Rallim abi rıza hocanın yaptığı bu kaçıncı? Merak etme hiç bir futbolcunun morali bozulmaz tersine sevinir,cünkü anladığıma göre,futbolcular çok mutlu olmuş,ayrıca bu ylaşananlar yönetime ve başkana iletilmiş,rica ediyorum şu konuyu açın hiç olmazsa rıza hoca bir daha yapmazve biraz insanlara insan gibi davranır
ivancrayz 15.12.2012, 00:15 lütfen rıza beye öyle demeyin doga kaya gitti çok üzüntülü kendisi her gün akşam saatlerinde dogayla hasret gideriyormuş. laubali bir adam değilsin anladıkta mert ol bari taraftar dogayı gönderdi bednarı kimsenin haberi yokken aldın gönderdin 1 milyon Euro verdin ? ALLAH rızası için bir kerede çık mert gibi ben beşiktaşlıyım sivastan para kazanıyorum de yaf her hareketin olay maça giden taraftar sana bağırıyor sen kafanı çeviriyorsun. tamam 3 - 5 tane ipi kopuk adam olabilirde bu davranışlarının bir açıklaması olması lazım. hiç bir zaman bu karabükteki davranışını unutmayacaktır sivas halkı. İBRAHİM GODAMAN bile yapmadı şu yaptığını.
Rallim58 15.12.2012, 00:16 Rallim abi rıza hocanın yaptığı bu kaçıncı? Merak etme hiç bir futbolcunun morali bozulmaz tersine sevinir,cünkü anladığıma göre,futbolcular çok mutlu olmuş,ayrıca bu ylaşananlar yönetime ve başkana iletilmiş,rica ediyorum şu konuyu açın hiç olmazsa rıza hoca bir daha yapmazve biraz insanlara insan gibi davranır
Favori58 kardeşim, hiç kimse Sivas ve Sivassporun üzerinde olamaz. Bizler Sivas ve Sivasspor sevdalıları olan taraftarlarız. Herkes, gelip geçicidir, ama baki kalan Sivassporumuzdur. Karabük maçına kadar, bir taraftarın dediği gibi sabıredip şu karşılaşmayı bekleyelim. Sonrasında sen de ben de istemesem dahi bu konuyu hiç bir Allah'ın kulu bertaraf edemez. Unutmayınki, Pazartesi akşam Sivas'ta yapılan tüm spor proğramlarında işlenecektir.
Veya, sizin Abdullah Yiğit kardeşimle olan samimi yakınlığınızı bilmeyen yok. O zaman bu konuyu gazetesine taşısın, biz de buraya konuyu taşıyalım burada paylaşıp, kim nerede ne olayla karşılaştı ise (Rıza hoca ile ilgili) herkes yaşadıklarını anlatarak, tabiri caizse eteğindeki taşları döksün isteriz.
58MUAMMER58 15.12.2012, 00:49 yazılanları okuyunca sivassporumuz karabüktede yalnız kalmayacak onu anladıkda eğer gerçekten takımı kaRşılamaya gelen gençlere rıza hoca ve bazı oyuncuların tavrı böyle olmuşsa gerçekten ayıp olmuş hadi rıza hocayı biraz olsun anlıyabiliriz özel yaşamındaki sıkıntılar babasının rahatsızlığı takımın kötü gidişatı bazı maçlarda aleyhte tezahüratlar yapılması filan canını sıkmış olabilir futbolculara nedemeli size sevgisini sunmaya destek olmaya gelmiş gruba insan elsallar imza isteyene imza verir filan :mad:futbolcuların bunu yapmaya hakkıyok hocanında yok biz istanbulda takımıza destek olmak için 15 bin kişiyle kadıköy stadını doldurduk takım 4 yedi yinede taraftartrübüneçağırdı kimse el bile sallamadı diğer maçlardada öyle maça ister 30 bin kişi gelsin ister 3 kişi o 3 kişi takımı trübüne çağırıyorsa gidecek kardeşim
erhan 10 15.12.2012, 01:17 Bugün karşılamaya gidenlerden biri bendim.Rıza Hoca,Erhan Güven,Grosicki taraftarın yüzüne bile bakmadı.Tebessüm daha yok.Bizleri yok sayarak hızlı bir şekilde otele giriş yaptılar.Evet bu olay bizi çok üzdü ama şu da bir gerçek ki biz ÜniYiğido-Karabük olarak hiç susmadan var gücümüzle takıma destek vereceğiz.Hiç bir şey bizleri engellemez.Olayın fazla büyümesini istemiyoruz.Başkan gerekli özrü dilemiştir.Bu bence tatmin edicidir.Maçta da arkadaşlarımızla birlikte Rıza Hoca'yı tribüne çağırarak buzları eritmek niyetindeyiz.Haa o zaman da gelmezse kendisine diyecek sözümüz kalmaz.Saygılar...
ROMANTİK KATİL 15.12.2012, 01:42 Bugün karşılamaya gidenlerden biri bendim.Rıza Hoca,Erhan Güven,Grosicki taraftarın yüzüne bile bakmadı.Tebessüm daha yok.Bizleri yok sayarak hızlı bir şekilde otele giriş yaptılar.Evet bu olay bizi çok üzdü ama şu da bir gerçek ki biz ÜniYiğido-Karabük olarak hiç susmadan var gücümüzle takıma destek vereceğiz.Hiç bir şey bizleri engellemez.Olayın fazla büyümesini istemiyoruz.Başkan gerekli özrü dilemiştir.Bu bence tatmin edicidir.Maçta da arkadaşlarımızla birlikte Rıza Hoca'yı tribüne çağırarak buzları eritmek niyetindeyiz.Haa o zaman da gelmezse kendisine diyecek sözümüz kalmaz.Saygılar...
Üzülmemek sinirlenmemek elde degil. Sizler takımımıza destek vermişsiniz o sogukta beklemişsiniz. Sizlerin bir kabahati yokki buzlar erisin can kardesim. Rıza efendinin kendi kendine tripleri. Ama sunu unutmamak gerek Rıza Calımbye dahil hepsi birer birey.Ama SİVASSPOR koskocaman bir camia. Camia demek 7 milyon Sivaslıyı kapsayan bir durum. Tabiki bu 7 milyonun hepsi SİVASSPORA baglı degil. Ama ne olursa olsun bizler Sivaslı ve SİVASSPORLUYUZ. Simdiden sizlere vereceginiz destekten ötürü tesekkür etmeyi borc bilirim. Sizler sayesinde insallah macı alır döneriz.
erhan 10 15.12.2012, 01:56 Hava çok soğuktu evet hatta tam bir memleket havasıydı otobüsle geldi adeta ama ortam inanın çok sıcaktı üniversiteden hemşehrilerimizle bir araya geldik otobüsün geç gelmesi kaynaşmamızı sağladı belki de..Biz de sizlere müteşekkiriz yorum ve desteklerinizden dolayı sağ olun var olun.Amacımız Sivasspor'un sahipsiz olmadığını göstermektir.Rıza Hoca konusunda sizi anlıyorum ama maçın tadı kaçsın istemiyorum.Bu coşku bitmemeli ve dediğiniz gibi inşallah maçı alır aslanlar gibi uğurlarız takımımızı.
ROMANTİK KATİL 15.12.2012, 01:59 Hava çok soğuktu evet hatta tam bir memleket havasıydı otobüsle geldi adeta ama ortam inanın çok sıcaktı üniversiteden hemşehrilerimizle bir araya geldik otobüsün geç gelmesi kaynaşmamızı sağladı belki de..Biz de sizlere müteşekkiriz yorum ve desteklerinizden dolayı sağ olun var olun.Amacımız Sivasspor'un sahipsiz olmadığını göstermektir.Rıza Hoca konusunda sizi anlıyorum ama maçın tadı kaçsın istemiyorum.Bu coşku bitmemeli ve dediğiniz gibi inşallah maçı alır aslanlar gibi uğurlarız takımımızı.
Dedigimiz gibi ne Rızalar gelir gecer. Esas olan Asıl olan SİVASSPORUMUZ. ALLAH bu takımı ve bizleri utandırmasın.
ROMANTİK KATİL 15.12.2012, 02:37 http://www.youtube.com/watch?v=GYetdqtCsAs
http://www.youtube.com/watch?v=gpp0Op222QA
http://www.youtube.com/watch?v=NrpjvDA0yPI
Deplasmana giden kardeslerimiz için Sivaslı taraftarlarımızın seslendirdigi besteler. Bilmeyen dinlemeyen arkadasların dinlemesini tavsiye ederim.
58_SEMİH_58 15.12.2012, 07:38 Bugün karşılamaya gidenlerden biri bendim.Rıza Hoca,Erhan Güven,Grosicki taraftarın yüzüne bile bakmadı.Tebessüm daha yok.Bizleri yok sayarak hızlı bir şekilde otele giriş yaptılar.Evet bu olay bizi çok üzdü ama şu da bir gerçek ki biz ÜniYiğido-Karabük olarak hiç susmadan var gücümüzle takıma destek vereceğiz.Hiç bir şey bizleri engellemez.Olayın fazla büyümesini istemiyoruz.Başkan gerekli özrü dilemiştir.Bu bence tatmin edicidir.Maçta da arkadaşlarımızla birlikte Rıza Hoca'yı tribüne çağırarak buzları eritmek niyetindeyiz.Haa o zaman da gelmezse kendisine diyecek sözümüz kalmaz.Saygılar...
Rıza Hoca ve futbolcuların yaptığı bu terbiyesizlikten dolayı başkan mı özür diledi :mad: Galiba bu takımda bir şeylerin değişme vakti.
Öncelikle Karabük'te takımı karşılayan genç kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ederim.Konu Sivasspor'sa öncelikle şunu çok iyi düşünmemiz gerek bu takım yaklaşık 660 km yol gelmiş bu uzun ve yorucu yolculuğun yorgunluğu stresi olamazmı.? Arkadaşlarımız keşke takımın kaç gibi Karabükte olacağını ve takımı karşılayacaklarını önceden belirtseler ona göre bi hazırlık yapsalardı belkide bukadar sıkıntı olmazdı.
Rıza hocamızın ve bağzı futbolcularımızın taraftara soğuk davranması bir tebessüm bile etmemesi doğrumu bana görede doğru değil ama hemen en ufak bişeyde takımı ve hocayı yerden yere vurursak işte bu yanlış olur.
Arkadaşlarımız belli bir çalışma yapmış o soğukta beklemişler ama bu çektiğiniz sıkıntılar isimlere değil Sivasspor takımına değer deyin fazla üzerinde durmayın derim.
Takım kaldığı otelde nezaman müsait olur bunu öğrenin size verilen saatte otele gidin gelişteki yaşadığınız o soğuk karşılamadan eser kalmadığını görürsünüz..
poolat58 15.12.2012, 13:23 rıza hoca biraz güler yüzlü olsan ne olur acaba merak ediyorum. dünya mı yıkılır. adam 5-1, 4-0 maç kazanıyor yine asık surat yine. o adamların emeklerine saygı göster hiç değilse. saatlerce sizi beklemiş, muhteşem bir organizasyon yapmışlar. hem de hiç ummadığımız karabük gibi uzak bir şehirde. ayıp ediyorsun rıza hoca. aynı şeyi şarkışlada da yapmıştın daha önce.
ROMANTİK KATİL 15.12.2012, 13:23 vet o arkadaş bendim sivasspor tesislerini aradım bana sadece takımın cıktını ve başka bilgi veremeyeceklerini söylediler bizler burad 40 gönülü üniversite genci olarak takımımızı en ii şekilde karşılamak ama yönetim bize o takım ile ilgilene menejerin telefonunu bile veriyor sonra ben abdullah abidenyardım istedim allah razı olsun dakka başı bana bilgi verdi 6 itibaren beklemeye başladık cünkü saatini bilmdiğimiz için bazı arkadaşlar evine gitti bazıları kaldı sonra takım geldi meşeleler eşliğinde takımı otele götürdük ben cicek verdim Rıza Hoca yere atar gibi aldı ve hiç konuşmadan yerden sürüyerek götürdü 3 futbolcu hariç yüüzmüze bakan olmadı suarez hayrettin ve ziya gerisi sanki biz yokmuşuz gibi otele gitti bizi görmediler bile /başkanıma sesleniyorum sonra diyorsun bu taraftar nerede ben bir haftadır o adamları toplamak için çalışıyorum onların bize yapacağı bir gülümsemek ama biz yine seviyoruz siiz değil SİVASSPORU mAÇTADA Üniyiğido Karbük olarak herşeyi yapacaz
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/281347_570843432942894_1059115 297_n.jpg
Alınacak bu mac ve diger maclar , hatta alınacak bir kupa dahamı degerli bu kardesimizin elindeki cicekten. Herkes aklı selim olalım diyor. Kısacası Sivas taraftarı susup yerine oturur diyemiyor. Biz hiç birseyde hakkımızı arayamayacak kadar gücsüz bir taraftar topluluguyuz. Dedigim gibi ne bu mac nede baska maclar bu taraftardan daha degerli degil. Baskanımız Mecnun ODYAKMAZADA bu taraftarın gönlünü aldıgı için tesekkürler. Önemli olan Mecnun Baskan gibi kişileri örnek alıp, diger ayak bagı olan kişilerden camiamızın kurtulması.
sivas caplanı 15.12.2012, 14:42 http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=571242766236294&set=vb.454618591232046&type=2&theater
Karabük maçı öncesi karşılama vidyosunu izlemek için tıklayınn karşılama bu ama teknik heyetin tavrı bu olmamamlı
Ertugrul 15.12.2012, 15:35 Futbol bir gösteri sanatı, artık endüstri halini almış büyük bütçelerle yönetilen bir gösteri sanatı. Ancak değişmeyen tek olgusu merkezinde taraftar oluşudur. Taraftarsız bir takım düşünülemez.
Sivasspor gibi koca bir şehri temsil eden bir takım sadece futbol takımı değildir. Sivasspor’ un omuzlarında sadece üç puan emeli yok, gurbette yaşayan hemşerilerimizin memleket hasretini gidermekte bu takımın boynunun borcudur. Sivasspor da vazife alan her kişinin bu bilinçle hareket etmesi gerekir. Profesyönel meslek ahlakı açısından da taraftarını iyi motive edemeyen, taraftarına hedefler gösterip hayal kurduramayan bir hoca ağzıyla kuş tutsa başarılı olamaz velevki başarısı skora yansımış olsa da büyük hoca olarak tarihe adını yazdıramaz…
Sivasspor.Com her zaman taraftarının yanındadır, taraftara yapılan haksızlıklar karşısında Yiğidoların özgür platformu olan sitemizde bunu tartışılması çok doğaldır. Aklı selimi kaybetmeden burada herkes eleştirebilirsiniz. Kimse takımdan üstün değildir ama kimsede taraftarsız bir takım olacağını düşünmesin. Bu takımın varlık sebebi Yiğidolardır…
Bu olaya özgü değildir bu yazdıklarım, genel ilke ve prensip açısından olması gerekendir.
(salim58) salim abinizle irtibata geçin resimdeki sol baştaki arkadaş sivassporun menejeri sizle irtibata geçirir çok iyi bir arkadaş sizlerle yakından ilgilenir telefonlaşırsınız
http://resimzade.com/Show.html?i=38839&token=86158 (http://resimzade.com/Show.html?i=38839&token=86158)
Sol tarafta ki oray otyakmaz çok kaliteli taraftarla arası çok iyi olan bir kulüp yetkilisi rıza çalımbAy ondan biraz nezaket öğrensîn
***suç yönetimde sanırım hocayı zorla durduruyorlar sanki,bırakalım hocanın tavırlarını bir kenara ,bende de hep şu dikkatimi çekti maçlarda bir kez bile olsun kırmızı beyaz eşofman görmedim.hep siyah-beyazla formayla hocayı maçlar da gördüm.
***bu kadroyla ilyas tüfekci daha başarılı olur bence
psychology58 15.12.2012, 17:45 Arkadaşlar Rıza hoca konusununda hemen taarruza geçmeyin bence.Yakın zamanda babasının rahatsızlandığını ve kendisinin sürekli İstanbul'a gidip geldiği haberini bu siteden okumuştum hocamızda bununla ilgili bir stres olabilir sonuçta babası.bu olayın üzerine bir de yorucu bir yolculuk eklenince çok da abartmamak lazım bence durumu.
favori58 15.12.2012, 18:34 Bu kaçıncı Rıza Çalımbay?
Nedir bu anti sosyal tavrın ne zaman normale döneceksin? Acaba 17 takımın hocası taraftarına senin gibi yapormu? Mesele,maçarda taraftara şirin görünmek değil,her zaman taraftarın yanında olmak,tıpkı taraftarın her zaman takımının yanında olduğu gibi
Bu tavrından dolayı seni kınıyorum Rıza Çalımbay..........
yorumyapıyombenya 15.12.2012, 19:26 Bu kaçıncı Rıza Çalımbay?
Nedir bu anti sosyal tavrın ne zaman normale döneceksin? Acaba 17 takımın hocası taraftarına senin gibi yapormu? Mesele,maçarda taraftara şirin görünmek değil,her zaman taraftarın yanında olmak,tıpkı taraftarın her zaman takımının yanında olduğu gibi
Bu tavrından dolayı seni kınıyorum Rıza Çalımbay..........
Sayın Yiğite yakınlığınızı geçmiş yazılarınızdan biliyorum, söyleseniz de Sayın Yiğit köşe yazısında bu durumu yazsa da daha çok kişi bu durumdan haberdar olsa.
favori58 15.12.2012, 21:39 Sayın Yiğite yakınlığınızı geçmiş yazılarınızdan biliyorum, söyleseniz de Sayın Yiğit köşe yazısında bu durumu yazsa da daha çok kişi bu durumdan haberdar olsa.
Sabah işyerinde apo abiyle birlikte kahvaltı yaptık.bunu konuştuk,öyle çok tepki gelmişki pazartesi proğramında işleyecekmiş. ayrıca yukarıda bir arkadaş babasının rahatüıszılığından streste olabilir diyor,rıza hoca bunu yeni yapmıyorki.sezon başında istanbuldan kampa gidenlerede aynı soğuklukğu göstermişti.artık rıza hocanın düzelmesi ve sivasspora layık olması gerekiyor
ankastre 15.12.2012, 22:19 Sabah işyerinde apo abiyle birlikte kahvaltı yaptık.bunu konuştuk,öyle çok tepki gelmişki pazartesi proğramında işleyecekmiş. ,,,,,,,,,
gardaş bu olay yaşandıysa çalımbay hoca ayıp etmiş buna tepki gösteren öğrenci çocuklarımızd asonuna kadar haklı.apo gardaşım duysa muhakkak yazardı niye yazmadı anlamadım.çalımbayla arası açılmasın diye yazmamıştır.yoksa yazardı.
Sayın Yiğite yakınlığınızı geçmiş yazılarınızdan biliyorum, söyleseniz de Sayın Yiğit köşe yazısında bu durumu yazsa da daha çok kişi bu durumdan haberdar olsa.
aynen eyle gardaşım, herkese duyurmak lazım, gazetede yazılanların farkı daha başka söz unutulur yazı kalır diye sözümüz var.apo gardaşıma biri söylesede yazsa.bende telefonu olsa arardım.gerçi oda çalımbayla bozuşmuyak diye yazmamıştır
Ben sanmıyorum Abdullah Yiğit'in gazete yazısında bu konuya değineceğini. Her zamanki gibi yine taraftarı eleştirir.
ankastre 15.12.2012, 22:41 Ben sanmıyorum Abdullah Yiğit'in gazete yazısında bu konuya değineceğini. Her zamanki gibi yine taraftarı eleştirir.
Gardaşım gece gece beni güldürdün yaa:D:D
favori58 15.12.2012, 23:13 aPTULLAH ABİ BANA YAZIP TV DE SÖYLEYEVEĞİNİ SÖYLEDİ DİYORUM ANLADINIZ HERHALDE AYRICA,karabükte okuyanlar biriside benim dayımın oğlu,onların takımla buluşmasını sağlayan,bugünde mecnun başkanla görüştüren Apo abidir,lütfen sivasspor konusunda o adama maksızlık etmeyin,başka konuda eleştirin ama Sivasspor konusunda kendimden daha çok onu taktir ederim.Taraftar için yaptıklarınn bilmeyen yok. GS maçında ben gözlerimle gördüm,taraftarın pankarıtını içeri aldıran emniyet müdürüyle tartışan Apo abiydi
Caner POLAT 16.12.2012, 00:03 Ben sanmıyorum Abdullah Yiğit'in gazete yazısında bu konuya değineceğini. Her zamanki gibi yine taraftarı eleştirir.
Adam haklı beyler.Tek şuçlu orda olanlar
kartalyiğido 16.12.2012, 00:14 bu ne kadar rıza eleştirisi, gidin takımınızı destekleyin,
HababamHa 16.12.2012, 07:31 Ben sanmıyorum Abdullah Yiğit'in gazete yazısında bu konuya değineceğini. Her zamanki gibi yine taraftarı eleştirir.
Gardaşıma aynen katılıyorum yazacak olsa cumartesi yazısında yazardı demekki yazmadı yazamadı bundan sonra yazarmı yazsada olur yazmasada olur.
Evvela Nurullah kardeşimden özür diliyorum yanlarında olamadığımdan dolayı. Malum tayinim çıktı ve yerleşme doğalgaz derken yetişemedim maalesef... Tekrar özür diliyorum Nurullahım...
Bugün olaya vakıf olmam için tüm yorumları okuduğumda iki ayrı kutup oluştuğunu farkettim. Buda eğriyi doğruyu tartışmamız açısından çok güzel bir durum.
Bu çocukların bu organizasyonu ne şartlar altında yaptığını bilen biri olarak şunu söylemek istiyorum. Hiç bir yönetici, hiç bir futbolcu ve hiçbir antrenör taraftarın üzerinde değildir. Taraftarsız bir kulüp koskoca bir hiçtir. Bu tezden yola çıkarak bu çocuklara yapılanları tasvip etmiyorum. Kim olursa olsun. Yahu ne olurdu şöyle çocukları onure edecek jestler yapsanız. Altı üstü 15-20 kişiler... Yazık... Umarım bunun yansıması çok fena olmaz...
B.DUMANLI 16.12.2012, 09:10 Bu site üzerinden malesef bazi arkadaslar Riza hocaya hitap ederken ölcüyü kaciriyorlar.Hal böyle oluncada yerden yere vurulan hocanin bu tutumu nasil olmaliydiki?Kendisine hakaret eden seyirciyi kucaklamalimiydi?Gecen hafta icerisinde Nail bey´in kupa özel programina katilan Riza hoca bayagi küskündü bunu ses tonundan anlamak mümkündü.Riza hoca seyirciye resmen küskün.Biz Sivas´lilar sabretmesini bilmiyoruz,bunun sonucundada karsimizdakini rencide ediyoruz.Sözlesmesi bu sezon sonunda bitecek Riza hoca su anda tavir koyduguna göre ayrilacaktirmutlaka.Riza hocaya (kendi hemserisine) tahammülü olmayan bir kisi bakalim yabanci birine nasil tahammül edecek bunu hep birlikte görecegiz.Kadir toplari kaybediyorsa bunun sonucunda kalemizde gol görüyorsak,Eneramo isteksiz oynayip 5 metreden toplari kaleye gönderemiyorsa ,Borjan zaman ayarlamasini iyi yapamayip kaleyi bosaltiyorsa ,Erman ve Grosicki cani istedikleri zaman oynayip ,cani istemediklleri zaman oynamazsa Riza hoca buna ne yapsin.Gecen sezon basi bir liste yapti ve o listeden Sivasspor bir santrafor bile alamadi Eneramo´ya dönüs yapti.Yapici olmak zor,kirici olmak cok kolay.Biz bunun ölcüsünü tutturamiyoruz.Bizki sehrimize yapilacak 25000 kisilik stadyuma seyirci kaliyoruz bunu kabulleniyoruz,elinde yönetimin bütcesi dogrultusunda yapilan transferlerle idare etmek zorunda olan bir hoca´ya karsi agzimiza geleni sayiyoruz.Sivasspor´dan ne nekleniyorki anlamiyorum.Sampiyonlukmu?Bu bütce ile zaten olmaz,olsa bile büyük takimlar her seferinde önümüze engel cikarirlar,sampiyon olmamamiz icin.Biz bu ligde kalici olup,Sivas´in sesini duyurmakda bence güzel bir olay.
Iki sene önce Karabük deplasmanına gitmiştik. Iki tane otomobil ( 9 kişi ) Karabükte bize katılanlarla beraber en fazla 20 kişiydik otelin önünde. Saatlerce takım otobüsünü bekledik. Otobüs geldi hiç bir futbolcu yüzümüze bile bakmadan kaçar gibi otele girdi. Daha sonra Mecnun başkan geldi yaklaşık 15-20 dk dışardaki taraftarlarla ilgilendi. Foto cekindi herkesle tek tek. Demekki değişen bişey olmamış.
Futbolcu dediğin Gökhan Bozkaya gibi Balili gibi olmalı.
ROMANTİK KATİL 16.12.2012, 10:31 Hocaya laf söylemeyelim etmeyelim diyoruzda hoca hatayı en bastan yaptı. Ya kimse anlamıyormu anlamakmı istemiyor. Bu hoca senle anlasma yaparken bile ben giderim beni isterlerse diyor. Sözlesmeye böyle madde koyduruyor. Sivasspor yönetimi halkı taraftarı sana güvenecek senin isteklerin dogrultusunda hareket edip kendini sana göre ayarlayacak sen isterlerse giderim diyeceksin bu nasıl iş. 2. devre basladı diyelim. 2. devrenin 5.haftasında teklif geldi cekti gitti ne olacak ozaman. Hoca acık ve net tavrını zaten en bastan koymustur. Taraftarın bir bölümünün bunu kabullenmemeside gayet normaldir. Böyle hocaya kimse güvenmez. Sadece skor olarak degerlendirmiyoruz hocamızı her acıdan degerlendiriyoruz. Soguklugunun nedenlerini bir cok seye baglayanlarda oluyor. Babasının rahatsızlıgı diyenler oluyor kafası baska takımlarda diyenler oluyor sonucların iyi olmaması deniyor. Bunların hiç biri taraftara somurtma hakkını vermezki. Profosyenel olmak gerekiyor kısacası. Sanatcı bile sahnede cenaze haberi alınca işini tamamlayıp ondan sonra baska seylere bakıyor. Hocayı elestiriyolar küskün taraftara. Ozaman Dogaya yapılan harekette hocamız profosyonel olması gerek diyor kulak asmaması gerek diyor. Ozaman oda profosyenel olup elestirilere kulak kapasın. Onun dedigi gibi taraftar kendi işine baksın. Madem öyleyse profosyenelce davranıp taraftara sırt cevirmeyeceksin. Benim nacizane görüsüm budur. Hep söylüyoruz bu işin ucunda SİVASSPOR var SİVASSPOR için ciğ tavuk bile yenir. Biz hocaya tahammul edecegiz kaldıgı süre içerisinde oda taraftara elinden geldigince iyi niyetle yaklasacak.
yigidolar06 16.12.2012, 12:14 Rıza hoca ankarada kaldıkları otelde ziyerete gitmek için saat belirleyip buluşup otele ziyarete gidecektik bizden önce otele giden arkadaşımızada biz taraftarlardan için kibarca gelmesinler demiş. Ama biz ne yaptık yoldan geri dönmedik Rıza hocaya inat otele gidip Sivassporumuzu ziyaret ettik ZORLADA OLSA GÜZELLİK OLUYORMUŞ onu biz taraftarlar yaşattık.
http://resimzade.com/Show.html?i=38844&token=89575 (http://resimzade.com/Show.html?i=38844&token=89575)
ROMANTİK KATİL 16.12.2012, 12:22 Rıza hoca ankarada kaldıkları otelde ziyerete gitmek için saat belirleyip buluşup otele ziyarete gidecektik bizden önce otele giden arkadaşımızada biz taraftarlardan için kibarca gelmesinler demiş. Ama biz ne yaptık yoldan geri dönmedik Rıza hocaya inat otele gidip Sivassporumuzu ziyaret ettik ZORLADA OLSA GÜZELLİK OLUYORMUŞ onu biz taraftarlar yaşattık.
http://resimzade.com/Show.html?i=38844&token=89575 (http://resimzade.com/Show.html?i=38844&token=89575)
helal olsun DENİZ abi :)
yigidolar06 16.12.2012, 14:51 Takımın morale ihtiyacı var Rıza hocayla bu iş yürümez takım içinde de huzursuzlıklar var guruplaşmalar hoca giderse bence düzelir
ROMANTİK KATİL 16.12.2012, 15:19 Takımın morale ihtiyacı var Rıza hocayla bu iş yürümez takım içinde de huzursuzlıklar var guruplaşmalar hoca giderse bence düzelir
Katılıyorum abi. Rıza hoca zaten isteksiz duruyor Sivassporda. Onun bu isteksizligi tarftara oyunculara sivaslı ve Sivassporlu olan herkese ve herseylere yansıyor. Bir an önce iş işten gecmeden kangıren olmus yeri kesmek gerek. Böyle giderse durumumuz daha vahim hal alacak yoksa.
|