Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantepspor 0-1 Sivasspor
SivasSpor.Com 11.12.2012, 07:32 http://resimzade.com/Show.html?i=38818&token=52078 (http://resimzade.com/Show.html?i=38818&token=52078)
Ligde bir türlü istikrar yakalayamayan Sivasspor bugün Ziraat Türkiye kupası maçında Gaziantep’te sahaya tur için çıkacak.
Pazar günü karayoluyla Gaziantep'e giden Kırmızı Beyazlı takımda bir hayli eksik bulunuyor. Sivasspor'da Eneramo,Rajnoch,Senceky,Uğur ve Abdulkadir bugünkü maç kadrosunda yer almayacak.17 futbolcuyla Gaziantep'e giden Sivasspor son çalışmasını dün saat 11.00'de Celal Doğan tesislerinde yaptı.
Saat 15.30'da başlayacak olan maçı Antalya bölgesi hakemlerinden Kamil Abitoğlu yönetecek. Yardımcıları ise Selçuk Kaya ve Gökhan memişoğlu.
İlk 11'ler
Antepspor
91 Mahmut Bezgin
3 Şenol Can
16 Serdar Kurtuluş
50 Ivan Kecojevic
28 Gilles Binya
55 Yasin Pehlivan
61 Orhan Gülle
7 Turgut Doğan Şahin
15 Serdar Özbayraktar
18 Ismael Sosa
23 Cenk Tosun
Sivasspor
18 Milan Borjan
4 Murat Akça
21 Jakub Navratil
44 Erhan Güven
58 Hayrettin Yerlikaya
6 Mehmet Nas
8 Kadir Bekmezci
10 Kamil Grosicki
66 Adem Koçak
92 Aatif Chahechouhe
7 Ricardo Pedriel Suarez
Yedekler
29 Atilla Koca
5 Ziya Erdal
11 Erman Kılıç
55 Ferhat Macit
60 Alican Karadağ
94 Kaan Kılcı
Sivas Antep'i safdışı bıraktı!
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Gaziantepspor'u 1-0 yenen Sivasspor gruplara kaldı.
GAZİANTEPSPOR: 0 – SİVASSPOR: 1
STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu (8), Selçuk Kaya (8), Gökhan Memişoğlu (8)
GAZİANTEPSPOR: Mahmut (6), Şenol (6), Turgut (6)(Dk. 80 Ekrem (5), Serdar Özbayraktar (5), Serdar Kurtuluş (5), Sosa (5)(Dk. 45 Eray-Kaleci (7), Cenk (5), Binya (6), Ivan (6), Yasin (5)(Dk. 103 Medunjanin (6), Orhan Gülle (5)
SİVASSPOR: Borjan (7), Erhan Güven (6), Murat Akça (7), Jakub Navratil (6), Hayrettin Yerlikaya (6), Adem Koçak (7) (Dk. 119 Alican (?), Mehmet Nas (7) (Dk. 60 Erman Kılıç (6), Pedriel Suarez (6), Kadir Bekmezci (5), Kamil (7), Aatif Chahechouhe (6) (Dk.88 Ziya (6)
Gol: Dk. 101 Suarez (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 116 Medunjanin (Gaziantepspor), Dk. 36 Erhan, Dk. 57 Murat (Sivasspor)
Kırmızı kartlar: Dk. 44 Mahmut, Dk. 117 Orhan (Gaziantepspor)
:: Ve maç ::
Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Gaziantepspor ve Sivasspor karşı karşıya geldi. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmanın galibi 1-0 ile Sivasspor oldu.
Gaziantepspor, kalecisi Mahmut Bezgin'in 44. dakikadaki kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın normal süresi 0-0 bitti.
Sivasspor, Bolivyalı golcüsü Ricardo Pedriel'in 101. dakikada attığı kafa golüyle tur vizesi aldı. Gaziantepspor'da ayrıca Orhan Güller 116 ve 117'de gördüğü iki sarı kartın ardından takımını 9 kişi bıraktı.
Bu sonuçla Sivasspor, kupada gruplara kalırken, Gaziantepspor bundan sonra yoluna Spor Toto Süper Lig'de devam edecek.
Sivasspor bir sonraki maçını Spor Toto Süper Lig'de Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak. Gaziantepspor ise deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile zorlu bir 3 puan mücadelesine girişecek.
MAÇTAN DAKİKALAR
10'uncu dakikada Hayrettin'in sert şutunu kaleci Mahmut güçlükle çıkardı. Dönen topla buluşan Suarez'in vuruşu soldan auta gitti.
41'inci dakikada Sosa'nın pasında Cenk sert vurdu. Kaleci yumruklarıyla çıkarttı. Dönen topu Sivasspor defansı kornere gönderdi.
44'üncü dakikada Yasin'in hatalı geri pasında topla buluşan Suarez bir anda kaleci Mahmut'la karşıya karşıya kaldı. Ceza sahasına girerken Mahmut tarafından düşürüldü. Kaleci Mahmut kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken, kullanılan serbest vuruşta top auta çıktı.
57'inci dakikada Orhan'ın sağ kanattan kullandğı serbest vuruşta kaleci Milan Borjan boşa çıktı. Kecojevic'in kafa vuruşu yandan auta gitti.
71'inci dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Grosicki'nin vuruşunu kaleci son anda kornere çeldi.
84'üncü dakikada Grosicki sağdan ceza sahasına ortaladı. Suarez'in vurduğu top direğe çarparak geri döndü.
90'ıncı dakikada Sivasspor atağında ceza sahası çizgisi dışında Grosicki'nin sert vuruşunda top üst direğe çarparak geri döndü.
101'inci dakika Erman'ın kullandığı serbest vuruşta, ceza sahasına gelen ortaya iyi yükselen Suarez'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-1
115'inci dakikada rakibine sert müdahalede bulunan Orhan, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Orhan Gülle 30 saniye arayla gördüğü 2 sarı kartla takımını 9 kişi bıraktı.
Maçı 1-0 kazanan Sivasspor adını gruplara yazdırdı, Gaziantepspor ise kupaya veda etti.
Rallim58 11.12.2012, 07:40 Sakatlıkların kol gezdiği kadromuz, ne kadar kısıtlı da olsa, sahaya çıkan 11'in bu karşılaşmayı tur atlayarak sonlandıracaklarına inanıyorum.
Murat ARICI 11.12.2012, 07:54 zorda olsa kazanırız eğer kadir bir mallık yapmazsa..
Tahmin edilmesi çok zor bir maç. İki takım da oldukça dengesiz. Patlama da yapabiliriz gol yağmuruna da tutulabiliriz. Umarım turu alıp gelirler Antep'ten.
tykinik58 11.12.2012, 08:47 Tur atlarız ümidindeyim ama sakatlıkların olması ve oyuncularımızın takım ruhuyla oynamaması beni düşündürüyor. Bu takımı toparlayacak, ateşleyecek birşeyler yapılmalı. O zaman tur da gelir, ligde üst sıralara çıkış da olur.
SenSetik 11.12.2012, 08:53 Gaziantepin normal 11'i ile çıkması durumunda zor geçeriz turu...
Sakatlıklar problem takım yorgun problem dünden beri yağan yağmurun sahayı ağırlaştırması problem problem çok ama yapacak bişeyimizde yok.
Son maçlarını kendi sahalarında kaybetmiş olmanın üzüntüsü her iki takımdada var bu maçın kolay olmayacağı kesin inşaallah buradan tur atlamış olarak döneriz diyor Sivasspora başarılar diliyorum..
Rallim58 11.12.2012, 09:39 Karşılaşma, a Haber Tv'den canlı olarak yayınlanacak.
Saatler 15.30'u gösterdiğinde a Haber'e kilitleneceğiz.
ROMANTİK KATİL 11.12.2012, 09:47 İnsallah turu gecer finale kalırız. Avrupaya gitmenin en kolay yolu bu. Antep yenilmeyecek bir takım degil. Bizimkiler hayatlarında bir kere daha ruhlarıyla oynarlarsa kazanırlar. Rıza hocayı basarılı bulmayanlardan biriyim. Bugunkü macta oyuncuları iyi konsetre ederse kazanırız. Bazı maclar gazla alınır. Hoca oyuncuları hırslandırırsa alacagımıza inananlardanım.
cılgınsivas58 11.12.2012, 11:29 kendimizi kandırmayalım pek ümitli degilim
58_babacan_58 11.12.2012, 12:21 ilk golü atan kazanır.
Kupa maçı farklı olur, Sivas geride kalan iki maçta da hep rakibe kendi eli ile verdiği posizyonlar sonrası yemiş olduğu gollerle sahadan yenik ayrıldı.Bu maç farklı olacak diye düşünüyorum.Sahaya çıkacak onbir içinde özellikle orta alanda top tutmak ve pres yapmak vasfına sahip M.Nas, Kadir ve Adem K.'ın birarada ilk onbirde olması farklı bir orta saha kimliğini ortaya çıkaracak, umarım savaşçı ve pres yapan bir orta saha hem forvete hattına hem kanatlara hem de defansa çok yardımcı olacaktır.Bu maç bu açıdan önemli diye düşünüyorum,sanırım bir farklı golle sahadan galibiyetle ayrılan taraf olacagız.
alaattin 5858 11.12.2012, 13:47 uğur dan tam kurtulduk derken murat akça çıktı murat çok iyi ve çok dengesiz bir oyuncu nerede ne yapacağı belli değil.pimi çekilmiş el bombası maçın kilit ismi murat akça tur atlayanı murat ın performansı belirler.dengesiz bir hareket yapıpta penaltı yaptırmazsa antepi yeneriz.
Çılgın Türk 11.12.2012, 14:03 ilk 11'ler belli oldu
Antep: Mahmut, Senol Can, Turgut Dogan Sahin, Serdar Özbayraktar, Serdar Kurtulus, Ismael Sosa, Cenk Tosun, Binja, Ivan, Yasin, Orhan Gülle
Sivas: Borjan, Murat, Mehmet Nas, Pedriel, Kadir, Grosicki, Navratil, Erhan Güven, Hayrettin, Adem, Aatif
hala şu kaleciyi oynatıyorya ben bu rıza denen hoca bozmasının yazıklar olsun ne diyeyim..futboldan soğuttu adamı ......inat et bakalım rıza bey amacın ne ise ...
sefacoban58 11.12.2012, 14:06 milan cerny nerede, duzelmedimi daha?
Respect58 11.12.2012, 14:06 Borjan yine oynuyor :mad::mad:
58_SEMİH_58 11.12.2012, 14:08 milan cerny nerede, duzelmedimi daha?
Ayağı kırıldı adamın en kötü 6 ay.1 ayı geçti neredeyse sakatlanalı,muhtemelen bu sezon bitti.
Çılgın Türk 11.12.2012, 14:19 Eneramo ne zaman ve nerede sakatlandi? Sakatliginin adi nedir?
Riza hocanin Tv'de reporjani dinledim ve su hisse kapildim: Eneramo ile sorun var sakatlik bahane. Sezon sonu bitecek olan sözlesmesini uzatmak istemiyor ve o yüzden kadroya girmiyor olabilir mi? Yoksa gercekten sakat mi?
Rallim58 11.12.2012, 14:41 Zemin ıslak uzaktan şutların etkili olacağı bir karşılaşma olacak diyecektim şeşudan ilk şut geldi. Pedriel tamamlayamadı.
hala şu kaleciyi oynatıyorya ben bu rıza denen hoca bozmasının yazıklar olsun ne diyeyim..futboldan soğuttu adamı ......inat et bakalım rıza bey amacın ne ise ...
Başka hangi kaleciyi oynatacaktı hemşerim?
tykinik58 11.12.2012, 14:58 Maçta 28.Dk. durum G.Antep :0 Sivasspor :0
Rallim58 11.12.2012, 15:01 Ah Şeşu ah arka direğe neden geçmez...
Rallim58 11.12.2012, 15:05 ilk yarı gol atamazsak 2. yarı sıkıntı yaşarız
Rallim58 11.12.2012, 15:14 Kırmızı kart :D:D:D
Kaleci Mahmut dakika 44
tykinik58 11.12.2012, 15:17 Dk : 45 G.Antep Kalecisi Kırmızı kart gördü. serbest atıştan faydalanamadık.
Ya bu kadir ve hayrettine şut atmayı hala yasaklamadılar oda yetmezmiş gibi kadire serbet vuruş attırıyolar sinirlerimi çıkardılar ya
izmirliyigido 11.12.2012, 15:20 2. yarıda bu oyunumuzu oynarsak 10 kişilik rakibi yeneriz. Güzel oynadık ilk yarıda. İlk yarı rakibi tarttık, birde üstüne üstlük 10 kişi bıraktık, şimdi vurduk mu devirmemiz lazım... :D
.
ROMANTİK KATİL 11.12.2012, 15:21 Atıf cok kötü gene Mehmet Nas mümkemmel Grosicki döktürüyor gene. Pedrielde baskılı presli. Alacaz bu macı.
2. yarıda bu oyunumuzu oynarsak 10 kişilik rakibi yeneriz. Güzel oynadık ilk yarıda. İlk yarı rakibi tarttık, birde üstüne üstlük 10 kişi bıraktık, şimdi vurduk mu devirmemiz lazım... :D
.
İkinci yarı vurur vurur deviririz abi.:D
Respect58 11.12.2012, 15:22 İyi oynuyoruz fakat karşımızdaki rakipte iş yok.Aatıf biraz gayretli olsa birde rakip ceza sahasında bir tane forvetimiz olsa şimdiye maç kopmuştu.Takımın üçkenler kurarak topu savunmadan çıkarması çok güzel inşallah bunlar lig maçlarında da olur.
ROMANTİK KATİL 11.12.2012, 15:24 Erman alırız simdi Grosicki ve pedrielle forveti ciftleriz. Bakalım hocamızın aklı calısacakmı. Bu mac giderse ALLAH korusun gelmesinler Sivasa.
zaralı19 11.12.2012, 15:25 ya kadiri çıkarsın alırız biz bu maçı adam bir top kaybediyor içim gidiyor bide serbest vuruş kullanıyor :D
Rallim58 11.12.2012, 15:27 Karşılaşmanın 44. dakikasında, kaleci Mahmut'un ceza alanı ön çizgide Pedriel'e yaptığı faulde Kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 10 kişi kalan Gazi Antepspor kenar yönetimi, yedek kaleci Eray'a kaleyi teslim etmek için, İsmael Sosa'yı oyundan almak zorunda kaldı.
Geçmişte tek başına Sivassporumuza yaşattığı sıkıntıları düşünerek, Sivassporumuz için hayırlı değişim olduğunu düşünüyorum.
Bu oyun ve sayısal oyuncu üstünlüğü ile, turu geçemezsek sözün bittiği yer olur. Bu maçı almalıyız başka yolu yok.
ROMANTİK KATİL 11.12.2012, 15:29 Beter olsun İstanbul Belediye. Gelinim sana söylüyorum Antep sen anla :D:D:D:D
Respect58 11.12.2012, 15:34 Antep ceza sahasının önüne otobüsü çekip maçı penaltılara götürmek isteyecektir.Hemen gol bulmazsak işimiz ilk yarıdan daha zor olabilir.Kamil,Aatıf ve oyuna girerse Erman uzaktan füzelerle perdeyi açmalı.
sivaslıadem 11.12.2012, 15:49 çok güzel bir kontra yakaladık ama pedriel çok kısır kaldı
Bu arada erman oyuna giriyor
Rallim58 11.12.2012, 15:51 Dakika 60 henüz gol yok.
Mehmet Nas'ın yerine Erman Kılıç oyuna dahil oldu.
sivaslıadem 11.12.2012, 15:53 abdulkadirin de oyuna girmesi lazım
penaltılara bırakmamalıyız
yoksa eleniriz
penaltı kaçırmadaki tüm rekorları kırdık zaten
tykinik58 11.12.2012, 16:06 Gelecek gelecek gol gelecek de zorluyorlar az kaldı 1-0 maçı alacağız Dk : 84 Gol Erman KILIÇ :D Sivas 1-0 ile tur atlayacak.
Şut atma özürlüleri dağlara taşlara vuruyoruz topları
Rallim58 11.12.2012, 16:18 Gelecek gelecek gol gelecek de zorluyorlar az kaldı 1-0 maçı alacağız Dk : 84 Gol Erman KILIÇ :D Sivas 1-0 ile tur atlayacak.
90 + 2 olarak düzeltelim mi?
sivaslıadem 11.12.2012, 16:19 ziya gol ümidi olarak oyuna girdi ve de az kalsın atıyordu
navratilin forvet oynaması lazım..hocanın taktiği anlaşılır gibi değil :confused:
sivaslıadem 11.12.2012, 16:21 direkleri dövdük son 10 dk
maç uzatmalara kaldı
Rallim58 11.12.2012, 16:21 90 + 2 olarak düzeltelim mi?
Ben Kamilin direkten dönen topu gol düşünerek yazmıştım:D:D:D
tykinik58 11.12.2012, 16:22 Bu kadar olur yaaa... Dk 85 ve 90+2 DE direkten dönen iki top olmaz böyle yaaa...:mad:
tykinik58 11.12.2012, 16:23 90 + 2 olarak düzeltelim mi?
Benim değil sizin dediğiniz olmasına ramak kaldı lanet direkler izin vermedi :mad:
ROMANTİK KATİL 11.12.2012, 16:25 Strese girdim vallaha sansımız tutmazmı. O kadar sut o kadar atak. Yazık etmeyin bize haydi bastır SİVAS. Bizim İçin Sanlı YİGİDO haydiiiiiiiiiiiiiiiii.......
yiğido58sinan 11.12.2012, 16:34 inşallah penaltılara kalmadan hallederiz...
yiğido58sinan 11.12.2012, 16:36 Dediiiim ve GOL geldiiiii :D
tykinik58 11.12.2012, 16:37 GOOOOOOLLLLLLLL Dk:100 Pedriel 1-0 :)
NECMEDDİN ÖZBEK 11.12.2012, 16:39 hiç kimse kimseyi kandırmasın fizik gücü bu kadar düşük bu kadar top kaybı yapan bir sivasspor sahada hiç bir varlığı olmayan tümüyle işi penaltılara endeksleyen gaziantep spor karşısında çoktan sonuca gitmeliydi .oh be nihayet gölü bulduk aslında bu göl biraz istekli bir oyunla çoktan atıla bilirdi .neyse bunada şükür
Rallim58 11.12.2012, 16:42 süpersin ziyaaaaaaaaaa
mutlak gole engel oldu
tykinik58 11.12.2012, 16:53 Rakip 9 kişi Dk: 117 :D
Rallim58 11.12.2012, 16:54 Uzatmaların 2. yarısının 11. dakikası, müsabakanın 116. dakikasında orhan gülle 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
dogan5880 11.12.2012, 16:58 ılk kez korkmadan maç ızledım vallahı hep boyle oynayın yeter murat akça erhan guven bu takımda banko oynar
tykinik58 11.12.2012, 16:59 İşte bu kadar gruplara kaldık buna da şükür. Moral oldu hiç değilse kötü gidişe dur demenin başlangıcı olur umarım.
Rakip 10 kişi kalmış. Bu maçı bile rahat seyredemiyoruz. İyiki varsın Ziya. Aatıf Şeşu
biraz dinlense iyi olacak. Borjan gol yemedi ama yine aynı Borjan. Santfor eksikliğimiz çok bariz. Erhan Güven sağ bekte sanki
daha iyi. Diri değiliz. Kontraataklara hızlı çıkamıyoruz. Kendi kendimize top
çeviriyoruz. 10 kişi kalan rakibe bir de penaltı verilebilirdi nerdeyse uzatmanın son anlarında ardından direğe takıldılar. Rıza Çalımbay 120. dakikada oyuncu değiştirdi anlamadım gerçekten.
Karabük maçından en azından 1 puan şart. Ama futbolumuz umutsuz. İlk yarı bitmeden 23
puanı bulmalıyız.
sivaslıadem 11.12.2012, 17:05 bu sezon antebin işini 2. Defa gördük
Ama yetmez
Bizi şampiyonluktan eden takımlara bu yetmez
Gol yemeden kupada yolumuza devam ediyoruz
Kolay bir maçı zora çevirdik ama önemli olan tur idi onu da kaptık
Sıra geldi gruplara
ROMANTİK KATİL 11.12.2012, 17:09 Gruplara kaldık. Camiamıza hayırlı ugurlu olsun. İnsallah kupada finale kadar gideriz. Böylelikle lig sıralmasına gerek kalmadan avrupa kupaşarına drek katılırız.
Pedriel, kanat oyuncularıyla çok uyumsuzdu.
İyi oynayanın kazandığı maç değil de; hata yapanın kaybettiği bir maç oldu.
Su sevimsiz takimi yenip guruplara kaldikya sartlar ve oyun ne olursa olsun
1-0 olsun bizim olsun
Rallim58 11.12.2012, 17:21 Kasım'ım olsun değil, oldu oldu. 1-0 oldu bizim oldu :D
Şansız maçdı iki topumuz direkten döndü.
bu arada O pozisyon oenaltı değildi ve golde doğru karar antepliler hakemden yakınıyorda anlamıyorum
Şansız maçdı iki topumuz direkten döndü.
bu arada O pozisyon oenaltı değildi ve golde doğru karar antepliler hakemden yakınıyorda anlamıyorum
Lehimize verilen kaleciye kırmızı kart kararı ve gol kararı doğru. Ancak son dakikalardaki pozisyonda Antep'e penaltı verilebilirdi de verilmeyebilirdi. Verse itiraz edilmezdi yani. Demekki teması inandırıcı görmedi. Ama takımımız maçı o riske sokmamalıydı.
cemahmety 11.12.2012, 17:26 Yendik ve gruplara kaldık, artık ben futbolcularımızın lige doğru dürüst konsantre olabileceklerini sanmıyorum çünkü kupa maçları artık lig usulü oynanacağından hafta içi maçlarından önceki haftasonları futbolcularımızın akılları hep kupa maçında olacak. Ligde çok kötü yerlerde olmayacağımızı var sayarsak bu aslında kötü bir hedefte olmaz kupada gruptan çıkabilirsek ligde ilk 8 bize yeter.
Kasım'ım olsun değil, oldu oldu. 1-0 oldu bizim oldu :D
Haklisin Abi 1-0 oldu bizim oldu
Çılgın Türk 11.12.2012, 17:28 Bence tur atlamak Sivasspor'un desavantaji oldu
Sebepleri:
- 120 dakika yoruldun, hafta sonu Karabük'e yenilme ihtimalin dahada artti.
- Son iki haftada alttaki takimlar kendi aralarinda oynuyorlar dolayisi ile en kötü ihtimal iki takimdan birisi 3 puan alip sana daha yaklasma ihtimali var.
- Kupanin parasal avantaji yok. Tek avantaj kupayi almak ya da finalist olup, Kupayi alan takimin Sampiyonlar ligine gitmesini durumunda, Avrupa kupalarina katilma ihtimalini tasimak.
- Eger asagidaki takimlar aradaki 4 puanlik farki kapatirsa grup maclari takim icin ekstra güc kaybi olur cünkü bu maclarda futbolcularin kirmizi kart alma ihtimali, sakatlanma ihtimalleri olacak.
Bence tur atlamak Sivasspor'un desavantaji oldu
Sebepleri:
- Son iki haftada alttaki takimlar kendi aralarinda oynuyorlar dolayisi ile en kötü ihtimal iki takimdan birisi 3 puan alip sana daha yaklasma ihtimali var.
- Kupanin parasal avantaji yok. Tek avantaj kupayi almak ya da finalist olup, Kupayi alan takimin Sampiyonlar ligine gitmesini durumunda, Avrupa kupalarina katilma ihtimalini tasimak.
- Eger asagidaki takimlar aradaki 4 puanlik farki kapatirsa grup maclari takim icin ekstra güc kaybi olur cünkü bu maclarda futbolcularin kirmizi kart alma ihtimali, sakatlanma ihtimalleri olacak.
Öyle deme birde bakmışsın kupayı almışız :)
B.DUMANLI 11.12.2012, 17:45 Mac sonucunu is gelisi gördüm takimimizin bu basarisi gercekten taktire sayan.Sivasspor ona inananlari bir kez daha mahcup etmedi.TESEKKÜRLER SIVASPOR.Riza hocaya sahip cikalim.Türkiye´de kisiligi saglam bir kac teknik direktörden biri,üstelik icimizden biri.Kiymetini bilelim derim.Her zaman diyorum yapilan transferlerin hepsi yönetim tarafindan SINIRLI bütcemiz kapsaminda yapildigindan ortaya cikan futbolu kimsenin tenkit etmemesi gerekir.Riza hoca Nail beyin programinda 6 kalecimiz var ama hic birinden memnun degilim dedi bu herseyin özeti degilmi.Bu sadece kaleciler hakkindaki yorumu, elinde imkan olsa Eneramo bu takimda oynayabilirmiydi.Adam Sivas´a uyum saglayamadigini söyleyip,Sivas´i terkettikten sonra Türkiye icinden transfer teklufi alamayinca,Sivasspor´da santrafor transferinde kesesine göre oyuncu bulamayinca Sivasspor´la mecburiyetten sözlesme yapti.Istiyerekmi oynuyor bence hayir.Riza hoca herseyin farkinda bu hususlarda sel veriyor sir vermiyor gibi geliyor bana.Riza hocaya karsi anlayisli olmamiz gerektigine inaniyorum.Sivasspor´un guruplara kalmasi ekonomik olarakta kulüp icin ekstra bir getirisi oldu.
B.DUMANLI 11.12.2012, 17:56 Bence tur atlamak Sivasspor'un desavantaji oldu
Sebepleri:
Ziraat kupasinda guruplara kalmak biz Anadolu takimlari icin cok sey ifade ediyor ekonomik acidan.Transfer isteniyor bu herhalde 5 TL giris ücretiyle altindan kalkilmaz.Kupa ekstra bir getirisi var .Mcdan önce G.Antep´e sorsalardi kupada devam etmek istermisin diye baliklamasina dalardi.Cünki Antep takimi suanda ekonomik kiriz icinde,futbolcularinin parasini ödiyemiyor.Bu yüzden kupa macimiz Karabük macindan cok daha önemli.Kupa macinin telafisi yok,ama liglerin bitmesine daha 19 mac var yani daha alinacak 57 puan var.Sivasspor bu eksik kadroyla tur atliyorsa ,hayatda küme düsmez .Daha yapilacak transferler olacak ve Riza hocamiz var herkesin ici rahat olsun ....
dogan5880 11.12.2012, 18:18 ıyı guzel oldu en azından bu sogukta evde sıvası ızlıycez
Antep 10 kişi kalmasına rağmen çok zorlandık maçı erken koparmak varken boşu boşuna 120 dakika oynadık Karabük maçında saha da kondisyonumuz berbat olacak zaten oyundan çabuk kopuyorduk,bu sefer daha zor olacak
ROMANTİK KATİL 11.12.2012, 20:07 Antep 10 kişi kalmasına rağmen çok zorlandık maçı erken koparmak varken boşu boşuna 120 dakika oynadık Karabük maçında saha da kondisyonumuz berbat olacak zaten oyundan çabuk kopuyorduk,bu sefer daha zor olacak
Rıza Calımbayla telefondamı görüstün :) Karabük macı olumsuz sonuclanırsa gelecek acıklama sanırım bu olur:)
Bu kupayı daha önce Sakaryaspor,Bursaspor kazandı.Biz de kazanabiliriz.Takımımız sakatlıklar sebebiyle bu deplasmana 16 futbolcu ile gitti.Bir kişi de Rıza Çalımbay'ı ve futbolcuları,yöneticileri,en önemlisi de Mecnun Odyakmaz'ı kupada son 8 takım içine kaldığımız için tebrik etsin lütfen
Büyük başarı, tebrikler takımımıza !
Açık söyleyeyim en ufak umudum yoktu, beni yanılttılar, inşallah Karabük deplasmanında da yanıltırlar !
Maçın özetini veren bir link biliyor musunuz ?
Respect58 11.12.2012, 20:32 Rıza hoca haklıymış Erhan Güven'den sağ bek falan olmaz.Bu kadar yeteneksiz bir futbolcu görmedim.Bir tane adam eksiltip orta yapamadı.Sadece stoperde şans bulabilir.
Hayrettininde emeklilik zamanı gelmiş.Sol bek oynadığını unutuyor.
Bugünkü maçtan sonra ısrarla forvet isteyen arkadaşlara hak verdim.Suarez'den biran önce kurtulmamız lazım.
Bu maçta Adem Koçak'ı çok beğendim aynı şekilde Murat Akça'yıda.Kesinlikle lig maçlarında da oynamalı.
Kadir bugün topu ayağında hiç tutmadı.İnşallah her maç böyle olur.Borjan'da ileri çıkmadı ama yine vasattı bir yan topta boşa çıktı.
58MUAMMER58 11.12.2012, 21:16 2-10 bitecek maçı zorlanarak 0-1 kazandık 2 top direkten döndü birçok pozisyonu değerlendiremedik rakip 10 kişi iyi direndi kritik 2 3 pozisyonda ziya borjan iyi kurtardı son uzatmaya bırakmamalıydık 40 dak exradan oynamış olduk exra yorulduk groseçki 120 dak oynadı ayakta kaldı helal olsun çocuğa böyle oynasın yeter kadir yine akıllanmamış top tutmayı bıraktı busefer şutları dağlara taşlara pasları rakibe verdi hayrettine tesekkür edip yollarımızı ayırma zamanı geldi mehmet nas kadir atilla erhan çok vasat sıradan oyuncular şut özürlü hepside yinede şansımızın tuttmadığı antepi ezdik fakat skora yansıtamadık 11 11 oynasakda favori sivasspordu 2.lig takımıyla oynarmış gibi oynadık antep bu kadro ve oyunla maç kazanamaz transfer yapmazlarsa güle güle ptt lige :D
DOGU_BEY 11.12.2012, 21:16 Büyük başarı, tebrikler takımımıza !
Açık söyleyeyim en ufak umudum yoktu, beni yanılttılar, inşallah Karabük deplasmanında da yanıltırlar !
aynen abi, inan benim de hiç umudum yoktu; ama yanıldığım için çooooook mutluyummm...hem antep gibi adi bir takımı yenip saf dışı bıraktık hem de kupadan erken kopmadık...iyi veya kötü futbol değerlendirmesini yapmayacağım...çünkü tek maç ve sonuç bizim için yeterli ise bundan sonrasına daha ciddi bakarak ilerlemek lazım...
Rıza Calımbayla telefondamı görüstün :) Karabük macı olumsuz sonuclanırsa gelecek acıklama sanırım bu olur:)
Oynadığımız maçlarda benim gördüğüm bir durum
buraks58 11.12.2012, 21:32 teşekkürler yiğidolar. çeyrek finale kalmamız çok güzel oldu.böylece ocak ayında futbol şöleninde sivassporumuzuda izlemiş olacağız .
kupada tur atlayan takımlar ne kadar para alıyorlarmış diye bir baktım. benim gibi merak eden arkadaşlarımız varsa paylaşayım.
2.tur katılım parası 20 bin dolar
3.tur katılım parası 85 bin bolar
4.tur katılım parası 115 bin dolar
çeyrek final katılım parası 140 bin dolar
yarı final katılım parası 380 bin dolar
kupa ikincisi 900 bin dolar
şampiyon 1400 bin dolar
yani bu durumlar çeyrek finale kalmayı garantileyen takımımız toplam olarak 370 bin dolar kasasına para koymuş oldu. inşallah darısı yarı final, final ve şampiyonlukla sonlanırda hem Avrupa biletini kapmış oluruz hem de çok önemli bir gelir elde etmiş oluruz.
B.DUMANLI 11.12.2012, 21:33 Maçın özetini veren bir link biliyor musunuz ?
Internetden A haber´de su anda özetleri seyretmek mümkün.
buraks58 11.12.2012, 21:35 teşekkürler yiğidolar. çeyrek finale kalmamız çok güzel oldu.böylece ocak ayında futbol şöleninde sivassporumuzuda izlemiş olacağız .
kupada tur atlayan takımlar ne kadar para alıyorlarmış diye bir baktım. benim gibi merak eden arkadaşlarımız varsa paylaşayım.
2.tur katılım parası 20 bin dolar
3.tur katılım parası 85 bin bolar
4.tur katılım parası 115 bin dolar
çeyrek final katılım parası 140 bin dolar
yarı final katılım parası 380 bin dolar
kupa ikincisi 900 bin dolar
şampiyon 1400 bin dolar
yani bu durumlar çeyrek finale kalmayı garantileyen takımımız toplam olarak 370 bin dolar kasasına para koymuş oldu. inşallah darısı yarı final, final ve şampiyonlukla sonlanırda hem Avrupa biletini kapmış oluruz hem de çok önemli bir gelir elde etmiş oluruz.
hesaplamada ufak bir yanlış olmuş:) şuana kadar kazandığımız para 360 bin dolar. tabi yanlış bir hesaplama daha yapmadıysam:)
B.DUMANLI 11.12.2012, 21:52 aynen abi, inan benim de hiç umudum yoktu; ama yanıldığım için çooooook mutluyummm...hem antep gibi adi bir takımı yenip saf dışı bıraktık hem de kupadan erken kopmadık...iyi veya kötü futbol değerlendirmesini yapmayacağım...çünkü tek maç ve sonuç bizim için yeterli ise bundan sonrasına daha ciddi bakarak ilerlemek lazım...
Atalarimiz ummadik tas bas yarar diye bosuna dememisler.
Rakip 10 kişi kalmış. Bu maçı bile rahat seyredemiyoruz. İyiki varsın Ziya. Aatıf Şeşu biraz dinlense iyi olacak. Borjan gol yemedi ama yine aynı Borjan. Santfor eksikliğimiz çok bariz. Erhan Güven sağ bekte sanki daha iyi. Diri değiliz. Kontraataklara hızlı çıkamıyoruz. Kendi kendimize top çeviriyoruz. 10 kişi kalan rakibe bir de penaltı verilebilirdi nerdeyse uzatmanın son anlarında ardından direğe takıldılar. Rıza Çalımbay 120. dakikada oyuncu değiştirdi anlamadım gerçekten.
Karabük maçından en azından 1 puan şart. Ama futbolumuz umutsuz. İlk yarı bitmeden 23 puanı bulmalıyız.
yener_sahin 11.12.2012, 22:06 Galatasarayın kredi kartı şifresi gibi bir takıma elenmesi de bizim kötü futbolumuzu unutturdu :)
B.DUMANLI 11.12.2012, 22:07 Mac özetlerinden gördügüm kadariyla iki topumuz direkten dönmüs,onlarinda bir topu.Bir gol bulmusuz,birde bir pozisyon varki kalecininPedriel´e yaptigi faul ve bunun sonucunda kalecinin kirmizi kart görüsü.Sanki o faul bana penalti gibi geldi ,tam ceza alani cizgisi üzerindeymis gibi ama hakem faulün yerini ceza alani cizgisinin önü olarak tesbit etti.Önemli olan kazanmamiz.B arada Ziya´nin ofsaytdan attigi bir gol var o pozisyonda Ziya biraz daha iceride olaymis ofsayita düsmiyecekmis.O golede yazik olmus.
trabzon kasımpaşayı geçerse, Federasyon 2 trabzon takımının aynı grupta yer almaması için çalışma yapacakmış. Bu da demek oluyor ki bir hamsinin bizim grupta olması kesin .
B.DUMANLI 11.12.2012, 22:20 trabzon kasımpaşayı geçerse, Federasyon 2 trabzon takımının aynı grupta yer almaması için çalışma yapacakmış. Bu da demek oluyor ki bir hamsinin bizim grupta olması kesin .
Ozaman bize Trabzonspor düssün.Trabzonspor ölmüsde aglayani yok.1461 TB cok hirsli ve azimli oynuyor.Kayseri´ye karsi bir sans golüyle beraberligi zor kurtardilar.
şarkışla 58 11.12.2012, 22:30 Maçın normal süresinide bu işi rahatlıkla bitirmeliydik.Topçularımız başta Grosicki ve Aatıf çok lakayıt oynadılar.Özellikle Grosicki;bir topçu bu kadar yetenekli ve aynı zamanda bu kadar uyuşuk nasıl olur.Angaryadan 35 dk top oynamış olduk.Neyse sonuç iyi.
ayhandemir58 11.12.2012, 22:50 Sahada 3 lig takımı ile(Sivasspor),amatör küme takımı(Gaziantepspor) kupa mücadelesi yaptılar ve 3.Lig takımı rakip önce 10 sonra 9 kişi kalmasından yararlanarak 1-0 yenip tur atladı.Diğer takım bizi ilgilendirmez de bizim takıma SÜPER LİG takım demeye insanın dili varmıyorr.:mad:Bu kadar mı bir takım ruhsuz isteksiz güçsüz ve futboldan habersiz olur..İnsanın inanası gelmiyor.:confused:
güneşyurdu 11.12.2012, 22:57 çok zor bir rakibi zor bir deplasman eledik....bu sene kupayı çok ciddiye alıyoruz...ama kupada sistem tamamen 4 büyüklerin yarı finale çıkmasına uygun olarak hazırlanmış....ne var ki galatsaray bu gün gitti tff ve yayıncı kuruluş büyük bir üzüntü yaşadı malsef...
hatta o kadar 5 dk uzatma verdiler yetmedi hakem 1 dk daha fazla oynattı
bizim gruptan çıkma şansımız lig de ilk dört ne kadar imkan dahilinde ise kupada yarı final de malsef o kadar ihtimal dahilin de..yine de kupa da olmak devam etmek takımın prestiji bakımından çok önemli...
şurası bir gerçek ki her ne kadar gruptan çıkmak ne kadar zor olsa da ,dengeli bir grupta 7 puan bile bizi bir ileri tura aatabilir...
cılgınsivas58 11.12.2012, 22:59 Allah hayırlı etsin maçın ilk yarısını seyrettim takım güzel oynadı
böyle oynarsak karabükten puan alırız.
migroArmis 11.12.2012, 22:59 Can-ı Gönülden tebrikler...Dewamında başarılar..
hasanim58 11.12.2012, 23:08 tebrikler sivassporum iste bu koy ruhunu ortaya ve sonra oyna takir takir dov direkleri
dogan5880 11.12.2012, 23:54 beyler antepı amator takım sınıfına soktunuz lıgde ne kadar kotu olursa olsun sonuçta antep ıyı kadrosu olan takım yendımız içn sevınelım.yensek .bı dert yenılsek bı dert bızlere bışey yaramıyor
dogan5880 12.12.2012, 02:53 vallahı takım çok ıyı oynadı bazı arkadaşlar begenmemış antepıı sankı 2lıg takımı gıbı gormuşler
Maçın kırılma noktası Kırmızı kartmış ...
Ve bana göre çok ağır bir karar. Sarı kart daha adil olurmuş.
Aynı şeyi bize yapsalar öyle demez miydik ?
Ayrıca 9 kişi kalmış bir takımdan baskı yememiz, pozisyon vermemizde başka bir tartışma konusu !
ankastre 12.12.2012, 08:30 valla ne yalan deyim antep 9 kişi olmasına rağmen genede bastırdı az kaldı gol yiyecektik.9 kişi kalan takımı 1-0 eledim diye sevinmek bana biraz garip geliyor
ROMANTİK KATİL 12.12.2012, 10:09 Kimi maclar için üst düzey futbola gerek yok. Telafisi olmayan bir macı kazanmıs bulunmaktayız. Sivassporu ve hocasını en cok elestiren ve oynadıgımız futboldan memnun olmayanlardanım. Lakin dünkü mac için takımı kötülemeye gerek yok. Evet herzamanki gibi hatalı oynayan oyuncularmızda olabilir. Ama bu macta en önemlisi galip gelerek Sivasımıza turu getirmekti. Bunu basardılar. Hepsini tebrik eder basarılarının devamını dilerim.
Abdullah DuMaN 12.12.2012, 10:12 9 kişi kalmış takıma karşı nerdeyse işi penaltılara bırakıyorduk
HababamHa 12.12.2012, 10:26 Antep baklavası iyi geldi tebrikler sivassor.
cenk5821 12.12.2012, 10:55 Maçın kırılma noktası Kırmızı kartmış ...
Ayrıca 9 kişi kalmış bir takımdan baskı yememiz, pozisyon vermemizde başka bir tartışma konusu !
Sarı Kart kanısına nasıl vardınız çok merak ediyorum abi ? Adam gole giden oyuncuyu düşürüyor ceza sahası çizgisinde onuda geçse zaten gol olacak bunun neresi sarı kart bariz kırmızı karttı.
karagöz58 12.12.2012, 11:03 helal olsun tbrler canım sivassporuma osahada iyi mucadele verdiler saha berbattısadece butakıma ara transver yapılırsa bizi kimse tutamaz
yigido yakup 12.12.2012, 11:10 Sarı Kart kanısına nasıl vardınız çok merak ediyorum abi ? Adam gole giden oyuncuyu düşürüyor ceza sahası çizgisinde onuda geçse zaten gol olacak bunun neresi sarı kart bariz kırmızı karttı.
bencede pozisoyn sari kart cünki pedriel topu dis cizgiye dogru calim atiyor gecsede gol olma sansi cok cok düsük ihtimal yani o esnada zaten diger antepli oyuncular yetisebilecek vede pozisoynu kapatacak durumdalar bizim burda gecen 3 hafta önceki ordu macinda kaleye giden topa kirmizi verilirmi diye isyan edenler vardi burda aynisi bize olsaydi hakemi idam ederdik.
hakemlerin futbol oynamamis olmalari bu tür pozisyonlarda zayif kalmalarini yanlis kararlar vermesine sebep oluyor.
ne olursa olsun sonucta turu gectik azda olsa takimin galatasaray macindan sonra toparlanmasina sebep olacaktir.
Respect58 12.12.2012, 11:26 Maçın kırılma noktası Kırmızı kartmış ...
Bariz gol şansını engelleyen oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kalır.Bunun ağırı hafifi mi olurmuş.Mahmut Pedriel'i düşürmese topu boş kaleye yuvarlayacaktı.Karar %100 doğru.
ROMANTİK KATİL 12.12.2012, 11:33 Topun cizgiye gittigi kadar siddeti önemli. Top cizgiye parelel gidiyor ama pedriel o topa yetişip kaleye golu atarmı atamazmı bu soruyu sormak lazım önce. Topa pedriel rahatlıkla yetişip golü atabilirdi hakemde bunu bildigi için tereddütsüz kırmızıyı verdi. Vedigi için kızanlar oluyor sanırım. Kardesim bizlere hakıszlık yapılırken bu kadar söylenmiyorsunuz. Kendi takımımız lehine belkide yönetilen en 3 veya 5 mactan birtanesi. Sivassporlumusunuz sizler merak etmeye basladım. Yoksa Galatasaray macındaki gibi kimlik SİVAS takım Galatasaray veya baska takım tutanlardanmısınız.
SenSetik 12.12.2012, 12:26 tartışmanın anlamı yok...son adam kuralı açık...%100 doğru karar
58_babacan_58 12.12.2012, 13:09 10 kişi kalmış takıma bile gol atmakta zorlandık,bu takımda şunu görüp şunu sölylerimki bu takımın çok iyi çok çok çok iyi bir forvete ihtiyacı var.
nightmare58 12.12.2012, 15:40 O pozisyonda Pedriel ok gibi fırlıyor kaleciyi geçse gol yapardı o hızla. Tartışmak anlamsız. O pozisyonu tekrar izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
dedebali58 12.12.2012, 21:35 ortada bir başarı var bunu tebrik etmek zevkini çıkarmak bundan sonraki maçlarda tekrarı için dua etmek lazım,bjk,gs nin elendiğini düşünürsek elde ettiğimiz başarının kıymetini anlarız,inşallah kupa bizim olur..
|