Orijinalini görmek için tıklayınız : Zevkli bir maç oldu

ddolphiner
16.12.2012, 17:49
http://media1.ligtv.com.tr/img/news/2012/12/16/RizaCalimbay002.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay güzel ve zevkli bir maç olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Karabükspor'un tehlikeli bir takım olduğunu biliyorduk. Girdiğimiz gol pozisyonlarını atmamız gerekiyordu. Karabükspor'daki hızlı futbolcular bize tehlike yarattı. O golü yemememiz gerekiyordu. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Umduğumuz gibi olmadı. Karabükspor iyi bir takım, tebrik ediyorum" dedi.

Murat, Karabükspor'un haklı bir galibiyet aldığını söyleyerek, tebrik etti.

Kaleci Borjan da, "Karabükspor organize çok iyi bir takım. Şanssımız yoktu. Son pasları yapamadık. Ağır bir yenilgi aldık" dedi.

stutgart58
16.12.2012, 17:55
haklsın HOCAMM ne desen haklsın...sana sene başında istediğin transferleri yapmayan,parasını harcamaktan erinen pısırık YÖNETİM KURULU UTANSIN !!!!!!!!!!!!!

Sen elinde ki kadroyla en iyisni yapmaya çalşıyorsun...elindeki malzeme bu...yapacak bişy yok..

yiğido58sinan
16.12.2012, 17:56
onlar tehlikeli takım da biz değilmiyiz? Onların iyi hızlı oyuncuları var da bizim yokmu? Yapma be hocam bide bundan zevk mi alıyorsun :(

fatih585858
16.12.2012, 18:03
Evet Karabük'ün taraftarları için zevkli bir maç oldu. Forvetleri şanssız olmasa çok farklı bir galibiyet alabilirlerdi. Devre arası olamaz lakin yeni sezonda takımda kesinlikle büyük değişime gidilmesi şarttttt.

tavatir
16.12.2012, 18:04
Fener maçına gerekirse yedek ağırlıklı kadroyla çıkalım. Elazığ maçı tıpkı birkaç sene önceki Konya maçı gibi oldu. Yüzde yüz 3 puanı almalıyız.

infial§
16.12.2012, 18:14
Ulan varya sabrımızı mı deniyor bu rıza hoca,zevkli maç Karabük taraftarı içindi,bizim için eziyet ve hüzündü,gerçi senin için farketmiyor yenilgiden zevk almakta şans yakışır:mad::mad::mad:

58MUAMMER58
16.12.2012, 18:17
:mad:zevkli maç olduğu kesin de rıza hocam fakat kimler için zevkli olduu ortada herzamanki açıklamalarına alıştık istediğimiz şeyleri yapamadık fırsatları degerlendiremedik son pasları yapamadık dıkda dık dıkda dık :mad:artık biz orduyu akhisarı ibb yi antalyayı mersini karabükü 10 kişi kalmış antepi yenemiyeceksek kimi yeneceğiz? acaba lua lua yı sheltını ilhan parlakı seyrederken aklınıza bişey geldimi biz neden bednar bulduk doğa bulduk uyurgezer abdulkadiri bulduk cılız yetersiz pedriele güvendik diye :mad:rakip te gökhan ünal mehmet yıldız yedek bilmem anlatabiliyormuyum?benim için zevkli maçolmadı sivassporluları üzen kahreden korku tünelinden geçerken dehşet dolu gözlerle maçı izledim şükür borjanın sayesinde tarihi farktan kurtulduk :mad:

Ferhat06
16.12.2012, 18:25
Ben zevk almadım şahsen.Bütün pasları rakibe atan Atıf,mecalsiz 2.lig topçusu Erhan vs vs .

58Yiğidoo58
Yönetim teknik ekibin ilk yarı istediği oyuncuları kesinlikle almalı.. Elini cebine koysun. Gerekli takviyeler takımı toplayacaktır. Ama Rıza hocam 1, 2 ,3 nere kadar puan vereceğiz yazık...

corner58
Gerçektende zevkliydi. Karabük en azından o zevke getıren takımdı. Hani o meşhur argo söz varya cuk diye oturdu Rıza hoca. T..... kaçınılmazdı zevk aldık Hocam sağol. Sene başında sana ve takıma sıteden hep destek verenlerdendim. Ancak yalan oldun benım içinde sen.

edebiyatisyen
16.12.2012, 18:32
Ne zaman LUALUA'nın ayağına top geldi ULA ULA dedik, senin zevk anlayışın buysa çok zevkli bir maç oldu(!)

DOGU_BEY
16.12.2012, 18:36
Ya sanki resmen alay ediyor, bu kadar da pişkinlik olmaz..Ne zevkli maçı hoca ne zevkli maçı! Biizm için ölüp ölüp dirildiğimiz rezilleri oynadığımız bir maçtı...Bir de dalga geçer gibi her maçtan sonra çıkıp konuşuyorsun...Neredeyse tarihi fark yiyeceksin hala ettiğin lafa bak!!!

alaattin 5858
16.12.2012, 18:41
DEVRE ARASI DÖRT EYLÜL ÜN HOCASIYLA RIZA HOCAYI TAKAS YAPSAK NASIL OLUR ACABA

KaanK
16.12.2012, 18:58
maçtan zevk almış...

Olaya bak ya dalga mı geçiyor şaka mı yapıyor anlamak mümkün değil ...

B.DUMANLI
16.12.2012, 19:33
Fener maçına gerekirse yedek ağırlıklı kadroyla çıkalım. Elazığ maçı tıpkı birkaç sene önceki Konya maçı gibi oldu. Yüzde yüz 3 puanı almalıyız.

Bizim su andaki mevcut kadromuz zaten 17-18 kisiden olusuyor nasil yedek kadroyla cikariz maca.Sezonun son macinda kupa macindan ötürü yorgunda olsa takim ,Elazig macini kazanmamiz gerekli,yoksa galibiyetin disindaki her sonuc bizim icin cok kötü olur.Kupadanda vazgecemeyiz ,ligdende.Oyuncularimiz aklini basina alsin.

58_SEMİH_58
16.12.2012, 20:01
Asıl zevk Karabük'ün onlarca pozisyonu kaçırıp bizi kahkahaya boğmasıydı!

infial§
16.12.2012, 20:12
hata yaptığını bile bile görmezden gelen,hiçbir şey olmamış gibi davranıyor rıza hoca

cılgınsivas58
16.12.2012, 20:12
yedin bitirdin rıza hoca yedin bitirdin

cılgınsivas58
16.12.2012, 20:13
takım 90 dakka boyunca rhsuz sekilde maç oynadı elin cebinde maç seyrettin
hoca!!! ayıp yeter yav

cılgınsivas58
16.12.2012, 20:16
bu ruhsuzlar antebi nasıl eledi hala merak konusu

ROMANTİK KATİL
16.12.2012, 20:19
Hocanın demek istegi şu sanırım. Yenilgi kacınılmazsa zevk almaya bakacaksın. Sen zevk almıs olabilirsin hocam . Ama bizler kan agladık. Bunların senin için bişey ifade etmediginide biliyoruz. Bizleri hor gördügünü önemsemediginide biliyoruz. Ama suyun ısındı. Yakındır tepkilerin daha büyüyecegi.

B.DUMANLI
16.12.2012, 20:20
Ne zaman LUALUA'nın ayağına top geldi ULA ULA dedik, senin zevk anlayışın buysa çok zevkli bir maç oldu(!)

SÖZÜN BITTIGI YER.

58_babacan_58
16.12.2012, 20:20
Bırak kazanma duygusunu yaşamayı gol, sevinci yaşamayı bile unuttuk sayenizde

yigidolar06
16.12.2012, 20:33
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

yorumyapıyombenya
16.12.2012, 21:06
Hocada anladı artık yapacak birşey yok zevk almaya bakıyor

Respect58
16.12.2012, 21:09
http://resimzade.com/Show.html?i=38851&token=39827

Sivasspor bu sezon 16 maç yaptı ve bu 16 maçta 5 galibiyet 4 beraberlik 7 mağlubiyet aldı.Alınan galibiyetlerde ki skorlar oynanan muhteşem(!) futbolun adeta kanıtı.Skorlar şöyle;
Gaziantepspor 0 - 1 Sivasspor
Sivasspor 1 - 0 Kasımpaşa
Beşiktaş 0 - 1 Sivasspor
Sivasspor 1 - 0 Eskişehirspor
Sivasspor 4 - 2 Kayserispor

Oynanan 16 maçta 18 gol atıp 23 tanede yemiş.Düşme potasındaki rakip takımla arasındaki puan farkı sadece 3.

İlk haftalardan itibaren gelişen futboluyla rakiplerine adeta korku salan Sivasspor'un bu üstün başarıları nedeniyle teknik ekibi taçlandırmanın zamanı gelmedi mi ?

asabibaba
16.12.2012, 21:09
Yav tamam seni savunuyoruz; daha doğrusu biz Sivassporun birliğini ve dirliğini savunuyoruz da .... BİZ NEDEN ZEVK ALAMADIK MAÇTAN :confused::confused::confused: :confused:

tavatir
16.12.2012, 21:14
Çoğu zaman hocayı eleştirmemeye özen gösterdim özellikle hemşehrimiz olduğu için. Ama son haftalarda gerçekten kötü durumdayız. En azından 25 puanı bulmalıydık.

Benim en büyük eleştirim Mehmet Nas'ın oynadığı zaman iyi işler yapmasına rağmen takımda bir türlü düşünülmemesi.

Geçen yıl ve ilk geldiğinde Rıza Hoca iyi işler yapmıştı aslında. O açıdan hakkını yemek istemem. Ben genelde defansif oynatıyor derken geçen yıl çok ofansif kadrolarla da maçlara çıktığımız oldu. Ama bu sene maçlara göre "B" planı göremiyorum. Yani farklı varvasyonlar deneyemiyoruz. Elazığ maçı çok önemli. Mutlak ama mutlak 3 puanla sahadan ayrılıp 22 puanı bulmalıyız. Bu arada kadro kalitemiz geçen yıldan çok kötü değil. Kaleci sorunumuz ve forvet sorunumuz bariz. Erhan sağ bek oynarsa daha iyi gibi. Bir de Kıvanç'ı kaybettikten sonra oraya benzer özellikte bir adam lazım.

ayna26
16.12.2012, 21:16
maç zevklidir muhtemelen zevki tadanlar karabük safındakiler olmalı.bizim tarafta zevk veren yanı ise şüphesiz farka gidebilecek onca posizyonu karabüklü oyuncuların kullanamamasıdır.

eyuphulagu
16.12.2012, 21:18
Bu maçta açıkca gösterdi ki sivasspor eğer ara transferde 4-5 tane ilk 11 de banko oynaycak oyuncuları alamazsa bu ligde işi çok zor..Sivasspor kesinlikle 2 kulvarı götürecek oyunculara sahip değil...Kadroda fazla oyuncu göndermeden 4-5 tane iyi takviye yapılırsa ancak bu takım hem lig hem kupada başarılı olur..İstenen oyuncular yerine vasat oyuncular alınırsa sivasspor kesinlikle küme düşmeye oynar bu çok iyi biline...Kupada 6 tane ,ligde 17 tane final maçı oynayacak bir takım mutlaka paraya kıyıp iyi tarnsferler yapmalı..Yapamazsa bu takım 2. yarıda çok zor anlar yaşar...Arkadaşlar bence sivassporun kaleciden ziyade başka mevkilere;defans iyi bşr ön libero,sağ kanat,2 tane de forver almalı...Tekrar söylüyorum alınacak oyuncular kulübede oturtulmak için değil ,ilk 11 de oynatılmak için alınmalı...

chatlaq
16.12.2012, 21:22
Hocanın demek istegi şu sanırım. Yenilgi kacınılmazsa zevk almaya bakacaksın. Sen zevk almıs olabilirsin hocam . Ama bizler kan agladık. Bunların senin için bişey ifade etmediginide biliyoruz. Bizleri hor gördügünü önemsemediginide biliyoruz. Ama suyun ısındı. Yakındır tepkilerin daha büyüyecegi.

Evet hoca onu demek istemiş

FORZA SİVAS 58
16.12.2012, 21:25
hocaya kızıyorum ama haksızlık yapıyorum çünkü hoca ne yapsın kardeşim baskan olacak o adam para vermiyorki transfer yapalım rıza hocada adem,pedriel gibi adamlar alıyor eleştirilecek tek adam başkandır hoca ikinci devre çok iyi takviyeler yapıp takımı tekrar ayağa kaldıracaktır elazığı yenmek şart oldu artık

FORZA SİVAS 58
16.12.2012, 21:26
hocam sana güveniyoruz adem,abdülkadir gibi adamlar isteyerek oynatmadığını biliyorum devre arasında çok iyi takviyeler yapacaksın biliyorum hocam

shang
16.12.2012, 21:27
futbolcularda bu işte rıza hoca kadar sorumlu bende az eleştirenlerdenim rıza hocayı ama oyuna müdehalelerinde çoğu maçlarda geç kaldı devre arasını çok iyi değerlendirmeliyiz

58sinan58
16.12.2012, 21:29
Tilkiye sormuşlar tavuk severmisin diye tilki güldürmeyin beni demiş
Zevkli bir mac olmusmus sende beni güldürme hoca Allah askına zevk bunun nersinde soylermisin
Ney ney zevkliymis
Hoca bı git Allahını seversen ya Zevkliymis

Ahwettt
16.12.2012, 21:46
futbolcularda bu işte rıza hoca kadar sorumlu bende az eleştirenlerdenim rıza hocayı ama oyuna müdehalelerinde çoğu maçlarda geç kaldı devre arasını çok iyi değerlendirmeliyiz

Daha nasıl oyuncu değiştirsin nerde geç kaldı kardeş Sen maçı izledinmi Atıfı oyuna alırken dk. kaçı. Abdulkadiri oyuna alırken dk kaçtı ve Mehmet Nası oyuna aılırken dk kaçtı bunalrdan başka oyuna alacak alternatif futbolcun varmıydı.

AYIBOAN
16.12.2012, 21:54
şimdi baktığın zaman korku filminden de zevk alan var; ama işte biz onlardan değiliz, o sıkıntı.

KaanK
16.12.2012, 22:13
Su maglubiyet degil hezimet ve acziyetten sonra sorumlunun cikip dalga gecer gibi macin zevkli oldugunu soylemesi Sivasspora gonul vermis kisilere cok acik hakarettir kufurdur ti'ye almaktir . Seni adam yerine koyup karsilamaya gelen Karabukte destege gelen vefakar taraftari adam yerine koymamanin aciklamasi yoktur
Artik taraftar gozunde sevginizi sayginizi yitirmis durumdasiniz
Unutmayin riza hoca Sivasspor sizden buyuk ve degerlidir

58sinan58
16.12.2012, 22:14
Hocam girdiğimiz gol pozisyonlarını atmamız gerekiyordu demişsiniz seni duyanda pozisyon üzerine pozisyon ürettik zanneder mac boyunca hepi topu iki tane pozisyonumuz var

engin2609
16.12.2012, 22:37
hep aynı maç sonu yorumları hiç okumaya bile gerek yok !

cılgınsivas58
16.12.2012, 22:41
hangi maçı seyrettin çalımbay!!

dicanio
16.12.2012, 22:59
ya allah aşkına hocaya sallamaktan vazgecin artık kadro belli 18 kişi zor cıkarıyor takımın kapasiteside belli kupaya ve lige ayrı bir 11 cıkarması mümkün değil suçlu varsa sadece yönetimdir çünki hiç bir mevkinin altarnatifi yok yapmamız gereken bu çok önemli elazığ maçında takıma sahip cıkıp 3 puan almak daha sonra devre arasında çok iyi suratli bir forvetofansif bir ortasaha cok iyi bir önlibero ve olursa bir kaleci transferi gerekli ozaman ligdekalırız yoksa kümedüşmeye en yakın aday biziz

sivaslıadem
16.12.2012, 23:03
hadi karabük beceriksizdi bundan zevk aldın ne ala
Hafta içi fener maçında kaçırdığımız tarihi farkı ! Yeyince bakalım ne diyecen
Son günün olmasın fener maçı
Bunun için bir an once takımı toparla

poolat58
16.12.2012, 23:39
sen zevk aldıysan bu kötü oyun ve mağlubiyetten bilemem rıza hoca. ama biz hiç zevk almadık. hatta sindiremedik :mad:

poolat58
17.12.2012, 00:07
aklıma şu geldi şimdi bu her hafta aynı röportajı veriyorya. artık ezberledik biliyorsunuz. demekki bu futbolculara da hep aynı direktifleri veriyor. kesin öyledir. futbolcularda bıkmıştır artık.

Abdullah DuMaN
17.12.2012, 07:47
Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, güzel ve zevkli bir maç olduğunu söyledi, "Karabükspor'un tehlikeli bir takım olduğunu biliyorduk. Girdiğimiz gol pozisyonlarını atmamız gerekiyordu. Karabükspor'daki hızlı futbolcular bize tehlike yarattı. O golü yememiz gerekiyordu. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Umduğumuz gibi olmadı. Karabükspor iyi bir takım, tebrik ediyorum"

Hocam o gol yenmemeliydi ama;
Kaleci Borjan ve İlhan parlak dünkü maçta fark yememizi engelledi ileride top tutamıyoruz. Doğa'yı küstürdünüz diye taraftara sitem ediyordun senin küstürdüğünün haddi hesabı yok Abdulkadir son dakikalarda girdi oyuna alışması zaten maç bitimini bulur karabük savunmasını aşamıyoruz duran top organizasyonu ile ancak gol bulabileceğimiz maçta Erman,Grosicki oyundan alınıyor orta saha göbeğinde ne yaptığını bilmeyen iki futbolcu Adem,Kadir maç esnasında istatistiklere bakıyoruz topla oynama %52 Sivasspor top çalma, top kaybı, pas yüzdesi Karabük'le eşit ama duruma bakki rakibimiz farkı kaçırıyor. Bir an önce toparlanmak lazım içeride Elazığspor'u yenip transfer sezonunu iyi şekilde geçirerek sezonun 2. yarısına iyi başlamamız gerekir yoksa durum vahim ligimizde artık Anadolu takımları kolay kolay maç kaybetmiyor.

SenSetik
17.12.2012, 07:51
peki hangi golü yemeliydik Hocam??? direkten dönen toplardan birisini mi?? yoksa ilhan parlak beceriksizinin kacırdığı yüzde yüz gollük pozisyonlarından birsimi??? yada kaçan diğer gollermi?? hangisi?? resmen taraftarla dalga geçiyorsun şu demeçle :mad:

ROMANTİK KATİL
17.12.2012, 09:09
Siz beni elstirirsiniz!! öylemi deyip takımı zor hallere sokuyor. SİVASSPOR taraftarı üzülüp kahroluyor. Buda Rıza Hocayı zevkten dört köşe yapıyor. Sen gittigin zaman bizde dört köşe hatta 8 köşe oluruz hocam.. merak buyurmayın.

HababamHa
17.12.2012, 09:27
Hocamız bu maçtan zevk aldım diyorsa fazla bişey söylemeye gerek yok demekki biz başka bir maçı izledik hocamız haklı deyip dağılalım.:)

ccey
17.12.2012, 09:57
şu anda ligin en kötü futbol oynayan takımıyız bence, akhisar ve elezığdan da kötüyüz malesef bun kabul etmek gerek, hoca şunu anlamalı biz baskılı ve saldırgan oynamadığımız hiç bir maçı kazanamayız, bizde öyle akıllı sağlam organize oynayacak adam mı var, hızlı karambolden denk gelirse yoksa biz organize gol atacak takım değiliz, bu sene ben hiç görmedim gören varsa yazsın

Respect58
17.12.2012, 10:02
Açıklamalarını dinledim ikinci yarı tüm riskleri aldık 5 forvete döndük diyor.:D Hani elinde forvet yoktu ?

nunni5858
17.12.2012, 10:07
kadromuz çok kötü degil sistemimizde ve teknik zekamızda sorun var.kupa maçında 120 dakika oynayan suarez oyunda 40 dakika oynayan erman oyun dışı,mehmet nas kupa maçında yok ligde yedek,şimdiye kadar murat akçayı oynatma güven bianda 3 günde iki maça çıkar,antalyada yenik durumdayken 90 da oyuncu değiştir mantıgın almadığı çok şey var bizim teknik zekamız yok kadromuz iş görür yararlanılmayı bilirseniz .

izmirliyigido
17.12.2012, 10:47
Dağılın arkadaşlar ! olay bitmiştir. Hocamız böyle söyledikten sonra söyleyecek birşey düşmez bize. Yaa hocam sen, ya Sivas'lıyı aptal yerine koyup dalga geçiyorsun yada Beşiktaş'a gidemedin, Samet hocanın başarısıyla uyuştun aklın orada kaldı, basmıyor !..

Ne demek "zevkli maç oldu, zevk aldım". Sivasspor "küme düşüyor küme", puan cetvelini açıp baktın mı? Küme düşme hattıyla aramızda 3 puan fark var o da bu hafta yenilirsek 0 (sıfır) puan..

Kadro yetersiz demeyin. Kadroyu oynatmayı bilemedikten sonra, takımda ayırım yaptıktan sonra, futbolculara özgüven ve moral aşılayamadıktan sonra bu kadroda MESSİ'de olsa oynatamaz Rıza hoca.

Başka takımlara bakıyorsun futbolcular golden sonra gidip hocalarına sarılıyorlar, bizimkiler zaten pek nadir gol atıyor onda da gidip hocayla paylaşmıyorlar. Eee, hoca ayırım yaparsa, formayı hakedene vermezse takımda ikilik çıkar.

Uğur gerçekten sakat mı bilmiyorum, Allah şifa versin ama Allah ondan razı olsun sakatlandığı içinde, hiç olmazsa elimizde olan ERHAN GÜVEN'in ondan daha iyi bir sağbek olduğunu anladık.

Takımda bir isteksizlik, bir gruplaşma, bir çekemezlik var gibi geliyor. Grosicki'ye pas atmamalar, Erman'ın keyfi davranışları, Eneramo'nun paslaşmaması, Abdülkadir'in küskünlüğü bunlar gözden kaçmıyor ama TEKNİK KADRO hiç tedbir almıyor.

Ne olacak bu takımın hali? Kim yumruğunu masaya vuracak? Takım kümeye kurban ediliyor yoksa? Arada alınan galibiyetlerle duygularımız bastırılıyor sonra yine 2-3 hafta aynı hüsran. Sivas'lı aptal değil bunun altını çizerek söylüyorum..

.

shang
17.12.2012, 11:28
takımda yardımlaşmama ve ilerde topu alanın bencilliği var kimse birbirne pas atmıyor aslında bu uzun zamandırda böyle takım içinde sıkıntı olduğu belli

tekdoktiri
17.12.2012, 16:23
ya hocam seni seven biri yim ama yeter artık ya şu yönetim de adam gibi tıransfer yapsın artık ne yapıyor lar para
yıartık eski si gibi deil lig tv den süper para alınıyor

KIZILCAN
17.12.2012, 16:36
Yine düşme potasına girdik,kabus geri geldi.Bu devre arası,ya umudumuz olacak ya da düşüşün başlangıcı...Millet sezon başında basbas bağırdı gerekli mevkilere transfer yapılsın diye ama duyan olmadı. Aynı takım geçen sene kök söktürürken bu sezon tel tel dökülüyor.Hoca aynı,oyuncular aynı. Fark ne peki? Birilerinin bu işe el atması gerekir ama o birilerinden ben hiç umutlu değilim.

58MySouL
17.12.2012, 18:12
http://media1.ligtv.com.tr/img/news/2012/12/16/RizaCalimbay002.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay güzel ve zevkli bir maç olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Karabükspor'un tehlikeli bir takım olduğunu biliyorduk. Girdiğimiz gol pozisyonlarını atmamız gerekiyordu. Karabükspor'daki hızlı futbolcular bize tehlike yarattı. O golü yemememiz gerekiyordu. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Umduğumuz gibi olmadı. Karabükspor iyi bir takım, tebrik ediyorum" dedi.

Murat, Karabükspor'un haklı bir galibiyet aldığını söyleyerek, tebrik etti.

Kaleci Borjan da, "Karabükspor organize çok iyi bir takım. Şanssımız yoktu. Son pasları yapamadık. Ağır bir yenilgi aldık" dedi.

BU TAKIM KÜME DÜŞMEMEYE OYNAR LİGİN BAŞINDA DEDİM HALADA SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM.ADAM GİBİ TAKVİYE YAPILMASSA BU TAKIM KÜÜÜ MEEEE DÜŞŞŞ MEEE MEEE YEEE OYNAR.PUAN CETVELİ ORTADA BİR BİRİMİZİ KANDIRMAYALIM.

existence
17.12.2012, 18:32
Zevkli maç. Zevk veren Sivasspor zevk alanda Karabukspordu hocam. Şu maçı bir daha izle istersen.

MaXiMuM
17.12.2012, 20:50
MAZOŞİZM :

Acıdan zevk duyma. mazojistler genellikle hatalarının cezasını çektiklerine inanarak haz duyarlar acı çekerek rahatladıklarına inanırlar.

Hocam kusura bakmada nasıl bir zevk aldın sen bu maçtan , hala hayretler içindeyim.

Anladık bizi akıl hastanesine yollayacaksında, bu sapkın hastalıkları da bulaştırma bize.

OzkanBaskan
17.12.2012, 22:06
Abi bu adam gerçekten sabır törpüsü nasıl bir zevk alma olayı bu arkadaş ben sinirden bardak çardak kırıyorum hocam çıkmış zevk aldım diyor bu adam bunamış kardeşim bunu nasıl yollarız biz onu düşünelim yoksa saç baş yolmaya devam ederiz. Hem bu rıza efendiye neden bu kadar katlanılıyor onuda anlamış değilim başka hoca olsa yollanmıştı şimdiye kadar..

Bu arada takımda ki kutuplaşmalarda göze çarpmıyor değil buna da acil önlem alınmalı.

Murat ARICI
17.12.2012, 22:19
zevkli maçtı hakkaten karabüğün kaçırdığı fırsatlarla kalbimiz 1 milyon kez ağzımıza geldi de gene ölmedik..