Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Analiz'e Sorularınız (17.12.2012)


Rallim58
17.12.2012, 12:39
http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)


Sipas Vizyon Tv'de yayınlanan Futbol Analiz Spor proğramının konuğu Sivasspor Disiplin Kurulu Üyelerinden Ö. Faruk Çınargil olacaktır.

Moderatörlüğünü Nail Sertakan'ın yaptığı, Prof. Dr. Mehmet Çimen'in yorumlarının yer aldığı proğram, her hafta olduğu gibi bugün de saat 21.00 de başlayacak.

Canlı telefon bağlantılarında, Teknik direktörümüz Rıza çalımbay'ın yanısıra, DÇ Karabükspor teknik direktörü Mesut Bakkal ile Elazığspor altyapı sorumlusu Şerafettin Tutaş'ın yer alacağı proğramda, taraftarların sorularına da cevap aranacak.

Hassas döneme girdiğimiz şu günlerde, soruların kısa ve öz olmasına dikkat edilmesi ile yorum yerine sorulara ağırlık verilmesi, yiğidoya yakışır üslupta olması ricasıyla,

N O T : Site yönetiminden ricamdır. Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi ve soru yerine yorum yapılması halinde soruların silinmesidir.

Rallim58
17.12.2012, 12:40
Sivas'tan Yasin ALİM

Sayın Sertakan nezdinizde tüm katılımcılara hayırlı akşamlar.

Benim sorum şu; Rıza hocam kredisini bitiriyor mu? Bu durum hocanın gerek fiziki görüntüsüne gerekse sözlerine yansıdığı doğru mudur? Karabük'teki yiğidoların kafileyi otel önünde karşılama sırasında yaşadığı olaylar bunun bir göstergesi midir?

Salim58
17.12.2012, 12:42
Ankara/Salim.

İyi yayınlar Nail bey, Konuklarımıza'da saygı ve selamlar.

Benim sorum şu: Yoğun Maç trafiğimi desek takımın vurdumduymazlığımı desek adını ne koyarsak koyalım takımın gidişatı hiçte iyi değil, Bu futbolla FB kupa maçı ve Elazığ maçından'da pek umutlu değilim.Tüm bu sıkıntılara rağmen birde mutlaka transfer yapmamız gerekecek buda maddi anlamda yönetimi bayağı bi sıkıntıya sokacak gibi, kaybedilen her maç para kayıplarına'da neden oldu sizce bu zor süreci nasıl atlatırız.?...Teşekkürler.

ROMANTİK KATİL
17.12.2012, 12:42
İsmail SAHİN SİVAS

İyi yayınlar Nail bey. Hepimize gecmiş olsun diyerek müsadenizle bir kac sey söylemek istiyorum. Karabükte takımı karsılıyon taraftarlarımıza hocamız neden soguk davrandı. Eger bu konu dogruysa hocamızın o kişilerden özür dilemesi gerekmezmi. Son olarakta liglerin bitimiyle kendi takımızın nerde olacagını düsünüyorsunuz. Tesekkürler iyi yayınlar.

Besyo_cu
17.12.2012, 12:49
İstanbul / Osman

Nail Hocam size ve konuklarınıza selamlar ve saygılar.

Sivasspor'un kısıtlı bir kadrosunun olduğu ve sakat oyuncularımızın fazlalığından haklı olarak hocamız yakınıyor. Peki elimizde ki oyuncuları biz ne kadar doğru kullanıyoruz ? Oyun içerisinde Sivasspor'un 2. bir planı yok, bununda en büyük göstergesi de ilk golu biz yedikten sonra şimdiye kadar sadece 1 kere berabere kalmış olmamız değil midir ? Duran top organizasyonumuz yok, çalışılmış antrenmanda denenmiş denilecek hiç bir pozisyonumuz yok. Bu konuda görüşleriniz nedir ?

HababamHa
17.12.2012, 13:04
Malatyadan Abdurahman İnce.

İyi yayınlar Nail abi.
Hocamız yayına bağlanırsa sorarmısınız bundan sonraki süreçte takımın ve kendisinin hedefi ne takımı iyi yerlere getirmekmi yoksa bırakıp gitmekmi.saygılar

yiğido58sinan
17.12.2012, 13:21
Sinan Coskun Ankara

Nail bey iyi yayınlar diliyorum. Dünki konuşulanları duyana kadar ben Rıza hocama sonuna kadar güveniyordum isterse tüm maçları kaybetsin bendeki yeri değişmezdi. Fakat karabüklü yiğidolara soğuk davrandığını yüzlerine bile bakmadığını duydum doğru mu? Bir teknik adam hata da yapar maç da kaybeder fakat taraftara bunu nasıl yapar? Ve neden özür dilemez? Ayrıca dünki maçtan zevkli maçtı diye söz ederek daha da fazla tepki çekti üzerine. Benim aklıma takılan şu, acaba sivastan sivasspordan bıktı da bunu mu belli etmek istiyor? Takımı bırakmak istiyorda taraftarı kışkırtıp bahane mi bulmaya çalışıyor?

Yayında emeği geçen herkese teşekkür ediyor tüm yiğidolara iyi akşamlar diliyorum...

alaattin 5858
17.12.2012, 13:28
İSTANBULDAN GÜNYAMAÇLI ALAATTİN


NAİL BEY İYİ AKŞAMLAR
SİZCE YÖNETİM KADROSU YETERLİMİ
YÖNETİMİ BAŞARILI BULUYORMUSUNUZ
BU YÖNETİM GÖREVİ BIRAKIRSA DAHA İYİ BİR ALTERNATİF ÇIKARMI
MEHMET HOCAM CEVAPLANDIRIRSA SEVİNİRİM

yigidolar06
17.12.2012, 13:33
Başkentten Deniz KILIÇ

Konuklarınıza size ve tüm yiğidolara selamlar

Bu kötü gidişin faturası hep yönetime kesilmek isteniyor. Rıza hoca açıkca söyleyebilir mi? canlı yayında..... -istediğim futbolcuları yönetim almadı... diye ve de İSTİFA etmeyi düşünüyor mu?

Saygılar...


NOT : Nail bey alttaki resimde ayakta bulunan futbolculardan ortada olan uzun boylu futbolcuyu tanıdınız mı ? :D

http://resimzade.com/Show.html?i=38854&token=19343 (http://resimzade.com/Show.html?i=38854&token=19343)

ROMANTİK KATİL
17.12.2012, 13:49
İSMAİL SAHİN SİVAS

Tekrardan iyi aksamlar Nail bey. Kusura bakmayın bir sorum daha olacaktı. Su ana kadar size gelen bir transfer haberi varmı. Eger böyle bir haber varsa bizlerle paylasırsanız seviniriz. İlk devre artık bitti sayılır hocamız sürekli takviyelerden bahsetti insallah gene ucuz, maliyeti olmayan , artık gidecek bir yeri kalmamıs futbolcular kadroya dahil edilmez. Bu yönde yönetimden iyi transferler bekliyoruz. Tesekkür eder iyi yayınlar dilerim.

alaattin 5858
17.12.2012, 13:58
İSTANBULDAN GÜNYAMAÇLI ALAATTİN


GEÇEN SENE ARENADA GALATASARAYI 1.0 YENDİĞİMİZ TÜRKİYE KUPASI MAÇ BİTİMİNDEN SONRA İKİBUÇUK SAAT STADDA BEKLETİLDİK SESİMİZİ KİMSEYE DUYURAMADIK ŞİMDİ ÇARŞAMBA GÜNÜ KUPA MAÇI 7 YAŞINDA OĞLUMLA MAÇA GİDECEĞİM AYNI SIKINTILARI YAŞARMIYIZ.YÖNETİM BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRMİ.

ankastre
17.12.2012, 14:04
elazığdan muharrem


nail bey gardaşım hepinize iyi akşamlar.
sivasa geldiğimde çayını içecektim uğrayamadım daha sonra gelince muhakkak gelip çayını içecem.
sorum şu. sen her hafta hocaya bağlandığında -hocam iyi akşamlar nasılsınız dediğinde... sadece iyiyim iyiyim diyor. başka bişey demiyor. sen nasılsn herkese iyi akşamlar demesi gerekirken- çok soğuk davranıyor.sivasta zorunanmı duruyor.eğer öyleyse tez karar versin bizde önümüzü görek.sivasspora yazık oluyor şimdiden diyeyim.

SivassporunSesi
17.12.2012, 14:12
Antalya Manavgat'tan Burak Çiçek

Acilen kendimize gelmemiz gerekiyor bence yapılacak olan transferleri bir an önce hallederek lige dönmemiz lazım bence kupayı boşlamamalıyız Avrupa'ya giden en kısa yol iyi akşamlar bütün Sivaslılara selam.

Rallim58
17.12.2012, 14:12
Sivas'tan Yasin ALİM

Nail bey konuğunuz, Sivasspor Disiplin Kurulu Üyesi olduğu için sorum Sayın Çınargil'e olacaktır.

Disiplin adına Kulüpte nelerin iyi gitmediğini, muhtemel gruplaşmanın olup olmadığını, takım içerisindeki umursamaz bir tavır sergilenmesinin ardında bir disiplinsizlik yok mu? Mağlubiyet halinde futbolculara verilen ceza nedir? Bilgilenmek isteriz.

Teşekkür ederim

izmirliyigido
17.12.2012, 14:23
Yalçın KINIK-İzmir


Nail bey size ve konuklarınıza iyi akşamlar diliyorum.

Seviyeli ve herkese eşit mesafedeki yayınınız için size ve yayın ekibinize teşekkür ediyorum.

Takımın durumu hepimizi çok üzüyor. Hedefsiz, sıradan bir takım olduk çıktık. Acaba bunda Rıza hocanın sezon başında söylediği "hedefimiz ilk 10 içerisinde yer almaktır" sözünü gerçekleştirmek için tepki çekmesin diye şimdi takımı zor durumlara düşürüp, sonrada ligi 10. bitirip "bakın sözümüzü tuttuk, küme düşmeye oynarken takımı yukarılara çıkarttık, 10. bitirdik" demek için mi?

Takımda ki ruhsuzluk, isteksizlik, futbolcuların birbirine yardım etmemesi, hoca ile futbolcular arasında bir iletişimsizlik olduğunu mu gösteriyor? Neden yöneticler duruma müdahale etmiyorlar? Biz daha büyük başarılar yaşamak isterken bu aciziyeti kabul etmiyoruz, çok üzülüyoruz. Bir şampiyonluğa oynadığımız yıllarda ki duruma bakın birde şimdi ki durumumuza bakın anlarsınız..

Sayın Mehmet beyin ve Faruk beyin düşünceleri nedir bu konuda. Saygılarımla...







.

yorumyapıyombenya
17.12.2012, 14:41
Belçika'dan Ömer

Nail Bey, takımda mücadele eden nadir oyunculardan olan göz bebeğimiz Ziya sürekli atakların içerisinde ancak ne zaman etkili bindirme yapsa Ziya'ya pas atılmıyor bunun nedeni nedir

58_babacan_58
17.12.2012, 15:20
İsmail Demir / İstanbul.

Nail bey: Bu takımda Erman, Eneramo, Pedriel, Grosicki, Aatıf gibi isimler var. Ve halen gol atamıyorsak bu takımın ya sisteminde bir sorun var ya da futbolcuların isteksizliğinden kaynaklanan bir sorun var.

Sayelerinde bırakın galibiyet sevinci yaşamayı -- Gol sevinci yaşamayı bile unuttuk .

favori58
17.12.2012, 15:33
SİVASTAN FARUK YILDIZ

Nail ağbi benim sorum kısa ve net: Rıza hocanın taraftara karşı bu kaçıncı tavrı?. Bunu acaba BJK taraftarına yapabilir mi? Karabük'teki arkadaşlar baba harçlıklarıyla karşılama yapsınlar Rıza hoca yüzlerine bile bakmasın, bu nasıl insanlık?

Lütfen bu önemli konuyu ele alın

İyi yayınlar

ressam58
17.12.2012, 15:37
Sivas'tan Tolga...

Ben şahsen her maçına gitmişimdir.Tek takımım vardır oda Sivasspor dur.İkinci falan bir takım tutmadım hiçbir zaman...Ama kendi adıma söylüyorum ben bir daha maça gitmeme kararı aldım. Böyle takım olmaz... İnsan 1 metreden gol atamaz mı? akşama kadar top oynuyorsunuz, yani bu sizin mesleğiniz 7 metrelik kaleye 1 metreden gol atamıyorsunuz. YAZIKLAR OLSUN!!!!

ankastre
17.12.2012, 15:54
elazığdan muharrem

nail gardaş aklıma yeni geldi.ankarada oynanan gençlerbirliği maçındada otele gidip ziyaret etmek istemişler rıza hoca gelmesinler demiş. sivasspor.com yöneticileri ısrarla gitmişler hem futbolcularınan hemde mecnun başganınan görüşüp sohbet etmişler.bunu bana çok sevdiğim bu sitede yönetici arkadaş anlatmıştı. rıza hoca taraftarları niye istemiyor, sivastan gitmek istiyorsa açıkca desin,bizde başımızın çaresine bakak

kamışlı58
17.12.2012, 16:10
iyi akşamlar ben ist çaglayandan kaya


nail bey böylesi güzel bir program için öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum mehmet hocaya konuklarına selamlar olsun
nail bey size yazacak okadar çok surularım varki sivassporumuzla ilgili tamam bu hafta şunu sorayım diyorum bir bakıyorum hafta sonu maçı izliyorum
söyleyecek söz bulamıyorum hani insanın kelimeler bogazına dügümlenirya
bu sivassporumuza ne zaman istikrar gelecek biz ne zaman maç kazanamayan takımlara yenilmekten kurtulacagız 3-4 maç kazanamayan takımlar bizim maçta şaha kalkıyor

Serdar63972
17.12.2012, 16:15
Ankara Balgat'dan Serdar...


Türkiyede kulüplerde ,işler yolunda gitmeyince yaptıkları 3 şey vardır.

1. Belli boncuk bir kaç futbolcu kadro dışı bırakılır. (bu işi Tek. Drektör yapar. Kovulmadan yetiştirebilirse)

2. Tek. Direktör kovulur. (Bu işi yönetim yapar. taraftar tarafından istifaya çağırılmamışsa veya alternatif bir yönetim çıkmamışsa)

3. Yönetim istifa eder.

Şimdi tersten okursak eğer, bizde yönetimi istim üzerinde tutacak ne taraftar nede yönetime aday kimse olmadığı için yönetim çok rahat. bu rahatlık Tek. Direktörede yansıyor. Kimse adama verdiği demeçlerin, başka takımlarla kırıştırmanın, saçma sapan transferlerin (bakınız Doğa,adem,bednar transferleri) hesabını sormuyor. Dolayısıyla Tek. Direktöründe kimseyi kadro dışı bırakacağı yok.
* Çünkü Şehr-i Sivasta futboldan anlayan sadece Rıza hocadır
* çünkü Sivasspor taraftarı ve Sivas halkı zelildir. Demeçlerle devamlı aşağılanabilir. (Aynısını BJKnın başında da yapsın alnından öpeyim)
* Çünkü klüp Rıza hocanındır, isterse gider yarım futbolcuya yarım sezon için 1 milyon lira harcatır. Sonrada taraftarın yüzünden gönderdim der. Kimsede hocaya ne saçmalıyon sen demez.


Dolayısıyla sayın NAil Abim sizler ekranların başında bizlerde stadda ve Tv nin başında saç baş yolarız. Zamanı gelince Tek. Direktör çeker gider, zamanı gelince yönetici YORULDUM artık der çeker gider.

Bu takımın YÖNETİM İSTİFA diyebilecek taraftar grubuna ihtiyacı vardır.
Bu takımın YÖNETİME talibim diyecek delikanlılara ihtiyacı vardır ki, YÖNETİM İSTİM ÜZERİNDE OLSUN. Yoksa kendi bakkalını yönetiyormuş gibi olursa, kimseye hesap verme zorunluluğu yoksa işler aha böyle gider.

Siz bu düşüncelerim hakkında ne düşünüyorsunuz... Ankaradan selamlar...

adres58
17.12.2012, 16:19
Atilla TORUN - Kastamonu

İyi yayınlar Nail Bey konuklarımıza da iyi akşamlar dileklerimi sunuyorum...

Taraftar artık söylemekten bıktı. Yönetim ise tam tersi. Artık dilimizde tüy bitti. Bir takımın içine 2 yada 3 tane kalifiye transfer şarttır. Bonservisi elinde oyuncu ile olmaz bu işler.

Saygılar...

favori58
17.12.2012, 16:49
Sivas'tan YİĞİDO FARUK


Nail abi Rıza hocanın bize yaptığı bu kaçıncı vurdumduymazlık
Size soruyorum; Türkiye'de gittiği böyle deplasmanlarda 3-4 takımın dışında hangi takım böyle coşkulu karşılanıyor, rıza hoca yiğidolardan özür dilesin

nightmare58
17.12.2012, 17:30
Kars'tan Metin Bicil

Iyi aksamlar, Riza hocamiza sorar misiniz bu soruyu? Yanlis hatirlamiyorsam gecen sezon ilk 11'de oynayan oyuncularimizdan bir tek kivanc gitti yerine bir kac takviye oldu ve ekstradan sol, sag acik ve forvet arkasi oynayan Aatif alindi. Takimin iskeletinde neredeyse hic bozulma olmadigi soylemek mumkunken neden gecen sezonki kadro ile bu sezonki kadro arasindaki ucurum var (oyun kalitesi, gol kisirligi vs.) ? Son bir soru Erman forvet arkasinda daha faydali degil mi? Bu kaniya nerden vardim; Siz takimin basina geldiginizde ERMAN kanatlarda oynuyordu. Yerini degistiren siz oldunuz aldiginiz verimde ortadaydi. Tesekkurler.

karşıyakalı
17.12.2012, 17:49
herkese iyi akşamlar
izmirden tamer alp


nail bey takım olarak bi kötü gidişin içindeyiz.bu süreçte yönetim neden bi açıklama yapmıyor.acaba yönetim kafasında bitirdimi sivassporu.

Rallim58
17.12.2012, 18:13
Sivas'tan Yasin ALİM

Nail bey, sorum stüdyoda bulunan hepiniz içindir.

Kupa ve ligde mücadelemiz devam ediyor. Kupadaki yarışa, "olursa olur" mantığıyla yaklaşım sergileyip; Lige önem verilmesi daha elzem değil midir?

sero58
17.12.2012, 19:59
DİYARBAKIRDAN ŞERAFETTİN ÇİMEN...

ABİ İYİ AKŞAMALAR BÜTÜN KONUKLARINIZA SAYGILAR BENİM BU HAFTA HERHANGİ BİR SORUM YOK.
ARTIK NE SORACAGIMI BİLEMİYORUM BU TAKIM İÇİN...
KEMAL SUNAL FİLMLERİ GİBİ OLDU HEP KOMEDİ HEP AYNI SENARYO...
BİLİYORUM SİZDE HER HAFTA BÖYLE SONUÇLAR SONRASI PROGRAM YAPMAK İÇİNİZDEN GEÇMİYOR.
NE ZAMAN BÖYLE KEYİFLE KONUSACAGINIZ BİR SİVASSPOR OLACAK NAİL ABİ.
UMUT FAKİRİN EKMEGİ ABİM BİZDE DEVRE ARASINI BEKLEYELİM BAKALIM NE OLACAKSA....

ankastre
17.12.2012, 20:20
elazığdan muharrem

nail bey burda herkes sivası yenecez diyorlar zoruma gidiyor.onların puanı 16 bizi yenerlerse 19 olacaklar. 2 maç kazandımı en yukarı, 2 maç kaybettinmide küme düşme hattına giriyoz. elazığ maçının önemli olduğunu futbolcuların kafasına sokmak lazım değilmi.

58megayigido
17.12.2012, 20:26
ben İstanbuldan ibrahim DEMİR

rıza çalımbay yayına bağlanırsa sorarmısınız istifa etmeyi düşünüyormu ?
Abdulkadir sivasımıza gol kralı olarak geldi ama şimdi .... ?
Mehmet nas her oyuna girdiğinde takımı ateşliyor neden herzaman yedek ?
takımın devamlı puan kaybetmesinin sebebi sadece sakalar mı ?

iyi yayınlar ..

s-i-n-a-n-58
17.12.2012, 20:26
Almanyadan/ sinan

iyi aksamlar cok güzel bir yayininiz var.Takımdaki disiplinsizligin ve düsüsün sebebi nedir.

asabibaba
17.12.2012, 20:33
Tuğrul YAMAN
SİVAS



Ne sorsak ne söyle boş takım iyi değil sanırım bunun sorumlusu yönetim ve onların da alternatif yok o yüzden şehirle de seyirci ile de kopuk Allah yardımcımız olsun....

ankastre
17.12.2012, 20:33
elazığdan muharrem

nail bey gurban oluyum. rıza hoca soğuk dediniz, soğuk değillll buzzdolabı buzdolabıı..

ivancrayz
17.12.2012, 20:39
Emre KANGAL / SİVAS

Nail Bey İyi Yayınlar Ben Olaya Farklı Bir Açıdan Bakmak İstiyorum Rıza Hocamız Doğa Kayanın gitmesinde taraftarı suçlu bulmuş ve 1 milyon tl zarara uğradığımızı söylemişti kendisine sormanızı rica ediyorum roman bednar'ı , jacques faty'i kim gönderdi ve zararımız ne oldu ? Tekrar İyi Yayınlar Soğuk Sivasıma Sevgilerle :)

yorumyapıyombenya
17.12.2012, 20:47
Belçika - Ömer

Nail bey sürekli oyuncuların formsuzluğundan bahsediyorsunuz neden bu oyunculaarı hazırlayamayan Rıza Hocaya eleştiride bulunmuyorsunuz yoksa Rıza Hoca dokunulmaz mı ?

ankastre
17.12.2012, 21:17
elazığdan muharrem

nail bey şimdi kayseri kasımpaşayı yendi bizim üstümüze çıktı. biz bir basmak daha alta indik. takımın bunu bilmesi lazım.birileri çimdikleyip futbolcuları uyarması lazım.

hasantuan
17.12.2012, 21:22
Sivastan Hasan...

Karabuk macında takımı karsılayan gençlere selam dahi vermeyen hoca ve topçuların tepkisi neden.... Bu yapılanlara ragmen bu hafta inadına tribünlerdeyizz

yigido yakup
17.12.2012, 21:36
Almanyadan Yakup

Ben bu sene 17-18 mactir bizim takimin bir tane söyle sirtimi yaslayipta bir mac izleyemedim Sezon basinda 5 -6 mac sonra takimi görecektik ligde 16 mac oldu birakin takimi görmeyi takimda bir isigi bile göremedik.

Biz bu isigi ne zaman görecegiz?birde Rizam hoca ne zaman klasik aciklamarindan kurtulup kendine özelestiri yapacak?

sivasliyigidooo
17.12.2012, 21:47
İZMİR'den BURAK YILDIRIM

İyi yayınlar...

Herkes Rıza Hoca'ya kızıyor ama sonuçta hocada insan onunda özel hayatta sıkıntıları olabilir. Hep tek taraflı düşünüyoruz. Biliniyor ki hocamızın babası hasta ama hocamız buna rağmen takımın başında ve elinden geleni yapıyor. Lütfen biraz empati kuralım. Sivassporumuzda inşallah bundan sonra güzel bir performansla ligde hedeflediği noktaya gelecektir. Teşekkürler.

Çılgın Türk
17.12.2012, 22:08
Almanya'dan Serkan

Nail Bey, Lig devam ederken iki futbolcunun ceplerine para koyup sözlesmesini fesih edip gönderdikten sonrada dar kadranun darligindan sikayet etmek ne kadar mantikli?

Her mac sonrasi bazi aciklamalari ezberlerdik bunlardan bir tanesi de: "yemememiz geren bir goldü" Riza hocaya sorarmisiz, yenilmesi gereken gol nasil birseydir?

Faturayi sürekli futbolculara kesmekten ne zaman vazgececek?

Murat ARICI
17.12.2012, 22:25
MURAT ARICI/GİRESUN

BİZ NE ZAMAN HELAL OLSUN İYİ TOP OYNADIK KAYBETTİK VEYA KAZANDIK DİYECEĞİZ,TAKIMIN RUHSUZ OYUNUNU NEYE BORÇLUYUZ..HOCAM NEDEN BUNA İZİN VERİYOR YOKSA BU HALİMİZ RIZA HOCADAN MI KAYNAKLANIYOR