Orijinalini görmek için tıklayınız : FİFA'nın sitesi hacklendi...

Kaptan-58
19.11.2005, 11:54
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/3912fifa.jpg

Türkiye'ye yönelik sert açıklamalarda bulunan FİFA Başkanı Sepp Blatter'e tepki gösteren Türk hackerlar, FİFA'nın internet sitesini bir süreliğine hackledi.

Türkiye'ye yönelik sert açıklamalarda bulunan FİFA Başkanı Sepp Blatter'e tepki gösteren Türk hackerlar, FİFA'nın internet sitesini bir süreliğine hackledi.

FIFA'nın resmi web sitesi www.fifa.com sabah karşı 05:51’de Türk hackerlar tarafından hacklendi.

Fifa’nın resmi web sitesinin ana sayfasında bulunan sol bölüme ingilizce olarak \"isviçre ve FIFA'ya küfürler yazıldı.

FIFA\'nın resmi web sitesi 20 dakika boyunca bu şekilde yayın yaptı. FIFA yetkililerinin durumu fark etmesinden sonra site eski haline getirildi.

Sitenin duyuru kanallarına da Türk Bayrağının üzerine Hacked by Real Türk yazıldı.

EKO58
19.11.2005, 12:00
eğer gerçekten böyle bir olay olduysa hacker lik yapanları kutluyorum ama süresi daha uzun olabilirdi diye düşünüyorum

agca58
19.11.2005, 12:03
helal olsun be..işte bu türkün gücü ..gurur duydum valla hacklerimizle

rguler
19.11.2005, 12:04
buda isviçreli şerefsizlerin işi olabilir.türkleri kötü göstermek adına yapılmış birşey gibi geliyor bana

cascade_41
19.11.2005, 12:06
wall bravo.....saygi duyuyorum......tebrikler......

drummer
19.11.2005, 12:23
aferin çocuklara

YUZUK58
19.11.2005, 12:38
işte bu bee biz türklerle uğraşmak neymiş görsünler.
işte türk gücü budur.hacker arkadaşları kutluyorum
ellerine sağlık

Sarkdakikisla58
19.11.2005, 12:58
hem iyi olmus tebrikederim arkadaslari hemde kötü ölmus

Yigido58_NL
19.11.2005, 13:08
IYI YAP,ISLA ELLERINE SAGLIK YAPANLARIN AMA SOYLE 1 KAC GUN YAPACAKLARDIKI GORELERDI TURKLE UGRASMAK NEYMIS

GuNaY
19.11.2005, 13:44
güzel bir hareket ancak küfürler pek iyi olmamış :(

rguler
19.11.2005, 13:45
güzel bir hareket ancak küfürler pek iyi olmamış :(
haklılığımızı gölgelemiş

dostol
19.11.2005, 13:46
Bu resim halen var fifa nin sitesinde isterseniz bakin
http://www.fifa.com/en/mens/index/0,2527,111241,00.html?articlei d=111241

GuNaY
19.11.2005, 13:49
evet gözlerinden kaçırmışlar hala bayrak duruyor :)

deli_yigido
19.11.2005, 13:52
ahahaha ...editlenmiştir.... switzerland :D :D ahaha elineze saglık bence hep hackerlansın ühüh ahahahh

agumus_58
19.11.2005, 13:53
bu yaşananlar daha önce yaşanmış olsaydı şahsen kınardım. ama bu haçlılar bizi o kadar tahrik etti ki artık ne olursa olsun hepsine bravo. Fatih hocanın dediği gibi 'artık ceza meza boş ne olursa olsun.'
bu zihniyet futbolculuk hayatında tek bir kırmızı kart görmemiş şifoyu bile çıldırttıysa bunda bir iş var demektir.
hackerlara helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum.

dostol
19.11.2005, 13:55
Turkiyeyi Butun kupalardan(avrupa,fifa,butun kuplardan) Men edicekler

heralde turkiyeyi butun kupalardan men edicekler,macta kavga cikti diye,
OSnuc Aralikta belirli olacak

agumus_58
19.11.2005, 13:58
haklılığımızı gölgelemiş

beyler ne haklılığından bahsediyorsunuz. biz ağzımızla kuş tutsak adamların yine gözüne batıyoruz. ilerde başka yerlerine de batacaz ama neyse.

FATIMA
19.11.2005, 14:01
biz türkler zaten teknolojiyi ne zaman doğru kullandıkki...bence onları böyle susturmaya çalışmak ellerindeki kozu artırmaktan başka bişey değil...her kızan diğerinin hakkını gaspederse nerde kaldı adalet...onlara kızıyoruz aynen karşılık veriyoruz...bunun ispatı bu değil,biraz daha akıllı olmak lazım...yıllar önce italyaya kızdık mallarını boykot ettik ne oldu italya battımı veya değer mi kaybetti "hayır"bilakis umurlarında bile olmadı...adamlar kendilerini kurtarmış bizim gibi kendi halkının karnını zor doyuran bi ülkeye muhtaç değiller..bence biraz da başarı için uğraşsak...yani kendimiz için; bünyemizi ve bütçemizi büyütsek görürsünüz o zaman büyük balığın küçük balığı yeme evresi atlatılmış olacak..isteselerde sindiremeyecekler bizi...böyle giderse hep büyük balıklara yem olacağız.....

1967_CLUB_ÖZGÜR
19.11.2005, 14:54
ÇOK GÜZEL OLDU
ÇOK GÜZEL OLDU
ÇOK GÜZEL OLDU:D

sarkislali
19.11.2005, 15:12
Cok karisik duygular icinde mesajlari okudum. Ya Avrupa´li olmaktan vazgecmeliyiz, yada illede biz avrupaliyiz diyorsak, bazi degerlere saygi göstermeliyiz. "Keskin sirke küpüne zarar verir." Spora böyle seyler soktugumuz zaman bütün dünyayi karsimiza aliriz. Buna hic gerek yok. Uygarlik yarisinda su anda gerideyiz. Ama ilerde onlari yakalayip gecebilirizde. Tipki onlarin yaptigi gibi. Daha 1800 lü yillarda avrupali tuvaletin ne oldugunu bilmiyordu. Biz oldugumuz yerde kaldik. Kisir döngüde, onlar ise Üsküdar´dan coook daha ötedeler.!!!!!!!

FATIMA
19.11.2005, 15:19
Cok karisik duygular icinde mesajlari okudum. Ya Avrupa´li olmaktan vazgecmeliyiz, yada illede biz avrupaliyiz diyorsak, bazi degerlere saygi göstermeliyiz. "Keskin sirke küpüne zarar verir." Spora böyle seyler soktugumuz zaman bütün dünyayi karsimiza aliriz. Buna hic gerek yok. Uygarlik yarisinda su anda gerideyiz. Ama ilerde onlari yakalayip gecebilirizde. Tipki onlarin yaptigi gibi. Daha 1800 lü yillarda avrupali tuvaletin ne oldugunu bilmiyordu. Biz oldugumuz yerde kaldik. Kisir döngüde, onlar ise Üsküdar´dan coook daha ötedeler.!!!!!!!

size katılmamak mümkün değil!!!!!!!!çok haklısınız...

cihanakkus
19.11.2005, 16:02
tesşekkür edriz cok iyi bir yöntem protestomuz bitmeyecek kahrolası uefa ve lanet olası blatter

yaraliasker58
19.11.2005, 16:59
helal olsun. yürüyün be kim tutar sizi.

Yavuz_58_Viyana
19.11.2005, 18:33
bizim zararimiza olabilir

drummer
19.11.2005, 18:55
pkk nın sitesini e bir güzel benzetmişlerdi.
köpek apoya rujlar sürmüşler kırmızı perukalr takmışlar süper bir çalışmaydı.
helal olsun bu çocuklara

DJMuRaT
19.11.2005, 18:57
Walla Ellerine sağlık.....Süepr Yapmışlarrrr

1967_DERNEK_MUSTAFA
19.11.2005, 19:42
biz onlara yaptısak bir gün gelir onlarda bize yapar akıllı düşünmek lazım

Arif Coşkun
19.11.2005, 21:04
Çok güzel bir mesaj vermişin arkadaşım ama tabiki anlayana.Bunlara hiç gerek yoktu yapılanlar çok yalnış.Her ne kadar kendimizi haklı göstermeye çalışsakta gerçeklerden kaçamayız. Hatalı hatalıdır, bu kim olursa olsun. Yaşanan olaylar görüntüler hiçte hoş olan şeyler değildi.
Herkesi sağduyuya daha olgunluğa daha sevecen ve daha yapcı olmaya davet ediyorum. Dün bu konuya benzer BEYAZ SHOW programında bir konu geçti. Bunu izlemeyenlerin izlemesini çok isterdim ve medeniyet adına nasıl örnek olunurmuş onu görselerdi keşke.
Herkese saygılar

ErdalGüler
19.11.2005, 21:09
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/3912fifa.jpg

FIFA'nın resmi web sitesi www.fifa.com sabah karşı 05:51’de Türk hackerlar tarafından hacklendi.

Fifa’nın resmi web sitesinin ana sayfasında bulunan sol bölüme ingilizce olarak \"isviçre ve FIFA'ya küfürler yazıldı.

FIFA\'nın resmi web sitesi 20 dakika boyunca bu şekilde yayın yaptı. FIFA yetkililerinin durumu fark etmesinden sonra site eski haline getirildi.

Sitenin duyuru kanallarına da Türk Bayrağının üzerine Hacked by Real Türk yazıldı.

helal olsun hacker lerimıza kısa da olsa tepkimizi fifa ya gösterdiler...