alemdarlar
19.12.2012, 09:57
FB-SS Türkiye kupası maçı öncesi, saat 18:00 'de Stadın yanında kalan(Derenin yanı) Parkta buluşmaya katılmak isteyenleri bekleriz. Her maçta olduğu gibi FB-SS taraftarları bu ortak alanda yine takılacaktır. Haydi Yoğurtçular parkına. Bileti olmayan özelden dönüş yapabilir(Öğrenci kardeşlerimiz). Maç 20:30 'dadır. Destek yorumlarınızı da bekleriz.
dogan5880
19.12.2012, 13:33
bana 2 tane ayırsana parasını verırım bılet varsa
alemdarlar
19.12.2012, 14:06
Yiğido Doğan. Telf. Numaramı gönderiyorum. Ararsan biletini alırsın İnş. Bilet mevcuttur.
poolat58
19.12.2012, 14:09
fb ve ss taraftarları bu ortak alanda takılacak derken??? kardeşim takılmayın şu İT yalakalarıyla ya sizin gibiler yüzünden şikeci damgası yedik hala aynısınız. daha akıllanmadınız mı be. sizin gibi bir kaç kişiyi de medya görüyor tüm sivasspora maal ediyor.
yerliturkuaz
19.12.2012, 14:10
Kulubmüzün bu sıkıntılı günlerinde yanında olmalıyız herkesin elini taşın altına koymalı İstanbul'da oturan özellikle Anadolu yakasında oturan yiğidoları maçda takımımıza desteğe bekliyoruz...
alemdarlar
19.12.2012, 14:12
Genç Öğrenci Yiğidolardan para alınmayacaktır. Gençler herşeyimizdir. Bilet 5 tane kaldı. Öğrenciler yazarsa özelden telf. Numaramı atarım.
dogan5880
19.12.2012, 14:14
kardeş telını burdan yaz bana
alemdarlar
19.12.2012, 14:34
Ok mesaj attım. Ararsın akşam üzeri. Mesajını gördüm.
alemdarlar
19.12.2012, 15:05
fb ve ss taraftarları bu ortak alanda takılacak derken??? kardeşim takılmayın şu İT yalakalarıyla ya sizin gibiler yüzünden şikeci damgası yedik hala aynısınız. daha akıllanmadınız mı be. sizin gibi bir kaç kişiyi de medya görüyor tüm sivasspora maal ediyor.
Arkadaş. Orada çok maç gördük. Kusura bakma ama ben ırkçılık yapamam. Çağrımız Sivassporlulara. Orda bir park var. Bir kaç tanede mekan. Birde durak var. Nereye gitsek Fb li göreceğiz. İyi yaklaşımımızı yanlış yere çekme. Bu bir deplasman. Bu işler böyledir. Kayseriye gitsek anlayacağım seni. Bırak o işlerede yargıtay karar versin. Bugün günlerden Sivasspor.
mesut_tncsvs
19.12.2012, 15:29
özelden msj attım cevap verirsen sevinirim maça gelmeyi düşünüyoruz
alemdarlar
19.12.2012, 15:47
özelden msj attım cevap verirsen sevinirim maça gelmeyi düşünüyoruz
Mesajını gördüm. Arancaksın. Hazırlanın. Tel.den giriyorum. Zor yazıyorum. Sen bizim ümr. Tayfa?
poolat58
19.12.2012, 15:58
Arkadaş. Orada çok maç gördük. Kusura bakma ama ben ırkçılık yapamam. Çağrımız Sivassporlulara. Orda bir park var. Bir kaç tanede mekan. Birde durak var. Nereye gitsek Fb li göreceğiz. İyi yaklaşımımızı yanlış yere çekme. Bu bir deplasman. Bu işler böyledir. Kayseriye gitsek anlayacağım seni. Bırak o işlerede yargıtay karar versin. Bugün günlerden Sivasspor.
ey kardeş o zaman '' HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ FB TARAFTARLARI İLE BİRLİKTE '' diye özellikle belirtmene gerek yok. senden kim soruyor bunu. sevgili yiğidolar parkta buluşacaz de yeter. fb lileri dile getirmene gerek yok. tabiki orası sivas değil kocaman bir şehir heryerde her taraftarı görebilirsin orasını biz de biliyoruz.
mesut_tncsvs
19.12.2012, 16:02
Mesajını gördüm. Arancaksın. Hazırlanın. Tel.den giriyorum. Zor yazıyorum. Sen bizim ümr. Tayfa?
aynen ümraniye tayfadanım şimdi çıktım takımın yanına gidiyorum telini bekliyorum mutlaka
poolat58
19.12.2012, 16:03
yine de böyle bir organizasyon yapyığınız için teşekkür ederim. umarım bize ayrılan yer tamamen dolar.