Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakan Arslan
Abdullah DuMaN 09.01.2013, 16:00 https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRAV8wzShGzr tZJe2NZ218fktTxb0locldbKRzK5Ww VZnlg8PQ
Hakan Arslan
Geldiği Takım: Samsunspor
Doğum yeri: Fatih
Doğum Tarihi: 18.07.1988
Pozisyon: Orta Saha-orta
Ayak: sağ ayak
Sözleşme bitiş: 31.05.2016
http://resimzade.com/Show.html?i=39008&token=77186 (http://resimzade.com/Show.html?i=39008&token=77186)
Hani insanın içine bi umut doğar ya bu takımda çok başarılı olacak diye bu sefer olacak gibi sanki bu transfer tutacak :)
şamatacılar 09.01.2013, 16:34 bu futbolcuyu kiraladık mı yoksa bonservisi ile mi aldık düzgün bir açıklama yapılmıyor. face de kiralık dıyorlar kımısı kıralık degil diyor. saldım çayıra mevlam kayıra .
eyuphulagu 09.01.2013, 18:52 Arslan: "Hedefleri olan yerde olmak güzel"
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un devre arasında Samsunspor'dan transfer ettiği Hakan Arslan, hedefleri olan bir takıma transfer olduğu için mutlu olduğunu belirtti.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un devre arasında Samsunspor'dan transfer ettiği Hakan Arslan, hedefleri olan bir takıma transfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek, ''İnşallah bu hedefe giderken takımın bir parçası olurum. Elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım'' dedi.
Hakan Arslan, yeni takımıyla devre arası kamp çalışmalarını sürdürdüğü Antalya'da AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi futbol oynayacağı yönünde kendine güvendiğini dile getirerek, ligin ikinci yarısının zor geçeceğini, bunun bilincinde olarak çok çalışacağını, öncelikle yeni takımına adapte olup takımın başarısına katkıda bulunmak istediğini kaydetti.
Sivasspor'da çok iyi arkadaşlık ortamı olduğunu dile getiren Hakan, ''Uzun zamandır böyle bir arkadaşlık ortamı olan yeri açıkçası görmedim. Takım arkadaşlarımın her biri bana sahip çıkıyor, bu sayede kendimi yabancı hissetmiyorum. Bu yönüyle çok şanlı olduğumu düşünüyorum. Hedefleri olan bir takıma transfer olduğum için mutluyum. İnşallah bu hedefe giderken takımın bir parçası olurum. Elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım''' diye konuştu.
Samsunspor'a 1,5 yıl hizmet ettiğini anlatan Hakan, yine kırmızı-beyaz renkleri bünyesinde barındıran Sivasspor'a gelmesinde ve transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.Kaynak:Ajansspor.com..09. 01.2013
58sinan58 09.01.2013, 19:12 kırmızı beyaz renk konusunda uyum sorunu yaşayacağını zannetmiyorum :D inşallah takımda uyum sorunu yaşamaz
Abdullah DuMaN 15.01.2013, 17:26 Umarım yarınki maçta sahada görürüz Hakan'ı
B.DUMANLI 15.01.2013, 18:26 Bakalim hangi macda görme imkanimiz olacak,beklentimiz ondan oldukca fazla.Ümit Kurt ile ayni zamanda transfer oldular ,Ümit Kurt gecen hafta performansiyla Sivas seyircisinden tam not aldi.
Umarim Hakan´da bizleri mest eder.
Abdullah DuMaN 21.01.2013, 16:50 Şu hakanı bir izleyemedik bari 1461 maçında oynasa geçtiğimiz maçta da yedek oturdu
Murat ARICI 21.01.2013, 18:32 bence bu adam mehmet nas'ın genç versiyonu herşey var ama son vuruş ve sert şut yok..bol mücadele
58_SEMİH_58 21.01.2013, 19:28 bence bu adam mehmet nas'ın genç versiyonu herşey var ama son vuruş ve sert şut yok..bol mücadele
Bal yapmayan arı.
Mustafa58Ağa 21.01.2013, 22:14 Bal yapmayan arı.
çok saçma birde bana diyorsun gereksiz konuşuyon diye
***hoca bu oyuncuyu inş.kupadan ilk 11 de dener.
Abdullah DuMaN 22.01.2013, 08:29 Şu an için orta sahada Kadirden daha verimli olacağını düşünüyorum
Yigidoyuz058 22.01.2013, 10:04 Bence de, ama tek problem Riza hocanin anlamsiz bi sekilde sag acikta denemesi, bizim en problemli yerimiz gobekteki iki on libero ne top kesebiliyorlar, ne de oyunu yonlendirebiliyorlar. Hakani yerinde oynat Riza Hoca..
OzkanBaskan 22.01.2013, 10:31 Tam anlamıyla bizlerin beklediği bir orta saha oyuncu olduğunu düşünmüyorum toplara basan top dağıtan çok koşan ve forvete destek veren vs.. Gibi çok yönlü bir oyuncu değil ama orta alanda idare eden cinsten mi bence evet inş benim izlediğim Hakan'ın dışına çıkarda sivassporumuza katkısı olan bir eleman olur.
Tam anlamıyla bizlerin beklediği bir orta saha oyuncu olduğunu düşünmüyorum toplara basan top dağıtan çok koşan ve forvete destek veren vs.. Gibi çok yönlü bir oyuncu değil ama orta alanda idare eden cinsten mi bence evet inş benim izlediğim Hakan'ın dışına çıkarda sivassporumuza katkısı olan bir eleman olur.
Hepsini birden yapana Javi,Khedira veya Emre diyorlar.O da buralarda yetişmiyor.
58 SiVaSıM 58 22.01.2013, 17:36 kupa maçında oynasında bi görelim bakalm
DOGU_BEY 10.02.2013, 23:56 Hakan daha çok kesici ve pres özelliği ile rakibi bozan ve basan bir oyuncu..Bizde ts maçına kadar da hep bu rolde gördük..Ama bugünkü ts maçında hem kesiciydi hem de topu ileriye taşıma becerisine de sahip olduğunu gösterdi...Bir de Hakan yan toplarda iyi işler yapıyor ve Rıza hoca da onun bu özelliğini keşfetmiş ve her yan topta onu ileriye sürüyor...Bugünkü ts maçında da Kadir ile birlikte bence maçın yıldızıydı..Kadirle beraber basmadık yer bırakmadılar ve aldıkları topu hemen oynayarak takımı çok çabuk hücuma taşıdılar..Yani basit ve sade oynadılar ama müthiş katkı yaptılar..İnşallah bu Hakan için daha başlangıç olur, onu hep böyle izleriz...
DoomsDay58 11.02.2013, 00:08 Tekmeye kafa uzatmasına hayran kaldım müthiş bir oyuncu geldiğinde Rıza hoca oynatmaz diye endişeliydim ama orta sahaya genç bir ismi monte etti hoca çok yerinde ve kaliteli bir transfer
sivaslıadem 11.02.2013, 00:22 hakanı takıma kazandıranlardan Allah razı olsun
Türk futbolu adına da önemli bir kazanç
Kıvancın gidişini unutturdu
Biraz benim de önyargılarım vardı ilk alındığında
Ancak takıma kısa sürede uyum sağladı
Zamana ihtiyacı var ümit gibi onun da
Ama az zamanda çok mesafe katetti ikisi de
geldiği takım olan samsun için çok önemli bir oyuncuydu
Sivassporla birlikte daha iyi yerlerde görürüz insaallah seni
münihli_58 14.02.2013, 19:35 Hem 1461e hemde Trabzonspor'a gol attin ve GERCEK YIGIDO oldun Hakan abi Tebrik ederim Allah nazarlardan saklasin gerisi Gay-seri macina :D
58MUAMMER58 14.02.2013, 21:12 hakan kardeşimi tebrik ediyorum öyle ptt liginden gelipte kaybolan oyunculardan olmıyacak eksiklerini telafi etmeye basladımı zaten çok iyiortasaha oyuncusu olacaktır basarılarının devamını diliyorum kıvançın boşluğu dolduruldu
bu baya iyi çikti ha :D massalah
58_SEMİH_58 14.02.2013, 22:53 Hem 1461e hemde Trabzonspor'a gol attin ve GERCEK YIGIDO oldun Hakan abi Tebrik ederim Allah nazarlardan saklasin gerisi Gay-seri macina :D
Samsun'da oynadığı dönemde de 1461'e gol atmış.Bu adam bildiğin Trabzon katili :D
serrrkan 04.03.2013, 10:35 Herkes Hayrettin'e yüklenmiş.. YANLIŞ!!! Bir ortasaha oyuncusu kendi cezasahası içersinde Batalla gibi sinsi bir rakip futbolcusu gördüğü halde geriye pas vermez.pozisyonda Hayrettininde suçu var yılların tecrübesinin bu konsantrasyon eksikliğini yapmaması gerekirdi.
AMA ASIL SUÇ O TOPU HAYRETTİNE ATAN HAKAN DA DIR! RIZA HOCA!!! ARTIK BIRAK RIZA HOCA! MEHMET NAS GİBİ TÜRKİYE KUPASINDA DÖKTÜRMÜŞ Bİ ADAMI NE AKLA HİZMET 90 DK KENARDA OTURTUYON.HİÇMİ AKLIN FİKRİN YOK.HARAM OLSUN ALDIĞIN PARALAR!
ankastre 04.03.2013, 14:45 hakan gardaşım geriyi göre göre hayrettine pas vermekle sende suçlusun. hekmde arkadaşların sol kanadı işaret ettilerki orada bomboş adamımız vardı kimdi hatırlamıyom ama oraya at dediler sen hayrettine attın,hem kendini hem hayrettini hemde takımı yaktınız.antalyadan banko 3 puan olmazsa işler karışır unutmayın.
Besyo_cu 27.07.2013, 01:30 Takıma ilk katıldığı günden beri Hakan'ı çok beğeniyorum, imkanı olmayıp da özel okulda burslu okutulan çocuklar gibi çalışkan, azimli, istekli... İnşallah bu sezon daha verimli olacaktır.
myyiğido58 27.07.2013, 02:40 insallah bu sene daha cok katkn olur
FALÇATA 58 27.07.2013, 14:47 hiç uyumsuzluk problemi yaşamadı ve önemli maçlarda önemli gollere imza attı bu sene dahada üstüne koyacaktır.
Abdullah DuMaN 27.07.2013, 17:51 kafa golleri ve uzaktan şutları çok etkili ara sezonun en iyi transferi
***kadirden sonra en mücadeleci ,calışkan oyuncumuzdur,kendisine başarıların devamını diliyorum.
58hayati 28.07.2013, 10:37 aslan gibi olur bu sene kükrerrr.....
59yigido58 28.07.2013, 12:27 kim ne derse desin hakan kumaşı iyi futbolcu oynadıkça dahada iyi olacak
Hakan Arslan hem Kadirden hemde Ademden cok daha iyi bir Futbolcu,
neden hala oynatilmiyor anlamis degilim.
İyi bir yedek. As takım için halen çok çalışması lazım bence.
|