Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Eylül'de Seyirci Dramı !

Kokomo
15.01.2013, 07:49
Süper ligde ve kupada yoluna devam eden Sivasspor’a taraftarı gerekli desteği vermiyor. Ziraat Türkiye kupası maçında gruplara kalmayı başaran ve ilk maçında Fenerbahçe’ye karşı kaybeden Sivasspor,mutlak kazanması gereken Bursaspor maçını kendi sahasında 2 bine yakın seyirci önünde oynadı.
4 Eylül stadında oynadığı lig maçlarında da istediği taraftar desteğini bir türlü bulamayan Sivasspor’un,Bursaspor’la oynadığı kupa maçında ilgisizlik adeta tavan yaptı!

Kupada iddiasını devam ettirebilmek için mutlak kazanması gereken bir maça çıkan Sivasspor’u bu önemli maçında izlemek için 4 Eylül stadına bini kombine olmak üzere toplam 1952 seyirci geldiği öğrenildi. Bu sayı ise en fazla futbolcuları şaşırttı. Bu sayının Sivasspor’un süper lige çıkmasından sonra bir resmi maçta 4 Eylül stadına gelen en az seyirci sayısı olduğu ifade ediliyor.

Fenerbahçe,Galatasaray,Beşikta ş ve Trabzonspor’la oynanan maçların dışında,en fazla 6-7 bin seyircinin geldiği 4 Eylül stadına,cumartesi günü Gaziantepspor’la oynanacak olan lig maçında kaç seyirci geleceğide şimdiden merak konusu.

(Hürdoğan Gazetesi)

Kokomo
15.01.2013, 07:50
Maça gelen 1.952 kişiye sonsuz teşekkür ....

Gelmeyen On binlere ise koskoca bir YAZIKLAR OLSUN ...

Ferhat06
15.01.2013, 07:58
Biz takım Ankaraya ne zaman gelecek veya Eskişehir gibi yakın bir yere ne zaman gelir diye aylarca bekleriz ;adamlar ayaklarının dibindeki maça gitmez.Hiçbir şey diyemiyorum.

masteraydin
15.01.2013, 08:50
Allah akıl fikir versin. daha ne diyeyim bilmiyorumki bilet fiyatları cok ucuz bu sivas ahalisi neden gitmez.bu takımın degerini neden anlamaz bilmiyorumki.

sivaslıadem
15.01.2013, 09:17
bari 15 kişi daha gelseydi 1967 kişi olurdu :-(
Herkes gider mersine biz gideriz tersine :-(

58sinan58
15.01.2013, 09:43
Biz takım Ankaraya ne zaman gelecek veya Eskişehir gibi yakın bir yere ne zaman gelir diye aylarca bekleriz ;adamlar ayaklarının dibindeki maça gitmez.Hiçbir şey diyemiyorum.

valla bende takımın istanbula gelmesini askerin şafak saydığı gibi bekliyorum sivastaki hemşerilerimize Allah böyle bir nimet vermiş ama faydalanan çok az

Rallim58
15.01.2013, 09:43

Hocam, bir nesnenin değeri kaybolunca anlaşılır. Allah korusun ama Sivasspor'un değeri de kaybolunca anlaşılacak.

Herkes şapkasını önüne koyacak ve düşünecek, "ben nerede hata yaptım/yapıyorum" diye sessiz ve derinden düşünmelidir.

Stadyuma girişte "Sivas'a özel uygulamalar" mı?. Çirkin tezahüratlar mı? Yönetimin kontrol noktasına hakimiyetsizliği mi? Herkes üzerine düşeni yaparsa problem de otomatik ortadan kalkar düşüncesindeyim.

Özledim o beton bloklar/basamaklara oturduğumuz, üst üste oturarak maçları izlediğimiz 3 lig, 2. ligde iken stada gelen, tel örgü diplerine kadar dolduran "taraftarı", özledim girişte cebindeki parası alınmayan taraftarın içerden o paraya çay simit almasını.

Özledim ben, stadyumda taraftarı 4'e bölerek "sinkaftan uzak" tazehüratları yaptıran "kırmızı-beyaz-şampiyon-sivas" sözlerini koro halinde söyleten Amigo İhsan ağbimizi.

Özledim, özledim seni.. Sivas'ta olmama rağmen o eski Sivas seni çok özledim.

Ferhat06
15.01.2013, 10:12
Hocam, bir nesnenin değeri kaybolunca anlaşılır. Allah korusun ama Sivasspor'un değeri de kaybolunca anlaşılacak.

Herkes şapkasını önüne koyacak ve düşünecek, "ben nerede hata yaptım/yapıyorum" diye sessiz ve derinden düşünmelidir.

Stadyuma girişte "Sivas'a özel uygulamalar" mı?. Çirkin tezahüratlar mı? Yönetimin kontrol noktasına hakimiyetsizliği mi? Herkes üzerine düşeni yaparsa problem de otomatik ortadan kalkar düşüncesindeyim.

Özledim o beton bloklar/basamaklara oturduğumuz, üst üste oturarak maçları izlediğimiz 3 lig, 2. ligde iken stada gelen, tel örgü diplerine kadar dolduran "taraftarı", özledim girişte cebindeki parası alınmayan taraftarın içerden o paraya çay simit almasını.

Özledim ben, stadyumda taraftarı 4'e bölerek "sinkaftan uzak" tazehüratları yaptıran "kırmızı-beyaz-şampiyon-sivas" sözlerini koro halinde söyleten Amigo İhsan ağbimizi.

Özledim, özledim seni.. Sivas'ta olmama rağmen o eski Sivas seni çok özledim.

Bayrama gider gibi sevinçle,coşkuyla.Bir de ayva tezgahından 1 tane sarı sulu ayva aldık mı.Ayva çok kıymetliydi haa!Parası bol olanlar düremeç alırdı.

Rallim58
15.01.2013, 10:13
Biri bana açıklasın...

1- Girişte bozuk paraların toplatılıp 3 metre ileride bulunan tonlarca bozuk paranın varlığının espirisini..

2- Girişte "yasak" denilerek alınmayan, aynı marka aynı ebatlara sahip, aynı suyun 3 metre ileride satışta olmasının espirisini...

3- Bayrakları dalgalandırabilmek için nasıl bir materyal gerektiğini...

4- Oturakların "çok temiz" olduğundan "koltukların kirlenmemesi" için yanında getirdiği gazetelerin alınmasının espirisini...

5- .....

sıralar gideriz... Biri bana açıklasın, alnından öpeyim...

Her yıl aldığımız kombineler ile işkence de olsa gider, yaşadıklarımızı sineye çeker Sivassporu destekleriz.

"Adım Reşit sen söyle sen işit"ten öteye gitmeyen yorumlarla başbaşa kalır, bir ömürü böyle yer gideriz.

Rallim58
15.01.2013, 10:17
Bayrama gider gibi sevinçle,coşkuyla.Bir de ayva tezgahından 1 tane sarı sulu ayva aldık mı.Ayva çok kıymetliydi haa!Parası bol olanlar düremeç alırdı.

Acıktığımız şu vakitte "dürüm"den bahsedilir mi? hocam.. Onun adına tü... köftesi denirdi:) Ama o lezzeti şimdilerde bulamıyorsun. Çünkü herşey doğal herşey samimi idi, hayvanın eti bile..:)

favori58
15.01.2013, 10:22
Biri bana açıklasın...

1- Girişte bozuk paraların toplatılıp 3 metre ileride bulunan tonlarca bozuk paranın varlığının espirisini..

2- Girişte "yasak" denilerek alınmayan, aynı marka aynı ebatlara sahip, aynı suyun 3 metre ileride satışta olmasının espirisini...

3- Bayrakları dalgalandırabilmek için nasıl bir materyal gerektiğini...

4- Oturakların "çok temiz" olduğundan "koltukların kirlenmemesi" için yanında getirdiği gazetelerin alınmasının espirisini...

5- .....

sıralar gideriz... Biri bana açıklasın, alnından öpeyim...

Her yıl aldığımız kombineler ile işkence de olsa gider, yaşadıklarımızı sineye çeker Sivassporu destekleriz.

"Adım Reşit sen söyle sen işit"ten öteye gitmeyen yorumlarla başbaşa kalır, bir ömürü böyle yer gideriz.

Bu işin mazereti olmaz,olamazda
süper lig bize fazla geliyorvesselam........

Rallim58
15.01.2013, 10:25
Bu işin mazereti olmaz,olamazda
süper lig bize fazla geliyorvesselam........

...............
.......................

Abdullah sevdalısı Yiğit'im. :)

Belki senden daha çok ben severim Yiğit'i ama burayı okumadan yorum yapmışın galiba...

58sinan58
15.01.2013, 10:31

şimdi bir düremeç olsada yesek hemi düremece bile hasret kaldık valla

üçyıldız58
15.01.2013, 11:09
bu ilgizliği bence komple sivas insanına yüklemek haksızlık olur
bence suçun en büyük kısmı yönetimindir ben bilet fiyatlarını 5 tl yaptım haydin gelin demekle olmaz
malesefki sivasspor yönetimimiz taraftarımızı kaale alıp bir tane sorunumuzu şikayetimizi halletmemiştir
ben şahsen binlerce kez kendi kendime söz vermişimdir bir daha gelmeyeceğim diye
ama her seferinde sivas sevgim ağır basmıştır artık maça gelmeyene neden gelmiyorsun diye bir soru soramıyorum
süper ligde takımı olupda evinde deplasmanda gibi maç izliyon tek taraftar grubu sivasspordur
yönetimimiz malesefki 4 eylülü taraftarı sindire sindire ölü evine dönderdi
önceleri büyük bayraklar sallanırdı trübünde nerde şimdi özel güvenliği aşıp içeri gazete sokamıyoruz
ama ne hikmetse sivasa gelen sözde büyük takımların taraftarı içeriye herşey sokuyor
hiçkimse kendisine değer verilmediği yere gitmek istemez 4 eylülde maça gitmemek için onlarca sorun sayabilirim
bu sonrunlar yıllarca devam ettiği halde günah keçisi olarak taraftarı suçlamak işin en kolayına kaçmaktır
taraftar kadar yönetimimizde SUÇLUDUR

mucahit_58
15.01.2013, 11:41
2. Lig takimi Ts1461 macina hinca hinc taraftar gelip dolu tribunlere oynuyorsa (bizim 3 buyuklerle maclarin yarisi 3 buyuk hayrani dolu), zamaninda Superligi sallamis bu takimi izlemeye 2000 taraftar gelmiyorsa biz neyi tartisiyoruz ki..

rsimsek
15.01.2013, 11:48
kimse kusura bakmasın biz halen SEYİRCİYİZ....TARAFTAR olamadık....

Salim58
15.01.2013, 12:51
Hem stad içindeki hemde stad dışındaki sıkıntıları anlatmaya gerek yok bu ve benzeri sıkıntılarla bizlerde karşılaştık ama asla bu sıkıntılar bitmediği sürece maça gitmeyiz gitmeyeceğiz demedik...Bu sıkıntılar keşke hiç olmasa iyi olur ama buda o sıkıntıları azaltmak yerine hiç ilgilenmeyenlerin eksikliği olsa gerek.

Yaz olsa derimki pikniğe gitmiştir başka işleri vardır vs.vs kışın pazar günü seni stada götürmeyecek götüremeyecek ne gibi bir işin olabilir acaba.?

Maç açık kanalda olduğu için herkes sıcak sobanın başında maçını izlerken ben takımımın yanında olacağım diye o soğuk havada takımının yanında olanlara sonsuz teşekkür ederim...Bizler eksikliğimizi biliyoruzda maçı tv den izleyen binlerce Bursa taraftarı stadımızdaki bu taraftar sayımıza ne dedi acaba..

şamatacılar
15.01.2013, 13:58
Sivas taraftarı kendi evinde üvey evlat muamelesi gördüğü müddetçe kimse maca gelmez. Yönetim hatayı birazda kendinde arasın . Şike sürecinden sonra sivasspor ismi deger kaybetmiştir . Gözden düşmüştür . Ayrıca sezon basında rıza calimbayin Beşiktaş önünde Sivasspor'u küçük düşürücü beyanatlarına yönetim seyirci kalmış medyada sivasspor giderek kuculmustur .

İlerlemek yerine malesef küçülen kan kaybeden bir sivasspor tarafrarin gözünde cazibesini kaybetmektedir. ee bunlara birde yapılamayan transferler , sürekli sıradan 2.lig oyuncularının alınması , taraftarda heyecan yaratacak bir tane bile transferin olmaması bir sürü sebep sayılabilir .
Uğur kavuğu seyretmeye kimse gitmez yönetim kusura bakmasın

astaravisa
17.01.2013, 07:18
haklı taraflar var söylenen şeylerde ama sanki dersin rakiplerimiz tribüne yürüyen merdivenlerle çıkıp ceylan derisi koltuklarda oturuyorlar.
herkesin bu tip şikayetleri var.
ama hiç birisi bizim kadar ikgisiz değil takımlarına.
istanbul hayranlığı yapanlar böyle devam ettikçe de değişmez ne yazıkki

mustiiic
17.01.2013, 08:38
şimdi ne desem boş. ben yıllarca sivasta her maça gittim. Şimdi istanbuldayım. Hep derdik istanbulda milyolarca sivaslı var maça niye gitmiyorlar. Böyle haberlerden sonra İstanbuldakilere kimsenin söz söyleme hakkı yoktur. Ben sivasta maçları maratondan izler 10 lira veriridim. Kaldı ki kale arkası her zaman5 tl olur. İstanbuldaki maçlarda ise kale arkasına 80-120 arası para veriyoruz.
Yazık be. 5 lira 10 lira verip maça gitmiyorsanız. gerçi biz yine gideriz maça ama sizde 10 dk çile çekip maça gidin be yaw. Biz maça gitmek için 3-4 saat yol çekiyoruz sizde biraz zorlanın emek harcayıp maçlara gidin arkadaşlar. Yazık günah ya. SOnra da bu stad niye 20 bin diye ağlıyorsunz bence çok bile

kaptann58
17.01.2013, 10:10
rallim 58 sonuna kadr katılıyorum selm saygılar

favori58
17.01.2013, 10:17
kimse kusura bakmasın biz halen SEYİRCİYİZ....TARAFTAR olamadık....

Biz hiç bir zaman taraftar olamadık zatende,burada asıl tartışılan seyircininde maça gelmemesi

Laga gelince mangalda kül kalmaz ama uygulamaya gelince kimse maça gelmez