Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftara çağrı...!
Rallim58 17.01.2013, 18:53 http://g1301.hizliresim.com/15/k/j1ghp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Birileri düğmeye mi bastı?
Sivassporumuzun kulüp başkanı Sn. Mecnun Otyakmaz'a Trabzon Avni Aker Staydumunda bir kısım kendini bilmez, taraftar müsvettesi tarafından yapılan sözlü çirkin saldırı gündemdeki yerini koruyor.
TFF MHK tarafından ise 18. haftanın karşılaşmasında Sivassporumuzun evinde oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasına, Trabzonspor maçımızı katleden Kuddusi Müftüoğlu'na görev verildi. Taraftarların ağır tepkilerine mazhar olan Müftüoğlu'nun 2 yıl aradan sonra, Sivas'a gönderilmesi ise manidar bulunuyor.
Taraftar stadyumu doldurarak mesaj verecek
Hafta sonu oynanacak, 18. hafta lig karşılaşmasındaki Sivasspor-Gaziantepspor müsabakası ile hafta içi oynanacak olan ZTK Sivasspor-1461 Trabzonspor rövanş karşılaşmalarında yiğidoların, 4 Eylül Stadyumunu doldurarak, mesaj verilmesi düşünülüyor. Son günlerde yaşanılanların üst üste gelmesini manidar bulan taraftarlar " Birileri Sivasspor için düğmeye mi bastı?. Sivas ve Sivasspor sahipsiz değildir" şeklinde tepkilerini dile getirerek hafta sonu da, hafta içi de staddayız diyorlar.
Sivasspor sevdalısı taraftarların çoğunun, Trabzon'da yapılan çirkin sözlü saldırı için ve Kuddusi Müftüoğlu'na küfür içermeyen, doğal haklı tepkilerini dile getirmek üzere çalıştıkları öğrenildi.
Dikkatli olmalıyız
Olayların üst üste gelmesi ile bir anda gözlerin Sivas'ımıza çevrildiği bilinci ile, taraftarlarımızın stadyumdaki yerlerini alarak, haklı tepkilerini dile getirmelidir. Bu tepkilerin asla küfür ve şiddet içerikli olmasından uzak durulmasına dikkat edilmelidir. Aksi halde haklı durumdan haksız duruma düşülmesi ile hem Sivas'ımızın hem de Sivassporumuzun zarar göreceği asla unutulmamalıdır.
Tamamen katılıyorum stadyumu doldurup tepkimizi göstermeliyiz...
Tabi sağ duyulu olup takıma zarar vermeden tepkimizi göstermeliyiz..
Sivassporu sahiplenen kaç yiğido var, hafta sonu belli olur....
etlidöktürek 17.01.2013, 19:16 bişey değişmez merak etmeyin,inş ben yanılırımda stat dolar..
Rallim58 17.01.2013, 19:24 Sivassporu sahiplenen kaç yiğido var, hafta sonu belli olur....
Cumartesi günü, belli olacak...
Taraftarların Koro halinde..
-Guddusi buraya yumruk havaya
-Guddusi başkan Drabi zon şampiyon
-Şerefli Guddusi
-Guddusi sen Lazın herşeyisin
gibi tezahüratların yapılacağı bilgileri geliyor.
Ama özellikle ve kesinlikle küfür ile şiddet içerikli tezahürat olmamalıdır.
favori58 17.01.2013, 19:25 uzun lafa gerek yok,eğer sivaslıysak bu maça gideriz. sadece sanal taraftar olmadığımızı gösterelim ne olur!
favori58 17.01.2013, 19:28 Cumartesi günü, belli olacak...
-Şerefli Guddusi
Rallim abi sen müthiş bir Sivassporlusun valla, çok güzel mesajlar vermişsin lakin bunu kim yapacak?
Bu kadar basit bir şeyi bile yapamamaktan endişe duyuyorum, ama biz maratonda elimizden geleni yapacağız
Bence en güzel anlamlı slogen " Kuddusi Başkan Trabzon şampiyon olur" yapabilirsek tabi!!!!!
psychology58 17.01.2013, 19:32 Cumartesi günü işi olmayıpta bu maça gitmeyen adam karısıyla gün'e gitsin...!!!
superglam 17.01.2013, 19:34 İnanamıyorum cidden maç başında böyle yapılmasına inanamıyorum.. Guddisi belkide çok dikkatli olacakken art niyet oluşturabilir bu tepkiler.. Bence maçın gidişatı değerlendirildikten sonra yapılabilir.. Hatta maçın başında Gudisiye daha olumlu ve güzel slogan atılabilir.. Onun buzlarını eritebiliriz lütfen dikkatli olalım.. Gaziantebi yenmek zorundayız...
Rallim58 17.01.2013, 19:40 İnanamıyorum cidden maç başında böyle yapılmasına inanamıyorum.. Guddisi belkide çok dikkatli olacakken art niyet oluşturabilir bu tepkiler.. Bence maçın gidişatı değerlendirildikten sonra yapılabilir.. Hatta maçın başında Gudisiye daha olumlu ve güzel slogan atılabilir.. Onun buzlarını eritebiliriz lütfen dikkatli olalım.. Gaziantebi yenmek zorundayız...
Maç başında olması gibi bir yanlışlık içerisinde olunacağını şahsen ben de düşünemiyorum..
Elbette gidişata göre tavır alınıp tezahürat yapılır..
Yoksa maç başında yapılacak benzeri tezahüratlar bizi 2. katledilecek maça sürükler.
kanka5885 17.01.2013, 19:43 pankart yapcam ne yazıyım yardımcı olun bakaim :D
superglam 17.01.2013, 19:43 Maça gidelim ve var gücümüzle Sivassporumuzu destekleyelim.. Maçın hakemine de maç içinde hakemin durumuna göre gereken yapılır mutlaka...
Rallim58 17.01.2013, 19:46 Rallim abi sen müthiş bir Sivassporlusun valla, çok güzel mesajlar vermişsin lakin bunu kim yapacak?
Bu kadar basit bir şeyi bile yapamamaktan endişe duyuyorum, ama biz maratonda elimizden geleni yapacağız
Bence en güzel anlamlı slogen " Kuddusi Başkan Trabzon şampiyon olur" yapabilirsek tabi!!!!!
Favori kardeşim, eğer basit bu birliktelik içerisinde de olamayacak isek; kimse kusura bakmasın ama, 4 Eylülün kapısına kilit vuralım daha iyi..:)
Seçtiğin sloganı değiştirip bizim söylemimize çeviridğimizde daha etkin olur diye düşünüyorum, şöyleki;
"Guddusi baaaaşgan Dırabizon şampiyon" :D
58_SEMİH_58 17.01.2013, 19:47 Bu sezon 2-2 biten Bursa maçına Bülent Yıldırım atanmıştı.Maç öncesi maraton tribününden gerekli tepkiyi gösteren bir abimiz vardı hatta sitede de yazılarını görüyoruz :)
Gerekli tepkinin verileceğini düşünüyorum az da olsa tribünlerden.
Ferhat06 17.01.2013, 19:56 Cumartesi günü işi olmayıpta bu maça gitmeyen adam karısıyla gün'e gitsin...!!!
Bu kadar.Süper.
recep cevik 17.01.2013, 20:52 yaklaşık 10 haftadır, sivassporumuzun hiç bir maçına gitmiyoruz.(Ben ve 30 kişilik arkadaş grubumuz), bu maç için var gücümüzle orda olacağız..
poyrazer5858 17.01.2013, 21:10 tribünlerin hakemi hedef alması doğru değil. vereceği kararlar aleyhimize olabilir.
tribünlerin agresif olması takımımızı da oyundan düşürürür. biz sadece sivassporu destekleyelim kafi..
Sivasspor taraftarının ne önünden gidilir nede arkasından
DOGU_BEY 17.01.2013, 21:47 NE OLUR UZUN UZUN DÜŞÜNÜP HAZIRLADIĞIM ŞU SÖZLERİ TARAFTAR GRUPLARIMIZ PANKART HALİNE GETİRSİN, BEN ANTEP MAÇINA GİDECEĞİM AMA 1461 MAÇINDA BURADA OLMAYABİLİRM:
''61 KERE DEĞİL, 1461 KERE KÜFÜR ETSEN NE YAZAR?
BİZ 58 KERE SUSAR 1 DEFA KONUŞURUZ!!! ''
---------------------------------------------------------
ORUCU BOZMAK 62 KEFARET GEREKTİRİR,
TÜRK FUTBOLUNU TEMİZLEMEK İÇİN 61'İ SİLMEK KAFİ...
----------------------------------------------------------------------
61'E 1 ÇAKARIZ OLUR 62.. 62'DEN TAVŞAN YAPARIZ GARDAŞ!!!
falcon58 17.01.2013, 21:51 Tüm Sivas haftasonu oynanacak macta stadı doldurup takıma ve başkana sahip çıkmalı.lazlarla ilgili pankartlar yazılıp açılmalı...
Rallim58 17.01.2013, 23:16 tribünlerin hakemi hedef alması doğru değil. vereceği kararlar aleyhimize olabilir.
tribünlerin agresif olması takımımızı da oyundan düşürürür. biz sadece sivassporu destekleyelim kafi..
Hakemin müsabaka esanasında vereceği kararlar doğrultusunda hareket edileceğini sanıyorum. Yoksa maç başlamadan, atılan slogan, tezahüratlar müsabaka içeriisnde verilecek kararlar Sivassporumuzun aleyhine dönebilir.
O kadar cahil düşünen taraftarlarımızın olduğunu da sanmam.
asabibaba 17.01.2013, 23:26 Cumartesi günü işi olmayıpta bu maça gitmeyen adam karısıyla gün'e gitsin...!!!
Vallla sınav görevim var.. yetişirsem gidecemm :(
Rallim58 18.01.2013, 08:23 Vallla sınav görevim var.. yetişirsem gidecemm :(
Hocam yetişiyor yetişiyor, yeterki 4 Eylül stadyumu planlarımız içinde olsun..:)
Bu hafta sonu stadyumda ciddi artış, gözle görülecek nitelikte olacaktır diye düşünüyorum...
Rallim58 18.01.2013, 12:24 Son iki gündür yapılan transfer, taraftarın yüzünü de güldürmeye başladı gibi.
Sivasspor yönetiminin yabancı transferini sır gibi saklayarak açıklamamasını gayet yerinde olumlu buluyorum.
Geçmişte ve yakın zamanda da yaşanılan fiyat arttırma olaylarına karşılık Sivassporun maddi olarak zarar görmemesi için yapılan bu titiz çalışmaya, birilerinin afişe eder gibi twıter hesapları ile ayyuka çıkarılması doğrusu çok da şık olmadığını düşünüyorum.
Hepimiz Sivas'ın ve Sivassporun menfaatini ortka nokta olarak alıyor isek, imza atılana kadar (maddi zarar görmemek adına) yazılmama sözümüz yerde kalmamalıdır.
SenSetik 18.01.2013, 12:31 Cumartesi günü, belli olacak...
-Şerefli Guddusi
abi hakeme doğrudan yapılacak bu tür tezahuratlar acaba fayda mı getirir zarar mı düşünmek lazım...bu sefer hakem baskı altında olmadığını ispatlamak adına daha ters kararlar verebilir...bunun yerine hakemin ismini kullanmadan gönderilebilecek mesajlar daha doğru olur diye düşünüyorum
asabibaba 18.01.2013, 12:32 Hocam yetişiyor yetişiyor, yeterki 4 Eylül stadyumu planlarımız içinde olsun..:)
Bu hafta sonu stadyumda ciddi artış, gözle görülecek nitelikte olacaktır diye düşünüyorum...
Saat 2de sinav 4gibi biter bakalim allhtan hayirlisi:-)
Rallim58 18.01.2013, 12:36 Saat 2de sinav 4gibi biter bakalim allhtan hayirlisi:-)
Hocam sen geliyorsun diye Sercan'ı kadroya aldırıyorum. Gelmezsen Sercan'a ayıp olur:)
Rallim58 18.01.2013, 12:40 Maç başında olması gibi bir yanlışlık içerisinde olunacağını şahsen ben de düşünemiyorum..
Elbette gidişata göre tavır alınıp tezahürat yapılır..
Yoksa maç başında yapılacak benzeri tezahüratlar bizi 2. katledilecek maça sürükler.
Hakemin müsabaka esanasında vereceği kararlar doğrultusunda hareket edileceğini sanıyorum. Yoksa maç başlamadan, atılan slogan, tezahüratlar müsabaka içeriisnde verilecek kararlar Sivassporumuzun aleyhine dönebilir.
O kadar cahil düşünen taraftarlarımızın olduğunu da sanmam.
abi hakeme doğrudan yapılacak bu tür tezahuratlar acaba fayda mı getirir zarar mı düşünmek lazım...bu sefer hakem baskı altında olmadığını ispatlamak adına daha ters kararlar verebilir...bunun yerine hakemin ismini kullanmadan gönderilebilecek mesajlar daha doğru olur diye düşünüyorum
Hocam aynı sorulara verilen cevaplar ve düşünceler yukarıda yer aldı.
Maç başlamadan yapılacak aleyhte tezahüratlar müsabka içinde kararların aleyhine döner.
Bunu idrak edemeyecek akıl noksanı olan yiğido olduğunu düşünemiyorum...
erhan 10 18.01.2013, 12:47 Yarınki maç bizim için son derece kritik..Rıza Hoca ilk 6 hafta diyor öyleyse biz üzerimize düşeni yapıp stadı bilhassa bu maçta doldurmalıyız.Transferleri coşkulu tezahuratlarla tribüne çağırarak moral vermeliyiz.Kuddusi yine maçı katledecek gibi ama bakalım umut dünyası.Maça soğuk diye gelmeyen bir daha ben Sivaslıyım diye gezmesin o kadar açık söylüyorum.
poolat58 18.01.2013, 12:47 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/312460_508205115897988_9672646 32_n.jpg
Sercanı ve diğer yeni transferleri çıplak gözle izlemek için...Haftaiçi trabzonda başkanımıza yapılan çirkin saldırıyı protesto etmek için...kuddusi denen hakem bozuntusuna fırsat vermemek için...Sivassporumuzun ikinci devre iyi bir başlangıç yapması için...Sivassporumuzun sahipsiz olmadığını herkese göstermek için herkes yarın maça gidiyor....Yarın herkes 4 Eylül Stadına...Gaziantep maçına...haydi yiğido gücünü stadta göster...
Maça gitmek için o kadar çok sebep var ki..biri seçin. Ama gitmemek için hiçbir neden yok.
asabibaba 18.01.2013, 13:03 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/312460_508205115897988_9672646 32_n.jpg
Sercanı ve diğer yeni transferleri çıplak gözle izlemek için...Haftaiçi trabzonda başkanımıza yapılan çirkin saldırıyı protesto etmek için...kuddusi denen hakem bozuntusuna fırsat vermemek için...Sivassporumuzun ikinci devre iyi bir başlangıç yapması için...Sivassporumuzun sahipsiz olmadığını herkese göstermek için herkes yarın maça gidiyor....Yarın herkes 4 Eylül Stadına...Gaziantep maçına...haydi yiğido gücünü stadta göster...
Maça gitmek için o kadar çok sebep var ki..biri seçin. Ama gitmemek için hiçbir neden yok.
Fena gaza geldim yuru be Sivas kim tutar seni?:-)
Rallim58 18.01.2013, 13:10 Fena gaza geldim yuru be Sivas kim tutar seni?:-)
:D:D:D:D:D
Allah'ta seni güldürsün hocam :D:D:D
izmirliyigido 18.01.2013, 13:10 İster katılın, ister katılmayın SERCAN'ın transferiyle havamız değişti. Olumsuz hava kayboldu. Takıma bir güven duyulmaya başladı. Takım bir güçlendi gibi geliyor sanki. İnşallah transferler istediğimiz düzeyde olurlar, takıma çabuk adapte olurlar ve faydalı olurlar.
Ben Sercan'ın 1461 Trabzon maçının son 15 dakikasında takıma adaptasyon için oynatılacağını tahmin ediyorum. G.Antepspor maçında da ilk 11'de sahaya çıktığında yabancılık çekmeyecek inşallah.
.
izmirliyigido 18.01.2013, 13:12 Her iki maçta da yanınızda bol bayrak götürün. İsterlerse sopalarını alsınlar. Alsınlar da ... Neyse. :D
.
Rallim58 18.01.2013, 13:14 Her iki maçta da yanınızda bol bayrak götürün. İsterlerse sopalarını alsınlar. Alsınlar da ... Neyse. :D
.
izmirliyiğido bugün moraller mesajlara da yansıyor gibi :D:D:D
Ama tembih et de bayrak sapları demir olmasın :D
poolat58 18.01.2013, 13:39 Fena gaza geldim yuru be Sivas kim tutar seni?:-)
kardeşim biz de milleti gaza getirmek için...yeni bir hava yakalmak, şu olumsuz düşüncelerden sıyrılmalıyız.
poolat58 18.01.2013, 13:41 taraftarımızın da titreyip kendisine gelmesi lazım artık...nerde eski yiğido ruhu..stadı fulleyenler nerde geri dönün...
harbiyiğido 18.01.2013, 15:34 antepde dolar trabzonda asla .
Rallim58 18.01.2013, 23:12 Sercan'ın Sivas'a gelmesinin ardından, olumsuz gözüken havanın olumlu şekle dönüşmesi, aynı paralellikte bilet satışlarında da ciddi oranda artmasına neden oldu...
İnşaallah yarın stadyumun tamamı olmasa da en az 8-10 bin kişilik bir taraftar topluluğu olacağına inanıyorum...
ankastre 19.01.2013, 00:45 gardaşlarım ne olur şu stadı doldurunda millet bi görsün yiğidonun varlığını.valla bu gidişle hem memlkete hasretlikten hem stad dolmadan gözümüz açık gidecek
erhan 10 19.01.2013, 09:58 Arkadaşlar hava bugün güneşli.Resmen stadı doldurun diye sesleniyor bizlere..Sivas'ta bu havayı buluyorsan maça gideceksin arkadaş:D
favori58 19.01.2013, 17:42 Rallim abi sen müthiş bir Sivassporlusun valla, çok güzel mesajlar vermişsin lakin bunu kim yapacak?
Malesef dediğim çıktı
karşıyakalı 19.01.2013, 18:51 birileride şu yönetime bi çagrı yapsada adam gibi bi takım kursalar.seyircide rahat maç izlese.bu gün maçtaydım ama bi daha bu takımı izlemek için maça gidecegimi hiç zannetmiyorum.kombinemi kırıp atacagım muhtemelen
Rallim58 19.01.2013, 22:32 Malesef dediğim çıktı
Üzülerek de olsa itiraf etmeliyiz ki; Süper ligin en sessiz, en kuzu, en tepkisiz, en organizasyonsuz tek kulüp taraftarıyız...
50-60 kişilik gençlerimiz de olmasa, stadyumda topa vurulan sesden başka ses de duyamayız...
Belki, Kuddusi'nin bir iki pozisyon dışında fazla kendisine tepkisel iş düşmedi ama, yanlış karar da verse idi, kimsenin çıt çıkaracağını tahmin etmiyorum...
Rallim58 28.01.2013, 12:41 Spor Toto Süper Ligde, sıralamada son sırada bulunduğu halde dün stadyumu tıklım tıklım dolduran, MİY taraftarlarını tebrik etmek lazım. Düşme potasında gözüküyor olmalarına rağmen, MİY taraftarı stadyumu doldurabiliyorsa biz neden dolduramıyoruz?.
Herkes ve herşey gelip geçicidir. Biz, geçici olmayan Sivasspor sevdalılarıyız. Sivassporumuz aşkına, bu haftadan itibaren şu stadyumu dolduralım. Takımımıza sahip çıkalım, destek olalım.
Elbette, takımımız iyi oynamıyor, olmadık puanlar kaybediyoruz. İstenilen transferler alınmıyor. Ama başka Sivassporumuz olmadığını düşünerek, bu haftadan itibaren stadyumu dolduralım. MİY taraftarının takımlarına sahiplenmesi bizlere ışık olsun diye düşünüyorum.
poolat58 28.01.2013, 14:15 Spor Toto Süper Ligde, sıralamada son sırada bulunduğu halde dün stadyumu tıklım tıklım dolduran, MİY taraftarlarını tebrik etmek lazım. Düşme potasında gözüküyor olmalarına rağmen, MİY taraftarı stadyumu doldurabiliyorsa biz neden dolduramıyoruz.
Herkes ve herşey gelip geçicidir. Biz, geçici olmayan Sivasspor sevdalılarıyız. Sivassporumuz aşkına, bu haftadan itibaren şu stadyumu dolduralım. Takımımıza sahip çıkalım, destek olalım.
Elbette, takımımız iyi oynamıyor, olmadık puanlar kaybediyoruz. İstenilen transferler alınmıyor. Ama başka Sivassporumuz olmadığını düşünerek, bu haftadan itibaren stadyumu dolduralım. MİY taraftarının takımlarına sahiplenmesi bizlere ışık olsun diye düşünüyorum.
ELAZIĞ DA FULLEDİ TS MAÇINDA.
burak58as553 28.01.2013, 15:12 Ayrıca bu takımların bilet fiyatları daha pahalı...
Rallim58 30.01.2013, 07:29 ELAZIĞ DA FULLEDİ TS MAÇINDA.
Düşme potasına yakın takımların taraftarı stadyumu tıklım tıklım doldurur biz ise sadece İT maçlarında dolduruyoruz.
Dolduranlarda malum. Acı ama gerçek.
http://www.xn--gztepe-wxa.com/index.php/haber/7359-Bir-G%C3%BCn-%C4%B0n%C5%9Fallah-Bizimde
bigacti0n58 02.02.2013, 18:59 stad dolmuyo insanlar maça çekecek çok büyük hamleler lazım yoksa git gide elimizdekide gidecek :mad: İleriye önem vermek adına kale arkası havuz olan yer satılmamalı ve yönetim her burdaki maçda 1 okulu götürmeli böylece stadyum zevkini tadar ve genç,çılgın,dinamik bir taraftarımız neden olmasın :D
Divriği58 02.02.2013, 21:09 arkadaşlar yeni bilet aldım biletix'ten satış oranını sordum henuz bıze ayrılan kısımdan % 80 i boşmuş. yazıklar olsun bu sivaslılara.
bigacti0n58 03.02.2013, 09:01 arkadaşlar yeni bilet aldım biletix'ten satış oranını sordum henuz bıze ayrılan kısımdan % 80 i boşmuş. yazıklar olsun bu sivaslılara.
Kardeşim sen sivasın maçına maçdan önce kesinlikle bilet hakında yorum yapma sana örnek vereyim:
1461 hamsisipor maçında maçdan 1 saat önce 250 bilet satıldı dediler stada gittim bi baktımtıklım tıklı yanlış anlamayın tv de izleyince boş görükse bile orda olunca çok gibi oluyo yani maç zamanı alır bizi yiğidolar :):D
holiganlady 03.02.2013, 15:54 istanbulda en çok Sivaslı olabilir ama bu onların Sivassporlu olacağı anlamına gelmez yazıklar olsun o istanbul yalakalarına... :mad:
Mustafa58Ağa 03.02.2013, 16:03 sivaslı olur istanbul yalakalığı yapan kağıt üzerinde sivaslıdır
OzkanBaskan 03.02.2013, 16:44 Ben maç saatinde bize ayrılan kısmın dolacağını düşünüyorum artık taraftarlığımızı gösterme zamanımız geldi de geçiyor arkadaşlar
Maç için İstanbul'a 3 otobüs tahsis eden Tuztaş Grup'a teşekkür etmek gerek. Bu tür organizasyonların artması lazım.
Rallim58 03.02.2013, 23:05 Haftaya Stadyumun tıklım tıklım olacağını tahmin ediyorum...
Efsane döndü denilmesi için Trabzonspor maçının alınması lazım...
N O T : İstanbul'da neler yaşandı bilemiyoruz ama "kendiniz bilmez 3-5 taraftarın" kışkırtması ile farklı sonuçların doğacağı olaylara davetiye çıkarılmamalıdır. Biraz daha dikkatli olunmalıdır
Dun yaklaşık sivastan giden 120 kişilik taraftarımız maça giremedi ve Sivas'a geri döndüler bilgileri paylaşacaz inşallah
|