Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökhan BOZKAYA

CÜSSKB-Aynur
21.11.2005, 10:11
http://img129.imageshack.us/img129/4795/s3010068lo5.jpg

Gökhan, çalışmasını artırır, aklını kullanırsa hem Sivasspor a hemde kensine faydalı olur. Genç, Dinamik, hırslı olduğu için yapamayacağı hiç bir şey yok. Süperligde adından çok söz ettirebilir.Tek sorunu inişli çıkışlı form grafiği olması. Eğer form düzeyini bir çizgide koruyabilirse çok faydalı olur. Profosyonel bir futbolcu kendine çok iyi bakmalı
Ankara maçında, gol pozisyonunda çok akıllı davrandı. Zekasını ve becerisini kullandı.

Arif Coşkun
21.11.2005, 10:22
Futbol da ne kadar güçlü kuvetli olursan ol,ama bunu zekanla birleştiremezsen hiç birşey yapamazsın.Futbolda biraz mantık oyunu. Bencede zekanla,kuvvetini birleştirdinmi başarılı olmamaman için hiç bir neden kalmaz. Gökhan Bozkaya'da bunu yapacak beceri var,inşallah ileride daha güzel işler yapacak.

shadow3458
21.11.2005, 10:32
MUSTAFA DENİZLİ ONU ALMANYADA KEŞFETTİ FENERBAHÇEYE GETİRDİ.SEZON BAŞLAMADANDA SİVASA VERİLDİ UZUN BİR SAKATLIK DÖNEMİ GEÇİRDİ BANA GÖRE ORTA SAHANIN SAVAŞAN İSİMLERİNDEN KENDİNE BAKARSA İLERDE TÜRK FUTBOLU ÇOK İYİ BİR SAVAŞAN ORTA SAHA OYUNCUSU KAZANIR HERŞEY KENDİSİNE BAĞLI VERİLEN ŞANSLARI İYİ KULLANMASI GEREK.......

Cem-Can
21.11.2005, 10:36
GÖKHAN SİVASA İLK YILLARDA OYNADIĞI FUTBOLLA ULUSAL BASINDADA ADINDAN SÖZ ETTİRİYORDU,GELECEĞİN YILDIZ ADAYLARINDAN BİRİ GÖSTERİLİYORDU.AMA SONRADAN FORM DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞADI VE SANIRIM KENDİNEDE ÇOK İYİ BAKMAYARAK O RÜZGAR GİBİ HIZINIDA KAYBETTİ.DÜN ATTIĞI GOL İSE TAM ANLAMIYLA USTA İŞİYDİ.UMARIM O GOL GÖKHANI TEKRAR KENDİNE GETİRİRİR VE HEM SİVASIMIZ HEMDE TÜRK FUTBOLU BU GENÇ YILDIZ ADAYINI KAZANMIŞ OLUR.

bbptek58
21.11.2005, 11:07
GÖKHAN BU TAKIMDA EN SEVDİĞİM OYUNCU... HEM ÇOK İYİ BİR OYUNCU HEM DE ÇOK KARİZMATİK...İNŞALLAH SÜPER LİGDE ÇOK İYİ İŞLER YAPACAK... ONA GÜVENMELİ VE DESTEK OLMALIYIZ... ALMANYADA DOĞDU.... SİVASLI OLDU... HELAL OLSUN SANA... GÖKHAN BOZKAYA...

ofgurleyuk78
21.11.2005, 11:13
Ne kadar güzel bir gol. Futbolda dün yoktur, bugün vardir. Bu gün de Gökhan Bozkaya var. Tesekkürler GökhanBozkaya.

HakkıTİMUÇİN
21.11.2005, 11:17
bencede Gökhan Sivassporun yıldız adaylarından... Ama şanssızlıklar Gökhan'ın peşini bırakmıyor.. Geçen sene sezonun büyük bir kısmında sakattı..Bu sezonda iyi çalıştı Lorantın gözdelerinden biri idi..Ama tam hatırlamıyorum ilk maçlarda sakatlandı..

B.B.Ankara maçında da süper bir golle yeniden formasına kavuştu.. İnşallah bir daha sakatlık yaşamaz..

Gökhan gerçekten tribünleri ayağa kaldıracak bir kanat oyuncusu..Ayrıca forması için oynayan gerçek bir yiğido...

Dağcı
21.11.2005, 11:19
GÖKHAN SİVASA İLK YILLARDA OYNADIĞI FUTBOLLA ULUSAL BASINDADA ADINDAN SÖZ ETTİRİYORDU,GELECEĞİN YILDIZ ADAYLARINDAN BİRİ GÖSTERİLİYORDU.AMA SONRADAN FORM DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞADI VE SANIRIM KENDİNEDE ÇOK İYİ BAKMAYARAK O RÜZGAR GİBİ HIZINIDA KAYBETTİ.DÜN ATTIĞI GOL İSE TAM ANLAMIYLA USTA İŞİYDİ.UMARIM O GOL GÖKHANI TEKRAR KENDİNE GETİRİRİR VE HEM SİVASIMIZ HEMDE TÜRK FUTBOLU BU GENÇ YILDIZ ADAYINI KAZANMIŞ OLUR.

Aynen gardaş.

Attığı gol onun nasıl bir oyuncu olduğunu gösteriyor zaten. Bu gol haftanın golü bence.

puar
22.11.2005, 06:37
ankara macının bence en iyisiydi. meğer ne çok özlemiş gokhan bozkayayı...inşallah formu artarak devam eder.

SEMİH-58
10.12.2005, 14:15
çok ii oynuyor inşallah ayagına toz degmez

veysel
10.12.2005, 14:20
Aynen gardaş.

Attığı gol onun nasıl bir oyuncu olduğunu gösteriyor zaten. Bu gol haftanın golü bence.
abi ben olsam o golu atamam

mami_LEE
10.01.2006, 09:49
kalite ama forma bulamaz ..

puar
31.07.2006, 15:21
bu sene kendisinde çok şeyler bekliyoruz takımımızın demir başlarından hem futbolu ile hemde kişiliği ile başarılar diliyorum yeni sezonda

Besyo_cu
31.07.2006, 17:13
Musa kuş var ken sağ kanatta nasıl gökhan bozkaya oynuyor hayret bişey yani musa kuş gökhan gibi 3 futbolcuya bedel bire birde etkili sert şutları var topla dripling yapabılen iyi kesmeler yapabılen bır oyuncu nasıl oynamıyor ben şaşıyorum on konya macında gördük nasıl oynadığını sivassporumuzda torpille değil alın teri ile oyuncu oynar...

fatih_5834
31.07.2006, 18:06
GOKHAN BOZKAYADAN BU SEZON COK SEY BEKLIYORUZ.INS UMUDUMUZU BOSA CIKARMAZ ..

ÜSKÜDARLI_tarık
31.07.2006, 18:34
gökhan bozkaya ÜSKÜDARIMIZDADA BİR KAÇ SEZON FORMA HİYDİ KENDİSİNİ BİRÇOK MAÇTA İZLEME ŞANSI BULDUK GERÇEKTEN ÇOK HIRSLI VE ÇALIŞKAN BİRİ İNŞALLAH ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNER ÜSKÜDARLILAR ONU VE BÜLENT ABİYİ UNUTMADI

PARTNER58AHMET
31.07.2006, 18:40
GÖKAN BOZ KAYA BAŞARILI BİR OYUNCU VE İLERİKİ GÜNLERDE BU BAŞARISI SİVASSPORUN YÜKSELİŞİNDE DEĞER KAZANACAKTIR VE İNŞALLAH SİVAS İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR

serhankaburcuk
01.08.2006, 09:24
ALMANYADA DOĞDU SİVASLI OLDU HELAL OLSUN SANA GÖKHAN BOZKAYA....

erdalsahin_58
01.08.2006, 10:11
ARKADAŞLAR, YA SİZ BU İŞİ ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ. YADA BÜTÜN SEYİRCİ FUTBOLDAN ANLAMIYOR. GÖKHAN BOZKAYANIN SON İKİ SEZONDUR İYİ BİR MAÇINI BEN GÖRMEDİM. KADRRODA GÖKHANI GÖREN HERKES MAÇ BAŞLAMADAN KAHROLUYOR. BANA GÖRE GÖKHANA DEĞİL SÜPERLİG 2.LİGE BİLE FAZLA.
CAROL PETCE DE LORANT GİBİ GÖKHAN DA İSRARCI OLURSA VAY HALİMİZE.
EĞER İŞİMİZ GÖKHANA KALDIYSA YANDIK DEMEKTİR.

turkish_samurai
01.08.2006, 12:39
Bu takımda Gökhan Bozkaya gibi oyuncu yok

1967_Dernek_Murat
01.08.2006, 12:50
ALMANYADA DOGDU SİVASLI OLDU HELAL OLSUN SANA GÖKHAN BOZKAYA

G_Ö_K_H_A_N______B_O_Z_K_A_Y_A

serhankaburcuk
01.08.2006, 13:17

G_Ö_K_H_A_N______B_O_Z_K_A_Y_A

Biz Gökhanı çok seviyoruz...Gökhan hiçbir zaman Sivassporun kötü olmasını istemez...

hümeyra
01.08.2006, 13:24
Gökhan, çalışmasını artırır, aklını kullanırsa hem Sivasspor a hemde kensine faydalı olur. Genç, Dinamik, hırslı olduğu için yapamayacağı hiç bir şey yok. Süperligde adından çok söz ettirebilir.Tek sorunu inişli çıkışlı form grafiği olması. Eğer form düzeyini bir çizgide koruyabilirse çok faydalı olur. Profosyonel bir futbolcu kendine çok iyi bakmalı
Ankara maçında, gol pozisyonunda çok akıllı davrandı. Zekasını ve becerisini kullandı

puar
01.08.2006, 20:01
fazla söze gerek yok sivasımızın değişmezlerinden...

gokbora
01.08.2006, 20:11
Ankara maçında, gol pozisyonunda çok akıllı davrandı. Zekasını ve becerisini kullandı

ANTALYAYA GIDIP GELDIKTEN SONRA ILK GELDIGI DONEMLERINDEKI OYNADIGI FUTBOLDAN COK UZAK
ANLASILAN KENDISINE FAZLA DIKKAT ETMIYOR
HAYIRLISI ILK GELDIGI SENEDEKI FORMUNU YAKALAR INSALLAH

67_DERNEK_SAKİN
01.08.2006, 20:31
MUSTAFA DENİZLİ ONU ALMANYADA KEŞFETTİ FENERBAHÇEYE GETİRDİ.SEZON BAŞLAMADANDA SİVASA VERİLDİ UZUN BİR SAKATLIK DÖNEMİ GEÇİRDİ BANA GÖRE ORTA SAHANIN SAVAŞAN İSİMLERİNDEN KENDİNE BAKARSA İLERDE TÜRK FUTBOLU ÇOK İYİ BİR SAVAŞAN ORTA SAHA OYUNCUSU KAZANIR HERŞEY KENDİSİNE BAĞLI VERİLEN ŞANSLARI İYİ KULLANMASI GEREK.......

ALDIĞI PARANIN HAKKINI VERİYOR BENCE DAHA İYİ OLMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAĞINA İNANIYORUM

PRoFeSSioNaL
01.08.2006, 20:31
ben o oyuncuyu 2 ligden beri seviyorumm valla o da çoook güzel oynuyor

benim 3. adamımda oo
1.adamım :balili
2.adamım :hayrettin
3.adamım : gökhan bozkaya bu 3 lüyü acayip seviyorum diyerlerinin yeri ayrı tabii

nazimgulturk
07.08.2006, 12:20
GÖKHAN FİZİKİ OLARAK FUTBOLCU AMA TEKNİĞİYLE BUNU BİRLEŞTİREMİYOR EĞERKİ BUNU BAŞARIRSA DÜNYADA OYNAYAMAYACAĞI TAKIM YOK ZATEN.

***REİS 58***

PRoFeSSioNaL
07.08.2006, 13:49
eeeen çoook sevdiğimmmmm kişilerden çook beğeniyorumm

puar
23.08.2006, 17:45
gokhan bu aralar ne oldu sana sanki mutsuz gibisin sakarya macındada isteksiz gördüm seni sen değilmiydin topu alıpta adamları tek tek gecen boş yerlere depar atan??? inşallah eski gücüne kavuşursun

ademgoze
23.08.2006, 18:05
gökan artık bu takımda şansını kaybetti.çok şans verildi bende oynamasını çok isterdim ama artık gözünden düştü gibi ama kişiligi çok güzel bir insan

Erol58_34
23.08.2006, 22:15
Gökhan abimi başarılı buluyorum.Kendisinin Sivasspora faydalı olacağına inanıyorum.

PARTNER58AHMET
23.08.2006, 22:43
gakgo58adlı üyeden alıntı]bencede Gökhan Sivassporun yıldız adaylarından... Ama şanssızlıklar Gökhan'ın peşini bırakmıyor.. Geçen sene sezonun büyük bir kısmında sakattı..Bu sezonda iyi çalıştı Lorantın gözdelerinden biri idi..Ama tam hatırlamıyorum ilk maçlarda sakatlandı..

B.B.Ankara maçında da süper bir golle yeniden formasına kavuştu.. İnşallah bir daha sakatlık yaşamaz..

Gökhan gerçekten tribünleri ayağa kaldıracak bir kanat oyuncusu..Ayrıca forması için oynayan gerçek bir yiğido...[/QUOTE]

istasyon58
30.08.2006, 18:58
GÖKAN BOZKAYAYA BAŞARILAR.

NİLAY HANIMADA BU KONUYU EN İYİ ŞEKİLDE AÇTIĞI VE GÖKANI HATIRLATTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Dark Force
30.08.2006, 21:37
Gökhan bozkaya çok iyi bir futbolcu çok talihsiz sakatlıklar yaşadı buda form grafiğini düşürdü şu anda dahi tam kapasite ile oynamıyor inşallah daha iyi olur

Flavio
31.08.2006, 09:49
Gökhan Sivassporumuzn müdavimlerindendir ölüsü yeter.İnşallah şu sakatlıklardan kurtulurda en iyi şekilde faydanlarız.

Etem-Murat
31.08.2006, 10:20
eeeeeeee ne olmuş gökhana var işte sahada

yigido_bekir
14.09.2006, 12:34
ben bu adama bayılıyorum ya senelerdır bırakmadı sıvası ...

Bilmiyorum5
14.09.2006, 12:50
BOYLE OYNARSA FUTBOLU SIVASTA BIRAKMAK ZORUNDA KALIR CUNKU COK REZALET OYNUYO ESKI GENC GOKHAN DEGIL AMA YINEDE IYI BIR OYUNCU SEVIYORUM YANI

CÜSSKB-Aynur
17.09.2006, 22:30
Gökhan'la röportaj yaptığımda, Gökhan, Yiğidoların Bu yıl daha iyi bir Gökhan Bozkaya göreceklerini garanti ediyorum demişti.
Gökhan sözünü tuttu.
Bravo Gökhan Bozkaya

sivasli_boy
17.09.2006, 23:21
helal olsun vallahi Gokhana fenerbahce macinda cok begendim vallahi super oynadi gerceten ben gokhandan bu kadarini beklemiyordum acikcasi demekki hala is var ...haa bu arada servetede haksizlik etemyelim cocuk elinden gelenin en iyisini fazlasi ile yapti sadece bunlarmi ilhan,fransegio,musa kus hepsi super oynadilar nazar degmez insallah darisi bursaya...

TracyMcGrady58
18.09.2006, 00:08
Gökhan bügün bomba gibi oynadi.Bi ara 2-3 oyuncuyu ne yedi birden artik bu güzel oyunun devamini bekliyoruz gökhanim

almanyada dogdu
sivasli oldu
helal olsun sana
GÖKHAN BOZKAYAAAA

CAGLAYAN
18.09.2006, 10:47
ÖZÜR DİLERİM RÜŞTÜ AĞABEY"

Maçın 34. dakikasında Sivasspor’un beraberlik golünü atan Gökhan Bozkaya ile Fenerbahçe kalecisi Rüştü Reçber arasında, devre arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Sarı lacivertli kulübün alt yapısından yetişen ve 1999 yılında takımdan gönderilen Gökhan, soyunma odasına giderken karşılaştığı Rüştü’ye, "Özür dilerim Rüştü abi" dedi. Rüştü bunun üzerine eski takım arkadaşının başını okşarken, Sivassporlu futbolcu, "99’un acısını çıkardım" diye devam etti. Gökhan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Yakında ikinci çocuğum olacak. Attığım golü eşime armağan ediyorum" dedi. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz da maçtan sonra Gökhan’ın yanına gelerek, başarılı futbolu ve golü nedeniyle tebrik etti. Gökhan Bozkaya, 1999 yılında Turhan Sofuoğlu’nun teknik direktörlüğü döneminde A takımda da oynamıştı.

nevzatt
18.09.2006, 11:10
o cocuk benım udolum harika yeteneklerı var ama bıraz daha dikkatlı olmalı onu seviyoruz sivaslı hasan(11)

nevzatt
18.09.2006, 11:11
sivsa ilk gweldizaman harikalar yaratıyordu yine eski gunlerıne donecek tır insallah allah yardım cın olsun reis hasan (11) byyyyy sivsa slm

tmac_58
18.09.2006, 11:33
gokhan ve tum takıma TESEKKURLER...en buyuk SİVASSPOR...

serhankaburcuk
18.09.2006, 12:07
Almanyada doğdu
Sivaslı oldu
Helal olsun sana
GÖKHAN BOZKAYA.......

Gökhanı beğenmeyenlere Gökhan attığı golle en güzel cevabı verdi...

Bilmiyorum5
18.09.2006, 13:06
Almanyada doğdu
Sivaslı oldu
Helal olsun sana
GÖKHAN BOZKAYA.......

Gökhanı beğenmeyenlere Gökhan attığı golle en güzel cevabı verdi...

BEN GOKHANI NORMALDE BEGENMEM AMA DUN MUHTESEM OYNADI YANI BENI UTANDIRDI ILK KEZ OYNAMASIN DEDIGIM BIR FUTBOLCUDA YANILDIGIMI GORDUM

GeCeVeMaVi58pRf
18.09.2006, 13:14
dünki macta maratonda gokhanı yuhlayanlara gökhan en güzel cevabı sahada futboluyla attıgı golle verdi onu yuhlayanlar utansın gokhan dun gece tek kelımeyle superdı basarılarının devamını dılıyorum...

almanyada dogdu
sivaslı oldu
helal olsun sana
GOKHAN BOZKAYA

argani_58
18.09.2006, 13:58
altın gibi bir 1 puan oldu. saol gökhan saol sivasspor saol teknik heyet

BOUN
18.09.2006, 15:42
dünki macta maratonda gokhanı yuhlayanlara gökhan en güzel cevabı sahada futboluyla attıgı golle verdi onu yuhlayanlar utansın gokhan dun gece tek kelımeyle superdı basarılarının devamını dılıyorum...

almanyada dogdu
sivaslı oldu
helal olsun sana
GOKHAN BOZKAYA

Gökhan'a karşı eskiden beri büyük sempatim var. Gerçekten kaliteli ve kabiliyetli bir futbolcu.

Kendisinden oynadığı her maçta çok koşmasını kendisini fazladan yormasını değil sadece ve sadece kalitesini göstermesini bekliyorum.

En değerli futbolcularımızdan birisi olan sevgili Gökhan'ı yuhalayan densizleri şiddetle kınıyorum. Gerçi ben dün maçtaydım ve Gökhan'ın yuhalandığını filan farketmedim ama.....

UA_TAYFA
18.09.2006, 15:50
Ankara maçında, gol pozisyonunda çok akıllı davrandı. Zekasını ve becerisini kullandı.

gökhan bozkayayı az izledim ama gerçekten hırslı birisi azmi ve zekasını birleştirirse gerçekten yıldız olur başarılar...

serrrkan
18.09.2006, 16:42

ben gökhan bozkayayı fenerbahçeden transfer ettiğimizde çok sevinmiştim tabiki tüm sivaslılar çok beğenmişti gökhan ı o köprünün altından çok sular geçti... ama gökhan hala aynı gökhan o da her futbolcunun yaşadığı form düşüklüğünü yaşadı bu form düşüklüğü takımdan ayrılmasına bile neden oldu bilginiz üzere mehmet yıldızla 1 yıl antalyaspor forması giymişti... ama gökhan ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu gösterdi ve tüm sivası mest etti. iyi arapasları verdi alex e hayatında yemediği bacak arasını yedirdi ve fenerlileri bir hayli kızdırdı
bence efsane geri döndü beyler ...

serrrkan
18.09.2006, 16:44
ALMANYADA DOĞDU SİVALI OLDU HELAL OLSUN SANA GÖKHAN BOZKAYA

Flavio
19.09.2006, 10:33
İnşallah bu performansın devam eder Gökhan

Blackkite
26.09.2006, 12:24
gökhan bozkaya forvet hattının değişilmez isimlerinden olmalı bence. balili ve gökhanın forvettte çok işler başaracağını düşünüyorum. önümüzdeki maçlarda kendisine başarılar diliyorum...

yigido_bekir
27.09.2006, 11:44
gökhanı sivasa geldıgı gunden berı cok sevıyorum tam bı sıvassporlu oldu uzun zaman oldu forvette ıyı ısler yapıcaktır bu sene guvenelım bozkayaya..

son58
15.10.2006, 18:39
kayseri maçında son dakikalarda oyuna girmsine kendisi gibi bende üzüldüm.maça girer girmez baliliye yaptığı asist çok harikaydı.keşke gol olsaydı.sen bizim her şeyimissin gökan.

danke vielmals
18.11.2006, 15:25
GÖKHAN SEN BİZİM HERŞEYİMİSSİN..........

Champion_58
20.12.2006, 12:27
GENÇMİ USTAMI ANLAMADIK
Bİ BAKIYORUZ BEKLENMEDİK Bİ GOLLE MAÇI ALMIŞ Bİ BAKIYORUZ GEREKSİZ KARTLA MAÇI VERMİŞ.
ORTASINI BULAMADI GİTTİ KARDEŞİM.
BEN ŞAHSEN YETENEĞİNE GÜVENİYORUM AMA TAKIM UYUMUNA GÜVENMEMEYE BAŞLADIM.
HANİ BİLMECELER VARDIR KURBAĞA 3 METRE ZIPLAR İKİMETRE DÜŞERSE NE ZAMAN BİTER BU YOLCULUK DİYE..
O HİKAYEYE DÖNMESİN MÜMKÜNSE...BAŞARILAR GÖKHAN

asil58
20.12.2006, 13:16
Sivassporlu Gökhan'ın doktoru dövdüğü iddiası

A.A

Sivas'ta 6 gün önce doğan bebeğini muayene ettirmek üzere hastaneye gelen Sivassporlu futbolcu Gökhan Bozkaya'nın, çocuk acil servisinde görevli bir doktoru darp ettiği iddia edildi. Doktorun sağ gözünü yumrukla morartığı öne sürülen Bozkaya'nın, karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un, orta saha oyuncusu Gökhan Bozkaya (25), eşi Yasemin Bozkaya ile 6 gün önce dünyaya gelen kızları Zeynep'i muayene ettirmek üzere Sivas Devlet Hastanesine götürdü.

Burada kızına sarılık teşhisi konulan 2 çocuk babası Bozkaya, kızı Zeynep'i aynı gün Kızılay Tıp Merkezinde de yeniden muayene ettirdi.

Sağlık ekiplerinin kızının hastaneye yatması gerektiğini belirtmesi üzerine Sivas Sultan 1. İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisine gelen Bozkaya'ya, doktorlar, Zeynep'in hastaneye yatışının yapılacağını, ancak yeniden yapılacak tetkiklerin sonuçlarının beklenmesi gerektiğini söylediler.

Kızının sağlık durumu için endişelenen Bozkaya'nın, bekletilmesi üzerine sinirlenerek acil serviste görev yapan çocuk doktoru Ömer Faruk Güzelimdağ'ın üzerine yürüdüğü ve onu yumrukladığı iddia edildi.

Servisteki görevlilerin araya girmesiyle yatıştırılan olayın ardından Bozkaya, ifadesi alınmak üzere Şehit Oğuz Erduran Polis Karakoluna götürüldü.

Doktor Güzelimdağ'ın sağ gözünü morarttığı iddia edilen Bozkaya, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Gözü moraran doktor Güzelimdağ, hastanedeki meslektaşları tarafından tedavi edildi. Bozkaya'nın kızı Zeynep'in hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Olayı iyi hoş yazmışsında bir iki noktayı atlamışsın.Gökhan'ın eşi çocuğunu Kızılay Tıp Merkezinde Tedavi ettirdikten sonra ordaki doktorlar çocuğun yatması gerektiğini söylemiş ve bunun üzerine Gökhan'ın eşi çocuğu alıp Sivas Sultan 1.İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisi'ne getirmiş.Burda Doktor Güzelimdağ önce Gökhan'ın eşine çocuğunuzu yatıramam kim yatırın diyorsa o gelsin yatırsın demiş bu arada Gökhan'ın eşide onu arayarak durumu anlatmış ve Gökhan hastaneye gelirken tekrar doktora telefon açmış doktor Gökhan'a küfür etmiş bu olaya sinirlenen Gökhan'da Çocuk Acil Servisine gelerek Doktor Güzelimdağ'ı darp etmiş.Bu bilgiler oradaki personellerin söyledikleri.

asil58
21.12.2006, 10:13
valla durup dururken hiç bir doktorun kimseye küfür edeceğini sanmıyorum hele o o şehrin gözbebeği takımın bir futbolcusuysa ordaki personellere selam söyle gardaş

bunlar kulaktan dolma şeyler değil kardeş bu olayı bire bir yaşamış kişilerin anlattıkları Gökhan benim babamın oğlu değil....

1967_Dernek_Murat
25.12.2006, 03:06
VARLIGIN YETER GÖKHANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNN

serhankaburcuk
06.03.2007, 20:10
ALMANYADA DOĞDU
SİVASLI OLDU
HELAL OLSUN SANA
GÖKHAN BOZKAYAAAAAAAAAAA

BAŞARDIK
04.08.2007, 00:31
GÖKAN İYİ SAYILIR.İŞİMİZE YARAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.Bİ ARA CEZA ALDI KARA LİSTEYE GİRDİ.ANCAK HERKEZ AYNI GÖRÜŞTE OLDU.İYİ FUTBOLCU.LAZIM OLUR...

Ss--58--Ss
04.08.2007, 00:36
gokhan bozkayanın bu sene daha basarılı olacagına ınanıyoruz...

puar
25.10.2007, 08:33
gokhanı iyice ozledik. gokhan umarım toparlanır vede kadrodaki yerini alır sivaspor için gonulden oynayan futbolculardan biri.

Turgut-Reis
30.10.2007, 00:14
Gokhan,da sakat arkadasim yan baglari ezik Allah acil sifalar versin.Sakatligi gectigi an eminim oda takimda yerini alir

puar
14.01.2008, 19:01
ne olursa olsun seni çok sevdik gokhan yolun açık olsun sen herşeyin en iyisine laiksin inşallah...eskişehirle birlikte süper ligde senide izleriz.

Bln-Fatih58
14.01.2008, 20:13
Sivasspor’un orta saha oyuncusu Gökhan Bozkaya, TFF 1. Lig’de mücadele eden Eskişehirspor ile anlaştı.
Gökhan Bozkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Eskişehir’e gideceğini belirterek, "Sivas’tan ve Sivasspor’dan ayrılmak çok zor, ama oynamak istiyorum" dedi.Geçirdiği sakatlığın ardından bu sezon Sivasspor’da çok fazla şans bulamadığını ifade eden Bozkaya, "Sivasspor’dan kimse beni göndermedi.Ben kendi isteğimle ayrılıyorum. Açıkçası futbol oynamak, forma giymek istiyorum" diye konuştu. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktör Bülent Uygun, yöneticiler ve taraftarlara teşekkür eden Bozkaya, Sivasspor’u ve Sivas’ı unutmayacağını söyledi.Sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştığı Eskişehirspor’da başarılı olmak istediğini belirten Bozkaya, "Eskişehirspor hedefleri olan, iyi bir takım. Büyük bir camia, coşkulu bir taraftar grubuna sahip. Sivasspor’da ikinci lig şampiyonluğu yaşamıştım. Eskişehirspor forması altında da şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi. Eskişehirspor’un teknik direktörü Metin Diyadin ile Fenerbahçe’de birlikte forma giydiğini anımsatan Bozkaya, Diyadin ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağını söyledi. Burada Sergen Yalçın ile birlikte oynayacağını belirten Bozkaya, "Sergen ile rakip olarak karşılıklı oynamıştım. Şimdi aynı forma altında birlikte oynayacağım. Sergen ile birlikte oynamak mutluluk verici" yorumunu yaptı.Sivasspor forması altında lig, kupa ve özel çok sayıda maça çıkan, Sivasspor’u tarihinde ilk kez ikinci ligden birinci lige taşıyan kadroda yer alan Gökhan, kırmızı-beyazlı forma altında toplam 16 gole imza attı.

Fanatik

GrP_GARDAŞLAR
14.01.2008, 20:26
allah yolunu açık etsin umarın bi gün yine sivassporda forma giyme şerefine erişirsin kalbimiz seninle.
senki almanyada doğdun sivaslı oldun helal olsun sana gökan bozkaya söylemleri ile yaşadın ve bu taraftar hep seni sevdi hep senin arkanda durdu.tabiki seninde futbol oymaya ihtiyacın var yolun ve bahtın açık olsun gökhan.

abdullah58
14.01.2008, 20:54
AH GÖKHAN AH
SENI COK SEVIYORUM
HELE KONYAYLA 2-2 KALDIGIMIZ MACVAR YA
BEN SENI OOOOOOO-MACLA HEP HATIRLIYACAGIM
NIYE GITTIN BE KOCUM SIVASSPORDA YEDEK KALMAK BILE SENIN ICIN SEREF DEGILMIYDI
BEYPINARLI 58