Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'a bir forvet daha
SivasSpor.Com 18.01.2013, 14:48 http://www.ligapolska.pl/luba//dane/img_cache/bank_zdj/425x285/piech-1.jpg
Sivasspor, Polonya'nın Ruch Chorzów takımında forma giyen 27 yaşında ki Polonya milli takım golcüsü Arkadiusz Piech ile her konuda anlaştı. Yarın yapılacak sağlık kontrollerinden sonra pazartesi veya salı günü bu oyuncuya imza attırılması bekleniyor. Bir çok kulüpten teklif alan futbolcu tercihini Sivasspordan yana kullandı.
İki yıldır Ruch Chorzów takımında forma giyen futbolcu 68 maçta 20 gol atma başarısı gösterdi. 4 kez milli takım forması giyen Piech 16 Aralık 2011'de Bosna Hersek ile oynanan hazırlık maçında ilk kez milli takım forması giydi.
Piech 2 Şubat da oynanacak olan Polonya-Romanya hazırlık maçı kadrosuna davet edildi.
Sivasspor.Com Özel Haberi
kaptann58 18.01.2013, 14:52 evet haber doğru olabilir polonyadan izlenen bir futbolcuydu elin afrikalısı sivasımızı beğenmiyor avrupadan futbolcu geliyor binmenü ne karın ağrısı sanki bulunmaz bursa kumaşı
Mustafa58Ağa 18.01.2013, 14:52 hayırlı olsun kamil'e arkadaş geldi :D:D
noname87 18.01.2013, 14:54 Adamın boyu 1.71 çok iyi zıplayamıyorsa Eneramo'ya yedek olabilecek bir adam değil Eneramo sakatlanırsa bu takım ne yapacak gerçekten merak ediyorum.
bahbaba58 18.01.2013, 14:55 SÜPER TRANSFER milli golcü ve polonya liginin en önemli takımında forma giyiyor
lech plonzada forma giyiyor gelmesi süper oldu saatçi bienvenuyü iyikide almadık faslı sahtekar ise belki 4 hafta gelmiyecekti bizim için SERCAN VE PİEC transferi hayırlısı oldu ...
babapiton 18.01.2013, 14:56 Boş alanları değerlendiren 2.forvet boyu kısa olmasına rağmen iyi kafa golleri var umarım başarılı olur...
Videolarında 2 ayağını da kullanıyor olarak görünüyor. son vuruş becerisi de var. kamil , sercan ile beraber oldukça hızlı hücum hattımız olacak.
58megayigido 18.01.2013, 15:01 Hayirli olsun takimimiza yasi biraz kafama ttakildi ama sukredelim olsun isallah patlama yapar
GokhanTurna 18.01.2013, 15:13 Hayırlı uğurlu olsun Lehler, Çekler bizde iş yapıyor :) Yalnızlıkta çekmez Kamil satılmazsa Kasımpaşa'ya umarım.
legolass 18.01.2013, 15:22 bizdeki hücum hattı hangi takımda var. eneramo,chahechouhe,grosicki,e rman,sercan bide piech gelirse mükemmel ama bide defansımız varki sorma gitsin ben böyle çıtkırıldım bir defans görmedim iyi bir stoper ve sağ bek şarttı ama olsun napalım bunada şükür :)
harbiyiğido 18.01.2013, 15:29 bu transfer daha bitmedi imza bekliyoruz !
by_romantic 18.01.2013, 15:41 İNŞALLAH dogrudur kaliteli golcü eneramo indirir piech de atar :)
Su bir kacgünde bayagi morelimiz alt üst olmustu eger bu denenler dogruise yinede pek birsey kayip etmeyiz gelenler biraz zaman alacak ama yinede kötünün iyisi sayilir bunada sükür insallah bize cabuk uyum saglarlar.
poolat58 18.01.2013, 15:46 SÜPER TRANSFER milli golcü ve polonya liginin en önemli takımında forma giyiyor
lech plonzada forma giyiyor gelmesi süper oldu saatçi bienvenuyü iyikide almadık faslı sahtekar ise belki 4 hafta gelmiyecekti bizim için SERCAN VE PİEC transferi hayırlısı oldu ...
bildiğim kadarıyla poznan da değil Ruch Chorzów da oynuyor ve bu takımda şu anda kümeye oynuyor. umarım iyi bir oyuncudur. kimseyi alamadık diye sırf transfer olsun diye alınmamıştır umarım.
Divriği58 18.01.2013, 16:01 Arkadaşlar, en son kulubunde 59 maçta, 15 gol atmış bir forvet. Rasmussen gibi bir oyuncu. pek bir ümidim yok sadece oyun içerisinde Grosıckı ile ıyı uyum içerisinde olabilir.
GokhanTurna 18.01.2013, 16:03 Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Çalımbay, “Tabi ki başka transferler de olacak, şuanda görüşmelerimiz var. Bugün neticelenirse Polonyalı bir arkadaşımız daha var. Onunla da konuşuluyor. O da neticelenirse bir tane daha yapmış olacağız. O da forvet. Çünkü bizim alternatifli kadro kurmamız gerekiyor. Alternatif kadromuz olursa kupada da ligde de gidebiliriz. Yeni transferlerin gelmesi de mevcut arkadaşların performansının artmasına neden olacaktır. O yüzden çok iyi bir rekabet olacaktır takımda. Sezonun ilk yarısında çok sıkıntı yaşadık, ikinci yarısında aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz” şeklinde konuştu.
İHA
mucahit5884 18.01.2013, 16:08 insalah gelmisdir cok iyi bir oyuncuya benziyor kamilile cok iyi anlasir
etlidöktürek 18.01.2013, 16:16 sevindirici bir haber daha:D
hucüm hattımız çok iyi olacak,kamil gitmesin bir yere rekabet olsun.hala aklımın ucundu uğur ve borjan var:confused: hayırlısı...
Hayırlı olsun. Umarım takıma faydalı olur.
mucahit_58 18.01.2013, 16:40 Hadi hayirlisi. Alternatif olmasi adina cok sevindim Eneramo felanda isi ciddiye alir boylece.. Ins supriz bi sagbek transferi olur
58MySouL 18.01.2013, 16:44 transferler sivasımıza hayırlı olsun sercan da isabetli transfer ;)
SempaticH 18.01.2013, 16:56 videolarını izledim iyi forvet her iki ayağınıda kullanıyor hayırlı olsur inşallah
Rallim58 18.01.2013, 17:25 Emeği geçenleri tebrik ediyorum. 2 gündür taraftarın morali bir anda yükseldi. Doğal olarak bu da Sivasspor-Gaziantespor maç biletlerine yansımış. Ciddi artış olmuş satışta. Bilet alıp maça gelecek tüm yiğidolara şimdiden teşekkürler.
Yanlız anlamadığım birşey var. Siteye aylardır yıllardır girmeyen malum bir kaç üye provokatörlük için olsa gerek olumsuz, artniyetli, moral bozucu şekilde yazılarına başladı gibi görüyorum.
dedebali58 18.01.2013, 17:42 hayırlı olsun,birde uğurun yerine birini bulabilirsekkkk
58 SiVaSıM 58 18.01.2013, 17:43 sonunda avrupalı bi golcü aldık her sene afrikadan golcü alınırmı şimdi pedriel kiralık olarak yollanmalı
Murat ARICI 18.01.2013, 17:59 250.000 Euro bonservisle alınmış..
Sivasli010 18.01.2013, 18:02 hayde bakalim, sercanan ve piechnen 1461e en az 5 gol atmaliyiz ve 1461 bunu hak ediyor :D
şamatacılar 18.01.2013, 18:09 1.70 boyundaki adama süper transfer diyenlere şaşıyorum .
Transfere inanmak için ücretsiz beleş olduğunu duymamız lazım .
Boyle 2.sinif oyuncuları cok arıyormu bizim yönetim gercekten merak ediyorum
stutgart58 18.01.2013, 18:10 MİROSLAV STOCH un bi kaç yıldız düşük versiyonu...ama türkiyede iyi iş yapabilir.özelikkle Grosickiyle iyi anlaşabilrler..
Ferhat06 18.01.2013, 18:13 1.70 boyundaki adama süper transfer diyenlere şaşıyorum .
Maradona,Messi,İniesta,Xavi kaç metre söyler misin?:D
58_SEMİH_58 18.01.2013, 18:15 Önemli olan boyu değil işlevi.
Mustafa58Ağa 18.01.2013, 18:20 Önemli olan boyu değil işlevi.
mesela batalla kısa boylu ama bir çok kafa golü var
58 SiVaSıM 58 18.01.2013, 18:26 pedrielin boyu uzunda napıyo ersen martinin boyu uzundu naptı böyle saçma eleştiriler yapmayın
35gürün58 18.01.2013, 18:27 1.70 boyundaki adama süper transfer diyenlere şaşıyorum .
Böyle bir bakış açısıyla yorum yapıyorsanız çok yazık, acaba Messi nin boyu kaç ?
Emre nin boyu kaç,
Arda nın boyu kaç,
Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım.
Ben adı geçen kişi hakkında bilgi sahibi olmadığım için bir yorum yapamıyorum, çünkü yaparsam ukalalık olur, yorum yapmak için yorum yapılmaz..
Murat ARICI 18.01.2013, 18:29 ADAM çift ayakla da oynayabiliyor grosickiye benzeyen bir stili var..
babapiton 18.01.2013, 18:33 Arkadiusz Piech | Sivasspor Tv [HD] ==>> http://www.youtube.com/watch?v=KOLkLYQwcjg
Ferhat06 18.01.2013, 18:44 Arkadiusz Piech | Sivasspor Tv [HD] ==>> http://www.youtube.com/watch?v=KOLkLYQwcjg
Çok iyi adam; Sercan,KAMİL ,ENERAMO ile birlikte rakip defansları ağlatırız.
OzkanBaskan 18.01.2013, 18:51 Hayırlı uğurlu olsun etkili bir santrafor olduğu aldığımız duyumlar arasında inş Sivas'ı imza da katkısı olur
stutgart58 18.01.2013, 19:10 Önemli olan boyu değil işlevi.
bu lafı futbolcu için mi söyledin yoksa farklı bişyi mi kastediyosun..adam gibi yorum yapıcaksan yap ..belatlı muahbbetlerle siteyi kirletmenin bi anlamı yok...burası yiğidoların sitesi ona göre haraket et !
kamışlı58 18.01.2013, 19:11 kamil ile iyi anlaşacagı kesin en azından kamili oynatır hayırlı olsun
suçatı58 18.01.2013, 19:13 hayırlı olsun,birde uğurun yerine birini bulabilirsekkkk
Gelde katılma şimdi. Hakkaten her takım sağdan memnun biz soldan, ne zaman düzelir acaba o kanat.
58_SEMİH_58 18.01.2013, 19:13 bu lafı futbolcu için mi söyledin yoksa farklı bişyi mi kastediyosun..adam gibi yorum yapıcaksan yap ..belatlı muahbbetlerle siteyi kirletmenin bi anlamı yok...burası yiğidoların sitesi ona göre haraket et !
Senin için fesatsa ben ne yapıyım.Benim mesajımdan önce ki mesajları okursan ne yazdığımı idrak edebilirsin.Edemezsen söyle anlatırım.
58_babacan_58 18.01.2013, 19:17 68 maç 20 golmü, bir golcü için hiç iyi istatistik değil ..
fatihcan58 18.01.2013, 19:21 Ahanda yorum boyu 1. 70 olan süper futbolcumu olur. Bu yorumu yazan adamın boyunu merak ediyorum sanarsın 2 metre boyunda beyefendimiz
Ferhat06 18.01.2013, 19:22 68 maç 20 golmü, bir golcü için hiç iyi istatistik değil ..
Bence de iyi bir istatistik değil ama adam hücuma dönük ortasaha oynuyor tahminim.
babapiton 18.01.2013, 19:25 Ahanda yorum boyu 1. 70 olan süper futbolcumu olur. Bu yorumu yazan adamın boyunu merak ediyorum sanarsın 2 metre boyunda beyefendimiz
Arkadaş Ersen Martin hayranı kusura bakmayın :)
sivaslıadem 18.01.2013, 19:32 yalnız buradaki resmi messiye benziyor
Siz de benzettiniz mi
Yoksa alınacak her oyuncu gözümde messi gibi mi canlanıyor? :-)
babapiton 18.01.2013, 19:33 Sivasspor'un teklifini kabul eden Polonya Milli Takım'nın forvetlerinden Arkadiuz Piech dün sözleşme imzalamak için havayolu ile Kayseri üzerinden Sivas'a geldi.
Arkadiuz Piech eski kulubü Ruch Chorozow sözleşme uzatma teklifini ve Hamburg kulübünün tekliflerini kesin olarak reddettiği ve Sivassporla anlaşmak üzere sivas'a geldiği, transferde Kamil Grosicki'nin katkısının olduğu edindiğimiz bilgiler arasında yer almakta.
Kaynak:BİZİM SİVAS
İyi bir transfer gibi, umarım iyi olur. Grosicki'nin performansına da olumlu etkisi olur
B.DUMANLI 18.01.2013, 19:48 Grosicki´yede bir moral olur ,takimda kendi ülkesinden birinin olmasi.Ikisinin uyum icerisinde olacagini umuyorum.Iyi bir transfer bence.Bu iki tranferden sonra forvet hattimiz düzeldi birde orta saha ve defansin sagina bir care bulabilseydik.
şamatacılar 18.01.2013, 19:50 Benim bildigim forvet oyuncusu uzun boylu olur . Halterci güreşçi mı alıyoruz yoksa forvet mı . Kısa boylu forvet uzun stoperlerin arasında kaybolup gidiyor genelde. Transferde baltayı yine taşa vurduk
cenk5821 18.01.2013, 19:52 Maradona,Messi,İniesta,Xavi kaç metre söyler misin?:D
Boyla ne alaka bende onu çözemedim.Arkadaşın düşüncesi çok çok saçma . :D
cenk5821 18.01.2013, 19:53 Benim bildigim forvet oyuncusu uzun boylu olur . Halterci güreşçi mı alıyoruz yoksa forvet mı . Kısa boylu forvet uzun stoperlerin arasında kaybolup gidiyor genelde. Transferde baltayı yine taşa vurduk
Uzun boylu olur öylemi ? Forvet dediğin atik olur hızlı olur bitiricilği iyi olur bununda boyla alaksı yok. Uzun boy bir avantajdır ama kısa boy dezavantaj değildir.
Yam yam afrikalılara be para nede şehri beğendirebiliyorsun kınıyorum bunları
Ya arkadasim su eranoma denen adami cok fazla büyütüyorsunuz bu adami sivas serbest biraksin emin olunki ikinciligden baska kimsede forma giyemez adamin birkere golculuk diye bir fonksiyonu yok kalecile karsi karsiya kaliyor gol atamiyor kosma dersen hic yok neimis top tutuyormus ya topu tutsan ne olacak gol atmadiktan sonra sana puanmi kazandiriyor yok öyleise gereginden fazla deger verilmemeli geldigi fiyati veren varsa hemen verelin daha sonra bedavaya gider.
izmirliyigido 18.01.2013, 20:14 Arkadiusz Piech | Sivasspor Tv [HD] ==>> http://www.youtube.com/watch?v=KOLkLYQwcjg
Daha ne olsun?. Adam golün her türlüsüne imza atmış. Kafa golü, plase, şut, karambol, fırsatçılık. Hepsinden örnekler vermiş. Bence çok iyi bir transfer olacak. Emeği geçenlere, bulup getirenlere teşekkürler..
.
izecson_ea 18.01.2013, 20:24 Adam gelmeden eleştirmeye başladınız tek gelsinde ... Emeramoda boy kalıp var ne işe yarıyor biri tesislere gitsede kaleciyle karşı karşıya kalınca nie ayağından topu açıyorsun diye sorsa herneyse balili ninde boyuda kısaydi sanki çatır çatır oynuyordu
erhan 10 18.01.2013, 20:31 Eğer bu oyuncunun gelmesinde Kamil Grosicki'nin payı olduysa adamı piech gibi bırakıp gidemez.Grosicki takımda kalacak diyebiliriz o halde :)
Arkadiusz Piech gol şovları
http://youtu.be/vCQgzyi2xn8
http://youtu.be/wMtK8B31w_A
bu video da her türlü kafa ,sağ,sol ayak gol atabildigini gördük
58MUAMMER58 18.01.2013, 20:47 hamdallah bence bu oyuncudan daha iyi gibi geldi herşey hazır iş tek imzaya kalmış menajeri ikna edilirse ben onu isterim şahsen hayırlısı olsun bakalım
58SARKISLALI58 18.01.2013, 20:53 Eneramo sımarmısdı aklı basına gelır sımdı bu arada bu nekadar golcü alıyoruz tursumu kuracaz defansa saglamlastıralım bırazda gadasını aldıklarım
Kendi oynadığı takım sözleşmesini 1 yıl uzatmak istemiş ama o kabul etmemiş. Muhtemel Kamil ile de görüşmüştür. Hem sivas iklimine uygun futbolcu hemde ekonomik :)
:)
Arkadiusz Piech hem forvet hemde kanat oyuncusu bu saatten sonra anlaşmada ve imzada bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Sivasspor'a hayırlı olsun.
Bu yönetim transfer yapmıyor yapamıyor diyenler el sallasın.:)
Videolardan izlediğim kadarıyla oyun stili olarak Stoch'a benzettim ben. İnşallah takımımıza uyum sağlar. Hayırlı olsun:)
İmza atilana kadar bekleyelim bence.
Kuyovic % 90 dendi yok
Bienvenue Sivasta dendi yok
Fasli Hamdulaah mi neyse bitti dendi yok
vs. vs. Ne zaman imza ozaman yorum.
buraks58 18.01.2013, 22:03 fifa 13 de bu oyuncunun özelliklerine baktım. hızlanma ve sprint hızı çok yüksek. hatta di mariadan bile daha seri:) hadi bildiğimiz bir futbolcu burak yılmazlada hızlanmasını kıyaslayalım yine dağlar kadar fark var. :)
bu Arkadiusz Piech;
http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&u=http://www.futhead.com/fifa/players/8910/&prev=/search%3Fq%3DArkadiusz%2BPiech %26hl%3Dtr%26tbo%3Dd%26biw%3D1 366%26bih%3D643&sa=X&ei=4LP5UIPeMJT54QTj7IGoDQ&ved=0CHAQ7gEwDQ
bu burak yılmaz;
http://www.futhead.com/fifa/players/1489/
bu da di maria;
http://www.futhead.com/fifa/players/5952/
eyuphulagu 18.01.2013, 22:08 Şimdi eğri oturup doğru konuşalım..Bu oyuncu aynı Atif gibi son 2 yılda hem de 26 yaşından sonra kendine gelip ortaya çıkan bir oyuncu..Hamdullah ile kıyaslama yapılırsa hangi açıdan yapılmalı acaba?Çünkü 2 oyuncuyu da Rıza Hoca hariç izleyen yok gibi..Yalnız gelcek açısından kıyaslama yapılırsa Hamdallah 23 yaşına girmiş;Polonyalı ise 28 yaşına..Polonyalıyı en fazla 2-3 yıl oynatabilirsin ya sonrası;2-3 yıl sonra 31-32 yaşına girecek bir oyuncuyu kime,kaça satacaksın?Hamdallah ise 2-3 yıl sonra 25-26 yaşlarında olacak;en azından 2-3 milyon euroya satılma şansı da var... Polonyalı oyuncu geçen yıl ligde 12 gol atarak hem takımının ligi 2. bitirmesini hem de kupada final oynamasını sağlamış;bu formuyla da milli takıma çağrılmış..Ben Hamdallah ı geçen yaz 2012 Londra olimpiyatlarında Fas milli takımında 2 maçta izledim...Bu maçlarda Amrabat ile 4-4--2 nin çift forvetini oynadılar..Fas gruptan çıkamayıp elendi ama takımda Hamdallah oynadığı pozitif futbolla rakip defansı en çok zorlayan oyuncuydu....Ben yönetici olsam ne yapıp eder Hamdallah ı tercih ederdim...Yıl sonunda hem Enaramo nun hem de Pedriel in sözleşmesinin biteceği düşünüldüğünde Hem Polonyalı hem de Hamdallah'ın 2 birden kadroya dahil edilebilir...Çünkü takıma kiralık olarak katılan Sercan ın eğer sivassporda başarılı olursa sivassporda kalacağını kesinlikle ihtimal vermiyorum..Onun amacı da aynı Servet gibi eski Sercan olarak tekrar büyük takımlara gitmek...Yarın bu transferlerden hangisinin kesinleşeceğini büyük ihtimal öğreneceğiz..
stutgart58 18.01.2013, 22:45 hamdallah bence bu oyuncudan daha iyi gibi geldi herşey hazır iş tek imzaya kalmış menajeri ikna edilirse ben onu isterim şahsen hayırlısı olsun bakalım
bence ikisni kıyas bile yapamazsan..bu oyuncu ondan kat kat daha iyi...bi defa hız konusnda daha hızlı..drbbling daha iyi..şutları daha iyi..sağ sol kafa vole ne ararsan var..ayrıca kanatlardada oyanayabiliyor...hamdallah sadece santrfor mevkinde oynayabilen,agır,son vuruşları iyi olmayan biriydi...bence harika bi transfer oldu....
şuan bu hücum hattı hiç bi Anadolu takımında yok...ENERAMO,GROSİCKİ,SERCAN, PİECH,AATIF,ERMAN....bu oyuncularla gol atamaycagın takım yok...ama 3 mevkiye hala transfer gerekiyor...KALECİ,SAĞBEK,ÖNLİ BERO...borjanın yerine uğurun yerine ve kadirin yerine adam alınmazsa bu transferlerin analamı yok çünkü her seferinde yedginden bi fazla atman gerekcek..bu defansla kaleciyel daha çok kolay gol yeriz
babapiton 18.01.2013, 23:02 Sezon başından bu yana gol yollarında sıkıntılı günler geçiren ve bu bölgedeki eksikliğini ikinci yarı öncesinde kesin gidermekte karar kılan Sivasspor, Galatasaray'dan kadrosuna dahil ettiği Sercan Yıldırım'ın ardından son bombayı da patlattı. Ara transfer döneminde birçok ismi gündemine alan kırmızı-beyazlılar, son hamlesini Polonya'nın Ruch Chorzow takımında forma giyen Arkadiusz Piech'den yana kullandı.
Bir yandan Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden, bir yandan da takıma dahil olacak isimler konusunda hummalı bir çalışma içerisine giren Sivasspor nihayet forvet hattında mutlu sona ulaştı.
Ligin ilk yarısında özellikle gol yollarında sıkıntılı günler geçiren ve son 2 hafta içerisinde birçok ismi transfer gündemine alan kırmızı-beyazlılarda dün sıcak gelişmeler yaşandı. Burhan Eşer, Abderrazak Hamdallah, Henry Bienvenü ve İsrailli oyuncu Toto Tamuz gibi birçok isimle prensipte anlaşmaya varan ancak son dakika yaşanan pürüzler nedeniyle hepsinden birer birer vazgeçen Yiğidolar, dün son hamlesini yaptı.
Önceki gün Başkan Mecnun Otyakmaz'ın kulüp yöneticileri ve teknik heyetle yaptığı görüşmelerin ardından kolları sıvayan Yiğidolar, sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'dan renklerine kattığı Sercan Yıldırım'ın ardından son bombayı da patlattı.
İkinci yarı öncesinde forvet hattını sağlama almakta kesin karar kılan kırmızı-beyazlı ekip, son olarak Polonya'nın Ruch Chorzow takımında forma giyen Arkadiusz Piech'e kancayı taktı.
Profesyonel futbol hayatına 2004-2005 sezonunda Polonya ligi ekiplerinden Polonia Swidnica'da başlayan ve 4 sezon bu formayı giymesinin ardından Sleza Wroclaw, Widzew Lodz'da top koşturan 27 yaşındaki deneyimli santrafor son olarak 2009-2010 sezonunun ikinci yarısında Polonia Swidnica'a transfer olmuştu.
Profesyonel futbol kariyerinde sergilediği başarılı performansla Polonya Milli takımına girmeyi başaran ve bu sezon forma giydiği 22 maçta 9 gol ve 2 asisti bulunan Piech ile prensipte anlaşmaya varan Yiğidolar, bu oyuncuyla bugün masaya oturmaya hazırlanıyor.
Gerek futbolcu gerekse kulübü ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alan kırmızı-beyazlılar, bugün sabah saatlerinde Kulüp Tesisleri'nde düzenlenecek imza töreninde Piech ile yollarını birleştirecek.
Sivasinsesi
Ben Hamdallah'ın yerine bu oyuncuyu tercih ederim. Hızlı ve son vuruşları güzel.
Videoları izledikçe daha çok hoşuma gidiyor.:) Tam aradığımız forvet.
Antep maçına yetişecek mi acaba?:D
Respect58 18.01.2013, 23:09 Videoları izledikçe daha çok hoşuma gidiyor.:) Tam aradığımız forvet.
Antep maçına yetişecek mi acaba?:D
Antep maçına yetişmesi imkansız ancak pazartesi lisansı çıkar..
Bize forvet degil defans lazımm !!!
ivancrayz 18.01.2013, 23:12 Bize forvet degil defans lazımm !!!
Bu yorumu yazan arkadaşın futbol bilgisinden şüphe ederim.
Forvetlerle defansı karşılaştır bakalım hemen her maçta gol atıyoruz. Puan kayıplarımızın sebebi anormal derecede defans hatasından yenen gollerdir
Sen önce kendi futbol bilgini ölç sonra başkalarınınkini
İzlediğim videoda ( Piton Production) müthiş golleri var adamın. Özellikle kafayla attığı (köşeye bıraktığı) bir gol var ki o pozisyonda o vuruşu ne Eneramo ne de Pedriel düşünebilir. Ayrıca diğer gollerde de çok akıllı vuruşları var.
Ben stilini Balili'ye benzettim biraz. Çok seri ve süratli. Bu tip oyuncuların dezavantajı 90 dakika boyunca etkili olamamaları.
Şimdiden hayırlı olsun diiyorum. İnşallah bir pürüz çıkmaz.
İkinci yarı çok can yakacağız!:)
şarkışla 58 18.01.2013, 23:28 Bir topçunun iyi golcü olup olmadığı videolardan belli olmaz.Hangi devirde yaşıyoruz.Videosundan topçu alma işleri eskiler bilir Osvaldo Nartallo zamanında kaldı.Eğer videoyla adam alınıp satılsaydı bizim Eneramo ve Pedrielin attığı gollerden hazırlanan videoyla her takıma satabiliriz.Bir topçunun golculüğü performansından belli olur.Bu adam 68 maçta 20 gol atmış.Bence az.
58 SiVaSıM 58 18.01.2013, 23:28 1461e 5-6 tane atacaz galiba bu gidişle :D kamil-erman-sercan-aatıf-eneramo-piech :D maşalllah
münihli_58 18.01.2013, 23:32 Sercan Yildirimda oldugu gibi cok sevindim bu transfer haberine
Videolarindan gördügüm kadariyla cift forvet sisteminde Sercan-Piech ikilisi gol atmadiklari takim birakmazlar Eneramo'ya cok güclü iki rakip cikti, Hamdallah'da gelirse rekabet iyice kizisir zaten Cihan ve Pedrielde var ve rekabetin oldugu yerde basari mutlaka gelir
cılgınsivas58 18.01.2013, 23:34 penaltı atıyomu
Bir topçunun iyi golcü olup olmadığı videolardan belli olmaz.Hangi devirde yaşıyoruz.Videosundan topçu alma işleri eskiler bilir Osvaldo Nartallo zamanında kaldı.Eğer videoyla adam alınıp satılsaydı bizim Eneramo ve Pedrielin attığı gollerden hazırlanan videoyla her takıma satabiliriz.Bir topçunun golculüğü performansından belli olur.Bu adam 68 maçta 20 gol atmış.Bence az.
Sağol kardeşim, öğütlerin için! Çok faydalı oldu, teşekkürler!
Biz biraz geri kalmışız galiba, fakat izlemesi gerekenler canlı izlemiş olmalı. Yoksa Rıza da bizim gibi sadece gollerini mi izleyip aldı onu?
Yav Allah aşkına ben neye bakıp eleştireceğim futbolcuyu? 90 dk. boyunca kaç metre koşmuş, kaç kez ofsayta düşmüş ona mı bakacağım?
İzlemesi gerekenler izlemiştir herhalde, napalım bizde mi Rıza'yla gidip seyretseydik oyuncuyu? Elimize bir videosu geçmiş onun üzerinden yorum yapıyoruz. Hem ne dedik son vuruşları gayet akıllı ve düzgün. Bunun içinde futbolcuyu uzun süre izlemeye gerek yok herhalde. 10-15 golün hepsini şansa atamayacağına göre, bu bizim, futbolcu hakkında bir kanaat oluşturmamıza yeterli.
Ayrıca Pedriel ve Eneramo'nun da aynı şekilde klibini yapsınlar işte fark o zaman anlaşılır.
şarkışla 58 19.01.2013, 00:08 Sağol kardeşim, öğütlerin için! Çok faydalı oldu, teşekkürler!
Biz biraz geri kalmışız galiba, fakat izlemesi gerekenler canlı izlemiş olmalı. Yoksa Rıza da bizim gibi sadece gollerini mi izleyip aldı onu?
Yav Allah aşkına ben neye bakıp eleştireceğim futbolcuyu? 90 dk. boyunca kaç metre koşmuş, kaç kez ofsayta düşmüş ona mı bakacağım?
İzlemesi gerekenler izlemiştir herhalde, napalım bizde mi Rıza'yla gidip seyretseydik oyuncuyu? Elimize bir videosu geçmiş onun üzerinden yorum yapıyoruz. Hem ne dedik son vuruşları gayet akıllı ve düzgün. Bunun içinde futbolcuyu uzun süre izlemeye gerek yok herhalde. 10-15 golün hepsini şansa atamayacağına göre, bu bizim, futbolcu hakkında bir kanaat oluşturmamıza yeterli.
Ayrıca Pedriel ve Eneramo'nun da aynı şekilde klibini yapsınlar işte fark o zaman anlaşılır.
İlk önce ben senin kardeşin falan değilim.İkincisi ben burada videoyu izleyip yorum yazanlarla ilgili nacizane fikrimi belirttim.BU sitede amma ukala,birbiriniden alıntı yapıp kötülemeye çalışan,kendini bir şey sanan tipler var.Sıkılmaya başladım buradan.Benden ne alıntı yapıyorsun.Kendi fikrini belirt.Bırak benim fikrim bana kalsın.Ukala ukala yorum yapmayın.
YYILDIRIM 19.01.2013, 00:19 hayırlısı olur inş son transferler
İlk önce ben senin kardeşin falan değilim.İkincisi ben burada videoyu izleyip yorum yazanlarla ilgili nacizane fikrimi belirttim.BU sitede amma ukala,birbiriniden alıntı yapıp kötülemeye çalışan,kendini bir şey sanan tipler var.Sıkılmaya başladım buradan.Benden ne alıntı yapıyorsun.Kendi fikrini belirt.Bırak benim fikrim bana kalsın.Ukala ukala yorum yapmayın.
Sen ukalalık arıyorsan benim ilk alıntı yaptığım mesaja bak.
Videoyu izleyip yorum yapanlardan biride ben olduğum için doğal olarak üzerime alındım, bu ukalalık değildir cevap hakkıdır. İşte alıntı yapmam o yüzdendir.
Bir mesaj yazarken önce dikkat et ucu nereye gidiyor diye. Sonrada o mesajına cevap yazıldığında zoruna gitmesin.
yigido yakup 19.01.2013, 07:25 Polonyali arkadasima bu oyuncuyu sordugumda cok cok iyi seyler söyledi cok farkli bir forvet oldugunu boyunun kisa olmasina ragmen cok özellikleri oldugunu Sivasspor iyi bir Transfer yaptigini bu oyuncunun milli takima secilmesi suanki polonya milli takim teknikdirektörünün Piech in oynadigi takimdan milli takimin basina gectigini o takimda beraber basarilara ulastiklari icin Piech i milli kadroya aldigini belirtdi birazda Sivasspor a gidiyor olmasini biraz saskinlikla karsiladi Bundesliga ya gidecegi yönünde haberler cikiyormus
bu arada o dedigim arkadas iyi yerlerde futbol oynamis vede futbolu bilen birisi ben soru olarak trabzona gelen brozek kardeslerle nasil dedigimde suanda onlarla kiyaslanmayacak derecede iyi yönünde cevap verdi.
Takimimiza hayirli ugurlu olsun
şarkışla 58 19.01.2013, 07:26 Sen ukalalık arıyorsan benim ilk alıntı yaptığım mesaja bak.
Videoyu izleyip yorum yapanlardan biride ben olduğum için doğal olarak üzerime alındım, bu ukalalık değildir cevap hakkıdır. İşte alıntı yapmam o yüzdendir.
Bir mesaj yazarken önce dikkat et ucu nereye gidiyor diye. Sonrada o mesajına cevap yazıldığında zoruna gitmesin.
Benim ne zoruma gidecek.Burada birşey mi yarıştırıyoruz.Birşeyin mi peşindeyiz.Benim anlatmak istediğim bir yorum yapılmış hemen o yoruma cevap verme telaşı.Yorum yapan kişiyi küçük düşürme çabası.Yorumunu tekrar oku bakalım.Sağol kardeş,çok faydalı olmuş gibi kelimelerle dalga boyutuna ulaştırmışşsın olayı.Ben bunu söylüyorum.Olayı da uzatma zaten ilk kez birine cevap yazıyorum.Hiç tarzım değil.Kal sağlıcakla
MEVLUTHOCAOGLU 19.01.2013, 07:44 HAYIRLISI OLSUN UMARIM TAKIMA ADEPTE OLUR VE TAKIMA KATKI SAĞLAR
Editörün notu : Lütfen yorumlarınızı küçük harflerle yazınız. Aksi halde yazılarınzı silinecektir.
sevindirici bir haber daha:D
hucüm hattımız çok iyi olacak,kamil gitmesin bir yere rekabet olsun.hala aklımın ucundu uğur ve borjan var:confused: hayırlısı...
:D:D:D
Arkladasim iki kisi Unutun........Kadir ve Erman
NOT : Adamin isim biraz Ilginc :rolleyes:
erhan 10 19.01.2013, 09:55 Bence Piech'in 68 maçta 20 gol atması normal sonuçta bu adam orda tek forvet oynamıyor.Belki hocası biraz daha geriden top almasını söylemiştir.Bu sisteme bağlı.Kısacası istatistiklerden değerlendirme yapmak yanlış olur.Sir Alex Ferguson'un dediği gibi:''İstatistikler mini etek gibidir.Bir çok şeyi gösterirler ancak asıl şeyi göstermez.'' O yüzden önce oyuncuyu izlemek lazım.
bu adamı tribüne nasıl çagıracaz o kafama takıldı isim garip biraz :D
***gol bölgesi tamam gibi ,ama asıl uğurun yerine her hangi oyuncunun alınmaması
suçatı58 19.01.2013, 10:30 Polonyali arkadasima bu oyuncuyu sordugumda cok cok iyi seyler söyledi cok farkli bir forvet oldugunu boyunun kisa olmasina ragmen cok özellikleri oldugunu Sivasspor iyi bir Transfer yaptigini bu oyuncunun milli takima secilmesi suanki polonya milli takim teknikdirektörünün Piech in oynadigi takimdan milli takimin basina gectigini o takimda beraber basarilara ulastiklari icin Piech i milli kadroya aldigini belirtdi birazda Sivasspor a gidiyor olmasini biraz saskinlikla karsiladi Bundesliga ya gidecegi yönünde haberler cikiyormus
bu arada o dedigim arkadas iyi yerlerde futbol oynamis vede futbolu bilen birisi ben soru olarak trabzona gelen brozek kardeslerle nasil dedigimde suanda onlarla kiyaslanmayacak derecede iyi yönünde cevap verdi.
Takimimiza hayirli ugurlu olsun
Allah razı olsun senden kardeş. Bu haber bence bu oyuncu ile ilgili en güzel ve en tarafsız olanıdır. Yüreğimize su serpip umutlarımızı yeşerttin. Arkadaşınada sevgiler sağolun var olun.
35gürün58 19.01.2013, 10:48 bu adamı tribüne nasıl çagıracaz o kafama takıldı isim garip biraz :D
Eski roma'lı gladyatörler veya senatörleri çağrıştırıyor adı..
söyleniş biçimiyle arenaya çağıralım ARKADYUS...
babapiton 19.01.2013, 12:26 http://resimzade.com/Show.html?i=39079&token=32236
musa harun 19.01.2013, 12:37 bu adamı tribüne nasıl çagıracaz o kafama takıldı isim garip biraz :D
bence küfür oluyor eniyisi alınmasın.:D:D
musa harun 19.01.2013, 12:39 yalnız buradaki resmi messiye benziyor
Siz de benzettiniz mi
Yoksa alınacak her oyuncu gözümde messi gibi mi canlanıyor? :-)
banada öyle geldi.Belkide messi gibi oynuyordur.:rolleyes:
cemahmety 19.01.2013, 13:21 Gollerine baktığımızda ortalama standartlarda bir forvet olarak görünüyor bunun biraz altında kalsa bile bu saatten sonra Sercan Eneramo ve bu arkadaş arasında bir forma rekabeti yaşanacağından kendisini iyi bir performans için zorlaması gerekecektir, bu bize olumlu etki yapar. Birde youtubedaki bir videsunda karlı bir sahada gol atıyordu demekki Sivasa daha rahat uyum sağlayabilir :D
Arkadiusz Piech alınırsa çok net söylüyorum süper lig de adından çok söz ettirir. tam sivasa göre bir oyuncu.
arkadaşlar bu adamla ilgili nede bir acıklama yok basında yada resmi sitede..
faslı oyuncu gibi olacak diyede aklıma gelmiyor degil..
umarım faslı değil de bu alınır bakın tekrar söylüyorum ve iddaa ediyorum süper bir transfer olacak şayet alındıysa. ah şu takıma bir sağ bek birde sağlam kaleci alınsa o zaman çok iyi bir konumda bitirir ligi.
yigido yakup 19.01.2013, 16:57 bu adamı tribüne nasıl çagıracaz o kafama takıldı isim garip biraz :D
merak atme isminin okunusunda yanlis bisey cikmiyor pieh diye söyleniyormus sorun yok
cemahmety 19.01.2013, 17:15 Bence bu oyuncu da gelsin ve Sİavsspor forvetleri arasında kıyasıya bir yarış başlasın.
58Yiğidoo58 19.01.2013, 18:03 Çok hareketli bir oyuncu forvet için aç biri gibi.. Savaşcı bir kişiliği var. Cok işe yarayabilir. İnşallah olur.:rolleyes:
B.DUMANLI 19.01.2013, 18:38 Umarim bu Polonya´li iyi cikar, bugün Sercan´i gördükten sonra ligde kalmak ugruna Polonya´li Sivasspor´un son kozu.Sayet oda kötü cikarsa cira gibi yanariz.Bizim ligde kalmamiz icin gol atmamiz lazim.Gol bulmakta zorlaniyoruz 6 asindan eksik G.Antep´i yenemiyoruz.Ya onlarda oynasaydi demekki bir puandan bile olacaktik.
Son kozumuz Polonya´li forvet oyuncusu olacak.Umarim uyum sorunu uzun sürmez.
karşıyakalı 19.01.2013, 18:43 kardeşim kıyın artık parayada adam gibi bi takım yapın.milletin sabrı kalmadı artık.yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eyuphulagu 19.01.2013, 19:52 Umarim bu Polonya´li iyi cikar, bugün Sercan´i gördükten sonra ligde kalmak ugruna Polonya´li Sivasspor´un son kozu.Sayet oda kötü cikarsa cira gibi yanariz.Bizim ligde kalmamiz icin gol atmamiz lazim.Gol bulmakta zorlaniyoruz 6 asindan eksik G.Antep´i yenemiyoruz.Ya onlarda oynasaydi demekki bir puandan bile olacaktik.
Son kozumuz Polonya´li forvet oyuncusu olacak.Umarim uyum sorunu uzun sürmez.
Bence sivasspor hem Piech i hem de Hamdallah ı almalı..İşte o zaman bu takım ligde gol rekoru kırar..Seneye Pedriel ve Enaramo nun sözleşmesi biteceğine göre 2 forvetin şimdidden hazır olması hem bu yıl hem de gelecek sene için sivasspora avantaj kazandırır..Bugünkü Sercan ı gördükten sonra inşallah Hamdallah da alınır diyorum..Çünkü Hamdallah Rıza Hoca nın 1. tercihi;bizim hoca aynı Enaramo ve Grosecki de olduğu gibi her zaman ilk tercihinin alınmasını ısrar eden bir hoca..Onun için tarnsfer bitmeden Hamdallah süprizi de yaşarsak sakın şaşırmayalım..Çünkü Sercan kiralık bir oyuncu ve opsiyon hakkı da olsa bizi tercih eder mi derseniz bence çok zor diyorum..Çünkü bu tür oyuncularınilk tercihi her zaman büyük takımlar eğer olmazsa Batı daki her hangi bir takımı tercih ederler..Bizim şehrin durumu malum;Sercan gibi oyuncular buralarda ne kadar kalırlar onu da zaman gösterir..Onun için ben gerekeceği için bir forvet daha alınmalı diyorum...
Sabah Polonya'da yayınlanmış bir haber ; http://ekstraklasa.net/transfery/piech-dolaczy-do-grosickiego-w-sivassporze,artykul.html?mater ial_id=50f973eb142d5ce42600000 0
Translate ile çevirisi ;
Sivas aynı zamanda tazminat Piech olası transferi çok yüksek bir miktar teklif etti.
Chorzow çünkü onun sözleşmesi Haziran ayında sona erecek, ve bu onun transferi üzerinde nakit için son şans olduğunu, onların en iyi oyuncusu satmak istiyorum. Türkler tarafından önerilen miktarı, ancak onları oldukça memnun değil. Sivassporu hareketi gönderilen bir mektupta Piecha testleri terk etmeyi kabul eder, ancak transferi açısından kulüpleri arasında randevu ile.
Zielinski: Piech Ocak ayı sonuna kadar kendi geleceği hakkında tespit edilmelidir
Insanın kendini Rybnik o yakın Stone Chorzow gruplama ekipleri yakalandı grip ile evde bütün mesele kurując, üzerinde yorum yapmayı istemedim.
Piech artık Polonyalı Kamil Grosicki diğer temsilcisi oynar, çünkü iki yıldır kulüpte ikinci Pole meydana gelecek Sivassporze karar verdiyseniz.
Anladığım kadarıyla transfer henüz bitmemiş bence. Oyuncu takımı için önemli bir oyuncu. Sene sonunda zaten sözleşmesi bitiyormuş. Bu nedenle hazır teklif varken değerlendirmek istiyor olabilirler gibime geliyor.
yorumyapıyombenya 20.01.2013, 00:05 Ne kadar çok isim telaffuz edildi, artık duyum değil imza bekliyoruz antep maçında iyi bir forvetimiz olsaydı galip gelmemiz kesindi
güraybaba58 20.01.2013, 11:14 insallah hayırlı olur
musa harun 20.01.2013, 12:50 Bu adam ne kadar erken gelirse o kadar iyi olur.
Respect58 20.01.2013, 12:54 http://www.sport.pl/pilka/1,64946,13263033,Historyczny_w yczyn_Ruchu_Chorzow__Trener_ni ebieskich_.html
Linkte Arkadiusz Piech'in hocası Piech'in kariyerine Sivasspor'da devam edeceğinin muhtemel olduğunu ve yerine forvet aradıklarını söylemiş.Ayrıca Piech transferin detaylarını konuşmak için Türkiye'ye gelmiş.Haberin tarihi 19.01.2013
cemahmety 20.01.2013, 13:03 Ya bu adam ya Faslı bir tanesi bitirilmeli, benim tercihim Faslı olan ama bu oyuncu da fena değil gibi görünüyor.
citothehan58 20.01.2013, 13:15 http://www.sport.pl/pilka/1,64946,13263033,Historyczny_w yczyn_Ruchu_Chorzow__Trener_ni ebieskich_.html
Linkte Arkadiusz Piech'in hocası Piech'in kariyerine Sivasspor'da devam edeceğinin muhtemel olduğunu ve yerine forvet aradıklarını söylemiş.Ayrıca Piech transferin detaylarını konuşmak için Türkiye'ye gelmiş.Haberin tarihi 19.01.2013
Burdada Sivasspor hakinda transferi yaziyor.
http://www.sport.pl/pilka/1,64946,13258171,Ruch_Chorzow_ zgodzil_sie_na_wyjazd_Arkadius za_Piecha.html
http://www.sport.pl/pilka/1,64946,13263033,Historyczny_w yczyn_Ruchu_Chorzow__Trener_ni ebieskich_.html
Arkadiusz Piech'de sorun yok imzaya az kaldı diyebilirim.
şamatacılar 20.01.2013, 13:48 Bu adam alınmasın daha iyileri alınabilir .. Ligde durumumuz kritik bize gelecek forvet cok iyi olmalı .. Forvet transferi tutmazsa çıra gibi yanarızzz ..
Arkadiusz Piech'de sorun yok imzaya az kaldı diyebilirim.
Ümitlerimi yeşerttin, teşekkürler!
Ben bu adamı çok beğendim, inşallah bu transfer de Shikabala transferine dönmez!
mustafa_kavak58 20.01.2013, 14:08 Hamdallah isi ne oldu geliyo mu gelmiyomu
buraks58 20.01.2013, 14:45 bu transferin kesinleşmesini bekliyordum. çok sevindim. yardımcı antrenörümüz Albayrak açıkladı arkadaşlar piech'i. bize çok faydalı olacaktır inşallah. hayırlı olsun.
http://www.haberler.com/sivasspor-da-transfer-calismalari-4-4262813-haberi/
Sivasli010 20.01.2013, 14:46 Sivasspor, Polonya'da Ruch Chorzow forması giyen 27 yaşındaki forvet oyuncusu Arkadiusz Piech'i transfer etti
Kırmızı-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptıkları antrenmanla başladı. Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak yönetimindeki idmana, hafif sakatlığı bulunan Nijeryalı forvet Michael Eneramo dışında tüm futbolcular katıldı.
Albayrak, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.
Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Albayrak, Polonya'da Ruch Chorzow forması giyen forvet Arkadiusz Piech ile anlaştıklarını belirterek, ''Mukavelesini feshetmek için Polonya'ya gitti. Tahmin ediyorum Pazartesi ya da Salı günü Sivas'ta takımımıza katılır. Geldikten sonra da resmi imzayı atacak. İnşallah, hakkımızda hayırlısı olur'' dedi.
kaynak:http://www.ligtv.com.tr/haber/yigido-golcusunu-buldu-2
hayirli olsun
Respect58 20.01.2013, 15:00 http://resimzade.com/Show.html?i=39080&token=41850
Ne yapacağını kestiremediğim oyunculardan birisi hayırlı olur inşallah.
mustafa_kavak58 20.01.2013, 15:01 Sivasspor, Polonya'da Ruch Chorzow forması giyen 27 yaşındaki forvet oyuncusu Arkadiusz Piech'i transfer etti
Kırmızı-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptıkları antrenmanla başladı. Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak yönetimindeki idmana, hafif sakatlığı bulunan Nijeryalı forvet Michael Eneramo dışında tüm futbolcular katıldı.
Albayrak, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.
Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Albayrak, Polonya'da Ruch Chorzow forması giyen forvet Arkadiusz Piech ile anlaştıklarını belirterek, ''Mukavelesini feshetmek için Polonya'ya gitti. Tahmin ediyorum Pazartesi ya da Salı günü Sivas'ta takımımıza katılır. Geldikten sonra da resmi imzayı atacak. İnşallah, hakkımızda hayırlısı olur'' dedi.
kaynak:http://www.ligtv.com.tr/haber/yigido-golcusunu-buldu-2
hayirli olsun
Polonyaliyi aldigimiza göre Fasli futbolcu Abderrazak Hamdallah gelmicek herhalde
Suanki Forvet hattimiz:
- Michael Eneramo
- Arkadiusz Piech
- Sercan Yildirim (kiralik)
- Pedriel
musa harun 20.01.2013, 16:35 Sivasspor, Polonya'da Ruch Chorzow forması giyen 27 yaşındaki forvet oyuncusu Arkadiusz Piech'i transfer etti.
Kırmızı-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptıkları antrenmanla başladı. Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak yönetimindeki idmana, hafif sakatlığı bulunan Nijeryalı forvet Michael Eneramo dışında tüm futbolcular katıldı. Albayrak, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.
HAFTA İÇİ İMZAYI ATIYOR
58SARKISLALI58 20.01.2013, 16:40 Güzel haber takıma nezaman katılacak acaba
Malesef sunu söylemeliyim ki bu sezonun en büyük düşme adaylarındanız. G.Birliği ve Karabüğün durumu ortada kimse kimseyi kandırmasın umarım düşen takım biz olmayız ama ligdeki m.idman yurdu elazıg ile birlikle en zayıf takım biziz. Rıza hoca yı da suçlamamak lazım yönetim suyunu kacırdı artık çünkü bedava bedava oyuncu arıyor. sene basında yapması gereken transfer 3 ay yapılmadı şimdi de aynı tas aynı hamam. Sercan istenilen forvet tipi değil bence bireysel oynayan oyuncu. Yararından cok zararı olacak ve 3 hafta takım yenilsin sercan kafasında sivası bitirecek kiralık oyuncudan ligde kalmak için canını tırnagına takmasını bekleyemezsin diyeceğim o dur ki kötü günler kapıda beyler
Ferhat06 20.01.2013, 17:12 Arkadiusz Piech'de sorun yok imzaya az kaldı diyebilirim.
Bugün NTVSPOR kanalında Sivasspor transferleri içinde Piech'in ismi de var.
Antep as kadrosundan 7 eksikle bizden puan aldı, Gençlerbirliği deplasmanda ligin lider adayı Antalyayı rahat yendi, Karabükspor 2 önemli oyuncusu olmamasına rağmen Trabzona deplasmanda fark attı. İşler çok gıcık bir şekilde ilerliyor. ÇANLAR KİMİN İÇİN ÇALACAK acaba?...
Umarım bizim için çalmaz. Zira hiç umut veren bir tarafımız yok. Bu Piech (Şuna düzgün bir Türkçe adı uydurah yahu ne bu :D ) transferi tutarsa o gol yollarındaki beceriksizliğimizi atarsak, hiç değilse yakaladığımız pozisyonların 5 bölü 1 (5/1) ini :D bile atsak rahatlarız gibime geliyor. Yoksa hakikaten çok kötü günler bizi bekliyor diyebiliriz. Bu iş Pedriel ile Eneramo ile olacak gibi görünmüyor...
cemahmety 20.01.2013, 17:19 Hadi bakalım hayırlısı olsun İnşallah çabuk katkı sağlar, golleriyle devam eder, Şuanki forvet hattımızdan Eneramo ve Sercan sezon sonunda gidecekler bu yüzden de bu transferin kaliteli olması ve takıma katkı sağlaması çok önemli olacak
asabibaba 20.01.2013, 17:26 Antep as kadrosundan 7 eksikle bizden puan aldı, Gençlerbirliği deplasmanda ligin lider adayı Antalyayı rahat yendi, Karabükspor 2 önemli oyuncusu olmamasına rağmen Trabzona deplasmanda fark attı. İşler çok gıcık bir şekilde ilerliyor. ÇANLAR KİMİN İÇİN ÇALACAK acaba?...
Umarım bizim için çalmaz. Zira hiç umut veren bir tarafımız yok. Bu Piech (Şuna düzgün bir Türkçe adı uydurah yahu ne bu :D ) transferi tutarsa o gol yollarındaki beceriksizliğimizi atarsak, hiç değilse yakaladığımız pozisyonların 5 bölü 1 (5/1) ini :D bile atsak rahatlarız gibime geliyor. Yoksa hakikaten çok kötü günler bizi bekliyor diyebiliriz. Bu iş Pedriel ile Eneramo ile olacak gibi görünmüyor...
Gol yollarında beceriksiziz ama bu maç özeldi bence www.ligtv.com.tr den özetlere bakarsanız Eneramo'nun kaçırdığı daha doğrusu etten duvara çarptığı vuruşundaki Antepli tam 11 oyuncu 18 in içinde idi 6.pasta tam 6 oyuncu vardı ve bunların yaklaşık 4 tanesi kaleyi kapatmıştı o top o etten duvara çarptı... bu sahne bütün maç boyunca devam etti şimdi merak ediyorum hangi taktik bu düğümü çözebilir hangi futbol bilgisi bu duruma ilaç olabilir ki ? hakkımızda hayırlısı :)
dedebali58 20.01.2013, 17:28 hayırlı olsun,uyum sağlaması uzun sürmez inşallah
Gol yollarında beceriksiziz ama bu maç özeldi bence www.ligtv.com.tr den özetlere bakarsanız Eneramo'nun kaçırdığı daha doğrusu etten duvara çarptığı vuruşundaki Antepli tam 11 oyuncu 18 in içinde idi 6.pasta tam 6 oyuncu vardı ve bunların yaklaşık 4 tanesi kaleyi kapatmıştı o top o etten duvara çarptı... bu sahne bütün maç boyunca devam etti şimdi merak ediyorum hangi taktik bu düğümü çözebilir hangi futbol bilgisi bu duruma ilaç olabilir ki ? hakkımızda hayırlısı :)
Evet haklısın hocam ama bunun nedeni tamamen taktiksel değil mi? Çözümü gayet basit Orta sahada ileriye dönük iki adam Göbeğe iki adam, Forvete de iki herif dikersek etten duvar muvar kalmaz :D O altı kişiden 3 birinin başına dikelir diğer üçüde öbürünün, o zaman daha rahat gol ataruh :D
Sivasli010 20.01.2013, 18:33 Anass Achahbar
bu oyuncu alsalardi daha iyi olurdu bence, iyi bir forvet, yas 18. Cok yetenekli bir oyuncu, hem hizli, hem ortalari iyi, hem teknigi var, hem sutlari guzel.
feyenoorda oyunuyor
musa harun 20.01.2013, 18:47 beş forvet oldu
Cihan Özkara
Eneramo
Pedriel
Sercan
Piech
Ferhat06 20.01.2013, 18:52 Piech tam bizim aradığımız özellikleri olan biri videolara bakılınca.Eneramo'nun çevresinde dönen toplara vuracak,göbekte dikine topla katedecek golvuruşu yapacak,araya yalancı koşular yaparak Eneramoya ve arkadan gelen ortasaha oyuncularımıza pozisyon üretecek bir oyuncu.
hasantuan 20.01.2013, 20:36 Abicim acilen top yapabilen oynun yonunu degistrebilecek oyunun 2 yonunude oynayablecek bi oyuncu lazm... İlerde cogalamamamz oynumuzu cok etklyor...
nightmare58 20.01.2013, 20:56 Hala söylüyorum bunu, başta Eneramo olmak üzere forvetlerimizin yerinde son vuruşu biraz iyi olan başka bir forvet olsa açık ara gol kralıydı şu an Grosicki, Aatif, Erman da asist krallığında zirvedeydi.
***bir sağbek, faslı oyuncu ve kıvancıda geri dönerse ancak üst sıralara oynarız
Respect58 20.01.2013, 21:24 2011-2012 sezonunda Ruch Chorzow takımı Arkadiusz Piech'in gol attığı veya asist yaptığı hiçbir maçı kaybetmemiş.2012-2013 sezonu yani bu sezon ise sadece bir maçı kaybetmişler.İnşallah bu istatistik bizde de böyle olur.
Respect58 20.01.2013, 21:29 Şuan takımının en değerli oyuncusu konumunda.Takımı 16 takımlı Polonya liginde 14. sırada.Yani iyi olmayan bir takımda 19 maçta 9 gol atmış 2 asist yapmış.Bizim takımda onu besleyecek adamlar çok olduğundan gol sayısını artırması muhtemel.
Herhalde şu transfere benden çok sevinen yoktur!:) İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz.:confused:
Ben hem Hamdallah'ı hem de Piech'i izledim Hamdallah'ın tek avantajı yaşının genç oluşu diğer yönlerden bakarsak bu forvet ondan daha üstün -bana göre-. Hem Afrika kupası falan bize pek faydası dokunmazdı bence.
Hakkımızda hayırlısı diyelim.
58MUAMMER58 20.01.2013, 22:01 sivassporun mutlaka iyi gol atan golcüye ihtiyacı vardı pozisyon sıkıntımız yok yinede en büyük transferimiz mevcut oyuncuların performansını artırması olacaktır yeni arkadaşı tanımıyorum inşallah beklentileri karşılar hamdallahıda alırsak tadından geçilmez butakımın
Sivasli010 20.01.2013, 22:57 1461 trabzon kupa macinda forma giyebilicekmi? Bu piech?
bu sezon takımı 9 maçta gol atmış. bu maçların 5 tanesinde Piech in golü var. Ayrıca avrupa liginde takımının attığı 6 gölün 4 tanesi de Piech e ait. İnşallah gol sorunumuzu çözecek ve biz sürekli yukarı tırmanacağız.
yaaa bu rıza hocaaa beni deli edecekkk...ya kardeşimmm sen daha orta sahada top tutamıyonnnn kadir denen dengesizin kaptırdığı toplardan biz gol yiyoruzzz adam ayağına gelen bütün topları sektiriyor al sana bir tane teknik ön libero ne bekliyon ayrıca bir tanede adam akıllı sağ bek şöyle teknik topla gidebilen bindirme yapabilennn...heççç kime söylüyonnn futboldan anlamayanlar takım çalıştırır anlayanlarda böyle bas bas bağırır...
58 SiVaSıM 58 21.01.2013, 10:54 eneramoya bağlı olmaktan kurtulduk ve pedriel denen o aciz mahlukattanda kurtulduk hadi bakaım Piech gollere başla
34yigido34 21.01.2013, 10:54 yaaa bu rıza hocaaa beni deli edecekkk...ya kardeşimmm sen daha orta sahada top tutamıyonnnn kadir denen dengesizin kaptırdığı toplardan biz gol yiyoruzzz adam ayağına gelen bütün topları sektiriyor al sana bir tane teknik ön libero ne bekliyon ayrıca bir tanede adam akıllı sağ bek şöyle teknik topla gidebilen bindirme yapabilennn...heççç kime söylüyonnn futboldan anlamayanlar takım çalıştırır anlayanlarda böyle bas bas bağırır...
kardeş rıza hoca sanki istemeyimomu sanıyon sag bek orta saha forvet adam listeyi veriyo yönetime ama bizim yönetim 3 kuruşun lafını yaptıgı için kimseyi alamıyoz sonrada ortada sap gibi kalıyoz
kardeş rıza hoca sanki istemeyimomu sanıyon sag bek orta saha forvet adam listeyi veriyo yönetime ama bizim yönetim 3 kuruşun lafını yaptıgı için kimseyi alamıyoz sonrada ortada sap gibi kalıyoz
kardeşim iyi oyuncu her zaman pahalı olacak diye bir şey yok şu anda ptt. 1. ligde bir sürü kaliteli oyuncu var onlardan alsınlar...ama onuda yapamıyorlar sonra gidip hakan arslan gibi çapsız birini alıyorlar yani kardeş yurt dışına gidip futbolcu felan izliyorlar ya bunlar hikaye gönderdiği adamlar işten anlamayan adamlar bi haltı beceremezler şimdi ben sana alınabilecek işimizi görecek bir sürü futbolcu sayarımm...bu arada elazığ-fb maçını izledikten sonra liğin şu anda en zayıf halkası biziz...artık borçsuz bir şekilde ptt. 1.lige düşerizz...
Sivasspor Polonya ekiplerinden Ruch Chorzow takımında forması giyen 27 yaşındaki forvet Arkadiusz Piech ile ön protokol imzaladı.
Arkadiusz Piech, bu hafta Sivas'a gelerek kendisini 3,5 yıllığına Sivasspor'lu yapacak sözleşmeyi imzalayarak takıma katılacak.
Sivasspor'umuza Hayırlı Olsun
umarım gol yollarındaki sıkıntımız sona erer..
güraybaba58 21.01.2013, 12:30 Hayırlı uğurlu olsun u,yeni yiğitimiz !!!! :):):):D:D:D:D
buraks58 21.01.2013, 12:35 Sivasspor Polonya ekiplerinden Ruch Chorzow takımında forması giyen 27 yaşındaki forvet Arkadiusz Piech ile ön protokol imzaladı.
Arkadiusz Piech, bu hafta Sivas'a gelerek kendisini 3,5 yıllığına Sivasspor'lu yapacak sözleşmeyi imzalayarak takıma katılacak.
Sivasspor'umuza Hayırlı Olsun
abi ben bu oyuncudan çok ümitliyim açıkcası. inşallah sivassporumuza uzun yıllar hizmet edecek kaliteli bi golcü bulmuşuzdur. hayırlı olsun.
poolat58 21.01.2013, 13:51 http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/265052_509711079080725_6884453 56_n.jpg
Sivasspor'umuz, Polonya ekiplerinden Ruch Chorzow forması giyen 27 yaşındaki forvet Arkadiusz Piech ile ön protokol imzaladı.
KAYNAK: RESMİ SİTE
35kağan58 21.01.2013, 13:54 Polonyalıların hep soğuk insanlar olduğundan söz edilir. Bu oyuncu da gol noktalarında o soğukkanlılığını korursa faydalı olabilir. Hayırlı uğurlu olsun...
35kağan58 21.01.2013, 13:57 En çok dert yanılan konulardan biri olan transferlerin resmi siteden duyurulmama konusunun da aşılması büyük bir gelişme olsa gerek...
poolat58 21.01.2013, 13:59 ya abi neden konuyu birleştiriyorsunuz. transfer resmileşmiş sizce yeni bir konuda açılması gerekmez. millet bu konu eski diye daha girer mi. hey Allah ım ya. bazen anlamsızca şeyler yapıyorsunuz haberiniz olsun. :mad:
babapiton 21.01.2013, 14:01 En çok dert yanılan konulardan biri olan transferlerin resmi siteden duyurulmama konusunun da aşılması büyük bir gelişme olsa gerek...
Pek gelişme sayılmaz sağır sultan bile duymuştu transferi zaten ben Milan Borjan transfer dışında hiç bir transfer haberini Resmi siteden duymadım...
poolat58 21.01.2013, 14:01 ya abi neden konuyu birleştiriyorsunuz. transfer resmileşmiş sizce yeni bir konuda açılması gerekmez. millet bu konu eski diye daha girer mi. hey Allah ım ya. bazen anlamsızca şeyler yapıyorsunuz haberiniz olsun. :mad:
yeni bir konuda çılması gerekmez mi diyecektim.(''mi'' yi yazmayı unutmuşum sinirden)
http://www.youtube.com/watch?v=vCQgzyi2xn8
işte yeni futbolcumuz
güraybaba58 21.01.2013, 14:23 Adamı az da olsa izledim 2 ağağını da kullanıyor İnşallah Hayırlı olur yeni yiğido ---(Arkadiusz Piech)
mucahit_58 21.01.2013, 14:24 sok sok sok transferi resmi site verdi (gerci 15 gundur bizim foruma dusmustu)
bu kiyamet alemeti beyler :D
Adamı az da olsa izledim 2 ağağını da kullanıyor İnşallah Hayırlı olur yeni yiğido ---(Arkadiusz Piech)
Arkadiusz Piech'in okunuşu Arkadyus Piyeh.
Yigidoyuz058 21.01.2013, 14:26 sok sok sok transferi resmi site verdi (gerci 15 gundur bizim foruma dusmustu)
bu kiyamet alemeti beyler :D
Aynen babacan :) iyi bi oyuncuya benziyor, alisma donemini cabuk atlatip ruhsuz takimimizi biraz hareketlendirir insallah.
Hayirli olsun..
mrhgnr58 21.01.2013, 14:30 http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/265052_509711079080725_6884453 56_n.jpg
Sivasspor'umuz, Polonya ekiplerinden Ruch Chorzow forması giyen 27 yaşındaki forvet Arkadiusz Piech ile ön protokol imzaladı.
KAYNAK: RESMİ SİTE
Allah Allah bizim Resmi sitemiz varmiymis :D
poolat58 21.01.2013, 14:45 Allah Allah bizim Resmi sitemiz varmiymis :D
ben de bilet fiyatlarına bakmak için girmiştim tesadüf eseri gördüm. kısa süreli bir şok yaşadım sonra burda paylaştım :D
aozdemir 21.01.2013, 14:55 her türlü gol atabiliyor. kafayla, yere indirmeden, karşı karşıya.
Daha gelmedi mi bu Piech?
Hayırlı olsun, forvet hattımızda bayağı bir alternatif oldu artık.
Bakalım Rıza Çalımbay şimdi neden şikayet edecek ?
zaralı19 21.01.2013, 15:24 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/582297_434664129939394_1028064 893_n.jpg
Insallah dogrudur ve bizi utandirmaz güzel futbol oynar genelde cekler ve lehler yani polanlar bizde iyi oyun kuruyorlar bu gelen piech olgun yasta inaniyorumki bize cok faydasi olacak dün genclerdeki belcikali yeni cok güzel bir oyun kurguladi ilk macinda dört gol birden atti insallah piech de bizde aynisini yapar ümitliyim .
Respect58 21.01.2013, 15:57 Futbolcuya Polonya'da Arek Pieh diyorlar.Arek dememizde bir sakınca yok çünkü stadyumda bile öyle onans ediyorlar.Yani o da alışkın bu isme
bulutbey27 21.01.2013, 17:32 Sercan var buda gelirse hücum hattı çok güçlü olacak
Murat ARICI 21.01.2013, 17:33 ya tavan yaparız ya da s..çrız..
Ben anlamıyorum bu nasıl bir transfer politikası her gün birisini alıyoruz ama imza yok niyeyse
34yigido34 21.01.2013, 19:01 piech sivasa ne zaman gelecek
|