Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'u Karıştıran Teklif

infial§
19.01.2013, 19:27
Golsüz sona eren Sivasspor-Gaziantepspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ilk yarıda rakip karşısında etkili olamadıklarını belirterek, "İlk yarı biraz kargaşa bir futbol oldu. Doğru dürüst pozisyon olmadı. Pozisyon vardı ama istediğimiz gibi değildi. İkinci yarı tek kale oynadık. Sağdan soldan yer yerden denedik ama son vuruşularda etkili değildik. Sürekli hücum eden taraf bizdik. İkinci yarıda rakipten tehlikeli atak yemedik. Ama girdiğimiz pozisyonları istediğimiz gibi değerlendiremedik. Bizim için zor bir maç olacağı belliydi. iki günde bir maç oynuyoruz. Gaziantepspor kamptan hazır vaziyette geldi. Bizim için hem lig hem kupa götürürken tempomuz düşecektir. Yaptığımız hatalardan bir tanesi transferlerin geç gelmiş olması. Bu arkadaşlar devre arası takıma katılmış olsa hazırlık dönemi geçirirdi. Sercan'ın Sivas'a faydası olacak ama birden çok şey beklemek yanlış olur. Transferleri hazır olarak alıp kampa katılabilseydik daha iyi olacaktı. Zor maçlarımız var, bunları unutup önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Kuddusi Müftüoğlu'na eleştiri

Hakemlerin devre arasında yaptıkları seminerde teknik direktörler ile ilgili alınan kararlar hakkında kendilerinin bilgilendirmemesine de tepki gösteren Çalımbay, hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun maç içerisindeki kararlarını eleştirdi.

infial§
19.01.2013, 19:33
Kamil Grosicki: Kasımpaşa'dan transfer teklifi oldu. Kulüpler arasında. Bunu önce antrenörlerimizle, yönetimle konuşmak gerekiyor.

Kamil Grosicki: Gitme zamanım geldi mi gelmedi mi? Birlikte karar vereceğiz. Onların kararı önemli

Kamil Grosicki: Son zamanlarda oyunumda ağırlaşma var. Bilmiyorum bu benim vaktimin dolduğunu mu işaret ediyor? Zamanla göreceğiz.

şamatacılar
19.01.2013, 19:34
Bu takımın belli bir oyun planı yok; dan dun top oynuyorlar...

Rıza hoca hangi transferden bahsediyor ben doğru düzgün adam akıllı maçı çevirecek fark yaratacak bir transfer göremiyorum da..

infial§
19.01.2013, 19:36
Rıza Çalımbay: Gitmek isteyen arkadaşımız her zaman gidebilir. Hiç problem yok. Onun yerine her zaman arkadaşlar alabiliriz.

Rıza Çalımbay: Kamil'in burada bunu sizlerle paylaşması bence en kötü şeylerden bir tanesi. Hiçbir oyuncuya, hiç kimseye yakışmayan bir şey

B.DUMANLI
19.01.2013, 19:40
Riza hoca transferler devre arasina yetisebilseydi hazirlik dönemi gecirirlerdi demis.Aslinda cok talihsiz bir aciklama ,cünki transfer 5 Ocak´ta basladi,2 haftalik bir kampin ne faydasi olacaktiki?Eneramo ilk yarida 17 mac tamamladi antremanlarida bunlara eklersek gecen yildan cok daha düsük perfonmansta oynuyor,o cüsseye vurdugu sutlar cok zayif.
Kuddusi Müftüoglu gol olduda onumu vermedi yoksa penaltimizimi vermedi.Hakemin oyuna bir etkisi fazla yoktu.Gercek olan Sivasspor bugün 4 Eylül´de yoktu.

34orhan58
19.01.2013, 19:41
Kamil konusunda hocaya katılmıyorm ya arkadaş adama gazeteciler sormuş teklif varmı diye oda cevap vermiş ne var bunda hoca peki sende basının önüne çıkıp kamil bunu söylediyse yalnış yapmış diyorsn bence senin yaptığın yalnış kusura bakma bir futbolcuyu basının taraftarın önünde sen eleştiremezsn sonuçta bir ailesinz aynı gün hafta boyunca yüz yüze bakacaksnz adamla sorunun varsa antremanda çek kenara konuş ama burda tüm Türkiye nin önünde söyledikleri yüzünden eleştiremezsn böyle futbolcu kazanilmaz aksine kaybedersn her zaman söyledm yine söylüyorm kamil başarılı oynadığı sürece bu takımda bana göre en kaliteli oyuncu

58sinan58
19.01.2013, 19:46
Sabaha kadar tekkale oynasak ne olacakki hocam sonuca bak sen yarım takımı yenemiyoruz

58 SiVaSıM 58
19.01.2013, 20:04
grosicki bu takımda olduğu müddetçe puan kaybetmeye devam ederiz adam gitmek istiyor ve oynamıyor mutlaka gönderilmeli 1,5 lira iyi para grosickide iş yok bitmiş adam şut çekemez orta açamaz resmen rezalet.allahtan AATIF gibi bi oyuncumuz var onu bulan hocamıza teşekkür ediyorum.ama lütfen hocam bu sene anlarım zorunluktan oynatıyosun ama seneye şu uğur-pedriel-mehmet nas-adem-grosicki- gibi kazmalarla yolları ayır

sivaslıadem
19.01.2013, 20:09
hep aynı açıklama
Bıktık usandık bu açıklamaları okumaktan
Adam gibi top oynayamıyoruz
Kazma gibi oyuncuları her hafta izliyoruz
Açıklama hep aynı

erhan 10
19.01.2013, 20:09
Ben her zaman söylüyorum Grosicki bu takımda 1 dk da oynasa asistini yapar gider.Senin sağ kanatta oynayan oyuncuna lafın olmaz da Grosicki'nin futbolunu eleştirirsen haksızlık edersin.Bu adam bu takımın en kaliteli ismidir.Tek sorunu fizik yetersizliği.Yeteneklerine bir kişi çıkıp da bir şey diyemez.İstese de istemese de kalmalı bence.

SivasSpor.Com
19.01.2013, 20:21
http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/hoca/1.atomkarincaa.jpg

Rıza Hoca, Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta istedikleri pozisyonları bulduklarını ancak oyuncularının son vuruşlarda becerikli olamaması nedeniyle galip gelemediklerini söyledi.

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirtti. İkinci yarı ise tek kale maç oynadıklarını ifade eden Çalımbay, ''Sağdan soldan, her yerden ataklarımız vardı. Maalesef son vuruşlarda becerikli değildik'' dedi.

Devre arası hakem seminerleri yapıldığını aktaran Çalımbay, ''Burada bizlerle ilgili kararlar alınıyor. Böyle kararlar alındığı zaman niye teknik direktörler çağrılıp sorulmuyor. Biz de hakemlerimizin iyi yerlere gelmesini, teknik direktörlerin de hakemlerin de daha dikkatli olmasını isteriz'' dedi.
Çalımbay, maçta ilk yarı bitmeden kulübeyi terk ederek soyunma odasına gittiğini anlatarak, karşılaşmanın orta hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nun kararlarını eleştirdi.

Ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yollarına devam ettiklerini dile getiren Çalımbay, 2 günde bir maç oynadıklarını, bu nedenle tempolarında düşüş yaşanabileceğini söyledi.

Grosicki'ye yapılan transfer teklifi

Polonyalı oyuncu Kamil Grosicki'ye Kasımpaşa'dan transfer teklifinin geldiğinin belirtilmesi ve Grosicki'nin bu konudaki görüşlerinin hatırlatılması üzerine Rıza Çalımbay, şöyle konuştu:

''Gitmek isteyen arkadaşımız her zaman gidebilir. Hiç problem yok. Onun yerine her zaman arkadaşlar alabiliriz. Ama Kamil'in gelip burada bunu sizlerle paylaşması bence en kötü şeylerden bir tanesi. Hiçbir oyuncuya, hiç kimseye yakışmayan bir şey. Bunları sizlerle paylaşması bence çok yanlış.''

Transferi kapatmadıklarını, en az 1-2 futbolcu daha almayı düşündüklerini dile getiren Çalımbay, Galatasaray'dan kiralanan Sercan Yıldırım'ın da zamana ihtiyacı olduğunu belirtti.

Grosicki: "Transfer teklifi oldu"

Sivassporlu futbolcu Kamil Grosicki de zor bir maç olduğunu, bundan sonraki müsabakalarda daha iyi mücadele etmeleri gerektiğini kaydetti.

Kasımpaşa'dan transfer teklifi alıp almadığının sorulması üzerine Grosicki, ''Transfer teklifi oldu. Kulüpler arasında. Bunu önce antrenörlerimizle, yönetimle konuşmak gerekiyor. Gitme zamanım geldi mi gelmedi mi? Birlikte karar vereceğiz. Onların kararı önemli. Gerçekten son zamanlarda oyunumda ağırlaşma var. Bilmiyorum bu benim vaktimin dolduğunu mu işaret ediyor? Zamanla göreceğiz'' diye konuştu.

Uğur Kavuk ise iyi mücadele ettiklerini ancak buldukları pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 1 puanla ayrıldıklarını ifade etti.

Sivasspor'un yeni transferlerinden Sercan Yıldırım da maçın ikinci yarısında görev aldığını belirterek, 1-2 maça kadar tam hazır olacağını söyledi.

asabibaba
19.01.2013, 20:24
Su akar yolunu bulur.O gider Kosecki gelir Boral gelir gelirde gelir yanii kimse SİVASSPOR 'un üstünde değildir olamaz da :mad:

şamatacılar
19.01.2013, 20:33
Maçı kazanalım derken grosicki yı kaybettik geçmiş olsun !!!

Rıza hoca grosicki ile ipleri atmamalı . Grosicki gibi yıldızlar kolay kazanılmıyor .. Boyle oyuncular heran skoru değiştiren oyunculardir . Boyle birini bir daha görmemiz cok zor. Zaten iyi transfer yapana kadar yönetimin gobegi çatlıyor !!!

asabibaba
19.01.2013, 20:59
Maçı kazanalım derken grosicki yı kaybettik geçmiş olsun !!!

Rıza hoca grosicki ile ipleri atmamalı . Grosicki gibi yıldızlar kolay kazanılmıyor .. Boyle oyuncular heran skoru değiştiren oyunculardir . Boyle birini bir daha görmemiz cok zor. Zaten iyi transfer yapana kadar yönetimin gobegi çatlıyor !!!

Nerede kara haber var nerede olumsuzluk var oradasın ahanda sana hakaret ediyorum kusura bakma ama AKBABA gibisin Sivaslı deyimiyle ECCÜK Bİ SUS HELE :mad:

infial§
19.01.2013, 21:03
Grosicki oynamıyor,rıza çalımbayda takımı oynatamıyor bu tarışmayı takıma yansıtmayın,

babapiton
19.01.2013, 21:04
Kamil'in suyu ısındı şimdi olmasa sezon sonunda kesin ayrılır 3milyon euro nun altında teklife kesinlikle satılmamalı eğer satılırsa hemen yeri doldurulabilir,Rıza hoca en iyi transferleri hep açıklara buluyor benim önerim Ladislav Krejcí, Jakub Kosecki,Borek Dockal...

tavatir
19.01.2013, 21:07
Grosicki ile ilgili transfer söylentileri bir hayli artmış durumdayken bu oyuncunun satılmasına karar verilirse inşallah en az 2 milyon euro ve sonraki transfer hakkından pay gibi ekstra birşey kazanarak satmak mümkün olur. Ve en önemlisi de zaman kaybetmeden yerinin doldurulması gerekecektir.

Bugün Kahe'yi seyrettim Manisa'da. Gerçekten iyi bir santfor. İşini iyi yapıyor. Gol atıyor, top indiriyor, pas veriyor. Eray diye iyi bir oyuncuları var orta sahada Bekir ile birlikte. Karşıyaka'da Banahane iş yapan bir forvet. Adana Demirspor'da Lawal diye çok iyi bir ön libero var. Ben hep yabancı oyuncunun kendi ligimizden değil de Orta veya Kuzey Avrupa'dan getirilmesini doğru bulurum ama yukarda saydığım isimler seyrettiğim tüm maçlarda dikkatimi çekti.

sivastatlıbelam
19.01.2013, 21:29
bu bir yönetim zaafiyeti.

grosicki çok yetenekli ve bize faydalı biir oyuncu.

bu yönetim böyle kaliteli bir oyuncu daha bulamaz.

grosickiyi bırakmayın...:mad:

58musab58
19.01.2013, 21:46
6 ay önce beşiktaşla sivasspor anlaşacaksa bu bir an önce olmalı diyen RIZA ÇALIMBAY,
Bugün kalkıp KAMİLİN yaptığı açıklamaya senin ayıp bişey deme hakkın var mı Ayrıca adam senden daha seviyeli ve makül bir açıklama yapmıış:mad::mad::mad::mad::ma d:

34yigido34
19.01.2013, 21:48
adam istemiyo sivasa gitmek istiyosa iyi bi paraya satsınlar

yigido yakup
19.01.2013, 21:48
simdi Bülent Uygun zamanindaki oyuncularimiza gelen tekliflere vede oyuncularin vede Bülent hocanin aciklamalarini bugün Riza hocayla kiyasliyorumda Riza hocam bir oyuncuyu kaybetmek icin ne gerekiyorsa yapiyor hem oyuncuyla catisiyor hem oyuncuyu herkesin önüne atiyor

yapacagi aciklama kesinlikle su olmali Grosicki kaliteli oyuncu tekliflerin gelmesi normal bizim vede oyuncunun menfaatleri dogrultusunda ne gerekiyorsa onu yapariz diyip cikmali

Ayriyetden Grosicki ben gitmek istiyorum falan bile demiyor hoca ve yöneticiler karar verir diyor

Hadi riza hocam birde sunu söylemeden gecemeyecegim Besiktas Teknikdirektörle imza atana Kadar Besiktasla ilgili aciklamalarin unutdugumu zu sanma.

sivastatlıbelam
19.01.2013, 21:52
simdi Bülent Uygun zamanindaki oyuncularimiza gelen tekliflere vede oyuncularin vede Bülent hocanin aciklamalarini bugün Riza hocayla kiyasliyorumda Riza hocam bir oyuncuyu kaybetmek icin ne gerekiyorsa yapiyor hem oyuncuyla catisiyor hem oyuncuyu herkesin önüne atiyor

yapacagi aciklama kesinlikle su olmali Grosicki kaliteli oyuncu tekliflerin gelmesi normal bizim vede oyuncunun menfaatleri dogrultusunda ne gerekiyorsa onu yapariz diyip cikmali

Ayriyetden Grosicki ben gitmek istiyorum falan bile demiyor hoca ve yöneticiler karar verir diyor

Hadi riza hocam birde sunu söylemeden gecemeyecegim Besiktas Teknikdirektörle imza atana Kadar Besiktasla ilgili aciklamalarin unutdugumu zu sanma.

aynen katılıyorum yönetim en iyi oyuncusunu kaybetmek için her şeyi yapıyo. elimizde başka bir alternatif mi varda gönderiyosunuz.elde tutmaya çalışın.satılacaksa da avrupada bir takıma gitsin

58MUAMMER58
19.01.2013, 21:57
iyi oynayan groseçkiyi sözleşmesi bitiminde 5 milyon € dan aşşağı satmayız şöylede gerçek var groseckiyle rıza hoca arasında sanki soğukluk var futbolcuda isteksizlik var şuanda teklif 3 milyon€olursa verilmesinden yanayım hamdallah o boşluğu doldurur üstünede 2 3 oyuncu daha alırız bu saatten sonra groseckinin sivasa katkısı olacağına inanmıyorum

34orhan58
19.01.2013, 22:35
eğer bu oyuncuyu kazanmak yerine kaybetmeyi düşünpde satarsanız en rıza hocam ve bu zamana kadar kendi adıma hep olulmu düşündğüm yönetim bundan sonra size karşı fikirlerim tamaıyla değişir bir tarftar olarak

58megayigido
19.01.2013, 22:36
Grosicki takimimizin butun tehlikeli ataklarinda olan nadir bir futbolcumuz onu satilmamasi taraftariydim bugune kadar ama bugunku konusmasina bakarsak bu saatten sonra sivasa pek yararli olacagini dusunmuyorum. Eger geri kazanilamassa buyukbir kaybimiz olur grosickki sivassporun en buyuk yildizidir tartismasiz ....

stain
19.01.2013, 22:38
saygıdeğer futbol duayenleri grosicki eğer bunu demişse vede satılmıyorsa grosickiyi kimse koşturamaz ve 1 sezon sonra beleşe gider
adamın son 1 sezonda olumlu bir hareketi varsa söyleyinde bizde görelim bu oyuncu hemen satılmalı ve ondan gelecek parayla 2-3 sağlam oyuncu alınmalı

yönetimin hatası grosiçkiyi devre arasında transfer bütçesi yapıp 3-4 adam gibi transfer yapacaktı ama hala şansı var sat ve ondan gelen parayla takımın eksiklerini gider inş mehmet yıldız gibi elimizde patlamaz :confused:

34orhan58
19.01.2013, 22:46
saygıdeğer futbol duayenleri grosicki eğer bunu demişse vede satılmıyorsa grosickiyi kimse koşturamaz ve 1 sezon sonra beleşe gider
adamın son 1 sezonda olumlu bir hareketi varsa söyleyinde bizde görelim bu oyuncu hemen satılmalı ve ondan gelecek parayla 2-3 sağlam oyuncu alınmalı

yönetimin hatası grosiçkiyi devre arasında transfer bütçesi yapıp 3-4 adam gibi transfer yapacaktı ama hala şansı var sat ve ondan gelen parayla takımın eksiklerini gider inş mehmet yıldız gibi elimizde patlamaz :confused:

hemşerim benm tepkim kamile değil rıza hocaya kamilin söylediklerinde ben ters bişey görmüyorum ama bir takımın antrenörü çıkıp basın ve tarftarın önünde futbolcu böyle demiş diye onu eleştiryorsa ben kusuru oyuncuda değil hocada ararım ayrıca SİVAS taki bursayla oynadığımız maçın son 5 dakikasında grosckinin iki sisitiyle yenilgiden kurtulduğumuz bir maç var ilk yarı oynadığımız adam yeterki oynamak istesin ben yine söylüyrm takımdaki en kaliteli oyuncu bu oyuncuyu kazanmaksa hocanın en başta görevidir .

tavatir
19.01.2013, 22:58
Valla ben olsam Kasımpaşa 2,5 milyon euro verirse anında veririm. 2 milyon euro verirse sonraki transferinden de yüzde 10 pay isterim, yanında da Abdurrahman'ı 6 aylığına bize kiralayın derim :)

DOGU_BEY
19.01.2013, 23:02

Rıza Çalımbay takıntı ve inatları uğruna bu sezon hem takımı hem kendini hem de oyuncuları doğruyor..Sonumuz hayır olur inşallah...

asabibaba
19.01.2013, 23:04
Rıza Çalımbay takıntı ve inatları uğruna bu sezon hem takımı hem kendini hem de oyuncuları doğruyor..Sonumuz hayır olur inşallah...

Başka transfer yok mu ?DOĞUBEY kardeşim durumlar nedir?

poolat58
19.01.2013, 23:09
oh be ne güzel dünya....futbol iyice endüstrileşti. adeta bacasız sanayi oldu. bir tane klüp satın al...(kasımpaşa) önce hocamızı iste sonra grosickiyi...iyi bari parayı basan alıyor ne güzel be. nerde taraftar nerde futbol ruhu onlar yok işte..sadece PARA var....

DOGU_BEY
19.01.2013, 23:13

ve dikkat ederseniz yine hemen oyuncusunu suçlayıp medya önüne atıyor...bu sezon bunu çok yaptı sayın çalımbay..kendinde hata hiç yok tabi!!!

sero58
19.01.2013, 23:59
kusura baksın kamil bey ama burası onun babasının çiftligi degil basın karsınasa gecip bam gum konusup gitme bahaneleri falan yapmasın bu maçda 90 dk oynadı ne yptı acaba önce kendşne baksın.
hiç kimse sivasspordan büyük degildir.sivassporda parlayıpta sivastan ayrılanların hali ortada versinler adam gibi bonservisini kime istiyorsa gitsin kardeşim.
biz kasımpaşadan kalu ucheye talip olsak adamlaren az 5 milyon euro isterler biz beleşmi verelim yani.
ciner grubu zengin versin 3 milyon euroyu alsın bu kadar basit.
menejerin gazına gelip beyefendi kendi aklı sıra yorum yapıyor.
bizden kimler geldi kimler gitti unutmayalım...

yorumyapıyombenya
20.01.2013, 00:04
Başta rıza hoca olmak üzere kamil de bu takımın önemli isimleri ortada büyütecek bir durum yok, biz işimize bakalım

hasanim58
20.01.2013, 01:04
haspin ALLAH yaaa hocam adam gitmek istiyorsa vur kicina tekmeyi s....r olsun gitsin neyin davasini caliyon kamil yok diye kume mi dusecez anasini satiyim goster kapiyi o kadar hocammm

üsüyorum042
20.01.2013, 01:46
Ben her zaman söylüyorum Grosicki bu takımda 1 dk da oynasa asistini yapar gider.Senin sağ kanatta oynayan oyuncuna lafın olmaz da Grosicki'nin futbolunu eleştirirsen haksızlık edersin.Bu adam bu takımın en kaliteli ismidir.Tek sorunu fizik yetersizliği.Yeteneklerine bir kişi çıkıp da bir şey diyemez.İstese de istemese de kalmalı bence.

Ayne katilioyrum, Riza hcanin yaptigi heeb yni, baz oyuncularini ulu orta elestormek, futbolcularina hic güven vermemk, ve bir iki oyunusu var olar istedigi kadar köü oynasinlar, olara laf yok, öce tkiminla barisik ol hoca eendi,,,,

gülkız
20.01.2013, 02:17
Transfer dönemi olduğu için herhangi bir oyuncunun transfer teklifi alması normal..Ancak Rıza Çalımbayın,oyuncunun transfer teklifi aldığı sorulduğunda görüşmeler sürüyor,ne olacağı zamanla belli olur deyip bitirmesi gerekirken Sivas da durmak istemezse gider,teklifi neden söylemiş gibisinden serzenişler yapması hiç yakışık değil.. Eğer oyuncu doğru olmayacak şekilde hareket etmişse birebir konuşması daha iyi olurdu..Basın,medya önünde oyuncuyu rencide edecek şekilde ifadeler kullanarak değil..

sivistar
20.01.2013, 02:34
Ya ben bu taraftarıda anlamıyorum ben bır ıs adamı olarak kulubun basında olsam bu rızayı sımdıye bınkere kovmustum ne yonetım var ne hoca malesef bunları sesını cıkaracak taraftarda yookkk umudu kesmıs maca gıtmıyor sahıpsız kaldı sspor tarıhın en berbat topunu oynuyor ezık ve bukadar marka degerımız hıc dusmemıstı.kamıle gelınce normal acıklama yapmıs fıtne karı gıbı kendı oyuncuları arasında ayrım yapıyor duzen yok cıddıyetsız sevıyesız bır hoca taktık yok sansa bala bıreysel mac kazanırsa olacak yoksa yok bu mal rıza ıstıfa etmezse lıgden duserız messıyıde alsan sıvasspodan cacık olmaz rıza varken sıvasspor mersedes gıbı soforu rıza arabayı ferrarı yapsan ne olacak sofor araba surmeyı hıccc bılmıyor sonumuz cok kotu vasat takımları bıle yenemıyoruz.

AYIBOAN
20.01.2013, 03:48
sözleşmesine "bjk teklif verise gider" maddesi koydursa çok yakışıklı bir iş yapmış olurdu oysa öyle değilmi sayın çalımbay?

buraks58
20.01.2013, 04:06
dün hep sol kanattan ziya ve grosickiyle tehlikeli ataklar geliştirdik. dün ki maça baktığımda ziya,adem,erman ve grosicki takımın en iyi isimleriydi. zaten oyuncu alamıyoruz birde tutup grosicki gibi bir oyuncuyu gönderirsek çok yazık olur. ilk yarının istatistiklerinde ceza sahasını en çok top taşıyan 2. oyuncu olmuş ligde. birazda onun getirdiği topların değerlendirilmesi gerekiyor. inşallah en azından sezon sonuna kadar takımda kalır.

ZiDaNe58
20.01.2013, 06:03
rıza hoca sende yaptın aynısını defalarca besiktasa zarf attın belki seni örnek almıştır adam..ayrıca bu takımın başında futbolu bile düzgün bi hoca olsa eminimki çok daha iyi bi durumdaydık

ZiDaNe58
20.01.2013, 06:06
ayrıca grosicki bu takimın en yetenekli futbolcu her an skora etki edebilecek kapasitede bence kalması lazım

adres58
20.01.2013, 07:26
Teklif alan oyuncunun aklı karışmıştır, ondan daha fazla bir fayda bekleyemezsiniz. Profesyonel alem bunu gerektirir. Grosickide daha ilk deneyimini yaşıyor galiba. Ama açıklamalarında o kadar olağan dışı bir durum yoktur. Bu forumdakilerin hepsi futbolcu olsa onlarda açıklamaları bu şekilde olabilir. Büyütmeye gerek yok. Önümüzde çok kısıtlı bir zaman var. Ederini iyi hesaplamalı ve zarar etmeden satmalıyız. Bu alemin gerekliliğidir. ama satıpda bir iki kıytırık oyuncu alacaksak olmaz. İyi etüt edip yerine kaliteli oyuncular almalıyız.

infial§
20.01.2013, 09:05
Rıza çalımbAy Bjk ile flörtleşirken iyi bırak bu işleri

Respect58
20.01.2013, 09:20
Senin bjk için yaptıkların doğru,herkese yakışan bir hareket ama Grosicki'nin söyledikleri(ki bana göre kötü birşey söylememiş) yanlış öyle mi? Bırakacaksın bu işleri önce kendine bak sonra başkasına laf söyle.Bugün hala Sivasspor'un başındaysan o ilkel futbol anlayışın yüzünden değil Erman,Eneramo,Grosicki'nin bireysel çabaları sayesinde buradasın.Onlarıda kaybedersen ne olduğun ortaya çıkar.

Benim şuana kadar anladığım birşey var.Rıza efendi takımı dağıtmadan ayrılmayacak.

58sinan58
20.01.2013, 11:11
Valla ben olsam Kasımpaşa 2,5 milyon euro verirse anında veririm. 2 milyon euro verirse sonraki transferinden de yüzde 10 pay isterim, yanında da Abdurrahman'ı 6 aylığına bize kiralayın derim :)

ben abdurrahmanın sivasa geleceğini hiç zannetmiyorum kendisiyle bir cuma namazı çıkışında karşılaşmıştık sivastan niye ayrıldığını sorduğumuzda hocanın onu oynatmadığını hocayla pek anlaşamadıklarını söylemişti

ressam58
20.01.2013, 11:15
Kamiiiil.....akıllı ol...haa olmuyor musun?? kapı orda KAYBOL HEMEN!!!!

poolat58
20.01.2013, 11:23
ya arkadaş sanki teklif veren takım da kim kıçı kırık kasımpaşa. kamil sırf istanbul olduğu için hemen ağzını ayırmıştır. git oyna taraftarı yok bişeyi yok ne anlayacaksan. hoş bizim stad ta boş oluyorya gerçi.

kürşadın soyu
20.01.2013, 11:43
Grosicki takımın en etkili oyuncusuymuş.. Grosicki her an skoru değiştirebilirmiş.. Ya nerenizle izliyorsunuz Grosickiyi anlamıyorumki. Ben bu kadar tecrübesiz bir oyuncu görmedim. Ben bu kadar rezil bir 10 numara görmedim. Bu kadar basit top oynayan, takım içindeki arkadaşlarıyla anlaşmazlık halinde olan bir oyuncu görmedim. Daha doğru düzgün içeriye top taşıdığını görmedim. Aklımda kalan bir Gaziantep maçında kaleciyi geçerek attığı gol. bir de samsun maçında çatala attığı gol. evet istediği zaman sokru değiştiriyor maşallah Kamile.

58_SEMİH_58
20.01.2013, 11:51
Grosicki takımın en etkili oyuncusuymuş.. Grosicki her an skoru değiştirebilirmiş.. Ya nerenizle izliyorsunuz Grosickiyi anlamıyorumki. Ben bu kadar tecrübesiz bir oyuncu görmedim. Ben bu kadar rezil bir 10 numara görmedim. Bu kadar basit top oynayan, takım içindeki arkadaşlarıyla anlaşmazlık halinde olan bir oyuncu görmedim. Daha doğru düzgün içeriye top taşıdığını görmedim. Aklımda kalan bir Gaziantep maçında kaleciyi geçerek attığı gol. bir de samsun maçında çatala attığı gol. evet istediği zaman sokru değiştiriyor maşallah Kamile.

Son cümle özetliyor.İstediği zaman değiştiriyor maçı veya istediği zaman oynuyor.Dün oynama hevesi yoktu ayağıma gelen topları kaptırmıyım diye bir görüntüsü vardı.

musa harun
20.01.2013, 12:13
bence kasımpaşa verilmemeli.dışarıya 10milyona sene sonunda gönderilmeli.;)

benozgurr
20.01.2013, 12:31
Grosicki genis alan oyuncusudur rakip hucum oynuyorsa grosicki gibi oyuncular her zaman is yapar ancak biz rakibe gol atmak icin bastiriyorsak grosicki pek bi sey yapamaz cunku artisi surati dar alanda da suratini kullanamaz nitekim bizde bulundugu sure icinde hep bole oldu arti maca kendini verdigi zaman bi seyler yapiyor ama her zaman vermiyorda hayirlisi neyse o olsun bakalim bekleyip gorelim

Salim58
20.01.2013, 12:46
Grosicki'nin buradaki konuşması bana göre gayet normal fazla abartmaya hiç gerek yok. Zaten Grosicki'ye en ciddi teklifin Kasımpaşa'dan yapıldığını çoğumuz biliyoruz. Kasımpaşa'nın verdiği fiyatla bizim istediğimiz fiyat çok farklı aramızda yarı yarıya fark var, Grosicki'yi kim isterse istediğimiz ücreti verir alır.

cemahmety
20.01.2013, 13:01
3 milyon eurodan aşşağı bir fiyata giderse çok büyük bir yönetim hatası olacaktır, ince eleyip sık dokumalıyız

cılgınsivas58
20.01.2013, 13:06
hem grosicki hemde ugur gitsin ikisininde sivasta yeri yok

ressam58
20.01.2013, 16:12
kardeş Uğura haksızlık yapmayın.Adam olmasaydı bazı maçlarda bi sürü golyerdik..Uğur sadece biraz yorgun o kadar.Hemde fena oynamadı dün.hakkını yemeyelim diyorum...adam harcamak kolay.

34yigido34
20.01.2013, 16:31
kardeş Uğura haksızlık yapmayın.Adam olmasaydı bazı maçlarda bi sürü golyerdik..Uğur sadece biraz yorgun o kadar.Hemde fena oynamadı dün.hakkını yemeyelim diyorum...adam harcamak kolay.

kardeş sen maçları izlediginden eminmisin ugurın uaptıgı hataları bank asyadaki oyuncular yapmıyo bu adam bizim takımda nasıl oynuyo hala inanamıyom

infial§
20.01.2013, 18:09
Rıza çalımbay anlayışsız,sığ görüşlü,hoşgörüsüz bir karaktere sahip şu sezonu atlaysaydık hayırlısıyla

kadirakin58
21.01.2013, 01:16
Hocam bak bir sonraki mağlubiyet veya beraberlikteki açıklamanı yazayım. Hiç boşuna yorulma, sen burdan okuyuver: "rakip kalenin üç direği vardı, top yuvarlaktı, çizgiler kalındı, son vuruşlarda iyi değildik, bireysel hatalar vardı, hakem iyi değildi".

Serdar63972
21.01.2013, 08:22
Gazı kaçmış gazoz şekerli su tadı verir.
Rıza hoca takımın gazını kaçırmıştır.
Hedefleri olmayan ezikliğini,eksikliğini devamlı deklare eden bir teknik direktörle amaçları olan futbolcular oynamak istemez.
Kamil yetenekleri olan, hedefleri olan bir futbolcu. Sivasspor Rıza hoca sayesinde hedefi düşmemek olan bir takım oldu.
Hedefi düşmemek olan bir takımda ofans oyuncusu kendini gösteremez.
Bende olsam aynısını yapardım.
Bence Kamili satmadan Rıza Hocayı satmayı düşünelim.
Gitsin Beşiktaş semtinde bir ev kiralasın ki, Beşiktaş çağırırsa hemen oradan gidiverir zaman kaybetmez.
Ama evi kiralasın, satın almasın çünkü beşiktaş rıza hocaya en fazla 8 HAFTA tahammül edebilir

aldair
21.01.2013, 12:34
Valla şaştım kaldım ben bu işe,adama sormuş gazeteciler transfer teklifi varmı diye adamda cevap vermiş.Grosicki gibi oyuncular her zaman gelmiyor,en azından biz getiremiyoruz.taraftarı heyecanlandıran maçın sonucunu aniden değiştirebilecek yetenekte bi yetenek.Oyununda düşüş var kabul,kendide kabul ediyor zaten.Kadir,erman kaç maç kötü oynadılar uğur hala kötü oynuyor...Kimse sivasspordan üstün değildir elbette;Kolay olan onu kaybetmek,güzel olan kazanmak,yanlış olan oyuncunuzla hiç birşey konuşmadan yaptığı bir hareketten dolayı onu medyaya eleştirmek,kamuoyunun önüne atmak.

35kağan58
21.01.2013, 14:02
Grosicki'nin yeteneklerine kimsenin diyecek lafı yok. Ancak hep papatya falı gibi ne oynayacağını kestirmek güç tek başına maçıda alabilir, takımı 10 kişi de bırakabilir. Gitmek istiyorsa zorla tutup daha da verimsiz hale getirmektense iyi bir teklif söz konusuysa göndermenin herkes adına daha yararlı olacağı kanısındayım...

Kokomo
21.01.2013, 15:06
1 maç oynayıp, 10 maç yatan bir oyuncu MESSİ bile olsa bir takıma yaramaz arkadaşlar !

Geldiğinden beri maç seçen GROSICKI, görüldüğü 2 Milyon Euro'dan fazla etmiyor, etmez, etmeyecek ...

Göreceksiniz !

reform
21.01.2013, 18:32
Rıza hocanın Grosicki ile bir sorunumu var anlamadım.Ama bu futbolcuyu basın önünde bu üçüncü kez olumsuz beyanlarla adeta tamamen küstürecek ve takımdan koparacak.Bir hoca futbolcusunu böyle motive edemez. Sivasspor zarar görür.Aralarında sorun varsa dahi bunu basına yansıtmaması lazım.Bana göre Grosicki iyi çocukki hala daha hocaya cevap vermedi.Rıza hoca önce devre arası yolayacağını söyledi sonrada sezon sonu yollarımızı ayıracağız dedi.Şimdide teklif var dedi diye adamı azarladı.Sen sene başında Beşiktaşla yatıp kalktın sana ne demeli.

citothehan58
21.01.2013, 22:22
Grosicki Takimda kaliyor Teknik Direktörümüz Rica Calimbay acikladi. Zaten Arkadiusz geldikten sonra niye gitsin ki ? Zaten onun da payi varmis bu transferde artik o da kendisini yanliz hissetmez ins. Arkadiusz iyi cikar ve onu da ümitlendirir cünki bizim Kamil cok tembel.