Orijinalini görmek için tıklayınız : BU DERNEĞE SAHİP ÇIKALIM !!!

HakkıTİMUÇİN
21.11.2005, 11:03
SON OYNANAN BB.ANKARA MAÇINDA DA GÖRDÜMKÜ..1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNİN EMEĞİ ÖDENMEZ...

ONLAR HER MAÇTA SİVASSPORUN YANINDALAR VE 90 DAKİKA TAKIMIMIZA İNANILMAZ DESTEK VERİYORLAR... HEMDE ÇOK KISITLI İMKANLARLA

BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU ÖĞRENCİ VE EKONOMİK İMKANLARI SINIRLI OLAN ÜYELERDEN OLUŞAN DERNEĞİN BÜTÜN YÜKÜ, BAŞTA YALÇIN BAŞKAN VE BİR-KAÇ CEFAKAR-FEDAKAR SİVASSPOR AŞIĞI DERNEKYÖNETİCİSİNİN OMUZLARINDA..

ÖZELLİKLE DEPLASMAN MAÇLARINA GİDERKEN ÇEKTİKLERİ SIKINTILARIN CANLI ŞAHİDİYİM... EMİN OLUN BİRÇOK İNSAN ÜSTÜNE MAAŞ BAĞLASANIZ BU SIKINTILARI ÇEKMEZ... ONLARDA ÖYLE BİR SİVASSPOR AŞKI VARKI BIRAKIN MAAŞ ALMAYI ÜSTÜNE MADDİ MANEVİ BİR ÇOK FEDAKARLIK YAPIYORLAR...

GELİN BU DERNEĞE MADDİ MANEVİ SAHİP ÇIKALIM... HER MAÇTA YANLARINDA OLAMADIĞIMIZ BU DERNEĞE ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERELİM.. ÇÜNKÜ ONLAR BUNU GERÇEKTEN HAKEDİYORLAR...

BEN BURADAN BU DERNEĞE SİVASSPORA VERDİKLERİ DESTEKTEN DOLAYI TEŞŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM...

İYİKİ VARSINIZ...SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ...

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ :

ADRES : SELÇUK İŞHANI KAT:4 NO: 409 S İ V A S
TELF. : 0 346 221 1967

rguler
21.11.2005, 11:08
SON OYNANAN BB.ANKARA MAÇINDA DA GÖRDÜMKÜ..1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNİN EMEĞİ ÖDENMEZ...

ONLAR HER MAÇTA SİVASSPORUN YANINDALAR VE 90 DAKİKA TAKIMIMIZA İNANILMAZ DESTEK VERİYORLAR... HEMDE ÇOK KISITLI İMKANLARLA

BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU ÖĞRENCİ VE EKONOMİK İMKANLARI SINIRLI OLAN ÜYELERDEN OLUŞAN DERNEĞİN BÜTÜN YÜKÜ, BAŞTA YALÇIN BAŞKAN VE BİR-KAÇ CEFAKAR-FEDAKAR SİVASSPOR AŞIĞI DERNEKYÖNETİCİSİNİN OMUZLARINDA..

ÖZELLİKLE DEPLASMAN MAÇLARINA GİDERKEN ÇEKTİKLERİ SIKINTILARIN CANLI ŞAHİDİYİM... EMİN OLUN BİRÇOK İNSAN ÜSTÜNE MAAŞ BAĞLASANIZ BU SIKINTILARI ÇEKMEZ... ONLARDA ÖYLE BİR SİVASSPOR AŞKI VARKI BIRAKIN MAAŞ ALMAYI ÜSTÜNE MADDİ MANEVİ BİR ÇOK FEDAKARLIK YAPIYORLAR...

GELİN BU DERNEĞE MADDİ MANEVİ SAHİP ÇIKALIM... HER MAÇTA YANLARINDA OLAMADIĞIMIZ BU DERNEĞE ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERELİM.. ÇÜNKÜ ONLAR BUNU GERÇEKTEN HAKEDİYORLAR...

BEN BURADAN BU DERNEĞE SİVASSPORA VERDİKLERİ DESTEKTEN DOLAYI TEŞŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM...

hakkı kardeşimin duygularına aynen katılıyorum
sizleri seviyoruz dernekteki tüm arkadaşlar

wrongway
21.11.2005, 11:13
ellerıne dılıne saglık hakkı abı gercekten çok guzel yazmışsın ve bende burdan solemek istiyorum bu arkadaşlarımızı yalnız bırakmayalım hepberaber onların yanında olalım

HEPINIZE TEK TEK TEŞEKKURLER....

drummer
21.11.2005, 11:15
çok haklısın hakkı
bu dernek yaşamalı ve devam etmeli.
dünya bir sivaslı var dünyanın her yerinde.
ufak tefek bağışlarla bu dernek uzunca süreler ayakta kalır.
binlerce zenginimiz varonalrın desteği şart.
şu anda bütün yük dernekteki çoukların üzerinde.
onların çok hakkı geçiyor.
çok fedakarlık yapıyorlar.
allah onlardan razı olsun.

CAGLAYAN
21.11.2005, 11:18

+IMZA

SATIRLARINA HARFI ILE KATILIYORUM HAKKI GARDAS VE DIYORUMKI
DESTEKLERIMIZI MADDI VE MANEVI ESIRGEMEYELIM.

HEP DESTEK
TAM DESTEK

DJMuRaT
21.11.2005, 11:20

Haklısın Abi Dün her Şey Ortadaydı.....

ODAM KİREÇ TUTMUYOR KUMUNU KARMAYINCA..
SEVDA BAŞTAN GİTMİYOR ŞAMPİYON OLMAYINCA..

SENİNLEYİZ HERYERDE ANKARADA İZMİRDE....
SENİN İÇİN HAZIRIZ SİVASIMIZ ÖLMEYE

mixed by Gakgo58

rguler
21.11.2005, 11:55
bu konu bence çok önemli şahsım olarak ben hertürlü desteğe hazırım gücüm ölçüsünde

GuNaY
21.11.2005, 12:03
Birlikten kuvvet doğarmış... Dernek nasılki sivaspor'u hiçbiryerde yalnız bırakmıyorsa bizlerde derneği bırakmamalıyız!!!

DJMuRaT
21.11.2005, 12:12
Birlikten kuvvet doğarmış... Dernek nasılki sivaspor'u hiçbiryerde yalnız bırakmıyorsa bizlerde derneği bırakmamalıyız!!!

Aynen ÖYle Hem Mecnun Başkanımızında dEdiği gibi yavaş yavaş halkımız bilinçlenmeye başladı takıma destek konusunda....

mixed by Gakgo58

abircan
21.11.2005, 12:18
dernek sivassız sivas derneksiz olmaz, sağlıklı bir yapıda derneğin ilerlemesi için herkesin destek olması gerekiyor, bunun maddi manevi birçok yolu var herkes bir yolunu bulmalı diye düşünüyorum. seyircimiz çok taraftarımız yok denecek kadar az işte dernek bu arada çok önemli bir görev üstlenmiş durumda seyirciyi seyirci olmaktan taraftar olmaya dönüştürmek gibi, bunun için arkadaşlara moral ve en önemlisi maddi destek vermeliyiz,
haydi sivas ve sivaslı görev başına

ofgurleyuk78
21.11.2005, 12:19
Artik söylemeyecegim diyorum ama son kez söyleyecegim. Dernekler birlessin en azindan aralarindaki diyaloglari gelistirsinler. Bizde maddi ve manevi arkalarinda olalim. Çünkü hepsi Sivasspor için varlar ve hepsi sivasspor için eza, cefa çekiyorlar. Hepsini seviyoruz. Karabükten sevgiler.

5841
21.11.2005, 12:34
GERCEKLERİ YAZACAK OLURSAK, BUNLARIN HAKKI ÖDENMEZ.DÜŞÜNE BİLİYORMUSUNUZ SİVASDAN GELMİŞLER,ANKARADA BIZLERI KARŞİLIYORLAR.HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN HAKKI GARDAŞİMİN DEDIGİBİ BUNLARIN COGU ÖGRENCI BURALARA NASIL GELDIKLERİNİ COK İYİ BİLENLERDENIM.. ANKARAYA MADDİ YÖNDEN SIKINTILAR İÇİNDE GELDIKLERİ DOGRU.AMA SİVASSPOR İÇİN CANLARINI VERECEK KADARDA CÖMERT İNSANLAR.90 DAKIKA HIÇ DURMADAN BAGIRAN TAKIMİ COŞTURAN GENE BUNLARDI.HEPSININ ÖNUNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM..
HADI ARKADAŞLAR SIRA BİZDE

serhankaburcuk
21.11.2005, 13:12
Dün oynanan Sivasspor&Ankaraspor maçına gelen tüm Yiğidolara öncelikle teşekkür ediyoruz..Özellikle Sivastan İstanbuldan ve Kocaeliden gelen yiğidolarada ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz...Sevgili Hakkı abim böyle güzel ve örnek bir topic açtığın için sana teşekkür ediyorum...Aslında bu konu ile alakalı önceden çok tartışmalar olmuştu ama bu son Ankara maçıda bu işin herhalde son noktası oldu...1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği ne kadar sıkıntılı olsada hiçbir deplamanda takımını yalnız bırakmadığı gibi Ankaradaki maçtada takımını yalnız bırakmadı...Ve bu dernek var olduğu sürecede her deplasmanda takımının yanında olacaktır...Bu dernek Hakkı abiminde bahsettiği gibi çok zor şartlar altında ayakta duruyor...Hem maddi imkansızlıklar hemde manevi yetersizlikler ile boğuşuyoruz...Aslında burada söylemek istemezdik ama son gittiğimiz Ankara maçı için seyehat ettiğimiz otobüsümüze halen belli bir miktar para borcumuz kaldı...Ama maddi imkansızlıklar ne kadar kısıtlıda olsa biz elimizden gelen her türlü fedakarlıgı gösterip takımımızın yanında olmak için deplasmanda tribündeki yerimizi alıp takıma destek oluyoruz...Konu açılmış iken eğer destek olmak isteyen arkadaşlar var ise bizim halen devam etmekte olan KOMBİNE BİLET KAMPANYAMIZ var...Bu kampanyaya maddi olarak destek olunursa seviniriz...

Dün özellikte bizi Ankarada karşılayan ve bize misafirperverlik gösteren sitemizin değerli üyesi sevgili abimiz RIFAT GÜLER'e(rguler)teşekürlerimizi bir borç biliriz...

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DENEĞİ TRİBÜN TEMSİLCİSİ
SERHAN KABURCUK

GuNaY
21.11.2005, 13:19
Dün oynanan Sivasspor&Ankaraspor maçına gelen tüm Yiğidolara öncelikle teşekkür ediyoruz..Özellikle Sivastan İstanbuldan ve Kocaeliden gelen yiğidolarada ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz...Sevgili Hakkı abim böyle güzel ve örnek bir topic açtığın için sana teşekkür ediyorum...Aslında bu konu ile alakalı önceden çok tartışmalar olmuştu ama bu son Ankara maçıda bu işin herhalde son noktası oldu...1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği ne kadar sıkıntılı olsada hiçbir deplamanda takımını yalnız bırakmadığı gibi Ankaradaki maçtada takımını yalnız bırakmadı...Ve bu dernek var olduğu sürecede her deplasmanda takımının yanında olacaktır...Bu dernek Hakkı abiminde bahsettiği gibi çok zor şartlar altında ayakta duruyor...Hem maddi imkansızlıklar hemde manevi yetersizlikler ile boğuşuyoruz...Aslında burada söylemek istemezdik ama son gittiğimiz Ankara maçı için seyehat ettiğimiz otobüsümüze halen belli bir miktar para borcumuz kaldı...Ama maddi imkansızlıklar ne kadar kısıtlıda olsa biz elimizden gelen her türlü fedakarlıgı gösterip takımımızın yanında olmak için deplasmanda tribündeki yerimizi alıp takıma destek oluyoruz...Konu açılmış iken eğer destek olmak isteyen arkadaşlar var ise bizim halen devam etmekte olan KOMBİNE BİLET KAMPANYAMIZ var...Bu kampanyaya maddi olarak destek olunursa seviniriz...

Dün özellikte bizi Ankarada karşılayan ve bize misafirperverlik gösteren sitemizin değerli üyesi sevgili abimiz RIFAT GÜLER'e(rguler)teşekürlerimizi bir borç biliriz...

SERHAN KABURCUK
Helal olsun 1967 derneğine.... Sivasspor'un yanısıra sizinlede gurur duyuyoruz...

serhankaburcuk
21.11.2005, 13:25
Helal olsun 1967 derneğine.... Sivasspor'un yanısıra sizinlede gurur duyuyoruz...

Eyvallah Osman Günay kardeşim...Bizde sizleri seviyoruz...

GuNaY
21.11.2005, 13:29
Eyvallah Osman Günay kardeşim...Bizde sizleri seviyoruz...
Gelememiş olsamda hatta diğer maçlara gidemiyor olsamda inanın sizinle beraber kendimi orda hissediyorum... Allah sizlerden razı olsun..
Maç anında tel açıp 1 dk olsun sizi dinlemek yetiyor bana :)

serhankaburcuk
21.11.2005, 13:32
Gelememiş olsamda hatta diğer maçlara gidemiyor olsamda inanın sizinle beraber kendimi orda hissediyorum... Allah sizlerden razı olsun..
Maç anında tel açıp 1 dk olsun sizi dinlemek yetiyor bana :)

Eyvallah Allah sendende razı olsun...Dün yine telefonla bizlere bağlanıp o çoşkuyu sende yaşadın...Senin kalbin bizimle olsun yeterde artar bile...

1967_DERNEK_MUSTAFA
21.11.2005, 16:53
ne yazacağımı bilemiyorumki işte hakkı abi biz buyuz artık bizi tanı sivasspor yönetimi biraz daha ilgi gösterirseniz sevinirim tanımadığımız insanlar bize ilgi gösteriyorlar birazda siz ilgi gösterin YAZACAK ŞEY ÇOKTA BOŞVERİN HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN

erhan5834
21.11.2005, 16:59
HAKKI ABİ BU YAZINDAN DOLAYI SENİ CANI YÜREKTEN KUTLUYORUM...SANA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM... BİR 1967 SİVAS GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ ÜYESİ OLARAK YAZINDAN GURUR DUYDUM ..SENİNDE BİLDİĞİN GİBİ HER DEPLASMANA GİTTİK VE SİVASSPORUMUZU DESTEKLEDİK VE DESTEKLEMEYE DEVAMEDECEZ...BU DESTEĞİ VERİRKEN TABİKİ KISITLI İMKANLARLA OLDUĞU İÇİN EKSİKLER DEĞERLİ BAŞKANIMIZ SAYIN YALÇIN KORKMAZGİL ,DEĞERLİ ABİMİZ MUSTAFA ERSOY(NAMI DİYAR PAPATYA MUSTAFA ) AMİGOMUZ SEBO, TRİBÜN REİSİMİZ SERHAN TARAFINDAN KARŞILANIYOR... BEN BURDAN BU İNSANLARA CANİ YÜREKTEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM... UMARIM DUYARLI YİĞİDOLARDA BUNLARIN FARKINA VARIRDA BİZDEN DESTEKLERİNİ ESİRGEMEZ .......

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKEZ GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ

1967 dernek serkan20
21.11.2005, 17:24
işte derneğimizin cefekar ve vefalı insaanlarının yaptıkları ortada
yönetim uyuma taraftara sahip çık
1967 sivasspor genç taraftarlar derneği

1967_CLUB_ÖZGÜR
21.11.2005, 17:28

HAKKI BABA TOPİK VE YAZIN ICIN TESEKKUR EDIYORUM.
HER MACTA BIZLERE DESTK OLAN (maddi manevi)DERNEK YÖNETİCİLERİMİZE COK TESEKKUR EDERİM...HİÇ Bİ DERNEK YONETICISI BU SARTLAR ALTINDA MUCADELE EDEMEZDİ...AMA HER ZORLUGA KATLANARAK BIZE BUYUK YARDIMLARDA VE DESTEK DE BULUNUP SİVASSPOR U YANLIZ BIRAKMAMAMIZI SAGLIYORLAR...
www.sivasspor.com DAKİ DEGERLI ABILERIMIZIN BIZLERE OLAN DESTEĞİ GÖZ ARDI EDİLEMEZ!!! HEPİNİZE COK TESEKKUR EDIYORUM....

1967_DERNEK_10UR
21.11.2005, 17:33
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..

HAKKI ABI'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM BÖYLE BİR KONU AÇTIĞI İÇİN..BİZİM MİSYONUMUZ BELLİ HER ZAMAN SİVAS'I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEKTİR..ÖZELLİKLE DIŞ SAHA MAÇLARINDA GEÇE SENE 23 BİN KİLOMETRE YOL GİDEREK KIRILMASI ZOR BİR REKORA İMZA ATTIK..BU SENEDE AYNI ŞEKİL DEPLASMAN MAÇLARINA DEVAMLI GİDİYORUZ...SİVASSPOR SÜPER LİGDE VE BUNUN BİR BEDELİ VAR...ÖZELLİKLE BÜYÜK ŞEHİRLERDE BİNLERCE SİVASLI VAR BURALARDA BİZİM GÖREVİMİZ TRİBÜNLERİ ORGANİZE ETMEK SİVASSPOR TARAFTARININ TRİBÜN KÜLTÜRÜNÜ GİTTİĞİMİZ HER YERDE GÖSTERMEK...BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK EN BÜYÜK SIKINTIMIZ DEPLASMAN MAÇLARINA GİTMEK..BU GÜN BİR ANKARA'YA MAÇA GİTMEK 1.200 YTL İSTANBUL'A MAÇA GİTMEK 1.800 YTL ...BİZİM DERNEĞİMİZİN GELİRİ YOK MAÇLARA GİTMEK İÇİN SİVAS ESNAFINDAN SPONSOLUK ALIYORUZ..YANİ SİVASSPOR KLÜBÜNÜN BİZE ARAÇ TEMİN ETTİĞİ FALAN YOK..BİZDE GİDİPTE İSTEMİYORUZ...FAZLA SÖZE GEREK YOK BİZİ BİLEN BİLİYOR.ARTIK BİZİ GÖRÜN VE KAPIMIZ ÇALINDA BİR SORUN ARKADAŞLAR BU HAFTA NE YAPALIM NASIL BİR ORGANİZE DÜŞÜNÜYORSUNUZ VEYA BİR SIKINTINIZ VAR MI DİYE..

ŞUNU KİMSE UNUTMASIN SEL GİDER KIM KALIR ...SİVASSPOR TARAFTARI HER ZAMAN KALICIDIR...

1967_DERNEK_10UR
21.11.2005, 17:40

1967_DERNEK_10UR
21.11.2005, 17:45
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..

amigosebo
21.11.2005, 18:05

ÖNCELIKLE HAKKI KARDESIME VE ONUN GIBI DUSUNENLERE SONSUZ SAYGI VE SEVGILERIMI SUNARIM...
BİZLER HİÇ BIR MADDI MENFAAT BEKLEMEDEN SIRF SİVAS VE SİVASSPOR ASKI ICIN HER TURLU EZIYETE RAGMEN IMKANLARIMIZ OLCUSUNDE SİVASSPORUMUZU İÇ DE VE DIŞTA DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEGIZ...
HİÇ BİR KOTULUK VE BASKILAR BİZİ SİVASSPOR ASKINDAN MAHRUM EDEMEZ!!!ÇÜNKÜ BİZLER OLUMUNE SİVASSPORLUYUZ!!!BU BÖYLE BİLİNE.

KAMUOYUNA DUYURULUR...
AMİGO SEBO

SONMEZ
21.11.2005, 19:19

İMZA...

SİVAS' IMIZA HER MAÇA GİDİŞİMİZDE, DERNEK YÖNETİCİLERİ VE
ÜYELERİ TARAFINDAN ÖYLESİNE SICAK KARŞILANIYORUZ Kİ; İNANIN
ÖYLESİNE ENSTANTENELER YAŞIYORUZ Kİ; UNUTULMASI MÜMKÜN DEĞİL.

FENER MAÇINA GİTTİĞİMİZDE DE GÖRDÜK, DERNEĞİ ZİYARET ETTİĞİMİZDE,
PIRIL PIRIL GÖZLERİ GİBİ TERTEMİZ YÜREKLERİYLE BAĞIRLARINA
BASIYORLAR BİZLERİ... ÖYLESİNE KUCAKLAŞIYOR VE HASBİHALLER
EDİYORUZ Kİ; SANKİ CAN İLE CANAN KAVUŞMUŞ GİBİ OLUYORUZ.

CANDAN... SICACIK... İÇTEN... SAMİMİ... ŞEFKATLİ...

PARLAYAN GÖZLER...: DOSTÇA
GÜLEN YÜZLER.........: KARDEŞÇE...

sinan58_34
21.11.2005, 19:39
FIKIRLERINIZE HARFIEN KATILIYORUM BU TARAFTAR YAZ KIS DEMEDEN UZAK YAKIN DEMEDEN HER TARAFTA SIVASIMIZA DESTEK VERIYORLAR AMA NE SARTLARDA OLDUGUNU BITEK ONLAR BILIR BU YUZDEN MADDI VE MANEVI DESTEK VERMEMIZ GEREKIR OZELLIKLE BUYUK ISADAMLARI ABILERIMIZ BU KONUYLA ILGILENMELIDIRLER

fethiyeden58
21.11.2005, 20:28
arkadaşlar ben de size katılıyorum.bir çok fedakarlık yaptıklarına da eminim.e biz de destek verelim de nasıl verelim?ben de 1967 derneğine üye olmak istiyorum(izmir den).bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

1967_Dernek_Ayhan
21.11.2005, 20:34
HAKKI ABİ ÖNCELİKLE BU TOPC İ YAZDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER... ELLERİN DERT GÖRMESİN... UNUTMAYALIMKİ SİVASSPOR SÜPERLİGE YENİ ÇIKMIŞ BİR TAKIM VE TARAFTARI HENÜZ ACEMİ BU YÜZDEN HEP BİRLİKTE SİVASSPOR UMUZA DESTEK OLMALIYIZ.... TA GEÇEN SENEDEN HENÜZ SÜPER LİGE ÇIKMADAN SİVASSPOR UN TARAFTARINI TÜM TÜRKİYE KONUŞMAYA BAŞLAMIŞTI AMA MALESEF SADECE BİR HEVESMİŞ....

BİZİMKİ HEVES DEĞİL KARASEVDA UMARIM BİRGÜN SİZDE BU SEVDAYA TUTULUR.. BİZİM (mecnun) GİBİ DEPLASMAN YOLLARINA DÜŞERSİNİZ...

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
TEL: 221 1967

1967_Dernek_Ayhan
21.11.2005, 20:58
AYRICA BİZİ ANKARADA YALNIZ BIRAKMAYAN

GAKGO58 (HAKKI ABİ) KOCAELİ
5841 (SALİH ABİ) KOCAELİ
İMPARATOR_5834 (ALİ GÜLER) İSTANBUL
RGÜLER (RIFAT GÜLER) ANKARA
SİNAN58_34 (SİNAN ÖZDAL) İSTANBUL
1967_DERNEK_LEVENT (ANTİ_X LEVENT) ANKARA
DEVRİMCAN (YALÇIN) ANKARA
PUAR (ORHAN ABİ) İSTANBUL

ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.........

drummer
21.11.2005, 22:31
yönetim neden destek çıkmıyor bu çocuklara.
canla başla sivasspor için gecelerini gündüzlerine katıyorlar.
bu çocukların yaptıkları fedakarlıklara yönetiminde bir şeyler yapması lazım en azından otobüs felan kaldırması lazım firmalar çok zorluk çıkarmaz sanıyorum.
her şey sivas için onlarda katkıda bulunur.
birilerinin bir şeyler yapması lazım.
taraftarsız olmaz bunu yönetimin anlaması lazım.
bu çocuklar fedakarlık edip her deplasmana gidiyor iseler buna bir şekilde yönetim yardımcı olmalı.

herkes bir şeyler yapmalı.

1967_DERNEK_10UR
21.11.2005, 22:38
bu çocukların yaptıkları fedakarlıklara yönetiminde bir şeyler yapması lazım en azından otobüs felan kaldırması lazım firmalar çok zorluk çıkarmaz sanıyorum.
bu çocuklar fedakarlık edip her deplasmana gidiyor iseler buna bir şekilde yönetim yardımcı olmalı.

WALLA REŞAT AMCA BİR LAF VARDIR SEL GİDER KUM KALIR DİYESÖYLEYECEK BAŞKA BİR KELİME YOK. ALLAH'A ŞÜKÜR BİR SİVAS ESNAFI HER HAFTA SPONSOR OLUYOR DEPLASMAN MAÇLARI İÇİN...

drummer
22.11.2005, 00:26
WALLA REŞAT AMCA BİR LAF VARDIR SEL GİDER KUM KALIR DİYESÖYLEYECEK BAŞKA BİR KELİME YOK. ALLAH'A ŞÜKÜR BİR SİVAS ESNAFI HER HAFTA SPONSOR OLUYOR DEPLASMAN MAÇLARI İÇİN...
haklısın onurum ama bütün büyük kulüplere bir bak mutlaka derneklerini destekliyor.dernek elemanlarının maç biletini karşılıyor.
sizler fedakarlık yaptıktan sonra onlar şu kadarcık desteği versinler artık.
taraftarı olmazsa takım süper ligde ne yaparki.
üstelik maçalarda çıtı çıkmayan biz emsal yaşlı başlı adamlardansa bu maçlarda adam gibi takımını destekleyen sizin gibi gencecik çocukların olması daha iyi olur.
sizlersiz maç olmamalı.
takıma hareket getiren sizin desteğiniz.
kar kış demeden sivaspor nerde siz orda.
bunun bedelinide yönetimle memleketin zenginleri üstlenmeli.
öyle bol keseden sivasporluyum yok.
takım olmazsa taraftar olmaz,taraftar olmazsa takım olmaz.

GuNaY
22.11.2005, 00:33
haklısın onurum ama bütün büyük kulüplere bir bak mutlaka derneklerini destekliyor.dernek elemanlarının maç biletini karşılıyor.
üstelik maçalarda çıtı çıkmayan biz emsal yaşlı başlı adamlardansa bu maçlarda adam gibi takımını destekleyen sizin gibi gencecik çocukların olması daha iyi olur.
sizlersiz maç olmamalı.

Abi çok güzel özetliyorsun.... Eklenecek birşey yok, desteklenecek birsürü kelime cümle TARAFTAR var!!!

puar
22.11.2005, 00:38
1967 DERNEĞİNİ TEKRAR KUTLUYORUM O YAĞMURUN ALTINDA KİLOMETRELERCE UZAKLIKTAN GELMESİNE RAĞMEN TAKIMI SON DAKKAYA KADAR DESTEK ÇIKMIŞTIR...

muRTix1
22.11.2005, 01:13
yapamıysak en azından destek verelim en kısa sürede bende katılacağım işallah

DJMuRaT
22.11.2005, 12:02

5841 (SALİH ABİ) KOCAELİ

Alooo Beni Unutmuşsun yaw.....:D

Odam Kireç Tutmuyor Kumunu Karmayınca....
Sevda Baştan Gitmiyor Şampiyon olmayıca...

Seninleyiz heryerde Ankarada İzmirde...
Hazırız Senin için Sivasımız Ölmeye...

rguler
22.11.2005, 12:07
Alooo Beni Unutmuşsun yaw.....:D

benide reşat yazmış :) :) rıfat olacaktı

rguler
22.11.2005, 12:16
arkadaşlar derneğin bir banka hesap nosu varsa sitede yayınlayalım burada konuşan sivaslı hemşerilerimizde ellerinden geldiği kadar yardım edebilsinler.

rguler
22.11.2005, 12:17
ankaraspor maçına geldiklerinde otobüs parasını bile toplayamamışlardı lütfen bu konu üzerinde biraz hassasiyet gösterelim.

DJMuRaT
22.11.2005, 12:24
walla abi ya çayı bilem sen ısmarladın bana..:D

rguler
22.11.2005, 12:49
walla abi ya çayı bilem sen ısmarladın bana..:D

çay köpeğin olur koçum

GuNaY
22.11.2005, 12:57
arkadaşlar derneğin bir banka hesap nosu varsa sitede yayınlayalım burada konuşan sivaslı hemşerilerimizde ellerinden geldiği kadar yardım edebilsinler.
Öncelikle bu konunun ne kadar önemli olduğunu ve insanların otururken 1967 genç taraftarlar derneğinin ne yaptıklarını önce iyice öğrenmeleri gerekiyor.... daha sonrasında burada da bir kampanya yapabiliriz dernek için... ve buradaki firma sahipleride sponsorluk için...

GeCeVeMaVi58pRf
22.11.2005, 13:38

dedeciğim sende iyiki varsın bizde dernek olarak seninle gurur duyuyoruz senin gibi kalbi sivas için atan tüm destekçilerimize şükranlarımı arz ediyorum hepinizden ALLAH razı olsun...

1967_DERNEK_10UR
22.11.2005, 13:55
sizlersiz maç olmamalı.

REŞAT AMCA BİZ BİLETLERİMİZ KENDİMİZ ALIYORUZ İÇ SAHA MAÇLARINDA BİR ŞEKİLDE BİLETLERİMİZİ KARŞILIYORUZ..ASIL ÖNEMLİ KONU DEPLASMANA GİDERKEN OTOBÜS SIKINTIMIZ BÜYÜK..HER HAFTA SİVAS'IN BÜYÜK ESNAFLARI BİZE SPONSOR OLUYOR..BU ŞEKİLDE DEPLASMAN MAÇLARINA GİDİYORUZ...

rguler
22.11.2005, 16:35

arkadaşlar bu konu geçekten çok önemli bir konu lütfen hassasiyet gösterelim

BROTHERS58
22.11.2005, 17:19
RİZE MAÇINDA SONRA BUNA BENZER BİR YAZIDA BEN YAZMISTIM.VE ŞİMDİDE İ.HAKKI ABİDE TEKRAR HATIRLATMIS SAGOLSUN VE BASTAN SONA HAKLI VE KENDİSİNE KATILIYORUM.DERNEGİMİZE ÜYE OLALIM AİDATLARIMIZLA ONLARA YARDIMDA BULUNALIM VE GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE ONLARLA DEPLASMAN YAPALIM.RİZE MAÇINDA ŞAHİT OLDUKLARIM ONLARA OLAN SEVGİ VE HAYRANLIGIMI ARTIRDI.YALCIN BASKAN VE SERHAT REİS MUSTAFA ABİ GİBİ ADINI YAZAMADIGIMIZ COK FEDAKAR SİVASLI YİĞİDOLARIN OLUSTURDUGU BU DERNEK YASAMALI VE BÜYÜMELİ.VE SİVASSPOR YÖNETİMİ TARAFTAR DİYİNCE DİREK BU DERNEKLE MUHATAB OLMALI ADRES BELLİ 1967 BASKASI YALAAAN.
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ!!!

wrongway
22.11.2005, 17:26
Alıntı:
1967_Dernek_Ayhan´isimli üyeden Alıntı

5841 (SALİH ABİ) KOCAELİ

aloooooooooo teessuf ederım yanı ayhan benı unutmuşsun.............neyse dalgınlıgına gelmış sanırım
evet arkadaşlar sivassporumuza destegın surduren bu cefekar arkadaşlarımızın halını hatırını soralım hep beraber yanlarında olalım lutfennnnnnn

1967_DERNEK_NAİL
22.11.2005, 18:04
DEREYE SU GELENE KADAR KURBANIN GÖZÜ PATLAR...

DJMuRaT
22.11.2005, 18:15
DEREYE SU GELENE KADAR KURBANIN GÖZÜ PATLAR...

Abi Bu ne biçim Laf walla anlamadımm...

HakkıTİMUÇİN
22.11.2005, 19:22
Abi Bu ne biçim Laf walla anlamadımm...

ben anlatayım sana murat gardaş...yaşın küçük anlamamış olabilirsin normal :)

nail gardas demek istiyoki....

Millet uyanıp derneğe destek verene kadar iş işten geçer diyo

do you understand :D

MERİÇ
22.11.2005, 20:16
helal olsun.....emekleriniz için tesekkürler....

1967_DERNEK_10UR
23.11.2005, 09:39
İŞTE BİRLİK VE BERABERLİĞİN RESMİ...

HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ

serrkann58
23.11.2005, 09:50
SATIRLARINA HARFI ILE KATILIYORUM HAKKI ABİ VE DIYORUMKI
DESTEKLERIMIZI MADDI VE MANEVI ESIRGEMEYELIM.

serhankaburcuk
23.11.2005, 10:12
Pazar günü oynanan Sivasspor&Ankaraspor maçına gelen tüm Yiğidolara öncelikle teşekkür ediyoruz..Özellikle Sivastan İstanbuldan ve Kocaeliden gelen yiğidolarada ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz...Sevgili Hakkı abim böyle güzel ve örnek bir topic açtığın için sana teşekkür ediyorum...Aslında bu konu ile alakalı önceden çok tartışmalar olmuştu ama bu son Ankara maçıda bu işin herhalde son noktası oldu...1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği ne kadar sıkıntılı olsada hiçbir deplamanda takımını yalnız bırakmadığı gibi Ankaradaki maçtada takımını yalnız bırakmadı...Ve bu dernek var olduğu sürecede her deplasmanda takımının yanında olacaktır...Bu dernek Hakkı abiminde bahsettiği gibi çok zor şartlar altında ayakta duruyor...Hem maddi imkansızlıklar hemde manevi yetersizlikler ile boğuşuyoruz...Aslında burada söylemek istemezdik ama son gittiğimiz Ankara maçı için seyehat ettiğimiz otobüsümüze halen belli bir miktar para borcumuz kaldı...Ama maddi imkansızlıklar ne kadar kısıtlıda olsa biz elimizden gelen her türlü fedakarlıgı gösterip takımımızın yanında olmak için deplasmanda tribündeki yerimizi alıp takıma destek oluyoruz...Konu açılmış iken eğer destek olmak isteyen arkadaşlar var ise bizim halen devam etmekte olan KOMBİNE BİLET KAMPANYAMIZ var...Bu kampanyaya maddi olarak destek olunursa seviniriz...

SERHAN KABURCUK

serhankaburcuk
23.11.2005, 10:13
Alıntı:
1967_Dernek_Ayhan´isimli üyeden Alıntı

5841 (SALİH ABİ) KOCAELİ

aloooooooooo teessuf ederım yanı ayhan benı unutmuşsun.............neyse dalgınlıgına gelmış sanırım
evet arkadaşlar sivassporumuza destegın surduren bu cefekar arkadaşlarımızın halını hatırını soralım hep beraber yanlarında olalım lutfennnnnnn

Gardas seni unuturmuyuz Fevzi yawww...Ayıp ediyon valla...:):)

BOUN
23.11.2005, 11:07
Pazar günü oynanan Sivasspor&Ankaraspor maçına gelen tüm Yiğidolara öncelikle teşekkür ediyoruz..Özellikle Sivastan İstanbuldan ve Kocaeliden gelen yiğidolarada ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz...Sevgili Hakkı abim böyle güzel ve örnek bir topic açtığın için sana teşekkür ediyorum...Aslında bu konu ile alakalı önceden çok tartışmalar olmuştu ama bu son Ankara maçıda bu işin herhalde son noktası oldu...1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği ne kadar sıkıntılı olsada hiçbir deplamanda takımını yalnız bırakmadığı gibi Ankaradaki maçtada takımını yalnız bırakmadı...Ve bu dernek var olduğu sürecede her deplasmanda takımının yanında olacaktır...Bu dernek Hakkı abiminde bahsettiği gibi çok zor şartlar altında ayakta duruyor...Hem maddi imkansızlıklar hemde manevi yetersizlikler ile boğuşuyoruz...Aslında burada söylemek istemezdik ama son gittiğimiz Ankara maçı için seyehat ettiğimiz otobüsümüze halen belli bir miktar para borcumuz kaldı...Ama maddi imkansızlıklar ne kadar kısıtlıda olsa biz elimizden gelen her türlü fedakarlıgı gösterip takımımızın yanında olmak için deplasmanda tribündeki yerimizi alıp takıma destek oluyoruz...Konu açılmış iken eğer destek olmak isteyen arkadaşlar var ise bizim halen devam etmekte olan KOMBİNE BİLET KAMPANYAMIZ var...Bu kampanyaya maddi olarak destek olunursa seviniriz...

SERHAN KABURCUK

Abi Sivassporumuza vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı sizlerden Allah razı olsun. İnşallah tüm Türkiye'ye nam salmış bir taraftar derneği olursunuz.

Rakip takımların korkulu rüyası, bizim için gurur kaynağı.....

DJMuRaT
23.11.2005, 11:47
ben anlatayım sana murat gardaş...yaşın küçük anlamamış olabilirsin normal :)

nail gardas demek istiyoki....

Millet uyanıp derneğe destek verene kadar iş işten geçer diyo

do you understand :D

I understand...I tHink Nail 's Turkish is old and traditional

GuNaY
23.11.2005, 11:59
I understand...I tHink Nail 's Turkish is old and traditional
understand'in pas hali olması gerekmezmi murat :D way beee international haaaa :D

nail abi cok haklı biran evvel yardıma başlanması gerek!!!

DJMuRaT
23.11.2005, 12:02
understand'in pas hali olması gerekmezmi murat :D way beee international haaaa :D

nail abi cok haklı biran evvel yardıma başlanması gerek!!!

Abi pratik dilde gerek yok die düşündüm yani ICQ da hep ööle kullanıyom bi de international değil... traditional.......Please read AGaiN!!!!:D

rguler
23.11.2005, 13:30

SERHAN KABURCUK

canım gardaşlarım size can gurban sizler sivasın iftihar etmesi gereken insanlarsınız.şahsım olarak sizlerle gurur duyuyorum

1967_DERNEK_10UR
24.11.2005, 18:27
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ BEŞİKTAŞ MAÇINDA 100 KİŞİYİZ TRİBÜNDE..

HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...

puar
25.11.2005, 02:34
yakışır onurum sivas size emanet sizde olmasanız durum vahim... bir sivaslı olarak sizlere yürekten teşekkür ediyorum

+1967

GuNaY
25.11.2005, 04:17

çok şükür her geçen maçta sayı artacak! zamanlar tüm stad olacak :)

GeCeVeMaVi58pRf
25.11.2005, 04:21

evet gitgide büyüyoruz inşallah yakında stadda yalnızca biz olacagız herzaman her yere gider bu alemde 67 ler

DJMuRaT
25.11.2005, 13:33
evet gitgide büyüyoruz inşallah yakında stadda yalnızca biz olacagız herzaman her yere gider bu alemde 67 ler

Evet Haklısın...............ama Bizim en büyük görevimizde taraftarı eğitmek diye düşünüyırum..

5841
25.11.2005, 13:44

ARANIZDA MAÇ İZLEDİGİM ZAMAN İNANIN 20 YAŞ BİRDEN GENÇLEŞİYORUM. SİZLERI SEVIYORUM..HEPİNİZ KARDEŞİMSİNİZ

serhankaburcuk
25.11.2005, 14:00
1967 Sivasspor Genç TARAFTARLAR DERNEĞİ olarak Beşiktaş maçında tam 100 kişi ile tribündeki yerimizi alacağız...Ve bu maçtada 1967'in büyüklüğünü bir kez daha cümle aleme ispatlayacağız...

serhankaburcuk
25.11.2005, 14:01
ARANIZDA MAÇ İZLEDİGİM ZAMAN İNANIN 20 YAŞ BİRDEN GENÇLEŞİYORUM. SİZLERI SEVIYORUM..HEPİNİZ KARDEŞİMSİNİZ

Eyvallah abi bizde seni seviyoruz...Sende bizim sevdiğimiz bir abimizsin...

LütfiÜnal
25.11.2005, 16:16

GARDAS BIZDE BU GENCLERIN ARALARINDA HIC MAC IZLEYEMIYORUZ VE HER MACTA 20 YAS YASLANIYORUZ.BU NASIL ADALET BIZDE HAKKIMIZI ISTERIZ.

serhankaburcuk
25.11.2005, 16:19
GARDAS BIZDE BU GENCLERIN ARALARINDA HIC MAC IZLEYEMIYORUZ VE HER MACTA 20 YAS YASLANIYORUZ.BU NASIL ADALET BIZDE HAKKIMIZI ISTERIZ.

Lütfi başkan inşallah sende birgün bizim yanımızda 20 yaş gençleşirsin...

rguler
25.11.2005, 17:12
1967 Sivasspor Genç TARAFTARLAR DERNEĞİ olarak Beşiktaş maçında tam 100 kişi ile tribündeki yerimizi alacağız...Ve bu maçtada 1967'in büyüklüğünü bir kez daha cümle aleme ispatlayacağız...

sizler zaten enbüyüksünüz serhan ispata ne gerek var

DJMuRaT
25.11.2005, 18:18
Walla Rıfat abi noktayı koymuşş

Serd@r
25.11.2005, 18:39
Biz gurbet ellerde belki senede bir en fazla iki maçına gidebiliyoruz eşsiz SİVASSPORumun,gidemediğimiz diğer maçlarında Yüce Allah'a duada bulunuyoruz gece ve gündüz.İşte sizler 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTAR DERNEĞİ üyeleri,sevgili kardeşlerim,akranlarım ve ağabeylerim bu dualarımızı duyarcasına hiç durmadan 90 dakika bizim dileyipte haykıramadığımız o tezahuratları haykırıp duygularımıza tercüman oluyorsunuz.Bence bu derneğe sahip çıkmak demek,SİVASSPORa sahip çıkmak demektir.Ben SİVAStan biri 450 km diğeri 550 km biri yazın sıcağı,diğeri kışın soğuğu iki maçta 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTAR DERNEĞİNİ tanıdım onlar desteğin en alasına layık.

İYİKİ VARSIN;
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTAR DERNEĞİ

MERİÇ
25.11.2005, 19:05
***HEP DESTEK TAM DESTEK****

GuNaY
25.11.2005, 19:11
Biz gurbet ellerde belki senede bir en fazla iki maçına gidebiliyoruz eşsiz SİVASSPORumun,gidemediğimiz diğer maçlarında Yüce Allah'a duada bulunuyoruz gece ve gündüz.İşte sizler 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTAR DERNEĞİ üyeleri,sevgili kardeşlerim,akranlarım ve ağabeylerim bu dualarımızı duyarcasına hiç durmadan 90 dakika bizim dileyipte haykıramadığımız o tezahuratları haykırıp duygularımıza tercüman oluyorsunuz.Bence bu derneğe sahip çıkmak demek,SİVASSPORa sahip çıkmak demektir.Ben SİVAStan biri 450 km diğeri 550 km biri yazın sıcağı,diğeri kışın soğuğu iki maçta 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTAR DERNEĞİNİ tanıdım onlar desteğin en alasına layık.

İYİKİ VARSIN;
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTAR DERNEĞİ
Gardaş söylediklerine katılmamak elde değil...

5841
25.11.2005, 20:32
LÜTFİ BAŞKANNIM İNANMAYACAKSIN AMA YAZDIKLARIN İNAN GERCEK ARALARINDA OLMAK O KADAR GÜZEL BIR DUYGUKİ 90 DAKKA HATTA MAÇ BAŞLAMADAN BAŞLIYORLAR BİTENE KADAR TAKIMA DESTEK OLUYORLAR .ARALARINDA HİÇ OLMAZSA BAGIRAMASAMDA İSLIK CALIYOM BİR ŞEYLER YAPMAYA UGRAŞİYOM.ÇEKIRDEK YİYEN TARAFTAR OLMUYORUM.İNANIN BUNLARIN HAKKI ÖDENMEZ.

5841
25.11.2005, 20:33
LÜTFİ BAŞKANNIM İNANMAYACAKSIN AMA YAZDIKLARIN İNAN GERCEK ARALARINDA OLMAK O KADAR GÜZEL BIR DUYGUKİ 90 DAKKA HATTA MAÇ BAŞLAMADAN BAŞLIYORLAR BİTENE KADAR TAKIMA DESTEK OLUYORLAR .ARALARINDA HİÇ OLMAZSA BAGIRAMASAMDA İSLIK CALIYOM BİR ŞEYLER YAPMAYA UGRAŞİYOM.ÇEKIRDEK YİYEN TARAFTAR OLMUYORUM.İNANIN BUNLARIN HAKKI ÖDENMEZ.

Yavuz_58_Viyana
25.11.2005, 20:40
haklisin hemserim bizde burada viyanada Gencilk Derneginde Sivasliar olarak Besiktas macinda toplanip testek verecegiz Dernekde en heycanli maclar sivasin maclari oluyor 3 büyükler VIZ gelir :-)

GeCeVeMaVi58pRf
25.11.2005, 21:16
derneğimize sahip çıkalım diyoruz ama inanın gercekten destek veren 15 kişiyi gecmez ama konusmaya gelince herkes konusur

eren1
25.11.2005, 21:32
SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKES BU TARAFTAR DERNEGINE MİNNET BORÇLU

FASIL-I BAHAR
29.11.2005, 00:04
HERSEY SİVAS İÇİNDİR..

serhankaburcuk
03.12.2005, 15:04

EYVALLAH ABİM SİZLERDE ÇOK BÜYÜKSÜNÜZ...

DJMuRaT
03.12.2005, 15:14
WALLA KİMSENİN KİMSEYE SAHİP ÇIKACAĞI YOK!!!!!SİVASSPOR.COM BİZİM DİYOZ AMA HİÇ Bİ YÖNETİCİ VEYA ADMİN!!!! GİRİPTE ŞU TOPİĞE BİŞEYLER YAZIP TEPKİLERİNİ KOYAMADILAR!!!Bİ YERDEN ÇEKİNİYOLAR MI NEDİR!!!ŞİMDİ BU TOPĞİN SAYFALARCA DOLMASI LAZIMDI...VE BAZI MERCİLERDE TEPKİMİZ DEĞERLENDİRİLEBİLİRDİ...AMA OLMADI..Bİ KAÇ ABİMİZİN DIŞINDA HİÇ KİMSE Bİ ŞEYLER YAZMADI...BAŞKA GEYİK MUHABBETLER OLDUĞU ZAMAN FORUMLAR DOLUYO....ARTIK İCRAAT İSTİYOZ ....

alimuharrem58
03.12.2005, 22:25
HER SEY SIVAS ICIN YAPAN DERNEGE TESEKKURLER YARINDA BIZI EN IYI SEKILDE TEMSIL EDECEKLER

1967_DERNEK_10UR
03.12.2005, 23:03
WALLA KİMSENİN KİMSEYE SAHİP ÇIKACAĞI YOK!!!!!SİVASSPOR.COM BİZİM DİYOZ AMA HİÇ Bİ YÖNETİCİ VEYA ADMİN!!!! GİRİPTE ŞU TOPİĞE BİŞEYLER YAZIP TEPKİLERİNİ KOYAMADILAR!!!Bİ YERDEN ÇEKİNİYOLAR MI NEDİR!!!ŞİMDİ BU TOPĞİN SAYFALARCA DOLMASI LAZIMDI...VE BAZI MERCİLERDE TEPKİMİZ DEĞERLENDİRİLEBİLİRDİ...AMA OLMADI..Bİ KAÇ ABİMİZİN DIŞINDA HİÇ KİMSE Bİ ŞEYLER YAZMADI...BAŞKA GEYİK MUHABBETLER OLDUĞU ZAMAN FORUMLAR DOLUYO....ARTIK İCRAAT İSTİYOZ ....
SEN NE DİYORDUN MURATÇIM...BİZ SANAL SİVASSPOR'LU DEĞİLİZ GERÇEK SİVASSPOR'LUYUZ DİYE...NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ÇOK İYİ ANLIYORUM..

fatih_5834
03.12.2005, 23:19
BUNA DEYINMENIZ IYI OLDU..ARTIK HERKESIN ELINDEN GELDIGI KADAR YARDIMCI OLMASI LAZIM BU DERNEGE..KIMSENIN OLMADIGI COGU MACLARDA YINE 1967 DERNEGI OLUYOR.AMA YONETIMDE BUNU GORMUYOR.BASKA GURUPLARA YAPTIKLARI YARDIM KADAR BILE DESTEK VERMIYORLAR BU DERNEGE .MEGERSEKI HER MACTA 67 VAR.DIGERLERI ISINE GELEN MACA GIDIYORLAR..ARTIK TUM YIGIDOLARIN BUNU GORMESI LAZIM..LUTFEN BIRAZ DAHA DUYARLI OLALIM..YONETIMINDE BUNUN COZUMU ICIN ARTIK BIR YOL BULMALARI LAZIM..SYGLRMLA

fatih_5834
03.12.2005, 23:27
BUNA DEYINMENIZ IYI OLDU..ARTIK HERKESIN ELINDEN GELDIGI KADAR YARDIMCI OLMASI LAZIM BU DERNEGE..KIMSENIN OLMADIGI COGU MACLARDA YINE 1967 DERNEGI OLUYOR.AMA YONETIMDE BUNU GORMUYOR.BASKA GURUPLARA YAPTIKLARI YARDIM KADAR BILE DESTEK VERMIYORLAR BU DERNEGE .MEGERSEKI HER MACTA 67 VAR.DIGERLERI ISINE GELEN MACA GIDIYORLAR..ARTIK TUM YIGIDOLARIN BUNU GORMESI LAZIM..LUTFEN BIRAZ DAHA DUYARLI OLALIM..YONETIMINDE BUNUN COZUMU ICIN ARTIK BIR YOL BULMALARI LAZIM..SYGLRMLA

fatih_5834
03.12.2005, 23:27

serhankaburcuk
07.12.2005, 17:38

Yönetimin bunu görececeği yok canım...

murat_kılıc
07.12.2005, 17:57
DESTEK LAZIM DESTEK LAZIM HADİ ŞŞU BÜYÜKLERİMİZ SESLERİMİZİ DUYURSUNDA BAŞKANA BAŞKAN YARDIMCI OLUR KESİNM

RüStü ElmaS
08.12.2005, 21:55

Resat abi,
yazdiklarina harfinen katiliyorum.

Sivasspor yönetimi acilen, bu taraftar gurubuna sahip cikmali.
Cünkü ellerinden geldikleri kadar fedakarlik yapip, tüm deplasman maclarina gidiyorlar.
Sivassporumuzu sonuna kadar destekliyorlar.
Eger böyle bir dernege sahip cikilmayacaksa, hangi dernege sahip cikilacak?

1967_DERNEK_10UR
08.12.2005, 21:59
YASAL BİR DERNEK VAR ORTADA HER MAÇTA İÇ SAHA DIŞ SAHA FARKETMİYOR DESTEĞİMİZİ VERİYOZ..BİZİ ARTIK KOLPACILAR VE SİNYALCİLERLE AYNI KEFEYE KONMAK İSTEMİYORUZ..

yusuf_07
08.12.2005, 22:34
DERNEK İÇİN Bİ KAMPANYA BAŞLATALIM BÜYÜKLERİMİZ BU İŞİ ORGANİZE ETSİN..BENCE HER İLE O İLDE YAŞAYAN Bİ DERNEK TEMSİLCİSİ ATANSIN O DA O İLDEKİ HEMŞEHRİLERİMİZİ ORGANİZE ETSİN BÖYLECE DEPLASMAN MAÇLARINDA DAHA FAZLA TARAFTARIMIZ OLUR.ÖRNEĞİN ANTALYA DA BU ORGANİZE YAPILIRSA KONYAYA ANKARAYA FALAN DAHA FAZLA TARAFTARLA GİDERİZ.....