Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Yiğidolar Kupa İstiyor


SivasSpor.Com
23.01.2013, 13:05
http://sivasinsesi.com/images/genel/wz25gx2x130033393497485156.JPG

Sivasspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı yeni "Yiğidolar" Sercan Yıldırım, Ümit Kurt ve Hakan Arslan, hedeflerini Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olarak açıkladı.

Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiralanan genç forvet Sercan Yıldırım, kırmızı-beyazlı ekibe başarılar yaşamaya geldiğini belirtti.
Hedefinin takım arkadaşlarıyla birlikte Sivasspor'u üst sıralara taşımak olduğunu söyleyen Yıldırım, "İnşallah, ben de gol veya goller atarım. Galatasaray'a güçlü dönerim" dedi.
Sivas'a yeni geldiğini, 1-2 haftaya kadar hazır olacağını aktaran Sercan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Sonuçta buraya yararlı olmaya geldim. Kupadaki hedefimiz her zaman zirve, orayı zorlayacağız. Kupayı almaya çalışacağız, alacağımıza da inanıyorum. Ligdeki hedefimiz ise üst sıralara tırmanmak, bir sonraki sene Sivasspor'un Avrupa kupalarına katılması için elimizden gelen mücadeleyi vermek."
Genç forvet, kendisi ve kulübünün isteği doğrultusunda transferinin gerçekleştiğini ifade ederek, sezon sonuna kadar kiralık olarak gelmesinin, konsantrasyon açısından herhangi bir dezavantaj oluşturmayacağını vurguladı.

Kendisinin yanı sıra Polonyalı forvet Arkadiusz Piech'in de ara transfer döneminde takıma katıldığını, yine takımda Eneramo gibi kaliteli bir ismin bulunduğunu dile getiren Yıldırım, forvetteki sıkıntıların aşılacağını ve bu mevkide rekabet yaşanacağını belirterek, "İnşallah goller de gelir. Takım olarak mücadele edip gol veya goller atarız" diye konuştu.

"İkinci yarı 10 gol atarsam kendi açımdan iyi olacağını düşünüyorum" diyen Sercan Yıldırım, Galatasaray'da çok fazla rekabet olduğunu, bu nedenle forma şansı bulamadığını kaydetti.

-Ümit Kurt-

Ankaragücü'den transfer edilen stoper Ümit Kurt ise Sivasspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu vurgulayarak, transferinde emeği geçen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a teşekkür etti. Kurt, Sivasspor'un Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de hedefinin olmasının tercihinde etkili olduğunu söyledi.

Her futbolcu gibi kendisinin de Milli Takım formasını giymeyi hayal ettiğini vurgulayan Kurt, "Sivasspor forması altında başarılara imza atmak istiyorum. Türkiye Kupası'nda gruplardayız. İddialı durumdayız. Türkiye Kupası'nı alacak gücümüz var. Takım olarak bunu yapabilecek meziyetlere sahibiz" diye konuştu.

Beklediğinden çok daha iyi bir arkadaşlık ortamıyla karşılaştığını aktaran Kurt, herkesin birbirine saygılı, bağlı ve disiplinli şekilde çalıştığını, bu sayede ortama alışmasının kolay olduğunu ifade etti.

-Hakan Arslan-

Sivasspor'un Samsunspor'dan kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Hakan Arslan da, bir kırmızı-beyazlı takımdan diğerine transfer olduğunu söyledi. Sivasspor gibi büyük bir camiaya geldiği için son derece mutlu olduğunu dile getiren Arslan, üst sıraları hedefleyen bir ekibin başarısı için ter dökeceğini belirtti.

Gerek ligde gerekse kupada hedeflerine adım adım yürüyen bir takıma geldiğini anlatan Arslan, Ziraat Türkiye Kupası'nda sonuna kadar gitmek istediklerini ifade ederek, "Hem ligde hem de kupada hedefe giden bir takımın vazgeçilmezi olmak istiyorum" dedi.

Arslan, takımda arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu, hiç yabancılık hissetmediğini, Sivas'ın soğuğuna da alıştığını bildirdi.

Futbolcunun hedeflerinin hiçbir zaman bitmediğine dikkati çeken Arslan,

"PTT 1. Lig'den Süper Lig'e geldim. Bu yönden şanslı olduğumu düşünüyorum. Öncelikli hedefim ilk 11 oyuncusu olup takımın vazgeçilmezi olmak. Sivasspor'da başarılı olmak istiyorum" ifadelerini kullandı

Mustafa58Ağa
23.01.2013, 13:32
gereksiz yenilgi ve beraberlikler almazsak neden olmasın

58sinan58
23.01.2013, 13:37
yeni yiğdolar avrupaya en kestirme nasıl gidileceğini biliyor

legolass
23.01.2013, 13:39
hele bir gruptan çıkalım. eğer finale kalabilirsek kupayı almasak bile avrupaya gidebilirz. tabiki finalde kiminle karşılaşacağımıza bağlı. fenerbahçe olursa daha iyi olur ligde zaten avrupaya gidecek sıralamayı elde ederler

eyupk
23.01.2013, 15:18
imkansız değil ama herşey çalışmakla oluyor, inşallah gerekli derslere iyi çalışıp kupayı Sivasımıza getirirsiniz.

58 SiVaSıM 58
23.01.2013, 18:47
inşallah çocuklar büyük ihtimalle çıktık gruptan yarı finali atlatırsak sampiyon oluruz !

B.DUMANLI
23.01.2013, 19:15
Riza hocanin genc Ümit´i oynatmamasi demekki Mersin macini düsünmesinden bence .O macda bizim icin cok önem tasiyor.Navratil ve Ümit´in ilk onsekizde olmamasi Mersin macinin öneminide ortaya cikarmis oldu.Hakan bugün golünü atti, darisi Sercan´in basina.Cok gayretli oynuyor diger haftalarda dahada iyi olacaktir.

dedebali58
23.01.2013, 21:41
kupaya biradım daha yaklaştık neden olmasın,oyuncularımız ve taraftarımız in ansa buiş kolay.mersinde sercanda gollerini atmaya başlarsa değmeyin keyfimize 6 puanlık maçlarımızdan biri.

B.DUMANLI
23.01.2013, 21:48
Fenerbahce´nin Bursa´yi yenmesi , Bursa ile aramizdaki puan farkini degistirmedi.Önemli olan bu dört puanlik farki ,rakibe kaptirmamak.Aslinda biz haftaya Fenerbahce´yi Sivas´da yenersek biz tur atliyoruz ve bu guruptan cikmamiz garanti oluyor.Fenerbahce bugünki galibiyetle resmen tur atladi.Lige önem vereceklerinden Sivas´a yedek agirlikli olarak geleceklerini umuyorum.Bu durumdada Sivas Fenerbahce´yi rahat yener.Bu guruptan ikinci olarak cikarsak yari finalde ,öbür gurubun lideri ile eslesecegiz.Oda Trabzonspor olacak.Bu saatden sonra Avrupa´da var olmak istiyorsak ,rakiplerimizi yenmek zorundayiz.
Bu güc ve potansiyel takimda mevcut.

engin2609
23.01.2013, 21:56
puan farkı 3 haftaya fenerden 1 puan evimizde alsak bize tur atlatıcak ki rıza hoca bunu bılerek ilk 11 ile çıkması lazım trabzonu yendıgımız an fenerde eskisehir-antalyayı yendigi zaman uefa dayız bunu bilincine varılmalı bir an önce !!!

nightmare58
23.01.2013, 22:20
İnşallah alırız o kupayı

Poyrazcan
24.01.2013, 02:10
BU GALİBİYET KİMSEYİ YANILTMASIN!
FORVETTE SON VURUŞLARDAKİ BECERİKSİZLİK HALA DEVAM EDİYOR. BİR FARKLI ÖNE GEÇİNCE GERİYE YASLANMAK, GOL POZİSYONLARINI CÖMERTÇE HARCAMAK; ANLAŞILAN TRABZON'DAKİ MAÇTA YENİLEN SON DAKİKA GOLÜNDEN DERS ÇIKARILMAMIŞ...
DEFANS HATASINDAN GOLDE CABASI...
ORTA SAHAYA SÖYLEYECEK BİRŞEY YOK.
HERŞEYE RAĞMEN UMUTLUYUM. İKİ-ÜÇ HAFTAYA KADAR UMARIM DÜZELİRİZ.

Ferhat06
24.01.2013, 09:23
Üst tura çıkmak için FB veya Bursayı yenmemiz lazım.

OzkanBaskan
24.01.2013, 09:28
Kupadaki akibet fener maçında belli olur eğer burada galip gelemezsek Bursa'dan çıkamayız bence kazanıp işi bitirmemiz gerekiyor fikstür mükemmeldi ancak trabzondaki beraberlik işleri bozdu inş kupada devam ederiz

kaplanlı
27.01.2013, 13:43
türkiye kupasını alabiliriz.bunu başarmak zor ama imkansız değil.takıma yapılan takviyelerle beraber dahada güçlendik.taraftarlar olarak buna inanarak takıma destek vermemiz lazım.