Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor’un Başarısı İçin Mücadele Edeceğim

yerliturkuaz
26.01.2013, 10:56
http://www.sivasspor.tk/resimler/Arkadiusz_Piech5.jpg

Sivassporumuzun ara transfer döneminde renklerine kattığı Polonyalı santraforumuz Arkadiusz Piech, Sivassporumuza gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, takımımızın başarısı için mücadele edeceğini ifade etti. Sivassporumuzun, Polonya Ligi takımlarından Ruch Chorzow’dan renklerine kattığı 27 yaşındaki golcü oyuncumuz takımımızla birlikte çalışmalara başladı. Bonservis ve lisans işlemlerinin tamamlanmasının ardından rahat bir nefes alan Piech transferi ile ilgili ilk düşüncelerini [...]

Sivassporumuzun ara transfer döneminde renklerine kattığı Polonyalı santraforumuz Arkadiusz Piech, Sivassporumuza gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, takımımızın başarısı için mücadele edeceğini ifade etti.

Sivassporumuzun, Polonya Ligi takımlarından Ruch Chorzow’dan renklerine kattığı 27 yaşındaki golcü oyuncumuz takımımızla birlikte çalışmalara başladı. Bonservis ve lisans işlemlerinin tamamlanmasının ardından rahat bir nefes alan Piech transferi ile ilgili ilk düşüncelerini Sivas’ın Sesi gazetesiyle paylaştı.

Takımımızın dünkü idmanı öncesinde değerlendirmede bulunan Polonyalı santraforumuz, Sivassporumuzda olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi:
“Öncelikle transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten bu takımda olmaktan çok sevinçliyim. Özellikle benim hemşerim olan Kamil Grosicki’nin burada olması benim için ayrı bir mutluluk. İnşallah takımıma hayırlı olurum. Herkes benden memnun kalır. Gerçekten çok ağır ve gerektiği gibi çalışarak kadroda olmak tek amacım. Takımıma en iyi şeyleri katmak istiyorum. Gerek sahada, gerekse antrenmanlarda elimden gelen her şeyin en iyisini Sivasspor’un başarısı için göstereceğim”

Mustafa58Ağa
26.01.2013, 11:02
haydi hayırlısı

B.DUMANLI
26.01.2013, 11:26
Grosicki´nin bu transferde mutlaka etkisi olmustur.Bu transfer olayi her ikisi icinde bir moral kaynagi olacaktir.Piech´in ilk onbirde olmasi Grosicki´ye baska bir güc verecektir.
Piech´in takimimiza katkisi büyük olacaktir.Birde Hamdallah´i Sivasspor´a katabilirsek o vakit herkesin özledigi Sivasspor´u kurmus olacagiz.Ümit ,Hakan ve Ziya gelecek sezon Sivasspor´un 3 banko oyuncusu olacak zaten.

Kim ne derse desin Sivasspor bu ligde kalir.Takimimiz gelecek vaad eden bir takim olmak üzere.
Bizim bu yil gayemiz TÜRKIYE KUPASINI SIVAS´A getirmek.

Bunu gerceklestirmek Hamdallah transferinede bagli.Bakalim yönetim bu transferi gerceklestirebilecekmi,bizleri sevindirebilecekmi?

58 SiVaSıM 58
26.01.2013, 11:39
haydi bakalım piech grosickiyle iyi bi ikili olursun inşallah hem onu geri döndürürsün hemde sen patlama yapar şu kupayı bize getirirsiniz

Külhan
26.01.2013, 16:11
sivasimiza hayirliolsun bizi tercih ettiginden dolayi kendisini kutluyorum ve sihatli ve saglicakli bir hayat diliyorum.

mucahit5884
26.01.2013, 20:37
Yarın Mersin’de son derece önemli bir maça çıkacak olan Sivasspor süpriz bir 18’le bu şehre gitti.
Kırmızı-Beyazlı takımın son transferi Polonyalı Arkadiusz Piech yarın oynanacak olan maçın 18 kişilik kadrosunda yer alırken,Grosicki ve Rajnoch Mersin’e götürülmedi.
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Rajnoch’u 1461 Trabzon maçı sırasında yaptığı davranışlar nedeniyle,Grosicki’yide Gaziantep maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedenmiyle kadroya almadığı öğrenildi.

ihtiyar yiğido
27.01.2013, 08:53
Hayırlısıyla galibiyetle dönsünler ve biz yiğidoları sevindirsinler kupadada feneri yensinler yolunuz açık olsun yiğidolar

dedebali58
27.01.2013, 09:21
kupaya çok yakınız bursa ve muhtemelen ts yi yendiğimizde final oynarız.bence mutlu sona yaklaştık sivassporumuz için hayırlısı olur inşallah

Ferhat06
27.01.2013, 09:23
Piech bugün mutlaka oynar ama 45 ama yarım saat.Onun girmesiyle taşlar yerine oturacak inşallah.Reboundları değerlendirecek, cezasahası içinde hareketli bir adam büyük ihtiyaçtı.