Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor FB'ye Odaklandı
SivasSpor.Com 28.01.2013, 12:22 http://cdn.sporx.com/img/3/2013/20130120-154438_svs15_2022757.jpg
Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'na yenilen Sivasspor, Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası ve ligde yapacağı maçlara odaklandı. Ligde deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na 3-0 mağlup olan ve sezonun en farklı yenilgisini alan kırmızı-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupasın'da ve ligde Fenerbahçe ile iki önemli maça çıkacak.
Ziraat Türkiye Kupasın'da (A) Grubu'nda mücadele eden ve geride kalan 4 maçta topladığı 7 puanla grupta iddialı konumda bulunan Sivassspor, çarşamba günü Fenerbahçe'yi konuk edecek. Kırmızı-beyazlılar, gruptan çıkmayı garantileyen güçlü rakibini yenerek, taraftarına kupada yarı final sevinci yaşatmak istiyor.
Sivasspor, bu maçtan 4 gün sonra 3 Şubat Pazar günü ligde rakibine konuk olacak.
Mustafa58Ağa 28.01.2013, 12:23 bu maçtan korkuyorum eğer takım ruhu bozuk olursa yenemeyiz
Yusuf Çevik 28.01.2013, 12:28 Bu hafta içi ve diğer haftaya çok önemli maçlar oynuyacağız,ligde yenildik bir darbe aldık ancak,toparlanıp daha dikkatli olmalıyız.
Fenerbahçe`yi yenecek gücümüz var.Galibiyet aldığımız takdirde Sivasspor`a ilaç gibi gelecektir.
Rallim58 28.01.2013, 12:29 Bu İT'den (İstanbul Takımlarından), her iki karşılaşmadan da galip gelmek zorunluluğumuz var. Bu zorunluluğun sorumluluğu, yönetimden, teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına hepimize ait olduğu bilincinde olmalıyız.
Sivas'ımın bu iki karşılaşmadan da puanlar alacağına inanıyorum, tek şartla; Uğur'un dinlendirilmesi, Kadir'in dikkatlerinin çekilmesi ile ancak mümkün olabilir.
Bu takımı yenmemiz şart.Gururumuz için,onurumuz için şart.Şart oğlu şart.
58_babacan_58 28.01.2013, 12:39 Yemişim kupasını şu saatten sonra ben sadece ligi düşünüyorum..
Kupa maçına çok önem vermiyorum ama deplasmanda Fb ile oynayacağımız lig maçında en az 1 puan almamız lazım gelecek. Ayrıca Trabzon maçından da 3 puan gerekecek. Eğer 4 puanı toplarsak o zaman az da olsa rahat nefes alırız.
legolass 28.01.2013, 12:50 Rıza çalımbayın kredisi tükeniyor
58sinan58 28.01.2013, 12:52 fb den puan yada puanlar almamız için hocanın bize her maç saç baş yolduran kazmaları takımdan kesmesi lazım
sivasfutbol 28.01.2013, 13:03 en az 3 tanede bu maçta yeriz
Rıza hoca genelde maç sonrasında şunu yapamadık bunu yapamadık pozisyonları değerlendiremedik vs dedi durdu,Ben buradan şunu anladım futbolcuların bir çoğu Rıza hocayı dinlemiyor sahaya çıkınca kendi bildiğini okuyor.
Başkan olaya biran önce el koymalı FB maçı öncesi takımı toplayıp ayağınızı denk alın demesi gerek bu takım buralara kolay gelmedi kolayda gitmemeli, Sivasspor kimsenin babasının çiftliği değil oynasamda olur oynamasamda olur puan alsamda olur almasamda olur diye düşünen futbolcuların gözünün yaşına bakmayacaksın..Hertürlü imkan var paranızıda alıyorsunuz ozaman derdiniz ne sizin.? Bu takım değilmiydi istediği zaman istediği gibi oynayan şimdi değişen ne.???
sebasteia 28.01.2013, 13:14 bu saatten sonra kupa maçına 17-18 yaşındaki gençler ve takım kaptanları olarak da uğur veya hayrettin çıksın. kupaya harcayacak enerjimiz yok...
Bu oyunla feneri yenemeyiz. Ne kupada ne ligde .
Uğur kavuk pedriel Kadir bunlar kadro dışı bırakılmalı yerlerine transfer yapılmalı . Yönetim borç yok diye övünüyor o zaman transfer yapılsın madem borç yok!!
Yenecegiz baska care yok kendi isimizi kendimiz yapacaz yoksa son macda bursa nede olsa tehlikeli olacaktir en iyisi al bu maci sonra rahatla en azindan o macda yedek cikarsak belki eni arkadaslari deneriz....
poolat58 28.01.2013, 13:51 rıza hoca futbolcuları ile kavga edip kadrodışı bırakmayı kesip de işine bakarsa as kadromuzla(mersindeki kesinlikle değil) çıkarsak yeneriz.
Borjan-murat akça-Rajnoh-navratil-ziya-adem-mehmet nas-atif-erman-piech-eneramo yada piech forvet grosicki sola.. Kadromuz bu olmali. Ugur kavugun yerine murat akca oynamali
A.Turan Korkmaz 28.01.2013, 14:03 FB, yenilmeyecek takım değil. Son maçlarında Gaziantepspor'u tesadüf gollerle yendiler. Gaziantepspor iyi oynayamadı. Yalnız,Sivasporumuzun da şu anki halinin Gaziantepspordan pek farkı yok.
Defansta Navratil,üç günde bir maç yapmaktan sürmenaj oldu ama alternatifsiz. Yanına Ümit dışında koyabileceğiniz Murat da Rajnoch da formsuz. Solda Ziya Mersin maçında hatalar yaptı,FBye karşı muhtemelen Hayrettin çıkacaksa da o da bomba. Uğur sağbekte ısrarla oynatılır ve hatalar yaparsa taraftarla diyaloğun ne olacağı bilinmez. Bu futbolcumuzu da tamamen kaybetmeyelim. Orta sahada Kadir ve Erman sezon başından beri istikrar tutturamadılar. Hakan ve Adem denenebilir yerlerine.
İlerde Eneramo bir devre oynatılmalı. Pedriel asla artık kanat oynatılmamalı,Eneramo'ya alternatif oyuna girmeli. FB maç kadromuz:
Borjan,Navratil,Ümit,Hayrettin ,Erhan,Adem,Hakan,Atıf,Kamil,E neramo,Mehmet Nas(Arkadius birer devre) şeklinde olabilir. Bir devre 4-5-1 ,bir devre 4-4-2 düzeninde geçebilir. Eneramo yorulunca yerine Pedriel,Atıf veya Kamil'in yerine de Kadir veya Erman girebilir sonradan. Takımımızda doğru rotasyon tedbirleri alınmalı ama yedek oyuncular da kendilerini hazır ve formda tutmalı ki hoca rahat edebilsin.
Bu ruhsuzlardan bir şey olmaz yönetim bırakmış sivassporu istanbuldan gelen bile yok buraya rıza hoca adam almıyorlar diye şikayet edeçeğine istifasını sunsun yönetime eğer adam alınmıyorsa. Biz buliğe nasıl çıktık haberleri yokmu uğur kavuk, kadir.erman neredeler beleşci yönetim son gün amatör liğinden alırlar bir iki tane hakkımı helal etmiyorum bunlara
Sivasspor Fenerbahçe'ye Hazırlanıyor
Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Mersin İdmanyurdu deplasmanından 3-0 mağlup olan Sivasspor, teknik direktör Çalımbay nezaretinde bir çalışma yaptı. Kırmızı beyazlı ekip, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı. Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Eneramo, Uğur Kavuk ve Aatif katılmadı.
Mersin İdmanyurdu maçını değerlendiren Rıza Çalımbay, "İstediğimiz oyunu oynayamadık. İlk başta kötü bir gol yedik. Daha sonra bana göre haksız bir penaltıdan ikinci golü yedik. Uğur'un sakatlanması da bizim için bir dezavantaj oldu. Yani hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi. Kupa karşılaşmalarını da değerlendiren Rıza Çalımbay, şunları söyledi:
"DÖNÜM MAÇLARI"
"2 günde bir maç oynuyoruz. Kupada oynayan takımlara baktığımızda hepsinin sıkıntı yaşadığını görüyoruz. Trabzonspor olsun, Medical Park Antalyaspor olsun, Bursaspor olsun, biz olalım. Fenerbahçe kadro zenginliği nedeniyle biraz daha rahat. Yani bütün takımlar sıkıntı yaşıyor. Kadron dar olduğu için oyuncunu 2 maçta 90 dakika oynatmak zorunda kalıyorsun ve istediğin verimi alamıyorsun. Ama bu hafta Fenerbahçe maçında sonra normal bir düzene gireceğiz. Takım daha derli toplu olacak. Çünkü antrenmana yapmadan maçlara çıktığımız oluyor. Antrenman yapamıyoruz."
Hafta içi kupada hafta sonu lig maçında karşılacakları Fenerbahçe maçlarına da değinen Çalımbay, bu konuda şöyle konuştu:
"Önemli olan bu 2 Fenerbahçe maçını çok iyi şekilde atlatmak. Kupada iyi bir yere geldik. Fenerbahçe maçı da bizim için dönüm maçı. İnşallah iyi bir netice ile bitirip kupada yolumuza devam edeceğiz. Hafta sonu oynayacağımız lig maçı da bizim için çok çok önemli. İnşallah bir aksilik olmadan, sakatlık olmadan 2 maçı da atlatacağız."
TRANSFER YAPACAĞIZ
Çalımbay, 1-2 transfer daha yapmayı planladıklarını belirtirken de, "Seyrettiğimiz oyuncuları alamadık. Aldıklarımızı da zamanında alamadık. Geçen gün Sercan ile konuştum 1,5 yıl içinde 1-2 tane maç oynamış, başka hiç bir maçı yok. Arkadaşlarımız hazır değiller, zamana ihtiyaçları var. Belki 1-2 oyuncu daha alırsak hiç bir sıkıntımız kalmayacak" dedi.
PİECH İDDİALI
Sivasspor'un geçtiğimiz hafta Polonya'dan transfer ettiği 27 yaşındaki forvet oyuncusu Arkadiusz Piech ise iddialı konuşurken şunları söyledi:
"Oynadığım ilk maçta yenilgi, benim için çok üzücü oldu. İlk maçımızda yenmeyi ümit ederdim. Önümüzde bir kupa maçı var, bunun kolay olmayacağı kesin. Fakat en büyük artımız maçın burada olması. Ben her zaman yüzde 100 hazırım. Şu anki tek amacımız önümüzdeki maçı kazanmak."
Yurt dışında seyredilen oyuncular alınmadı onun yerine 1,5yildir yatan Sercan alındı . Abi hazır olmayan adamı ne diye alıyorsunuz . Sercan hazır olana kadar lig biter. Yönetim paraya koyabilseydi yurt dışında seyredilen oyuncular alinabilirdi. Bu beleşçi transfer politikası Sivasspor'u ancak PTT 1.lige götürür . Yönetim bu kötü huyundan bir an önce vazgeçmeli . Vazgeçmiyorsa istifa etmeli!!!
tekdoktirin 28.01.2013, 15:28 odak felan çıkın adamgibi oynayın
58Sivaslilar 28.01.2013, 15:54 sayin riza hoca güvendigin en iyi adamlari bastan sahaya sür ne hünerleri varsa göstersinler gool atabilirlerse üstüne yatmaga calis yok atamazlarsa zaten sonrada atamaz ondan sonra ssporun durumu kelalinin bagina döner cünkü göz dolduran transfer yapilmadi kale ölü defans ölü forvert diye birsey yok
58Sivaslilar 28.01.2013, 16:01 Bekle bekle neyi bekleyelim son siradakilerle aramizda puan farki kalmadi (messinin gelip sivssporu kurtarmasinimi bekliyorsun) sercani transfer yaptin fakat foruma girene kadar lig zaten biter sivassporun acil cözüme ihtiyaci var yoksa bizi kimse düsmekten kurtaramaz
alaattin 5858 28.01.2013, 16:20 bizim takım zoru sever futbolcular maç seçiyor zor maçlara daha iyi konsantre oluyoruz.önümüzdeki 5 maçta enaz 7 puan alırız
MEVLUTHOCAOGLU 28.01.2013, 16:54 Sivasspor Kupa Maçına Odaklandı
Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Sivasspor, Fenerbahçe ile Çarşamba günü oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Teknik direktör Rıza Çalımbay gözetiminde gerçekleştirilen idmanda Mersin İdmanyurdu maçında forma giyen oyuncular takımdan ayrı çalışırken, diğer oyuncular ise düz koşu ve taktik ağırlıklı çalıştı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mersin İdmanyurdu maçıyla ilgili olarak, "İstediğimiz oyunu oynayamadık ama gole kadar biz iyi gidiyorduk. Yine kötü bir gol yedik. Her zamanki gibi yemememiz gereken bir goldü, kötü bir gol yedik. Sonra bize göre, haksız bir penaltıdan dolayı da 2-0 oldu. İkinci yarıda her türlü riske girdik, elimizdeki kadrodan yararlanabileceğimiz düzeyde. Uğur'un sakatlanması dezavantaj oldu. Çünkü onun yerine orta sahadan bir arkadaşımızı kaydırmak zorunda kaldık. Her türlü aksilik oldu, istediğimiz oyunu da oynayamadık o gollerden sonra. Yediğimiz goller ve istediğimiz şeyleri yapamadığımızdan dolayı hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık" diye konuştu.
Çalımbay, kupada ve ligde oynayacakları Fenerbahçe maçları içinse şunları söyledi:
"Bu iki tane Fenerbahçe maçını çok iyi bir şekilde atlatmalıyız. Önceliğimiz kupamız çünkü kupada iyi bir yere geldik. Fenerbahçe maçı da dönüm maçı, her şey bizim elimizde. İnşallah iyi bir neticeyle bitirirsek orada da yolumuza devam edeceğiz ama hafta sonu oynayacağımız lig maçı da bizim için çok çok önemli. Şimdi mecbur bazılarını dinlendirmek gerekiyor, bazılarını oynatmak gerekiyor. İnşallah bir aksilik çıkmadan, sakatlık çıkmadan iki maçı da atlatacağız"
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in istifalarına da değinen Çalımbay, "Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Yani futbol çok enteresandır, istediğin zaman istediğin şeyler iyi gitmez, istediğin hava olmayabilir veya ne kadar uğraşsan da bazen olmuyor. Futbol şansın da bazen yanında olmuyor. İşin açıkçası bir örnek vereyim geçen sene Antalyaspor takımı küme düşüyordu, eğer biz Samsun'u yenmeseydik. Şu anda Antalyaspor takımı üçüncü, dördüncü. Yani orada Mehmet Hoca gönderilseydi, belki bu şey olmayacaktı. Yani bu bir hava meselesi, bazen çok iyi bir hava olur, bazen istedikleriniz olmuyor. Yani bunlar futbolun içinde olan şeyler, önemli olan iyi bir şekilde ayrılmak" ifadelerini kullandı.
Son olarak transfer konusuna değinen Rıza Çalımbay, "Transfere son noktayı koymadık. İşin açıkçası şu seyrettiğimiz oyuncuları alamadık. Sercan ve Arek'i aldık ama Arek'i biz lig maçlarında görebiliyoruz. Mersin maçında oynattık. Sercan geçen maç oynadı. Sercan'la konuştuğumuz zaman son 1.5 yılda bir, iki tane maç dışında maç oynamamış. Arkadaşlarımız hazır değil, zamana ihtiyaçları var. Sercan'ın da Arek'in de. Karar yönetimin, belki bir tane iki tane oyuncu alabilirsek o zaman hiçbir sıkıntımız kalmayacak. Eğer kupada da yolumuza devam edersek, kesinlikle almamız gerekiyor. Çünkü, ondan sonra daha da zorlaşıyor. İnşallah buradan çıkarsak rakibimiz daha da güçlü bir takım olacak. Daha iyi şekilde motive etmen gerekiyor, motive olman gerekiyor. Daha çok mücadele etmen gerekiyor, daha çok orayı düşünmen gerekiyor. Çünkü final oynayacaksın ondan sonra. Yani inşallah yeni oyuncular alırız diye düşünüyoruz ama tabi karar yönetimin" dedi. - SİVAS (İhlas Haber Ajansı) 16 dakika önce.. [4284210]
ahmet ali 28.01.2013, 17:22 Transferin bitmesine 2 gün kalmış bizim teknik adam hala bir iki oyuncu almaktan bahsediyor..
sanki ligde herşey iyi gidiyor,düşme tehlikesi yok Kupada final oynamaktan konuşuyor...
Kupayı bırakın ..Lige bakın.... Takımı düşürüyorsun sayın Çalımbay..Lige odaklan..En azından Trabzon maçından 3 puan al....Bunun için çalış....
Sercanla konuştum son 1,5 yılda iki maç oynamış diyorsun...Sercan'ı alırken bunu bilmiyor muydun?? Herkesin bildiği bir şeyi nasıl bilemezsin de Sercan'la konuştuğunda öğrenip şaşırırsın???
Sivasspor kimlerle yola devam ediyor???
59yigido58 28.01.2013, 17:29 bu takımdanda bu hocadanda bir cacık olmaz allah sonumuzu hayır etsin
karşıyakalı 28.01.2013, 17:32 bırakın kupayı falan hayal kurmayın ligde kalalım yeter.bu takım şu an ligin en kötü top oynayan takımı gerisi hikeye kardeşim
58MySouL 28.01.2013, 17:46 4 hafta kimse puan beklemesin.demir atarız ligin dibine bu 4 hafta sonunda.Sonrada CIRMALA ki cıkasın yukarı.kimse taraftara söz söylemesin.takim futbol oynuyormu ki taraftar maça gelsin.:mad:
58MySouL 28.01.2013, 17:47 bırakın kupayı falan hayal kurmayın ligde kalalım yeter.bu takım şu an ligin en kötü top oynayan takımı gerisi hikeye kardeşim
ağzını seveyim dayı vallaha dogru söylüyorsun. ;)
Champion_58 28.01.2013, 17:49 SİVASSPORDA EN BÜYÜK SORUN ORTASAHANIN DÜZENSİZLİĞİDİR..
ölçülü top atamayan ortasaha, forvet hattının gol şansını sıfıra indirmektedir.
ileride top indirip kimseyi etrafında göremeyen eneramo artık bıkmış bu işten belli çünkü tek forvet oynatan rıza hoca desteklemeyi unutmuştur oraları..:mad:her ne düşünüyorsa forvetin yalnızlığını çözemediği kesindir.
örneğin kaç zaman önce ara pas yapıp gol attığımızı hatırlayamaz olduk ..:confused:
zaten artık ters top yapamayan bir takım haline geldik.
eli havada ters kanattaki adamımız boşta duruken erman yada kadir ,yaklaşık 5-6 oyuncunun kümelendiği sıkışık yerlere karambole top atmayı zevk haline getirmişler resmen..:mad: sonuç hep taca giden atak..
tac atışlarımız bile amatörce resmen ,orta sahayı bırakıp çizgidekinin kafaya top atılır aşırtılır aşırtılır auta gidene kadar hemde..bunda ısrar edilmesi nasıl bişeydir çözen varsa anlatsın bi zahmet..:confused:geniş oynamak dururken neden zor ediyoruz gerçekten anlayamıyorum ..:mad:
e bu anlayışın sonucunda tabi tek yol kalıyor kanatlar
kanatlara gereğinden fazla zor etsekte ,çok değil koca maçta üç tane bile isbetli orta kesemiyoruz forvetlerimize ..:mad: ne hikmetse sıfıra inen dışarıya top çıkaramıyor..:rolleyes:
defansif anlayışı kemikleşmiş orta sahadanda , ileriye yada aralara top atan kimse yok varsa biz neden göremiyoruz açıklasın biri..:confused:
kadirin topu gevelerken kaptırdığı kaç pozisyon kalemizde gol oldu baktınızmı hiç?
defansı zora sokmaktan,kafayı gömüp çalım yapmaktan boştaki adamı göremiyor ki adam..:mad:5 metreye atamadığı pası rakip girip alıyor aradan
aldığı topu bukadar kolay teslim eden başka takım yok yani anlaycaanız !!:mad:
oyunu sahaya yayamıyoruz ki kontrollü atak yapalım..anca şişirme top çıkıyor ortasahadan ...kısacası göbekten oyun yönlendiremeyen bir ortasaha görünümünden kurtulamıyoruz...:mad::mad::ma d:
yaptığımız tek iş kanatlardan gelmek onu da beceremiyoruz:mad::mad::mad:
sağ kanatta ;
pedriel 5 topun 4ünü eziyor,uğur bindirme yapınca bizim forvetler yerine kale arkasına yada taca kesiyor topu yalansa söylesin biri...:rolleyes:
bi adam bir maçta ;18 kenarına inmişken maç boyunca 3 tane orta yapamazsa aldığı paranın hakkını veriyor denirmi acaba sorarım kendisine ve teknik ekibe...:confused::mad:
sol kanatta;
zaten atıf olmazsa hareketler belli top grosickiye verilir ziya yanından kacar ama yeterince çalışmadıklarından anlaşamayıp rakibe teslim ederler gelen topların yarısını ...:rolleyes:
ikili olarak asla bişey yapmazlar ya ziya girer zor eder sıfıra ortayı yapamaz veya rakibe nişanlar ,yada grosicki 18 önünde sağına çeker kız gibi vurur kaleye...ilk geldiğinde galatasaray defansını hallaç pamuğu gibi atan grosicki rıza hocanın kısırve kaos dolu oyun anlayışını terketmemesinden dolayı resmen küstürülmüştür oyuna çünkü.....:mad:
4 EYLÜLE GELİPTE SÜREKLİ BUNLARI İZLEMEKTEN EZBERLEDİM TAKIMI
RAKİPLERDE EZBERLEMİŞ BELLİ... 6 MAÇTA 1 GALİBİYET ALABİLMİŞİZ...::mad:
TARAFTAR OLARAK BU RUHSUZ VE EZİK OYUN ANLAYIŞINDAN BIKTIĞIMI
,GEREKLİ MOTİVASYON VE OYUN İSTEĞİNİN FUTBOLCULARA YANSIYACAĞI VE
SİVASSPORA YAKIŞIR MÜCADELECİ FUTBOL AKLININ ÖN PLANDA TUTULDUĞU , COŞKULU MAÇLAR İZLEMEYİ ARZU ETTİĞİMİ TEKNİK EKİBE BİLDİRİR GEREĞİNİ YAPMALARININ ŞART OLDUĞUNU HATIRLATIRIM...
YİĞİDOYA İSYAN ETTİRMEYİN..
ressam58 28.01.2013, 17:58 yenildik diye yaktınız ortalığı.....taraftar bu günde destek olacak KÖSTEK DEĞİL...ben yeneceğiz inşallah diyorum.herkesin kötü günü olur arada bir..HER GECENİN SABAHI VAR HER ACININ DA MUTLULUĞA DÖNÜŞÜ VAR.......unutmayalım.HER ZAMAN YİĞİDOLAR................
B.DUMANLI 28.01.2013, 18:10 Fenerbahce´yi kupada yenip ,lige dönecegiz.Bursa kupa macina yedeklerle gidecegiz.O süre zarfina kadar vites büyütüp ligde kalmak adina puanlari alacagiz.Sonra tekrar kupaya dönecegiz taki kupayi Sivas´a getirene kadar....
sivaslımuho2 28.01.2013, 18:20 Bence rıza hoca kupaya verdıgı önemı lıge verse herşey çok daha guzel olur.mesela Aatif kupa macında oynadı ve sakatlandı Aatif gibi banko 11 oynayan oyuncuların dınlendırılıp bıraz daha az forma şansı bulan oyuncuların ve form dusuklugu yasayan oyuncuların oynatılması gerektıgıne ınanıyorum... :mad:
58Sivaslilar 28.01.2013, 20:13 Lig tv de SIVASPOR maclarini izlemege korkuyoruz yahu kimlere nasil yenilecegiz diye
ligin su anda en basiretsiz takimiyiz dogru dürüs transfer yok oyunda yok perdiyelle ugur kavuga kalan takimdan ne beklenir eski hamam eski tas kac mactir dogru dürüs puan yok peki ligse nasil kalinacak kardesim bu isler lafla hakemle ugrasmakla olmuyor icrat icrat yooooooooooooook
selimdelen 28.01.2013, 20:21 SİVASSPORDA EN BÜYÜK SORUN ORTASAHANIN DÜZENSİZLİĞİDİR..
ölçülü top atamayan ortasaha, forvet hattının gol şansını sıfıra indirmektedir.
ileride top indirip kimseyi etrafında göremeyen eneramo artık bıkmış bu işten belli çünkü tek forvet oynatan rıza hoca desteklemeyi unutmuştur oraları..:mad:her ne düşünüyorsa forvetin yalnızlığını çözemediği kesindir.
örneğin kaç zaman önce ara pas yapıp gol attığımızı hatırlayamaz olduk ..:confused:
zaten artık ters top yapamayan bir takım haline geldik.
eli havada ters kanattaki adamımız boşta duruken erman yada kadir ,yaklaşık 5-6 oyuncunun kümelendiği sıkışık yerlere karambole top atmayı zevk haline getirmişler resmen..:mad: sonuç hep taca giden atak..
tac atışlarımız bile amatörce resmen ,orta sahayı bırakıp çizgidekinin kafaya top atılır aşırtılır aşırtılır auta gidene kadar hemde..bunda ısrar edilmesi nasıl bişeydir çözen varsa anlatsın bi zahmet..:confused:geniş oynamak dururken neden zor ediyoruz gerçekten anlayamıyorum ..:mad:
e bu anlayışın sonucunda tabi tek yol kalıyor kanatlar
kanatlara gereğinden fazla zor etsekte ,çok değil koca maçta üç tane bile isbetli orta kesemiyoruz forvetlerimize ..:mad: ne hikmetse sıfıra inen dışarıya top çıkaramıyor..:rolleyes:
defansif anlayışı kemikleşmiş orta sahadanda , ileriye yada aralara top atan kimse yok varsa biz neden göremiyoruz açıklasın biri..:confused:
kadirin topu gevelerken kaptırdığı kaç pozisyon kalemizde gol oldu baktınızmı hiç?
defansı zora sokmaktan,kafayı gömüp çalım yapmaktan boştaki adamı göremiyor ki adam..:mad:5 metreye atamadığı pası rakip girip alıyor aradan
aldığı topu bukadar kolay teslim eden başka takım yok yani anlaycaanız !!:mad:
oyunu sahaya yayamıyoruz ki kontrollü atak yapalım..anca şişirme top çıkıyor ortasahadan ...kısacası göbekten oyun yönlendiremeyen bir ortasaha görünümünden kurtulamıyoruz...:mad::mad::ma d:
yaptığımız tek iş kanatlardan gelmek onu da beceremiyoruz:mad::mad::mad:
sağ kanatta ;
pedriel 5 topun 4ünü eziyor,uğur bindirme yapınca bizim forvetler yerine kale arkasına yada taca kesiyor topu yalansa söylesin biri...:rolleyes:
bi adam bir maçta ;18 kenarına inmişken maç boyunca 3 tane orta yapamazsa aldığı paranın hakkını veriyor denirmi acaba sorarım kendisine ve teknik ekibe...:confused::mad:
sol kanatta;
zaten atıf olmazsa hareketler belli top grosickiye verilir ziya yanından kacar ama yeterince çalışmadıklarından anlaşamayıp rakibe teslim ederler gelen topların yarısını ...:rolleyes:
ikili olarak asla bişey yapmazlar ya ziya girer zor eder sıfıra ortayı yapamaz veya rakibe nişanlar ,yada grosicki 18 önünde sağına çeker kız gibi vurur kaleye...ilk geldiğinde galatasaray defansını hallaç pamuğu gibi atan grosicki rıza hocanın kısırve kaos dolu oyun anlayışını terketmemesinden dolayı resmen küstürülmüştür oyuna çünkü.....:mad:
4 EYLÜLE GELİPTE SÜREKLİ BUNLARI İZLEMEKTEN EZBERLEDİM TAKIMI
RAKİPLERDE EZBERLEMİŞ BELLİ... 6 MAÇTA 1 GALİBİYET ALABİLMİŞİZ...::mad:
TARAFTAR OLARAK BU RUHSUZ VE EZİK OYUN ANLAYIŞINDAN BIKTIĞIMI
,GEREKLİ MOTİVASYON VE OYUN İSTEĞİNİN FUTBOLCULARA YANSIYACAĞI VE
SİVASSPORA YAKIŞIR MÜCADELECİ FUTBOL AKLININ ÖN PLANDA TUTULDUĞU , COŞKULU MAÇLAR İZLEMEYİ ARZU ETTİĞİMİ TEKNİK EKİBE BİLDİRİR GEREĞİNİ YAPMALARININ ŞART OLDUĞUNU HATIRLATIRIM...
YİĞİDOYA İSYAN ETTİRMEYİN..
butun tesbıtler tam anlamı ıle cuk oturmus ne guzel anlatmısın sanki her zaman izlediğim
Murat ARICI 28.01.2013, 20:23 bu moralle bu futbolla feneri yenemeyiz.. :(
OzkanBaskan 28.01.2013, 20:32 Yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak Fenerbahçe eğer bu maçtan da adam akıllı bir skor alıp galibiyet alamazsak rıza hoca için sular artık ısınmış olacak ve kredii bu maçta tükenmiş olacak umarım kupa da biraz olsun güzel futbol oynatır da hayallerimiz suya düşmez!!!
59yigido58 28.01.2013, 20:33 bu adam bu takımdan gitmedikçe bu takım düzelmez bunu bilir bunu söylerim
cılgınsivas58 28.01.2013, 21:25 zor yeneriz gibime geliyor ama işallah yanılırım
egerki yenilirsek hocanın kredi tükenir
şarkışla 58 28.01.2013, 22:31 SİVASSPOR un ne olduğunu bu maçta bütün Türkiye görecek.Çok güzel bir futbol ve en azından beraberlik bekliyorum.Bu maçta Piech ve Sercan oynasın forvette.fb nin araksına iyi sarkarlar.Grosicki ve Atıf da olursa süper olur valla.
Casanova Rasit 29.01.2013, 00:24 Bence bu hafta sonu Fenerbahce bizi 5-0 yener
Yurt dışında seyredilen oyuncular alınmadı onun yerine 1,5yildir yatan Sercan alındı . Abi hazır olmayan adamı ne diye alıyorsunuz . Sercan hazır olana kadar lig biter. Yönetim paraya koyabilseydi yurt dışında seyredilen oyuncular alinabilirdi. Bu beleşçi transfer politikası Sivasspor'u ancak PTT 1.lige götürür . Yönetim bu kötü huyundan bir an önce vazgeçmeli . Vazgeçmiyorsa istifa etmeli!!!
Rasimsivasli 29.01.2013, 04:38 Ya yenecek yada yeneceksin sivassporum
MEVLUTHOCAOGLU 29.01.2013, 07:55 umarım yeneriz yoksa işler iyice sarpa sarar
Rallim58 29.01.2013, 09:02 İstanbul Takımlarına sevdalı olmayan,
Özünde ve sözünde Sivas'lı olan taraftarların,
Tıklım tıklım dolduracağı 4 Eylül Stadyumunda,
Sivassporumun galip geleceğine yürekten inanıyorum...
muspol58 29.01.2013, 09:09 Sivas'ım bu iki karşılaşmadan da puanlar alacak kupada yenecegiz ligde de enaz 1 puan
58 SiVaSıM 58 29.01.2013, 15:18 maicon uğur xavi kadir ve cristiano pedrielle rahat yeneriz ya feneri ne düşünüyoruz ki rajnoch-kamil-aatıf otursun kenarda ihtiyacımız yokki onlara nası olsa takımın başında rıza var
sivaslıadem 29.01.2013, 20:23 bursa da 1461 ile berabere kaldı
Bir puan bizi yari finale taşıyacak
Artık bu noktadan sonra da gruptan çıkamayacaksak rıza hoca bir zahmet ...
Bursa beraberliği çok iyi oldu beraberlik bile yetiyor :)
etlidöktürek 29.01.2013, 20:29 yarın yata yata 1 puan alabilirsek değme rıza çalımbayın keyfine:)
onurcngr 29.01.2013, 20:32 soğuğunu özlediğim sivasa geldim yarın maça gidelimde hem rahat rahat maç izleyelim hem ayaz kemiklerime kadar işlesin :)
B.DUMANLI 29.01.2013, 21:52 Sivasspor yarin cok rahat ve sitresi olmayan ve macin sonunda adini yari finale yazdiran bir takim hüviyetiyle Fenerbahce karsisina cikacak.
Sivasspor´un yari finale adini yazdirmasi ,gurur verici.
58MUAMMER58 29.01.2013, 21:59 sivassporun ligde kolay maçı yok fixtüre bakıp şu maç kolay şumaç zor diyeceğimiz maçlarda yok ligin dibindeki akhisarı mersini yenemiyoruz yendiklerimizide şansa yendik kupada yolumuza devam edeceğiz gibi yarımki maçda yenileceğimizi sanmıyorum ligdeki kadıköydeki maç kupa maçına göre daha zor geçecektir ben kupadaki fb maçını kazanacağımızı ligdeki maçtada berabere kalacağımızı umud ediyorum
Rallim58 29.01.2013, 22:05 Stadyumu dolduracak fedakar yiğidoların destekleri ile bu karşılaşmadan 3 puanı alan tarafın Sivassporumuz olacağını ümit ediyorum...
zaralı19 30.01.2013, 09:59 Bugün zafer günü olacak .. Hedef Yarı Final
sercan twitter'da Paylaştı.Haydı Senden Gol Bekliyoruz
|
|