Orijinalini görmek için tıklayınız : Lig TV Destek Hattı Telefon Numarası
sivasfutbol 28.01.2013, 21:48 Dijiturk telesekreterine ufak bir baskı ile numarayı almayı başardık.
Lig TV Destek Hattını arayıp lütfen yapılan hataları ve duyduğumuz rahatsızlıkları dile getirelim.
Sivaslıyım diyen Şansal Büyüka denen sulu beynin aşağılamalarından yorumcuların dengesiz dengesiz laflarından rahatsızlığımızı belirtelim lütfen!!
0212 326 00 00
Hafta içi her gün 08.00 - 17.00 arası hizmetteymiş...
58akif34 28.01.2013, 21:53 Takıma destek olma zamanı henüz ligtv hem mhk sivas taraftarının bireyden anlamadığını düşünüyor haksız Olduklarını gösterme zamanı geldi bu takım hepimizin
favori58 28.01.2013, 22:17 sen kimsin şansal büyüka hocaya karışıyorsun
sivasfutbol 28.01.2013, 22:29 Burada belirttiğimiz tüm şikayetleri, arayıp lig tvyede iletelim...
zaralı19 28.01.2013, 22:34 Şansal Büyaka tam olarak ne demiş ?
58MUAMMER58 28.01.2013, 22:51 Şansal Büyaka tam olarak ne demiş ?
rıza hoca lig tv yöneticilerini aramış niye böyle aleyhimize verilen pozisyonları vermiyorsunuz diye serzenişte bulunmuş şansal büyükada ben burda 15 yıldır yöneticiyim bu pozisyonları veriyorum eğer görüntülerde bu pozisyonlar varsa rıza hoca istifa etsin filan demiş
erhan 10 28.01.2013, 22:54 Şansal Büyaka tam olarak ne demiş ?
Rıza Hoca maç sonunda bizim pozisyonlarımız tartışılmıyor,söylediklerimiz yayınlanmıyor diye demeç vermişti.Şansal Büyüka da bunları duyunca celallenerek:Rıza Hoca'yı iyi tanırım ama yakıştıramadım dedi ve daha ileri giderek söylediğin tek bir pozisyonu yayınlamadıysam ben bu programı bırakırım ama eğer her pozisyonu yayınladıysak sen de teknik direktörlük görevinden istifa et.Şeklinde hadsiz açıklama yaptı.
ihtiyar yiğido 28.01.2013, 23:35 Programı bende seyertim bu çıkış üzerine bekledimki Rıza hoca canlı yayına katılıp cevap verecek diye ama rıza hoca hiç aramadı halbuki katılıp şansala ağzının payını vermesini beklerdim hayal kırıklığına uğradım
yıllardır bırak futbolu bilmeyi daha doğru düzgün konuşmayı bile beceremeyen şansal kendi işine baksın.ona kalmadı birilerini istifaya davet etmek.yıllarca erman toroğlu.nun sayesinde yaptı programını.o bırakınca gördü reytinglerini.yıllardır diplerde sürünüyor.şansal yavrum bu hafta programına çıkmadan önce öğren.gorosocki değil grosicki,eneroma değil eneramo,aatif da şesu değil şeyşu.konuşmayı beceremeyen adama program yaptıran zihniyetinizi...
34yigido34 28.01.2013, 23:50 http://www.objektifhaber.com/sansal-buyukadan-riza-calimbaya-firca-2075-video/
diyo hocalıgı bıraksın sen kimsin lan senin sözünle hocalagımı bırakcak
erhan 10 28.01.2013, 23:55 Programı bende seyertim bu çıkış üzerine bekledimki Rıza hoca canlı yayına katılıp cevap verecek diye ama rıza hoca hiç aramadı halbuki katılıp şansala ağzının payını vermesini beklerdim hayal kırıklığına uğradım
Rıza Çalımbay bu durumu açıkladı.Kendisi program esnasında haberdar olamamış o yüzden aramamış.Bugün sabah aradığında da konuşamamış
Harput0658 29.01.2013, 00:50 Madem haklısın sen adam gibi konus. Ne dayilik yapiyosun. Biz yayınlıyoruz inanmiyosa izlesin deseydi. Istifa et diyerek dayilaniyo ayıptır. Niye diğerlerine dayilanamiyosun.
sivasrehberim 29.01.2013, 07:22 bu tiplere en buyuk cevabı sahada başarılı sonuçlar alarak verebiliriz arkadaşlar. maalesef sözlü cevaplar onları tatmin etmez. biz işimize bakıp çıkıp maçlarımızı aslanlar gibi oynayıp kazansak o zaman alırlar laflarını.
amigohikmet58 29.01.2013, 07:48 gunaydin tum yigidolar.dun bende uzulerek izledim.herkim olursa olsun bizim tum hocalarimiza simdiye kadar hickimse dil uzatamadi uzatamaz.elestiri olur ama istifa sini soyleyemez.sansalada hem stad,da hemde yayinci kurulysu arayarak gerekirse aboneluk iptalini talep ederek geregini yapalum.saygilar tum yigidolara sevgilerimle...
Şansal denen dalkavuk haddini aşmıştır senin işin farklı Rıza hocanın işi farklı Rıza hocayı bu takımın başına senmi getirdinki sen istifaya çağırıyorsun.
Rıza hocayı ben istifaya çağırırım benim gibi Sivasspora gönül veren tüm yiğidolar istifaya çağırır ama sen çağıramazsın bunu yapacak en son kişi sensin işine bak işini düzgün yap göstermen gereken görüntüleri atlama ve göster.
Malum takımların kıçını yalamakla eline hiç birşey geçmez sadece yaladığınla tadı damağında kalır okadar....
OzkanBaskan 29.01.2013, 08:06 İkiside bence saçlamış.. Hoca takımına adam gibi futbol oynat gollerini ve kaçan pozisyonlarını yayınlasınlar senden övgüyle bahsetsinler sende bu konulara girme. Şansal a gelince haddini bilmeden yok istifa et falan bunlar sana düşmez senin işine karıştığı için değilde hoca sen Sivas'ı kötü yönetiyorsun herşey ortada son altı hafta da bir maç kazanmışsın deyip eleştiri yapıp bu şekilde istifasını iste o zaman haklı bulalım.. İkiside yaşlı talihsiz çıkışlar nereye çatacaklarını şaşırmış durumdalar!!
amigohikmet58 29.01.2013, 08:12 bakin yigidolar www.digiturk.com.tr adresinden bize ulasin bolumune ve 0212 4737373 numaradan ulasip hem sikayet hemde uyelik iptali eger ligtv uyeliginiz varsa yapalim.ben yazdim bisey kaybetmezsiniz.bu takim buralara kolay gelmedi.kimseninde bizi yok saymasina goz yummayalim.2 tane sivas yok arkadaslar.destegimizi verelim cik cenderelerden gectik bunuda atlatiriz bir olalin birlik olma zamani gecerse cok yazik olur bu guzelim sivasimiza.saygilar...
"Şansal Büyüka'nın hocamız Rıza Çalımbay'a yaptığı saygısızlığı tüm Sivasspor camiası olarak kınıyoruz!"
Arkadaşlar şöyle basit bir mesaj attım bize ulaşın linki üzerinden. Detaya inmedim çünkü ne saygısızlık yaptığını söylemezsek daha çok ilgi çeker.
Şansal'ın bir husumeti var ama çözemedik
EneS ElmaS 29.01.2013, 09:18 Aklıma Volkan şenin tekmesi geliyor.. hocam gerekirse basın açıklaması yap ve o pozisyona işaret et! Bu işin peşini bırakma..
MEVLUTHOCAOGLU 29.01.2013, 09:40 Şansal Büyüka'nın hocamız Rıza Çalımbay'a yaptığı saygısızlığı tüm Sivasspor camiası olarak kınıyoruz diye mail attım bende bu kadar da terbiyesizlık olamaz
35gürün58 29.01.2013, 09:41 Trübünlerde Yiğido Gençlikten müthiş bir pankart rüyamda gördüm, aynen şöyle idi..
ŞANSAL BÜYÜK AYI
KINIYORUZ
bende yolladim tepkimi, bu isler 10, 20 tane ile olmuyor yigidolar, tepkimizi surdurelim...
Bence bizim yönetime mail atalım . Ara transfer donemi bitmeden adamakıllı transferler yapmazlarsa ligde çıra gibi yanarız . 5 haftalik Zorlu fikstür den puan çıkaramazsak ligin dibine demir atarız . Seneye super ligde olmak istiyorsak yönetim transfer yapmalı . Taraftar olarak yönetime mail yoluyla sesimizi duyuralım . Sivasspor düşer üzülen sivasli olur yönetimde çeker gider. Olan Sivas'a olur . Tehlikenin farkında mı acaba bizim yönetim ??
A.Turan Korkmaz 29.01.2013, 10:14 Şansal Büyüka ve eşiyle sohbet
Şansal Büyüka, Türkiye’nin en ses getiren spor programının sunucusu...
Büyüka ailesinde tahminlerin aksine spor en az konuşulan konulardan biri. Şansal Büyüka’nın eşi Nihal Hanım, NTV Spor’da spor programı sunan kızları Sine ve oğulları Hazar, koyu birer Galatasaraylı. Evin tek Fenerli bireyi olan Şansal Büyüka, “Ailede bir tek ben Fenerbahçeliyim. Ama hiç bu konuda kavga etmeyiz. Çünkü ben fanatizme karşıyım” diyor.
…………………………………………………
Çocukluğunuzda da şanslı mıydınız?
Ş.B: Açıkçası evet. Babam ormanlık fidan müdürüydü. Doğayla iç içe büyüdük. Uzun yıllar Sivas’ta kaldık. Kışın atların çektiği, kapalı kızaklarla okula giderdik. Yeşillikler içerisinde, kendi meyvelerimizin yetiştiği, kendi besi hayvanlarımızdan etimizi, sütümüzü sağladığımız, rüya gibi bir çocukluğum oldu. 1960’ların sonunda lise bitince Adapazarı’na geldik. Daha lise yıllarında öykü yarışmalarına katılıp iyi dereceler alırdım. Sonra içimdeki o yazma dürtüsüyle Gazetecilik Yüksekokulu’na başladım. Mezun olduktan sonra, gazeteciliğe ilk adımımı…. .
http://www.cur-cuna.com/tr/spor/spor0038.html
Çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği,ekmeğini yiyip suyunu içtiğiniz memleket mi,yoksa tuttuğunuz takım mı? Vicdan mı,para mı? Maneviyat mı, maddiyat mı?
İlkokulu Sivas Ziya Gökalp İlkokulunda,orta okul ve liseyi de Sivas’ta bitirmişsiniz. Mesleğiniz olan yazarlığın ilk eğitimlerini ve ilk başarılarını,ödüllerini de Sivas’ta kazanmışsınız. Sivas’a bir vefa borcunuz yok mu? Yoksa vefa sizin için de bir semt adı mı?
Tuttuğunuz takım olan Fenerbahçe ile biri hemen yarın ,öteki üç gün sonra yapacağı arka arkaya çok önemli iki maç öncesi Sivassporun hocasına canlı yayında yüklenmek ve istifaya davet etmek anlık bir tepki midir,yoksa ne yıpratsam kardır deyip FB’ye yaranmanın bir yolu mudur?
Harput0658 29.01.2013, 10:16 Ben de şikayet'te bulundum.
alaattin 5858 29.01.2013, 11:01 arkadaşlar fener maçına gidecek arkadaşlarımdan bir ricam var.hani bazı yalakalar vardırya televizyona çıkmak görüntülenmek için maçlar lig tv den izlenir diye kartona yazarlar.maça gidecek kardeşlerimiz maçlar stadda izlenir lig tv den asla pankartlar ve afişlerle sesimizi duyurabiliriz.sansar denilen densize haddini bildirmiş oluruz.yönetiminde bu pankartları içeri alarak destek olması lazım
cılgınsivas58 29.01.2013, 11:13 kendini insan zannediyor şansal denen hayvan
cılgınsivas58 29.01.2013, 11:14 allah senin gibi sivaslının belasını versin ibrahim toramanla birlikte
cılgınsivas58 29.01.2013, 11:14 rıza hocayı begenmiyoz diye sana ezdirecek halimiz yok tur şansal
kkemal58 29.01.2013, 11:18 Arkadaşlar Sivassporun pozisyonu mu var ki versin lig tv :) Kaleye şutumuz yok ya. Penaltı kararı doğru kadirin hatası, geriye sivasın hangi pozisyonu kalıyor bana söyleyin!
alaattin 5858 29.01.2013, 11:48 Arkadaşlar Sivassporun pozisyonu mu var ki versin lig tv :) Kaleye şutumuz yok ya. Penaltı kararı doğru kadirin hatası, geriye sivasın hangi pozisyonu kalıyor bana söyleyin!
sevgili kardeşim penaltı kararı doğru diyorsun o pozisyonu penaltı olarak görüyorsan senin futbol bilgin sıfır demekki lehimize bir hata olsa idi o sansar denilen densiz her takım için lehine ve aleyhine karar veriliyor der elli sefer gösterirdi ama aleyhimize oldumu normal pozisyon gibi geçiştiriyor.takımın oyunundan vede rızadan bende memnun değilim ama bu takımın hakkının yeneceği anlamına gelmez ve rızayı taraftar olarak bizim istifaya çağırma hakkımız var ama rıza yı istifaya çağırmak sivaslıyım diyip sivas düşmanlığı yapan sansara düşmez.
favori58 29.01.2013, 12:03 Arkadaşlar Sivassporun pozisyonu mu var ki versin lig tv :) Kaleye şutumuz yok ya. Penaltı kararı doğru kadirin hatası, geriye sivasın hangi pozisyonu kalıyor bana söyleyin!
Valla sizin gibilere hakemde şansal büyüka da az ediyor bile. O pozisyona doğru diyen adamla futbol konuşmamak gerekir. Eyyamcı şansal büyüka bile benim içime sinmedi penaltı diyor. trt kesin penaltı değil düşene hakemi aldatmadan sarı kart olmalıydı diyor sen kalkıp bunu söylüyorsun neye hizmet ediyon onu söyle sen
falcon58 29.01.2013, 12:08 sen kimsin Sivasspora karışıryorsun.haydi yiğidolar Sivas medyası dernekler vb.tepkimizi gösterelim.sosyal medyadan filan mailler yazalım...ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER...
sivasfutbol 29.01.2013, 12:21 Duyarsız olmayalım tepkimizi afiş, pankart, tezahurat, telefon, mail, twit vs her yoldan iletelim.
Rıza Hocayı istemeyebiliriz, takımı suçlayabiliriz ama Rıza Hoca Sivas'ın yetiştirdiği bir insan destek olmak gerek diye düşünüyorum...
burak58as553 29.01.2013, 12:39 Fb maçını nasıl olsa bütün Türkiye izleyecek hafta içinde.Şansal Büyükayı'nın kulaklarını o maçta güzelce çınlatmalı bütün stad..
sivasfutbol 29.01.2013, 12:42 Fb maçını nasıl olsa bütün Türkiye izleyecek hafta içinde.Şansal Büyükayı'nın kulaklarını o maçta güzelce çınlatmalı bütün stad..
Kesinlikle katılıyorum, özellikle afiş hazırlanmalı Ahaber gösterebilir ama Lig TV yayınlamaz afişleri, konuyu da soğutmadan Sansara iyi bi kayış çekmek lazım.
sivastatlıbelam 29.01.2013, 13:10 tribünlerde küfürden başka bir şey yok,üç beş dengesiz serseriye emanet edilmiş tribünler,futbolumuzu desen doldur boşalt topları...
lig tv neyi yayınlasın,tribünlerde simsiyah montlardan oluşmuş bir görüntü dışında bir şey yok ki.bir canlılık farklı güzel görüntüler yok...
bu takımın en önemli eksikliğinden biri de TRİBÜN ORGANİZASYONUNUN olmayışı...:mad:
sivasfutbol 29.01.2013, 13:43 tribünlerde küfürden başka bir şey yok,üç beş dengesiz serseriye emanet edilmiş tribünler,futbolumuzu desen doldur boşalt topları...
lig tv neyi yayınlasın,tribünlerde simsiyah montlardan oluşmuş bir görüntü dışında bir şey yok ki.bir canlılık farklı güzel görüntüler yok...
bu takımın en önemli eksikliğinden biri de TRİBÜN ORGANİZASYONUNUN olmayışı...:mad:
Tribünü şunu bunu geçte Sivas'ı Sivaslıyı Sivasspor'u kimsenin aşağılamaya hakkı yok. Sivas'a ait bir unsuru aşağılayan biri sadece o unsuru değil tüm Sivas'ı aşağılamış sayılır. Kusura bakmasınlar ama Sivas'ın aşağılanması benim çok zoruma giden bir şey. Çünkü ben gönül rahatlığıyla Sivaslıyım diyebiliyorum. Sivas aşağılandığında rahatsızlık duymuyorsanız bir şey diyemem...
poolat58 29.01.2013, 14:03 fırsat kolluyor şansal denen yalama. rıza hocaya kızarız mızarız ama o yine bizim yiğidomuzdur. sen kim oluyorsun da ona laf söyleme cürretini gösteriyorsun. sen git İT takımlarının kıçını yalamaya devam et.
psychology58 29.01.2013, 14:30 Şu dönemde hocamıza futbolcularıma yönetimimize sahip çıkalım önümüzde çok zorlu bir fikstür var bu dönemde yapılan ağır eleştiriler şahıslara yapılan hakaretler yarardan çok zarar sağlar bunun bilincinde olun lütfen
Unutmayın bu takım küme düşerse o takım içinde olanlardan ziya hayrettin ve rıza hocadan yönetimde ki bazı yöneticiler dışında kimsenin umrunda olmaz bu durum bu kişiler haricindekiler üzülmezler bile. Lütfen sahip çıkalım SİVASSPORUMUZA !!! eger onlar küme düşerse şehir küme düşer unutmayın !!!
kayayatakci 29.01.2013, 14:51 oraya yazmissiniz sansal büyüka sivasli diye ..hayir sivasli degil sakaryali balkan göcmeni sansar büyük adi
SIVAS58FOREVER 29.01.2013, 14:55 Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki yayıncı kuruluş yıllardır Sivasspor'a karşı bir tutum sergiliyor, maçı anlatan lig tv spikerleri dahi SivasSpor gol yiyince sevinç çığlıkları atıyorlar, SivasSpor'a karşı berbat oyun sergileyen takımları dahi hava şartları yada saha zemini şartları nedeniyle oynayamadıklarını ileri sürüp SivasSpor'un başarısına gölge düşürüyorlar. Özellikle Trabzon maçlarında ise TrabzonSpor'u, yöneticilerini, en dandik oyuncularını bile öve öve bitiremiyorlar. Benim şahsi kanım Lig Tv yöneticilerinin ve spikerlerinin ve birçok çalışanının Trabzon'lu olduğu yönünde.
Şansal hasbelkader oraya getirilmiş birisi, delikanlı olsaydı Erman Toroğlu ile birlikte görevini bırakırdı ama o yalakalığı tercih edip görevine devam etti. Rıza hocaya sitem ediyor, açıp bu haftaki Mersin maçınının özetlerine Ligtv web sitesinden baksın, tek bir tane SivasSpor atağı yok o görüntülerde, belki Mersin maçında iyi oyanayamadık, ancak ikinci yarıda Mersin'e çok sayıda atak yaptık, bunlardan bazıları özet görüntülere eklenebilirdi, ancak amaç maçı izlemeyenlerin sadece bu özet görüntüleri izleyip Rıza Hoca'ya daha fazla yüklenip istifa etmeye zorlamaları. Yani Şansal aklınca Rıza Hoca'yı bu polemik nedeniyle kafasına takmış ve seyirciyi ona karşı kullanamak için özet görüntülerde tek bir atağı olmayan SivasSpor görüntüsü çizecek, Anadolu Çocukları da bu görüntülerden yola çıkıp istifa Rıza Hoca diyecek, Şansal da ilerleyen bir tarihte ne oldu Rıza Hocam diyecek programının birinde.
Bu işler bu kadar kolay değil, Sivas'ta değilim ancak orada olsaydım tüm basının ilgisini çekecek bir protesto hazırlardım ki tüm haber kanallarında bu konu geçsin, sen delikanlıysan Fatih Terim'e karşı böyle artist konuşmalar yapsana Fatih Terim'de o kelimeleri söylemeye dönmeyen dilini koparıp bir yerine soksun.
Ama Sivas'lıları biraz daha hafife almaya devam ederse ve kasten SivasSpor'u aklınca ezmeye çalışırsa çok önemli bir şehri karşısına almış olur.
sivasfutbol 29.01.2013, 15:19 Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki yayıncı kuruluş yıllardır Sivasspor'a karşı bir tutum sergiliyor, maçı anlatan lig tv spikerleri dahi SivasSpor gol yiyince sevinç çığlıkları atıyorlar, SivasSpor'a karşı berbat oyun sergileyen takımları dahi hava şartları yada saha zemini şartları nedeniyle oynayamadıklarını ileri sürüp SivasSpor'un başarısına gölge düşürüyorlar. Özellikle Trabzon maçlarında ise TrabzonSpor'u, yöneticilerini, en dandik oyuncularını bile öve öve bitiremiyorlar. Benim şahsi kanım Lig Tv yöneticilerinin ve spikerlerinin ve birçok çalışanının Trabzon'lu olduğu yönünde.
Şansal hasbelkader oraya getirilmiş birisi, delikanlı olsaydı Erman Toroğlu ile birlikte görevini bırakırdı ama o yalakalığı tercih edip görevine devam etti. Rıza hocaya sitem ediyor, açıp bu haftaki Mersin maçınının özetlerine Ligtv web sitesinden baksın, tek bir tane SivasSpor atağı yok o görüntülerde, belki Mersin maçında iyi oyanayamadık, ancak ikinci yarıda Mersin'e çok sayıda atak yaptık, bunlardan bazıları özet görüntülere eklenebilirdi, ancak amaç maçı izlemeyenlerin sadece bu özet görüntüleri izleyip Rıza Hoca'ya daha fazla yüklenip istifa etmeye zorlamaları. Yani Şansal aklınca Rıza Hoca'yı bu polemik nedeniyle kafasına takmış ve seyirciyi ona karşı kullanamak için özet görüntülerde tek bir atağı olmayan SivasSpor görüntüsü çizecek, Anadolu Çocukları da bu görüntülerden yola çıkıp istifa Rıza Hoca diyecek, Şansal da ilerleyen bir tarihte ne oldu Rıza Hocam diyecek programının birinde.
Bu işler bu kadar kolay değil, Sivas'ta değilim ancak orada olsaydım tüm basının ilgisini çekecek bir protesto hazırlardım ki tüm haber kanallarında bu konu geçsin, sen delikanlıysan Fatih Terim'e karşı böyle artist konuşmalar yapsana Fatih Terim'de o kelimeleri söylemeye dönmeyen dilini koparıp bir yerine soksun.
Ama Sivas'lıları biraz daha hafife almaya devam ederse ve kasten SivasSpor'u aklınca ezmeye çalışırsa çok önemli bir şehri karşısına almış olur.
Sivas'ta tepki konusunda biraz zayıfız, sadece insan olarak değil, basınımız olsun yönetim olsun her anlamda gerideyiz...
PETKOVİC 29.01.2013, 15:38 Nolursa olsun benim artık rıza hocaya güvenim kalmadı takım küme düşecek hala tartıştığımız şeylere bakın. Fener trabzon kasımpaşa beşiktaş ve bursayla üst üste maç yapacaz bu maçlarda full yenildiğimizi bi düşünün bakalım noluyor!!! hala çıkmış yok o şunu demiş yok o bunu demiş sizene arkadaşım milletin ne dediğinden siz kendinize bakın takım kötüye gidiyor farkında değil misiniz??
PETKOVİC 29.01.2013, 15:39 oraya yazmissiniz sansal büyüka sivasli diye ..hayir sivasli degil sakaryali balkan göcmeni sansar büyük adi
abicim yanlış anlamışsın "Sivaslıyım diyen, Şansal Büyüka...." cümle bu şekilde devam ediyor virgül koymadığı için cümle değişiyor
delibas58 29.01.2013, 15:39 şansal'a haddini bilidrecek bir pankart açalım bence
favori58 29.01.2013, 15:41 dün akşam tv58 de aptullah abi şansal denen ukalaya gereken çevabı verdi şimdi sıra bizde yarınki maçta tribünden tepkimizi gösterelim ahaber mutülaka bunu verir
kkemal58 29.01.2013, 15:41 sevgili kardeşim penaltı kararı doğru diyorsun o pozisyonu penaltı olarak görüyorsan senin futbol bilgin sıfır demekki lehimize bir hata olsa idi o sansar denilen densiz her takım için lehine ve aleyhine karar veriliyor der elli sefer gösterirdi ama aleyhimize oldumu normal pozisyon gibi geçiştiriyor.takımın oyunundan vede rızadan bende memnun değilim ama bu takımın hakkının yeneceği anlamına gelmez ve rızayı taraftar olarak bizim istifaya çağırma hakkımız var ama rıza yı istifaya çağırmak sivaslıyım diyip sivas düşmanlığı yapan sansara düşmez.
Güzel kardeşim benim futbol bilgimi boşver kadirin futbol bilgisini sorgula. Orda o hareketin ne gereği var. Zaten Kadirin yüzünden birkaç gol yiyecektik. Ben kimseye birşey demem. Herkes herşey der. Benim takımımı bu hale getirenler utansın. Berbat bir futbol oynayan takım ve teknik direktör utansın, eneramo gibi bir oyuncuyu! futbolcu diye bu takımda tutan, süper ligin en zayıf kadrosunu kuran yönetim utansın. Kime ne diyorsunuz, kendimizi eleştirelim. Başkalarını eleştirmekle değil kendimizi eleştirmekle sonuca gideriz
sivasfutbol 29.01.2013, 15:42 Nolursa olsun benim artık rıza hocaya güvenim kalmadı takım küme düşecek hala tartıştığımız şeylere bakın. Fener trabzon kasımpaşa beşiktaş ve bursayla üst üste maç yapacaz bu maçlarda full yenildiğimizi bi düşünün bakalım noluyor!!! hala çıkmış yok o şunu demiş yok o bunu demiş sizene arkadaşım milletin ne dediğinden siz kendinize bakın takım kötüye gidiyor farkında değil misiniz??
Bu konuyu yönetim ve teknik heyetten bağımsız olarak düşünüp açtım ben yoksa görüşlerinize katılıyorum ama yayıncı kuruluş hakkında haklı bir tavır sergiledi Rıza hoca lütfen destek olalım.
sivasfutbol 29.01.2013, 15:44 şansal'a haddini bilidrecek bir pankart açalım bence
kesinlikle katılıyorum, taraftar gruplarının buna destek vermesi gerekir, iki tane grup var ikisi de buna yardımcı olmalı. diğer türlü organizasyon yapabilecek kimse yok diye düşünüyorum. yapılsa de içeriye sokmada sıkıntı çekilir. onlar için böyle bir problem yok sayılır.
sivasfutbol 29.01.2013, 15:50 Güzel kardeşim benim futbol bilgimi boşver kadirin futbol bilgisini sorgula. Orda o hareketin ne gereği var. Zaten Kadirin yüzünden birkaç gol yiyecektik. Ben kimseye birşey demem. Herkes herşey der. Benim takımımı bu hale getirenler utansın. Berbat bir futbol oynayan takım ve teknik direktör utansın, eneramo gibi bir oyuncuyu! futbolcu diye bu takımda tutan, süper ligin en zayıf kadrosunu kuran yönetim utansın. Kime ne diyorsunuz, kendimizi eleştirelim. Başkalarını eleştirmekle değil kendimizi eleştirmekle sonuca gideriz
Bu konuyu takımı eleştirmek için açmadım ben eğer takımı eleştirmek istiyorsan git maçı değerlendirelim başlığı altında takımı eleştir. Burada Sivas'a sahip çıkalım diyoruz sen hala takım şöyle, hoca şöyle, yönetim şöyleyi bırak lütfen.
58sinan58 29.01.2013, 16:17 la sansarmısın tilkimisin git işine bak sanamı kaldı sivassporla uğraşmak daha doğru dürüst futbolcuların adını telafuz edemiyorsun sıracalı
sivasfutbol 29.01.2013, 17:48 la sansarmısın tilkimisin git işine bak sanamı kaldı sivassporla uğraşmak daha doğru dürüst futbolcuların adını telafuz edemiyorsun sıracalı
Suç onda değil, asıl suç onu orada tutanın...
kkemal58 29.01.2013, 17:49 Bu konuyu takımı eleştirmek için açmadım ben eğer takımı eleştirmek istiyorsan git maçı değerlendirelim başlığı altında takımı eleştir. Burada Sivas'a sahip çıkalım diyoruz sen hala takım şöyle, hoca şöyle, yönetim şöyleyi bırak lütfen.
Senin konuyu açmış olman benim ne yazacağıma karar vermen anlamına gelmez güzel kardeşim. Ben sadece sivasspora bağlıyım. Rızaya ve yönetime değil. Bunu demek istiyorum. Nerde ne yazacağıma karar vereceksen bir metin yaz kopyala yapıştır yapalım olur mu? Burda sivasspora yapılan bir şey yok ki. Bu kadar tepki vermenizi anlamıyorum. Rıza hoca taraftarın desteğini almayı başarmış gibi görünüyor. Artık sivasspor düştüğünde gözünüzü açarsınız!
PETKOVİC 29.01.2013, 17:50 Bu konuyu yönetim ve teknik heyetten bağımsız olarak düşünüp açtım ben yoksa görüşlerinize katılıyorum ama yayıncı kuruluş hakkında haklı bir tavır sergiledi Rıza hoca lütfen destek olalım.
ben haklılığınıza bişey demiyorum tabi ki haklısınız ama takım bi toparlansın o zaman konuşuruz bu tip şeyleri. zaten bütün medya şampiyonluğa oynadığımız dönemde bizi çekemedi üstümüze geldi şimdi düşüşe geçince tadını çıkarıyorlar. biz bundan sonraki dönemlerde bir an evvel toparlanıp en güzel cevabı vermeliyiz..
ORMANDA YETİŞEN
SANSAR BÜYÜKAYI
KI NI YO RUZ
:D:D:D
çeliktepelim 29.01.2013, 18:26 Senin konuyu açmış olman benim ne yazacağıma karar vermen anlamına gelmez güzel kardeşim. Ben sadece sivasspora bağlıyım. Rızaya ve yönetime değil. Bunu demek istiyorum. Nerde ne yazacağıma karar vereceksen bir metin yaz kopyala yapıştır yapalım olur mu? Burda sivasspora yapılan bir şey yok ki. Bu kadar tepki vermenizi anlamıyorum. Rıza hoca taraftarın desteğini almayı başarmış gibi görünüyor. Artık sivasspor düştüğünde gözünüzü açarsınız!
arkadaş rıza taraftarın desteğini almış değil sadece insanlar sivasın hakkı yendiğini sansal ın rızaya yaptığı terbiyesizliği eleştiriyor sen ise rızaya olan tepkinden olmayan penaltıya penaltı diyorsun allahtan sen hakem değilsin yoksa vay sivasın haline
Caner POLAT 29.01.2013, 18:49 http://img453.yukle.tc/images/680as.jpg (http://bit.ly/V0BZqe)
Maçda da maraton tribünü gruplara eşlik ederse sesimizi rahatca duyururuz
kkemal58 29.01.2013, 19:56 http://img453.yukle.tc/images/680as.jpg (http://bit.ly/V0BZqe)
Maçda da maraton tribünü gruplara eşlik ederse sesimizi rahatca duyururuz
Ya bırakın bunları arkadaşlar, ne gereği var şimdi bu şekilde ağır pankartın. Nereye bilmem ne yapacaklar videosuyla yeterince mimlenmedik mi Sivaslılar olarak. Hala şu yaptığınıza bakın. Bizi ne şekilde yansıtıyorsunuz dışarıya. Birazcık ferasetli olun yaa!
sivasfutbol 29.01.2013, 20:50 Senin konuyu açmış olman benim ne yazacağıma karar vermen anlamına gelmez güzel kardeşim. Ben sadece sivasspora bağlıyım. Rızaya ve yönetime değil. Bunu demek istiyorum. Nerde ne yazacağıma karar vereceksen bir metin yaz kopyala yapıştır yapalım olur mu? Burda sivasspora yapılan bir şey yok ki. Bu kadar tepki vermenizi anlamıyorum. Rıza hoca taraftarın desteğini almayı başarmış gibi görünüyor. Artık sivasspor düştüğünde gözünüzü açarsınız!
arkadaş rıza taraftarın desteğini almış değil sadece insanlar sivasın hakkı yendiğini sansal ın rızaya yaptığı terbiyesizliği eleştiriyor sen ise rızaya olan tepkinden olmayan penaltıya penaltı diyorsun allahtan sen hakem değilsin yoksa vay sivasın haline
arkadaş durumu açıklamış sağolsun :) Sivasspor'un düşmesini ne ben ne yönetim ne Sivas ne de Rıza hoca ister. Doğru Rıza hoca yapamıyor ama hiç kimse çıkıp da milyonların önünde Sivas'a ait bir unsuru küçük düşüremez, bu kabul edilemez bir şey.
Ya bırakın bunları arkadaşlar, ne gereği var şimdi bu şekilde ağır pankartın. Nereye bilmem ne yapacaklar videosuyla yeterince mimlenmedik mi Sivaslılar olarak. Hala şu yaptığınıza bakın. Bizi ne şekilde yansıtıyorsunuz dışarıya. Birazcık ferasetli olun yaa!
Bırak o işleri kardeşim. Adam gelecek Sivasspor ile ilgili yahutta Sivasspor için emek harcayan birine o cümleleri sarfedecek ondan sonra o adamı değil bu pankartı eleştirecekler yok öyle dünya. Birilerinin Dur demesi lazım bu adamlara. Sen sustukca ben sustukça taraftar sustukça bu adamı savunacak kimse kalmaz.
sinan-58 29.01.2013, 21:03 Ya bırakın bunları arkadaşlar, ne gereği var şimdi bu şekilde ağır pankartın. Nereye bilmem ne yapacaklar videosuyla yeterince mimlenmedik mi Sivaslılar olarak. Hala şu yaptığınıza bakın. Bizi ne şekilde yansıtıyorsunuz dışarıya. Birazcık ferasetli olun yaa!
siz böyle koyun olmaya devam edin adamlar istediğini söylesin siz susun izleyin
34yigido34 29.01.2013, 21:08 yarın tüm sivas taraftarı bu karaktersiz şansala maç boyunca küfür etsin adam bunu hak ediyo yok istifa etcekmiş sen kimsin lan senin sözünle istifa etcekmiş yarın bu adamın haddini bildirin yigidolar
34yigido34 29.01.2013, 21:10 şansal yiyosa fatih terim o lafi de ama yemez yarın rıza hocaya sahip çıkalım
recep cevik 29.01.2013, 21:12 tribünlerde küfürden başka bir şey yok,üç beş dengesiz serseriye emanet edilmiş tribünler,futbolumuzu desen doldur boşalt topları...
lig tv neyi yayınlasın,tribünlerde simsiyah montlardan oluşmuş bir görüntü dışında bir şey yok ki.bir canlılık farklı güzel görüntüler yok...
bu takımın en önemli eksikliğinden biri de TRİBÜN ORGANİZASYONUNUN olmayışı...:mad:
Bak orda dur! sen değil biz aç karnımıza gittik geldik. herkes evinde bacağını bacağının üzerine atıp o maçı izlerken soğuktan dona dona o patlak camın olduğu otobüsde sen değil biz geldik! Serseri diye hakaret etmeye hakkın yok. Çok biliyorsan kardeşim. alıcaksın abini kardeşini getireceksın maça, bizde organizasyonu yapıcaz. TERBİYESİZLEŞMEYİN!
G Ü N E R 29.01.2013, 21:15 pozisyon penaltı değil hakem verdi ama bizde ne futbol oynadık ki. Biraz kendimize bakmamız lazım, Rıza hocanın da ince bir ayara ihtiyacı vardı bu lafları kendisi için olumlu düşünsün hırs yapsın cevabı sahada versin, bir lafım da taraftara maça gidin arkadaş 5 lira bilet ayıptır, takım kötü oynuyo diye bahane de üretmeyin, elazığ mersin süper mi oynuyor hafta sonu tribünleri ağzına kadar doluydu
58_SEMİH_58 29.01.2013, 21:26 Bak orda dur! sen değil biz aç karnımıza gittik geldik. herkes evinde bacağını bacağının üzerine atıp o maçı izlerken soğuktan dona dona o patlak camın olduğu otobüsde sen değil biz geldik! Serseri diye hakaret etmeye hakkın yok. Çok biliyorsan kardeşim. alıcaksın abini kardeşini getireceksın maça, bizde organizasyonu yapıcaz. TERBİYESİZLEŞMEYİN!
Bu eleştiriyi neden kendine yazılmış gibi savunmaya çalıştın ? Yanlış bir şey mi yazılmış yok mu tribünlerde ne olduğu belirsiz ne işe yaradığı bilinmeyen sırf etiket için gelenler ?
Şu patlak cam olayını açıkla da bizde bilelim.Ne zaman nerede olmuş ? 4-5 sene önce ki Adana'da oynanan Kayseri maçı mı ? Eğer o maç değilse o maçtan sonra ne olay ne de camların indirildiğini duymadık!
recep cevik 29.01.2013, 21:41 sivastatlıbelam Nickli Üyeden Alıntı
tribünlerde küfürden başka bir şey yok,üç beş dengesiz serseriye emanet edilmiş tribünler,futbolumuzu desen doldur boşalt topları...
lig tv neyi yayınlasın,tribünlerde simsiyah montlardan oluşmuş bir görüntü dışında bir şey yok ki.bir canlılık farklı güzel görüntüler yok...
bu takımın en önemli eksikliğinden biri de TRİBÜN ORGANİZASYONUNUN olmayışı...
Bu eleştiriyi neden kendine yazılmış gibi savunmaya çalıştın ? Yanlış bir şey mi yazılmış yok mu tribünlerde ne olduğu belirsiz ne işe yaradığı bilinmeyen sırf etiket için gelenler ?
Şu patlak cam olayını açıkla da bizde bilelim.Ne zaman nerede olmuş ? 4-5 sene önce ki Adana'da oynanan Kayseri maçı mı ? Eğer o maç değilse o maçtan sonra ne olay ne de camların indirildiğini duymadık!
"3-5 Dengesi serseriye emanet edilmiş tribünler" Ben kendimi bildim bileli emanetini babamdan aldım o tribündeyim. burada genelleme yapılmış cevabım onadır.
Patlak cam olayına gelince, Otobüslerde ve stadda neler olduğunu bilmeniz için orada olmanız gerekmekte, Sanırım en son 4-5 sene önce orda oldunuz. Gelirken otobüsümüze atılanları saymıyorum, ki otobüs gayet eskiydi.. Paramız ona yetmişti.. Maç çıkışı yapılan saldırılarda hiç biriniz yoktu. Klavyede taraftarlık yapmayalım!
Bu eleştiriyi neden kendine yazılmış gibi savunmaya çalıştın ? Yanlış bir şey mi yazılmış yok mu tribünlerde ne olduğu belirsiz ne işe yaradığı bilinmeyen sırf etiket için gelenler ?
Şu patlak cam olayını açıkla da bizde bilelim.Ne zaman nerede olmuş ? 4-5 sene önce ki Adana'da oynanan Kayseri maçı mı ? Eğer o maç değilse o maçtan sonra ne olay ne de camların indirildiğini duymadık!
Patlak cam olayını anlatayım ben canım. Maca kaldırmış olduğumuz 60 kişilik otobüs maç sonunda 3-5 tane serseri diye hitap edilmiş Arma sevdalısı cefaker Sivasspor taraftarına maç sonunda mersin taraftarı taşla ve çeşitli maddelerde saldırdı cam kırıldı ve o şekilde üsüyerek geldiler sen ve o dengesiz yorum yazan arkadas şimdi iki defa düşünün. Tribün organizasyonları yok diyene kadar organizasyonlara destek olun once yapılan işe saygı duyun. Orayı 3-5 serseri bile idare etse saygı duyun. Etikete gelen adam bile orada sivasspor için gırtlak patlatıyor. Sizde artık şikayet etmeyi bırakın. Tribünlerde görelim sizi.
Rallim58 29.01.2013, 21:58 ORMANDA YETİŞEN
SANSAR BÜYÜKAYI
KI NI YO RUZ
:D:D:D
Babası Orman İşletme Müdürlüğünde idareci olduğu için galiba, ama ağır olmuş gibi.
kkemal58 29.01.2013, 23:04 siz böyle koyun olmaya devam edin adamlar istediğini söylesin siz susun izleyin
Yarın rıza gider yönetim gider herkes gider sivasspor kalır, bizler gideriz taraftar gider yenileri gelir sivasspor kalır. Ama bu pankartlar bu ağır sözler bu hakaretler sivassporun alnına yapışmış bir kara leke gibi kalır. Elbette tepki gösterilebilir ama bu denli ağır bir tepkiyi gerektirecek bir durum yok ki. Araştırın göstermedikleri bir şey varsa işte bunu göstermediniz deyin ve Şansal Büyükayı istifaya davet edin. Yoksa maçta çok pozisyon varmış gibi bunu göstermediniz diyenler şapkalarını önüne koyup düşünsün. Bu şekilde hem rıza hoca hem de taraftar sivassporun marka değerini düşürüyorsunuz. Öfkeyle oturan ziyanla kalkar!
sivasfutbol 29.01.2013, 23:08 http://img453.yukle.tc/images/680as.jpg (http://bit.ly/V0BZqe)
Maçda da maraton tribünü gruplara eşlik ederse sesimizi rahatca duyururuz
bence süper olmuş. ellerinize sağlık umarım içeriye sokabilirsiniz. :)
58MUAMMER58 29.01.2013, 23:17 :mad:şansal büyük AYI nın yaptığı terbiyesizlik sadece rıza hocaya değildir tüm sivasspor camiasınadır hiçkimse sivassporun hocasını tehdit edemez istifaya davet edemez hakaret gibi aşşağılayıcı konuşma uslubuyla yalakçılığını yaptığı kurumun kamerasıyla artistlik yapamaz:mad: bu kimsenin haddine değildir rıza hocayı bizseveriz sevmeyiz eleştiririz istifaya davet ederiz çünkü sivasspor bizim yendiğinde sevinende biziz üzülende kahrolanda deplasman eziyetini çekip sevdamızın peşinden koşturanda biz taraftarlardır bu konuda rıza hoca yalnız bırakılmamalıdır sadece mersin maçı değil sivasspor son yıllarda hakemler tarafından inanılmaz kıyıma uğramıştır benimde içinde olduğum grup keyfinden federasyona yürümemiştir geçen sezon sivasspor avrupaya ne için gidememiştir ?10 milyon€ gelşrden olduk 1 puanımız olsa avrupaya gidecekken o hakkımızın yendiği pozisyonlar es geçilmiştir gündeme gelmemiştir :mad:mersin maçına gelince o pozisyona penaltı diyen adam ya çakaldır yada ömründe futbol oyununu bilmeyen mahlukattır buna sırf rıza hoca düşmanlığı yüzünden penaltı diyen içimizdeki sivaslı geçinen soytarılarda dahildir bukadar ülkede hakem eskisi var hiçbiri penaltı demiyorda bunu şansalmı biliyor yıllarca 4 büyütülmüş takımın köpekliğini yapan onların aleyhine verilen pozisyonları ince ince inceleyen tekrar tekrar gösteren elinden geldiğince yalakalık yapan sivassporun bu takımlarla oynanan maçlarında büyütülmüş takımların eski futbolcularını getirip taraflı yorum yaptıran sivasspor gol attığında üzgün bir ses tonuyla maalesef gol oldu diyen sivasspor gol yediğinde sanki birileri biyerlerine bişey sokmuş gibi bas bağıran kurumun b.. yedi başı şansaıl büyükayı sen haddini bil :mad:çanağını yaladığın kurumda o çanağa kemik bırakan takımların köpekliğini yap sivasspordan sana iş çıkmaz işinizide adam gibi yapın:mad: bende diyorumki eğer şansal büyüka sen tarafsızsan hertakıma eşit mesafedeysen pozisyonları layıkıyla gösteriyorsan buna rağmen eleştiri yiyoyorsan onlar şerefsiz haysiyetsiz karaktersiz dir yok tersini yapıyorsan sen alçak namussuz karaktersiz yavşaksın oldumu ?senin kilon kaça çapın nee ki sivassporun hocasını istifaya çaırıyorsun haddinii bill :mad:
DOGU_BEY 29.01.2013, 23:37 Şansal'ın zaten oldum olası abuk subuk tavırları ve bize karşı yaklaşımını sevmiyorum..Lakin Rıza hocanın da artık gündemi değiştirip yine suçu başka yerlerde arama modundan artık çıkması lazım...Bir gün de otur öz eleştiri yap be hoca!!!
kkemal58 29.01.2013, 23:43 Şansal'ın zaten oldum olası abuk subuk tavırları ve bize karşı yaklaşımını sevmiyorum..Lakin Rıza hocanın da artık gündemi değiştirip yine suçu başka yerlerde arama modundan artık çıkması lazım...Bir gün de otur öz eleştiri yap be hoca!!!
Aynen katılıyorum
sivasfutbol 30.01.2013, 08:49 Şansal'ın zaten oldum olası abuk subuk tavırları ve bize karşı yaklaşımını sevmiyorum..Lakin Rıza hocanın da artık gündemi değiştirip yine suçu başka yerlerde arama modundan artık çıkması lazım...Bir gün de otur öz eleştiri yap be hoca!!!
öz eleştiri yapmaya korkuyor :)
Harput0658 30.01.2013, 09:15 Yarın rıza gider yönetim gider herkes gider sivasspor kalır, bizler gideriz taraftar gider yenileri gelir sivasspor kalır. Ama bu pankartlar bu ağır sözler bu hakaretler sivassporun alnına yapışmış bir kara leke gibi kalır. Elbette tepki gösterilebilir ama bu denli ağır bir tepkiyi gerektirecek bir durum yok ki. Araştırın göstermedikleri bir şey varsa işte bunu göstermediniz deyin ve Şansal Büyükayı istifaya davet edin. Yoksa maçta çok pozisyon varmış gibi bunu göstermediniz diyenler şapkalarını önüne koyup düşünsün. Bu şekilde hem rıza hoca hem de taraftar sivassporun marka değerini düşürüyorsunuz. Öfkeyle oturan ziyanla kalkar!
Adam ağzına geleni söylemiş. Onun görevi sunuculuk, ne diye dayılanıyor ki? Rıza Hoca'ya yakıştıramadım demekle kalmalıydı. Adam resmen tehdit ediyor.
Merak ediyorum aynı lafları Trabzondaki biri söylese ne derdi acaba böyle cevap verebilir miydi?
VEREMEZDİ "Efendim Sevgili Trabzonspor hocası böyle demiş ama haksızlık ettiğini düşünüyoruz, biz tüm pozisyonları gösterdiğimize inanıyoruz. Eğer varsa göstermediğimiz pozisyon özrümüzü dileriz." derdi.
sivasfutbol 30.01.2013, 12:26 Adam ağzına geleni söylemiş. Onun görevi sunuculuk, ne diye dayılanıyor ki? Rıza Hoca'ya yakıştıramadım demekle kalmalıydı. Adam resmen tehdit ediyor.
Merak ediyorum aynı lafları Trabzondaki biri söylese ne derdi acaba böyle cevap verebilir miydi?
VEREMEZDİ "Efendim Sevgili Trabzonspor hocası böyle demiş ama haksızlık ettiğini düşünüyoruz, biz tüm pozisyonları gösterdiğimize inanıyoruz. Eğer varsa göstermediğimiz pozisyon özrümüzü dileriz." derdi.
Güçleri Sivas gibi sessiz bir şehre yetiyor. Çıkıp da adam gibi biz Sivas'ı istemiyoruz demeye güçleri yetmiyor.
tekdoktirin 30.01.2013, 20:33 sen kimsin... din gil zaar kimin ..... çapulcu.... akıllı ol adam ol burası sıvas başkasıyla karıştırma seni kim kışkışlıyorsa oda kurtaramaz ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, adam ol benden bukadar,,
rallicifurkan 30.01.2013, 22:56 Bence şansal haklı her maç sonunda rıza hoca çıkıyor yenildiğimiz maçlarda yok hakemlere yükleniyor yok yayıncı kuruluşa topu atıyor hoca hocaaaa birazda kabahati kendinde ara takım iyi yolda değil ligde bir maçlık fark var bir maç kaybetsek alttakiler yende biranda kendimizi düşme hattında buluruz. Gidişat iyi değil
|