Orijinalini görmek için tıklayınız : Rajnoch Kadro Dışı !
RAJNOCH KADRO DIŞI BIRAKILDI !
1461 kupa maçında Teknik Direktör Rıza Çalımbay’la girdiği diyalog nedeniyle kadro dışı bırakılan Jan Rajnoch Sivasspor A2 takımıyla antrenman yapıyor.
Mersin İdmanyurdu maçında sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan Aatif’in yarınki maçta forma giymesi beklenirken,yine Mersin maçında dinlendirilen Grosicki’ninde bu maçta forma giymesi bekleniyor.
(Hürdoğan Gazetesi)(29.01.2013)
MEVLUTHOCAOGLU 29.01.2013, 07:51 sayın rıza çalımbayın egoları yüzünden kaybedilen bir oyuncu daha yazık çok yazık
Son derece yanlış bir karar daha !
Navratil - Ümit
Rajnoch - Murat bu futbolculara son derece ihtiyaç var.
Özellikle de kupada yola devam edersek ...
OzkanBaskan 29.01.2013, 07:59 Keşke bu durumlar olmasa ne kadar yaptığı işi beğenesemde hocaya bu konuda hak veriyorum Rajnoch saygısızlık yaptı umarım kısa sürede kendini toplar her futbolcuya ihtiyacımız var
Örükcülü 29.01.2013, 08:04 Kazmaları takıma alıp, takımda tutup, forma verip takımı her geçen hafta kaosa sokan, kümeye sürükleyen, Abdülkadir Özgen gibi, Rajnoch gibi kaliteli değerleri harcayan RIZA HOCAYI ŞİDDETLE KINIYORUM !..
Amacın ne senin ?
Abdullah DuMaN 29.01.2013, 08:05 vay arkadaş ne iştir aklım ermiyor artık
Poyrazcan 29.01.2013, 08:15 HOCAYLA GİRDİĞİ DİYALOĞUN İÇERİĞİ NEDİR? ÖNCE ONU BİLMEK LAZIM Kİ; KİMİN HAKLI OLDUĞUNA KARAR VERELİM.
İÇİ BOŞ YORUMLAR ÇEVRE KİRLİLİĞİ YAPIYOR!
Bence eneramo dan daha iyi kafa gollerinde. Takımın gizli golcüsü . Herzaman ilk 11 de oynaması gerekirken kadro dışı kalmasını anlamak mümkün degil .
Kadro dışı kalması gereken Uğur kavuk pedriel ve Kadir ..
Rıza hocanın egoları yüzünden takım ligin dibine doğru ilerliyor . Yazık buna seyirci kalanlar en az rıza hoca kadar suçludur
Besyo_cu 29.01.2013, 08:32 Konunun ayrıntılarını bilmediğimiz için o haklı bu haksız diye görüş belirtmek yanlış ama bir gerçek var ki; Kötü giden bir takımda oyuncular performansı ile değil hocayla yaşadığı sorun nedeniyle kadro dışı kalmaya başlamışsa, o takımda teknik direktörün takımdan ayrılması yakın demektir.
Hocaya yaptığı saygısızlık kabul edilemez bu anlamda doğru buluyorum ancak başka türlü sorun çözülebilir miydi diye de insan düşünmeden edemiyor;
Maalesef hocamız kriz çözme konusunda başarılı değil,
Ayrıca Raynoch'un da söylemlerinden anladığımız kadarıyla hocanın adil olmadığına dair bir düşünce var takımda .
SAYGIN58 29.01.2013, 08:37 bu başlık altında yorum yapanlara sesleniyorum rıza hoca bu kararından dolayı tebrik ediyorum 1461 maçın da nerdeyse kulubeye gidip hocayı dövecekti racnoch bunu haketti dünyanın heryerinde böyledir hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir.adam olsun ... sen kimsinde okadar taraftarın önünde medyanın önünde hocaya artislik yapıyosun.
yorumyapıyombenya 29.01.2013, 08:40 bu başlık altında yorum yapanlara sesleniyorum rıza hoca bu kararından dolayı tebrik ediyorum 1461 maçın da nerdeyse kulubeye gidip hocayı dövecekti racnoch bunu haketti dünyanın heryerinde böyledir hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir.adam olsun ... sen kimsinde okadar taraftarın önünde medyanın önünde hocaya artislik yapıyosun.
Peki neden bu zamana kadar beklendi ?
58_SEMİH_58 29.01.2013, 09:00 Rajnoch yanlış bir şey yapmadı! Tamamen Rıza Hoca'nın kişisel düşünceleri yüzünden kadro dışı.
muspol58 29.01.2013, 09:07 yanlış karar bu kötü günde RAJNOCH gibi oyunculara ihtiyacımız varken birde kadro dışı bırakılıyor eger hatası varsa küçük küçüklüğünü bilip özür diler büyükde büyüklüğünü yapıp affeder gün birlik olma günü kenetlenmemiz lazım en çok birliğe bereberliğe ihtiyacımız oldugu zamanda olmayacak işler yapıyoruz herkes üstümüze gelirken biz içerden yıkılıyoruz bu nasıl iş arkadaş en kısa zamanda içerde birliğin beraberliğin saglanması lazım,medyayla hakemlerle rakiplerle ugraşmakvarken birde sizlerle ugraşmayalım yeter artık kendinize gelin
sinan-58 29.01.2013, 09:09 ÇALIMBAY İSTİFA
Vay vay vay icerde ne kaynar kazanlar kayniyormusta kimsenin haberi yok.
Belkide basin sözcüsü olmayan yönetiminde haberi yoktur?:mad::mad::mad:
MEVLUTHOCAOGLU 29.01.2013, 09:18 bu başlık altında yorum yapanlara sesleniyorum rıza hoca bu kararından dolayı tebrik ediyorum 1461 maçın da nerdeyse kulubeye gidip hocayı dövecekti racnoch bunu haketti dünyanın heryerinde böyledir hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir.adam olsun ... sen kimsinde okadar taraftarın önünde medyanın önünde hocaya artislik yapıyosun.
arkadaşım bu kötü günlerde her futbolcuya ihtiyacın var kadro dışı bırakmak takıma zarar verir başka ceza verebilirsin ama kadro dışı bırakmak şu ortamda etik değil bence çünki her futbolcuya ihtiyacın var kadro dar diye yakınıyorsun tutup bu dar kadrodan futbolcuyu kadro dışı bırakıyorsun
58sinan58 29.01.2013, 09:19 yabancı futbolcu sivasa gelmiyor diyoruz gelip gelmemekte çekimser kalıyor diyoruz gelenleri de ya küstürüyoruz ya kulübeye hapsediyoruz yada kadro dışı bırakıyoruz faydalanmak yerine bozuk para gibi harcıyoruz
58sinan58 29.01.2013, 09:23 şu zor dönemde rajnoch kadro dışı kalacak futbolcumu allah aşkına lig bitene kadar oynat ondan sonra ne yapıyorsan yap zaten bundan sonra kalacağınıda pek zannetmiyorum
MEVLUTHOCAOGLU 29.01.2013, 09:26 sanırım rajnoh ile ipler iyice koptu ve bu saatten sonra daha as takım ile çalışamaz sene sonu gidecek şu dar kadroda futbolcuyu kesiyorsa teknik heyet daha ne diyelim daha çok duyarız dar kadro yetersiz diye
58sinan58 29.01.2013, 09:26 hocam kadro dışı bıraktığına göre yerine sen girer oynarsın herhalde şakamısınız siz ya sırat köprüsünden geçiyoruz sanki elinde alternatifli bir kadron var bide adamı kadro dışı bırakıyon
Durumumuz malum ortada keske böyle tatsiz seyler olmasydi demekten kendimi ali koyamiyorum.
Ancak birileri birsey yapmis ise cezasinida vermek gere diye düsünüyorum.
MEVLUTHOCAOGLU 29.01.2013, 09:42 Durumumuz malum ortada keske böyle tatsiz seyler olmasydi demekten kendimi ali koyamiyorum.
Ancak birileri birsey yapmis ise cezasinida vermek gere diye düsünüyorum.
eğer böyle bir tatsız bir durum var ise ceza tabiki verilsin ama başka şekilde para cezası verirsin extra idman yaptırırsın ama kadro dışı bırakmak etik değil şu dar kadrodan yakındığı zamanda bizlerin söylemek istediği bu yoksa tabiki ceza verilmeli
yerliturkuaz 29.01.2013, 09:51 Bakıyorun da yine herkes Rıza hocanın üstüne çullanmaya başlamış. Acaba Rajnoch'un hiç suçu yok mu?
Sen kalkıp bütün futbolcuların önünde hoca ile tartışacaksın sonra da hiçbir suçum yok diye sanal alemi kullanacaksın. Yok öyle uyanıklık Rajnoch efendi. Hocamız ona buna senin gibi taviz verirse eee bu takımda nasıl bir disiplin olacak soruyorum hocamızı eleştirenlere. Çalışacaksın alcaksın formanı yok oynatmadı diye hoca ile hemen tartışacaksın.
Acaba Rajnoch efendi kendini kovdurmak istiyor olabilir mi kendisi de biliyor ki Karabük onu ciddi bir şekilde istiyor oda kovulmanın yollarını arıyor birde olaya buradan bakın derim arkadaşlar...
zaralı19 29.01.2013, 09:54 Bakıyorun da yine herkes Rıza hocanın üstüne çullanmaya başlamış. Acaba Rajnoch'un hiç suçu yok mu?
Sen kalkıp bütün futbolcuların önünde hoca ile tartışacaksın sonra da hiçbir suçum yok diye sanal alemi kullanacaksın. Yok öyle uyanıklık Rajnoch efendi. Hocamız ona buna senin gibi taviz verirse eee bu takımda nasıl bir disiplin olacak soruyorum hocamızı eleştirenlere. Çalışacaksın alcaksın formanı yok oynatmadı diye hoca ile hemen tartışacaksın.
Acaba Rajnoch efendi kendini kovdurmak istiyor olabilir mi kendisi de biliyor ki Karabük onu ciddi bir şekilde istiyor oda kovulmanın yollarını arıyor birde olaya buradan bakın derim arkadaşlar...
Rajnoch kadar takımda yürekli biri var mı adam maç kaybettiğimizde ağlıyor sen gelmiş burda rıza hocayı savunuyorsun yeri gelince bizde savunuyoruz ama artık yeter rıza hocaya birşeyleri söylemenin vakti geldi futbolcu yok der kadro dışı bırakır.o zaman çıksın açıklasın Rajnoch ne yapmış bizde bilelim.
Rajnoch'un son maçtaki kulübeye karşı yaptığı hareketler hiç hoş değildi.
Rajnoch'dan böyle bir hareketi asla beklemezdim demekki teknik kadroda böyle bir hareketi beklemediği için kadro dışı bıraktı.Hiç bir futbolcu vazgeçilmez değildir hiç bir futbolcu'da Sivasspor'un üstünde değildir.
Rıza hoca akşam canlı yayında Rajnoch konusuna kısa değindi bundan sonra bizim yapacağımız fazla birşey yok bundan sonra neler olur oda Rajnoch'la yönetimin arasında deyip son noktayı koydu.
Respect58 29.01.2013, 10:20 Futbolcular bile hocayı sevmiyor.Bu maç esnasında futbolcuların hareketlerine bakınca cok net belli oluyor.Mersin maçında Grosicki'nin Aatıf'ın oynamaması bana sakatlık yüzündenmiş gibi gelmiyor.İçeride bir şeyler oluyor ama bizim bilmek gibi bir hakkımız yok tabi.
Kurtuluş mevcut teknik ekibin gönderilmesinden geçiyor.Bize daha sempatik daha candan daha hırslı bir ekip lazım.Şu kadroyu sadece motive etseniz bile size maç kazanır taktiği tekniği geçtim.
A.Turan Korkmaz 29.01.2013, 10:32 O maçta Rajnoch'un formsuzluğu ve yanlış pozisyon alışları ile iki gol yemiştik. Hoca kenardan sinirlenince Rajnoch da karşılık vermiş. Rajnoch çok çalışmalı ve özür dileyip iki üç maç sonra gene kadroya girmelidir.
alaattin 5858 29.01.2013, 10:33 rajnoch un kadro dışı kalma sebebini bilende eleştiriyor bilmeyende eleştiriyor bilen varsa açıklasın taraftar olarak haklıyı haksızı bilelim yorum kirliliğine engel olalım takımda arkadaşlığın çok üst düzey olduğu söyleniyor.bu nasıl arkadaşlıktır ki herkes biyerlere gitmek istiyor.abdul kadir,erman,eneramo,rajnoch,al ican,grosicki benim bildiklerim daha benim bilmediğim kim bilir kimler var.demekki takımda huzur yok huzur un olmadığı yerde başarıda olmaz anladığım kadarıyla takıma transfer değil huzur lazım.
58sinan58 29.01.2013, 10:56 tamam rajnoch suçluysa tabiki cezasını çeksin babamızın oğlu değil sonuçta ama şuan içinde bulunduğumuz durum ve önümüzdeki zorlu maç periyodu sebebiyle hiçte şık bir durum olmadı
Mustafa58Ağa 29.01.2013, 11:04 bu ne ya rıza hocanın egoları yüzünden sivasspor şanına yakışmayacak mücadele veriyor (alt sıralardan kurtulma mücadelesi)
DOGU_BEY 29.01.2013, 11:31 ''Çalımbay show devam ediyor!!! ''
HARCA HARCA BİTMEZ!!!
Hiçbir futbolcu bu takımdan büyük değildir; ama aynı zamanda hiçbir hoca da bu takımdan büyük değildir!!! İçeride olanları bilmeden konuşuyorsunuz..Hocanın adalet ve oyuncularla iletişim konusunda yaptığı yanlışlarla bu takım ne hale geldi...Yazıklar olsun...
üçyıldız58 29.01.2013, 11:35 rıza hocamız bu konuda yerden göğe kadar haklıdır hiç kimse sivassporun hocasından kendisini büyük göremez.
bunun adı rıza değilde bülent olsa,bülent değilde mesut hoca olsa hiç birşey farketmez.
hoca bu külübün hocasıdır hocaya saygısızlık kulube yapılan saygısızlıktır.
şimdi bazı arkadaşlarım rıza hocaya olan kinlerini nefretleri raynof üzerinden kusuyorlar.
bu yanlış rıza hocayı takımı oynatamıyor de,doğru dürüst transfer yapamıyor de hatta ve hatta rıza istifa bile diyebilirsin.
ama ?haklı olduğu konuda rıza hocaya haksızlık etmek bir insanın akıl melekelerini kaybettiğinin en büyük isbatıdır.
rıza hocaya daha öncede kamil grosicki yaptı bu saygısızlığı .şimdi ise raynof bu iki futbolcu tesadüfümü böyle yaptı
hayır bu iki yapılan saygıızlık bilinçli bir şekilde yapıldı kamil efendinin kasımpaşaya,raynof efendinin karabüke gitmesine rıza hocamızdan onay çıkmayınca bu yola başvurdular,
rıza hoca önceki maçlardada raynofa saha kenarından o günki kupa maçında yaptığı uyarından daha sert uyarılar yapmıştı hiç bir tepki yoktu şimdi ne oldu
hemen el kol hareketi yapıyorsun rızayı yönetimi,taraftarı karşısında küçük düşürmeye çalıyorsun sen kimsin
gitmek istiyorsan delikanlı gibi çık ben gitmek istiyorum de adam gibi hocayla taraftarın arasını açarak değil takımın iç huzurunu bozarak değil
kaldıkı rıza hoca sana efendice sezon bitsin git şimdi sana ihtiyacım var demişken ekmekden bilmeyen köpek
şimdi soruyorum kamil son maçlarda oynamıyor neden oynamıyor rıza hoca gondermedi diye kamil sen bu sivasspor formasını zor giyerdin ama rıza hoca bu şehri sevdiği için sana katlanıyor nazını kahrını çekiyor
şayet rıza hoca sivasda değilde başka şehrin hocası olsaydı sende raynofda şimdiye bavulunuzu toplamıştınız
adam olun futbolunuzu oynayın siz aldığınız paranın hakkını verin
Tamam rajnoch yanlış hareketler yapmış olabilir. Ama bu zor donemde adamı kadro dışı bırakmak takıma daha cok zarar verir. Zorlu maclar oynayacaz para cezası verilebilirdi bunun yerine. Sanki alternatifli bi kadromuz varda rıza hoca golcü stoperi kadro dışı bırakıyor . Olan Sivasspor'a oluyor. Takımda birlik beraberlik olması gerekiyor şu donemde . Ama boyle çatlaklar oluyor. Bir an önce kadroya geri alınmalı
noname87 29.01.2013, 11:51 Rajnoch ile Navratil arasında iyi uyum vardı hoca bu ikiliyi bozup sezon başı Erhan'ı oynattı sonucunu gördük sonra Rajnoch döndü takım toparlar gibi oldu şimdi yine sepetlediler sonucu ortada bu adam sadece defansif olarak değil hücum olarak da takıma katkı verebilen bir oyuncuydu.Navratil ile Ümit sadece topları ileri doğru şişiriyor o toplar dönüyor bizim kalemizde pozisyon oluyor bunu görmek için teknik direktör olmaya gerek biraz dikkatli izleyin maçları top çıkartamadğımız için Kadir yardıma geliyor o da topu kaybediyor:mad: Real Madrid defansında niye Ramos oynuyor aynı şekilde Barcelona'da Mascherano adamların defansları iyi değil ama teknikleri iyi maalesef bu kararla benim içimde umut kalmadı.Bu takım düşer.
58sinan58 29.01.2013, 11:58 Hocaya yaptığı saygısızlık kabul edilemez bu anlamda doğru buluyorum ancak başka türlü sorun çözülebilir miydi diye de insan düşünmeden edemiyor;
Maalesef hocamız kriz çözme konusunda başarılı değil,
Ayrıca Raynoch'un da söylemlerinden anladığımız kadarıyla hocanın adil olmadığına dair bir düşünce var takımda .
hocamızın futbolcularla arasındaki krizi yönetme konusunda başarısız olduğuna kesinlikle katılıyorum kriz yönetme işini süper ligde bir teknik direktör beceriyor kendisini pek sevmem ama sinyor terim
falcon58 29.01.2013, 12:01 raynoh iyiydi ama yanlış bir hareket yaptıysada gerekli ceza verilmeli...disiplin önemli...
Bir de Rıza hocayı kadro dışı bırakan olsa. Harcadığı futbolcularla bir takım kurulurdu
Bir de Rıza hocayı kadro dışı bırakan olsa. Harcadığı futbolcularla bir takım kurulurdu
Yönetimi kim kadro dışı bırakacak ? Alamadıkları Burhan eşer Mersin'de bizi dağıttı . Ve daha bir sürü transfer fiyasyokosu. Yapılamayan transferler vs..
SAYGIN58 29.01.2013, 13:01 arkadaşım bu kötü günlerde her futbolcuya ihtiyacın var kadro dışı bırakmak takıma zarar verir başka ceza verebilirsin ama kadro dışı bırakmak şu ortamda etik değil bence çünki her futbolcuya ihtiyacın var kadro dar diye yakınıyorsun tutup bu dar kadrodan futbolcuyu kadro dışı bırakıyorsun
BEN ŞAHSEN 1461 MAÇINDA HOCAYA YAPTIĞI HAREKETİ GÖRÜNCE RAJNOCH NE YAPIYOR DEDİM CEZAYA GELİNCE,BİLEREK KIRMIZI KART YESE,KAMPA KATILMASA,İDMANA GİTMESE,KLÜP PRENSİPLERİNİN DIŞINA ÇIKSA PARA CEZASI VEYA HERHANGİ BİR CEZA KABÜL,AMA SEN BU HAREKETİ SİVASSPORUN HOCASINA YAPIYORSAN SÜRESİZ KADRO DIŞI KALACAĞINA SOKAKTAKİ ÇOCUKTA BİLİR,ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM ALTARNATİFİ OLSUN OLMASIN Kİ VAR MUTLAKA CEZASINI ÇEKMELİ BAŞARILI BİR TAKIMIN TEMELİ MUHAKKAK DİSİPLİNLİ BİR KADRODAN GEÇER,BUGÜN RAJNOCH BUNU YAPARSA YARIN ENERAMODA GİDER HOCAYA PARMAK ATAR.RAJNOCH KİM BEŞİKTAŞ QERASMA DAN FENER ALEX TEN VAZGEÇMİŞ!
Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.
SAYGIN58 29.01.2013, 13:04 Bakıyorun da yine herkes Rıza hocanın üstüne çullanmaya başlamış. Acaba Rajnoch'un hiç suçu yok mu?
TEBRİK EDİYORUM ÇOK DOĞRU.
58megayigido 29.01.2013, 13:05 Onun yerine ugur kavuk u kadro disi biraksan super olacak yakinda ugur kavuk forvet oynarsa sasirmam
58MUAMMER58 29.01.2013, 13:19 sivasspor büyük kulüptür burda görev yapan hocada futbolcuda adam olmak zorundadır konun içeriğini bilmiyorum ancak raynoch hocaya terbiyesizlik yapmışsa cezasınıda çekmelidir eğer rıza hoca kalacaksa raynocha forma vermiyecekse a 2 yle b 2 le antrenmana çıkmasıda doğru değildir isteyene verilmelidir eger bu konu olmasaydı raynocf herzaman sivassporun defansdaki sigortasıydı hatırlayın rıza hoca erhanı stoperde denediği dönemi hep malup olduk raynoch girince takım toparlandı bakın malup olduğumuz maçlara raynoch yok mersin maçında oynasaydı o cluo öyle rahat topa vuramazdı yazık oldu :confused:
58sinan58 29.01.2013, 14:26 futbolcu hocaya artislik yapıyor hoca hemen cezayı kesiyor öbürü tavır alıyor oynamıyor oynayacak adamı hoca küstürüyor futbolcu hoca arasında devamlı bir didişme devam edip gidiyor içinde bulunduğumuz tablo zaten ortada hiç kimseye bişey olmuyor olan sivasspora oluyor fatmagülün suçu ne dizisini geçtik sorunlarınızı bir an önce çözün sivassporun suçu ne kardeşim
psychology58 29.01.2013, 14:33 Rajnohun bu davranışlarını görünce Karabük den gelen transfer teklifinin doğru olduğunu düşünüyorum. Rajnoh kendini bilerek göndertmek istiyor gibime geliyor açıkcası
58 SiVaSıM 58 29.01.2013, 15:13 rıza çalımbay istifa etmeden bu takım ve taraftar iflah olmaz bu kadar iyi adamları nası küstürdü takıma yazıklar olsun böyle hocaya 2 fb maçınıda kaybederse mutlaka istifa etmelidir
ihtiyar yiğido 29.01.2013, 15:51 önemli olan hata yapanı cezalandırmak değil onu hatasından dondürmek ve o oyuncuyu kazanmaktır hocalık bunu gerektirir
sivasfutbol 29.01.2013, 15:58 Bu hafta rıza hoca istifaya çağırılmalı.
Bu büyük bir hata olur, takımın moralini bozmaktan başka bir işe yaramaz.
MEVLUTHOCAOGLU 29.01.2013, 16:23 BEN ŞAHSEN 1461 MAÇINDA HOCAYA YAPTIĞI HAREKETİ GÖRÜNCE RAJNOCH NE YAPIYOR DEDİM CEZAYA GELİNCE,BİLEREK KIRMIZI KART YESE,KAMPA KATILMASA,İDMANA GİTMESE,KLÜP PRENSİPLERİNİN DIŞINA ÇIKSA PARA CEZASI VEYA HERHANGİ BİR CEZA KABÜL,AMA SEN BU HAREKETİ SİVASSPORUN HOCASINA YAPIYORSAN SÜRESİZ KADRO DIŞI KALACAĞINA SOKAKTAKİ ÇOCUKTA BİLİR,ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM ALTARNATİFİ OLSUN OLMASIN Kİ VAR MUTLAKA CEZASINI ÇEKMELİ BAŞARILI BİR TAKIMIN TEMELİ MUHAKKAK DİSİPLİNLİ BİR KADRODAN GEÇER,BUGÜN RAJNOCH BUNU YAPARSA YARIN ENERAMODA GİDER HOCAYA PARMAK ATAR.RAJNOCH KİM BEŞİKTAŞ QERASMA DAN FENER ALEX TEN VAZGEÇMİŞ!
Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.
Arkadaşım bende aynı görüşteyim ama o zaman söylemlerinde bir tutarsızlık var sn çalımbayın böyle olmaz klubün içerisinde neler olduğunu bilemeyiz ne olduğunuda bilmem bu olayın öncesi illa ki vardır rajnoch kolay kolay bu tip hareketleri yapan bir futbolcu değil yanlış hatırlamıyorsam vardır bir sebebi peki alternatifi kim olacak bu futbolcunun a.kadiri küstürdü adam doğru düzgün top oynamadan gitti cihan ( kiralık olarak giden ) keza yine öyle bilmem anlatabildim mi acaba o zaman kadro darlığından yakınmıyacaksın sen elindeki futbolcuları oynatamıyorsun vazgeçemedikleri oyuncuları bir türlü atamadı kafasından allahtan uğur 15 gün yokta rahat nefes alacaz.Yoksa fener maçında yine banko oynayacaktı.
58 SiVaSıM 58 29.01.2013, 16:33 bazı futbolcular rızayı istemiyorlar rajnoch-kamil-aatıf- bu isimler rızayı istemiyor mutlaka istifa etmelidir uğur-kadir-pedriel bunlardan bıktık
59yigido58 29.01.2013, 16:36 rıza efendi kafasına göre takılıyor nasılsa bir dur diyen yok en istikrarlı olan a2 ye gönderiliyor bu nasıl anlayış??????
58akif34 29.01.2013, 17:30 Rajnock a gelen transfer tekliflerinden sonra ben bu takım da oynamam daha kaliteli takımları hakediyor şeklinde konuşmalar yaptığını ve en son 1461 maçında oyundan alininca küfür eder gibi el kol hareketleri yapilinca yönetim tarafından kadro dışı birakildi
kaynak statta calisin arkadaşım
58musab58 29.01.2013, 18:15 uğurun kadir in as çıktığı bir takımda rajnock gibi bir adam kadro dışı kalıorsa esas saygısızlık budur...çünkü bunun adı EMEK HIRSIZLIĞIDIR
kaptann58 29.01.2013, 18:24 uğurun kadir in as çıktığı bir takımda rajnock gibi bir adam kadro dışı kalıorsa esas saygısızlık budur...çünkü bunun adı EMEK HIRSIZLIĞIDIR
Hocam yanlış yapıyorsun.
Futbolcuyu A2 ye göndererek cezamı olur.
Kadro dışı bırakacak lüksümüz yoktur. Varsa yanlış tavrı kendine ver cezayı, kesilsin parası.
Bu cezayı Sivas'a verdiğinin farkındamısın Rıza hocaaaaaaaaaaa.:mad:
Birileri sesini yükseltmeli artık. Olan Sİvas'a oluyor.:mad:
Caner POLAT 29.01.2013, 18:59 Nereye kadar böyle devam edecek bu süreç elimizde çekirdek izliyoruz.
Durmak yok kovmaya devam.Kadromuz geniş(!) sonuçda
B.DUMANLI 29.01.2013, 19:14 Takimda hersey dogru gidiyorda ,dogru gitmeyen bir tek Rajnoch´muydu?Aslinda takima katkisi olan biriyle ,bu sekilde yollari ayirmak hic hos degil.Birde haca futbolcusuna nasil davranmasi gerektigini bilecek.Ölcülü davranacak böylesi dahami iyi oldu ? Zaten kadro kisitli ,lafin kisasi hic hos olmadi.Kadir yüzünden yedigimiz gollerin haddi hesabi yok.Birde onu fircalasanya hocam.
etlidöktürek 29.01.2013, 19:21 bu takım heyecanının kaybetmiş..
rayno da ne kadar üzülmüştür,şampiyonluk turu atamayacağım diye;)
diğer oyuncuların hiç umurunda değildir bu konu tatar ramazan usülü ben vurdum diyenler çıkarsa rıza hoca gider...
Hoca n'apmaya çalışıyorsun,sapık egoların yüzünden futboldan soğuttun hem taraftarı hemde futbolcuları:mad::mad:
ZiDaNe58 29.01.2013, 19:39 seni kim kadro dışı bırakacak acaba rıza efendi 4 gözle bekliyoruz
Adaletli forma dağıtmazsan olacağı bu işte. Böyle giderse yakında kamilin atıfın isyalarını duyarsak hiç şaşırmam:mad:
Takımda stoper yok iki lafla kadro dışı bırakılıyor futbolcu...Yakında yenileride eklenir buna....
Egoistt......................
badboysefaa 29.01.2013, 21:38 olayı gözlerimizle gördük rajnoch pozisyon hatası yaptı rıza hoca sinirlendi haklı olarak ne yapıyorsun gibilerinden bişeyler yaptı eliyle oda döndü el kol yaptı vip de oturan herkes yuhladı rajnoch u haklı olarak.Saygısızlık yaptı rıza hoca hemen ümiti ısınmaya gönderdi sanırım ama oyuna almadı nedense.Ne kadar eleştirsemde kızsam da o bizim hocamız ve saygıyı hak ediyor rajnoch efendi hata yapıp üstünde bide hocaya el kol yapması kabul edilemez.Hocanın kararına saygı duyyorum belki kazanmak adına farklı yollar seçilebilir ama hocamız böyle istemiş ne denirki?
sayin hocam asil sizler kadro disi birakilmalisiniz
Rallim58 29.01.2013, 22:37 Yanlış hesap Bağdat'tan döner....
Ferhat06 30.01.2013, 07:25 Rajnoch nankör bir adammış ,öyle anlaşılıyor.Hoca ilk 11 de oynatmadığı maçlarda bile son dakikalarda ortasahada falan görev vererek onu onore ettiği halde o,birkaç maçda hoca ÜMİT'e şans verdi diye trip yapdı.
Ferhat06 30.01.2013, 07:29 Hoca Rajnoch yerine neden Ümiti tercih ediyor;çünkü Ümit dandun oynamıyor,geriden oyunu başlatacak tekniği var,genç,yerli futbolcu ve havatoplarında çok çok iyi.
Ümit gerçekten çok iyi çıktı ama ne olursa olsun bu uzun maratonda ve küme düşme mücadelesinde Rajnoch kesinlikle kazanılmalı !
Rallim58 31.01.2013, 09:58 Yanlış hesap Bağdat'tan döner....
Hesaplar karışık, anlaşılan :)
Adaletli forma dağıtmazsan olacağı bu işte. Böyle giderse yakında kamilin atıfın isyalarını duyarsak hiç şaşırmam:mad:
Adaletli forma sence nasıl verilir hemşerim. Şuan sence Rıza hoca Ümüti kesipte Raynok a forma vermesi adaletlimi olur. Forma hak edilene veriliyorsa Ümüt bu formayı şuanki performasına göre çokdan hak ediyor.
Respect58 31.01.2013, 10:33 Adaletli forma dağıtmazsan olacağı bu işte. Böyle giderse yakında kamilin atıfın isyalarını duyarsak hiç şaşırmam:mad:
Dün Grosicki oyundan alındığında direkt soyunma odasına gitti.Adam haklı Eneramo hiçbir varlık gösteremediği halde sahada kalıyorsa o da kalmak isteyecektir doğal olarak.
Rıza beyimiz bu takımın başından gidecek yakın bir zamanda ama korkarım futbolcuları da takımdan soğutarak gidecek.Rojnoch,Grosicki zaten belli,Pieh'i de dün oyuna almıyor gidiyor Suarez'i alıyor.Pieh'i kendisi almadı diye oynatmazsa inanın şaşırmam.
Respect58 31.01.2013, 10:35 Hoca Rajnoch yerine neden Ümiti tercih ediyor;çünkü Ümit dandun oynamıyor,geriden oyunu başlatacak tekniği var,genç,yerli futbolcu ve havatoplarında çok çok iyi.
Dün bizzat takip ettim Ümit'i aldığı topların %80ini ileriye doğru şişirdi.Evet müdahaleleri çok iyi ama kendini geliştirmezse düz stoperden başka birşey olmaz.
bassguitar 31.01.2013, 12:54 stoper mevkiinde oynayan diger topcularla rajnoch u kıyaslarsak en iyisi oldugunu anlamak zor olmaz..mevcut stoperler arasında en hızlısı.en mücadelecisi.en profosyoneli.en kariyerlisi.topu oyuna iyi sokan vemantıklı oynayanı
SIVAS58FOREVER 31.01.2013, 13:34 2 ve daha fazla insanın bir arada olduğu her yerde en önemli şey DİSİPLİN'dir. Okul, iş yeri, askerlik ve bunun gibi her yerde iyi bir yönetim için ve işlerin istenildiği gibi yürümesi için disiplin şarttır, yoksa enseye tokat bilmem nereye parmak kıvamında cıvık bir topluluk olur onlara da verilen görevi kimse yaptıramaz.
Futbol takımlarında da aynı şekildedir, her bir oyuncu kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için azimli, ciddi ve disiplinli olmalıdır, Fatih Terim'in bütün başarılarında taktik ve teknik çalışmalarının yanı sıra disiplinli bir hoca olması en önemli etkendir. Hoca disiplinli olmazsa oyuncu maç bitse de gitsek havasında oynar, uzun lafın kısası Rıza Hoca disiplini elden bırakmamak adına verdiği bu tip kararlarda sonuna kadar desteklenmelidir.
Eğer gerekiyorsa teknik veya taktik veya kadro seçimi konusunda ayrıca onu eleştirebiliriz, bu son sözlerim Rıza Hoca'yı her fırsatta eleştirmek isteyen arkadaşlar için, yeri geldiğinde ben de yani hepimiz oyun içerisindeki taktiklerini eleştirebiliriz, hatta bazı mağlubiyetleri hoca'ya da bağlayabiliriz, ancak bu onun takım disiplini adına attığı doğru kararları da eleştirmemiz gerektiği anlamına gelmiyor.
uğurun kadir in as çıktığı bir takımda rajnock gibi bir adam kadro dışı kalıorsa esas saygısızlık budur...çünkü bunun adı EMEK HIRSIZLIĞIDIR
Arkadasim ellerine ve agzina saglik.....
bu ne is?? Ugur ve Kadir yavas yavas bizim Kadro da yer yoookkk ama
gören yok bunlarin yüzünden ne golleri yedik!!!
RIZA ISTIFA!!!!
cengizzzhan58 31.01.2013, 17:15 takımda dengesizlik var zaten kimi oyuncularımız kafalarına göre takılıyor,maç seçiyorlar ilk olarak bu sorun çözülmeli ayrıca ortada bi saygısızlık varsa RAJNOCH'un Kadro Dışı kalması doğru.
***hocanın bu davranışlarından dolayı daha yetenekli bir cok oyuncu kaybederiz diyorum.kamil,uğur,enaramo gibi işini biilmiyen oyuncular hocanın tüm yanlışlarına kuzu,kuzu ses cıkarmazlar.yazık oldu bu değerli oyuncumuza,böyle giderse iyi oyuncular kalmaz.
yigido yakup 31.01.2013, 22:30 disiplin söz konusu olunca fazla konusmaya gerek olmadigini düsünüyorum
kadro dışı ile sivassporamı raynofamı ceza verildi bir türlü çözemiyorum
MMMelihMMM 01.02.2013, 08:51 Ben olayı çok yakından gördüm tam rıca hocanın arkasındaki vip teydim rajnoch herzamanki gibi güzel ve hatasız oynuyodu bir pozisyonda nasıl oldu anlamadım rıca hoca elini ayagını açtı rajnoch'a bağırmaya başladı rajnoch ta karşılık verdi aynı şekilde el kol hareketi yaptı hoca hemen bir sinirle ümit kurt'u ısınmaya gönderdi fakat rajnoch hiç moralini bozmadı ve güzel bi oyun çıkarttı ve bunun neticesinde rıza hoca egolarının kurbanı olmadı, ben ilk defa tebrik ettim rıza hocayı ve rajnoch u oyundan almadı ...Arkadaşlar maç sırasında böle şeyler olur hoca hocalığını oyuncu oyunculuğunu bilecek fazla uzatmadan olayın tatlıya bağlanması en güzeli çünkü rajnoch sivasspor için değerli bir futbolcu hele şu zor dönemimizde kaybedilmesini istemem...
existence 01.02.2013, 10:54 Tatlıya bağlansın konu lütfen. 2 side bizim için değerli. 2 sinide ihtiyacımız var.
|