Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Sivasspor
http://resimzade.com/Show.html?i=39143&token=44578 (http://resimzade.com/Show.html?i=39143&token=44578)
Ziraat Türkiye kupasında Fenerbahçe ile berabere kalarak yarı finale yükselen Sivassporumuz Fenerbahçe ile bu kez ligde karşı karşıya geliyor.
Deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağımız bu önemli maçın tahmin ve yorumları.
Tarih: 03.02.2013 Pazar
Stad: FB Şükrü Saraçoğlu
Saat: 19:00
Hakem: Cüneyt Çakır
zaralı19 31.01.2013, 09:20 Bu Sefer Kendi evlerinde yeneceğiz ve çıkışa geçeceğiz. 2-1 alacağız inşallah
Rallim58 31.01.2013, 09:29 ZTK'da finallere kalmayı garantileyen Sivassporum ligde, Saracoğlu'ndan mutlaka puan çıkaracaktır inancındayız.
Gününde olacak bir Sivasspor, deplasmandan puan ya da puanlar alarak haftanın takımı olacağını düşünüyoruz.
Yusuf Çevik 31.01.2013, 09:35 Cüneyt Çakır`ın arada bir kaçırdığı pozisyonlar oluyor ama bu maç maça direkt etki edecek bir karar vermicektir umarım.
Elimizden geleni yapıp 3 puanı almalıyız.Çok önemli bir maç.Bu 3 puana çok ihtiyacımız var ne zamandır galibiyet alamıyoruz.Hadi Sivasspor`um göster gücünü...!!!!
58sinan58 31.01.2013, 09:40 kupada oynadığımız maçın biraz daha üzerine koyarsak fb yi yenmemiz sürpriz olmaz yeterki kazanmayı arzu edelim
58sinan58 31.01.2013, 09:46 kupada oynadığımız maçın biraz daha üzerine koyarsak fb yi yenmemiz sürpriz olmaz yeterki kazanmayı arzu edelim
ama gol atamama sorunumuzu acilen çözmemiz lazım
DoomsDay58 31.01.2013, 10:34 Savunmada hata yapmayıp son vuruşları düzgün yapabilirsek fenerbahçeyi yenebiliriz
favori58 31.01.2013, 11:57 sivasspor fenere attığı zaman sivaslı olan! yalakalar çok üzüleceklermi acaba bunu çok merak ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!
nefhret_58 31.01.2013, 12:09 kadıköy deplasmanı... çok zor bir maç arkadaşlar. beraberlik bile işimize yarar.
Metal Gear 31.01.2013, 12:14 2 farkla kazanır fener..3-1 bekliyorum
Kazanmak icin GOL atmak gerekiyor ve biz GOL atmayi unuttuk gibime geliyor.
Yanilmiyorsam son 4 Mactir GOL atamiyoruz.
58MUAMMER58 31.01.2013, 12:23 ne olursa olsun fb kendi sahasında hem iyi oynuyor hemde şansı yaver gidiyor elazığspor fb yi elinden kaçırdı biz kaçırmayabiliriz bunun içinde özellikle eneramo groseçki atıf ermanın kadirin biraz üstüne koyarak oynaması lazım baroni şow ititutulursa ben enkötü berabere kalacağımıza inanıyorum mersin maçı ölçü değil
HababamHa 31.01.2013, 14:02 Sivasspor gibi oynarsak buradan puan ve puanlarla döneriz yoksa biraz zor
Beyler Merhaba,
Fener maçının biletlerini istanbul'dan nasıl alırım. Biletix te satılmıyor. Bilen varsa bana yardımcı olabilir mi ?
psychology58 31.01.2013, 14:12 Fenerbahçe de bir numara yok fakat bizim oynadığımız futbolda pek iç açıcı görünmüyor bu yüzden Fener taraftarı önünde oynayacağı için bir adım önde olsada ben Sivassporumun bu maçtan puan yada puanlar çıkaracağını düşünüyorum yeterki futbolcular takım ruhuyla mücadele etsinler gerçek SİVASSPOR gibi mücadele etsinler bu oynadığımız futbol bize yakışmıyor çünkü
Beyler Merhaba,
Fener maçının biletlerini istanbul'dan nasıl alırım. Biletix te satılmıyor. Bilen varsa bana yardımcı olabilir mi ?
Biletler yarın öğleden önce satışa çıkacakmış Biletix ten alma şansın yoksa maç günü stad dan alabilirsin...Bize ayrılan bilet fiyatı 33 TL
Biletler yarın öğleden önce satışa çıkacakmış Biletix ten alma şansın yoksa maç günü stad dan alabilirsin...Bize ayrılan bilet fiyatı 33 TL
Teşekkür ederim bilgi için... Maça gidecek olan arkadaşlar ile stadta görüşmek üzere...
Saldırın Yiğidolar..
Örükcülü 31.01.2013, 14:30 Deplasmanda çok zor bir maç. Oynayacak bütün futbolcularımızın dünkü maçtan daha çok koşması ve oynaması lazım. Her birinin iki kişilik oynaması lazım. Beraberlik bile çok güzel bir sonuç olur. PİECH mutlaka oynamalı, Grosicki ve Aatıf çok iyi olmalı, Sercan ve Eneramo ileride çok basmalı.
Biletlerin 33,00 TL olması ise acımasızlık. Biz onlara 10 TL'ye bilet satarken onlar bizim 3 katına satıyorlar. Aslında burada yönetimin hatası var. Deplasmana gelen İT (İstanbul Takımlarına) 50,00 TL'den bilet satması gerek. Satsın ki, bakim bizim içimizdeki İT sevdalıları paralarına kıyıp maça girebiliyorlar mı? Sivasspor maçına 5,00 TL verip gelmeyen İT sevdalıları 50 TL'ye girerler mi acaba maça?
İstanbul'daki yiğidolar yinede takımı yalnız bırakmayın.
nunni5858 31.01.2013, 14:58 Kazanmak icin GOL atmak gerekiyor ve biz GOL atmayi unuttuk gibime geliyor.
Yanilmiyorsam son 4 Mactir GOL atamiyoruz.
gol pozisyonuna giriyoruz ama atamıyoruz bunun üzerinde durmak lazım.yani enaramo...
cengizzzhan58 31.01.2013, 17:19 Sercan çok bencil oynuyor,Grosicki hep ben atayım düşüncesinde,Eneramo eskisi gibi iyi değil, kadromuzta fazla revizyon olmadığı halde geçen seneki gibi başarılı pas ve gol atmada sıkıntı yaşıyoruz oyuncularımız kendini toparlamalı keşke dün Piech'e Rıza Hoca şans verseydi.
ozledımeskıyı 31.01.2013, 18:40 Beyler biz finale çıkarsak ve fb avrupaya gitmeyi garantilerse avrupa bileti ala biliyor muyuz?
Uğurun yerine Erhan oynarsa forvette de piech oynarsa hallederiz
SivasliMuhammed 31.01.2013, 19:03 kalede: borjan
defans:Erhan,Navratil,Ümit,Ziy a
Orta Saha:sag erman orta adem ofans aatif sol kamil
forvet:eneramo(sercan)piech
FALÇATA 58 01.02.2013, 11:50 Takımımıza sonsuz güveniyorum çıkın adam gibi oynayın varsın kaybedin ama disiplini elden bırakmayın
kaptann58 01.02.2013, 11:59 en az bir puan alacaz
frankfurt"sivas 01.02.2013, 12:31 uzaktada olsam sanki yakinda gibi hissetmek SIVASSPOR olmak asla kaybetmeyi desunmemektir yensede yenilsede tek gururum sivas SIVASSPOR 3 fb 1:):)
nunni5858 01.02.2013, 13:31 kalede: borjan
defans:Erhan,Navratil,Ümit,Ziy a
Orta Saha:sag erman orta adem ofans aatif sol kamil
forvet:eneramo(sercan)piech
deplasmanda hem de fenerle oynuyorsun tek ön libero adem oynatıyorsun fark yeriz....birde geçen maç gösterdiki navratilin alternatifleri üzerinde durulması gerekir hata çok yapıyor göze görülmüyor.aynı zamanda adem olmadığı zaman kadirin performansı artıyor bunun nedenide ademin riskli yerlerde top istememesi herhalde.hakan kendini oyuna daha iyi veriyor oyunun her yerinde görebiliriz kanattan orta yapılırken hakan ceza sahası içinde yer alırken adem ceza sahasına girmeden maç tamamlıyor....
Sevgili Yiğidolar bize ayrılan bölüm bilet fiyatları 33 TL. Gayet uygun, yanlış hatırlamıyorsam geçen yıllarda Saraçoğlu'nda kale arkaları 55-60 TL'ye yükselmişti. Bu fiyata İstanbul şartlarında öyle çok para filan değil. Neye harcamıyoruz ki?!
Sivasspor'u seven herkesi bekliyoruz. En azından bu kez 300-500 kişi olalım. Sivassporumuzu yalnız bırakmayalım!
legolass 01.02.2013, 13:56 benim hiç umudum yok bu karşılaşmadan.çok zor bir seriye giriyoruz beşiktaş kasımpaşa trabzon fener bursa maçları var ardı ardına.Bu maçlar sivasın kaderini belirleyecek eğer bi yerlere gelmek istiyorsa sivasspor en az 10 puan çıkarmalı bu maçlardan.yoksa işimiz daha da zorlaşacak.Rıza çalımabayın oynattığı futbol ve oyuncuların performansı pekde ışık vermiyor.Rıza Çalımbay her açıklamasında yeterli transferi ypaamdık istediğimiz oyuncuları alamadık diyor belki haklı olabilir ama biz bu kadar kötü durumdamıyız mali açıdan.Rıza hocayla yönetim arasında bir soğukluk mu var yönetim her zamanki gibi elindeki oyuncular çok iyiymiş gibi oyuncu alma gereksinimi duymuyor!!!! İyi bir scout ekibimiz olsa söylendiği gibi fahiş fiyatlara da gerek kalmaz.Gençlerbirliği bunun en güzel örneği.
HIC BIR TAKIMBÜYÜK TAKIM OLDUGUNDAN DOLAYI KAZANMAZ OYUNU KIM KURALINA GÖRE OYNARSA VE GOLU KIM BULURSA O KAZANIYOR BEN INANIYORUMKI SIVASSPOR GECENGÜNKI KUPA MACININ BIRAZ ÜZERINE CIKSIN FENER MENER KALMAZ ILKYARI ERANAMO IKINCI YARI SERCAN VE PIECH OYNARSA COK MÜKEMMEL OLUR :
Kayseri'den hava yolu ile İstanbula giden Sivasspor'un 18 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
Milan Borjan, Nihat Şahin, Erhan Güven, Jakup Navratil, Ümit Kurt, Murat Akça, Kaan Kılcı, Ziya Erdal, Hayrettin Yerlikaya, Kadir Bekmezci, Adem Koçak, Hakan Arslan, Aatif Chahechoue, Erman Kılıç, Michael Eneramo, Kamil Grosicki, Sercan Yıldırım, Arkadiusz Piech.
Yusuf Çevik 01.02.2013, 15:20 Kayseri'den hava yolu ile İstanbula giden Sivasspor'un 18 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
Milan Borjan, Nihat Şahin, Erhan Güven, Jakup Navratil, Ümit Kurt, Murat Akça, Kaan Kılcı, Ziya Erdal, Hayrettin Yerlikaya, Kadir Bekmezci, Adem Koçak, Hakan Arslan, Aatif Chahechoue, Erman Kılıç, Michael Eneramo, Kamil Grosicki, Sercan Yıldırım, Arkadiusz Piech.
Haber için teşekkürler emmi.
Hadi bakalım hayırlısı,3 puanı alıp Sivas`a döneceğiz inşALLAH...
stutgart58 01.02.2013, 15:27 sivas yenilir bu maçı...elazığda büyük itmal alırsa sivas küme düşme potasına girer..emre ve webo oynarsa zaten bankko fener bu maç
Yusuf Çevik 01.02.2013, 15:37 http://resimzade.com/Show.html?i=39159&token=39237 (http://resimzade.com/Show.html?i=39159&token=39237)
http://resimzade.com/Show.html?i=39160&token=46303 (http://resimzade.com/Show.html?i=39160&token=46303)
http://resimzade.com/Show.html?i=39161&token=26567 (http://resimzade.com/Show.html?i=39161&token=26567)
selimdelen 01.02.2013, 15:53 en adaletli hakem diğer hakemlere göre hatası en az olan hakem kimse yalandan penaltı almaya calısmasın hakeme oynamasın kadıköy de taraftarın tepkisini almak istememek icin hakemin biraz fenerbahceden yana insiyatif alacağı şüphesiz lakin sivasspor kendi gibi oynar ise erman kamil eneramo ve atıf kendilerine yakışır oynarsa kadıkoyde kazanamamamız mümkün değil lakin rıza hoca ins en iyi savunma hucum der geride bekletmez ve presi 90 dk ya uygulatır uff çok zor bir maç ama 1 puan değil 3 puan bekliyorum 1,3 mac ıkıcı yarı ortasında kopar
sawyer5892 01.02.2013, 17:11 doğru oynarsak kazanmamamız için bir sebep yok. Uğurun olmaması defansta basit hatalar yaparak gol yemeyeceğimiz anlamına geliyor. İleride ki 4 oyuncumuzun istekli olmaları ve son vuruşları alacağımız sonucu etkileyecektir. Gol bulamazsak bile son dakikaya kadar mücadele ederek bir duran top veya kontra atak kovalamalıyız. Umarım en kötü beraberlikle Sivasa döner içerde de hamsi tava yaparız :)
cengizzzhan58 01.02.2013, 18:05 18 Kişilik kadromuz: Milan Borjan, Nihat Şahin, Erhan Güven, Jakub Navratil, Ümit Kurt, Murat Akça, Kaan Kılcı, Ziya Erdal, Hayrettin Yerlikaya, Kadir Bekmezci, Adem Koçak, Hakan Arslan, Aatif Chahechoue, Erman Kılıç, Michael Eneramo, Kamil Grosicki, Sercan Yıldırım, Arkadiusz Piech
Bence ilk 11'imiz bu şekilde olursa 3 puanı alabiliriz.Grosicki ben atayım düşüncesiyle toplarımızı öldürmezce tabi.Eneramo fiziksel olarak güçlü ama son vuruşları vasat.Yönetim keşke Rıca Hocanın istediği Hamdallah'ı alabilseydi :mad:
Borjan
erhan-navratil-ümit-ziya
hakan adem
erman atif grosicki
piech(yada eneramo)
*** nihat
m.nas, murat ümit ziya
adem hakan kadir erman
pedriel şeso
ydekler---enaramo
kamil
navratil
piec
A.Turan Korkmaz 01.02.2013, 21:27 Kupa maçındaki kontrollü oyunumuzu bütün maça yayabilmeliyiz. Çok iyi bir alan savunmasıyla Fenerbahçe'yi hata yapmaya zorlamalıyız. Sivassporumuzun hücum varyasyonlarının çoğu rakiplerimizce biliniyor. Savunma zaafları da tabii. Hücumdayken geride boş alan bırakıyor ve buraya sarkacak sürpriz oyunculara tedbir alamayabiliyoruz mesela. Fenerbahçe'yi sabırlı,disiplinli bir oyunla ve alan savunmasıyla, belirli bölgelerde pres yaparak ve önde basarak ama kendimizi de çok yormadan,gücümüzü tüm maça yayarak durdurabilir ve istediğimizi alabiliriz. Burada mesele sadece FB meselesi değil arka arkaya puan sıralamasında bizden üstte olan ve pahalı transferler yapmış takımlarla birbirine benzer maçlar yapacağız. Oyun disiplininden kopmadan,skor ne olursa olsun oyunu bırakmadan,bütün bu maçların hepsinde geçerli olacak şekilde kendi oyunumuzu rakiplere kabul ettirmeliyiz.
Respect58 01.02.2013, 21:41 Kayseri'den hava yolu ile İstanbula giden Sivasspor'un 18 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
Kadroda 3 tane stoper var ve ikisi genç oyuncu.Rajnoch kadro dışı bırakılmış !!!
OzkanBaskan 01.02.2013, 21:42 Bu maçtan galibiyetle çıkacağımızı düşünüyorum
Maçın genelinde savunmayı ön plana çıkartıp, Atıf, Eneramo, Grosicki ve Erman gibi isimlerle kontra atakları düşünmemiz gereken bir maç olmalı. Asla bu yıl defalarca yaptığımız gibi açık oynamayı düşünmemeliyiz. Fener'in üstüne gidersek kevgire döneriz. Zaten gol yollarında çok ciddi sıkıntımız var. Baskılı oynadığımız maçlarda bile kaleyi bulan şut sayımız yok denecek kadar az. Geçen yıl atak futbol oynuyorduk, çok gol yiyorduk ama en azından atıyorduk da! Bu sene o da yok.
Şu sıkıntılı dönemde Fb deplasmanından bir puan ilaç gibi gelir. Maceraya gerek yok. Hayal kurmaya hiç gerek yok. Gönül ister Saraçoğlunda Fb'yi yenmeyi ama sekiz yılda bir kez yenemedik orada. Şimdi boş heveslere kapılıp olsası bir puandan da olmayalım. Bakın bugün Kayseri kazandı. Yarın da Ordu, Antep ve Elazığ kazanırsa ateşten çukura düşeriz! Bir puan altındır!!!
DOGU_BEY 01.02.2013, 21:55 Kimse kusura bakmasın, Çalımbay efendi aynı tas aynı hamam yani hiçbir önlem almadan 4-5 hücumcuyla birden aynı taktikle oynama amacındaysa hüsrana uğrar döneriz...Büyük ihtimal de öyle olacak çünkü sayın Çalımbay'da böylesine kritik maçlarda ne 2. bir plan var ne de taktik anlayışı...Beğenmediğiniz Mesut Bakkal'ın bile en azından böyle büyük maçlarda ekstra bir planı veya oyun anlayışı var...Bir de başka bir konuya daha değinmek istiyorum..Başkan hariç yönetimde adı yönetici olan korkuluklar yüzünden bu sene hiçbir faydalı ve gerekli transfer yapamadık...Sağolsun göstermelik yöneticliler öyle film izler gibi izledi..iFakat burada tek suç onların değil, bjkye ha gittim ha gidecem diye 4 takla atan Çalımbay efendinin tavırları ve sezon başında hem takıma hem transfere gereken önemi vermemesinden dolayı da sezon başını adeta heba ettik..Herşey devre arasın transfere kalmıştı ama en zor transfer yapılan ve paran varsa alırsın kuralının geçtiği bu dönemde de para harcamamayı tercih eden borçsuz kulübüz ilk 10 yeter diye hava atan Oflaz gibi yöneticiler sayesinde de hayal krıklığıyla geçti gitti...İnşallah bu sene ligde kalmayaı başarırız.Allah sonumuzu hayır etsin...
Fenerbahçe ile Sivasspor arasında Süper Lig’de yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Sezon Maç Sonuç
2005-2006
Sivasspor-Fenerbahçe 2 - 3 Fenerbahçe-Sivasspor 3 - 0
2006-2007
Sivasspor-Fenerbahçe 1 - 1 Fenerbahçe-Sivasspor 2 - 2
2007-2008
Fenerbahçe-Sivasspor 1 - 0 Sivasspor-Fenerbahçe 1 - 4
2008-2009
Sivasspor-Fenerbahçe 2 - 1 Fenerbahçe-Sivasspor 4 - 2
2009-2010
Fenerbahçe-Sivasspor 3 - 0 Sivasspor-Fenerbahçe 1 - 5
2010-2011
Fenerbahçe-Sivasspor 1 - 0 Sivasspor-Fenerbahçe 3 - 4
2011-2012
Sivasspor-Fenerbahçe 2 - 0 Fenerbahçe-Sivasspor 4 - 2
2012-2013
Sivasspor-Fenerbahçe 0 - 0
sivasfutbol 02.02.2013, 10:27 Oynadığımız bu oyun ve oyuncularla fener deplasmanından puan cıkartmamız hayal gibi bir şey korkarım ne yazıkki bu sezon sivassporun küme düştüğü yıl olacak ne oyunculara ne hocaya nede yönetime güvenim kalmadı hepsinede vazıklar olsun yeterli transfer yapmayarak sivassporu bu hale getirenler utansın..
slasher//z 02.02.2013, 10:50 1 puanı bile zor bir olasılık olarak görüyorum oynadığımız bu futbolla.ama yine de maça gidip sivassporun yalnız bir takım olmadığını göstereceğim...
SenSetik 02.02.2013, 11:48 gerçekçi olmak gerekirse malesef bu mantelite ile puan almamız mucizelere bağlı :(
Mustafa58Ağa 02.02.2013, 12:36 haydi sivassporum yenebiliriz olmaması için hiç bir sebep yok
Rallim58 02.02.2013, 12:39 gerçekçi olmak gerekirse malesef bu mantelite ile puan almamız mucizelere bağlı :(
Belki haklı gibi görünüyorsun ama hocam, bir detayı daha öncede paylamıştım tekrar paylaşmakta fayda görüyorum. Şampiyonluk yolunda olan malum İstanbul Takımları (İT)'ndan birisinin Cuma günü aldığı sonuca yakın sonuçları diğerleri de benzerini alıyor. Galibiyetse galibiyet, mağlubiyetse mağlubiyet gibi...
Bu açıdan bakınca ağırlıklı olarak beraberlik görüyorum gibi, tabii gönlümüz Sivassporumuzun galip gelmesinden yana ama neden olmasın ki...
Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah Nevzat Demir Tesislerin'de yaptığı ter idmanı ile tamamlayan Sivasspor'lu futbolcuların morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Yaklaşık 1 saat süren çalışmada oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından yarınki maçın taktik provasını yaptı.
Yusuf Çevik 02.02.2013, 12:48 Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah Nevzat Demir Tesislerin'de yaptığı ter idmanı ile tamamlayan Sivasspor'lu futbolcuların morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Yaklaşık 1 saat süren çalışmada oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından yarınki maçın taktik provasını yaptı.
Birazda şut provası yapsınlar emmi.:D
Birazda şut provası yapsınlar emmi.:D
Şut provasını'da yarın akşam Saraçoğlun'da yapacaklarmış emmi.:)
babapiton 02.02.2013, 13:47 Sivasspor, yarinki F.bahce maci icin BJK Nevzat Demir Tesislerinde calisiyor...
https://pbs.twimg.com/media/BCF8BgnCIAA55uF.jpg
Caner POLAT 03.02.2013, 02:15 Galatasaray puan kaybettiğine göre gelsin beraberlik :)
atomkarınca 03.02.2013, 02:18 kadıköy deplasmanı... çok zor bir maç arkadaşlar. beraberlik bile işimize yarar.
Fenerbahçe stadından değil beraberlik bence fark yemezsek başarıdır..unutmayın ki adamlar EMRE,WEBO gibi isimleri transfer etti..bizde ise takviye trasnfer yok..o kadroyla 3 den aşağı olmaz bu maç
Fenerbahçe stadından değil beraberlik bence fark yemezsek başarıdır..unutmayın ki adamlar EMRE,WEBO gibi isimleri transfer etti..bizde ise takviye trasnfer yok..o kadroyla 3 den aşağı olmaz bu maç
arkadaş sen takıma inanmamış biri olarak seni şiddetle kınıyorum sen fener taraftarımısın
bigacti0n58 03.02.2013, 08:51 Allahın izniyle bu maçı lacağız yoksa kötü günler bizi bekliyecek :(
|
|