Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
03.02.2013, 20:06
http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/Mac/1.gskupa.jpg

Deplasmanda Fenerbahçe'yi Karaboğa Eneramo ile devirdiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

58_babacan_58
03.02.2013, 20:08
Bu galibiyet Cüneyt Çakır'a hediyemiz olsun !

HAMD OLSUN KAZANDIK,SIRADA TRABZON VAR..

Sercanda sakatlandı, buyur burdan yak be kardeşim.

Salim58
Muhteşem Sivasspor kadıköyü tıklım tıklım dolduran 53.000 kişiye muhteşem bir mağlubiyet yaşatmıştır.

Formalarının hakkını veren tüm futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutlarım

58sinan58
cüneyt çakırın rezillik resitaline karşılık eneramo resitali bu da sana kapak olsun cü cü

inlove
03.02.2013, 20:09
bizi fenerle beraaber kupada el ele gören ertugrul saglama kapak olsun bu anlasın yiğido gerçegini kabullensinler artık bunun adı yigido yigido yigido

etlidöktürek
03.02.2013, 20:10
takımı değerlendirelim dersek yine çok tartışma çıkar en güzeli KEYFİNİ ÇIKARALIM...

serserilerin_prensi
03.02.2013, 20:11
cüneyt çakır daha napıyım der gibi bi halin vardı ama son sözü karaboga söyledi... Tebrikler yiğidolar...

58ToPraK58
03.02.2013, 20:13
Sahadaki bütün oyuncularımızı yılmayıp sonuna kadar mücadele ettikleri için kutluyorum. Bu maçta şunu da anladım Türkiye'de hakem falan yok hele iyi hakem hiç yok. Hakemler iyiyse dört büyütülmüşlere iyiler. Eğer bu maçtan sonra hakeme tepki gösterilmez ve Sivasspor'umuzun arkasında durulmazsa kaybeden hepimiz oluruz. Böyle yanlı bir hakemlik olmaz. Her şeye rağmen kazanan Sivasspor'umu kutluyorum. Ayrıca yanlı lig tvye de bu skor hediye olsun fener gol atınca çok sevindiler, ama Sivas işte böyle sevincini kursağında bırakır.

yigidohandsome
ENARAMONUN BU TAKIMDAKİ İŞİ YOK DİYENLER NERDELER ÇOK MERAK EDİYORUM...GALİBİYETİMİZ BÜYÜK YİĞİDO CAMİASINA HAYIRLI OLSUN...

58sinan58
maçın en iyisi fb den cü cü çakır sivasspordan şüphesiz sakat sakat oynayan eneramo

Salim58
Beşiktaş - Karabükspor................( 2-1 )
Akhisar Bld.S. - Kayserispor.........( 1-2 )
Kasımpaşa - SB Elazığspor...........( 2-0 )
Antalyaspor - İstanbul BBSK........( 2-2 )
Bursaspor - Galatasaray.............( 1-3 )
Orduspor - Gençlerbirliği.............( 1-0 )
Eskişehirspor - Mersin İ.Y. ..........( 2-0 )
Trabzonspor - G.Antepspor..........( 2-1 )
Fenerbahçe - Sivasspor...............( 1-2 )

İnanmak başarmanın yarısıdır.
STY'de Sivassporu'ma 1-2 oynayanlara selam olsun.:)

MaXiMuM
03.02.2013, 20:15
Maçta yüreğini ortaya koyarak mücadele eden bütün futbolcularımızı tebrik ediyorum.
Haftaya hamsi ziyafeti daha zevkli olacak :D

savaş2
******mah .takımı feneride,hakemide,yendik çünkü biz ***YİĞİDOYUZ ***3 puan ilac gibi geldi,şimdi sıra hamside

MaXiMuM
Bu gün sitede bir gariplik var. :confused:

58sinan58
takımı değerlendirelim dersek yine çok tartışma çıkar en güzeli KEYFİNİ ÇIKARALIM...

valla doğru söylüyon gardaşım keyfini çıkaralım özledik böyle galibiyetleri

DoomsDay58
03.02.2013, 20:16
Cüneytin bir tek gol atmadığı kaldı ona rağmen deplasmanda yapabileceğimizin en iyisini yaptık kimse çıkıp eleştirmeye kalkmasın kadıköyde tek kale oynayacak halimiz yok tabii ki kontra atak oyununu oynayıp kazandık çok iyi bir maç oldu HELAL OLSUN SIRADA TRABZON VAR

MaXiMuM
03.02.2013, 20:17
İnanmak başarmanın yarısıdır.
STY'de Sivassporu'ma 1-2 oynayanlara selam olsun.:)

Hemen de havasını da atarmış :D

A.Turan Korkmaz
Sivasspor'umuz 90(+5) dakika boyunca oyun disiplininden hiç kopmadı. Mükemmel bir alan savunması uygulaması vardı. Spor akademilerinde ders olarak gösterilebilir bu yönüyle. 50bin kişilik seyirciye ve hakeme rağmen takım oyunuyla kazandık.
Rıza hoca'mız deplasman takımı nasıl oynamalıysa öyle oynadığımız bir taktik uyguladı.
Hakem maça motive olamadı. Fenerbahçe yorumcularını bile şaşırtan,tamamen takdir haklarını ev sahibinden yana kullanan,kartlarını bize çok kolay çıkartan bir yönetim gösterdi. Ama yüce Mevlam neylerse güzel eyler. Ne yaparsan yap,takdir-i ilahi son noktayı koyar.
Eneramo'nun az önce söylediği gibi takım'tek yürek' oldu ve kazandı. Fazla söze gerek yok. Çok mutluyuz.

ledig
Biz Sivassporuz bunu herkes görsün bilsin, herkesi heryerde yeneriz.

ILTER
Tebrikler.........Emegi gecen herkese......lig tv nin spikeri ve cüneyt e ragmen kazanmak ne güzel...........

OzkanBaskan
Şanlı şerefli formanın hakkını veren yüreklerini ortaya koyan futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum Allah hepsinden razı olsun böyle bir mutluluk olamaz!!!

ihtiyar yiğido
03.02.2013, 20:18
Bazı arkadaşlar yorumlarında sanki Fenerbahçe oynamadı bize bir puan verdi havasındalar Gaye takımı kötülemek o arkadaşlara soruyorum Fener hangi as futbolcusunu oynatmadı ful kadro çıktılar ellerinden gelse canımızı alacaklardı ama güçleri bu kadar gol yollarında neden başarılı olamıyoruz çunku arkadaşı daha müsaitken pas vermeyip kaleye şut çekiyorlar boylece pozisyonlar cömertce harcanıyor herzaman söylüyorum bu kadro kötü değil yeterki takım uyunu oynasınlar
yukarıdakı yazıyı kupa maçından sonra yazmışdım bugunkü maç benim gibi düşünen kardeşlerimin haklılığını ortaya çıkardı.
Ayrıyeten galibiyet için çok memnun oldum. Fakat riza hoca groskiyi çıkarıp Sercanı almakla büyük hata yaptı neden böyle yanlışlık yapıyor anlamıyorum onun içinde groskiyi küstürüyor bunun neticesindede tam randıraman alamıyor
Kadir bugün çok güzeldi Kadir güzel oynadımı kazanıyoruz tüm takımı tebrik ediyorum

GurbetciYigidom
Helal olsun karaboga yigido.Bugün gercek yigidolari gördük ,takim halinde cok iyi oynadik, bu futbolla haftayada kesin kazaniriz,kolla kendini trabzon sira sende

Besyo_cu
En büyük şrfsz Çüneyt'e rağmen bu maçı kazanmak harikaydı. İlk yarıda 2 tane net sarı kartı göstermedi, Sow'un Ziya'ya - Ziegler'n Kamil'i formasından çekmesine sarı kart göstermeyen, gözü önünde göğsünden dönen topa el diyen bir hakem sadece Satılmıştır bu kadar açık ve net.

İlk yarı Adem çok iyi oynadı neden oyundan alındığını bilmiyorum, Adem'in yerine oyuna giren Hakan da çok iyi oynadı ama Adem neden çıktı anlamadım ?

Eneramo' da ayrı bir tebriği hak ediyor tekmeliğini çıkartmış mental olarak maçla alakasını kesmiş birisinin bu denli performans göstermesi ayakta alkışı hak ediyor. İlk yarı harika bir Kamil vardı fenerin ünlü sol beki Ziegleri rezil etti, 2. yarı kondisyonu çok düştü.

Rıza Hoca'ya helal olsun Hayrettin'i oyuna almakla defansı çok rahatlattı, Tebrikler Yiğidolar, tebrikler Rıza Hocam hoşgeldiniz.

58sinan58
bu galibiyet bizim için inşallah üç puandan daha fazlası olur ve bu moralle haftaya hamsilere de aynı tarifeyi uygularız

badboysefaa
03.02.2013, 20:19
bugün hoca ve takımı lütfen eleştirmeyelim gayet güzel mücadele oldu hakem şerefsizi egemen denen adam maçı sarı kartsız bitirdi sadece ufak bi örnek verdim gerisini sen düşün adi herif

hasanim58
03.02.2013, 20:20
muhteşem bir galibiyet harika bir mutluluk yasadık teşekkürler Sivasspor'um rıza hocamıza da guzel bir dogum gunü hediyesi oldu sabaha kadar konuşsun şimdi uç büyük yalakaları ohhhhh ohhhhhh suyundanda koy yavrummmm

mishka
03.02.2013, 20:20
Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de iyi yönettiği maç hatırlamıyorum inanılmaz hatalar yaptı bütün takdir haklarını onlardan yana kullandı birçok sarı kartlık pozisyonu es geçti

Sivasli010
03.02.2013, 20:21
ugur kavuk sayesinde yendik :D Allahtan kadroda yoktu, yoksa yenemesdik...

tek sinirlendim sey: secanin yerine hayrettini aldigi ve mac 1-1di,,,, 0-2 olsaysda ozaman olurdu:D sercanin yerine piech girebilirdi

Salim58
Hemen de havasını da atarmış :D

Dayı bizde herşey kayıt altında sanada selam olsun.:D

okan3336
cüneyt çakır 1 sivasspor 2 rabbimin adeleti maçı katlettin ama bu 3 sana hediyemiz olsun belki münasıp bir yerlerinde kullanırsın maçı katleten hakem

LosTie58
03.02.2013, 20:22
Maçta göze çarpanlar : ? Benim gözüme en çok Eneramo'nun taklaları çarptı :D

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Bugün gerçekten hak ettik. Çünkü bugün mücadele ettik. Kazanmak istedik. İyi oynadık. Ve emeğimizin karşılığını aldık :)

Maçın en iyisi kimdi : ? Eneramo, Ziya

Maçın en kötüsü kimdi : ? Adem iyi değildi pek. Keza Erhan da öyle. Aatif de top kayıpları yaptı. Özellikle o sonlardaki pozisyonu atmalıydı.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Cüneyt Çakır gerçekten kötü bir maç yönetti. Maçın başında Sow'a çıkarması gereken kartı es geçti. Penaltı yanlış karar. Göğüse çarpan topa el deyip faul verdi. Bütün inisiyatifleri Fb'den yana kullandı. Kısacası kötüydü. Fifa kokartlı olmak, Barcelona maçları yönetmek elbette güzel ama kendi ülkende, bildiğin takımların baskısına boyun eğmeden maç yönetebilmek de önemli Cüneyt Çakır efendi.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? Adem'i çıkarıp Hakan'ı alması doğruydu. Ancak Grosicki'yi hem çıkarması yanlıştı, hem de o oyuncu değişikliği erkendi. Az daha sakatlıklardan dolayı 10 kişi bırakacaktık kendi kendimizi.

34yigido34
03.02.2013, 20:22
arkadaşlar benim anlamadıgım ilk yarının en iyilerinden adem koçak niye oyundan çıktı?

infial§
03.02.2013, 20:23
Uzun bir aradan sonra galibiyet ve 3 puan mükemmel oldu,çok ihtiyacımız vardı,Cüneyt Çakır denen kokartlı fenerliye ve sakatlıklara ve şansımızın da yardımıyla 3 puan süper moral oldu,bu günden beti gözüm puan tablosundaydı bu maçı düşünüyordum butun oyunculara teşekkür ediyorum iyi mücadele ettik,bu arada Sivas'tan maça giden 100 kişilik grup maça giremedi,Burdan yönetimi kınıyorum 100 taraftara sahip çıkmıyorlarsa yöneticiyiz diye gezmesinler,binbir zorluklar ile istanbula giden taraftar sahîpsiz kaldı,bilginize ayrıca "Eneramo " 5610 tweet ile 9. sıradan TT'de.twitter da daha aktif olalım

58sinan58
03.02.2013, 20:24
vah vah sansar çok mu zoruna gitti fb yi yenmemiz fb ye kızıyor hala yalaka sakat eneramoyla baş edemediler diye zorunamı gitti sansaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

sivaslıadem
03.02.2013, 20:24
Maçta göze çarpanlar : fenerbahçeyi de kadikoyde ilk defa yenmenin tadı bambaşka imiş
Taraftar kitlemiz yine az idi bu skordan sonra takımı desteklemeye gitmeyenler pişman olmuştur iyice
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :
Rakiplerimizin kazandığı bir haftada çok kritik bir galibiyet aldık ve düşme hattından uzaklaşarak nefes aldık
Bu sezonki genel görünüm (yani herkesin herkesi yenebilecegi iç saha dış saha farketmeden ) kuralı bizim için de geçerli oluyormuş
Eğer galatasarayı da deplasmanda yenersek bir sezonda üç ÎT'i deplasmanda yenerek tarihe geçme şansımız var
Maçın en iyisi kimdi : eneramo borjan hayrettin sercan(oyundan zamanında çıkarak maçın kaderini değiştirdi) ümit hakan adem ziya navratil kamil erhan kadir erman atıf... Başka kaldı mi

Maçın en kötüsü kimdi : bizde bulamadım fenerde varsa beni ilgilendirmiyor

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : kartlarını bize karşı çok cömert kullandı
Fenerde rahat kırmızı kart görecek adamlar vardı
Bu maçı hakeme rağmen kazandık
Ayrıca geçen yılki fener galibiyetimizde de hakem cüneyt çakırdı
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ademi çıkarması orta saha direncimizi düşürdü biraz onun yerine
Kadir çıkabilirdi ama en takdire değer olanı uğurun kadroda olmayışı idi
Piechi izleme şansı bulamadım henüz onu da ileriki maçlarda oynatsa da izleyebilsek

A.Turan Korkmaz
03.02.2013, 20:26
... Fakat riza hoca groskiyi çıkarıp Sercanı almakla büyük hata yaptı neden böyle yanlışlık yapıyor anlamıyorum onun içinde groskiyi küstürüyor bunun neticesindede tam randıraman alamıyor
...

Yediğimiz golde tutması gereken Ziegler'i kovalamayıp rahat orta yaptıran ve gereken presi uygulamayan Kamil Grosicki çıktı. Takım tek yürek olmuş oynarken aksayan kim olursa olsun çıkacaktı. Bu maç yorulan,tökezleyen Grosicki'ydi. O çıktı. Eneramo sakat sakat oyuna devam edecek. Olmadı bir de sakatken son dakika golü atacak. Sen dakika 60'da pes edeceksin. Olmaz!

holigan
DEDIK KARDESIM KUPADA ISLERI YOLUNA KOYDUK.SIRA LIGDE DEDIK LIGE BASLADIK INSALLAH.OYUNA GELIRSEK BIZ IYI DEGILDIK,FENER VE VOLKAN COK KÖTÜYDÜ,AMA NE OLURSA OLSUN 3 PUAN COK IYIYDI.3 SUTUN IKISI GOL OLDU YANI KALEYE 3 SUT CEKMIS TAKIMIN IYILIGINDEN BAHSETMEK SACMA OLUR.BIREYSEL OLARAK IYI OLANLAR VARDI AMA TAKIM OLARAK OYUN OLARAK COK KÖTÜYDÜK.

KIZILCAN
Valla su an arabistanda kutsal topraklarda aldıgım en guzel haber.kaybettigi zaman yerden yere vurup istifaya cagırdıgımız takımı sımdı goklere cıkarıyoruz.ınsallah devamı gelır.camıamıza hayırlı olsun.

etlidöktürek
bu hafta sty de 1-2 sivasspor diyenlere 100 puan verilsin:D

Mustafa58Ağa
bu kez oldu bu kez devirebildik fenevi kadıköyde

58sinan58
03.02.2013, 20:27
cüneyt çakır sen git avrupada maç yönet hemşerim fifa kokartın var diye bizi doğramaya hakkın yok

MaXiMuM
03.02.2013, 20:28
Bu galibiyetimiz ;
Başkan için sallayıp, yok fenerin kongre üyesi, yok fener taraftarı diyenlere,
Takım için de fenerin arka bahçesi diyenlere,

Hediyemiz olsun :D:D

antik58
03.02.2013, 20:29
Maçın hakeminin cüneyt olduğunu öğrendiğimde iyi dedim bu hafta hakkımız daha az yenir dedim ama saolsun diğerlerini aratmadı...

Tüm oyuncuları kutlarım grosicki hariç ayrıca aatıf şeşuyu bu takıma önerenden transfer edenden ALLAH razı olsun bu hafta çok çok iyiydi bence bir iki hatası vardı ama takımı ayakta tutan isimlerin başındaydı. bu galibiyeti trabzonu hezimete uğratarak taçlandırmak lazım...

Kibrisli
03.02.2013, 20:30
Maçta göze çarpanlar : Rıza Çalımbay'ın taktiksel zaferi...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Taktiksel zafer

Maçın en iyisi kimdi : Rıza Çalımbay

Maçın en kötüsü kimdi : Aykut Kocaman

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : İzlediğim en kötü maçıydı

Besyo_cu
03.02.2013, 20:31
Fener kupa'da Sivas'a yattı Sivas'ta ligde fenere yenilecek diye bas bas bağırıp ne kadar karaktersiz olduğunu gösterenlere gelsin bu galibiyet.

mert yiğido
03.02.2013, 20:36
tek kelime ile harika bir sonuç....cüneyte rağmnan aldık ya . on numara bi şey oldu.....

antik58
03.02.2013, 20:37
lig tv spikeri melih gümüşbıçak isimli şahıs bu gece üzüntüsünden uyuyamaz herhalde fenerin attığı golü anlata anlata bitiremedi SİVASSPORumun attığı 2. golden sonrada SİVASSPOR 2 kere geldi 2sinide attı diye geçiştirdi sinir herif...

holigan
03.02.2013, 20:38
Bu galibiyetimiz ;

COK GÜZEL BIR YORUMDA,o yorumu yapanlarin hepsi 18 yas alti gerek bile yok cevap vermeye.birak cocuklar yazmayi yeni ögreniyolar.

B.DUMANLI
03.02.2013, 20:39
Aslinda Sivasspor bugün cok güzel oynadi.Erman ve Aatif ofansif oyuncu olmalarina ragmen defansa cok yardim etmeleri,Fenerbahce ofansif oyuncularinin direnclerini kirdi.Grosicki oyunda kaldigi sürece takima fazla katkisi olmadi.Bunun disinda diger oyuncularimiz iyi mücadele etti.
Bu alinan üc puan Sivasspor´a ilac gibi gelmistir.Kupanin yari finale yükselisinden sonra ,bu 3 puan ligdede bize bir hayli yol aldirdi.20 günde 7 mac oynayan Sivasspor fazla yara almadan yoluna devam ediyor.

Salim58
03.02.2013, 20:40
Kadıköy'de 'İstifa' Tezahüratları

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin kendi evinde Sivasspor'a 2-1 mağlup olmasının ardından tribünlerden 'Yönetim istifa' tezahüratları yükseldi.

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Sarı-Lacivertliler, kendi sahalarında Sivasspor karşısında hiç ummadığı bir mağlubiyet aldı. Maçın bitmesi ile birlikte taraftarlar, yönetim istifa tezahüratlarında bulundu.

İstifa tezahüratları üzerinden Şükrü Saracüoğlu Stadı'nın hopörlerinden yüksek sesli müzik yayını yapıldı. Bu olay taraftarlar tarafından da tepkiyle karşılandı. Müzik yayını kesildikten sonra sarı-lacivertli taraftarlar "Burası babanın çiftliği değil", "İstifa etmeden buradan çıkmayız", "Diktatör istifa", "Küçük grup burada söz verenler nerede" tezahüratları yaptı.

Hakedene söylenen sözler mübahtır.:)

Sivasspor'um Fener taraftarına aldığın skorla kendini alkışlattınya helal olsun.

existence
03.02.2013, 20:41
maçın en iyisi Sivas en kötüsü hakem.
Son zamanlarda bu kadar çığlık atmamıştım. Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Haftaya stadı doldururuz Trabzon maçına. Canınızı yerim siziznnnnnnnnnnnnnnnnnnn

engin2609
03.02.2013, 20:42
eğerki yenemeseydik hepimiz çogunlukla atif'e yuklencektik atamadıgı gol için ama enaramoo yine yaptı yapıcagını taklayı attırdı hepimize :) çok mutluyum iyiki yendik inşallah bu galıbıyetle üst sıralarda yerimiz saglamlaştırırız :)

acizk
03.02.2013, 20:45
beyler lig tv de yine rıza hoca ile şansal köpeği atıştı. Lazyo(trabzonspor) macında sürekli şansal ve lig tv aleyhine tezahüratlar yapılmalı şimdiden organize olalım. uefa' nın tescilli şerefsizi bile mani olamadı bugün galibiyetimize hakemlere de olumsuz tezahürat yapılmalı. ben şahssen VİP A da olacam ve dövizler hazırlayacam hafta içi özellikle şansal itine karşı

Ferhat06
03.02.2013, 20:47
Bu galibiyetimiz ;

olsun.OLSUN.:D Biz kimsenin bahçesi değiliz bilakis fener BAHÇE.

cengo64
03.02.2013, 20:49
Maçı kazandıkları için Rıza Çalımbay dahil herkesi tebrik ediyorum.Sercanın kası atmasa herhade mac sonunda hocaya dahi diyenler aynı seyi diyemezlerdi .Grociski bile o kanadı daha iyi tutuyordu.Atıf çok iyiydi.Ademin niye çıktığını anlamadm ama Hakan oyuna girmese bu sonuç çıkmazdı.Ben olsam Grociski yi çıkarıp Hakanı alır ve yorumlarımda hep söylediğim ideal kadroyu görürdük sahada.Yine de 1 eksikle de olsa doğruya yakın kadroydu.Başkana rica ediyorum Reinochu affedin.Reinoch olsa o golü yermiydiniz.Reinoch olmamaya devam ederse biz bu gollerden çok yeriz ona göre.Hakem gerçekten bugün kötü yönetmekten çok utanmazlık yaptı.Yakın olduğu pozisyonlarda göz göre göre aleyhimize karar verdi.4 kere Enaramoya karakucak güreşi stili uyguladılar 1 kez kart göstermedi ya, bu umuyorum hakemlik kariyerini etkiler de başka takımı yakmaz.Bütün futbolcuları ciğer ve kasları için tebrik ediyorum.

DOGU_BEY
03.02.2013, 20:57
Çok kritik ve 6 puanlık bir maçı kazandık ve adeta derin bir nefes aldık..Bu maçı değerlendiren en iyi cümle şudur herhalde: Yanlış taktik hamleler yapan daha doğrusu taktikten anlamayan 2 hocanın savaşında kazanan biraz da şansın yardımıyla Çalımbay oldu..Çalımbay 2.yarının başında anlamsız bir Adem-Hakn değişikliğiyle ortasahda top tutacak tek adamımızı çıkardı ve 2.yarı nerdeyse tek kale savunma yaptık..Bu maçın ilk yarısına çok iyi başlayan Grosicki'yi çıkarması ve sarı akrtlı Atıfı oyunda tutması ise tam bir rezillikti...Aynı şekilde Aykutun da fenerin en iyileri olan Webo ve Ziegleri alması ve caneri sokup kuytu oyunda tutması da Sivas adına çok iyi şanstı...Çok mahkum ve kötü futbola rağmen alınan altın değerindeki 6 puan bize iyi bir nefes aldırıdı..Maçın adamı tabi ki de karaboğa ENERAMO idi...

Elbeyliliyiz
03.02.2013, 20:58
Macin adami Cüneyt cakir FB ye elinden kiyagi cektiysede son söz yigidonun. atif in kacirdigi gole cok üzüldük fakat, Eneramo aldigi paranin son kurusuna Kadar hakettigini ispatladi. ERMAN VE ENERAMO BÜYÜK TAKIMLARA KESIN GIDERLER. bu galibiyet RIZA HOCANIN ZAFERIDIR VE ONU COK SEVDIGIMI IFADE EDIYOR . BUNU O GALIBIYETLE TACLANDIRDI

Murad_Kelleci58
03.02.2013, 20:58
Fenerbahçe - Sivasspor..............(1-3)

etlidöktürek
03.02.2013, 21:03
Fenerbahçe - Sivasspor..............(1-3)

sözüm sana değildi yanlış anlama:) hemen yapıştırmıssın

........
.......
Fenerbahçe-Sivassporumuz..... (1-2)

:)

pover58
03.02.2013, 21:05
muhteşem bir galibiyet emegi geçenlere sonsuz teşekkürler.inşallah trabzonuda sahaya gömer rahatlarız.hadi yigido göster kendini.

burak58as553
03.02.2013, 21:13
İyiki de Sercan sakatlandıda yoksa Eneramo çıkacaktı golüde atamayacaktık.Umarım bir şeyi yoktur Sercan'ın

savaş2
03.02.2013, 21:19
***bu gün bir kez daha gördük kamil 30 dak. sürede ancak takıma faydalı olacagını
***her zamanki gibi takımımız kanatları hic kullanmadığı
***önceki maclarımızda golcularımızın rakip kaleye cok uzak durduğunu,ataklarımızın cok geride başladıği için oyuncularımızın son vuruşlarında başarısız kaldıklarını görmüştüm daha önce ,rakip kaleye yakın duruşumuz bu gün ilk golumuze yansıdığını gördüm.
***özetle gene şansımızla 3 puanı aldık

badboysefaa
03.02.2013, 21:28
***bu gün bir kez daha gördük kamil 30 dak. sürede ancak takıma faydalı olacagını
***her zamanki gibi takımımız kanatları hic kullanmadığı
***önceki maclarımızda golcularımızın rakip kaleye cok uzak durduğunu,ataklarımızın cok geride başladıği için oyuncularımızın son vuruşlarında başarısız kaldıklarını görmüştüm daha önce ,rakip kaleye yakın duruşumuz bu gün ilk golumuze yansıdığını gördüm.
***özetle gene şansımızla 3 puanı aldık
hocam iyi diyorsunda karşındaki takıma göre taktik yaparsın büyük maçların taktiği farklı oluyor bu maçı diğer maçlardan bence ayırmak gerekir kanat kullanamadık doğru çünki fenerin sağ sol bekleri hızlı ve hücumu seven oyunculardı darısı trabzona inşallah ya

Respect58
03.02.2013, 21:28
Maçı izleyemedim.Çok büyük bir sürpriz olmuş çokta iyi olmuş :D Rıza Çalımbay için düşüncelerim değişmedi onuda belirtmek lazım :)

kadirakin58
03.02.2013, 21:31
Teşekkürler Sivasspor'un değerli futbolcuları, teşekkürler Sivasspor taraftarları. Rıza Çalımbay, sana da teşekkürler. Böyle maç kazan, biraz daha istikrarlı yap takımı, taraftar sana sarılmasını da bilir..

yigido yakup
03.02.2013, 21:31
Bigünki macin neresinden baslasak bilemiyorum

Aslinda bumac göz önüne alinarak bu sezonki bütün maclardaki elestirilerimizde ne kadar hakli oldugumuzu gördük bizim takim tam kapasite oynasin bu ligin tozunu atariz Bugün fener kötü oynamadi fener cok cok iyi futbol oynadi biz ise cok iyi mücadele ederek maci kazandik
kim kötüydü demeye gerek Cüneyt cakir bayragi kimseye teslim etmez.

Benim en cok merak ettigim Adem neden cikti o ciktiktan sonra cok cok mahkum oynadik

dikkatimi ceken borjan in attigi cogu degaj in resmen pas olmasiydi bu konuda kendisi tebrik etmek isterim

Bütün takimi tebrik ederken bütün maclarda bu istek ve arzuyu görmek istiyoruz

eyupk
03.02.2013, 21:35
tam tahmin ettiğim gibi bitti maç, tebrikler Sivassporum.

güneşyurdu
03.02.2013, 21:39
bu hafta bizim taraftar birazdan şampiyonluk naraları atmaya başlar...atıf kazanmak istiyoruz yorumumda dediğim gibi....neyse camiamıza hayırlı olsun...ALLAH ın yardımıyla kazandık.çok şükürler olsun....ALLAH dualarımı kabul etti....bin kere şükürler olsun...

cenk5821
03.02.2013, 21:40
Takım olarak iyiyik ama Borjan,Eneramo,Ümit ,Navratil özellikle iyiydiler. Uğur Kavuk bu takımda keşke hiç olmasa Erhan Güven çok daha iyi oynadı. Ama maçın adamı Eneramo ve Borjan

A.Turan Korkmaz
03.02.2013, 21:41
Belki konuşmak için erken ama TS maçında Eneramo'nun cezalı ve oynamayacak olması beklediğimiz kadar kötü değil. Çünkü,takım oyunu,hamuru FB maçında tuttu. Artık tek yürek oynanacak bu oyunda Eneramo'nun yokluğunu bir nebze doldurabilirsiniz. Mesela,iki hafta önce Eneramo ceza yeseydi,durum çok daka kötü olabilirdi.
Ben, yorumlarımda,yönetimi Eneramo'ya alternatif bir forvet transferi yapamadığı için eleştirmiştim. Haklıydım.o ayrı ama şimdi felaket tellalığı yapmayacağım. Hayır, bak gördünüz mü , Eneramo yok, ne olacak şimdi? demeyeceğim. Çünkü, Rıza hocamızın,bu maçta oynattığı taktikle,alan savunması, alan daraltma,top tutma,top çevirme gibi ne kadar beceri varsa takımımız hepsini sergiledi. Futbolcular henüz ne oynadıklarının farkında değiller,çünkü,'kötü oynadık ama mücadele ettik' gibi demeç veriyorlar. Aslında son zamanların en iyi maçını çıkardılar bence. Skoru kastetmiyorum, takım oyunu olarak.
FB maçıyla başlayıp,TS,Kasımpaşa... devam eden zorlu seride birbirine benzer maçlar oynayacağız. Bu Fb maçı bu seride nasıl oynamamız gerektiğinin dersini biraz verdi. Eğer bu maçtaki gibi oyunun kontrolünü elinde tutar,oyun disiplininden taviz vermezsen, ayağa top yapar şişirmezsen her bir futbolcu takım oyununun içinde erir gider. Eneramo'nun yokluğu fazla hissedilmez. Kamil Grosicki santrfora çekilebilir ve Piech ile değişmeli birer devre son adam olarak oynayabilirler mesela.
Demek istediğim,bu maçı Rıza hoca oyuncularına bir kez daha baştan sona seyrettirmeli ve bundan sonraki maçlarda da benzer mücadeleyi istediğini, takım oyununun böyle olması gerektiğini anlatmalıdır. Oyuncularımız artık çıtayı yükseltmelidir. FB maçındaki güzel mücadele çıtayı yukarı çekmiştir. Her oyuncumuz artık bu maçtaki çabasını korumalı ve hatta daha da üzerine koymalıdır. Bu maçın asıl önemi bence bundan sonraki maçlara hem emsal hem de umut olmasıdır.

alibababali
03.02.2013, 21:41
sivasspor taraftari demek yuz ikiyuz kisi deyil milyonca taraftar var hocayi iki yuz kisi begenmiyor dunya kadar insanda begeniyor eger riza hoca istifa etseydi bu takim kume duserdi hic transfer yapmadan destan yazdilar altmis yasindayim yedi yasindan beri takimi takip ederim

karagöz58
03.02.2013, 21:44
tek kelimeyle süperdi başkakelimeye gerek yok hepsini cani gönulden kutluyorum:):):):)

karamik
03.02.2013, 21:49
Ben karşımda bu kadar haysiyetsiz çibiliyetsiz Hakem görebileceğimi sanmıyordum sana o fifa kokartını verenin sana şampiyonlar liginde maç verenin sana uluslar arası maçlarda final oynattıranın gelmişini geçmişini...

kkemal58
03.02.2013, 21:53
Ne kadar unutkan bir milletiz ya. Bir hafta mücadele eden takım herşeyi unutturdu. Değişen bir şey yok arkadaşlar takım iyi oynamıyor. Bu maç da iyi oynamadı. Diğer maçlara oranla daha iyi mücadele etti. Elbette takımımı kutluyorum. Ama benim için değişen bir şey yok. Haftaya yine elim yüreğimde maç izleyeceğim. Eneramonun o vuruşunu 3. lig kalecisi bile tutardı ama volkan tutamadı. Hemen herşeyi unutmayalım. Arkadaşın biri demiş ki eneramoya köyü diyenler nerde. Burdayım ve hala aynı görüşteyim. Eneramo bir maç değil her maç para alıyor arkadaşlar. Koca bir sezon yatıp bir maç oynamaya hakkı yok. İnşallah bundan sonra iyi olur da aldığı parayı hak eder. Bizi de mahcup eder!

frankfurt"sivas
03.02.2013, 21:55
BIZE YAKISAN HAK ETTIYIMIZ BIR GALIBIYET TAKIMA BUGUNU BIZE YASATTIGI ICIN COK TESEKKUR EDERIM OZELLIKLEDE ENERAMO YA SUPERSIN KARALAN:D:)

acizk
03.02.2013, 21:58
ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONU BEN BALIĞA GİDİYORUM.DÖRT EYLÜL STADINDA HAMSİ SEZONU AÇILMIŞ DİYOLAR GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLARI PAZAR GÜNÜ SAAT 13:30 BEKLERİM HAMSİ AVLAMAYA :)

dicanio
öncelikle takımımızı aldığı bu güzel galibiyetten dolayı kutluyorum.bu değerli 3 puanın ardından bile rıza hocaya taktiksel hata yaptı diyen arkadaşlara sesleniyorum öncelikle adem hakan değişikliğine gelelim soyunma odasında oradamıydın ademin sakatlığının olup olmadığını bilyormusun veya adem rıza hocaya beni oyundan al demiş olamazmı bence hayrettini oyuna alması son derce olumluydu canla başla mücadele etti hakan keza öyle iyi mücadele etti sercan değikliği belki tutabilirdi ama sakatlık kimsenin aklına gelemez doğal olarak o yüzden eleştiri yaparken biraz elinizi vicadanınıza koyun.futbol öyle kolay bir oyun değil oynamayan bilemez trübünden yorum yapmak çok kolay

infial§
3 puan bazı çevrelerde mesaj oldu,kAsımpaşa-Elazığ ve ordu-gençler maçı bana göre şaibeliydi,eğer yenilseydik Allah korusun panik ve kaos baş gösterirdi

psychology58
03.02.2013, 22:06
Tek kelimeyle muhteşem bir galibiyet oldu kadıköyü dolduran 55 bin kişi fener alayı beklerken YİGİDO ŞOVUnu izlediler bize bu haklı gururu yaşatan herkese helal olsun ama unutulmamalı ki haftaya trabzonu yenmezsek bu galibiyetin bir anlamı olmayacak umut ediyorum ki yukarıya tırmanışımızın ve galibiyet serimizin başlangıcı bu maç olsun haydi yigidolar bundan sonra bize gerçek SİVASSPORu gösterin

erhan 10
03.02.2013, 22:15
Maç hakkında yorum yapmak istemiyorum.Tek söyleyeceğim bu galibiyetle taraftarın şahlanması gerekir.Haftaya oyuncularımız stadı dolu görmelidir.Daha öncesinde bu hafta içi bir antremana gidilmelidir.Eğer bu organizasyonu yapacak olan varsa seve seve gelirim.

Kokomo
03.02.2013, 22:18
Son dönemde bu kadar heyecanlandığım ve bu kadar mutlu olduğum başka bir maç olmadı !

Helal size YİĞİDOLAR ! Helal tek tek hepinize ...

Tarihi zafer !

Maçtan önce hiç umudu olmayanlardandım ama maçın başlaması ile birlikte bizim çocuklardaki mücadele ve inancı görünce umutlandım ve de sonunda hak ettiğimizi aldık ...

Bugünkü gibi oynarsak ligde kimse bizi yenemez. Geçen haftalardaki gibi oynarsakta yine düşme potasına gireriz. Yani demem o ki bugünkü oyunu her haftaya taşımamız lazım ...

alaattin 5858
03.02.2013, 22:19
maçtan şimdi geldim ilk defa ziya kötüydü geri kalan oyuncuların hepsi çok iyiydi

Kokomo
03.02.2013, 22:21
Teknik değerlendirmeye girersek te ;

-Eneramo, Borjan, Navratil ve Ümit çok iyilerdi.

-Ziya ve Adem çok hata yaptı. ÖZellikle Ziya bu tip maçları kaldıramıyor ...

-Hakem tüm takdir haklarını FB'den yana kullandı, çok kötüydü. Penaltı kararı ise doğruydu.

-Trabzon maçından en az 1 puan almalıyız.

MaXiMuM
03.02.2013, 22:22
http://resimzade.com/Show.html?i=39182&token=80112 (http://resimzade.com/Show.html?i=39182&token=80112)

Alın size 2 Ekmek 1 Süt :D

Morten58
03.02.2013, 22:42
Teknik değerlendirmeye girersek te ;

-Eneramo, Borjan, Navratil ve Ümit çok iyilerdi.

-Ziya ve Adem çok hata yaptı. ÖZellikle Ziya bu tip maçları kaldıramıyor ...

-Hakem tüm takdir haklarını FB'den yana kullandı, çok kötüydü. Penaltı kararı ise doğruydu.

-Trabzon maçından en az 1 puan almalıyız.

Adem bence ilk yarida iyidi ama yüzde 51 oranda iyidi , bazi kisiler niye oyundan cikti diyor ama Hakan Arslan oyuna girdigi andan itibaren süper oynadi.

Ziya Erdal ise, defansta cok hata yapmadi , ve Eneramo golü atmadan önce bize Serbest vurusu kazandiran Ziya Erdal'di. Bence Ziya Erdal gayet iyi oynadi.

-Eneramo, Borjan, Navratil ve Ümit çok iyilerdi. (aynen katiliyorum)

ayrica Erman belki cok ofansda görünmesede kendisi de dedi , biraz daha defansif oynadigi icin. Ama iki tane asist yapti KILIC'IM ( bence oda iyi'di)

Son olarak , Trabzonspor macindan mutlak 3 Puan , 1 Puan - 3 Puan gibi olur ama 3 Puan altin degerinde 6 Puanlik bir mac cünkü.

Morten58
03.02.2013, 22:46
Yüregile oynayan tüm Sivasspor'lu Futbolcularimizi tebrik ediyorum.

Bugün bir tarih yazdik ve Süper Lig tarihinde ilk kez Fenerbahce'yi yendik , bu 3 Puanda emegi gecen sanli Taraftarlarimizi da tebrik ediyor ve sükranlarimi yolluyorum.

RIZA HOCAM , seni cok seviyoruz , senin yillardir tek hatagin U.Tavuk'u oynatmandi , adam sakat ama belki kendine gelir, sürdügün ilk 11 , oyuna aldigin Oyuncular , hepsi dogruydu , bazi seyler yanlsi görenebilir ama icin icinde taktik var belki bu taktigi uygulamasaydik , Feneri ezdigimiz gibi, bizde ezilebilirdik.

sefilix
03.02.2013, 22:48
lig tv den ricamız fenerlilere verilemeyen sarı kartları bize verilen kartları üst üste koyup göstersin şimdi. şaka şaka. kimsenin zoruna gitmesin güzel maçtı. tebrikler çocuklar. bu 3 puanı kıymeti Trabzonuda yenersek daha iyi anlaşılacak. haydı Yiğidolar destek zamanı. MAÇA GİDYORUZZZZ

Külhan
gurbetelden sivassporuma selam olsun kadiköyü dar ettiniz fenere yasasin yigidom bu sikor yirmi kusur haftadir yigidonun altinda kalan kayseriye armagan olsun

Morten58
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s480x480/427183_407296992693437_1236588 986_n.jpg

Kara Boğa golde atar takla da

58sinan58
03.02.2013, 22:49
Twitter da birisi yazmış çok hoşuma gitti
Rıza hoca oyuncuları cok fena fircalamis Karabüksporun 3 tane gol attıgı takıma siz niye 2 tane gol attınız diye:D:D:D

58sinan58
03.02.2013, 22:55
Rıza hoca dün gece TRT sporda takimdaki tek eksiğin Ugur ve pedriel olduğunu söylemişti sizce takımımız bu gün eksikmiydi

58sinan58
03.02.2013, 22:58
Karaboga fb nin matadorlarina cok kötü taktı :D:D

vedat58
Haftaya trabzon maci fener macindan dahada önemli eger trabzonu yenersek ligdeki yerimizi cok saglamlastiririz , uzun zamandir yenemedigimiz trabzonu yenersek 6 puan almis gibi olacagiz

Rallim58
Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum

Özellikle Emre Ramo :)

ahhguzum
03.02.2013, 23:11
2-1 demistim zaten

legolass
03.02.2013, 23:13
Hoooooooooopppppppppppp Güüüüüüüümmmmmmmmmmm :D :D takım mükemmel eneramo daha mükemmel :D insallah böyle devam ederiz. Uğur kavuk nolur iyileşme biz böyle iyiyiz :D

bilal alim
03.02.2013, 23:16
erman hoca golin birine ofsayt dedi ikincisinede faul dedi başka birşey bulamadıla

özgür çocuk
03.02.2013, 23:17
20 günde 7 maç yapan oyuncuları kutlamak gerekir.çok önemli bir galibiyet aldık.inşallah trabzonu yenersek iyice rahatlarız.kupada final oynarsak avrupadayız inşallah.

özgür çocuk
03.02.2013, 23:22
NİCE YILLARA ATOM KARINCA RIZA SİVASLI SENİNLE GURUR DUYUYOR.İYİKİ VARSIN

özgür çocuk
03.02.2013, 23:27
Ne kadar unutkan bir milletiz ya. Bir hafta mücadele eden takım herşeyi unutturdu. Değişen bir şey yok arkadaşlar takım iyi oynamıyor. Bu maç da iyi oynamadı. Diğer maçlara oranla daha iyi mücadele etti. Elbette takımımı kutluyorum. Ama benim için değişen bir şey yok. Haftaya yine elim yüreğimde maç izleyeceğim. Eneramonun o vuruşunu 3. lig kalecisi bile tutardı ama volkan tutamadı. Hemen herşeyi unutmayalım. Arkadaşın biri demiş ki eneramoya köyü diyenler nerde. Burdayım ve hala aynı görüşteyim. Eneramo bir maç değil her maç para alıyor arkadaşlar. Koca bir sezon yatıp bir maç oynamaya hakkı yok. İnşallah bundan sonra iyi olur da aldığı parayı hak eder. Bizi de mahcup eder!

BU KADAR ACIMASIZ OLMA HEMŞERİM.BU OYUNCULAR 20 GÜNDE 7 MAÇ YAPTI.

MeXeS58
03.02.2013, 23:32
cok iyi bir mücadelenin sonunda hakeme rağman alınmış bir galibiyet teşekkur edıyorum tum takımı. bu galıbıyetın daha da onem kazanması ıcın lazanyaları içerde kesin yenmemiz gerekiyor

legolass
03.02.2013, 23:35
Fenerbahçe cüneyt çakırı transfer ettiğini borsaya bildirdi :D

ELLİSEKİZ
03.02.2013, 23:47
Durduk yere kart gösteren anlamsız düdükler çalan ve tam tersi Fenerin kartlık pozisyonlarını açık ve net es geçen hakeme ,
Fenerin avuta giden topuna heyecanlanan, Sivas gol atınca sesini yükseltemeyen spikere,(lig TV)
Maçın son 10 dakkasını radyoda dinlemek zorunda kaldım Sivas gol atınca sıradan bir pozisyon sunarmışcasına yine sesini yükseltemeyen sipikere(TRT nin radyosu),
Ve en önemlisi son zamanlarda Sivas düşmanı kesilen (Ş)Erman MORoğluna gelsin bu galibiyet BİZDEN ÇOK ONLARIN İHTİYACI VAR )))

Çok kötü günler geçiriyoruz.Rıza hoca istifa diyenler oldu.Falanca oyuncu gitsin diyenler oldu.Seyirciye kızanlar oldu.İşler kötü gidince kolay değil hazmetmek her hafta ayrı bir üzüldük.Bugün daha fazla sarılalım artık takıma hocaya yönetime .Çünki bu takım bizim.Haftaya stadda yer kalmasın.Unutmayın sıra bizde artık onlar görevini yaptı...

badboysefaa
03.02.2013, 23:59
Durduk yere kart gösteren anlamsız düdükler çalan ve tam tersi Fenerin kartlık pozisyonlarını açık ve net es geçen hakeme ,
Fenerin avuta giden topuna heyecanlanan, Sivas gol atınca sesini yükseltemeyen spikere,(lig TV)
Maçın son 10 dakkasını radyoda dinlemek zorunda kaldım Sivas gol atınca sıradan bir pozisyon sunarmışcasına yine sesini yükseltemeyen sipikere(TRT nin radyosu),
Ve en önemlisi son zamanlarda Sivas düşmanı kesilen (Ş)Erman MORoğluna gelsin bu galibiyet BİZDEN ÇOK ONLARIN İHTİYACI VAR )))

Çok kötü günler geçiriyoruz.Rıza hoca istifa diyenler oldu.Falanca oyuncu gitsin diyenler oldu.Seyirciye kızanlar oldu.İşler kötü gidince kolay değil hazmetmek her hafta ayrı bir üzüldük.Bugün daha fazla sarılalım artık takıma hocaya yönetime .Çünki bu takım bizim.Haftaya stadda yer kalmasın.Unutmayın sıra bizde artık onlar görevini yaptı...

noktası virgülüne katılıyorum.önümüzdeki trabzon maçını almaktan başka bi çare yok toplayabilidiğim kadar adam toplayacam bi kerede biz şu takıma maç kazandıralım ne olur çok mu şey istiyoruz arkadaşlar 5 liraya artık sigara bile alınmıyor lütfen günde 1 lira kenara koyun şu maça gelin dolsun taşsın 2. lig 3. lig maçları gibi heycan olsun.Trabzonun kalleş taraftarı gelecek bizi susturmalarına izin vermeyin susup otursunlar baş edemesinler

PoTt!
04.02.2013, 00:01
iyi oynamadık ama iyi mücadele ettik demek ki mücadele edince oluyormuş Uğur'da yoktu güzel bir galibiyet oldu darısı Trabzonspor maçına inşaALLAH

güneşyurdu
04.02.2013, 00:13
takım berbat oynadı inş. düzeltirler...

3 pas yapmadık...hep şişrme toplar...bu oyun galip geldik ama yetrsiz....rıza hoca 2 tane çift yönlü rta sahayı en azından bir sağ bekle alması gerekirdi....

güneşyurdu
04.02.2013, 00:16
yönetimde hatalı eneromo sadece bu maç da kendini amorti etti....hamdallah 2 se 2 verilip alınmalıydı...toplam 7 milyon ederdi etse etse 5 galibiyet alsaydı ransferler saysein iş tamamdı...şu an pamuk ipliğine bağlıyız...inş. korktuğumuz gibi olmaz 2 galibiyet alıp rakiplerin direncini kırarız...

legolass
04.02.2013, 00:16
Sivas yendi ama öldük öldük dirildik üst üste 3 olumlu pas yok. Hakeme rağmen yine de yendik

gülkız
04.02.2013, 00:37
Dikkatli,sistematik ve rakip çok iyi analiz edilerek alınmış olan güzel bir galibiyetti..İnşallah diğer maçlarda da aynı durum devam eder..Çünkü ligde neyin ne olacağı belli olmadığı için telafisi olmayan maçlar oynanmaya devam edecek..Rıza Çalımbayın bu maçta yaptığı en büyük hata Ademin ikinci yarı oyundan alınmasıydı..Çünkü Fener,alan daraltarak baskıyı artırmaya çalıştıkça Adem,oyunu açıcı hamleler yaparak baskıyı önemli ölçüde azaltıyordu..Hem Hakan oyuna alarak riskli bir işlem yapılmış oldu hem de Fener,baskılarının neticesinde gol atmış oldu..Bazen hakkaten Rıza Çalımbayın oyunu nasıl okuduğuna şaşırmamak elde değil..Bu haftaki Bursa maçında Ersel Uzgur'un oynattığı orta saha oyununa göz atması lazım..Maçın hakemine gelince Cüneyt Çakırın bu kadar berbat bir maç yöneteceğini herhalde kimse tahmin etmezdi..Jaap Uilenberg de maçı seyrettiği için gözlerine inanamamıştır mutlaka..Cüneyt Çakırın hem ulusal hem uluslararası müsabakalardan bir süre uzak durması gerek..

badboysefaa
04.02.2013, 00:39
Dikkatli,sistematik ve rakip çok iyi analiz edilerek alınmış olan güzel bir galibiyetti..İnşallah diğer maçlarda da aynı durum devam eder..Çünkü ligde neyin ne olacağı belli olmadığı için telafisi olmayan maçlar oynanmaya devam edecek..Rıza Çalımbayın bu maçta yaptığı en büyük hata Ademin ikinci yarı oyundan alınmasıydı..Çünkü Fener,alan daraltarak baskıyı artırmaya çalıştıkça Adem,oyunu açıcı hamleler yaparak baskıyı önemli ölçüde azaltıyordu..Hem Hakan oyuna alarak riskli bir işlem yapılmış oldu hem de Fener,baskılarının neticesinde gol atmış oldu..Bazen hakkaten Rıza Çalımbayın oyunu nasıl okuduğuna şaşırmamak elde değil..Bu haftaki Bursa maçında Ersel Uzgur'un oynattığı orta saha oyununa göz atması lazım..Maçın hakemine gelince Cüneyt Çakırın bu kadar berbat bir maç yöneteceğini herhalde kimse tahmin etmezdi..Jaap Uilenberg de maçı seyrettiği için gözlerine inanamamıştır mutlaka..Cüneyt Çakırın hem ulusal hem uluslararası müsabakalardan bir süre uzak durması gerek..
hocam sanırım adem sakatlandı o yüzden çıktı öyle bi duyum aldım yanıltmak istemem ama

gülkız
04.02.2013, 00:55
hocam sanırım adem sakatlandı o yüzden çıktı öyle bi duyum aldım yanıltmak istemem ama

Sakatlıktan ziyade Rıza Çalımbayın son zamanlarda sık aralıklarla yaptığı Ademi oyundan alıp Hakanı oyuna dahil etme işlemlerinden biri olarak görüyorum.Hakanın süper ligde oynaması için en az 1 seneye daha ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..Hem maçı kaldıramadığını belli ediyor hem de çok faul yapıyor..O yüzden Rıza Çalımbayın böyle bir risk alması şaşırtıcı..

özmen58nadim
04.02.2013, 01:56
olumsuz çok şeydi vardı maçta öne çıkan başta hakem cünet çakır olmak üzere ama bunbları boş verelim bu galibiyetin keyfini çıkaralım ve trabzon eniğini bekleyelim

mnt3
04.02.2013, 06:27
Sivassporumuz Fenerbahçe'yi de,hakem Cüneyt Çakır'ı da yendi.Sivaslıyım Ama Fenerbahçe'yi de tutuyorum diyenler gördünüz.Hakem Sivassporumuzu ezmek için elinden geleni yaptı ama yetmedi.Bırakın artık şu başka takım tutma hevesini.Tüm Sivaslılar sadece Sivasspor u tutmalı.

mishka
04.02.2013, 07:40
Borjan'ın da hakkını vermek lazım şans verildikçe her geçen gün kendini geliştiriyor. Topu oyuna sokması ise mükemmel Atıf'a neredeyse bir gol attırıyordu.

sivasliapocan
04.02.2013, 07:47
Yani top yüzdesi onlardaydı ama biz atamayana atarları yaptık

tykinik58
04.02.2013, 07:50
Maç sonuç itibariyle tek kelimeyle mükemmel sonuçlandı. Maçın hakemi elinden geleni yaptı maçı katletmek adına ama başaramadı bu yönde başarısız bir hakemdi. :D Sivasspor'um ise canını dişine takmış olabildiğince galibiyete kenetlenmiş karşısında hani bir laf var ya büyütülmüş (İT) takımı değil de zorlu herhangi bir deplasman maçı gibi algılanmış ama sonuçta büyütülmüş (İT) takımı yenmenin mağrurluğuyla hafta sonunu güzel noktalamış bulunuyoruz. Tebrikler SİVASSPOR'um, tebrikler YİĞİDOLAR'ım hepinize de teşekkürler. Güzel bir galibiyet oldu. Cüneyt ÇAKIR efendi de anlamıştır herhalde kimsenin emeği ile ekmeği ile uğraşılmayacağını. Umarım iyi bir ders almıştır bu oyundan ve skordan. :)

Serdar63972
04.02.2013, 07:53
Sezarın Hakkı Sezara
Ne skora göre yorum yazarız, nede kimseye haset ve kin duygularıyla...
İstanbulda şimdiye kadar yapamadığımızı, bu kadar zor bir dönemde yapmak gerçekten zor ve mutluluk verici bir gelişme...
Fakat şunu görmeliyiz ki, hedeflenen nokta günübirlik galibiyetlerle düşme potasından 1 karış yukarda olmak olmamalıdır. Bu sebepten dolayı dün akşamki galibiyet iyi yorumlanmalıdır.
İlk önce yorumlanması gereken şudur, kimse transfer yapılmadı, elimdeki malzeme bu diye en baştan yenilgiyi kabul etmesin. Takımı, şehiri, başkanı ezik bir havaya sokmasın Eğer gerekli UYUM, disiplin, ADALET sağlanırsa bu takım ilk 5'e oynayacak yeterliliktedir.
Sonrasında, havaya girmeye gerek yok. Hayallerdeki Sivasspor dün Feneri yenen Sivasspor değildir olmamalıdır. Dün akşamki galibiyet önemlidir. Ama rakip kaleye 3 gol girişimimiz olmuş, 3'üde kaleyi bulmuş!!! 3'ünden 2'si gol olmuş. Topla oynamalar %67-%33. Rakibin yarısı kadar pas yapabilmişiz. Kesin mağlubiyet olarak baktığım bu haftada 3 puan çıkarmak önemlidir fakat fotoğrafı iyi çekip üzerine konulması gerekenleri koymazsak önümüzdeki haftalarda sıkıntı yaşayabiliriz.

Saygılar...

mishka
04.02.2013, 07:57
Erman Toroğlu kendisini eski bir hakemin aradığını ve Olanları görüyor musun resmen Sivas'ı eksiltmeye gidiyor Cüney Çakır dediğini aktardı.

Cüneyt Çakır nasıl bu seviyelere gelmiş anlamak mümkün değil yönettiği her maç bir skandal.

Ayrıca Sivas'ın maçına verildiğinde endişe ettiğim ve her maçta gereğini yapan hakemler: 1- Barış Şimşek 2- Abdullah Yılmaz 3- Cüneyt Çakır 4- Kuddusi Müftüoğlu

MEVLUTHOCAOGLU
04.02.2013, 08:05
Maç sonuç itibariyle tek kelimeyle mükemmel yalnız fifa kokartlı bir hakem nasıl olurda böyle ucuz hatalar yapabilir bu hataları çok manidar buluyorum kendisini o kadar küçük düşürmesine ne gerek vardı umarım bu son olur

calipso
04.02.2013, 08:14
kimse fenevin attığı golde webonun ziyanın omzuna basarak kafaya çıktığından bahsetmemiş..açık faul var

kkemal58
04.02.2013, 08:15
BU KADAR ACIMASIZ OLMA HEMŞERİM.BU OYUNCULAR 20 GÜNDE 7 MAÇ YAPTI.

Ben de 20 günde 16 gün işime gittim ve yakınmıyorum. Herkes işini yapacak. Bu adamların maçtan başka bir işi yok ki zaten. Bunun için para alıyorlar. Şu kadar günde şu kadar maç yaptı diye sadece Türkiyedeki futbolculardan başka yakınan yok. Siz duydunuz mu Avrupa da şu kadar maç yaptık diye yakınan. Antreman maçtan daha zordur. Maçta dinlenirsin ama antremanda dinlemezsin. Biz de top oynadık. O yüzden çok rahat diyorum ki bu bir bahane olamaz! Elbette ki takımımı tebrik ediyorum. İnşALLAH bundan sonra hep bu şekilde mücadele ederler.

Ferhat06
04.02.2013, 08:28
Biraz önce işyerinde Ankaragüçlü bir arkadaşım tebrik etti ve şu şarkıyı söyledi:kim koyarsa koysun istanbula koysun,istanbula koyandan allah razı olsun.

RsT4
04.02.2013, 08:28
Yediğiiz golde grosickinin hatası vardı takım halinde iyiydik penaltı , penaltı değildi
aatıf 2 net pozisyondan faydalanamadı ama hakkımızla kazandık inş haftaya trabzonuda yenerek üst sıralara doğru çıkacağız

nunni5858
04.02.2013, 09:34
Sakatlıktan ziyade Rıza Çalımbayın son zamanlarda sık aralıklarla yaptığı Ademi oyundan alıp Hakanı oyuna dahil etme işlemlerinden biri olarak görüyorum.Hakanın süper ligde oynaması için en az 1 seneye daha ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..Hem maçı kaldıramadığını belli ediyor hem de çok faul yapıyor..O yüzden Rıza Çalımbayın böyle bir risk alması şaşırtıcı..

bence rıza hocanın yaptığı en iyi değişiklikti.ademin boş yerlerde gezip duruyor baskı altında top hiç istemiyor.hucuma destek sıfır kadir ademin yükünü çektiği için performansı düşüyor.hakan çok iyi futbolcu olur oyunu çok iyi okuyor baskıyı tam yerinde yapıp kolay oyun kurdurmuyor hücuma desteğe çıkıyor.en azından surat ifadesi ademinki gibi rahat değil hırs istek var.rıza yı eleştiriyorduk haklı çıktık suarez ugursuz takımımız daha sistemli oynuyor...bence trabzonu yenecek kadromuz var...yani herşeyi trasfere bağlamak gerekmiyormuş sivasspor tarihinin en iyi oyuncu kadrosuna sahip bence.....birde bu maçta aatiff çok güzel işler yaptı tek başına pres altında top aldı adam eksitti oyunu açıp dogru yerlere pas çıkardı 2.gol öncesi olduğu..tebrikler sivasspor harika bi üç puan.kaleye 3 şut 2 golll.

poolat58
04.02.2013, 10:48
maçtan önce benim de anlamadığım bir his vardı içimde bu maçı alacağımız yönünde. yediğimiz golde bile üzülmedim. çünkü kazanacağımızı biliyordum teşekkürler yiğidoma...cüneyt çakırı da es geçtiği 4 tane sarı kart ve navratil pozisyonunda yaptığı hatadan dolayı kınıyorum yakışmadı.

poolat58
04.02.2013, 10:53
bünyamin gezer denen karaktersiz akşam iki golümüze de kulp taktı. yok ofsaytmış yok ikinci golde navratil egemene koluyla basarak çıkmasını engellemiş. ulan insafsız, spikerin öve öve bitiremediği müthiş de müthiş dediği webonun golünde de aynı şey oldu. onu niye söylemiyon.4 tane es geçilen kartın birini söylüyon bunları göremiyomusun. ne de dikkatliymiş.illa bişeyler arıyor galibiyetimize gölge düşürmek için. ayıp ayıp bari siz yapmayın devletin kanalısınız. :mad:

poolat58
04.02.2013, 10:55
kazandık mutluyuz ama iyi oynamadık rıza hocam kupa mesaisi artık bitti sayılır takımı toparla lütfen.

izmirliyigido
04.02.2013, 11:00
Demek ki isteyince oluyormuş !.. Her hafta çile çekmekten, kahrolmaktan bıkmıştık. Bu galibiyet çok anlamlı oldu. Hele de Fenerbahçe gibi bir takımı deplasmanda bugüne kadar hiç yenememiştik. Onu da başarmanın mutluluğu tarif edilemez, sadece yaşanır.

Ama bu galibiyet gözümüzü de karartmasın. Süper oynadık da kazandık diyen varsa fena halde yanılır. Takımda ilk 20 dakika hariç kollektif bir futbol yoktu. Şişirme toplarla kontratağa çevirmeye çalıştığımız ataklarımız vardı, bunu da son vuruşlarda etkili olamayan fakat Fenerbahçe defansının hatalarıyla kolay top kapan Aatif ve Eneramo ile gol pozisyonları bulduk.

Uğur'un olmaması bence de çok iyiydi. Sağbekte Erhan Güven çok süper olmasa da, Uğur'dan daha hareketliydi. Pedriel'i oyuna almaması ise en isabetli kararıydı Rıza hocanın.

Ziya'da hatalı hareketler yapsada hiçte kötü oynamadı. Ben çok beğendim. Çok agresif oynayarak Gökhan Gönül'ün çok fazla etkili olmasını engelledi. Sercan'ın sakatlanması şanssızlık gibi görünse de galibiyet için büyük şans oldu. İnşallah genç futbolcumuzun durumu çok kötü değildir. Bu hafta Eneramo'da yok, ona çok ihtiyacımız olacak.

Hakem her ne kadar yanlı yönetse de ilahi adalet yerini buldu. Cüneyt Çakır, maçı birkez daha izleyip Navratil'in ele çarpma pozisyonunu, penaltıyı, Sow!a gösteremediği sarı kartı birkez daha özeleştiri yapsın.

Bize böylesine güzel galibiyet yaşatan Rıza hocamıza ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Ama ne olur Trabzonspor maçına dikkat diyorum. Zira "güzel futbol oynayarak yendik, Trabzonspor'u da rahat yeneriz" dersek çok zorlanırız bu maçta.

.

bozatli58
04.02.2013, 11:26
bizim takım maç seçiyor

cılgınsivas58
04.02.2013, 11:36
maçın en iyisi:grosicki hariç hepsi
en kötüsü:grosicki
kazandık mutluyuz önümüzdeki maçlara bakıcagız

cılgınsivas58
04.02.2013, 11:37
trabzon maçında hamsileri, ızagara tava yaparız artık

cılgınsivas58
04.02.2013, 11:37
allahtan ugur kavuk yoktu yoksa ayvayı yemiştik---

MEVLUTHOCAOGLU
04.02.2013, 11:44
Erman Toroğlu kendisini eski bir hakemin aradığını ve Olanları görüyor musun resmen Sivas'ı eksiltmeye gidiyor Cüney Çakır dediğini aktardı.

Cüneyt Çakır nasıl bu seviyelere gelmiş anlamak mümkün değil yönettiği her maç bir skandal.

Ayrıca Sivas'ın maçına verildiğinde endişe ettiğim ve her maçta gereğini yapan hakemler: 1- Barış Şimşek 2- Abdullah Yılmaz 3- Cüneyt Çakır 4- Kuddusi Müftüoğlu

KATILIYORUM AYIP ÇOK AYIP

yerliturkuaz
04.02.2013, 11:45
Eneramo maç sonunda şöyle bir demeç verdi: Takım olarak tek vücud olmamız bize galibiyeti getirdi. Evet maçın özeti de bu cümelerde saklı. Gerçektende tek vücut olduk saha da. Maç başlamadan önce sahanın ortasında çember oluşturup yaklaşık bir dakika boyunca orada galibiyet yemini etmeleri galibiyetin habercisiydi.

Maça gelecek olursak Aykut hoca üç yeni oyuncusunu da sahaya sürerek psikolojik olarak üstünlük sağlamak istedi. Lakin Eneramo öyle bir anda gol attı ki tam Fenerbahçe tüm ipleri eline alacakken golle beraber şoke uğradılar. Bize maç boyunca inanılmaz bir baskı uyguladılar bence Fenerbahçe sezonun en iyi oyununu oynadı. Bizse sezonun en iyi alan savunmasını yaptık. Kadir-Adem-Hakan üçlüsü inanılmaz işler yaptılar. Maçın gizli kahramanları bu üçlü idi. Alan savunmasını çok iyi yaparak Fenerbahçe'yi uzun toplar ve şişirme toplar oynamaya mahkum ettiler. Navratil ve Ümit iklisi de hemen hemen bütün hava toplarını aldılar. Hakikaten bugün kale defans ön libero mevkisi bize maçı kazandırdı. Hatta bu sezon ilk defa hatasız oynadı bu mevkiler ve bize haftalar sonra deplasmanda üç puanı getirdiler.

Oyuncularımızın performansına gelince:

Milan Borjan:Golde yapacak birşeyi yokdu. Yerinde ve kritik müdahalelerde bulundu. Özellikle oyunu hızlı başlatması ve attığı bütün topların isabetli olması çok hoşuma gitti. Böyle oyna herzaman Borjan...

Erhan-Navratil-Ümit-Ziya:Bu sezon en iyi oyununu oynadı bu defans dörtlüsü. Sıfır hata ile oynadılar Webo'nun attığı gol dışında hemen hemen hiç hava topu vermediler. Ben Rıza hocanın yerinde olsam sezon sonuna kadar bu dörtlüyü bozmam. Bu sezonun en formsuz ismi Uğur Kavuk'u bir daha tercih etmem Erhan'a formayı teslim ederim. Erhan sağ kanatta bu sezon oynadığı bütün maçları çok iyi oynadı.

Adem-Kadir-Hakan:Defans hattı gibi bu sezonun en iyi oyununu oynadılar. Maçı bize kazandıran bölgemizdi. Herşeyi yaptılar. Adem sakatlanana kadar harika oynadı. Adem çıktı Hakan girdi o da mükemmel oynadı. Hakan'ı takımımıza kazandıran Rıza hocamızı tebrik ederim. Çok isabetli bir transfer oldu. Kadir'e gelince maçın gizli kahramanıydı. Geçen sene ki Kadir vardı saha da toplu oyunda olsun topsuz oyunda olsun oyunun içerisinde idi.

Eneramo-Grosicki-Aatif-Erman:Grosicki ile başlamak istiyorum. Saha da gezindi durdu hiçbirşey yapmadı. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Birisinin bunu ciddi bir şekilde uyarması lazım.Eneramo bu sezon ilk defa defans oyuncuları ile uğraşmadı. Onun için fazla yorulmadı maç boyunca da diri kaldı. Attığı goller ile hem galibiyeti getirdi hem de üzerindeki ölü toprağı attı.Erman ise bygün daha çok ön libero mevkisine yardım etti fazla hücumu düşünmedi. Aatıf ise kontraataklar ile gol aramaya çalıştı nitekim maç berabere iken öyle bir gol kaçırdı ki saç baş yoldurttu böyle pozisyona giriyor ise atacaksın arkadaş sen bunun için varsın zaten.

Rıza hocamız oyuncu değişikliklerini yerinde yapmaya başladı. Galibiyeti getiren oyun anlayışı ile çok iyi bir iş başardı. Maç boyunca bir kez olsun dahi yerine oturmadı. Galibiyeti o kadar istiyordu ki onun için çok iyi oldu. Özellikle Aatıf'ın kaçırdığı gol sonrası öyle çılgına döndük ki üstünü başını parçaladı resmen. Hala bazı taraftarlarımız acımasızca hocayı eleştiriyor ayıp diyorum başkada birşey demiyorum...

Bazı arkadşlar demişler ki Adem niye çıktı diye bi futbolcu sakat sakat oynayamaz diye biliyorum. Adem'de sakatlandı ve haliyle çıktı. Yaklaşık iki hafta da takımdan uzak kalacak.

Hafta içi hakemler açıklandığı zaman Cüneyt Çakır'ın ismini duyunca açkcası bu hafta hakem katliamı olmaz diye düşünmüş olmuştum. Ama nerede yine bir hakem faciası vardı saha da yazıklar olsun. Bütün lehimize olan düdükleri çaldı. Sow'a kırmızıyı vermedi sarı kartları vermedi olmadık sarı kartları verdi bize. Saha da hakkımız yeniyor buna birilerinin engel olması lazım artık. Taraftar olark mı yoksa başkanımız mı yoksa medyamız mı bilmiyorum ama buna bir şekildee tepkiyi koymamız lazım.

Fenerbahçe taraftarına duyarlıklıklarından ötürü tebrik etmek gerekir. Bizim taraftarın düşünmediğini rakip taraftar düşünüyor helal olsun onlara. İstanbul'da kaç milyon Sivas'lı var bir organizasyon yapılıp da hocamızın babasını ziayeret edemiyorsak yazıklar olsun bize!

Bu tarihi galibiyet Fenerbahçe'nin sahasında aldığımız galibiyet Bektaş emmiye gelsi, başkanımızın babasına gelsin, Rıza hocamıza gelsin, hakkımızı yiyen hakemlere gelsin, hocamızı istiafaya davet eden içimizdeki İrlandalılara gelsin diyorum...

Haftaya çok öenmli bir Trabzonspor maçı var. Maç Pazar günü saat 13:30'da stadı dolu ve bir o kadar da ateşli görmek istiyorum. Haydin yiğidolar tarfatar olarak takımımızın yanında olma zamanı geldi. Gösterin kendinizi diyorum...

ayhandemir58
04.02.2013, 12:02
Şunu söylemek gerekir.Yiğidin hakkını yiğide ver.Bu galibiyet için büyük mücadele örneği gösteren futbolcuları ve teknik heyeti tebrik(Grosiçki hariç,golü onun yüzünden yedik,Ziglere baskı yapsaydı ortayı yapamazdı,sadece adamı seyretti:mad:) ediyorum.Ama takımdaki görülen eksiklikleri de gözardı etmeyelim.En büyük SİVASSPOR.Darısı TS ye.:rolleyes:

Serdar63972
04.02.2013, 12:10
Yapacak bir şey yok, kimse grosickin ne yapmaya çalıştığını anlayamamış. Anlatayım adam sağdan veya soldan bindirme yapıyor. Karşısında rakip yok. Önüne atılsa herif süzülecek içeri. Atılmıyor. Herif kafasını eğiyor. Yavaş yavaş geri dönüyor. Az önce topu atmayan vatandaş ayağının içiyle bu sefer atıyor Gro ağa ya topu. Oda kafasının öne eğiyor, başlarım attığınız topun içine diyor üç kişinin arasıan dalıyor. Dün bu ve benzeri en az 4 pozisyon sayarım. Futbolcuyu yorar bu tip deparlar. Hele birde top önüne atılmazsa iyice yorar. Yorulduktan sonrada gelen top ezilir. Grosickiyi anlayacak kapasitede bir kaç oyuncu dışında oyuncumuz yok. Birkaç taraftar dışında taraftar yok. Zaten onu anlayacak Tek. Direktör heç yok... Ermanın son dakikada gol olan pozisyonda içeri şişirdiği toptan başka ne yaptığını kim söyleyebilir...

Serdar63972
04.02.2013, 12:20
Sabahtan beri İstanbul medyasının yorumcularını okuyorum. Dersinki arakadaş Fenerbahçe kendi kendine maç yapıyordu yenildi. Azıcık bizim takımı yazın beyler...

gülkız
04.02.2013, 12:22
bence rıza hocanın yaptığı en iyi değişiklikti.ademin boş yerlerde gezip duruyor baskı altında top hiç istemiyor.hucuma destek sıfır kadir ademin yükünü çektiği için performansı düşüyor.hakan çok iyi futbolcu olur oyunu çok iyi okuyor baskıyı tam yerinde yapıp kolay oyun kurdurmuyor hücuma desteğe çıkıyor.en azından surat ifadesi ademinki gibi rahat değil hırs istek var.rıza yı eleştiriyorduk haklı çıktık suarez ugursuz takımımız daha sistemli oynuyor...bence trabzonu yenecek kadromuz var...yani herşeyi trasfere bağlamak gerekmiyormuş sivasspor tarihinin en iyi oyuncu kadrosuna sahip bence.....birde bu maçta aatiff çok güzel işler yaptı tek başına pres altında top aldı adam eksitti oyunu açıp dogru yerlere pas çıkardı 2.gol öncesi olduğu..tebrikler sivasspor harika bi üç puan.kaleye 3 şut 2 golll.

Görüşünüze katılmamakla beraber saygı duyarım..Hakanın kötü bir oyuncu olduğunu kastetmiyorum sadece süper ligde oynaması için zamana ihtiyacı var..Kendini zorladığı için bunun yüz ifadesine yansıması da normal..Adem çıktıktan sonra oyunu açıcı kimse olmadığı için baskılara boyun eğip takımın gol yemesi de bu yüzden oldu..Ta ki oyununu beğenmesem de Hayrettin oyuna girene kadar..Takımın bir nebze baskıdan kurtulmasında etken oldu..Defanstan çıkamayan Eneramo bundan istifade ederek Sivassporun galibiyet golünü kayıt etti..Yani bir taraf aksadığında başka bir tarafta bunun ceremesini çektiği için oyuncuların görevlerini tam anlamıyla yerine getirmesi gerekiyor..

bozcelik
04.02.2013, 12:59
SİVASSPOR MARŞI
Sivasspor geçmez yaram
Şanlı tarihinden beri
Üç yıldızım durmak haram
Şampiyonsun sen, ileri
Çıkmadın hiç kalbimdesin
Bütün Sivas senin sesin
Üç yıldızım haydi bastır
Alacağız şimdi kesin
Susmayın hiç yiğidolar
4 Eylülüm şimdi dolar
Yiğidonun gururusun
Allah sizleri korusun.

Sivassporun Marşı niye yok diyenler.
Bülent ÖZÇELİK

migroArmis
04.02.2013, 13:14
Sabahtan beri İstanbul medyasının yorumcularını okuyorum. Dersinki arakadaş Fenerbahçe kendi kendine maç yapıyordu yenildi. Azıcık bizim takımı yazın beyler...

Utanmadan birde fb 2-Sivasspor 1 yazdılar...Sonrada düzelttiler O kadar içlerinde kalmış...Yiğidoyu yiğitliğinden galibiyetinden dolayı yürekten kutluyorum..Helal olsun...

bigacti0n58
04.02.2013, 13:20
bileğimizin hakkıyla aldık ama eneramoya gerçekten helal olsun sakat sakat adam döktürdü futboluyla :)

ozledımeskıyı
04.02.2013, 15:15
Karabük 3 atıyorsa biz de atabiliriz futbolda her şey var Barcelona Real Soceidad a kaybediyor Fener bize mi yenilmeyecek. Pes etmek yok bu maç 50 bin Fenerlinin önünde bizim olacak.

Maçtan önceki yorumum Fener 2 farkla kazanır 1 puan şahane olur diyenlere inat yazdğımım maç öncesi mesajımdır isteyen açıp bakabilir . Bizim şu sürekli Eneramoya takıma sallayan tayfa yine 1-2 gün kaybolur sonra türerler.;);););)

nunni5858
04.02.2013, 16:01
Görüşünüze katılmamakla beraber saygı duyarım..Hakanın kötü bir oyuncu olduğunu kastetmiyorum sadece süper ligde oynaması için zamana ihtiyacı var..Kendini zorladığı için bunun yüz ifadesine yansıması da normal..Adem çıktıktan sonra oyunu açıcı kimse olmadığı için baskılara boyun eğip takımın gol yemesi de bu yüzden oldu..Ta ki oyununu beğenmesem de Hayrettin oyuna girene kadar..Takımın bir nebze baskıdan kurtulmasında etken oldu..Defanstan çıkamayan Eneramo bundan istifade ederek Sivassporun galibiyet golünü kayıt etti..Yani bir taraf aksadığında başka bir tarafta bunun ceremesini çektiği için oyuncuların görevlerini tam anlamıyla yerine getirmesi gerekiyor..

o zaman ilk yarı ikinci yarı olarak değerlendirelim.ilk yarı fenerin gol pozisyonu çok golde olabilirdi penaltıyıda katabiliriz.ilk yarıda sivasın gol pozisyonu hiç yok.ikinci yarıda sivasın iki net pozisyonu var fener ceza sahası dışında oynadı ama net bi pozisyon olmadı gol dışında golde yanlış eşleşmeden geldi.kardeş gelecek haftalar gösterecek adem bu takımda kolay forma giyemez.birde enaramonun şut çekmeden önce hakanın defansı üzerine çekmesine hucuma destek çıkması çok iyiydi ademi böyle hiç görmedim....(2.şutumuzda).trab zon maçında inşallah galip geleceğiz adem sakat hakan oynarsa daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum....

migroArmis
04.02.2013, 17:06
o zaman ilk yarı ikinci yarı olarak değerlendirelim.ilk yarı fenerin gol pozisyonu çok golde olabilirdi penaltıyıda katabiliriz.ilk yarıda sivasın gol pozisyonu hiç yok.ikinci yarıda sivasın iki net pozisyonu var fener ceza sahası dışında oynadı ama net bi pozisyon olmadı gol dışında golde yanlış eşleşmeden geldi.kardeş gelecek haftalar gösterecek adem bu takımda kolay forma giyemez.birde enaramonun şut çekmeden önce hakanın defansı üzerine çekmesine hucuma destek çıkması çok iyiydi ademi böyle hiç görmedim....(2.şutumuzda).trab zon maçında inşallah galip geleceğiz adem sakat hakan oynarsa daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum....

Öncelikle fb Sivas maçı fenerin fovori olduğu fakat 3 ihtimalli bir maçtı..Bence futbolda şu şöyle olsaydı mantığı yoktur..Hatırlayınız bizim şampiyon olduğumuz yılda fb ts maçı en az 10 0fb nin üstünlüğü ile bitmesi lazımken fenerin hiç bir atağı gol olmadı ve berabere bitti..Aynı şekilde bizim bu haftaki gs maçını izlediyseniz en az 4-5 net golun olabileceği bir maçken berabere bitti..Bazen derler ya hatice değil netice önemli ve Sivas öyle bir haftada öyle bir yerde neticeye gittiki bırakın 3 puanı bence 9 puan almış gibi oldu ...

gülkız
04.02.2013, 17:17

Hakandaki düşümcem bu maçla beraber oynadığı bütün maçları kapsayan görüşümdü..Mevkisinden dolayı ümit vaat edebilir ama banko oynayacak durumda olduğunu düşünmüyorum..Çünkü tecrübe eksikliğinden dolayı ne kadar iyi niyetli olsa da çok faullu oynadığı maçlar oldu..İyi niyetli hakemler sayesinde kırmızı kart görmediğine dua etmesi lazım..Bu maçta da hakemin negatif tavrından dolayı endişem bu yüzdendi..Rölantıda geçen maçlarda iyi bir oyun sergileyebiliyormuş gibi gözükebilir ancak gerginliği,stresi yüksek maçlarda orta sahada daha da fazlasını yapmak zorunda..Mesela Erman ön liberonun önünde durduğu için Ademin çıkması onu da etkiledi..Erman ileriye katkıda bulunabiliyorken Ademin çıkmasından sonra baskıdan ötürü defansa yardım etmeye başladı..Yani orta sahanın tavrı maçın durumunu belirler..Orta saha aksarsa diğer bölgeler daha fazla çalışmak zorunda kalır..İnşallah daha iyi oyunlar sergileyeceğini umuyorum..Trabzon maçından da inşallah galip geleceğiz..

musa harun
04.02.2013, 17:30
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s480x480/427183_407296992693437_1236588 986_n.jpg

Kara Boğa golde atar takla da

ikiside havada kalmış:D

yi6ido
04.02.2013, 21:58
maçın en iyisi:grosicki hariç hepsi
en kötüsü:grosicki
kazandık mutluyuz önümüzdeki maçlara bakıcagız

şu adama kötü dedin ya helal sana kardeş... daha başka sözüm yok

NECMEDDİN ÖZBEK
04.02.2013, 23:32
grosicki iyi bir futbolcu bu ara transferde biraz kafasını karıştırdılar ama düzelir ve sivassporada önemli katkılar sunar

hiko58
05.02.2013, 07:34
şimdi yorum yazmak istemiyorum pazar gününü bekleyeceğim o trabzon olacak sivas düşmanı yavşakları yendiğimiz zaman gerekeni söyleyeceğim. benim için önemli olan trabzonu yenmek başka sıkıntım yoktur.

ardahanlı
06.02.2013, 10:30
Uzun zamandır yoktum. Selamlar yiğidolar.

Sivasspor u galibiyetinden ötürü kutluyorum.

Gelelim fasulyenin faydalarına; Sivasspor u yaklaşık 5-6 yıldır takip ediyorum. Gördüğüm en kötü sivastı. Gerçekçi olmak gerekirse tamamen bir şans galibiyetiydi. Rıza hoca takımı ayağa kaldırmak için canla başla uğraşıyor, futbolcularda yine öyle ama takımda ahenk ve kimlik eksikliği var. Oyunun büyük bölümünde kendi alanında ezilen ve ekseriyetle 3 pas bile yapamayan bir sivas vardı sahada. şimdi bana kızacaksınız ama bu galibiyetin hayırlı olması için mağlup olmuş gibi önümüzdeki maçlara hazırlanması lazım sivasın.