yerliturkuaz
04.02.2013, 07:36
http://f1302.hizliresim.com/16/4/jrhlg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Tarih: 10 Şubat 2013
Saat: 13:30
Yer : 4 Eylül Stadyumu
Tarih: 10 Şubat 2013
Saat: 13:30
Yer : 4 Eylül Stadyumu
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumlarınız yerliturkuaz 04.02.2013, 07:36 http://f1302.hizliresim.com/16/4/jrhlg.jpg (http://bit.ly/c25MCx) Tarih: 10 Şubat 2013 Saat: 13:30 Yer : 4 Eylül Stadyumu yorumyapıyombenya 04.02.2013, 07:59 Kendileri gibi çirkef Tolunayla anlaşan trabzon biraz düzelmiş gibi görünsede savunmada çok büyük sıkıntı yaşıyorlar, çok rahat kazanacağımız bir maç tahmini skorum 2 - 0 yada 3 - 1. Salim58 04.02.2013, 08:05 Fenerbahçe galibiyeti ile iyi bir hava yakalayan Sivasspor bu maçıda alacak güce sahip diye düşünüyorum.. Zor bi maç olacağı kesin ama bizde Sivassporuz nezaman ne yapacağımız hiç belli olmaz diyor banko Sivasspor'um kazanır diyorum.. MEVLUTHOCAOGLU 04.02.2013, 08:09 umarım kazanırız ve daha üst sıralara çıkarız... muspol58 04.02.2013, 08:10 kupada yarı final,ligde fener zaferi ve trabzon galibiyetiyle taçlandırılmış bir başarı yenecegiz başka yolu yok 4 eylülden çıkış yok YYILDIRIM 04.02.2013, 08:11 disiplinli oynarlarsa kazanırızda tek endişem enoramo cezalı sercanda sakat olup oynayamazsa forfetde kim oynayacak, pedrielle iş yürümez polonyalı yeni transfer ne kadae hazır ne kadar oynar mecul forfet sıkıntısı yani gol sıkıntısı inşallah kamille atıfla ermanla çözeriz gol yolunu. acizk 04.02.2013, 08:15 ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONU BEN BALIĞA GİDİYORUM.DÖRT EYLÜL STADINDA HAMSİ SEZONU AÇILMIŞ DİYOLAR GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLARI PAZAR GÜNÜ SAAT 13:30 BEKLERİM HAMSİ AVLAMAYA Ahwettt 04.02.2013, 08:21 Geçen yıl Trabzondaki maçta Bursadan Trabzona gelen futbolcu yavaşağın yaptığı hala gözlerimin önünde inşallah bu maçta bize karşı oynarda türbünlerde gereken cevabı verir RsT4 04.02.2013, 08:45 hala düşme potasından kurtulmuş değiliz dün uğurun yokluğunu fırsat bilip iyi bir galibiyet aldık trabzonu da devirirsek 6. sıraya kadar yükselebiliriz 58hsn58 04.02.2013, 09:23 fenev galibiyeti sonrasi, hamsileride yenersek gercekten cok guzel olurdu. DoomsDay58 04.02.2013, 09:31 Uzun zamandır trabzonu yenemiyoruz ama bu maçta en az 2 ve ya 3 farkla kazanacağımızı düşünüyorum. 58sinan58 04.02.2013, 09:36 bu moralle küçük hamsilerden sonra büyüklerini de yiyeceğiz inşallah Rallim58 04.02.2013, 09:43 Bir porsiyon, kanarya üstü balık olsun... Hediyesi 6 puan...:) Kasim58 04.02.2013, 09:45 FB Galibiyetini tavada hamsi ile taclandirirsak tadindan yenmez hamsileri curp curp götür nasil olsa kilciksiz. Dikkat etmemiz gereken bir mac FB macini kazandik diye rehavete kapilmaadan kontrollü ve ugursuz oynarsak muhtemelen olur bu is. 34yigido34 04.02.2013, 09:53 trabzonun dünkü antep maçını izledim savunması adeta dökülüyo biz bu lazları yeneriz Kasim58 04.02.2013, 09:59 Bir porsiyon, kanarya üstü balık olsun... Hediyesi 6 puan...:) Abi yaninda taze ezilmis hamsi kompostu( hamsi hosafi ) istermisin?:D:D:D Ferhat06 04.02.2013, 10:20 Trabzonda değişen birşey yok,almamız lazım.Mersin-ES ESmaçına da baktım tam izleyedim ama pek fazla bir gelişme yok.Zaten aynı oyuncular.Yeneriz inşallah. 58_babacan_58 04.02.2013, 10:42 Kazanmamız gereken bir maç. Fenerbahçe galibiyetini taçlandırmamız için trabzonu eli boş göndermemiz gerekiyor. 58_babacan_58 04.02.2013, 10:43 Arkadaşlar erman, eneramo, atıff sarı kart gördüya cezalı duruma düştülermi ? acizk 04.02.2013, 10:46 eneramo cezalı sadece sarıkart cezası acizk 04.02.2013, 10:47 sercanda sakat kaldık pedrile ve arkdius piech bigacti0n58 04.02.2013, 10:49 Arkadaşlar Dün fbyi yenen takımımıza hediye olarak 1: Stadı tamamen dolmalı herkez biletleri almalı hatta durumu çok iyise maç saatine yakın çocuklar stada girmek istiyo ama bilet alamadıklarından giremiyolar onlara hediye fln edilebilir. 2: Forma kampanyası başlatılıp herkezin takıma destek için forma alması lazım die düşünüyorum. Arkadaşlar bence benim dediklerim durumu olanlar için hiçde zor deil bunu büyütüp konular açmalıyız die düşünüyorum sizinde yorumlarınızı bekliyorum poolat58 04.02.2013, 11:02 hamsilerin birşeyi kalmamış gözünüzde büyütmeyin. tolunay da kurtaramayacak onları bizim elimizden. feneri kadıköyde yenen bu takım hamsileri 4 eylül de hayli hayli yener yeterki gerçek güçleri ile oynasınlar. tribünleri fullemenin zamanı gelmedi mi artık. her sene bu iki maçı 4 gözle bekliyoruz (gayseri hamsispor) birini ezdik sıra bunda inşallah. MEVLUTHOCAOGLU 04.02.2013, 11:27 zor maç olacağı kesin eğer fener maçındaki gibi açık verirsek gerisi hüsran olur ama dirençli bir şekilde oyun disiplininden kopmadan oynarsak galibiyet alırız. bozatli58 04.02.2013, 11:29 hadini bilerek oynayıp gol yemesek kazanırız çünkü bizim gol sorunumuz yok 58_babacan_58 04.02.2013, 11:46 Hamsilerin maç yorumlarını okurken gözüme çarpan kendini bilmez birinin yorumu ! http://c1302.hizliresim.com/16/4/jrgfx.jpg MEVLUTHOCAOGLU 04.02.2013, 11:48 Hamsilerin maç yorumlarını okurken gözüme çarpan kendini bilmez birinin yorumu ! http://c1302.hizliresim.com/16/4/jrgfx.jpg Bunlara insan diyeninnnnnnnnn........... masteraydin 04.02.2013, 12:01 bunlar hamsilerin uzaktaki ş......... diyecegim insan olan kendi memleketinin takımına bunu diyebilirmi ,ama bunun gibiler diyebiliyor. ben trabzonda bagıra bagıra sivas lıyım ve sivas sporluyuym diyebilecek kadar adamım ama sana adam demek gelmek içimden gelmiyor. kendi memleketeni satan baska gün ne satar bilmiyorum. Yusuf Çevik 04.02.2013, 12:12 inşALLAH galip gelirizde rahatlarız MeXeS58 04.02.2013, 12:22 fil dişinin afrıka kupasından elenmesi kötü oldu bamba ve zokora takıma donecek onlar olmasa ısımız daha kolay olurdu ama bu hafta her türlü galıbıyet almamız gerkıyor Rallim58 04.02.2013, 12:48 bunlar hamsilerin uzaktaki ş......... diyecegim insan olan kendi memleketinin takımına bunu diyebilirmi ,ama bunun gibiler diyebiliyor. ben trabzonda bagıra bagıra sivas lıyım ve sivas sporluyuym diyebilecek kadar adamım ama sana adam demek gelmek içimden gelmiyor. kendi memleketeni satan baska gün ne satar bilmiyorum. Sivas'lı olup bu yorumu yapacağını düşünemiyorum. Olsa olsa, Sivas'ta görev yapan Trabzon'lu bir memurdur, öğrencidir diye düşünüyourm. Gerçi 4 Eylül stadyumunda, İT (İstanbul Takımı) taraftarların arasından bize (kötü söz sahibinindir ama) olmadık söz sarfedenler arasında yer alan sözüm ona Sivas'lı olursa, bunu da çok görmemek lazım. bozcelik 04.02.2013, 13:01 SİVASSPOR MARŞI Sivasspor geçmez yaram Şanlı tarihinden beri Üç yıldızım durmak haram Şampiyonsun sen, ileri ****************** Çıkmadın hiç kalbimdesin Bütün Sivas senin sesin Üç yıldızım haydi bastır Alacağız şimdi kesin **************** Susmayın hiç yiğidolar 4 Eylülüm şimdi dolar Yiğidonun gururusun Allah sizleri korusun. Sivassporun Marşı niye yok diyenler. Bülent ÖZÇELİK silverli 04.02.2013, 13:07 sivas yine geriye çekilip kontra atak oynamalı..haftalardır soluyorum burda daha yeni anladı rıza hoca..mersinde de kontra oynasa bole olmazdı.. şimdi trabzona karsıda kontra oynamalı enaramo cezalı yerıne pıech oynamalı.. uğur un yerine kesinlikle erhan oynamalı yıne.. sebasteia 04.02.2013, 13:22 Hamsilerin maç yorumlarını okurken gözüme çarpan kendini bilmez birinin yorumu ! http://c1302.hizliresim.com/16/4/jrgfx.jpg sığıra bak, yıldızeliymiş, karakoç köyüymüş!!! peh. köyde fiber internet var muhtemelen, arkadaş bağlanmış yazmış diyeceğim ama yaşadığı yer olarak istanbul gözüküyor :D şimdi yirmi kişi köyden mi, yoksa istanbul'dan mı gidecekler anlamadım. neresinden tutsan elde kalıyor! :) kendini zeki sanan bir gerizekalı laz uşağının işidir. çok görmeyelim ihtiyar yiğido 04.02.2013, 13:37 Zafer sarhoşu olmadan temkinli ve ne yaptığimizı bilerek sakın oynamalıyız Trabzon maçınıda alarak Fb maçını taçlandırmamız vede düşme hartından uzaklaşmamız lazım orta sahayı kalabalık tutarak kontrataklarla rakıp defansı dağıtarak Trabzonu eli boş gondeririz İNŞALLAH Esrarenqiz 04.02.2013, 13:38 Defansın arkasına güzel toplar atarsak bunları mahvederiz defansları dökülüyor. 58sinan58 04.02.2013, 13:43 Hamsilerin maç yorumlarını okurken gözüme çarpan kendini bilmez birinin yorumu ! http://c1302.hizliresim.com/16/4/jrgfx.jpg sivasspor size çok iyi gömecek hiç merak etme Mustafa58Ağa 04.02.2013, 14:14 inşallah bu kez şeytanın bacağını kırarız Mustafa58Ağa 04.02.2013, 14:15 Hamsilerin maç yorumlarını okurken gözüme çarpan kendini bilmez birinin yorumu ! http://c1302.hizliresim.com/16/4/jrgfx.jpg doğum hatası nolacak legolass 04.02.2013, 14:17 Tranbzon ve kayseri kadar çirkef takım ve memleket insan yoktur. Bunları yenmek farzdır her ne şekilde ne şartta olursa olsun Mustafa58Ağa 04.02.2013, 14:27 Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 yenen Sivasspor, Teknik Direktör Rıza Çalımbay döneminde Fenerbahçe'ye karşı 2'nci, ''4 Büyüklere'' karşı ise 5'inci galibiyetini elde etti. Sivasspor Teknik Direktörlüğü görevini 2010-2011 sezonunun 10. haftasından bu yana yürüten Rıza Çalımbay, kırmızı-beyazlı ekibin başında ''4 Büyüklere'' karşı 22. sınavını dün İstanbul'da Fenerbahçe karşısında verdi. Daha önceki 21 maçın (3'ü kupada) 4'ünden galibiyetle, 4'ünden beraberlikle, 13'ünden mağlubiyetle ayrılan Çalımbay ekibi, Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek sarı-lacivertilere karşı 2'nci, büyük takımlara karşı ise 5'inci galibiyetini elde etti. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı ligde 2'şer kez yenme başarısı gösteren Sivasspor, Galatasaray'ı ise geçen sezon Türkiye Kupası 4. turunda deplasmanda 1-0 mağlup ederek kupada çeyrek finale yükselmişti. Rıza Çalımbay döneminde 4 büyük takımdan sadece Trabzonspor'a karşı galibiyet sevinci yaşayamayan Sivasspor, ligde hafta sonu sahasında Trabzon ekibini konuk edecek. Salim58 04.02.2013, 14:45 Fenerbahçe galibiyetiyle puanını 26'ya yükselten ve moral bulan Sivasspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolculara 1 gün izin verdi. Kulüp tesislerinde yarın saat 15.00'te toplanacak olan kırmızı-beyazlı ekip, hafta sonu sahasında Trabzonspor ile ligde yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak. Takım Trabzon maçı çalışmalarına başlayınca, Takıma ve teknik heyete baklavalı bi ziyaret yapılsa çok güzel olur diye düşünüyorum. tavatir 04.02.2013, 14:50 Çok önemli maç. 3 puan alırsak rahatlarız tam anlamıyla. 1 puan olursa rakiplerimizin skorları önemli olur. Mağlubiyeti düşünmüyorum bile inşallah. Maçta seyircilerimizin dikkatli olması gerekiyor. Umarım bize yakışan şekilde her zamanki gibi sağduyulu bir şekilde bu maçı hallederiz. onurcngr 04.02.2013, 14:55 Fenerbahçe galibiyetiyle puanını 26'ya yükselten ve moral bulan Sivasspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolculara 1 gün izin verdi. Kulüp tesislerinde yarın saat 15.00'te toplanacak olan kırmızı-beyazlı ekip, hafta sonu sahasında Trabzonspor ile ligde yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak. Takım Trabzon maçı çalışmalarına başlayınca, Takıma ve teknik heyete baklavalı bi ziyaret yapılsa çok güzel olur diye düşünüyorum. güzel fikir birlik olup yapabilirz 58 SiVaSıM 58 04.02.2013, 15:18 4-1lik maç aldatmasın antep maçın başında boş kaleye 2 gol kaçırdı sonra zaten antep kötü takım ama trabzonu allahın izniyle evire çevire yenecez Külhan 04.02.2013, 16:17 Kendi sahamizda daha iyi oluruz insallah aliriz bizim savunmaya cok is düsüyor göz leri dört dört olmali orta sahayi mümkün mertebe kalabalik tutmaliyiz yoksa trabzonun hucumlarini durdurmak zorolur tabiki hoca bu isi daha iyi biliyor. Külhan 04.02.2013, 16:19 Bu gün malisef benimde dogum günüm bu galibiyet bana cok tatli geldi ve sonsuz neselendim dogrusu tebrikler Yigidom. ozledımeskıyı 04.02.2013, 16:28 İnancımız ve biz tribünde olacağız NOKTA Casanova Rasit 04.02.2013, 16:32 Keske Senol Hoca kalsaydi. Ama böyle de yeneriz ; 3-0 cılgınsivas58 04.02.2013, 16:35 satılmış trabzon.. ozledımeskıyı 04.02.2013, 16:38 Hamsi maçında Eneramo cezalı mı şimdi? Gerçi çok faketmez bir bütün olarak oynadıktan sonra Aatıf ve Pedriel de yeter. Metal Gear 04.02.2013, 19:04 Trabzon forumlarından altın falan yapmanıza gerek yok..Bu şehirde Sivasspor dışında takım tutanların sayısı,tek takımı Sivasspor olanalrın sayısından çok daha fazla.Dolayısıyla Trabzonsporluyum diyen o Sivaslı'ya yüklenip sövmeyin.Bu şehirde Sivasspor dışında takım tutan bir ton insan var zaten.Onları Sivassporlu yapmak,yeni nesli Sivassporlu yapmak için en ufak gayreti olmayan insanlara suç bulun,yetkililere kızın.. acizk 04.02.2013, 19:07 U N U T M A D I K ! ! ! 1- http://www.youtube.com/watch?v=KZ5TaPXninM 2- http://www.youtube.com/watch?v=HaS1UwYOZa4 3- http://www.youtube.com/watch?v=XNrJF1O3Trw 4- http://www.youtube.com/watch?v=3pganFHZpqE bu hafta herşeyden çok istediğim şu lazyoyu yerin dibine gömmek allahım yenmeyi bıurak inşallaaah farklı bi şekilde madara ederiz hamsileri 58akif34 04.02.2013, 19:08 Taraftar desteği ile kazanabileceğini bir maç başkana trabzonda yapılan hakareti de unutturmamak lazım 61. Dakika da küfür show yapalım ne dersiniz kanka5885 04.02.2013, 19:11 Sivasdan kalkip İstanbula gidip Sukru Saracoglu stadi onünde BİLET kalmadi diye iceri alinmayan Sivasspor Taraftari stad disinda takima destek verdi. Sivasspora ayrilan tribun bombos olmasina Rağmen bilet kalmadi diye kandirilan 200 kisilik taraftar grubu İstanbulda herseyi gorupte duruma sessiz kalan BÜYÜK SİVASSPORUN aciz yönetimini protesto etmek icin bu oynanacak Trabzon macina gitmeme karari alınmistir... YiĞiDO GENÇLiK ve 1967 TARAFTARLAR DERNEĞİ selimdelen 04.02.2013, 19:56 derby macı budur fener karsısında oynadıgımız futbolun ceyregi ts için yeterli lakin evimizde zaten iyi oynuyoruz fark atıp 6,1 lik hezimetin üstüne bir sünger cekmek neden olmasın TAM ZAMANI 7,0 YADA 8,0 hadi be olmayacak iş değil yeni forvet yada pedriel erman atıf kamil ziya yardırın farklı bir galibiyet bizim karsımıza kupada cıkacak muhtemel ts takımına karsı oyle bir guzel olur oyle bir guzel olurki ufffffff diyorum hafta sonunu iple cekiyorum gunler gecmez oldu selimdelen 04.02.2013, 20:00 U N U T M A D I K ! ! ! 1- http://www.youtube.com/watch?v=KZ5TaPXninM 2- http://www.youtube.com/watch?v=HaS1UwYOZa4 3- http://www.youtube.com/watch?v=XNrJF1O3Trw 4- http://www.youtube.com/watch?v=3pganFHZpqE bu hafta herşeyden çok istediğim şu lazyoyu yerin dibine gömmek allahım yenmeyi bıurak inşallaaah farklı bi şekilde madara ederiz hamsileri desibel cihazını patlatın tabiri caiz ise sesinizle topa yon verin bir kac tane golu oyuncular değil siz atıp ahhh ahh para olacak bin ucaga git izle macını gel ucak biletleride stad a giriş biletleri gibi ucuz olsa gidicem B.DUMANLI 04.02.2013, 20:08 Biz hala Fenerbahce macinin sarhoslugunu üzerimizden atamamisiz.Bu bize yarar degil zarar getirir. Ilk yari maclari bittiginde Sivasspor´un kupada yari finale cikacagini ,Bursa kupa macinin bizim icin turistlik amacli olacagini ve bu ligde Riza hoca´nin arkasinda durmamiz gerektigini savunmustum. Su ana kadar bazi kulüpler hocalarinin verdikleri istifalarla hoca degisikligine gittiler.Hoca degisikligi hic bir zaman ,sezon ortasinda yapilmaz.Bunun takima zararlari olabilir.Bu bizim konumuzun disinda ,cünki biz hocamizdan memnunuz. Trabzon maci öncesi ayaklarimiz yere degmek zorunda,bu yüzden Fenerbahce galibiyetini asiri büyütmemek gerektigine inaniyorum. migroArmis 04.02.2013, 20:09 Sivas çok önemli bir galibiyet aldı ...Lakin kardeşlerim bana kızmasın ama ts bu hafta Sivasa kaybetmez.. DOGU_BEY 04.02.2013, 20:32 Sivas çok önemli bir galibiyet aldı ...Lakin kardeşlerim bana kızmasın ama ts bu hafta Sivasa kaybetmez.. işin doğrusu ben fener maçından da ümitsizdim ama orda altın değerinde alınan 6 puan bence takımı yendiden döndürdü ve bu da ts maçına yansıyacaktır...özellikle de maçın başında erken gol yemez ve ilk golü biz bulursak maçı alırız diye düşünüyorum..fener maçını kaybetseydik ts maçından da ümidim olmayacaktı ve takımda köklü değişiklikler olacaktı diye bekliyordum ama fener galibiyeti rüzgarı yeniden bizim lehimize doğru çevirdi... migroArmis 04.02.2013, 20:38 işin doğrusu ben fener maçından da ümitsizdim ama orda altın değerinde alınan 6 puan bence takımı yendiden döndürdü ve bu da ts maçına yansıyacaktır...özellikle de maçın başında erken gol yemez ve ilk golü biz bulursak maçı alırız diye düşünüyorum..fener maçını kaybetseydik ts maçından da ümidim olmayacaktı ve takımda köklü değişiklikler olacaktı diye bekliyordum ama fener galibiyeti rüzgarı yeniden bizim lehimize doğru çevirdi... Üstadım Sivasla Bursa öyle bir takımki pimi çekilmiş bir el bombası misali ...ne zaman ne yapacakları belli olmuyor...Sivasın oynadığı futbolu ben halen yeterli bulmuyorum...ts de aynı şekilde..İşin doğrusu her iki takımda bu hafta çıkış yakaladı...Umarım tahmin ettiğim gibi gizel bir müsabaka olur... 59yigido58 04.02.2013, 20:49 bu saatten sonra kim gelirse gelsin en azıdan iç saha maçlarımızı kazanmalıyız deplasmandan da alabileceğimiz maksimum puanları almalıyız aksi olursa sıkıntıya düşeriz nuri_58 04.02.2013, 20:51 Takımda moraller yerinde.Tolunay Kafkas'a ilk yenilgisini yaşatıcaz inş...Hele birde 3-4 farklı galibiyet tadından yenmez :) ;) . Fb maçındaki defansımız aynen devam ettirilmeli... A.Turan Korkmaz 04.02.2013, 20:55 Taraftar gruplarımızın TS maçına yönetimi protesto için gelmeyecekleri gibi birşey anladım. Umarım yanlış anlamışımdır. TS maçı Sivassporumuzun gerçek çıkış maçıdır. Bu en önemli maçta taraftar grupları iki taraftan seyircimizi yönlendirip ateşlemezse bizim tiyatro seyircileri stadı doldursalar da dekor olmadan öteye geçemezler. Aman ha,diyorum. Taraftar gruplarımız,bir mesaj vereceklerse bile, maça gelip de vermeliler. Onlara çok ihtiyaç var bu maçta. Zaten takımımız eksik. Gol yollarında sıkıntı yaşayacağız. Taraftar baskısı kuramazsak TS'liler buradan gülerek döner. MaXiMuM 04.02.2013, 20:57 Bir porsiyon, kanarya üstü balık olsun... Hediyesi 6 puan...:) Abi dokunmasın dikkat et :D:D KaanK 04.02.2013, 21:02 İnşallah şu maçı alırız inşallah Bu maç hem karaktersiz trabzon camiasına karşı alacağımız bir zafer hem de bu haftaki galibiyetimizin taçlanması için çok gerekli Lütfen bu maçı alın adres58 04.02.2013, 21:10 Bir kere Kanarya üstü Hamsi hayatta dokunmaz, aksine hazmı kolaylaştırır, Zihni açar, Depresyonu önler. Ama yemesini bileceksiniz :D :D Maça gelince, Evvela iki tezat takım birbiri ile oynayacak. Bir kere iki takımda birbirini acaip seviyor (Şahsım adına ben :D ) Öyle seviyoruz ki kim kimi bulursa bir kaşık.... çorba bile içebilir yani... Trabzonun Gaziantep maçını çok alıcı gözle seyrettim. Bütün atakları Colman üzerinden yapıyorlar. Çok ağır Colman, özellikle geçen senelerdeki gibi seri değil. Bir kilit oraya vurulması lazım. Adem yumuşak olmaz, bu işi Kadir ve Hakan yapabilir. Ayrıca defansları çok çok kötü. Bakmayın ilk yarım saatte Gaziantep bayağı bir fırsat tepti yoksa maç buralara gelmezdi. Muhtemelen Girayı oraya monte edecekler. İnşallah da öyle olur Çünkü Giray çok ağır bir futbolcu. Bizim Eneramomuz cezalı tek handikap o görünsede Piech'in ve İnşallah önemli bir şeyi yoktur Sercanın çift forvette olması bizim için çok kolay gol bulacağımız anlamına gelir. Kamil ve Atıfın performansları belirleyici olacaktır. Ama dua edelim şu Afrikalılar maça yetişmesin. Onların maça yetişecekleri söyleniyor ama yorgun olmalarıda yadsınamaz bir gerçek. Bakalım maç günü neler olacak. Bu maçı aldığımız takdirde özellikle moral olarak çok iyi bir seviyeye geleceğiz. Ve üst sıralar için iddalı konum kazanacağız. Başta da dediğim gibi Kanarya üstü hamsiyi yemek lazım. :D migroArmis 04.02.2013, 21:14 Bir kere Kanarya üstü Hamsi hayatta dokunmaz, aksine hazmı kolaylaştırır, Zihni açar, Depresyonu önler. Ama yemesini bileceksiniz :D :D Maça gelince, Evvela iki tezat takım birbiri ile oynayacak. Bir kere iki takımda birbirini acaip seviyor (Şahsım adına ben :D ) Öyle seviyoruz ki kim kimi bulursa bir kaşık.... çorba bile içebilir yani... Trabzonun Gaziantep maçını çok alıcı gözle seyrettim. Bütün atakları Colman üzerinden yapıyorlar. Çok ağır Colman, özellikle geçen senelerdeki gibi seri değil. Bir kilit oraya vurulması lazım. Adem yumuşak olmaz, bu işi Kadir ve Hakan yapabilir. Ayrıca defansları çok çok kötü. Bakmayın ilk yarım saatte Gaziantep bayağı bir fırsat tepti yoksa maç buralara gelmezdi. Muhtemelen Girayı oraya monte edecekler. İnşallah da öyle olur Çünkü Giray çok ağır bir futbolcu. Bizim Eneramomuz cezalı tek handikap o görünsede Piech'in ve İnşallah önemli bir şeyi yoktur Sercanın çift forvette olması bizim için çok kolay gol bulacağımız anlamına gelir. Kamil ve Atıfın performansları belirleyici olacaktır. Ama dua edelim şu Afrikalılar maça yetişmesin. Onların maça yetişecekleri söyleniyor ama yorgun olmalarıda yadsınamaz bir gerçek. Bakalım maç günü neler olacak. Bu maçı aldığımız takdirde özellikle moral olarak çok iyi bir seviyeye geleceğiz. Ve üst sıralar için iddalı konum kazanacağız. Başta da dediğim gibi Kanarya üstü hamsiyi yemek lazım. :D Baktınız ne yaparsanız yapın hala dokunuyor...ben burdan İskenderleri gönderirirm ...Hiç düşünmeyin :) adres58 04.02.2013, 21:17 Baktınız ne yaparsanız yapın hala dokunuyor...ben burdan İskenderleri gönderirirm ...Hiç düşünmeyin :) Gardaş biz Hamsi ve Kanaryaya İskenderi bulaştırmayalım. O insanın karnını doyuruyor. Ama diğerleri sağlık açısından bize iyi geliyor. Ankara ile Bursayı biz bu işe bulaştırmayah ne dersin ;) migroArmis 04.02.2013, 22:04 Gardaş biz Hamsi ve Kanaryaya İskenderi bulaştırmayalım. O insanın karnını doyuruyor. Ama diğerleri sağlık açısından bize iyi geliyor. Ankara ile Bursayı biz bu işe bulaştırmayah ne dersin ;) E şimdi ben size burada hiç söylemediğim bir söylemi söylemeliyim...Birinin eti öbürünün sütü bize helaldir GARDAŞ.... ankastre 04.02.2013, 22:07 sivassporu seven sivaslıyım diyen yiğidoların stadı doldurmasıynan trabzon maçını yiğidolar alacak buna inanıyom. gardaşlarım nolur şu stadı doldurun, bak adamlar deplasmanda feneri devirdi. A.Turan Korkmaz 04.02.2013, 23:46 Trabzonspor-Gaziantepspor (4-1) maçının özetini seyrettim. TS'nin 4 golünden üçü hızlı kontratak golleri. Bu arada Gaziantepspor'un da yararlanamadığı 3-4 net gol pozisyonu var. Bu maçla TSliler iyi bir kontratak provası yapmış oldular bizim maç için. Demek ki geride boş alan bırakmayacağız, en öndeki oyuncumuzla en gerideki oyuncumuzun arası çok uzak olmayacak. Colman'la ataklar daha çok başlıyor gibi görünse de G.Antep maçı onlar için bir milat olduğundan tüm oyuncular,özellikle Adrian ve Olcan başta,sorumluluk almışlar. Çok bakamadım ama sanki hücumda 4-1-4-1 gibi oynamışlar. Geri dörtlünün önünde Colman, onun önünde Alanzinho,Olcan,Adrian ve Serkan, en önde Halil var. Rakip ataktayken topu kapan,oyun kurucu görev üstleniyor,sonra öndeki dörtlü orta sahada sayısal üstünlüğü kurup hızlı atakla gole gidiyorlar. Bize karşı,Alanzinho'nun yerine Zokora'nın oynayacağını ve daha kontrollü başlayacaklarını zannediyorum çünkü deplasmanda olacaklar. Bizim yapacağımız,FB maçındaki taktiğimizi değiştirmemek olmalı. Önde basarak değil kontrollü başlamalıyız bence. Alan daraltarak onları hataya zorlamalıyız. Kadromuz: Borjan, Erhan, Navratil, Ümit, Ziya, Kadir, Hakan , Atıf, Erman,Kamil + 1 olacaktır. Bu +1 Hayrettin mi,Pedriel mi,Arki mi olacak onu Rıza hoca bilir. Asıl +1 var ki o da taraftar . Umarım TS maçında bu sezonun taraftar rekorunu kırar, 4 Eylül'ü tezahüratlarımızla inletiriz. FB maçını takımımız aldı,TS maçını adam olarak biz almalıyız. furkancfc 04.02.2013, 23:54 Çok kritik bir mücadele.. Fener maçını kazamış olmamız bu maç öncesi moral açısından çok önemli. Ama diğer bir tehlikesi ise oyuncuların ayaklarının yere basmaması olur. Bu konuda bütün sorumluluk hocaya düşüyor. O maçı unutmamız lazım bu maç öncesi. Yoksa işimiz zor. İnşallah kazanıcaz. holiganlady 05.02.2013, 00:03 bu maçı da alırız gibi geliyor takımımız fener maçıyla baya moralli fakat taraftar olmazsa kötü olacaktır :mad: MeXeS58 05.02.2013, 00:06 yorumların hepsını okudum genelde yeneriz parçalarız demiş taraftarımız ama bence temkınlı olmak gerekıyor zokora bamba ve giray takıma gerı dondu bu onların performansını yarı yarıya yukseltebılır o yuzden cok dıkkatlı olmalıyız bahbaba58 05.02.2013, 00:10 Geçen fenev maçının sonucunu bilmek çok güzeldi :D 1-2 demiştim Bu maçtada aynı tahminimi tekrarlamak istiyorum hamsileri 2-1 veya 3-1 yeneceğiz :D badboysefaa 05.02.2013, 00:15 arkadaşlar ne olur ama ne olur dolsun artık şu stad dilimizde tüy falan hiç bişi kalmadı şu takıma bi moral verin bi kucaklayın durumumuz o kadar kritik ki bu maçlar için sonrada ahhh ahh vahh vahh çekmeyelim bi kerede biz takıma destek olup maçı alalım bi kerede biz titretelim rakibin ayaklarını.bu takım bu sene son haftalarda düşmemek için maçlara çıkarsa(Allah korusun) stadı doldurmanızın takıma pek bi etkisi olmayacak asıl bu maçlarda doldurup sezon sonuna rahat girmeliyiz lütfen bi 5 lira 10 lira sigaradan iddaadan neyden kesersiniz bilmem ama şu maça ne olursunuz gidelim takımı ateşleyelim ilk defa bu kadar bu konuda yazdım çünkü durum ortada bize oynanan oyunlar ortada hakemler bile istemiyor bizi açık ve net değilmi? yazdığım konuda bi başlıkmı açarsınız ne yaparsınız ama desteğe ihtiyacımız var çok zor maç olacak tahmininizden zor olacak saygılar güneşyurdu 05.02.2013, 02:41 ben bu maçdan korkmaya başladım...bizim tarftarlar 2-0,3-0 yeneriz havasına girdiğimiz bütün maçları kayp ettik...örneğin mersin maçı değerlendirmelri...bizimkiler 3-0 dan aşağı ağzını açmıyorlardı..adamlar bize pozisyon bile tanımadı.... trabzon maçı çok zor maç fener maçının anlam kazanabilmesi için en azından yenilmememiz gereken hatta yenmemiz gereken bir maç..inş.kazanırrız...bu maçı kazanıp kupaya ağırlık vermemiz lazım şuan için lig de en önemli hedef ligde yerimizi sağlamlaştırmak sonrasında alabildiğimiz kadar puan çünkü işin içinde parasal gelir var... trabzon maçı zor olacak...çünkü çıkış içindeler...colman form tutmaya başladı...zakora hazır olarak geliyor...bu iki adamı orta saha da kadirle ademin killitlemesi lazım...olcan sağ kanattta bize sorun çıkarır...kaleleri sağlam...iyi bir forvetleri yok...andriana şut pozisyonu vermezsek gol atattırmayız... trabzonun bekleri tahmince bu maçta ileri çıkamayacaklar...ileri çıkarlarsa çok kötü olur alenzinyo ve halil de devreye girer... eneramo yok...pedrilelle çift forvet başalayacağız....bizim forvetler gol atamaz... gol atsa atsa atıf atar,grosicki atar.... tek avantajımız,futbolcuların sinirlerini bozmak olacak...buraya yeni gelenler şaşıracaklar...bu takım neden bu şehirde sevilmiyor,neden bu kadar tepki görüyoruz diye....ama bu konuda maç öncesinde teknik ekip bilgi verip futbolcularını psikolojik olarak mutlaka hazırlayacaklardır...ne kadar hazırlarlarsa hazırlasınlar...beklediklerind en daha fazla küfür ve tepki onları umarım bozacak,dirençerinide kırabilirsek hırsları onların batışı olacak... bizim taraftarlar sadece trabzon maçlarında değil tüm büyüklerin maçalarında aynı tarifeyi uygulamalı...fener,cimbom,beşi ktaş zorlanmalı yabancı bir yer geldini hissetmeli... .... bu trabzonlular ne zaman kendi evlerinde iyi davranırlar o zamana kadar hiç yüz vermemeliyiz... çok şımarıyorlar...sağ selamet gelince-gidince efelikleri tutuyor...dövsek bize yakışmaz...gelen adamlar takımını seven gariban insanlar...aslında bu adamlar kendilerini belli eden insanlar..gs-fb-bjk tarftarları bunlardan daha kötü onlar kendilerini belli etmiyorlar...şu şehir imajımız daha çok bozulmasın düşüncesi onlara şimdilik bir serbestlik veriyor... ben trabzon maçından galibiyet istiyorum...ALLAH ın izni yeneceğiz... güneşyurdu 05.02.2013, 02:44 ben aslında trabzon düşmanlığını anlamsız buluyorum...ancak geçmişte olan olaylar,sosyal medyadaki tavırları,deplasmandaki tutumlar bu olumsuzluğu hep kafamda güncelliyor sebasteia 05.02.2013, 07:33 Sivasdan kalkip İstanbula gidip Sukru Saracoglu stadi onünde BİLET kalmadi diye iceri alinmayan Sivasspor Taraftari stad disinda takima destek verdi. Sivasspora ayrilan tribun bombos olmasina Rağmen bilet kalmadi diye kandirilan 200 kisilik taraftar grubu İstanbulda herseyi gorupte duruma sessiz kalan BÜYÜK SİVASSPORUN aciz yönetimini protesto etmek icin bu oynanacak Trabzon macina gitmeme karari alınmistir... YiĞiDO GENÇLiK ve 1967 TARAFTARLAR DERNEĞİ bu güne kadar varlıklarıyla ne kadar etkin destek olabildilerse, bugünden sonra da yokluklarıyla o kadar zarar verebilirler. iki sezon evvel fb maçı sonrası süresiz çekilmişlerdi hani, sonra kim çağırdı, nasıl oldu bilmiyorum, tıpış tıpış geri geldiler. üzülerek söylüyorum "gitme kal, eksikliğini çok hissederiz" diyebileceğimiz bir taraftar grubu yok. Kokomo 05.02.2013, 07:50 %95 'lik YENERİZ tahminini son derece sakıncalı buluyorum, aman dikkat ! Eğer Mersin maçındaki gibi oynarsak, Trabzon bizi gole boğar ! FB maçındaki gibi oynarsak ta tabii ki yeneriz ... Dolayısı ile gaza gelmeyelim, ihtiyatı elden bırakmayalım ... tykinik58 05.02.2013, 07:57 Usstaaammm Oradan 3 ekmek arası hamsi verir misin???? :) (3 gol + 3 puan) :D Kafalarını kopartma biz kopartacağız. :D hiko58 05.02.2013, 08:29 bu maçı ne yapıp edip kazanmak zorundayız. bütün sivaslılar için kazanmak zorundayoız. her gün internette sivaslıların anasına avradına küfreden bu yavşaklara haddini bildirmek için kazanmak zorundayız. trabzonluların sesini kesmek için kazanmak zorundayız. anadolunun büyüğü benim diyebilmek için kazanmak zorundayız. onurumuz şerefimiz için kazanmak zorundayız. hiko58 05.02.2013, 08:32 taraftara büyük iş düşüyor bu maçta sürekli tezahürat yaparak hiç susmayarak stadı doldurarak bir desibel rekoruna imza atmalı. 90 dakika susmamalı. taraftar olmazsa olmaz. bigacti0n58 05.02.2013, 09:01 taraftarın protesto için gelmeyeceğini duyunca çok üzüldüm rahat alacağımız maçda yenilicez :( Respect58 05.02.2013, 09:05 Eğer Rıza beyimiz ve tayfası Trabzon'un Antep'le oynadığı maçı izledilerse ne yapmaları gerektiğini kavramışlardır diye düşünüyorum. Maç berabere olduğu esnada Antep'in savunma arkasına attığı toplarla nasıl tehlikeli olduğunu gördük.Ee bizim elimizde Polonya'da yılın forveti seçilmiş savunmanın arkasına çok iyi sarkan Arkadiusz Piech var.O zaman ne yapacağız onu oynatacağız. Bir diğer şeyse Trabzon öne geçtikten sonra Antep savunması ileriye çıktı ve gördük ki Trabzon boşlukları iyi değerlendiriyor ve hızlı atağa çıkıyor.O zaman ne yapacağız arkayı boş bırakmayacağız. Bu maçta deplasman takımı gibi oynayıp Aatıf-Erman-Grosicki ve Arkadiusz Piech dörtlüsü iyi organize olur ve hızlı hücum yaparsalar gol sıkıntısı yaşayacağımızı düşünmüyorum.Ancak Rıza Çalımbay'ın kalsik taktiği top şişirme oyunu oynarsak bizim için hüsran olur. Erman'ın ve Kadir'in savunma arkasına atacağı toplarla Piech'in etkili olabileceğine eminim.Yalnız yine Pedriel oynatır Sir Rıza. badboysefaa 05.02.2013, 10:04 bilet fiyatları yine uygun olacak lütfen rica ediyorum dolduralım stadı.Arkadaşlar size ufacık bir örnek vereceğim mersin-fener maçı bilet fiyatları Kale Arkaları :75 Maraton :150 Kapalı :200 VİP :500 belki trabzon maçına bilet almanıza yardımcı olur Respect58 05.02.2013, 10:12 Trabzonsporluların futboldan pek çakmadığı biliyordum forumlarına bi göz attım iyice emin oldum. Biz burada haftalardır Eneramo'nun formsuz olduğunu kenara çekilmesi gerektiğini söylüyorduk Fenere iki gol attı diye sitelerinde tam 36459456950 kere Eneramo'dan bahsetmişler :D La adam koca sezon yokları oynadı o zaman neredeydiniz.Ben olsam Eneramo yok diye sevinmezdim ama takımın başında Rıza Çalımbay var diye sevinirdim.Bak bu daha mantıklı olurdu.:D 59yigido58 05.02.2013, 10:36 bu havayla trabzonuda yenmemiz lazım beşiktaş maçınıda atlatırsak gerisi kolay yine ilk sekiz içinde oluruz tabi birde kupayı alırsak ballı kaymak olur her şey hadi yiğidom sen istersen başaramayacağın şey yok yeterki iste anadolunun gerçek beyi SİVASSPOR. bigacti0n58 05.02.2013, 10:41 Biletler ne zaman satışa çıkacak vede artış olacakmı acaba bilginiiz varmı arkadaşlar kampanya başlatalım hemen o stad dolmalı pazar günü HababamHa 05.02.2013, 12:07 kayseri maçı bir trabzon maçı iki bu maçların bizim için nekadar önemli olduğunu bilen futbolcularımız bilmeyenlere anlatmalı. psychology58 05.02.2013, 13:00 Hafta sonu geliyorlar 44 yaşındaki çalıştırıcı, iki oyuncusuna hafta sonuna kadar izin verdi. Bu nedenle Bamba ile Zokora, Sivasspor’la oynanacak olan maçın kadrosunda yer almayacaklar. Ancak önümüzdeki haftadan itibaren antrenmanlarda yer alacaklar. Böylece Tolunay Kafkas’ın özellikle savunmada alternatifleri artacak. Bamba ve Zokora bizim maçta olmayacakmış.Bizim için iyi haber :) Sivasli010 05.02.2013, 13:07 Bu macta sercan Yildirim,eneramo ve adem kocak forma giyemicek. sercan 1 ay yok(sakat) eneramo cezali adem kocak sakat. kaynak: srt spor gunlugu MeXeS58 05.02.2013, 13:16 eneramo dışında ki diğer eksikler onemlı degıl bence ademın yerıne hakan oynar. takımımız taraftarla butunleşip lazanyaları baskına altına alır ve ılk yarım saatte one gecersek rahat bır mac olur. bu macı kazanmanın formulu ılk golu atmamız eger one gecersek yenerız ama tersı olursa sıkıntı olabılır bızım ıcın MEVLUTHOCAOGLU 05.02.2013, 14:24 hakkımızda hayırlısı kontrollü ve baskılı oynarsak bu maçı alırız. Champion_58 05.02.2013, 14:47 defansları zayıf ** defansımız fena değil *** orta sahaları ofansif ve kalabalık *** ortasahamız defansif ve seyrek** forvet hatları kalabalık hareketli *** forvetimiz seyrek ve dirençli ** bana göre ts un ofansif orta sahasını kendi silahıyla yani bol atakla vurup forvetlerin gol şansını artırmak maçı kazandırır. yoksa hadi defansım güçlü gel gol at demek mutlaka puan kayıbı yaşatır. taktik anlayış çok önemli bu maçta oyunu lehimize çevirebilirsek topa sahip olmaya ve soğutmaya oynamalıyız.daha önce ki maçlarımızda gol atıp peşine hemen panikten dakkasında gol yemiştik hatırlayın bunu aşmalıyız artık.. Taraftar desteğiyle 3 puan almak nasip olur inşallah. bassguitar 05.02.2013, 16:32 pedriel e mi kaldık forvette.işimiz zor.......................... bigacti0n58 05.02.2013, 16:32 SİVASSPOR 2-1 hamsisipor diye düşünüyorum golleride Aatıf ve Piech atar :D antik58 05.02.2013, 16:34 Oyuncular eğer bu maçın öneminin farkındaysa bizim burada yorum veya tahmin yapmamıza gerek yok oyuncularımız trabzon biletini keecektir ha farkında değillerse ve sıradan basit bir maç olarak göreceklerse vay halimize... SivasliMuhammed 05.02.2013, 16:49 ama pedriel son sezon iki trabzon macinda bi gol atti bigacti0n58 05.02.2013, 16:59 Ben pedrielin gol atmasını deilde Piech'in atmasını bekliyorum SivasliMuhammed 05.02.2013, 17:01 Ben pedrielin gol atmasını deilde Piech'in atmasını bekliyorum bende ama bence riza hoca pedrieli koyar. ama ikili forvet yapsada güzel olur 59yigido58 05.02.2013, 17:07 hamsiyi tavaya golleri kaleye lazlarıda sahaya gömeceğiz yigidom bunu başaracak inşallah rsimsek 06.02.2013, 01:03 3 puan alınması gereken bir maç dikkatli olup bireysel hata yapmazsak kazanırız düşüncesindeyim...bu maç 3 puanlık değil 6 puan değerinde inşallah kazanan taraf biz oluruz...forvette ne yaparız buda ayrı mesele MEVLUTHOCAOGLU 06.02.2013, 08:07 sabırlı istekli kontrollu oynarsak puan alabileceğimiz bir maç bence allah kolaylık versin ardahanlı 06.02.2013, 10:33 Fenerbahçe galibiyetinin anlam kazanması, kamuoyundan karabükspor gibi söz ettirilmesi vede en önemlisi müthiş bir özgüven ivmesi yakalanılması adına çok mühim bir maç. Metal Gear 06.02.2013, 11:37 4 Eylül stadında yaşanacak en güzel duygu Trabzonspor ve Fenerbahçe tarafatrının stadı, bozguna uğramış,boynu bükük halde terkettiğini görmektir.. Sonra da eve gelip forumlarını açıp birbirlerine,futbolculara teknik adama sövemelerini keyifle okumaktır.. nuri_58 06.02.2013, 11:47 pedriel e mi kaldık forvette.işimiz zor.......................... Arkadiusz Piech ile çift forvet oynayabilir... Caner POLAT 06.02.2013, 12:36 4 Eylül stadında yaşanacak en güzel duygu Trabzonspor ve Fenerbahçe tarafatrının stadı, bozguna uğramış,boynu bükük halde terkettiğini görmektir.. Sonra da eve gelip forumlarını açıp birbirlerine,futbolculara teknik adama sövemelerini keyifle okumaktır.. Aynen öyle mutlak galibiyet şart maçda.Şuan forumlarında 6-1 yendiklerini koyup dalga konusu tutuyorlar.Olası bi galibiyet sonrası forumlarına girip Selamun Aleykum yazmasını da biliriz :) cemahmety 06.02.2013, 12:54 Bu maç çok farklı olabilir, 2 sezondur oynadığımız 3 maçta da elimizden kıl payı kurtuldular. Geçen sezon evimizdeki maç 2-2 bitmişti, deplasmanda 1-0 öne geçmiştik hakemin net kırmızı kart vermemesi ve ofsayttan gol vermesi sonucunda yenilmiştik, ilk maçta da daha baskılı daha iyi oynamıştık ama bir türlü golü atamamıştık Onurun performansı çok iyiydi. Artık kazanma zamanı geldi. Bu maçı da kazanamazsak da demekki kupada elemek nasipmiş diye yorumlayacağım tekdoktiri 06.02.2013, 13:17 BUNLAR İNSANSA DÜNYADA HAYVAN KALMADI DEMEKTİR ÇAPULCULARI SIVAS TAN ÇIKMAMASI LAZIM DUYRULUR TÜM AKLI BAŞINDAKİ SIVASLILARA KURTULUŞ SAVAŞI KADAR ÖNEMLİDİR BUNLAR İNSAN DEİL Respect58 06.02.2013, 15:28 Pazar Günü 'Süleyman Abay' ile yapacağımız 21.hafta maçına 'Trabzonspor' atandı (!) MeXeS58 06.02.2013, 16:07 fazla abartmadan düşünmeliyiz bu maçı ıyı konsantre olmalıyız iç sahada kazanılacak bir maçtan başka anlamı yok lazanya maçının bence adamlarda kendilerini bir şey sanıyor sonra gündeme gelmek için zadri çıkar sürekli açıklama yapar sonra avucunu yalayıp döner ayrıca bu camia kadar bir baltaya sap olmadığı halde öyleymiş gibi davranan başka bir camia yoktur futbolcusundan taraftarına yonetiminden şehrine kadar kendi şişirmeleri ile oluşmuş buyuk bir balondan başka birşey değil bu lazanyalar psychology58 06.02.2013, 16:59 13.01.2013 MS Sivasspor 2 - 1 Bursaspor 2011/2012 SAVL 15.04.2012 MS Sivasspor 4 - 0 Bursaspor 2011/2012 SSL 26.02.2012 MS Gençlerbirliği 3 - 3 Sivasspor 2011/2012 SSL 24.01.2012 MS Sivasspor 2 - 1 Antalyaspor 2011/2012 SSL 02.12.2011 MS Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor 2010/2011 SSL 29.04.2011 MS Sivasspor 1 - 1 Gençlerbirliği 2010/2011 SSL 27.02.2011 MS Sivasspor 4 - 2 Manisaspor 1 - 0 2010/2011 SSL 27.11.2010 MS Gençlerbirliği 1 - 1 Sivasspor 1 - 1 2009/2010 SSL 14.03.2010 MS Antalyaspor 3 - 0 Sivasspor 2 - 0 2008/2009 SSL 22.02.2009 MS Sivasspor 1 - 0 Eskişehirspor 1 - 0 2007/2008 SSL 09.03.2008 MS Sivasspor 3 - 2 Ankaragücü 2 - 1 2006/2007 SSL 20.05.2007 MS Ankaragücü 1 - 4 Sivasspor 0 - 1 2006/2007 SSL 06.08.2006 MS Sivasspor 1 - 2 Gençlerbirliği 1 - 1 2005/2006 SSL 02.04.2006 MS Sivasspor 1 - 2 Çaykur Rizespor 0 - 0 2004/2005 P1L 17.10.2004 MS Sivasspor 2 - 0 Bursaspor 1 - 0 Süleyman Abay'ın yönettiği Sivasspor maçları A.Turan Korkmaz 06.02.2013, 17:06 Süleyman Abay'ın yönettiği maçlarımızda skor olarak pek sıkıntı çekmiyoruz. Ya berabere ya galip geliyoruz. Ama gelin bir de stadda maç seyreden bize sorun. Geçen Bursaspor kupa maçından sonra burada,' Mümkünse Süleyman Abay'ın yöneteceği bir sonraki maçta stadda olmak istemiyorum' gibi birşey yazmıştım. O derece bezdirmişti biz tribündekileri. Ataklarımızı keser,sarı kartlarını gereksizce bizimkilere saydırır,inanılmaz kararlarla saç baş yoldurur. Saha kenarında seyredene çok antipatik gelen, futboldan soğutan bir yönetim tarzı var. Gerçekten çelik gibi sinirleriniz olmalı maç seyrederken. Kasıtlı yapmadığını, onun doğal hali olduğunu kabul ederseniz ancak mesele kalmıyor. Maça gelirsek, özellikle FB maçında kart gören Atıf ve Erman sakın kart görmesinler yoksa üstüste iki maç sarı karttan , Kamil de dördüncü sarı karttan haftaya Kasımpaşa'ya karşı oynayamayabilir. Teknik heyet,futbolcularımıza maçın hakeminin özelliklerini bir kez daha hatırlatırsa ve geçen Bursa maçını anlatırsa yararı olur. psychology58 06.02.2013, 17:07 Süleyman Abay'ın yönettiği maçlarda 8 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyet almışız. Bence kötü bir atama değil bigacti0n58 06.02.2013, 17:26 Süleyman Abay'ın yönettiği maçlarda 8 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyet almışız. Bence kötü bir atama değil Kardeşim sen sonuca bakma sen nasıl yönettiğine bakmalısın takımiyi oynamış almıştırız maçları ama normalde maça bak: HAKEM FACİASI bozatli58 06.02.2013, 17:32 öncelikle pilanlarımızı yenilmemek üzerine kurmalıyız rakip kim olursa olsun rakibi küçümseme gözde büyütme gibi alışkanlıklardan kurtulup her maçı kazanmalıyız çünkü biz yigidoyuz şansınız açıkk olsun başarınız daimi olsun sivassporumuz badboysefaa 06.02.2013, 17:40 ya maçın saatine bak ya yok böyle bi muhabbet ya açık öğretim sınavıma denk geliyor saat 14 te sınavım başlıyor federasyon bi güzellik yap ne olur maç saatini 16 ya falan al gözün sevem hatta 15 bile olur ne olur değişse ya:( mucahit5884 06.02.2013, 18:06 Süleyman Abay maçına rabzonspor atandı :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad: nuri_58 06.02.2013, 21:29 A2 Milli Takımı, İngiltere'yi 1-0 yenerek finale yükseldi... Ziya'nın gelişi uzadı.... Hayrettin oynayacak gibi gözüküyor ? SenSetik 07.02.2013, 09:56 işte o zaman hapı yuttuk... nunni5858 07.02.2013, 10:34 sivas muhteşem oynayacak güzel bir üç puan alacak.tolunay utancından maçın sonlarına doğru kulübeden çıkamıyacak boynu bükük oturup kalacak....havasını ilk biz almış olacagız.gaziantep sivas maçının rövanşı için haydi yigido göster kendini inşallah alacağızzzzzzz.... Salim58 07.02.2013, 10:42 A2 Milli Takımı, İngiltere'yi 1-0 yenerek finale yükseldi... Ziya'nın gelişi uzadı.... Hayrettin oynayacak gibi gözüküyor ? Ziya'nın gelişi uzadı derken nekadar uzadı.? Bi aksilik olmazsa Ziya büyük ihtimal bugün döner.:) nuri_58 08.02.2013, 12:04 Final maçı 3 ay sonra galiba :) Ziya geldi :D DOGU_BEY 08.02.2013, 12:31 En sonki ts maçlarındaki gibi erken gol yemeyelim ve ilk 15 dakikayı sıkı tutalım bu kendini Guardiola zanneden Tolunay'a güzel bir ders verir, temiz, bol oksijenli bir Sivas havasıyla memleketlerine yollarız..Bir de ileride basmalıyız son fener maçındaki gibi... yerliturkuaz 09.02.2013, 10:07 Açıköğretim sınavları bu hafta mı olur yahu açıköğretim sınavı yüzünden maçı izleyemeyeceğim... Mustafa58Ağa 09.02.2013, 13:03 http://e1302.hizliresim.com/16/9/jy7db.jpg bu böyle satılmışlarda olabiliyor Mustafa58Ağa 09.02.2013, 13:04 Açıköğretim sınavları bu hafta mı olur yahu açıköğretim sınavı yüzünden maçı izleyemeyeceğim... benimde elazığ maçından bir gün sonra ingilizce yazılım vardı yazılıya çalışmadım maça gittim sınıfta herkes 70-80 alırken ben 30 almıştım ve o ders karneme zayıf düştü Mustafa58Ağa 09.02.2013, 13:19 Sivasspor-Trabzonspor maç analizi (http://www.ligtv.com.tr/haber/sivasspor-trabzonspor) Anadoluvoyages 09.02.2013, 13:56 http://e1302.hizliresim.com/16/9/jy7db.jpg bu böyle satılmışlarda olabiliyor sen satilmis de, ben de kani bozuk diyorum boylelerine... karamik 09.02.2013, 14:16 Karaboğa olsaydı herşey daha güzel olurdu forvetsiz çıkacağız maça o yuzden çok fazla sallamaya gerekyok bazıları 3-0 felan demiş bence bir tane atsak al başına koy Mustafa58Ağa 09.02.2013, 14:38 Karaboğa olsaydı herşey daha güzel olurdu forvetsiz çıkacağız maça o yuzden çok fazla sallamaya gerekyok bazıları 3-0 felan demiş bence bir tane atsak al başına koy niye drapzoon kim ki karamik 09.02.2013, 14:55 Bunlara insan diyeninnnnnnnnn........... BEYLER İNANMAYIN BUNLAR BASİT NUMARALAR BENDE AÇARIM BİR ÜYELİK TRABZONLU GİBİ DAVRANIRIM. karamik 09.02.2013, 14:57 drapzon kim ki ne demek ya forvet yok diyorum sercan sakat eneramo cezalı pedriel formsuz maç eksigi var piech hiç bilmiyoruz daha uyum sorunu var ee kim atacak 3-4 gol bunlara 1-0 olsun bizim olsun Salim58 09.02.2013, 15:16 Trabzonspor Sivas'a Gitti Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde maç öncesi son antrenmanını basına kapalı gerçekleştirdikten sonra THY'ye ait özel uçakla Sivas'a giden bordo-mavili takımda, Janko, Sapara ve Emerson ile sakatlığı süren Zeki Yavru ve Volkan Şen kadroda bulunmuyor. Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Zokora ve Bamba ise kadroya dahil edildi. Abdullah DuMaN 09.02.2013, 16:55 Biz gurur duyuyoruz takımımızla sözde Sivaslılar istediğini söylesin bu onların hainliği Kasim58 09.02.2013, 17:15 Trabzonspor Sivas'a Gitti Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde maç öncesi son antrenmanını basına kapalı gerçekleştirdikten sonra THY'ye ait özel uçakla Sivas'a giden bordo-mavili takımda, Janko, Sapara ve Emerson ile sakatlığı süren Zeki Yavru ve Volkan Şen kadroda bulunmuyor. Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Zokora ve Bamba ise kadroya dahil edildi. Allah'tan p......Volkan şen kadroya alınmamış unutmadık yaptıkları pislikleri taraftarı tahrik edecek birtane şener var zaten bırakın şen'siz kalsın Herkesin malumu bu mac bizim için çok önemli inşallah 3 puanı alan taraf biz oluruz. A.Turan Korkmaz 09.02.2013, 18:22 Son duruma göre; TS maça : Onur, Celustka, Mustafa, Giray, Cech, Serkan , Colman, Alanzinho, Olcan, Adrian, Halil onbiriyle başlar. Sivassporumuzsa Borjan,Ziya,Ümit,Navratil,Erha n,Kadir,Hakan,Erman,Grosicki,A tıf,Pedriel(Piech) kadrosuyla çıkar. Güçler dengesini Sivassporumuzun lehine taraftarımız bozacaktır. A.Turan Korkmaz 09.02.2013, 20:06 Puan tablosunda üzerimizde yeralan Karabükspor ve G.Birliği yenildi. TS'yi de biz yenersek 8. sıraya yükseleceğiz Allah'ın izniyle. avare 09.02.2013, 20:29 cumartesi oynanan maclari hep deplasman takimlari kazandi,pazar maclarini ev sahipleri kazanir insallah 1-0 olsun bizim olsun savaş2 09.02.2013, 20:32 ts. macında ortasağda iyi ve kontrollu oynarsak tek golle macı alabliriz .............................. ...............nihat,......... .............................. .............................. ..................erhan murat Ümit,ziya .............................. ............rajnoh............ .............................. ........................,..... .............Hakan,Erman,,Atıf .............................. .............................. .............................. Pedriel*pıec.............. yedekler *kadir *kamil *navratil infial§ 09.02.2013, 20:51 http://e1302.hizliresim.com/16/9/jy7db.jpg bu böyle satılmışlarda olabiliyor Yarısı sivaslıymış ts taraftarıymış,ben buna kırma derim zaar... adres58 09.02.2013, 21:00 Yarısı sivaslıymış ts taraftarıymış,ben buna kırma derim zaar... Ben o kadar insan tanıyorum ki, Sivasın has yerlisi olupda Fener, GS, Jimnastik maçlarında mahalle takımları tribününe geçip (afedersiniz) ana avrat memleketine söğenler mevcut. Ben onlara kısaca YAVŞAK diyorum... Yani tam bit olmamış enik... Bu bayanda öyle.. Memleket hainleri... tavatir 09.02.2013, 21:01 Bu hafta uzun bir aradan sonra Sivas'a gelme imkanım oldu. Havalar gayet iyi maç öncesi. Sıcak Çermik bölgesini şöyle bir görüyüm dedim. Akşam Sıcak Çermik'te bir otelin önündeyken sıcak havuzdan yeni çıktıkları belli olan 2 bayan geldi ve rüzgarlı havada üşüdüklerini söylediler. Sivas'taki havaya aldanmışlar ve orada üşümüşler. Çocukları da vardı. Rica ettiler yardımcı olmam için ve onları Ankara-Sivas karayoluna kadar götürdüm otobüse binmeleri için. Götürürken Trabzonlu olduklarını söylediler. Bugün yaşadığım küçük bir anektod. Hepimiz bu memleketin insanlarıyız. Bir maç için bakıyorum özellikle klavye başında ahkam kesenler, hakaret edenler çok oluyor. Esasen benim kızdığım nokta küçük meseleleri büyüterek bütün camialara genellemek ve düşman görüp karalamak. Trabzonlu birkaç taraftar mensubu bulunduğum şehre, camiaya karşı ayıp etti diye bütün Trabzonluları nasıl düşman görebilirim ? Tabiki objektif olmaya çalıştığım zaman da bazı Trabzonsporlu taraftarların birçok yanlış yapıklarını ve tepki çektiklerini söyleyebilirim. Mesela ülkemizin en vatansever bölgelerinden birisi olan ve coğrafi olarak tam ortada yer alan şehrimizle ilgili bazen bilgi eksikliğinden bazen de farklı nedenlerle yanlış ifadeler kullananları gördüğüm zaman çok kızıyorum. "Hamido" yakıştırmasının ne anlama gelebileceğini düşünmeyenlere hayıflanıyorum. Belki de insanların yüzüne konuşamayacakları şeyleri klavye başında yazanları mazur göremiyorum. Ama aynı şekilde bizden de bu hataya düşen olduğu zaman onlara da kızıyorum. "Hamsi" benzetmesinden hiç hoşlanmıyorum. Her yerin ve farklı bölgelerdeki insanların farklılıkları bizim zenginliğimizdir. Birbirimize hakaret etmeden ülkemizin değerini bilmeli, sporu bir ayrıştırma ve düşmanlık aracı olarak değil kaynaştırma ve birleştirme aracı olarak görmeyi öğrenmeliyiz. Tabiki farklı renklere, farklı duygulara sahibiz ama saygı duymalıyız. Bu noktada belki diğer taraftarlara göre daha iyi bir noktadayız ama ben hep mükemmel noktada olmamızı arzuluyorum. İnşallah sahadaki mücadeleler sahada kalır. Kimse bir spor müsabakası için kötü duyguları bütün camialara genelleme konusunda ısrarcı olmaz. Bütün bunları içimden geldiği için yazdım. Bana göre doğru ve iyi olan budur. İyiliği emretmek, kötülükten sakındırmak görevimiz olduğuna göre bunları yazmam da abes kaçmamıştır umarım. Ayrıca bu maç bizim çok önemli. Bu maçtan 3 puan çıkarmamız halinde ligde güneşin ucunu görmüş oluruz. Kupa da bizim için çok önemli bir hale gelir. Kupada yine Trabzon ile oynayacağız sanırım. İnşallah ligde rahatlayalım sonrasını da düşünmek için fırsat olur zaten. B.DUMANLI 09.02.2013, 21:11 Bugün oynanan 4 süperlig macinin deplasman takimlarinca kazanilmasi bana cok ilginc geldi. Yarin bakalim süperligin 5. maci olan Sivasspor-Trabzon maci nasil sonuclanacak.Forvet sikintimiz var.Kupa maci öncesi Trabzon´la karsilasmamiz bence avantaj,yari final maci öncesi. Benim yarinki mac icin tek güvencem yeni aldigimiz Polonya´li forvet.Yarin ona ne derece sans verilir ,o bu sansi nasil degerlendirir görecegiz. Trabzon defansinin zayif olmasi tek sansimiz,bakalim bunu lehimize cevirebilecekmiyiz... adres58 09.02.2013, 21:12 tavarih kardeşim güzel duygulara sahipsin. Saygı duyuyorum. Anladığım kadarı ile ajansspora takılıyorsun arada bir yanılmıyorsam. Orada yaklaşık 600-700 civarında Trabzonlu taraftar var. Bu rakamı geçen sene bir yerde okumuştum yanılmıyorsam. Ve bu sizin tabirinizle klavye başında ahkam kesenler olsa gerek. Klavyede bende sende hepimizde yazıyor (ahkam kesiyoruz) Ve klavye başında ne yazıyorsam maça gidersemde aynısını uygularım. Huyum kurusun. Ayrıca bu husumet biz tarafından kesinlikle başlatılmamıtır. Özellikle Trabzona deplasmana gitmeni öneriyorum. İşte o zaman klavyeler bile derdine derman olmayacağından eminim. Ayrıca benimde çok değerli Trabzonlu memur, polis, emniyetçi vesair arkadaşım var inan hepside aynı zihniyetteler. Ama üç ama beş... Yapmış olduğunuz yardım takdire şayandır. Ama herkes öyle değildir emin olun. Özellikle tribün koltuğuna oturduğu zaman o iyi insanlar gider yerine bambaşka kişicikler gelir. Bunları yaşım itibarı ile çok gördüm. Çok deplasmanda şahit oldum. Ben sizi eleştirmiyorum ama sizin gibi Trabzona karşı güzel düşüncelerim yok maalesef... Özellikle bir kaç defa Trabzona deplasmana gitmenizi tavsiye ediyorum. O zaman belki bana anlayış gösterebilirsiniz... etlidöktürek 09.02.2013, 21:44 süperligde sportif anlamda kora kor bjk ile çekiştik,yeri geldi ibb nler ve ayıntepler yolumuza taş koydu..gayseri ile bile son yıllarda bir nebze ılık rüzgarlar esti..gsye genelde şansımız tutmadı.. bursa ve es-es ile de bir nebze tatlı bir rekabet yaşadık... ama bunların hepsi bir yana bu trabzom zihniyeti bir yana.. sevmiyorum bu lazları,bu trabzomlular yüzündün tüm karadenize karşı bir antipati uyandı bende..en popüler karadeniz şarkılarını bile dinlemiyorum karadenizin hiçbir şeyini övmüyorum çünkü bunlar dönüp dolaştırp her platformda sivasıma afedersiniz ama çemkiriyor lar.. bizim malum süreçte en çok yıpratılmamıza sebep olan takımların başında bunlar geliyor.. sevmiyorum ulan sizi antits anti karadeniz!! BU YAZDIKLARIM KİŞİSELDİR Mustafa58Ağa 09.02.2013, 22:25 inşallah yarın staddaki yerimi alacağım biletimide aldım halimsancak58 09.02.2013, 22:43 vallaha burdan söylüyorum inşallah rehavete girmezler fener maçından dolayı,girersek fark yeriz..bugün gördük karabük,elazığ ı geçen hafta iyi oynamışlardı oyun olarak çöktüler maçta;şu maçı alalım ksımpaşa deplasman sayılmaz HADİ KOÇLARIM BENİM valla bu havada da HAMSİ varya oofffff ne gider))))))))))))) stutgart58 09.02.2013, 22:51 Eneramo yok..pedriel sakat..yerni transferler yapılmadı..bu kadroyla bişy olmaz..yorumlara şöyle bi bakıyorum da herkes havaya girmiş sanki takım iyiymiş gibi..geçen fata Fener tarihi farkı kaçırdı...başıgına şansa kaznaılan bir maçtı o...bu hafta bence Trabzon karşısnda ağır bi yenilgi gelicek...inşşlah yanılırm ama trabzonun handikaplı kazanabilcegi bir maç olarak göryorum...saygılarr nuri_58 09.02.2013, 23:16 Eneramo yok..pedriel sakat..yerni transferler yapılmadı..bu kadroyla bişy olmaz..yorumlara şöyle bi bakıyorum da herkes havaya girmiş sanki takım iyiymiş gibi..geçen fata Fener tarihi farkı kaçırdı...başıgına şansa kaznaılan bir maçtı o...bu hafta bence Trabzon karşısnda ağır bi yenilgi gelicek...inşşlah yanılırm ama trabzonun handikaplı kazanabilcegi bir maç olarak göryorum...saygılarr Pedriel ne zaman sakatlandı ? 34orhan58 10.02.2013, 00:21 açık konuşayım ben bu maçtan hiç ümitli değilim kazanıcağımız zannetmiyorum inşallah ben yanılırım ve takımız kazanır, ama açıkcası hiç ümitli değilim ... A.Turan Korkmaz 10.02.2013, 00:41 Savunma güvenliğini bırakmamalıyız. Savunmada bir kişi fazla bırakmalıyız. TS,Gaziantepspor maçını,rakibin orta sahasına pres yapıp kazanılan topu hızlı kontratağa çevirip goller atarak kazandı. Bu maç da aynı şeyi yapacaklar. Demek ki topu ayağımızda gereksiz tutmayacağız. Kadir ve Hakan başta olmak üzere tüm orta sahamız pürdikkat olmalı. TS'nin stratejisi belli,hata yapmaz,defansta da gerekenden bir fazla oyuncu bulundurursak puanlar bizim olur. |