Rallim58
04.02.2013, 13:49
http://f1302.hizliresim.com/16/4/jrm83.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Sivassporun, Saraçoğlunda FB'yi 2-1 sonuçla yenerek aldığı altın değerindeki 3 puan, Sivassporda sevinç yaşatırken, TV yorumcularını ve "içimizdeki İrlanda'lıları" da hüzne boğdu.
Alınan haklı galibiyetin ardında yatan ise, futbolcuların özverisi, inanmışlığı ve isteklerinden başka birşey değildi.
Daha önceleri de söylemiştim; ligin haftasına ilk çıkan malum takımlardan birisi haftaya nasıl başlıyorsa, takip eden günlerde karşılaşmaya çıkan diğer rakip takımlar da aynı başarıyı yada başarısızlığı yaşıyor.
Sivassporumuzun her günü bir puana denk gelen 4 günde yaptığı her iki karşılaşmadan elde ettiği 4 altın puanın keyfini yaşamalıyız.
4 günde 4 puan bize yeter, kim oluyorsa olsun daha da beter.
Yorumcuları kınıyoruz...
Spor Toto Süper ligde mücadele eden Anadolu takımları diye tabir ettiğimiz takımların, malum takımları ezerek de olsa, şansla da olsa haklı galibiyetlerine gölge düşürmeye çalışan yorumcuları kınıyoruz. Sivassporun FB'yi yenmesi ile Sivassporun başarısından bahsetmek yerine, FB hangi hataları yaparak yenildi diye yenilginin detayları araştırılır. Taraftar olarak bir Sivassporun, Karabüksporun, Bursasporun, zaman zaman diğer takımların başarılarından ziyade, malum takımların analizini yapan sözüm ona objektif yorum yapan başta yayıncı kuruluştan Şansal Büyüka şahsında yorumcuları kınıyoruz.
FB'den alınan 3 puan, Trabzonspor karşılaşmasından alınacak galibiyetle taçlandırılacağını belirtiyor, "Özünde ve sözünde gerçek, Sivaslı yiğidoları" hafta sonu 4 Eylül stadyumunu tıklım tıklım doldurmaya davet ediyoruz.
4 günde 4 puan bu bize yeter, Şansal efendi sende beter ol beter.
Bünyamin gezerde akşam gözlük taktığı için pozisyonları tam süzememiş olacakki oda saçmalayıp duruyordu.
Bu hafta Trabzon maçında Sivasspor sahada taraftarlarımızda tribünleri doldurarak hem yandaş medyaya hemde yandaş yorumculara gerekli tepkiyi vereceğini düşünüyorum.
yerliturkuaz
04.02.2013, 14:09
Bizim içimizde öyle çok İrlandalı varki aldığımız galibiyete dahi gölge düşürmek istiyorlar.
En güzel örnek şöyle verebilirim: Dün Adem ilk yarının sonlarına doğru sakatlandı ve devreyi zor bitirdi. Rıza hocada haliyle Adem'i değiştirdi. Ama ne hikmetse bizim içimizdeki İrlandalılar sakat olduğunu bile bile hocaya serzenişte bulunuyorlar hocayı karalamaya çalılşıyorlar. Artık Rıza hocamıza ve bu takımın futbolcularına güvenin arkalarında durun destek olun köstek olmayın!
Ulusal medyayı bahetmeyeceğim onların durumları belli onlarınn kimlere hizmet ettikleri belli. Ben onlara kulak dahi asmıyorum artık. Bizim onlara en büyük cevabımız saha da olur. Dün verdiğimiz gibi!
Sivas!taki yiğidolara çağrı yapıyorum yerel medyaya çağrı yapıyorum bu maç için taraftarı stada çekmek için kampanya başlatalım stadımız hınca hınç dolsun ve takımımıza detek olsunlar. Takım arkasında taraftarın olduğunu görsün yalnız olmadığını hissetmesin. Sivas'taki yiğidolara çok büyük görevler düşüyor gösterin artık kendinizi üzerinizdeki ölü toprağı atalım artık....
legolass
04.02.2013, 14:11
Lig öyle bir haldeki gülelim mi ağlayalım mı !! ligin şu görüntüsü ne kadar kalitesiz olduğunu gösteriyor.1 puan alan takım 3-4 sıra birden yukarıya çıkabileceği gibi alacağı mağlubiyetle de aşağılara inebiliyor.Alınan her puan altın değerinde.Hedefimizden bir şaşma olmasın. alacağımız galibiyetler bizi avrupa kupası potasına sokar. Hatta istikrarlı bir seriyle şampiyonlar ligine bile girebiliriz.Eğer çok saçma puanlar kaybetmeseydik şu anda Antalya'nın yerinde biz vardık.Dün oynanan fenerbahçe maçında iyi oynamadık ama çok iyi mücadele ederek 3 puanı aldık.Atıf,grosicki eneramo maça ağırlığını koyduğunda neler yapabildiklerini bize bir kez daha gösterdiler.Kafamıza takılan bir soruda bu oyuncular neden sadece büyük maçlara saklıyorlar kendilerini??
Borjan'ıda ayrıca tebrik etmek isterim. Bence petkoviçten sonraki en iyi kalecimiz kim ne derse desin. Ondaki hırs diğerlerinde olsa bu takımın yenemeyeceği takım yok.Atılan her golden sonra depar atıp sevinç yumağının içine katılması ayrıca bir mutluluk. Oyun nerde nasıl soğutulur, bir kaleci nasıl oyun kurar hepsini harfiyen yerine getiriyor.Bazen ufak tefek hatalar yapmıyor değil ama kim hatasız oynuyorki sorarım size. Yüreğiyle oynayan bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.Önünde oynayan oyuncular görevini yerine getirse zaten borjana iş düşmez. Seviyoruz seni borjan kim ne derse desin :)
58sinan58
04.02.2013, 14:12
fb yalakası yandaş yorumcular saatlerce saçma sapan yorumlar yapıp yok niye yenildik nerede hata yaptık öküzün altında buzağı arayıp durdu hiç bir taneside çıkıp sivasspor bizi cüneyt e rağmen eze eze yendi diyemedi
Mustafa58Ağa
04.02.2013, 14:12
onların hepsi üretim hatası
ankastre
04.02.2013, 21:58
gardaş şampiyonluğa oynadığımız yılda bile aynı haltı yemedilermiydi.biz lideriz şampiyonluğa oynuyorduk adamlar halen fb,bjk,gs nin bilmem neyini yeyip durdularki nasıl yenilir niye yenilir diye.kendileride onların bilmem nelerini yerler ahlaksız adamlar,istanbul yalakaları onlar gardaş.
bize bizden başka dost yok lafını
-gerçek yiğidonun gerçek yiğidodan başka dostu yok diyorum.çünkü bizim sivaslı dost bildiğimiz malesefki içimizde yılanlar var.
A.Turan Korkmaz
04.02.2013, 22:18
Şansal Büyüka hemşehrimiz DEĞİL! Sakarya'da doğmuş,sonra 7-8 yaşında babası Sivas Fidanlık(Orman) Müdürlüğüne getirilince ailesiyle o da sonradan Sivas'a taşınmış. İlkokul ve liseyi burada okuduktan sonra Sivasımızdan ayrılmıştır. Her Sivas'ta üç beş yıl geçiren hemşehrimiz olursa işimiz var o zaman.
A.Turan Korkmaz
04.02.2013, 22:23
Hemşehrimiz olması için 'adres 58' gibi olmalı. O zaman ben ona hemşehrim der,sevgiyle kucaklarım.
Rallim58
04.02.2013, 22:36
Hemşehrimiz olması için 'adres 58' gibi olmalı. O zaman ben ona hemşehrim der,sevgiyle kucaklarım.
Adresiyle ve plakasıyla birlikte Sivaslı olduğu için mi? adres58 kardeşimizi kucaklıyorsun:)
A.Turan Korkmaz
04.02.2013, 22:46
Kütüğü Sivas gözüken çoğundan daha iyi bir Sivaslı ve Sivassporlu olduğundan.
Aslında, bir önceki mesajım yanlış anlaşılabilir diye düşündüm ondan ikinci mesajı yazmak zorunda kaldım.Çünkü,ilk mesajım kaba şovenizm gibi yanlış anlamaya müsait gibiydi. Adres 58 gibi üyelerimiz kolay bulunmayacak hazinelerdir Sivassporumuz için. Kırıcı olmak istemedim.
selimdelen
04.02.2013, 23:10
Lig öyle bir haldeki gülelim mi ağlayalım mı !! ligin şu görüntüsü ne kadar kalitesiz olduğunu gösteriyor.1 puan alan takım 3-4 sıra birden yukarıya çıkabileceği gibi alacağı mağlubiyetle de aşağılara inebiliyor.Alınan her puan altın değerinde.Hedefimizden bir şaşma olmasın. alacağımız galibiyetler bizi avrupa kupası potasına sokar. Hatta istikrarlı bir seriyle şampiyonlar ligine bile girebiliriz.Eğer çok saçma puanlar kaybetmeseydik şu anda Antalya'nın yerinde biz vardık.Dün oynanan fenerbahçe maçında iyi oynamadık ama çok iyi mücadele ederek 3 puanı aldık.Atıf,grosicki eneramo maça ağırlığını koyduğunda neler yapabildiklerini bize bir kez daha gösterdiler.Kafamıza takılan bir soruda bu oyuncular neden sadece büyük maçlara saklıyorlar kendilerini??
Borjan'ıda ayrıca tebrik etmek isterim. Bence petkoviçten sonraki en iyi kalecimiz kim ne derse desin. Ondaki hırs diğerlerinde olsa bu takımın yenemeyeceği takım yok.Atılan her golden sonra depar atıp sevinç yumağının içine katılması ayrıca bir mutluluk. Oyun nerde nasıl soğutulur, bir kaleci nasıl oyun kurar hepsini harfiyen yerine getiriyor.Bazen ufak tefek hatalar yapmıyor değil ama kim hatasız oynuyorki sorarım size. Yüreğiyle oynayan bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.Önünde oynayan oyuncular görevini yerine getirse zaten borjana iş düşmez. Seviyoruz seni borjan kim ne derse desin :)
tam tersini dusunuyorum kopmalar olmadan her takımın her takımdan puan aldıgı bir lig bu hem seyır keyfını artırıyor hemde heyecanını sahsım adına bence kalitesi daha yukselen bir grafık goruntusu var