Orijinalini görmek için tıklayınız : Hıncal ULUÇ gözüyle


adres58
05.02.2013, 22:33
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/10/15/fft99_mf882774.Jpeg

Cüneyt Çakır!..

Çakır'ın iyi hakem olduğuna hiç inanmadım.. Avrupa'da yönettiği her maçın ardından aldığı iyi eleştirileri pazartesi günleri önüme koyan Foto Maççı Bülent ve Sabah. Comcu Özge'ye de "Saracoğlu stadında yapsın bakalım bu hakemliği de görelim" dedim en az on defa..

Cüneyt Çakır, Saracoğlu'na gene Fener formasıyla çıktı.,

Webo'nun dirseğini boylu boyunca rakibin sırtına dayayıp yükselmesi, o dayanmadan hem güç, hem denge yardımları alıp attığı golü verdi.
Sorum; "Ayni golü Sivas atsa verir miydi?." Neden?.
Hem de burnunun dibinde, hem de tam baktığı yerde koluna en az yirmi santimden geçen topa "Elle oynama" deyip, gollük yerden frikik verdiği için çıldıran Sivaslı'ya itiraz etti" diye anında sarı kart çıkarırken, kendisini hem de nasıl protesto eden Egemen'e ve Bekir'e mesela, nasıl dönüp gitti, hele bir görelim..
Ayni Egemen'in rakibini boğazladığı, sırtından sarıldığı iki pozisyonu da kartsız geçirdi. "Üç" sarı karttan "İki" defa atılması gereken Egemen maçı kartsız bitirdi.

Bu pozisyonları Lig TV'de Bay Marcus da eleştirmedi. Ekrana gelmedi çünkü..

LigTV'de her şey ekrana gelmiyor

Şansal.. Rıza Hocam haklı.. Her şey ekrana gelmiyor.. "Bize başvuru yok" diyorsun.. İşte sana başvuru..

Karşılaştırmalı göstersene, dediğim pozisyonları bu hafta..
Sivas aleyhine çalınan ve gösterilenlerle Fener aleyhine çalınmayan ve gösterilmeyenleri..

Akıllı hakem "Çalmayarak ve göstermeyerek" takım tutar çünkü..

Bu hakem için "İyi" diyen Rıdvan, Fenerbahçe adına tüm hakemlere mesaj verdi Ntv'de.. Güntekin de itiraz etmezken..
"Fener'i tutarsanız alkışlanır, gördüğünüzü çalarsanız, bitersiniz!.."
Yaşa Rado!..

burak58as553
05.02.2013, 22:38
Heralde bir Hıncal ULUÇ bir de Erman TOROĞLU Anadolu takımlarının hakları için konusacaklar..
Başka erkek yok maalesef..

ankastre
05.02.2013, 23:13
hıncal gardaşım böyle güzel yazarmıydı.helal olsun sana hıncal gardaş.bu arada sansarada geydirmiş :)

adres58
05.02.2013, 23:24
hıncal gardaşım böyle güzel yazarmıydı.helal olsun sana hıncal gardaş.bu arada sansarada geydirmiş :)

Geydirmişmi :D :D Gece vahti doğruya havalar soğuk Geydirmezsen üşür :D :D

asabibaba
05.02.2013, 23:42
Maç Galatasaray maçı olsa yine yazar mıydı ? tartışılır..Ben fenerli değilim sorum şu AMAÇ ÜZÜM MÜ YEMEK ? YOKSA BAĞCIYI Mı DÖVMEK? Çokta bizi düşündüğünü bizi savunan bir nefer olduğunu sanmıyorum .. kullanılma pek hoş değil velhasılı kelam:mad:

adres58
05.02.2013, 23:46
Maç Galatasaray maçı olsa yine yazar mıydı ? tartışılır..Ben fenerli değilim sorum şu AMAÇ ÜZÜM MÜ YEMEK ? YOKSA BAĞCIYI Mı DÖVMEK? Çokta bizi düşündüğünü bizi savunan bir nefer olduğunu sanmıyorum .. kullanılma pek hoş değil velhasılı kelam:mad:

Hocam kim kimi döverse dövsün, maksat reklamın iyisi kötüsü olmaz...

Birgün ibreler tersine döner Hıncala karşı Sansarı alkışlarız...

Maalesef medya denen canavar işte böyle abuk subuk bir şey....

selimdelen
05.02.2013, 23:56
hıncal gardaşım böyle güzel yazarmıydı.helal olsun sana hıncal gardaş.bu arada sansarada geydirmiş :)

al bendende o kadar onca yazılarını okudugumu sanıyordum meğer çok kaçırdığım yazıları varmışda haberim yokmuş helal olsun takdire şayan bir yazısı olmus ins her zaman bu tarz yazılarını gormeye devam ederiz

etzel1967
06.02.2013, 00:04
doğru yazmış da, hıncal efendi burak'ın rainoch u dirsekleyerek gs adına attığı ikinci gol için de aynı şeyleri yazmış mıdır? hiç sanmıyorum...fb düşmanlığı üzerinden sivassporun haklarını savunma görüntülü riyakarca bir tutum seziyorum ben...

erhan 10
06.02.2013, 00:08
Şansal'ın:Ben zamanında Sivasspor için neler yaptım demesine Abdullah Yiğit'in:İşine geldi de yaptın. cevabını Hıncal Uluç için de söylesek haksızlık etmeyiz ancak yine de bize faydası olan bu yazıdan dolayı kendisine müteşekkirim.Biz alıştık hakemlerin oyunlarına.Herkese,her şeye karşı direniyoruz ve yine kazanacağız !

migroArmis
06.02.2013, 01:14
Heralde bir Hıncal ULUÇ bir de Erman TOROĞLU Anadolu takımlarının hakları için konusacaklar..
Başka erkek yok maalesef..

Ermanmı..!!! Ben sadece Angaragüçlüyüm deyip koyu bir bjk yandaşıdır..Anadolu takımlarınında en büyük düşmanıdır...Bilginize...

stutgart58
06.02.2013, 03:48
Maç Galatasaray maçı olsa yine yazar mıydı ? tartışılır..Ben fenerli değilim sorum şu AMAÇ ÜZÜM MÜ YEMEK ? YOKSA BAĞCIYI Mı DÖVMEK? Çokta bizi düşündüğünü bizi savunan bir nefer olduğunu sanmıyorum .. kullanılma pek hoş değil velhasılı kelam:mad:

yanılıyorsun..çok iyi hatırlyıroum..bir Galatasaray-sivasspor maçıydı...skoru hatırlamıyorum ama KADİRİN mütiş oynadığı bir maçtı...ozaman hıncal bey ntvsporda haşmet babaoğluyla 3 lü bi program yapıyordu...orada KADİRİN milli takımda oynaması gerektigni oyunun hem hücum hem defansını mütiş yaptgnı tam bi ortasaha oyuncusu oldgnu söylyordu hiç unutmam..HINCAL ULUÇ diğer Anadolu akımlarını bilemem SİVASSPORu sürekli destekleyen yazılar yazmıştır..asıl yancı şeref yoksunu olan şuan ki ntsvspor daki yorumcu olan Rıdvan şeytanıdır..adam fenerbahçenin yenildgi maçlardan sonra bi tarfına bişy sokuyorlarmış gibi acı çekiyor yorum yaparken ne diycegni şaşırıyor..rakip takıma öyle bir sallıyor ki.heleki sivas gibi gençler gibi taraftarı baskın olmayan Anadolu takımı olunca...mesela bu maçta sonra sürekli sivası ezen tarzda yorumlar yaptı...zaten kendi ağzıyla söylor ben tarafsız deglim diye..tarafsız olmayan biri nasıl bir maç yorumlayabilr ki..onu oraya koyan ntvspor yönetmeni sahibi FENERLİ olunca bunu anlamak çokta zor olmasa gerek !!!

GokhanTurna
06.02.2013, 03:55
Hınçal ne diyorsa doğrudur. Hiç unutmam Sivasspor şampiyonluğa oynarken Sivasspor seneye kümeye oynar dedi. Dediği gibide oldu zar zor diğer takımların sayesinde ligde kaldık.

mnt3
06.02.2013, 07:05
Türk futbolunun en büyük problemi, eyyamcı, korkak, karaktersiz hakemlerdir. Karakterli hakemler olan Bülent Demirlek,Ali Aydın,Serdar Tatlı,Vedat Yüksel gördüklerini çaldıkları,dürüst oldukları için hakem camiasında barındırılmamıştır.Bugün de Abdullah Yılmaz,Barış Şimşek,Kuddusi Müftüoğlu gibi karaktersizler hakamlik yapmaktadırlar

Ferhat06
06.02.2013, 07:49
hıncal gardaşım böyle güzel yazarmıydı.helal olsun sana hıncal gardaş.bu arada sansarada geydirmiş :)

Hıncal bu delikanlılığı hep yapıyor.Sen göremedin ellaam.Adamın kimseye vefa borcu yokki.Sansar gibi maişet derdi de yok.Sansarı kovsalar,:aç kalır.:D

MEVLUTHOCAOGLU
06.02.2013, 08:05
helal olsun güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık

Ferhat06
06.02.2013, 08:12
Egemen zaten futbolu bırakıp güreşe başlıyacakmış.:D

OzkanBaskan
06.02.2013, 08:31
Burada Sivas'ın haklarıı savunmaktan ziyade fener yanlısı bir hakemin yaptığı kötü yönetimi dile getirmiş Hıncal Uluç.. Kötümü olmuş hayır uzun zamandır Sivasspor'un hakkını dolaylı yönden de olsa savunan biri çıkmamıştı kendisini tebrik ederim

muspol58
06.02.2013, 08:31
Ne diyelim gardaşlar kalemine ve ellerine saglık hıncal aga aynı tarafsız tutumunu galatasarayla oydagımız maçlarda da görmek isteriz teşekürler HINCAL ULUÇ

Ahmet Ateş
06.02.2013, 09:07
Maç sonrası Stadyum ve ve Maratonda yorumları izledim. Harikalar. Birinci golde Eneramo ofsayt, ikinci golde Navratil Egemen'in sırtına çıkmış. Eneramo'nun pozisyonundan daha ofsayt pozisyonlara düsük çalmadı bu hakemler. Gelelim ikinci gole. Egemen'in çıkması lazımmış, ama faul olduğu için çıkamamış. Beyler, Egemen maç boyunca Eneramo'nun o kadar üzerine çıktı ki Navratil de bari bu sefer çıkmasın deyip çıkıverdi teakwondocunun üzerine.

Kimse Webo'nun golü Ziya'nın omuzüna yüklenerek attığını görmüyor, acaba çalınabilir miydi demiyor. Biz bu maçta hem Fener'i hem de Cüneyt Çukur'u yendik. Ama çoğu zaman onlar bizi yeniyor. Bu da bir gerçek.

alaattin 5858
06.02.2013, 09:46
futbolla ilgisi olupta takım tutmayanı hele birde yazar ve yorumcu olupta tarafsız davrananı varmı ne kadar objektif olmaya tarafsız görünmeye çalışsalarda bu mümkün değil hıncal uluç ise diğerlerine göre biraz daha tarafsız görünmeye çalışıyor keşke diğerleride hıncal uluç kadar olabilse

HababamHa
06.02.2013, 09:52
Hıncal emmi maçı güzel analiz etmiş Çakıra güzel giydirmiş.:)

bigacti0n58
06.02.2013, 10:14
ADAMIN DİBİİİ başka söylenecek laf yok....

sefilix
06.02.2013, 10:17
Hıncal Uluç'un bugünkü röportajında da aynı konu var.

Soru:Fenerbahçe yeni transferiyle çıktığı maçta Sivas'a yenilmekten kurtulamadı.
H. Uluç: Cüneyt Çakır'ı konuşalım. Bana Avrupa maçlarından sonra, "Nasıldı" diye soruyordun. Ben ne diyordum; "Saracoğlu Stadı'nda maç yönetsin, görelim bakalım!"
Çakır'ın çaldıklarına itirazım yok. Benim her zaman söylediğim bir laf var: Akıllı hakem, çaldığı ile gösterdiği kartlar ile hata yapmaz. Çalmadığı ve göstermediği kartlar ile takım tutar.
Şimdi herkes Webo'nun golünün mükemmel olduğunu söylüyor. O golü İstanbul Belediyeli Webo, aynı şekilde Fenerbahçe'ye atsaydı, gazeteler ne yazacaktı, çok merak ediyorum! Dirsekten itibaren, kol boylu boyunca, rakibin üzerine yaslanıyor ve o kolun üzerinde yükseliyor!
İtmedi, 'sadece kolunu koydu' diyelim ki yükselirken itmemene imkan yok, yani fizik kurallarına aykırı, otomatikman kol aşağıya basar, denge sağlıyor. Elleri havadayken bir yere tutunursan, kafayı dengeli vurursun, istediğin gibi...
Yani Webo o dirsekle müthiş bir avantaj sağladığı çok açıkken Maraton'da, Markus Merk dahil, Şansal Büyüka, Tümer Metin, Hakan Şükür üzerinde durmadı bile!.. Benzeri bir golü Fenerbahçe yediği zaman Lig TV'nin programını banda alacağı ve seyrettireceğim.

Rıza (Çalımbay) hoca, iki pozisyon istemiş, 'Gösterir misiniz!' diye, 'İstedi mi, istemedi mi' diye yarım saat onu tartıştılar!
Şimdi ben istiyorum. Egemen'in üç tane pozisyonu var. Cüneyt Çakır, Sivas aleyhine, olmayan bir hentbolu, tam da böyle penaltı noktasının 5 metre gerisinde bir gol pozisyonda, 'el' diye verdi. Olay yerine mesafesi 2 metre ve tam da oraya bakıyor. Cüneyt Çakır o mesafeden topun, ele 20 santim mesafeden geçtiğini göremiyorsa düdüğü bıraksın. Bunu göremiyorsan, neyi görürsün arkadaş!

Tam görüş açısının içinde, tam baktığı yerde ve olaya mesafesi 2 metre... Sen orada hentbol veriyorsan, oradaki adam çıldırır. Bu çıldırmaya rağmen fazla itiraz etmedi yine çocuk, 'cart' diye sarı kartı verdi. İtirazım yok.

Egemen yakaladı topu, 'güm' diye gözünün önünde vurdu. Bekir maçın sonunda üzerine bağıra çağıra elleriyle hareket yaparak gitti. Onlara niye yok kart? Üstelik bu çocuk itirazında haklı, Egemen ile Bekir haksız. Nerede bu görüntüler sevgili Şansal kardeşim Lig TV'de?

Egemen'in iki tane daha pozisyonu var. Rakibine arkadan sarılıp, birinde gırtlaklıyor öbüründe bel kündesi atıyor! Arkadan forma ile beraber adama sarılmanın cezasının sarı kart olduğunu bütün kitaplar yazıyor, yazmayan kitap yok. Nerede o görüntüler sevgili Şansal kardeşim?
Egemen üç sarı karttan iki defa atılmalıydı. İki sarı karttan bir defa değil. Sarı kartsız bitirdi maçı. Bu görüntüler niye Lig TV'de yok?
Şimdi ben o Lig TV'nin görüntülerine bakılarak verilen Meireles'in cezasının kaldırılmasına inanır mıyım? Şansal, Rıza'ya kızıyor haklı olarak. "Bu laflar Lig TV'yi itham altında bırakıyor" dedi. Ben ediyorum şimdi... Sevgili Şansal kızmasın. Fenerbahçe camiasını bilmiyorum ama onun dışında hiçbir camianın Lig TV'ye inancı yok! Güneşi balçıkla sıvamayın. Anket yapalım mı?
Galatasaray'da, Gaziantep'te, Sivas'ta, Çatladıkkapı'da anketler yapalım mı; 'Lig TV'ye inanıyorlar mı?' diye...
Cüneyt Çakır sahadaki 12. Fenerbahçeliydi ve Rıdvan Dilmen, NTV'de "Cüneyt Çakır çok iyiydi" dedi. Çünkü hakemlere verilen mesaj bu medyam tarafından!.. 'Fenerbahçe'yi savunursan, korursan, gözetirsen, yücelirsin.' Ama gördüğünü çalarsan ve bu gördüğün Fenerbahçe'nin aleyhinde olursa Halis Özkahya gibi, Fırat Aydınus gibi bitersin. Medyanın hakemlere verdiği mesaj bu!
O yüzden de Cüneyt Çakır, Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçeli olmaya mecbur. İşte Fenerbahçeli olunca alkışlıyorlar! Aksini yapanı da yok ediyorlar. (Sabah Gazetesi)

tekdoktirin
06.02.2013, 10:34
helal olsun bu hıncala adam g s felan ama dürüst bazı satılmış yorumcular var çok çok var

ardahanlı
06.02.2013, 10:40
Erman toroğlu ile hıncal uluç yaklaşık 70 yaşlarında olmalarına rağmen ömürlerinde beğendiği olgu sayısı birkaçı geçmez.

Eleştiride sınır tanımayan hıncal uluçun geçen yıl İstanbulda oynanan galatasaray- sivasspor lig müsabakasındaki yaşananları aynı dille kamuoyu ile paylaşmadığı için bu açıklamasınıda dikkate almıyorum....

Ferhat06
06.02.2013, 10:50
Hıncal Uluç'un bugünkü röportajında da aynı konu var.

Soru:Fenerbahçe yeni transferiyle çıktığı maçta Sivas'a yenilmekten kurtulamadı.
H. Uluç: Cüneyt Çakır'ı konuşalım. Bana Avrupa maçlarından sonra, "Nasıldı" diye soruyordun. Ben ne diyordum; "Saracoğlu Stadı'nda maç yönetsin, görelim bakalım!"
Çakır'ın çaldıklarına itirazım yok. Benim her zaman söylediğim bir laf var: Akıllı hakem, çaldığı ile gösterdiği kartlar ile hata yapmaz. Çalmadığı ve göstermediği kartlar ile takım tutar.
Şimdi herkes Webo'nun golünün mükemmel olduğunu söylüyor. O golü İstanbul Belediyeli Webo, aynı şekilde Fenerbahçe'ye atsaydı, gazeteler ne yazacaktı, çok merak ediyorum! Dirsekten itibaren, kol boylu boyunca, rakibin üzerine yaslanıyor ve o kolun üzerinde yükseliyor!
İtmedi, 'sadece kolunu koydu' diyelim ki yükselirken itmemene imkan yok, yani fizik kurallarına aykırı, otomatikman kol aşağıya basar, denge sağlıyor. Elleri havadayken bir yere tutunursan, kafayı dengeli vurursun, istediğin gibi...
Yani Webo o dirsekle müthiş bir avantaj sağladığı çok açıkken Maraton'da, Markus Merk dahil, Şansal Büyüka, Tümer Metin, Hakan Şükür üzerinde durmadı bile!.. Benzeri bir golü Fenerbahçe yediği zaman Lig TV'nin programını banda alacağı ve seyrettireceğim.

Rıza (Çalımbay) hoca, iki pozisyon istemiş, 'Gösterir misiniz!' diye, 'İstedi mi, istemedi mi' diye yarım saat onu tartıştılar!
Şimdi ben istiyorum. Egemen'in üç tane pozisyonu var. Cüneyt Çakır, Sivas aleyhine, olmayan bir hentbolu, tam da böyle penaltı noktasının 5 metre gerisinde bir gol pozisyonda, 'el' diye verdi. Olay yerine mesafesi 2 metre ve tam da oraya bakıyor. Cüneyt Çakır o mesafeden topun, ele 20 santim mesafeden geçtiğini göremiyorsa düdüğü bıraksın. Bunu göremiyorsan, neyi görürsün arkadaş!

Tam görüş açısının içinde, tam baktığı yerde ve olaya mesafesi 2 metre... Sen orada hentbol veriyorsan, oradaki adam çıldırır. Bu çıldırmaya rağmen fazla itiraz etmedi yine çocuk, 'cart' diye sarı kartı verdi. İtirazım yok.

Egemen yakaladı topu, 'güm' diye gözünün önünde vurdu. Bekir maçın sonunda üzerine bağıra çağıra elleriyle hareket yaparak gitti. Onlara niye yok kart? Üstelik bu çocuk itirazında haklı, Egemen ile Bekir haksız. Nerede bu görüntüler sevgili Şansal kardeşim Lig TV'de?

Egemen'in iki tane daha pozisyonu var. Rakibine arkadan sarılıp, birinde gırtlaklıyor öbüründe bel kündesi atıyor! Arkadan forma ile beraber adama sarılmanın cezasının sarı kart olduğunu bütün kitaplar yazıyor, yazmayan kitap yok. Nerede o görüntüler sevgili Şansal kardeşim?
Egemen üç sarı karttan iki defa atılmalıydı. İki sarı karttan bir defa değil. Sarı kartsız bitirdi maçı. Bu görüntüler niye Lig TV'de yok?
Şimdi ben o Lig TV'nin görüntülerine bakılarak verilen Meireles'in cezasının kaldırılmasına inanır mıyım? Şansal, Rıza'ya kızıyor haklı olarak. "Bu laflar Lig TV'yi itham altında bırakıyor" dedi. Ben ediyorum şimdi... Sevgili Şansal kızmasın. Fenerbahçe camiasını bilmiyorum ama onun dışında hiçbir camianın Lig TV'ye inancı yok! Güneşi balçıkla sıvamayın. Anket yapalım mı?
Galatasaray'da, Gaziantep'te, Sivas'ta, Çatladıkkapı'da anketler yapalım mı; 'Lig TV'ye inanıyorlar mı?' diye...
Cüneyt Çakır sahadaki 12. Fenerbahçeliydi ve Rıdvan Dilmen, NTV'de "Cüneyt Çakır çok iyiydi" dedi. Çünkü hakemlere verilen mesaj bu medyam tarafından!.. 'Fenerbahçe'yi savunursan, korursan, gözetirsen, yücelirsin.' Ama gördüğünü çalarsan ve bu gördüğün Fenerbahçe'nin aleyhinde olursa Halis Özkahya gibi, Fırat Aydınus gibi bitersin. Medyanın hakemlere verdiği mesaj bu!
O yüzden de Cüneyt Çakır, Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçeli olmaya mecbur. İşte Fenerbahçeli olunca alkışlıyorlar! Aksini yapanı da yok ediyorlar. (Sabah Gazetesi)

Bence Webonun attığı golde hakeme gereken tepkiyi göstermeyen Ziya hatalı.Tamam Ziya efendi ve çelebi bir futbolcu ama hakkını aramasını da bekliyoruz taraftar olarak.Ya o adice atıılan golle 2 puan gitseydi.?

holigan
06.02.2013, 12:25
Bu iki yuzlu herif eğer cimbomu yenşeydik yinede böyle konusacakmiydi acaba.bunların amacı sivas destek olmak değil.fenere düşman kazandırmak.

holigan
06.02.2013, 12:28
Cuneyt çakır eyyamcı ne sis yansin ne kebab hakemi. Sivaslı adam bilir hincal sen kendi işine işine işine işine bak.

tekdoktiri
06.02.2013, 13:08
ben maçı seyretim liğ tv de bak eyer bu satılmış cüneyt hakemse ben dahiyim bunları cezalandırma casereti olmayan federosyonun ulan bu neya yater ş,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ler,, HAKEMLER DIŞARIDAN GELSİN YANİ ALMAN İTALYAN FELAN NE BU YA YETER ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

holiganlady
06.02.2013, 13:11
helal olsun be. daha ilk cümleden adam lafı koymuş ortaya.. işte anadolu takımlarına böyleleri lazım ...

favori58
06.02.2013, 13:13
Hıncal uluç bile hakeme bu kadar yüklenmiş fakat hala bizim sivasta hakem iyiydi diyen körler var

58 SiVaSıM 58
06.02.2013, 13:30
hıncal uluç hep doğruları söyler ve herşeyide biliyor açıkça söylmeiş burda helal olsun

psychology58
06.02.2013, 14:21
Bence bizim yönetiminde hakemlerin bu hatalarını gündeme getirmesi lazım başka bir takımın maçında bu hakem bu kadar bariz hatalar yapsa emin olun o adam 2 sezon o takımın maçını yönetemez.Bunu geçen hafta Rıza Hocamız da tv58 de söyledi sadece Rıza Çalımbayla olmaz yerel basının yönetimin taraftarın da bu olaylara tepkisini koyması lazım dedi. Geçen sene Kuddusi diye bir hakem çıktı ve bizim trabzon maçımızı katletti ve biz o maçdan sonra ilk 4 e girme şansımızı kaybettik Avrupa kupalarına gidemedik ve yaklaşık 10 milyon dolardan olduk. Bunu yapan hakem bu sezon gene bizim maçımıza verildi biz ne yaptık ya da yönetim ne yaptı bunun karşılığında hiç birşey.

Lütfen bu saatten sonra susmayalım.Şehir futbolcusuyla yönetimiyle taraftarıyla basınıyla bu tür olaylara karşı birlik olarak tepkisini koymayı öğrensin yoksa Kuddisiler Cüneytler bizim maçlardan eksik olmaz ve çok canımız yanar bizim daha !!!

mishka
06.02.2013, 14:50
Hıncal ULUÇ fener düşmanlığından değil doğruları konuştuğundan bunu yazıyor GS hakkında da az yazı yazmadı.

Atillaonen
06.02.2013, 18:20
geçen sene gs yi şampiyon yapan bu hakemdi, bu sene süper kupayı gs ye veren bu hakemdi.Sen yazdın bizlerde yedik. türkiyede en çok gs kollanıyordur.Gs ye iki kupa veren hakemi işne gelmediği zaman böyle eleştirirsin.

Atillaonen
06.02.2013, 18:21
gs de sivasi hakemle yendi niye yazmadın.tabiki isine gelmiyor

bassguitar
06.02.2013, 19:04
Maç Galatasaray maçı olsa yine yazar mıydı ? tartışılır..Ben fenerli değilim sorum şu AMAÇ ÜZÜM MÜ YEMEK ? YOKSA BAĞCIYI Mı DÖVMEK? Çokta bizi düşündüğünü bizi savunan bir nefer olduğunu sanmıyorum .. kullanılma pek hoş değil velhasılı kelam:mad:

bu kadar olur yani.hıncal bey dogruları yazmıs muhim olan bu degilmi.galatasaray ne alaka..fener sivas macı var ve sonuna kadar haklı

DOGU_BEY
06.02.2013, 19:11
Hıncal doğru laflar etmiş ama bu lafları ederken amaçları başka ya her neyse..Burdaki önemli sorun yıllardır bu spor medyasının Hıncal gibi Ahmet Çakar gibi Erman gibi Şansal gibi BUKALEMUN lara kalması...Karşısında daha büyüğünü göründe veya kendi işine hangisi geliyorsa ona göre renk değiştiren adamlar bunlar vesselam...Tespitleri doğru ama bunun gibilere fazla da itiamat etmemek lazım vesselam..Bir de sitedeki arkadaşlarımıza bir hatırlatma: Bu Hıncal bizim Bülent Uygunla şampiyonluğa oynadığımız dönemde hocayı ve Sivassporu 'çağ dışı' çağ dışı futbol oynatmakla sık sık suçlamış ve lafı adeta hep şan eseri maç kazanıyorlar demeye de getirmişti...Oyüzden bunlara çok fazla itimat etmeyin...

infial§
06.02.2013, 20:30
Konuyla alakası yok ama bomba bir mülakatı var:)kadınlar ve evlilik hakkındaki tespiti süperdir;

dedemlerin zamanında dillenmemişi, bizim zamanımızda ellenmemişi, şimdi ise bellenmemişi makbuldur:D:D

özmen58nadim
06.02.2013, 21:02
kullanıcı ismi hatırımda değil sanırım 3. sayfada felandı site üyelerinden biri ( ziya neden itiraz etmedi bence ziya hatalı ) şeklinde talihsiz bir yazı yazmış
Bak kardeşim cüneyt zaten maç bıyunca sözde elle oynama var diye frikik verdi ve buna itiraz eden oyuncumuza sarı kart gösterdi maç boyunca bekirin egemenin faullerinde gözüne perde indi takın ileri çıkmakda 11 kişi zorlanırken hakem fırsat ayıyorken takımı eksik bırakma amacı içindeyken sende ziya itiraz neden etmedi diyorsun diyelimki itiraz etti ziya ne olacaktı cüneyt tamam ziyaz abi sen haklısın faul yapılsı sana golu iptal ettim gel webo öp elini ziya abinin özür dile ondan yaramaz çocuk seni alda sana birde sarı kartmı diyecekti yoksa keslan ne faulu terbiyesiz ben varım burda diyip sarı belkide itiraz devam edipde kırmızımı gösterecekti ?

migroArmis
06.02.2013, 21:08
Hıncal doğru laflar etmiş ama bu lafları ederken amaçları başka ya her neyse..Burdaki önemli sorun yıllardır bu spor medyasının Hıncal gibi Ahmet Çakar gibi Erman gibi Şansal gibi BUKALEMUN lara kalması...Karşısında daha büyüğünü göründe veya kendi işine hangisi geliyorsa ona göre renk değiştiren adamlar bunlar vesselam...Tespitleri doğru ama bunun gibilere fazla da itiamat etmemek lazım vesselam..Bir de sitedeki arkadaşlarımıza bir hatırlatma: Bu Hıncal bizim Bülent Uygunla şampiyonluğa oynadığımız dönemde hocayı ve Sivassporu 'çağ dışı' çağ dışı futbol oynatmakla sık sık suçlamış ve lafı adeta hep şan eseri maç kazanıyorlar demeye de getirmişti...Oyüzden bunlara çok fazla itimat etmeyin...

Altına imzamı atıım:)

ELLİSEKİZ
06.02.2013, 22:10
Kim ne derse desin ister kabul etsin ister etmesin Türkiyede 2 grup var Anadolu takımları ve diğerleri.Hınçal Uluçun neci yada nasıl biri olduğu beni ilgilendirmez adam doğru dememiş mi siz ona bakın .Teşekkürler Hıncal Uluç...

SAKARYA750
06.02.2013, 22:28
Adam haklı beyler aynen katılıyorum. Maçın ilk yarısı kendimi aşağı atasım geldi. Sivasspor 2. yi atınca herşeyi unuttum:)

SIVAS58FOREVER
06.02.2013, 22:43
*** *** *** ****, bu adamı teşvik etmemiz lazım ki devam etsin kasinanlara ********, hele ki sansal denen yalakaya

ahmet koç
06.02.2013, 23:32
bırakın bunları burada önemli olan 3 puandı onuda aldık bundan sonraki trabzon maçında takıma engüzel şekilde destek olup fener maçında oldugu gibi 3 puanı alıp yolumuza devem etmeliyiz şuan takımın bulundugu sıralama sivsspora yakışmıyor bunun içinde her bir yigido takımıı maç boyunca destekleyip bize yakışan üst sıralarda olması için takımı einden gelen destegi vermeli haka kötü maç yönetsede bizim istegimiz 3 puadı onuda aldık hakeme ragmen maç almak da sivassporun güçünü gösrterir bizim beklentilerimiz kazanmak her ne olursa olsun

Alişan
07.02.2013, 10:39
Hıncal uluç gerçekten güzel yorumlamış maçta çok büyük haksızlıklara maruz kaldık ama hak tecelli etti ve yendik hemde saniyelerle oldu

holigan
07.02.2013, 21:13
BASININ GÜCÜ DEDIKLERI SEY BU ISTE;INSAN ARTIGI BIR HERIF,BIR LAF EDIYOR ARKASINDAN BIR SÜRÜ INSANI DALGALANDIRIYOR.DAGDA COBAN BAGIRMAKTAN BIR YERLERINI YIRTSA KIMSE TAKMAZ BILE,AMA O COBAN BOYNUNA BIR $AL BAGLIYOR HANIMLAR GIBI,BASIN KIMLIGI ILE DEDIGI HERSEY DÜSMAN OLDUGU TARAFTAN BILE KABUL GÖRÜYOR..............

çeliktepelim
07.02.2013, 22:42
madrabazın teki

58MUAMMER58
08.02.2013, 00:33
rıza hoca hakem takdir haklarını fb den yana kullandı dese kimse tınlamaz erman toroğlu yada ahmet çakar yada hıncal uluç derse yankı yapar adam doğruları yazmış sevmek sevmemek ayrı doğru söyleyenleri alkışlamalıyız umarım böyle hakem hatalarını taraf tutmadan herzeman gündeme getirirler