Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Şampiyonluk Hayal Değil''
serrrkan 08.02.2013, 15:13 Sivassporumuz,şanlı yiğidolarımız Pazar günü saat 13.30'da 4 Eylül Stadyumunda çok önemli bir mücadeleye çıkacak.Forvet hattımızdan ve orta alandan önemli eksiklerimiz var ama taraftar olarak takımımıza olan güvenimiz tam.
Geçenlerde Sivassporumuzun şu an en kıdemli futbolcusu Hayrettin YERLİKAYA ile büyük otel civarında karşılaştık. Malumunuz kendisi gerçekten çok sıcakkanlı ve tam manasıyla Sivaslı diyeceğimiz bir YİĞİDO. Kendisine birkaç soru sorduk o soru ve cevapları buraya taşımak istedim. Amatör bir röportajda diyebiliriz..
Soru 1: Bu yıl takımın genel performansını nasıl değerlendiriyorsun?
Cevap: Geçtiğimiz yıl gerçekten çok sıkıntılı bir süreç yaşadık ama çok şükür bu yıl o travnadan kurtulduk takımdaki arkadaşlarımız özellikle Fenerbahçe galibiyetinden sonra müthiş bir özgüvene kavuştu.İnşallah böyle devam ederiz.
Soru 2:Trabzonspor maçı hakkında neler düşünüyorsun ?
Cevap:Az öncede bahsettiğim gibi takımda herşey yolunda tamamen galibiyete kilitlenmiş durumdayız 3 puandan başka birşey düşünmüyoruz.
Soru 3: Sivassporumuzun en eski tecrübeli futbolcusu olarak taraftarlara çağrın nedir?
Cevap: ''Pazar günü eski günlerde olduğu gibi trübünleri tıklım tıklım doldurmalarını bekliyoruz.Bu maç Sivasspor adına gerçekten çok önemli bir maç eğer bu maçı alırsak Galatasaray-Antalyaspor maçı berabere biterse Liderle aramızdaki puan farkı 9 puana düşecek yani bu hafta üç puan almamız halinde matematiksel olarak şampiyonluk planları yapabiliriz.Bunu canı gönülden söylüyorum Şampiyonluk hayal değil.Yönetim,Futbolcu-Taraftar,Şehir yine eski günlerde olduğu gibi birlik beraberlik içinde olursa bunu başarırız yeterki inanalım''
kendisini bu içten ve samimi cevaplarından dolayı teşekkür ediyoruz. İnşaallah kaptanın hedefleri tutar..
PAZAR GÜNÜ 4 EYLÜLDE BULUŞALIM!
Murad_Kelleci58 08.02.2013, 15:50 Sen 3.sırada değilsinki; önünde daha tam 8 takım bulunyor.. Haa diyeceksiniz ki puanlar yakın birbirlerine.. Evet yakın ama öyle bir seri yakalamız gerekiyor ki; hem içerde hem dışarda hep kazanmamız gerekli..
Bence öncelikli hedefimiz hermaçtan puan yada puanlarla ayırılıp tehlikeli bölgeden uzaklaşıp, 37-38 puana ulaşmak... Sonrasına bakarız artık..
Akşam akşam güldürdün beni Hayrettin ...
Sen takımı küme düşürme de başka hiçbir şey istemiyoruz senden ...
holiganlady 08.02.2013, 16:43 kaptan haklı. bizlerde taraftar olarak elimizden gelen çabayı göstermeliyiz gruplara duyrulur !!! :mad: :confused:
58 SiVaSıM 58 08.02.2013, 16:48 bu sene ligde neyin ne olucağı belli değil kaptan çok doğru söylüyor esesliler bile antremana gidip futbolcularına şampiyonluk şarkıları söyledi bu sene herşey olabilir yeterki İNANALIM siz yeterki inandırıc futbol oynayın kendini taraftar sananlarda tripleri bırakıp inşallah stada giderler trabzonu ezip altımıza alırsak müthiş olur unutmayalım beşiktaş ile evimizde oynayacaz
A.Turan Korkmaz 08.02.2013, 17:04 Umamıyorum oğul!::)
psychology58 08.02.2013, 17:13 Eğer geçen sene ki hücum performansımız bu sene olsaydı şu anda kesinlikle ilk 2 de biz olurduk ve 3 büyükleri de bu kadar kötü yakalamışken şampiyon bile olabilirdik ama maalesef bu sene o kadar iyi değiliz belki şampiyonluk bu sene hayal ama ligi ilk 4 de bitirebiliriz ora ile aramızda sadece 5 puan var ve pazar günü de direk rakibimiz olan hamsilerle içerde oynayacagız. O yüzden bunun bilincinde olarak herkesin pazar günü stadda olması lazım. Haydi YİĞİDOLAR pazar günü doldurun stadı da fener maçı ile başladığımız iyi havayı devam ettirelim
Şimdiden şampiyonluğu konuşmanın çok erken olduğunu düşünüyorum.
58_SEMİH_58 08.02.2013, 17:38 Sen 3.sırada değilsinki; önünde daha tam 8 takım bulunyor.. Haa diyeceksiniz ki puanlar yakın birbirlerine.. Evet yakın ama öyle bir seri yakalamız gerekiyor ki; hem içerde hem dışarda hep kazanmamız gerekli..
Bence öncelikli hedefimiz hermaçtan puan yada puanlarla ayırılıp tehlikeli bölgeden uzaklaşıp, 37-38 puana ulaşmak... Sonrasına bakarız artık..
Önümüzde ki maçların üstümüzde ki takımlarla olduğunu unutmayalım.Sırasıyla Kasımpaşa-Beşiktaş-Bursa-Antalya ile oynayacağız seri yakalarsak 10 numara 5 yıldız.
Hayrettin bunları söylediyse bu sene şampiyonluğa koşabiliriz anlamında söylememiştir. Başarılı olmak için bazı şartların olduğunu ve uzun vadede bunu yakalamak için gerekli olan şeyleri anlatmıştır.
Herkes bu sene üst sıralar için büyük hedeflerimiz olmadığını anlayacak kapasitede zaten. İlk hedefimiz rahatlamak. Öncelikle alt sıralardan kopalım rahatlayalım. Bu seneyi kazasız belasız atlatalım inşallah. Bu sezonu artısıyla eksisiyle düşünürüz daha sonra.
Bu arada ben de bugün İstasyon Caddesi 50. Yıl Site mevkiisinde gördüm Hayrettin'i. Trabzon maçı öncesi neşeliydi. İnşallah 3 puanı alırız.
favori58 08.02.2013, 17:51 Sivassporumuz,şanlı yiğidolarımız Pazar günü saat 13.30'da 4 Eylül Stadyumunda çok önemli bir mücadeleye çıkacak.Forvet hattımızdan ve orta alandan önemli eksiklerimiz var ama taraftar olarak takımımıza olan güvenimiz tam.
Geçenlerde Sivassporumuzun şu an en kıdemli futbolcusu Hayrettin YERLİKAYA ile büyük otel civarında karşılaştık. Malumunuz kendisi gerçekten çok sıcakkanlı ve tam manasıyla Sivaslı diyeceğimiz bir YİĞİDO. Kendisine birkaç soru sorduk o soru ve cevapları buraya taşımak istedim. Amatör bir röportajda diyebiliriz..
Soru 1: Bu yıl takımın genel performansını nasıl değerlendiriyorsun?
Cevap: Geçtiğimiz yıl gerçekten çok sıkıntılı bir süreç yaşadık ama çok şükür bu yıl o travnadan kurtulduk takımdaki arkadaşlarımız özellikle Fenerbahçe galibiyetinden sonra müthiş bir özgüvene kavuştu.İnşallah böyle devam ederiz.
Soru 2:Trabzonspor maçı hakkında neler düşünüyorsun ?
Cevap:Az öncede bahsettiğim gibi takımda herşey yolunda tamamen galibiyete kilitlenmiş durumdayız 3 puandan başka birşey düşünmüyoruz.
Soru 3: Sivassporumuzun en eski tecrübeli futbolcusu olarak taraftarlara çağrın nedir?
Cevap: ''Pazar günü eski günlerde olduğu gibi trübünleri tıklım tıklım doldurmalarını bekliyoruz.Bu maç Sivasspor adına gerçekten çok önemli bir maç eğer bu maçı alırsak Galatasaray-Antalyaspor maçı berabere biterse Liderle aramızdaki puan farkı 9 puana düşecek yani bu hafta üç puan almamız halinde matematiksel olarak şampiyonluk planları yapabiliriz.Bunu canı gönülden söylüyorum Şampiyonluk hayal değil.Yönetim,Futbolcu-Taraftar,Şehir yine eski günlerde olduğu gibi birlik beraberlik içinde olursa bunu başarırız yeterki inanalım''
kendisini bu içten ve samimi cevaplarından dolayı teşekkür ediyoruz. İnşaallah kaptanın hedefleri tutar..
PAZAR GÜNÜ 4 EYLÜLDE BULUŞALIM!
İYİ HOŞ DEMİŞTE BENİM EN ÇOK DİKKATİMİ ÇEKEN HAYRETTİN BEYİN SİZİNLE KONUŞMASI O KOLAY KOLAY KİMSEYLE MUHATAP OLMAZDI AMA HANGİ DAĞDA KURT ÖLDÜ. KULÜP ÇALIŞANLARI,HATTA BAZI GENÇ FUTBOLCULARLA BİLE MUHATAP OLMAYAN HAYRETTİN DEMEKKİ SON GÜNLERİNE YAKLAŞTIĞI İÇİN AKLI BAŞINA GELMİŞ
OzkanBaskan 08.02.2013, 17:59 Adamlığı ve insanlığı ile her zaman takdir edilmesi gereken memleketimizin has yiğidosunu yapmış olduğu açıklamalardan dolayı tebrik ediyor başarılı kazasız belasız sezonlar diliyorum.
59yigido58 08.02.2013, 18:19 bu sene zor ama seneye işi baştan sıkı tutup iyi birkaç takviye yaparsak bu takımında şampiyonluk hakkı kimse engelleyemez biz 2 sene şampiyonluğa oynarken bizi sadece kendimiz engelledik istabul belediye ve gaziantep maçlarında kaçtı şampiyonluk yenseydik şampiyonduk o yüzden işi baştan sıkı tutmak gerekiyor takım ve taraftar kenetlenirse kimse engel olamaz biz başladık bursa başardı anadolu kuluüplerine önder olduk artık bizimde bu yolda finişi görme zamanımız geldi yeterki inanalım.
hoLiGan Enes 08.02.2013, 18:29 İnanmak başarmanin yarısıdır helal olsun kaptan senden böyle demeç şasırtıcı şahsım adina.
Hep inandik hepde inanacaz o gün gelecek! Sacma sapan yorumlar yapanlar sadece kuru kalabaliksiniz.
Hayro aslında kısman haklı
4 maç üst üste galibiyet serisi yakalasan şampiyon olamasan da ilk 3 heoefi çok uzak bir ihtimal değil
Ama tabi önemli olan takımın taraftarın havaya girmesi
HOCANIN ANLAMSIZ İNATLARINDAN VAZGEÇİP kendisini takıma vermesi
Ne içtin Hayro gardaş,
Aynısından bende istiyorum :D:D:D
bassguitar 08.02.2013, 20:53 biraz daha gercekci olsak derimki sampıyonluk hayal degil .demezlermi sana sana hayrettin kardes bir fb galibiyetiyle sampiyon olunurmu? hesap kitap ortada sen eger bugun akhisar macı icerdeki mersin ve antep maclarından kayıpsız cıkmiş olsa idin liderle aranda 4 puan kalırdı buna gencler mersin deplasmanı eklenirse nerdeyse liderle kafa kafaya kalırdın.sen ligin en kotu takımlarına karsı puan ver sonra samp.hesabı yap.gülerler
Hayro boskonusan insan degil insallah dedigi olur daha yari yeni basladi kimin kimi yendigi belli degil herkes kendine göre bir hesap yapiyor bizimde kendimize göre hesabimiz var bos konusmak yok hedefi olmayan bir takim degiliz.
A.Turan Korkmaz 08.02.2013, 21:26 TS maçından fark yiyeceğiz diye endişelenmeye başladım. Eneramo iki şans golüyle Türkiye'nin en büyük golcüsü ilan edilir, Alex gittiyse Atıf vardır, Hayrettin'e göre Sivasspor şampiyonluğu koşuyordur. Havalarından geçilmiyor. Gençler olanları anlamamış gözüküyor da yaşı 40'ın üstünde olanlar,benim gibi bunların hayra alamet olmadığını görmeliler.
Gözünüzü açın. FB'de yönetim zaafiyeti vardı,bir de yanlış kadro ile çıkınca ,şansın da yardımıyla galip geldik. Ama, ne TS , ne Kasımpaşa ne de BJK öyle değil. Fenerin aksine çıkıştalar, daha çok kazanma arzuları var, nisbeten daha problemsizler. Fikstürü açın bakın, ondan sonraki maçlarda da kolay diyebileceğiniz hiçbir maç yok. Sivasspor'un ilk ikiye girme olasılığı binde bir bile değildir bu sezon. Madem şampiyonluğu düşünüyordunuz, ilk devrede aptalca kaybettiğiniz puanları vermeyecektiniz.
Hayrettin için hava hoş. Saunadan çıkar,soğuk havuza girer,oradan hamama sonra duşa. Bir sıcak bir soğuk, farketmez. Ama taraftarın duygularıyla oynamak iyi olmaz. İmkansız beklentilere sokmamalı, büyük umutların sonu büyük hayalkırıklıklarıdır. Eğer takım kaptanıysan daha sorumlu davranmalısın. Bakın Rıza hocaya, her maç çok zor,istikrarlı olmalıyız türünden konuşuyor.
TS ve sonraki maçta şu her mikrofona atlayan topçularımızın performansına iyice bakalım,artacak mı, azalacak mı?
hayro gardas biz bu sene ligde kalmak istiyoruz sampiyonlugu önümüzdeki seneye biraksakta olur.ama siz illede diyorsaniz,biz onuda isteruk gardas SIKINTI yok.
Mustafa58Ağa 08.02.2013, 23:06 neden olmasın ben takımdan seri bekliyorum
KIZILCAN 08.02.2013, 23:21 keşke takım olarak bu sene iyi iş çıkarsaydınız,süper ligin en kalitesiz,en kötü senesinde şampiyonluk hayal değil;çantada keklikti.ama canınız sağolsun ligde kalın yeter.
Rallim58 08.02.2013, 23:29 Samimi ve içten bir yaklaşımla değerlendirme yapmış. Liderle arada bulunan takımların "elleri pancar doğrarsa" o zaman belki..! diyebiliriz. Bunların söylenmesi bile takıma olan güvenin eseridir. Bu düşüncelerinden dolayı Hayrettin'i tebrik ederim.
Hedefinizi yüksek tutmazsanız alçaklarda uğraşır durursunuz... Rallim58 sözü olsun.. :)
güneşyurdu 09.02.2013, 01:59 kaptan demek ki aynı bizim tarftar gibi....1 yenilgi alırsak burada basarlar rıza hoca istifa...pedril ya da uğur 3.lig topçusu denilir...kadir de nasibini alır...
3 puan alınca da şampiyonluk naraları atmaya başlarız.....
rıza hoca kupadan vazgeçti...lig bizim için önemli diyor...millet burada şampiyonluk hayal değil diyor....
bizmi deplasmanda gs-eskihir-paşa-bursa gibi takımları devireceğiz...
bu gün fenerbahçeliler ağım ağım ağlıyorlar...bu sene şampiyonluktan uzaklaştık diye...
buradaki arkadaşlarımdan rica lütfen biraz ciddi olalım...buray ziyaret eden yabancı biri ne der?dalga geçer bizimle
şampiyonluk bizim için 30 yıllık bir hayal...bu ligde biz kalıcı olalım,sıradan olmayalım...belki torunlarımız görür...
yani yiğidolar anlayacağınız çoğumuzun şampiyonluk için ömrü dahi yetmeyecek...
Serdar63972 09.02.2013, 09:25 Pat Mesiti'ninin Hayalleri Olanlar asla uyumazlar diye bir kitabı vardı. Hayal edilmeyen hiçbirşey gerçekleşmemiştir, gerçekleşmeyecektir.
Hayal kurmakta sevda gerektirir, inanç gerektirir, cesaret gerektirir.
Ben bu siteden Hayrettin hangi şartta olursa olsun bu klubün içinde olmalı diye davul çalmamın sebebi bu. Yıllarını bu klube vermiş, ekmeğini burdan kazanmış biri kadar sevemezsiniz bu klubü. İşin sevda kısmı tamam. Ben Hayro'nun ağzından ben şu takımlıyım ben bu takımlıyım diye bir ifade duymadım. İnanıyorum ve inanmak istiyorum ki Hayro SİVASSPORLUDUR. Sivassporlu olmasından mütevellit Sİvasspor'la ilgili hayalleri var. Kimse yadırgamasın. Düşme potasında bir takım olduğumuzu burdan şampiyon olunmayacağını herkes gibi Hayro'da bilir.
Umarım bu hayalleri takımın başındaki hayalet gittikten sonra gerçekleştirebileceği ortamı bulur.
58MUAMMER58 09.02.2013, 10:08 şampiyonluk kulağa hoş geliyorda ortada gerçekler var matematiksel olarak şampiyonlar ligine katılma yada busezon için bizim için enbüyük başarı ligde kalıp bişekilde avrupaya gidebilmek mümkünse kupayı almak bunu yapabilecek gücümüz var eğer sezon başında kaliteli sağbek önlibero ortasaha hızlı golcü çok süper kaleci alınsaydı şampiyonluk hayal olmazdı tarihin en kötü ligini yaşıyoruz
serrrkan 10.02.2013, 22:47 inanın çocuklar
çocuklar inanın!
güzel günler göreceğiz
güneşli günler!!!
şampiyonluk bizim için 30 yıllık bir hayal...bu ligde biz kalıcı olalım,sıradan olmayalım...belki torunlarımız görür...
yani yiğidolar anlayacağınız çoğumuzun şampiyonluk için ömrü dahi yetmeyecek...
Kardeş bu ne karamsarlık böyle Allah aşkına? Tamam biz de takımın şampiyonluğa oynadığını düşünmüyoruz şu an için ama daha üç dört sene önce şampiyon olmanın eşiğinden dönmedik mi? O zaman takımda Messi, C. Ronaldo, Neymar falan mı oynuyordu? Bir takım ruhu bir uyum sağlanmıştı ve az daha şampiyon oluyorduk. Üç sene içinde küme de düşebiliriz, şampiyon da olabiliriz. Bunu hiç bilemezsin. 30 sene önce de ligde olan şu an 8 tane takım var. Boluspor ligi dördünü bitirmiş. O zaman Sivasspor Süper Lig'e çıkacak, şampiyonluğa oynayacak deseler millet neresiyle gülerdi kimbilir. Bence bu kadar karamsar olma.
A.Turan Korkmaz 11.02.2013, 00:23 ...
TS ve sonraki maçta şu her mikrofona atlayan topçularımızın performansına iyice bakalım,artacak mı, azalacak mı?
Hayrettin'in 'Şampiyonluk hayal değil' röportajını eleştirmiş ve bunu söylemek için henüz erken olduğunu düşünmüştüm. Ama hemen özeleştirimi yapayım ve Hayrettin'in hakkını teslim edeyim.
Neden bir galibiyetle fikir değiştirdim? Üç neden var?
1) Evet,Trabzon maçında topçularımızın performansı bırakın azalmayı,oldukça arttı. Bu bir.
2) Buna, takım oyununun oynanması,mücadele,hırs ve azim,yardımlaşma,teknik heyetin doğrularını ve özellikle iç sahada taraftarlarımızın bundan sonra da 12. adam olarak etki edeceğini düşünürsek bu da iki.
3) Üçüncüsü,Hayrettin'in durduk yere şampiyonluk sözünü etmesi boşuna değil. Demek ki,takımımız FB maçı galibiyetinden sonra önüne fikstürü koymuş ve maç maç hedef belirlemiş. Gerçekten de TS maçı galibiyetiyle bir seri yakalayabilirsek (ki bu seri hep galibiyet değil bir iki beraberlik de arada olabilir) kaderin cilvesi olarak, biz bir üstümüzde yer alan bir rakibimizle oynarken üstte kalan diğer 6 takım ve bir iki basamak altımızda olan iki üç takım ya birbiriyle oynuyor, ya da zor deplasmanlara gidiyor. Mağlubiyet olmadan bir 5 maçlık seri sonunda kendimizi ilk 3'te bulmamız gerçekten işten bile değil.
Bugün,Hayrettin Yerlikaya'nın 'Şampiyonluk Hayal Değil' sözü tam yerine oturdu. Önümüzdeki maçların,fikstürün ve geleceğimizin değerlendirmesinde ayrıntıya sonra girerim ama bugün Hayrettin'in ve tüm takımın gerçekten şampiyonluğu düşündüğünü, en azından hayal ettiğini anladım ve haklarını teslim etme gereğini duydum. Bu oyun ciddiyetini ve mücadelesini devam ettirirlerse neden olmasın?
psychology58 11.02.2013, 00:49 Sırasıyla Kasımpaşa ile dışarda Beşiktaş ile içerde Bursaspor ile dışarda Antalya ile içerde ve Akhisar ile dışarda oynayacağımız 5 hatfalık bir fikstür var önümüzde. Akhisar hariç diğer takımlar Avrupa hedefi kovalayan takımlar yani bizim direk rakiplerimiz. bu 5 maçı en az zararla atlatabilirsek kesinlikle kendimizi bir anda ilk 3 de buluruz ve bu da kalan haftalara daha farklı bakmamıza neden olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene de ikinci yarı 8 maçlık bi yenilmezlik serisi yakalamıştık ve Avrupa Play Off una kalmıştık bu sene ligde puanlar birbirine daha yakın ve nerdeyse bir takım 3 maç üst üste alamıyor tüm bunları düşünürsek bizim için bazı şeyler hayal değil bunu gerçekleştirecek ışığı herkes gördü bizim takımda. Biz taraftar olarak takımın arkasında olalım 4 Eylül'ü her maç final maçıymış gibi dolduralım futbolcular da üzerlerine düşeni fazlasıyla yaparlar bundan hiç şüphem yok
alaattin 5858 11.02.2013, 08:28 arkadaşlar bu iki galibiyet bizi yanıltmasın bizim takımımız çok kaliteli oyuncularımız formunda oldumu en iyi takıma bile fark atarız bizim kaybettiğimiz puanlara bir bakın ligin en kötü durumundaki takımları yenemiyoruz sebebi takımda çilingir yok takımın acil çilingire ihtiyacı var inşallah pieh kapalı defansları açacak oyuncudur yoksa kolay gördüğümüz maçlarda çok komik puanlar kaybedereriz kapalı defansları açabilirsek ligin zirvesi zor ama ikincilik hiçde zor değil yeterki inanın moraliniz üst düzey olsun başarı gelir tabi rızayıda unutmamak lazım
tekdoktirin 11.02.2013, 10:03 vallahi guruduymalı harbi sıvaslılar başkanın takımıyla tüm sıkıntılara ramen madi olarak helal olsun bu bir yönetim başarısıdır
sebasteia 11.02.2013, 21:48 bazı arkadaşlar öyle yorum yapmış ki sanki şampiyonluk istemek abes, hayalini kurmak ayıp!!! kine neye zararı var? bugün rüyasını görürsün yarın gerçeğini yaşarsın! bugün rüyasını göremezsen ebediyyen ulaşamazsın. yazıyı kaleme alan kardeşimi tebrik ediyorum. ben de her zaman inanıyorum ve diyorum ki şampiyonluk sadece bu sezon değil, hiçbir zaman bizim için hayal değildir ve daima ihtimaller arasındadır.
cemahmety 11.02.2013, 21:53 ilk önce haberin başlığını görünce 4-5 sene öncesinin başlığı sanmıştım ama yeniymiş, Sevgili kaptanımız lig bu saatten sonnra çok çok zor da kupa hiç zor değil toplam 3 maç kazanmaya bakıyor, 3 maç daha kazanarak bir Türkiye kupasını müzemize götürebiliriz mesela onu düşünelim bence
A.Turan Korkmaz 11.02.2013, 23:47 Çok geriye değil 2011-2012 sezonuna,geçen sezona gidelim. Ligin normal sezonunu 7. bitirmiş,UEFA Avrupa ligi grubunda Bursaspor,Eskişehirspor,İBB ile grup maçları yapmaya hak kazanıp, burada Eses'e 1-3 mağlup olunca biz iddiamızı kaybetmiştik. İBB'yi ve finalde Eses'i yenen Bursa Avrupa ligine gitmişti. Aynı Bursaspor geçen sezon Türkiye kupasında finale çıkıp FB'ye yenilerek kupayı kazanamamıştı.
Şimdi,bunu şunun için hatırlattım. Nasıl ki 2010-11'de Bursaspor bizim önceki yıllarda açtığımız başarı yolunu takip edip lig şampiyonluğuna ulaşmışsa, bu sene de biz en azından geçen sene Bursaspor'un yakaladığı başarıya ulaşabiliriz. Yani, kupada final,ligde de 2.lik yani şampiyonlar ligi,olmazsa 3.lük yani UEFA şansı.
Takımımızın ve teknik heyetin bu iki hedefe kitlendiğini görüyorum. Taraftarımız da içerde dışarda takımımızı maçlarda yalnız bırakmazsa bu çocuklar hedefe koşarlar diye düşünüyorum.
|