Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL/Kasımpaşa-Sivasspor maçı tahmin ve yorumları
Abdullah DuMaN 11.02.2013, 07:55 İki haftadır ligde devleri dize getiren Sivassporumuz Kasımpaşa karşısına çıkıyor üst sıraları zorlamak için almamız gereken bu maçta taraftarımızın tahmin ve yorumları;
http://haber.stargazete.com/imgsdisk/2012/09/23/230920121920412197104_2.jpg
Yer: Recep Tayip Erdoğan Stadyumu
Tarih:18.02.2013 Pazartesi
Saat: 20:00
Sezonun ilk yarısınıdaki maçta Takımımız Aatıf'ın ayağından bulduğu golle 1-0 galip ayrılmıştı
58MUAMMER58 11.02.2013, 08:57 SİVASSPORU artık kimse tutamaz hedef şampiyonlar ligi yeneriz bizim karaboğayı tutamazlar
DoomsDay58 11.02.2013, 09:01 Kazanıcağımıza yürekten inanıyorum maçın saat 8 de olması çok kötü oldu gitmek istiyordum ama yine de bir yolunu bulup gitmeye çalışıcam.
önümüzdeki 4 hafta puan sıralamasında üstümüzde olan takımlarla oynuyoruz
kasımpaşa(D), beşiktaş, bursa(D), antalya
4 maçı da alırsak Gs-Fb-Bjk üçlüsünün ardından 4. lüğe yerleşiriz
neden olmasın !!!!
tekdoktirin 11.02.2013, 10:05 allahım utandırmaz işallah yeneriz devam anadolu çocukları bun lar yiğido yuz allahıma şükür
muspol58 11.02.2013, 10:08 Yenecegiz ALLAH'IN İzniyle bizde staddaki yerimizi alacagız
Harput0658 11.02.2013, 10:18 Bir aksilik olmazsa biz de orada olacağız.
SenSetik 11.02.2013, 10:23 trabzon maçındaki istek ve mücadele olsun yeter...en kötü yenilmeyiz...ama gevşek oynayıp klasik deplasman oyunlarımıza geri dönersek (karabük ve mersin deplasmanları gibi) facia olur...inşallah futbolcularımız mücadele etmeden hiçbir takımın diğer bir takıma üstünlük sağlayamayacağını görmüştür ve bundan sonrada bu mücadele azmini ortaya koymaya devam ederler...bunu temenni ederek galip geliriz diyorum...
58_babacan_58 11.02.2013, 10:33 Herşey takımın mücadelesine ve kazanma arzusuna bağlı inşallah rakiplerimizi yenip puan alıp zirveyi zorlarız .
nunni5858 11.02.2013, 10:42 inşallah rıza hoca kadroyu enaramo suarez dışında bozmaz.hakanı keşfetmek için illaki ademin sakatlanmasımı gerekiyor.süper kadromuz var lütfen hakettiğimiz yerlerde olalım.takım oynayınca taraftarda üzerine düşeni yapıyormuş hocam.
birde şu oyuncu değişikliklerimiz tam olsa bizi kimse tutamaz.az kalsın son üç dakikada iki gol yiyecektik.birde ademsiz maçların hepsinde kadir mükemmel oynuyor iyi analiz etmek gerekiyor.atif kamil ziya kadir ümit hakan erman her takımda bulunmaz kıymetini bilelim...rıza hocam birde borjana uyarıda bulunmalı şampiyonluğa oynamış bi takım olduğumuzu unutmayalım...
slasher//z 11.02.2013, 10:59 bu maçı da kazanıp çıkışımızı sürdüreceğiz.
istanbulda yerimizi alacağız statta
ELLİSEKİZ 11.02.2013, 11:31 Yeter ki inanalım .İnanmak başarmanın yarısıdır.Bu Kasımpaşa Ne FB den ne TS den üstün takım .Lakin sıradan bir takımda değil. Ama bizde çok moralli ve formdayız .Yeneceğiz Allah'ın izniyle...
Ferhat06 11.02.2013, 12:01 Yenmeliyiz.Geçen hafta oynadğı Elazığ maçını 90 dakika izledim,Elazığ galibiyeti kaçırdı.Akıllı oynarsak yeneriz.
Sakatlıkların dışında eksiğimiz yok sadece Navratil bu maçta kart cezalısı.
Zor bi maç olacağı kesinde güzel bi maç olacağıda kesin.
Sıkıntı yapmaya gerek yok Paşa'yı Paşa'da Paşalar gibi yener geliriz.
Yusuf Çevik 11.02.2013, 12:42 Sakatlıkların dışında eksiğimiz yok sadece Navratil bu maçta kart cezalısı.
Zor bi maç olacağı kesinde güzel bi maç olacağıda kesin.
Sıkıntı yapmaya gerek yok Paşa'yı Paşa'da Paşalar gibi yener geliriz.
Navratil kart cezalısı ise,haftaya büyük ihtimal hoca Ümit ile Murat`a forma verir.
Çok zor bir maç,her maçın ayarı farklı oluyor.Ama inşALLAH gevşemeden,yine sıkı bir oyun ile galibiyet alırız.Şuanki alacağımız galibiyetler hayati önem taşıyor.
DoomsDay58 11.02.2013, 12:50 Navratil kart cezalısı ise,haftaya büyük ihtimal hoca Ümit ile Murat`a forma verir.
Çok zor bir maç,her maçın ayarı farklı oluyor.Ama inşALLAH gevşemeden,yine sıkı bir oyun ile galibiyet alırız.Şuanki alacağımız galibiyetler hayati önem taşıyor.
Ümit'in durumu belli mi? Ben hiçbir haber görmedim sakatlığıyla ilgili
cengizzzhan58 11.02.2013, 13:52 Ümit'in durumu belli değil şuan ama bence defans hattımız uğur-erhan-rayno-ziya şeklinde olur maçı 3-1 alırız Allah'ın İzniyle...
sinan-58 11.02.2013, 14:12 eğer uğur oynarsa maç çok zora girer inşallah rıza hoca böyle bir yanlışa düşmez
etlidöktürek 11.02.2013, 15:01 son kazandığımız iki maça bakarak bu maçıda alırız tahmini yapıyoruz,fakat kasımpaşa bu ligdeki en tehlikeli takım benim gözümde..istanbulda ki yiğodolara büyük iş düşüyor.
cemahmety 11.02.2013, 15:12 Kasımpaşanın 30 bizim 29 puanımız var bu maçı kazanırsak veya en azından kaybetmezsek ilk 6 ihtimalimiz kuvvetlenir çünkü Kasımpaşa Beşiktaş Bursa ve Antalya maçlarından sonra bütün zor maçlarımız bitmiş olacak o maçlar bittiğinde ilk 7 (veya puan farkı açılmamış bir şekilde 8.) sırada olabilirsek o haftalardan sonra yukarıya doğru tırmanışa geçebiliriz diye düşünüyorum
muratnedim 11.02.2013, 15:30 Kasımpaşa ve Bursa maçları zor böyle mücadele ederlerse puan getirebilirler ama her hafta aynı mücadeleyi sergileyemezler başarılar SİVAS SPOR um böyle devam ISPARTA MURAT
şimdi destek zamanı. umarım istanbuldaki yiğidolar staddaki yerlerini alırlar.
Ümit'in durumu belli mi? Ben hiçbir haber görmedim sakatlığıyla ilgili
Ümit'in durumu belli oldu gibi en az iki hafta yok diyebilirim.
eğer trabzon maçındaki gibi inanarak oynarsak yeneceğimizi düşünüyorum...feneri yeniyorsak trabzonu yeniyorsak kasımpaşayıda yeneriz
Ferhat06 11.02.2013, 15:52 Navratil kart cezalısı ise,haftaya büyük ihtimal hoca Ümit ile Murat`a forma verir.
Ümit'in partneri Rajnoch da olabilir.
Ferhat06 11.02.2013, 15:54 Ümit yoksa Rajnoch ve Hayrettin göbekte oynar,Erhan sağbekte yerini garantiye aldı.
58sinan58 11.02.2013, 16:24 önümüzdeki 4 hafta puan sıralamasında üstümüzde olan takımlarla oynuyoruz
neden olmasın !!!!
doğru söylüyon valla böyle devam edersek neden olmasın ;)
Poyrazcan 11.02.2013, 16:33 önümüzdeki 4 hafta puan sıralamasında üstümüzde olan takımlarla oynuyoruz
neden olmasın !!!!
BENCE DE... NEDEN OLMASIN?
Poyrazcan 11.02.2013, 16:35 İSTANBUL'DAKİ SİVASLILAR ŞİMDİ GÖSTERMELİ TARFTARLIĞINI!
STADI SİVAS HAVASINA BÜRÜMEMİZ LAZIM Kİ; OYUNCULARIMIZ DA MAÇA KONSANTRE OLSUNLAR.
psychology58 11.02.2013, 18:25 İki tane önemli stoperimizin bu maçta olmaması bizim için dezavantaj gibi görünebilir ama unutulmamalı ki biz trabzon maçına da Eneramo ve Adem gibi iki önemli oyuncudan eksik çıktık biz sadece inanalım inanın gerisi gelir İstanbul dan da iyi bir sonuçla döner yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum
58MySouL 11.02.2013, 18:33 2 haftadır oynadıgımız oyunu sahaya tekrar yansıtalım inaniyorum ki yenemeyeceğimiz takım yok.;)
trabzon falan hikayede kasımpaşa ne yapacağı belli olmayan takım dikkatli ve hırslı oynayarak kart yememek lazım İNŞALLAH kazanırız.
HababamHa 11.02.2013, 19:26 maşayı 2.0 la yendik sıra paşada
sivastatlıbelam 11.02.2013, 19:31 zor maç olacak,beraberlik iyi sonuç olur.kazanaırsak ballı lokma tatlısı olur.
En az 1 puan olsun. Hiç yoktan iyidir. 3 olursa süper olur.
dedebali58 11.02.2013, 20:30 taraftarımıza büyük görev düşüyor takımla birliktelik için tam zamanı işi olan olmayan sivassporu seven bütün istanbuldakiler lütfen maça bir galibiyet takımı ateşleyecektir
Her maçı almak istiyor gönül.ama yok bile bişey tabi ama bir puan bile çok iyi.
Orta sahada pas alışverişini yapan en önemli oyuncuları bu maçta olmayacak (Özer Hurmacı) Dikkat ederseniz tüm topları Uche Kalu ya atmaya çalışıyorlar. Bir nevi bizim sisteme yakın. Kasımpaşada bir canlı bomba var. Dua ettim sarı kart görmesin diye. Çünkü bizim maçta oynaması lazım. her an patlayabilir, lakin çok sağlam ve sert bir defans oyuncusu. Eneramo ile dişe diş oynayacak. Beni düşündüren tablo ise defans bölgesi. Navratil ve Ümit Kurtun oynamayacak olması bizim en büyük handikapımız olacak. İlk defa yanyana oynayacaklarını tahmin ettiğim Rajnoch Karaoğlanın performansları nasıl olacak merak konusu. Bakarsınız Rıza Hoca bu maçta Erhan Güveni stopere çekebilir. tabiki Uğur ise sağ tarafa... Pazartesi gününe umarım Ümitde bir düzelme görülür inşallah... Sol bekte tanıdık isim Apocum var. Antep maçında dan dun savruk oynadı. Kamil ve Atıfla (değişmeli) başedeceğini hiç zannetmiyorum. Kasımpaşanın Cevher dediğimiz bölgesi işte orası.
Bunlar bizim düşüncemiz, belkide sizlerinde vardır düşünceleri fakat dediğim gibi sadece bu bir düşünce. Maç sahada oynanıp bitecek. İki haftadır Anadolu teknik direktörlerinin tabiri ile ekstra puanlar aldık ve bu bizi hem alttan uzaklaştırdı hemde yukarılarda var olma ışığı verdi. Eğer bu Kasımpaşayı yenersek biz yukardayız diyeceğiz. Ayrıca Ligdeki rahat konumumuz ile Kupaya olanca gücümüzle konsantre olacağız. Trabzonun çok stresli maçları var, bu maçlardan da 0 (SIFIR) çekme ihtimalinide düşünürsek kupada konsantrasyon sorunları olacağını düşünüyorum. Şu haliyle Trabzon tam bir tırbışon takım. Yani bir başka deyişle TIRT...
Dualarımız seninle Yiğidolar...
A.Turan Korkmaz 11.02.2013, 23:01 eğer uğur oynarsa maç çok zora girer inşallah rıza hoca böyle bir yanlışa düşmez
Takımımız kadrosundaki her oyuncumuza şu zor haftalarda ihtiyacımız var. Böyle haftalarda özellikle tecrübeli oyuncuların takıma ağabeylik yapması çok önemlidir. Uğur,Hayrettin,Mehmet Nas gibi tecrübeli oyuncularımızın tamamını birbirinden ayırmadan takımımızın abileri olarak görelim.
Kişisel fikrim, Rıza hocamızın maça kalece Borjan,stoperde Erhan-Murat,sağbek Uğur,solbek Ziya,orta sahada Kadir,Hakan,Erman,Atıf,Kamil,e n ilerde de Eneramo şeklinde çıkacağıdır. Uğur hem tecrübesiyle hem tekmeye kafa sokmasıyla hırsıyla özverisiyle maçı kaldırabilir. Dezavantajı olan hücumdan çabuk geri dönememe,kolay çalım yeme ve arkasına adam kaçırmaya daha dikkat ederse bu maçtan alnının akıyla çıkar. Biz de onu BJK maçında tribüne çağırır onore ederiz.
59yigido58 11.02.2013, 23:10 bu hızla kasımpaşada duramaz önümüzde bastır yigidom
A.Turan Korkmaz 11.02.2013, 23:21 Rıza hocamız biraz evvel bir yerel kanalımızın canlı yayınına bağlanarak şöyle dedi:
'Kasımpaşa maçından çok bizim için BJK maçı daha önemli.'
Bu cümle anlayana çok şey anlatıyor. Şöyle ki;
1) Kasımpaşa maçından, Allah göstermesin, puansız dönsek bile ligdeki iddiamız sürer,o maçı BJK'yi yenerek telafi edebiliriz.
2) Bizim şampiyonlar ligine gitme iddiamız var. Aldığımız sonuçlar da bunu doğruluyor. Kasımpaşa'nın böyle bir niyeti varsa bu hafta bunu gösterir ve bizi yener. Berabere bile kalsak,fikstür gereği biz daha avantajlıyız,bizi elinden kaçırmış olur,daha da yakalayamaz.
Rıza hocamız,oyuncuları çok şımartmamak,havaya sokmamak,daha önemlisi Sivas kamuoyunu büyük beklentilere sokmamak için şimdilik kaydıyla iddialı sözler edemiyor,etmemesi de doğru taktik olarak. Çünkü,bazen siz ne kadar isteyip çalışsanız da işler kötü gidebilir. Cümle aralarından hocamızın mesajlarını süzmeliyiz.
Yukarda olumlu yorum yapmış bütün arkadaşlara teşekkür ettim. Herkesten,Kasımpaşa maçının sonucu ne olursa olsun haftaya desteğe devam etmelerini bekliyorum. Artık maratonda son 400'e giriyoruz. Rakiplerimizin arasından yavaş yavaş sıyrılacağız. Üç-dört maç sonra ilk beşe girersek Allah'ın izniyle son iki yüz metrede olacağız. Sonra son 100 metrede nasip kısmet neyse o olur. Müspet olalım. Hep destek tam destek.
izmirliyigido 12.02.2013, 09:25 Piech oynarsa maçı garanti alırız. Hocaaaaam, hazır et PİECH'i, hazır .. Onu hazırlayacak, oynatacak olan sensin, başkası değil !...
.
nefhret_58 12.02.2013, 13:09 ÇOK ZOR MAÇ AMA BU SİVASSPORDAN ÇOK UMUTLUYUM BEN.
Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.
A.Turan Korkmaz 12.02.2013, 23:12 Kasımpaşa sahaya kalede Isaksson, önünde stoperler Yalçın ve Elyasa,solda Sancak,sağda Abdurrahman Dereli,orta sahada Sarmov ve Ernst, önlerinde Vıudez (Djalma) , İbricic ,Halil (Adem Büyük) ve en uçta Kalu Uche olarak oynuyorlar. Küskünler kulübü gibi bir takım. Daha evvel,büyük takımlarda oynamış ama oralarda tutunamayıp takım değiştiren,eski performansını arayan futbolculardan oluşuyor. Bu tür takımların da bu tarz futbolcu grubundan kaynaklanan zaafları olur. Daha çok dört büyütülmüşlere karşı kendilerini göstermeye çalışırlar. Anadolu takımlarına ise özellikle deplasmanda çok hırslı çıkmazlar. Ama kendi saha ve seyircileri önünde üstelik de Gaziantepspor'a yenilmiş olarak karşımızda olacaklar. Bu kötü bizim için.
Bizim takımdaysa defansın göbeği değişecek bu maç. Borjan,Rajnoch,Murat,Ziya,Erha n,Kadir,Hakan,Erman,Atıf,Kamil ,Eneramo onbiriyle çıkmamız bekleniyor. Erhan'ı stopere çekip Uğur'u sağbek göredebiliriz.
A.Turan Korkmaz 12.02.2013, 23:21 İki Nijeryalı iki takımın da hücum yükünde başı çekecekler. Eneramo ve Uche. Güzel ve çekişmeli bir maç olacağı kesin ama bizimkiler bu haftaki azimlerini sürdürürlerse en azından yenilmeden Sivas'a dönebileceklerine inanıyorum. Tabii,tilki Şota'nın ayağa paslı oyun sistemi ve defans arkasına kaçıracağı oyunculara ve attıracağı toplara dikkat edelim. Bir de duran toplara,çünkü iyi frikik kullanabilen teknik oyuncuları var.
cılgınsivas58 12.02.2013, 23:29 okul zamanına denk geliyor
maalesef seyredemiyecem:(
maça gelirsekte yenemiyosak da yenilmeyelim 1 puanda iyi olur
zor deplasman...
DoomsDay58 13.02.2013, 14:36 Arkadaşlar Kasımpaşa maçına otobüs falan ayarlanacaksa ya da Habibler, Sultangazi, Esenler veya Bağcılardan gidenler varsa bana mesaj atabilirler mi?
MEVLUTHOCAOGLU 13.02.2013, 15:57 trabzon maçındaki gibi arzulu istekli ve inançla çıkarsak o maçı alır geliriz
Hocam sizden ricam macgünü takimin motivasyonunu yükseltmek icin övgü dolu bir konusma yaparsaniz zannediyorum cok yerinde olur zira morel herseye deger kimseyi elestirmeyin yeristirmeyin bu futbol denen oyunun icinde iyi ve kötü hersey var ama bunu disa vurmamak lazim taki sezon bitimine kadar.
poolat58 13.02.2013, 16:55 sivassporumuz genelde eline böyle fırsatlar geçtiğinde berabere kalarak geri tepiyor. umarım rehavete düşmeden galip geliriz.
psychology58 13.02.2013, 18:18 Maçı Tolga Özkalfa yönetecek.
58 SiVaSıM 58 13.02.2013, 18:37 geliyoruz istanbul 3. fetihe hazır ol bjk ve fbden sonra bu paragözlüleride ezip geçicez inşallah allahın yardımıyla kazanıcaz EFSANE GERİ DÖNDÜ
B.DUMANLI 13.02.2013, 19:05 Mademki iki galibiyeti arka arkaya aldik,bu galibiyetlerin tesadüf olmadigini inisli cikisli degil ,kalici basarilari takimin yakaladigini oyuncularimizin göstermesi lazim.
Yeterki oyuncularimiz futbolu oynarken zevk alarak oynasinlar,gerisi kendiliginden gelir....
burak58as553 13.02.2013, 20:37 Eğer Kasımpaşa maçını kazanırsak Beşiktaş maçına erkenden bilet alamazsanız 4 Eylül'de ki maçı izleyemezsiniz :)
İnşallah Paşa'yı yener kapalı gişe oynarız Beşiktaş maçına..
DOGU_BEY 13.02.2013, 20:47 ilk golü atarsak maçtan 3 puanla ayrılırız, ilk golü yersek maç berabere biter...
ROMANTİK KATİL 13.02.2013, 22:39 Kasımpasa baskılı futbolu seven bir kulup. İlk baslardaki baskıyı atlatıp rakibi uyutarak hedefe ulasabiliriz. Bizim takımın en iyi yaptıgı seylerden biriside bu. Rakip üstümüze geldigi anda ileride grosicki atıf eneramo kalıyor. Erman ortadan topu ayagına aldıgı zaman nokta paslar atıyor. Taktigi iyi uygularsak galibiyetle döneriz. Simdiden gönülden basarılar SİVASSPORUM.
Uğur kavuk oynamaz inşallah
Murad_Kelleci58 14.02.2013, 07:28 Seriy devam inşallah.. Hedef 3 puan.. Alacağız inşallah..
tykinik58 14.02.2013, 07:50 Uzun zamandan sonra tüm futbolcuların güveni geldi bence. Açılışı F.Bahçe ile 4 Eylül'de Ziraat Türkiye Kupası maçı ile yaptık ardından yine ligde F.Bahçe'yi ve laz uşağı hamsi beyinli Trabzon'u yenerek devam ettik. Bu şekilde güvenimizi tazeleyerek kaybetmeden puan ve puanlar almaya devam edeceğimize inanıyorum. İstanbul'dan 2-1'lik galibiyet ile döneceğiz.
FALÇATA 58 14.02.2013, 07:57 rehavete kapılmazsak bu maçı 2-0 alırız gibi geliyor
sebasteia 14.02.2013, 16:33 eğer kasımpaşa maçından da üç puan ile ayrılırsak bir sonraki hafta oynayacağımız beşiktaş maçının atmosferini düşünemiyorum!!!
ozledımeskıyı 14.02.2013, 17:11 eğer kasımpaşa maçından da üç puan ile ayrılırsak bir sonraki hafta oynayacağımız beşiktaş maçının atmosferini düşünemiyorum!!!
Aynen ben de K.paşa maçını kazandığımız takdirde Bjk maçının atmosferi beşiktaşlılar için dehşet verici olabilir.
58sinan58 14.02.2013, 17:28 eğer kasımpaşa maçından da üç puan ile ayrılırsak bir sonraki hafta oynayacağımız beşiktaş maçının atmosferini düşünemiyorum!!!
doğru söylüyon gardaşım yendiğimiz taktirde karakargalar psikolojik olarak bir hafta öncesinden bunalıma girerler
58sinan58 14.02.2013, 17:32 önümüzdeki 4 hafta puan sıralamasında üstümüzde olan takımlarla oynuyoruz
neden olmasın !!!!
biz istikrarı bozmaz böyle oynamaya devam edersek bunları altımıza alır depelerine bineriz evelallah:D
Kasımpaşa çok kaliteli oyuncuları olan ama prese karşı hemen çözülen bir takım.Ne kadar az gol yersek o kadar farklı alırız maçı
Evet borjani uyarmaklazim her topun pesinden kosuyor ve kaleyi gereginden fazla terk ediyor birde oyalama taktigi pek hos karsilanmiyor bunlara dikkat ederse iyi olur borjan bu sene bayagi basarili oldu insallah devam eder.
A.Turan Korkmaz 14.02.2013, 20:24 Oyun anlayışı hızlı ve az pasla hücum üzerine kurulu bir takım. Bizimse defans oyuncularımız ilk kez beraber oynayacaklar. Savunmamızın arkasına atılan toplar en büyük zaafımız, Kasımpaşaspor'un ve Şota'nınsa en sevdiği şey. Kasımpaşa-Elazığspor maçı 5-0 bitecek maçken Kasımpaşa forvetlerinin kaçırdığı gollerle beraberlikle yetindiler. Yani bize ters gelebilecek tehlikeli bir takım.
Maçta bizim avantajımız,FB ve TS maçlarındaki takım oyunu,yardımlaşma ve pres anlayışımızın devam edeceği umudumuz. 11 futbolcumuzdan biri bile görevini aksatsa mağlup olur döneriz. Bireysel değil,takım olarak iyi olduğumuz bir maç olsun. Önümüzdeki dört maçta 8+ puan hedefi için en az 1 puanla dönmemiz gerek.
kamışlı58 14.02.2013, 21:56 maça mutlaka gidecegiz oyuna gelmezsek kazanırız
Zor maç, gaza gelmemek lazım !
Dün saat 12:00 itibariyle tüm Biletix gişelerinden, www.biletix.com'dan satışa sunulan biletler,maç günüde stat gişelerinden satılacak.
İşte bilet fiyatları:
Kale Arkası Kapalı Tribün: 5 TL
Misafir Tribün: 5 TL (Sivasspor tribünü)
Maraton Açık Tribün: 5 TL
Maraton Kapalı Tribün: 20 TL
lanbilal 15.02.2013, 10:34 İki büyük takımı yendik diye rehavete kapılma olursas fark yemeye hazırlansın bu taraftar. Eğer ipi gevşek bırakmayıp Trabzon gibi oynarsa bu sefer zafere hazırlansın bu taraftar. Önümüzde ki 4 maç çok zorlu maçlar olacak. Hepsini kazanmak düşük ihtimal çünkü Sivasspor istikrarsız bir takım. Olur da kazanırsak eski günlere dönmeye başlarız işte o zaman
lanbilal 15.02.2013, 10:35 He bu arada yedirirsen bizimkilere çökeliği, beksimeti, kömüş yoğurdunu sen gör o zaman zaferi...:)
tekdoktirin 15.02.2013, 12:17 ZOR MAÇ SAKIN HA GAFİLLİK YAPMAYIN DİSİPLİN HOCAM ZOR ZOR ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,
Abdullah DuMaN 16.02.2013, 07:59 Bu maçı alırsak Beşiktaş maçına daha inanmış çıkarız evimizde daha rahat oynarız
bigacti0n58 16.02.2013, 08:21 Şimdi arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım.Kaşımpasa ligin ilk yarısında yendiğimiz takım değil bunu bi bilmek lazım amabizde eski biz deiliz :) Allahın izniyle bu maçıda kazanırsak kimse tutamaz avrupaya gideriz ama biz bu güzel hava ile kasımpaşa,bjk,antalyayı yensek hepsini diyorum bakın Şampiyoluğa oynarız....
Mustafa58Ağa 16.02.2013, 17:41 http://d1302.hizliresim.com/16/j/k5pkn.jpg
Allah'ım pazartesi tekrarını nasip eyle
sebasteia 16.02.2013, 21:15 “Sivasspor'u yenmek için sahaya çıkacağız”
Ligin 22. haftasında 18 Şubat Pazartesi günü kendi sahalarında karşılaşacakları Sivasspor maçını da değerlendiren Gürcü çalıştırıcı, zor bir maç olacağını fakat kazanmak için sahaya çıkacaklarını dile getirdi. Sivasspor'un son iki haftada Fenerbahçe ve Trabzonspor'u mağlup ettiğini hatırlatan Şota Arveladze, “Sivasspor iyi organize olan kaliteli bir ekip. Topa fazla baskı yapan çok iyi bir orta sahası var. Çok iyi hazırlanıyoruz. İyi bir lig maçı olacak. İki takımında puanları birbirine çok yakın ve Sivasspor bizim rakibimiz. Kazanmak için sahada olacağız” ifadelerini kullandı.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22611598.asp
cemahmety 16.02.2013, 21:53 Yiğidolar o değilde eğer bu maçı kazanırsak adeta uçuşa geçeriz 3 maçtan 9 puan almamız ve bunların tamamının üst sıralardaki takımlardan olması çok anlamlı olur hem kupa maçlarımızın olacağı dönemde sıkıntımız olmazsa kendimizi o maçlara daha rahat verebiliriz
Özellikle Eskişehir ve Beşiktaşın puan kaybettiği bu haftada alacağımız Pazartesi galibiyeti ile (Süprizler günü) üst sıralara tırmanacağız. Daha sonra Beşiktaş ile oynayacağız ki son haftaların en kötü Beşiktaşı... Sakatları ve içinde bulunduğu bu dönemde mutlak galip gelmemiz gereken bir maç... Hadi Yiğidom yırt gel şu İstanbulu...
Bu maç bizim için üsttekilerin puan kaybettiği haftada ya zirveye yürüyüşümüzün ya da yerimizde saymamızın maçı olacak
Hadi yiğidolar 2009a geri dönelim bu imkan şu an varken
sivaslıadem 16.02.2013, 23:31 alacağımız 3 puan zirve yarışını çok karıştıracak bu bir gerçek
Kazanırsak eskişehiri yakalıyoruz 2. Beşiktaş ile farkı 4e indiriyoruz antalya 2 puan bıraktı fb trabzon ile oynayacak bir tek bursanın kazanma ihtimalini yüksek görüyorum diğer maçlar her türlü sonuca açık
Bir anda kendimizi zirve yarışının içinde bulabiliriz
Yeter ki disiplinden taviz vermeyelim
Bu arada beşiktaştan cezalı duruma düşen oyuncu var mı
Bugün baya bir kart gören olmuş
bilen birisi paylaşırsa memnun oluruz
Casanova Rasit 17.02.2013, 01:11 Kasimpasa 0-4 Sivasspor
Lütfen Tesekkür edin dostlar ;)
şamatacılar 17.02.2013, 08:58 Sivasspor zirveye yürüyecek
ozledımeskıyı 17.02.2013, 11:07 Biletler ne durumda bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Anadoluvoyages 17.02.2013, 11:08 Kasimpasa 0-4 Sivasspor
Lütfen Tesekkür edin dostlar ;)
Tarih tekerrürden ibarettir :)....
biletler tükenmiş......umarım sivasporumuz kasımpaşayı yener ve üst sıralara doğru ilerleriz yenemeyeceğimiz bir takım değil..bireysel saçma sapan bir hata yapmazsa en az 1 puan diye düşünüyorum
58megayigido 17.02.2013, 17:54 Biletler tam bir rezillik bir kackisi kasimpasa cogunu satin almis diyorlar egwr ogleyse yonetim taraftara 2 golu atti fener macu 1 kasimpasa 2 tukenmis bugun oglen 1d tum biletler tukenmisti
lanbilal 17.02.2013, 18:05 Zannetmiyorum oyle birsey oldugunu talep fazla ve.bitti. kasimpasa bizim biletleri niye alsin. Hem aldi diyelim yonetimin simdilik yapabilecegi birsey yok. Biletixe gittiginiz zaman sivas taraftari misiniz diye sormuyor. Satiyor herkese. Yonetim yarin birsey yapabilir duruma
EsEnTePeLi 17.02.2013, 19:22 Taraftarımıza bu maçta büyük iş düşüyor eğer yine 800 kişi olupta 50 kişilik bağırırsak olmaz lütfen hiç susmadan 90 dakika takımı ateşleyin arkadaşlar.Biz gelemedik Sivastan ama yüreğimiz sizinle. Skora gelince 2-0 alırız diye düşünüyorum gol ziya erdal ya da erhan güvenden bekliyorum bu hafta beklerden biri atacak gibi geliyor :D
58megayigido 17.02.2013, 19:24 Taraftar sivasa destegini gosteriyor yonetimde su f blugu actirsin artik
58MUAMMER58 17.02.2013, 20:58 kazanırsak 20 puan değerinde 3 puan olacaktır futbolcular tüm hünerini hırsını becerisini bu maçta göstermeli
Anadoluvoyages 17.02.2013, 23:05 Yarin cok rahat 3 puan alacagimizi dusunuyorum, icim cok rahat...
Metal Gear 17.02.2013, 23:09 Skorunu kestiremediğim bir maç..
Sivas da Kasımpaşa da istikrarsız..
Averaj takımı Mersin'den 3 yersin,o averajı Trabzon ve Fenerle düzeltirsin..Böylesi istikrarsız bir takım Sivas...Her sonuca açık bence..
En az 1 puan almalıyız deplasmandan.
stutgart58 17.02.2013, 23:22 zor bir maç..en başta yapılan ankette kasımpaşaya oy verenlerden birisiyim ama sivassporun 2 haftadır devam eden balığıı yanında olursa yine bir SİVASSPOR galibiyeti gelir inşşşallah..haydi yiğidolarımmm
lanbilal 17.02.2013, 23:39 Arkadaslar yonetimin f bloku actirmasini nasil saglayabiliriz acaba
|