Orijinalini görmek için tıklayınız : Store de stres..!
Rallim58 11.02.2013, 13:24 http://resimzade.com/Show.html?i=39278&token=52979 (http://resimzade.com/Show.html?i=39278&token=52979)
Ankara'dan gelen misafirimizi (Hemşehrimizi) hem Sivasspor-Trabzonspor karşılaşmasına götürmek hem de isteği olan "Sivasspor ürünlerinden" hediye almak istedik.
Storenin hali içler acısı... Görevli bayana sordum;
--Burası bir ticarethane, raflar boş gibi... Neden? ilgililere eksik olan malzemelerin tamamlanmasını, iletmiyorsunuz... çıkışıma aldığım cevap herşeyi izah ediyordu...
--Beyefendi bizim üstümüzde sorumlu mağaza müdürü, onun üstünde yetkili vs. vs... Söylediğimiz halde tamamlanmıyorsa benim yapacak birşeyim yok...
Evet yapılacak birşey yok gibi görünse de yapılacak çok şeyin olacağı aşikar. Tıpkı beyaz forma üzerine beyaz baskı ile reklam yapılması gibi...
Profesyonel ligde mücadele veriyoruz ama bazı noktalarda idari tutumumuzun amatör olması taraftar olarak bizleri üzdüğünü paylaşmak isterim...
Tıpkı, Sivasspor taraftarlarının yaşadıkları sıkıntıları, uygulamaları bizatihi görerek müdahale edecek, WC'lerin insanlık dışı fiziki ortamını medeni şekile getirtebilecek bir yöneticinin olmadığı gibi Storede öksüz kalmış.
Storede resmen stresi yaşadık...
by_romantic 11.02.2013, 13:25 kapatsınlar bari
SenSetik 11.02.2013, 13:29 8000 kişilik maratona 20 kişilik derme çatma bir mescid yapan adamlardan ne bekliyordun ki abi ???
58sinan58 11.02.2013, 13:40 abi tam da konuya değinmişsin dün stattan çıktıktan sonra storeye girdim memlekete sene de bir geliyoruz bişeyler alayım dedim neye elimi attıysam hepsi aynı beden s bayana sordum başka bedenleri yokmu diye ne varsa hepsi bu dedi zaten hepsi bu dediğinde de hiç bir şey yoktu birkaç değişik forma ve birkaç tane eşofman polar vs store boş gibi bir şey
cengizzzhan58 11.02.2013, 13:46 yönetimimizin bu konularla ilgilenmesi lazım ama tık yok biletlerden sonra gelir kaynağı store var ondada ürün yok
KIZILCAN 11.02.2013, 13:50 iki sene önce arabanın arka camına yapıştırmak için bezden yapılma küçük Sivasspor t-shirt'i almıştım.arkadaşa hediye ettim.bu sene Sivas'a gittiğimde bahsettiğiniz bayan ellerinde olmadığını ve müzenin oraya bakmamı söyledi.müzenin ordaki bilet gişecisi bayan daha önce hiç böyle birşey satmadıklarını söyledi.birbirlerinden haberi yok ve koca Sivas'ta bulamadım. ayrıca ürünlerde çeşitlilik ve kalite yok.istanbul takımlarına imreniyoruz doğrusu.
sinan-58 11.02.2013, 13:51 koskaca sivasspor kulubü uzun kollu forma bastırmıyor nedeni pahalıya gelmeseiymiş
http://resimzade.com/Show.html?i=39278&token=52979 (http://resimzade.com/Show.html?i=39278&token=52979)
Beyaz formaya beyaz yazı ile bu reklamı koyanları ayakta alkışlamak istiyorum.
Bu formayı almadığıma hala pişmanım.:)
58sinan58 11.02.2013, 13:57 burada kimseyi kötülemek gibi bir amacım yok ama bir de ordaki çalışan personelin tavırları hiç hoşuma gitmedi bişey soruyorum aha hepsi orda işte bak beğen birini alıyorsan al almıyorsan kaybol der gibi bir hali vardı bilmiyorum belki o an bana denk geldi
Rallim58 11.02.2013, 14:02 Üzerinde XL yazan forma, normalde Smole giyene zor oluyor. Malzemeden mi çalıntı, kalıp darlığı mı? Doğrusu çözemedik gitti. Girenlerin tamamına yakını ya istediği model formadan kalamamış ya da var olanların tamamı çocuk forması büyüklüğünde...
Yazık...! burası böyle orası öyle derken, birde bakarız hepside yok olmuş.. Neticede olan da bizlere oluyor, kimse de farkında olmuyor...
58sinan58 11.02.2013, 14:04 Beyaz formaya beyaz yazı ile bu reklamı koyanları ayakta alkışlamak istiyorum.
he abi doğru söylüyon ben o formayı az kalsın alıyordum dün, sırf elim boş çıkmayım diye.
son anda yazıyı farkedince geri bıraktım beyaz üzerine beyaz yazı ilginç bir tasarım:rolleyes::rolleyes:
Ben bu stresi sene başında yaşamıştım, hala da aklıma geldikçe sinirleniyorum... Formalar çıksın diye o kadar bekledik, herkesin forması çıktı, tanıtımı yapıldı, satışa sürüldü. Bizim ki ta ne kadar sonra çıktı o da bu garip bedenlerde. Üstelik sanki Adidas üretmemiş gibi hiçbir Adidas bayisinden getirtmek mümkün değil. Oysa ki Kayserispor'un falan formasını istek üzerine getirtebiliyorlar.
Şu takımının lisanslı ürünlerini alıp giyebilen insanlara çok imreniyorum. Seneler önce bir girişim vardı "Stadyum" diye, Anadolu kulüplerinin lisanslı ürünlerini satıyorlardı. Geçen gittiğimde ta o zamandan kalma bi üst buldum, hem logosu kaliteli hem de yanında lisanslı ürün etiketi hologramı falan var. Normalde L ya da XL giyen bana onun da M'si oldu nasıl olduysa. Neyse aldım çıktım, tek ürün o var elimde. Bir de kupa bardak aldım. Kravat düzgün görünüyordu onu aldım. Ne forma alabildim ne de bir t-shirt. Pazar malı gibi, Sivasspor'un lisanslı ürünü desem burada başka takımları tutan arkadaşlarım altı ay dalga geçer.
Bu sıkıntıyı kim çözebilirse gidip görüşsek konuşsak keşke...
Mustafa58Ağa 11.02.2013, 15:46 dünyanın en iyi 15.liginde oynayan takıma yakışmıyor
GurbetciYigidom 11.02.2013, 15:50 Ben Gecen sezonda oradaydim malum gurbette yasadigim icin akrabalara ve kendine birkac forma alayim dedim. Ama hayal kirikligina ugradim.store de formayi birak hicbir ürün kalmamisti.hicbir hediyelik esya bile bulamadim.halbuki storeyi biraz elden gecirip iyi mallar getirseler,bizim gurbette yasayan hemserilerimiz ,kücümsenmeyecek sekilde maliyet sivassporumuza
tykinik58 11.02.2013, 15:55 http://resimzade.com/Show.html?i=39278&token=52979 (http://resimzade.com/Show.html?i=39278&token=52979)
Ankara'dan gelen misafirimizi (Hemşehrimizi) hem Sivasspor-Trabzonspor karşılaşmasına götürmek hem de isteği olan "Sivasspor ürünlerinden" hediye almak istedik.
--Burası bir ticarethane, raflar boş gibi... Neden? ilgililere eksik olan malzemelerin tamamlanmasını, iletmiyorsunuz... çıkışıma aldığım cevap herşeyi izah ediyordu...
--Beyefendi bizim üstümüzde sorumlu mağaza müdürü, onun üstünde yetkili vs. vs... Söylediğimiz halde tamamlanmıyorsa benim yapacak birşeyim yok...
Evet yapılacak birşey yok gibi görünse de yapılacak çok şeyin olacağı aşikar. Tıpkı beyaz forma üzerine beyaz baskı ile reklam yapılması gibi...
Profesyonel ligde mücadele veriyoruz ama bazı noktalarda idari tutumumuzun amatör olması taraftar olarak bizleri üzdüğünü paylaşmak isterim...
Tıpkı, Sivasspor taraftarlarının yaşadıkları sıkıntıları, uygulamaları bizatihi görerek müdahale edecek, WC'lerin insanlık dışı fiziki ortamını medeni şekile getirtebilecek bir yöneticinin olmadığı gibi Storede öksüz kalmış.
Deve misali "boynun niye eğri? Nerem doğru ki boynum doğru olsun"
8 sezondur çektiğimiz aynı sıkıntılar halen devam etmekte halen devaamm etmekteee. Yazık ya yazık vallahi yazık her alanda sahipsiz olmak ne kötü neden elimizden tutan olmaz, neden isteklerimize kulak asmazlar neden ters giden işlere el atmazlar anlamak mümkün değil.
Store'ların Markalaşma ve nakit akışında ki yeri çok önemli kulüp yetkilileri biraz daha önem vermeli
ankastre 11.02.2013, 16:39 yazın izindeyken çocuklarınan gezip hemde forma alak dedik, başımdan girmiyor forma resmen çocuk formaları yapmışlar.yönetimn haberimi yok ilgilenenmi yok vurdumduymazlıkmı çok yazık biri ilgilensede düzelse bari.sonra millet alışverişe yabancı tırlara gidiyor diye okuyoz bizde burda tırlatıyoz:mad:
Sivassporumuz koskoca ama yöneticilerimiz bu kocalığın farkında değiller. Daha tesis girişimizde amblemleri düzgün yapmamışlar ki ha kalmış formadaki sponsorun logosunu düzgün basacaklar.
Daha önce gökhan turna diye bi arkadaş güzel başlık açmıştı. sivassporun otobüsünde, tesisinde stadında, biletinde ve birçok yerinde logosu yanlış kullanılıyor.
Takımının hocası devamlı siyah beyaz eşofmanla dolaşıyor.
Yani diyeceğim odur ki işten anlayan öneticiniz bir ya da iki kişi.
Ama olsun ya borcumuz yokkkk :confused:
bassguitar 11.02.2013, 17:01 sivasspora sahip cıksın sivaslı maclara gelsin diyenler asıl sivasspora sahip cıkmayanlar kendileridir
yener_sahin 11.02.2013, 17:17 özel bir siteden alıyorum herşeyi..Sağolsun yöneticileri çok ilgili , her türlü kolaylığı sağlıyorlar.Gerek yok store zulmunü yaşamaya yıllarca perişan ettirdiler beni de.
Bende bir forma alıyım dedim maalesef çocuk boyunda yapmışlar üzerinde de XL yazıyor tamamen kumaştan çalmışlar.
bende lisanslı ürünleri satan bir sanal mağazadan alayım dedim sitedeki arkadaşlar neyse ki uyardı sağolsunlar. bedenler farklı dediler. kilo boy falan söyledim baktık olmayacak. rejim mi yapmak lazım yoksa :) ama çizgili formalar gelmiş. bedenler uygun diye mesaj geldi kırmızı istiyordum ama çizgili klasik forma alacaz artık.
58MySouL 11.02.2013, 18:15 Ürün almak için girdik store bomboş birşey soruldugunda da bir sövmedikleri birde kovmadıkları kalıyor.Normal değilmi sizcede.:D:D
deprivet 11.02.2013, 18:38 aynen bende katılıyorum yazın bende sivasa ziyaret için gelmiştim akhisar macından önce sözde SİVASSPOR STORE !!! ugradım ama vahh vahh !!! O zamanda olyle idi bende kulubumuzun lisanslı ürünlerinden almak istedım ama ne buyuk bendenınden vardı (xxl ) nede forma çeşitlerinden vardı acaba bu formlara arada sırada yonetici !!! girip okumazmı bu nasıl yoneticilik anlayışı anlamış değilim tam bir rezalet....
İlgililerin çapı bu kadar arkadaşlar. Yıllardır söylüyoruz değişen hiçbirşey yok. Ama başta başkanımız dahil kimseye kızamıyorum çünkü çok zor ayda 1000-1500 lira vererek bu işlere tüm emek ve mesaisini harcayacak genç ve dinamik bir pazarlama sorumlusu görevlendirmek!!!
HababamHa 11.02.2013, 19:29 desenize storede yok yok var olanda bişeye yaramıyor
bu işlerle uğraşanlar ne yapıyorlar acaba çok merak ediyorum sayın oflaz bi programda bu konuyla ilgileneceğim demişti maşallah güzel ilgileniyor
Takım profesyonel ligde ama yönetim süper amatörde yapacak bişey yok ..
8000 kişilik maratona 20 kişilik derme çatma bir mescid yapan adamlardan ne bekliyordun ki abi ???
mescit varmıymış ya ben kazaya bırakıyodum haberim oldu yeni :)
store kapansın arkadaslar öyle boş durcana insanın içi acıyor
yener_sahin 11.02.2013, 19:53 Beşiktaşın stadı bizimki kadar siyah değil...
Protokolden izleyenler gurur duyuyordur bu tablo karşısında...
Beyaz formaya beyaz yazı ile bu reklamı koyanları ayakta alkışlamak istiyorum.
Gönderiyim dayıcım ayıp ediyon, sivasta kaç tane yeğenin var :D:D:D
Rallim58 11.02.2013, 20:01 Gönderiyim dayıcım ayıp ediyon, sivasta kaç tane yeğenin var :D:D:D
Dayımın yerinde olayım..
He derdim.. :D:D:D
Koskoca Sivasspor ,sadece Mecnun Başkanın gayretlerine kaldıysa ve diğer geri kalan zat-ı muhteremler "konu mankeni" görevlerini yürütüyorlarsa, bu durumlara şaşırmamak gerek.
Gönderiyim dayıcım ayıp ediyon, sivasta kaç tane yeğenin var :D:D:D
Vay sağol dayı sen simdi takas edelim dersin elimizdeki güzel formadanda oluruz.:D
Dayımın yerinde olayım..
He derdim.. :D:D:D
Siyah forma göndereyim dese he derdim ama konu beyaz forma olduğuna göre kalsın dayı istersen alıp sana verebilirim.:)
Vay sağol dayı sen simdi takas edelim dersin elimizdeki güzel formadanda oluruz.:D
Aman ona iyi bak dayı, şu anda en güzel formamız o :D
sebasteia 11.02.2013, 21:34 sivasspor yönetimi bu işi yapamayacaksa, beceremeyecekse veya uğraşmak istemiyorsa bu işi outsource etsin. yani özelleştirsin diyebiliriz.
versin esnaftan veya tüccar kesiminden bir profesyonele, adam kazancının belli bir bölümünü veya aylık/yıllık sabit tutarda bir miktarı sivasspor'a versin, bunun karşılığında sivasspor taraftarına yapılacak olan her türlü ürün satışının hakkı kendisinde olsun.
bu konu artık iyice kabak tadı verdi. ne adam gibi bir formamız var, ne doğru düzgün bir mağazamız var, ne iyi çalışan bir internet satış sitesi var, ne bu işle ilgilenen bir yönetici var... yeter be yeter!!!
serkan_ozcan58 11.02.2013, 21:42 yönetim takımı yönetiyor taraftarın derdi ne stadda yaşanan problem ne lisasanslı ürünlerdeki durum ne deplasma otobüs kalkıyor mu okullar gidip sivasspor sevgisi kazandıralım mı malesef yok bir mecnun başkanla olmuyor kim el atacak buna ya artık yeter senelerdir bunları konusuyoruz biz bıktık yönetim görmüyor mu okumuyor mu su sıteyı...
izmirliyigido 12.02.2013, 07:39 he abi doğru söylüyon ben o formayı az kalsın alıyordum dün, sırf elim boş çıkmayım diye.
son anda yazıyı farkedince geri bıraktım beyaz üzerine beyaz yazı ilginç bir tasarım:rolleyes::rolleyes:
Delikanlı adam reklam yapmayı sevmez diye düşünmüşler sanırım. Gizli reklam yapmışlar, farkeden görür, farketmeyen görmez. Reklam delikanlı adamı bozar, racona ters.. :D :D :D :D
.
OzkanBaskan 12.02.2013, 07:50 Yazık bu durumu konuşmak bile gerçekten içler acısı.. Doğru düzgün Store yok ürün yok ilgi yok alaka yok hatta koskoca süper liğ takımının doğru düzgün sitesi dahi yok kulüple ilgili birşey öğrenmeye kalksan en son bakacağın yer sivasspor resmi sitesi.. Bu konularda yönetim sınıfta kalıyor her sene de aynı değişen bir şey yok. Allah'tan burası varda insanlar fikirlerini özgürce aktarabiliyor ya da kulüp futbolcu transfer konularında güncel bilgiye sahip oluyor.. Bir kez daha site yönetimini tebrik ediyorum hakkını veriyorsunuz!!!
alaattin 5858 12.02.2013, 09:23 arkadaşlar demekki rıza hoca storede kendine uygun kırmızı beyaz eşofman bulamamış siyah beyaz eşofmanı oyüzden giyiyormuş
mdogan58 12.02.2013, 11:10 Valla bu kacinci konu bilmiyorum ama..bence artik biraksinlar bu isi.. bizide enazindan umutlandirmasinlar..biz gider carsidan pazardan formaya benzeyen bisey aliriz artik.. Aklima geldikce sinirleniyorum zaten..
nefhret_58 12.02.2013, 13:07 HALA SİVASIMIZ MURAT SPOR GİBİ KAZIK BİR MAĞAZAYA YATIRIM YAPIP STORE YERİNE MURAT SPORDAN GİYİNİYOR OLMASINDAN DOLAYI STORE A FAZLA MAL GELMİYOR OLABİLİR Mİ ARKADAŞLAR. MURAT SPOR PEYNİR EKMEK GİBİ FORMA SATIYOR ABİ.
Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.
poolat58 13.02.2013, 17:24 http://resimzade.com/Show.html?i=39278&token=52979 (http://resimzade.com/Show.html?i=39278&token=52979)
birkaç maçtada eneramonun grosickinin formalarındaki marka ve riga baskılarının kavladığını gördüm. baskı nasıl bir kalitedeyse artık. sivassporumuza bu amatörlikler yakışmıyor.
Harput0658 13.02.2013, 19:26 Aslında son yonetim açıklandığında lisanslı ürünlerden sorumlu bir yöneticimiz vardı. Genç biriydi adı Erdal miydi neydi. Ilk başlarda heyecanlandik tişörtler kazaklar felan yapıldı. Ama gerisi gelmedi.
Aslında DEFACTO nun sivas ta çok büyük fabrikası var. Onlarla görüşüp doğru düzgün kazak tişört gömlek ... Her çeşit ürün yaptırılabilir. Kar etsin etmesin bu iş prestij isidir. Mağazayı doldurmak gerekir.
holiganlady 13.02.2013, 20:48 ooo bu duruma bi el atmak şart oldu ya yönetim falan görsün bunları..
bigacti0n58 14.02.2013, 16:26 Sivasspor okula gidiyor konusu açılmasını istiyoruz sayın site yöneticilerimizden...
Bu yaz ben izindeiken cocuklarima cakma Sivasspor formasi almak zorunda kaldim hic bir yerde yok kücük boy.
FB,GS.BJK.Bunlarin var hatta Trabzon sporun bile vardi inanin sasirdim.
Elimizdekilerin kiymetini inanin bilmiyoruz ancak eldekiler kayipolmasimi gerek degerini anlamak icin.
Sivassporun kiymetini bilelim sevgili hemserilerim.
|