Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyüklük Sivasspor'dan geldi!

Salim58
12.02.2013, 10:06
http://resimzade.com/Show.html?i=39305&token=5559 (http://resimzade.com/Show.html?i=39305&token=5559)

Sivasspor-Trabzonspor maçından bir gün önce Sivas’a gelen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’e yönetim kurulu üyelerine,Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz tarafından yemek verildi,hemde sazlı sözlü bir yemekti bu! 1461 Trabzon maçında ,Trabzon taraftarının Başkan Mecnun Otyakmaz’a hiç hak etmediği hakaretler yapılmasına rağmen,böyle bir misafirperverlik yapılması hakikaten her türlü takdire şayan bir olaydır.Böylede olması lazımdı.Özellikle yönetici kimliğinde bulunanların ortamı gerecek şekilde değil,tam tersi davranışlar içerisinde olması gerekirdi.Sivasspor Başkanı sayın Mecnun Otyakmaz çok önemli bir adım atarak,Trabzonspor yönetimi onuruna yemek verdi. Şimdi sıra Trabzon yönetiminde. Trabzon’nun bu misafirperverliğe nasıl bir cevap vereceğini bundan sonra Trabzon’da oynanacak ilk maçta hep birlikte göreceğiz.

OLMADI TOLUNAY KAFKAS!

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın maç sonrasında yaptığı açıklamalar inanılır gibi değildi. Trabzon’a geldiği hafta ilk maçında Gaziantep’i 4-1 yenerek,taraftarlarına yönelik iddialı açıklamalar yapan Tolunay Kafkas’a göre,maçta Trabzon oynamak isteyen,Sivasspor ise oynatmak istemeyen takımmış,hakemde buna seyirci kalmış! Ey Tolunay Kafkas,iki golü baban mı attı? İlk 45 dakikada bir tek pozisyona giremeyen senin takımın değilmiydi? İkinci yarıda Sivasspor 1-0 öndeyken,Navratil’in yaptığı bireysel hatadan Halil pozisyona girdi. Sonra skor 2-0 olunca Sivasspor rölantaya aldı.Doğal olarakta Trabzon bir-iki pozisyona daha girdi. Üstelik bu arada Sivasspor bir çokta pozisyon buldu.Eğer maç 2-0 olmasaydı uzatmalarda Yasin’in yakaladığı pozisyonda olmazdı. Sen yıllarca futbol oynadın bunu bilmen lazım. Sanki biz başka maç mı izledik? Aldığın bu yenilgide hakem en son konuşulacak konu. Hakemin iki önemli hatası oldu. Birincisi,Erman’a kasti tekme atan Zokora’ya direkt kırmızı göstermeliydi. Eski hakem Markus Merk,hakemin sarı kartına Zokora’nın teşekkür etmesi gerektiğini söyledi.İkinci hatası ise,ilk yarıda yan topta kendini yere bırakıp penaltı arayan Halil’e hakemi aldatmadan sarı kart göstermeliydi. Trabzon halkı az çok futbolu bilir,eminim senin bu söylediklerine en iyi cevabı eğer bu hafta kaybedersen o zaman vereceklerdir. Sana düşen, takımının ve kendi yaptığın hataları görüp,rakibide aldığı galibiyetten dolayı tebrik etmek. Bu kafayla bir yere gidemezsin!..

Sivasspor anasının ak sütü gibi helal bir galibiyet aldı. Buna kimsenin gölge düşürmeye hakkı yok. Ancak şunuda görmekte fayda var. Trabzon’un bulduğu bir kaç pozisyonda,rakip takımın yaptıklarında ziyade,Sivasspor defansının hataları daha çok dikkat çekti. Çoğu maçtaki hastalığı bu maçtada gördük. Defansın arkasına atılan toplar Sivas kalesinde tehlikeli olmaya devam ediyor.Sivasspor kazanırken bu hatalarını görürse,bundan sonraki maçlarda daha rahat olur.

Abdullah YİĞİT

izmirliyigido
12.02.2013, 10:22
Teşekkürler Abdullah Yiğit bey !.. Pekçok kimsenin görmediği, göremediği eksiklerimizi ve hataları da dile getirdiğin için. Tamam galibiyet çok güzel de, halen hatalarımız var başımızı ağrıtacak cinsten.

.

münihli_58
12.02.2013, 10:45
O bu degilde, Erman ve Kadir'in gittikce gecen seneki formuna kavusmasi bizim son iki galibiyetimizde önemli rol oynadi, insallah istekli bir Grosicki, yeni 'yildizimiz' Aatif ve Fb macinda 2 gol birden atan havaya girmis Eneramo ile ileriki haftalar bu form grafigini yukarida tutariz :)

Kokomo
12.02.2013, 11:10
Anadolu insanına yakışanı yapan BÜYÜK BAŞKAN MECNUN ODYAKMAZ'I tebrik ediyoruz, helal olsun ...

Karadeniz insanına yakışanı Trabzon'da yapanlar da sanırım biraz olsun mahçup olmuştur !

58SARKISLALI58
12.02.2013, 11:10
Abdullah yıgıt abımız kıtabın ortasından konuşmuş tolunayda kendı kıçını kurtarmaya çalışmış gelde sövme

favori58
12.02.2013, 11:47
Tolunay kafkası günü kurtarmakiçin çamur atmaya erken başladı, maçı nerenle seyrettin Tolunay kafkas?

58sinan58
12.02.2013, 11:56
Tolunay kafkası günü kurtarmakiçin çamur atmaya erken başladı, maçı nerenle seyrettin Tolunay kafkas?

demekki tolunay kafkas kargasının kafası başka yerlerdeydi sen oynadın da elinden mi aldılar la tolunay taraftarınızla camianızla hepiniz çamursunuz

Ferhat06
12.02.2013, 11:59
ben kötülere iyilik saçarım bu ceza olur
iyilere iyilik kötülere kötülük yapacak kadar güçlü ve seraplı olamam

HIZIRLA KIRK SAAT SEZAİ KARAKOÇ

Külhan
12.02.2013, 12:16
Sayin tolunay sende ne kafkaslik var nede kara denizlilik sen tamamen bozuk vana gibi tamire ihtiyacin var biraz ciddi olmalisin lütfen.

58ToPraK58
12.02.2013, 12:38
Trabzon camiası kendine yakışanı yapmış, Sivasspor camiası kendine yakışanı yapmış. Kötülüğe kötülükle cevap vermek yerine doğru olanı yapmış ve bize yakışanı yaparak iyilikle cevap vermişiz. Tolunay KAfkas'ın söylediklerine gelecek olursak da rakip alan daraltır sert oynar karşı rakibi oynatmayabilir bunda tuhaf bir şey yok bu futbolun içinde olan bir durum. Maçta Trabzon ne kadar oynamak istese de sahada bir şey yapamıyordu. Haklı bir galibiyet aldık onun bunun dediğine bakmaya gerek yok artık. Kim ne derse desin sahadaki Sivasspor herkese cevabını verdi.

Ertugrul
12.02.2013, 12:50
Aynı büyüklüğü stadyumun fiziki durumunun iyileştirilmesinde, store probleminin çözümünde, profesyönel yönetici eksikliğinin giderilmesinde, basın sözcüsünün belli olmasında gibi bir çok konuda da bekliyoruz ve Sivas basının bu konularada değineceği günleri hayal ediyoruz. Tebrik ve taktir etmenin değerli olması için yeri geldiğinde haklı eleştirilerde bulunup yol gösterici, sorumluluğunun bilincinde görev anlayışında olmak lazım ...

nefhret_58
12.02.2013, 14:04
ÜMİT DEFANS AÇIĞINI BİR NEBZE DE OLSA KAPATMIŞTI AMA BEN NAVRATİL İ ANLAYAMIYORUM. YILLARDIR BU TAKIMDA VE HALA HAVA TOPLARINI O UZUN BOYUNA RAĞMEN SEKTİRİYOR. MURAT VE ÜMİT STOPERDE ÇOK DAHA İYİ OYNAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. LAKİN MURAT IN DA KISA PASLARDA VE TEK TOPLARDA TEDİRGİN OLDUĞUNU GÖRMEMEK ELDE DEĞİL. İKİ OYUNCUNUN ARASINA TOP ATIYOR,YA GERİSİNE YA İLERİSİNE DÜŞÜYOR. BUNLARA ÇOK ÇALIŞILMASI LAZIM

Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.

bahbaba58
12.02.2013, 14:13
ADAMSIN MECNUN BAŞKANIM
Başkanlığınla ve kişiliğinle tam örnek alınacak bir insansın...

Kasim58
12.02.2013, 14:54
Çok af edersiniz afiniza sığınarak birsey söylemek istiyorum.

Malumunuz bir Ata sözü var ( it ekmekten bilirmi diye )
Tamda bunlara söylenmiş bu laf.

Biz bize yakışası yapıp büyüklüğümüzü gösterdik cümle aleme ben inaniyorumki onlarda üstüne düşen ezikliği ve insanlik dışı tavırlarına devam edeceklerdir.

etlidöktürek
12.02.2013, 14:54
şenol güneş mütaviziliğinin yerini tolunayın agresifliğine bıraktığını görmekteyiz ve tolunayın aklınca trabzom camiasına şirin görünmek için elinden ne geliyorsa yapmaya çalıştığını görüyoruz..bu durum bizler açısından komik ve saçma sapan olaylardır çünkü resmen ezdik trabzomu..ama şunu da söylemek isterim; tolunayın takımına sahip çıkması, tüm suçun kendinde olduğunu kabul etmesi ve haykırması kendi takımına ne kadar sahip çıktığını gösterir benim gözümde..

58sinan58
12.02.2013, 15:38
Çok af edersiniz afiniza sığınarak birsey söylemek istiyorum.

Malumunuz bir Ata sözü var ( it ekmekten bilirmi diye )
Tamda bunlara söylenmiş bu laf.

Biz bize yakışası yapıp büyüklüğümüzü gösterdik cümle aleme ben inaniyorumki onlarda üstüne düşen ezikliği ve insanlik dışı tavırlarına devam edeceklerdir.

doğru söylüyon gardaşım kırk yıllık kani olur mu yani bunlar geçmişte de çirkef ti gelecekte de çirkef değişmez bunlar çirşefleeerrrrrr

58 SiVaSıM 58
12.02.2013, 16:23
tolunay kendide trabzonlu olduğu için yediremiyor SİVASIMA ezilmeyi lavuk herif :D işte böyle koyarlar tolunayyy

antik58
12.02.2013, 20:31
SİVAS insanının o tertemiz kanında var misafirperverlik trabzonlulara yapılan özel birşey değil bu durumlar bunu anladılarmı sanmıyorum anlamalarıda gerekmiyor zaten spor bir yana insanlık bir yana sporda hafta sonu gösterdik İNSANLIKMI YETİŞEMEZLER BİLE!!!!!

58MUAMMER58
12.02.2013, 21:27
sivasspor büyüklüğünü hem sahada hem trübünde hemde yönetim bazında göstermiştir ts başkanına en küçük sataşma küfür yapılmamıştır trabzonlu taraftarlara yazarlarına enküçük sataşma yapılmamıştır böylede olmalıydı çünkü biz yiğidoyuz farkımız bu lakin karşımızda öyle millet varki ne iyilikten ne iyi laftan anlamazlar büyüklük müzeye doldurulmuş kupa sayısıyla olmaz yönetiminden tut hocasından tut taraftarından tut yazarından tut başarılaryla kendini kabul ettirir yönetimi suçu ya hakemlere ya rakip takım yöneticilerine atan hocası agresiflikle temsil ettiği camiaya uygun giyinmeyip hatalarını kabul edeceğine rakibin basarısını küçümseyip herkesin seyrettiği maçı yanlış analiz eden nefis maçyöneten hakemi suçlayan taraftarı yenilgiyi hazmedemeyip koltukları parcalayan rakip takım otobüsünü taslıyan tekerine siyen sahaya atmadık bişey bırakmakla olmuyor işte böyle sahada adaM gibi oynayıp rakibi engüzelşekilde agırlamakla trübünde rakip futbolculara tas vs cisim atmamakla oluyor ve büyüklüğümüzü tüm türkiye gördü anlıyana tabi

cılgınsivas58
13.02.2013, 00:25
itina ile hamsi temizlenir..

Ferhat06
13.02.2013, 09:32
itina ile hamsi temizlenir..

Ben de çok güzel temizlerim hatta kafasını koparıp bırakmam kılçığına kadar temizlerim.Ve çok güzel buğulama yaparım,rahmetli anacığımdan öğrendim nede olsa..
Salim58 duymasın.:D

Salim58
13.02.2013, 09:47
Ben de çok güzel temizlerim hatta kafasını koparıp bırakmam kılçığına kadar temizlerim.Ve çok güzel buğulama yaparım,rahmetli anacığımdan öğrendim nede olsa..
Salim58 duymasın.:D

Duydum abi maçtan sonra hamsi kızartmasını itina ile hallettik birde senin hamsi buğlamanı en kısa zamanda görelim desem.:D Ne dersin.?

58hayati
13.02.2013, 09:48
BU GALIBİYETLERDE ORTA SAHADA HAKAN ÇOK TOP KESTİ VE NİTEKİMDE ATAKLAR ONLA BAŞLADI GOL BULDUK..ARA TRANSFERDEN GELEN TOPCULAR TKM KATKI SAGLADI GÖZLE GÖRÜLÜYOR GERÇEKTEN....

Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.

SIVAS58FOREVER
13.02.2013, 09:59
Tolunay bu yenilgiyi hazmedemedi, nedeni ise açık, biliyor ki TrabzonSpor taraftarının en gıcık gittiği takım SivasSpor ve Fenerbahçe, eğer bu hafta Sivas'ı yenselerdi taraftarın gözünde lig sonuna kadar sonsuz bir krediye sahip olacaktı, ancak taraftarın sezon boyunca beklediği en önemli maçta yenilmek Tolunay hocayı da panikletti ve saçmalattı, çok iyi hatırlıyoruz ki Tolunay hoca aslen Trabzon'lu olduğu için çalıştırdığı eski takımlarda Trabzon'a devamlı yattı ve Sivas maçlarına da hep asıldı.
İnşallah Fenerbahçe'ye de yenilirler de Tolunay çıkıp maç sonunda gene saçmalar.

Ferhat06
13.02.2013, 10:45
Duydum abi maçtan sonra hamsi kızartmasını itina ile hallettik birde senin hamsi buğlamanı en kısa zamanda görelim desem.:D Ne dersin.?

Bu akşam Sakaryada,Sivastan gelen kıymetli misafirimizle beraber ısmarlayabilirim ama buğulama yapmıyorlar.Artık nasip diyelim.:D

Alişan
13.02.2013, 11:02
Hakemlerden herzaman sıkıntı yaşadık ama yinede kazandık örnek fener maçı bu hafta kasım maçında umarım hakem adam gibi yönetirde iyi olan kazanır yani biz

tekdoktirin
13.02.2013, 13:19
bunlardan evliya olmaz havluya sokma lazım deil bize

tekdoktirin
13.02.2013, 13:31
bun lar insan mıki büyüklük ten anlasın ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,

MEVLUTHOCAOGLU
13.02.2013, 17:08
çok güzel bir ata sözü var ( İT ÜRÜ KERVAN YÜRÜR )