SivasSpor.Com
21.11.2005, 22:39
Sivasspor Teknik patronu Werner Lorant, Ankaraspor maçından sonra yaptığı açıklamayla aldıkları bir puanın maçın hakkı olmadığını ifade etti.
Son derece sinirli olduğu gözlenen Alman çalıştırıcı Basın mensuplarının tüm ısrarlarına rağmen maç ile ilgili yorumlar yapmadı.
İşte Sivasspor’un Teknik direktörü Werner Lorant’ın Ankaraspor maçı sonrası yaptığı basın açıklaması. Lorant, Ankaraspor gibi güçlü bir rakip karşısında 1 puan aldık. Ama maçı kazanabilirdik de “şeklinde kısa bir şekilde maçın yorumunu yaptı.
Basın mensuplarının ´´Bir haksızlığa uğradığınızı mı düşünüyorsunuz?´´sorusuna ise Lorant, ´´Hepiniz mesleğinizin uzmanısınız. Siz de maçı izlediniz. Yorumu size bırakıyorum´´ şeklinde yanıtını verdi ve beraberlikten memnun kalmadığını bir kez daha göstermiş oldu.
Hakikat Gazetesi
1967_DERNEK_10UR
21.11.2005, 22:41
SORU SORAN AKIL ÖZÜRLÜLER SİZİN GÖZÜNÜZ YOKMU BİRDE ADAMI ÇİLEDEN ÇIKARIYORSUNUZ...RESMEN BASIN KENDİSİNİE MALZEME ARIYOR..
sinan58_34
21.11.2005, 22:45
o mac bıızım hakkmızdı farklı bı skorlada alabılırdık ama berabere kalarak 1 puanla evımıze donduk o maca yenmek ıcın cıkmıstık ama saglık olsun hedefımız bjk den uc ouan almak
o mac bıızım hakkmızdı farklı bı skorlada alabılırdık ama berabere kalarak 1 puanla evımıze donduk o maca yenmek ıcın cıkmıstık ama saglık olsun hedefımız bjk den uc ouan almak
Arkadaşım maçın özetini seyretmeden önce bende seninle aynı fikirdeydim ama izledikten sonra inan bir puana sevindim kızdığım son dakikalara kadar korudumuz galibiyetin yitimiiiii
Son dakikada golü biz yediğimiz için kabullenemiyoruz.... Bu şekilde bir beraberlik olmasa sevinebilirdik!
evet sevinirdik ama 89 da gol yiyince kötü oluo gerçekten neyse geride kaldı hayırlısı olsun
gercek58li
22.11.2005, 02:15
Arkadaşım maçın özetini seyretmeden önce bende seninle aynı fikirdeydim ama izledikten sonra inan bir puana sevindim kızdığım son dakikalara kadar korudumuz galibiyetin yitimiiiii
Aynen katiliyorum!
Erken golle gelen beraberlik olsaydi bu kadar üzülmezdim...
Bunuda öğreneceğiz zamanla.... herşey olabilir.... sabır sabır.....
BENCEDE OYNADIĞIMIZ OYUNA GÖRE BU 1 PUAN BİLE FAZLA.TAMAMEN ÇAĞDIŞI BİR OYUN OYNATTI LORANT,1 GOL BULUP ONDAN SONRA OYUNUN TAMAMINI KENDİ SAHANDA KABUL ETMEK NERDE GÖRÜLMÜŞ.BEN GAZETELERDEKİ YORUMLARADA BAKTIM HERKES LORANTIN ÇAĞDIŞI OYNATTIĞI FUTBOLDAN BAHSEDİYOR.HALBUKİ BU TAKIM FENERE KARŞI NASIL OYNADIĞINI HERKES GÖRDÜ,YANİ TAKIMIMIZIN BU POTANSİYELİ VAR YETERKİ LORANT BİRAZ DAHA CESUR OLSUN
arkadaşlar ortasahadan zorunlu olarak iki değişiklik yapıldı ve oyun ankaranın lehine döndü.bu değişiklikler olmasaydı inanın yenerdik onları.
shadow3458
22.11.2005, 08:40
MAÇIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİNE BAKARAK 1 PUANA SEVİNEN TARAF BİZ OLAMLIYIZ BANA GÖRE . BANA GÖRE GALİBİYETİ ANKARA KAÇIRMIŞ HAKKIYLA JABANIN İLK YARI YAŞADIĞI BİR POZİSYON TARTIŞILIR BİR PENALTI GİBİYDİ.HAKKI GÜVEN VERMİYOR DEFANSTA FORMSUZLUĞU GİDEREK ARTIYOR..
CÜSSKB-Aynur
22.11.2005, 09:05
arkadaşlar ortasahadan zorunlu olarak iki değişiklik yapıldı ve oyun ankaranın lehine döndü.bu değişiklikler olmasaydı inanın yenerdik onları.
Arkadaşıma katılıyorum.
Orta sahadan çıkan oyuncuların yeri doldurulamayınca sonuç böyle oldu.
junior_69
22.11.2005, 11:11
LORANT MEDYAYLA ARASINI İYİ TUTSA İYİ OLUR. AĞZIYLA KUŞ TUTSA TÜRK MEDYASININ NE YAPABİLECEĞİNİ HERKES BİLİR