Orijinalini görmek için tıklayınız : STSL/Sivasspor-Beşiktaş maçı tahmin ve yorumları

Abdullah DuMaN
19.02.2013, 08:10
http://www.haberaj.com/images/posts/5230c99f42110919_357x201.jpg

Şanlı yiğidolarımızın evimizde Beşiktaş ile yapacağı maçın tahmin ve yorumları;

Yer: 4 Eylül
Tarih: 23.02.2013 Cumartesi
Saat: 19:00
Hakem: Çağatay Şahan

Sezonun ilk yarısında Takımımız deplasmanda Aatıfın ayağından bulduğu golle 1-0 galip ayrılmıştı.

İki takım arasında yapılan lig maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

2005-2006
Sivasspor - Beşiktaş 1 - 3
Beşiktaş - Sivasspor 0 - 1
2006-2007
Beşiktaş - Sivasspor 0 - 1
Sivasspor - Beşiktaş 0 - 1
2007-2008
Beşiktaş - Sivasspor 1 - 2
Sivasspor - Beşiktaş 1 - 2
2008-2009
Beşiktaş - Sivasspor 1 - 1
Sivasspor - Beşiktaş 1 - 1
2009-2010
Sivasspor - Beşiktaş 0 - 1
Beşiktaş - Sivasspor 2 - 2
2010-2011
Beşiktaş - Sivasspor 2 - 1
Sivasspor - Beşiktaş 1 - 0
2011-2012
Beşiktaş - Sivasspor 3 - 1
Sivasspor - Beşiktaş 1 - 1
2012-2013
Beşiktaş-Sivasspor 0 - 1

Rallim58
19.02.2013, 08:22
Disiplinli ve akıllı bir oyun sistemi ile BJK'yı yeneceğimize inanıyorum. Nasip olur ise bu galibiyete de canlı şahit olmaya hazırlanıyorum...

58sinan58
19.02.2013, 09:33
sivasspor beşiktaşa her zaman ters gelmiştir bjk yi yeneceğimize gönülden inanıyorum

bigacti0n58
19.02.2013, 09:34
Maç sonucu hakkında konuşmayacağım ancak yenmessek avrupaya anca yazın kampa gideriz O KADAR !...

lanbilal
19.02.2013, 10:29
Avrupa icin oynamaliyiz. Avrupa Sivasspor icin iyi para demek. Futbolcularimiz biraz mac seciyor gibi. Secerlerse aliriz bu gidisle. Taraftar da destek verirse cok guzel sonuclar alacagimizi umuyorum

58g0kberk58
19.02.2013, 14:05
hem durum olarak hem de kadro olarak beşiktaştan daha üstün oldugumuzu dusunuyorum. lakin sunu da unutmamakta fayda var fernandese onlem almamız lazım mesela kadir adam adama oynamalı. piech ilk onbirde sahaya cıkmalı olmadı en gec 60da oyuna alınmalıdır. ermandaki düşüşü tek gören ben değilimdir herhalde bir hafta dinlendirilmesinde bir sakınca yok. gerekirse ikinci yarı girer oyuna. rajnoch iyi bir mac cıkarttı ama aynı seylerı murat ıcın soyleyemem. haftaya rajnoch navratil ikilisi stoper olarak oynamalı. uğuru beğenmiyorum ama erhan bence daha da zayıf kalıyor orda isabetli pas yapamıyor cok agır kalıyor, yine sanırım uguru oynatcaktır rıza hoca. dediğim gibi takım olarak daha ıyı durumdayız beşiktaştan umarım ozverili oynayıp kazanırız bu maçı

58sinan58
19.02.2013, 14:25
ts maçındaki gibi tribünleri doldurup taraftar desteğini de arkamıza alırsak rahat yeneriz kargaları

58MUAMMER58
19.02.2013, 14:28
sivassporumuza güveniyorum bjkden heryönüyle iyi takımız fernandesi tutarsak tamamdır hilbertin kanadından yüklenip işi bitiririz kalecileri tam bi kova yeterki şutlar kaleyi bulsun

58sinan58
19.02.2013, 14:43
sivassporumuza güveniyorum bjkden heryönüyle iyi takımız fernandesi tutarsak tamamdır hilbertin kanadından yüklenip işi bitiririz kalecileri tam bi kova yeterki şutlar kaleyi bulsun

bence de en büyük zaafları kaleleri kaleyi gördüğümüz her yerden şut çekmeliyiz

FALÇATA 58
19.02.2013, 14:54
Beşiktaş kolay gol yiyen bir takım forvet hattımız sağlam olursa 3 puan bizim

Külhan
19.02.2013, 16:56
Simdiden ahkam kesmeyelim beyler bu nihayet futbol bunun mayasinda yenmekte var yenilmekte ama hakli olarak tabiki kendi takimimizi favori göstermeliyiz fakat ne varki sansda bize gülerse iste o zaman oldu insallah.

Casanova Rasit
19.02.2013, 19:12
Sivas kazanacak!!!

Tesekürr edelim dostlar. Sivasspor icin ;)

Casanova Rasit
19.02.2013, 19:22
Sivasspor 4-2 Besiktas

Ben bu skoru Rüyamda gördüm. Bakalim gercek mi olacak.
Besiktas in tek golünü Olcay atacak. Digerini Niang.
Bizde Aatif (2) Erman ve Ziya gol atacaklar.

Lütfen Tesekkür edin Dostlar! ;)

...

gogohan
19.02.2013, 19:49
Taraftarlarımızın desteği çok önemli.bu maçı taraftarlarımız alacaktır.ben biletimi bugün kale arkasından aldım.çok kalabalıktı.herkes biran önce biletini alsın bilet klamıyabilir.

DOGU_BEY
19.02.2013, 20:01
Eğer ts maçındaki disiplin, hırs ve mücadele ile oynarsak öne geçen ve maçı alan taraf biz oluruz..

ama bu maçtan tek korkum rıza hocanın anlamsız inatları ve taktik yetersizliği olur...inşallah uğur ve hayrettini oynatma gafletine düşmez...

ve inşallah bu kez polonyalı piech'e şans verir...

MeXeS58
19.02.2013, 20:22
fernades etkısız hale getırılırse kazanacagımızı dusunuyorum

etlidöktürek
19.02.2013, 20:41
benim bu maç için tek bir isteğim var sadece; Sayın Rıza Çalımbay takımımızın renklerini taşıyan şöyle güzel bir mont,parke,polar vb.. birşey giysin...
Sıradan bir takım olmayalım diyoruz ya bu bir sıradışılıktır Rıza Çalımbay için, bekliyoruz...

Salim58
19.02.2013, 20:47
Beşiktaşın son Antep beraberliği Beşiktaşta taşları yerinden oynattı, iki takım içinde son derece zor bi maç olacağı kesin ama kendi saha ve seyircimiz önünde Beşiktaşa bir darbede biz vurursak daha belini doğrultamaz.

Rıza hocamız kadro seçimini düzgün yapar futbolcularımızda gününde olursa bu maçı alırız diyor Sivassporu'ma başarılar diliyorum..

MaXiMuM
19.02.2013, 21:15
Aha da buraya yazıyorum.
Sivasspor :3
8taş : 1

A.Turan Korkmaz
19.02.2013, 21:39
TS maçı öncesi yorumumda kısaca 'Güçler dengesini taraftar Sivassporumuz lehine bozar,demiştim. Öyle de oldu,maça tribünler biraz ağırlığını koyunca çökerttik rakibi. Tek sorun o TS maçında taraftarımız %50 performanstaydı kabul edelim. Daha yapmamız gerekenler var. Bu maçta bizim de tribünde performansımızın üzerine koymamız gerekecek. Ben artık iç saha maçları öncesi rakip analizi falan yazmak istemiyorum. Gerçek yiğidolar stada gelsin yeter,Allah'ın izniyle içerdeki maçlarda yenilmeyiz.

Ferhat06
19.02.2013, 21:40
Rıza hoca isterse yeneriz.Ama futbolcular da isterse..:)

Ferhat06
19.02.2013, 21:42
Bu BJK takımı yendiğimiz Trabzondan farksız,üstelik kalecileri tam bomba..

EsEnTePeLi
19.02.2013, 22:08
Deplasmanda kazandığımız her sene içerde kaybetmişiz umarım bu sene aynı tablo olmaz rahat bir galibiyet olmayacak ama yeneceğimizden şüphem yok hadi Sivasspor'um inan ve başar.

Poyrazcan
19.02.2013, 22:50
HİÇ ŞÜPHESİZKİ BU MAÇIN FAVORİSİ SİVASSPOR'DUR!
BUNUN DIŞINDAKİ SONUÇA KAZA VEYA BECERİKSİZLİK DERİM BEN!

Örükcülü
19.02.2013, 23:07
Rıza hoca Beşiktaş'a teknik direktör olmak istiyorsa bunun yolu bu kazanmaktan geçiyor.
Neden?
Çünkü, Beşiktaş'ı yenersek, Beşiktaş iyice karışır. Zaten tepki toplayan Samet Aybaba'nın bileti kesilir.
Onun yerine geçmek isteyen, BeJeKe'nin öz evladı (!) Rıza Çalımbay aynen göreve getirilir.
Bizde böylece kurtulmuş oluruz.
Haydi Rıza hoca, Sivasspor'un selameti için, bizim selametimiz için, senin selametin için, yen Beşiktaş'ı da hepimiz rahatlayalım !. :D

Kokomo
20.02.2013, 07:46
Sivas Beşiktaş maçlarının en önemli istatistiği ;

-Genelde deplasman takımının galibiyeti şeklinde olmasıdır.

Umarım bu sefer bu istatistik gerçekleşmez ...

muspol58
20.02.2013, 07:55
kasımpaşa mağlubiyetini telafi edeceğiz beşiktaşı yenerek dört eylül den çıkış yok karakartalın kanatlarını kıracagız

Kasim58
20.02.2013, 09:08
Disiplinli ve akıllı bir oyun sistemi ile BJK'yı yeneceğimize inanıyorum. Nasip olur ise bu galibiyete de canlı şahit olmaya hazırlanıyorum...

Abicim sahitligine bende eslik edebilirmiyim demeyi ne kadar istedimi bir bilsen:mad:

B.DUMANLI
20.02.2013, 09:36
Riza hoca iyi has,bizde taraftar olarak arkasindayiz.
Fakat onun bu inatciligi bizleri isyan etme noktasina getiriyor.Fenerbahce ve Trabzon galibiyetleri olmasaydi ,üstüne üstlük Kasimpasa´yada yenilmis olsaydik,su anda 23 puanda olacaktik ve Piech ilk onbirde coktan oynamis olacakti.
O vakit Riza hoca Erman´i degil kendini düsünecekti.Piech´i sahaya sürecekti.Neden isler iyi giderken onu sahaya sürmezsin.Dil sorunu var diyip,herkesin önünde komik duruma düsersin.
Ilk gelisinde Drogba türbünde oturdu,ikinci macinda 2. devre oyuna girdi Akhisar´í pamuk gibi alt üst etti.Drogba Türkce´mi biliyor?
Iste bu inatciligindan senden soguyoruz,senden nefter etmek üzereyiz.Sen bizim istedigimiz futbolcuyu sahaya sürmek zorundasin.Sen yolcu ,biz hanciyiz...
Bu taraftar Piech´i sahada görmek istiyor.Riza hoca sayet bu takimda gercekten kalmak istemiyorsan giderken Erman´i,Kadir´i ve Ugur´uda götür...
Sermayeden yiyen oyuncular bunlar,bir oynayip ,bes mac yatiyorlar vede sen buna göz yumuyorsun....

SenSetik
20.02.2013, 09:45
bu maçta ihtiyacımız olan tek şey ts maçındaki hırs ve mücadele isteğidir...doğru kadro, inatçı ve mücadeleci oyun...bu şartlar altında kaçarı yok, banko SİVASSPORUMUZ kazanır...

B.DUMANLI
20.02.2013, 09:50
Riza hoca´nin oyuncu secimlerindeki israri göz önüne alinacak olursa bu macin favorisi Besiktas olacaktir.
Ilk macda biz galip gelmistik,ikinci macdada Riza hoca Besiktas´a bir jest yapar....Ne de olsa o takimin ekmegini yemis...
Seyircinin isteklerini göz ardi eden, böyle inatci bir teknik direktörü Allah bir daha yazdiysa bozsun....
Sen hangi hakla seyircinin isteklerini duymazdan geleceksin?
Piech hazir degil diyorsun,hazir olmayan sensin Riza hoca....Bu is kabak tadi vermeye basladi.Taraftar her seyi gördü.Grosicki ve Piech ikilisinin kisa sürede harikalar yarattigini,öbür yanda Kadir ,Erman ikilisinide gördü.Aslinda cok söylenecek söz varda onuda zamana birakalim....
Sana olan sevgimizi ve saygimizi yitirme yoluna gitme RIZA HOCA.....Taraftara kulak ver ve Piech´i sahaya,Erman´i kizaga al.....

tekdoktiri
20.02.2013, 13:08
sayın hocam şu lazlara oynadın fıtbolu oynat yoksa işzor

34yigido34
20.02.2013, 18:04
Rıza hoca isterse yeneriz.Ama futbolcular da isterse..:)

gardaş rıza hoca isterse yeneriz diyosun ya heralde bülent uygunla karıştırıyosun

bulutbey27
20.02.2013, 18:14
İlk mesajdaki istatistikler yenemiyeceğimizi gösteriyor ama inşallah tersi olur

Külhan
20.02.2013, 19:30
Bizim takim gibisi yok velakin riza hocanin takimi yönlendirmesi pasif birde oyuncu degismi sorunu var baska hic bir sorunu yok avrupadaki hocalardan biri diyorki ben hic bir zaman oyuna baslarken oyuncularima degisme konusunu asla konusmam ne zaman degismesi gerekiyorsa o an yaparim yoksa önceden söyledimmi oyuncuda performas düsüklügü yapiyor diyor bir derece dogru degilmi.

FALÇATA 58
21.02.2013, 07:54
bu maçta ikili forvet oynamalıyız tek forvet le zor

ünisivas
21.02.2013, 08:38
Yiğidolar beşiktaşa karşı deplasmanda daha iyi oynuyorlar. 2005 senesinden bu zamana kadar 5 maç kazanmısız deplasmanda.

Abdullah DuMaN
22.02.2013, 08:07
Piech artık ilk 11 de başlasın da görelim nedir ne değildir.

legolass
22.02.2013, 08:48
trabzon macini yendik ama verdigimz pozisynlarn hepsi netti. savunmada cok ciddi sorunlarimiz var. holosko olcay fernandes basimiza cok is acarlar. bizim yildiz diye tabir ettigimz oyuncularn artk agirligini koymasi lazm. atif grosicki erman ve eneramo cok mac seciyorlar. onlarn zayf taraflari sol bekleri ve kaleci. bizim defansimiz agir kaliyor hizli oyuncular karsisinda afalliyorlar. holosko bizm maclarda hep on plana cikti. bizim takimdaysa erman on plana cikiyor bjk maclarinda. ayrica toraman sivas maclarina daha fwrkli motive oluyor bu macta o da iyinin otesinde oynar canini disine takip oynar. deplasman takimlarinin one ciktigi maclar bjk sivas maclari

SenSetik
22.02.2013, 09:16
-Beşiktaş Sivasspor deplasmanına 8 eksikle gidiyor-
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, müsabakanın hazırlıklarını bu sabah yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Siyah Beyazlı takım, saat 14.00'da da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket edecek özel uçak ile Sivas'a gidecek. 4 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak mücadeleyi hakem Çağatay Şahan yönetecek.
BRAHİM TORAMAN ORTA SAHADA GÖREV YAPACAK
Beşiktaş'ta sakatlıkları süren İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Hugo Almeida, Dentinho, Oğuzhan Özyakup, Cenk Gönen, Necip Uysal ve Mustafa Pektemek, takımdaki yerlerini alamayacaklar. Bu futbolculardan Oğuzhan, Cenk ve Necip'in bir sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde görev yapmaları bekleniyor. Sakat oyuncuların yokluğunda teknik direktör Aybaba, İbrahim Toraman'a orta sahada görev verecek.
Teknik direktör Samet Aybaba'nın, takımını Sivasspor karşısında şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor:
McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan, İbrahim Toraman, Veli, Fernandes, Olcay, Holosko ve Niang.

kaynak (http://skorer.milliyet.com.tr/besiktas-sivasspor-deplasmanina-8-eksikle-gidiyor/besiktas/detay/1672055/default.htm)

Abdullah DuMaN
22.02.2013, 10:34
http://www.sivasinsesi.com/images/genel/hnsdmipw130059355291802812.jpg

Sivasspor'un Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmayı Çağatay Şahan yönetecek.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre Spor Toto Süper Ligin 23. haftasında oynanacak olan müsabakaları yönetecek hakemler belli oldu.
Buna göre 23 Şubat Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak Sivasspor-Beşiktaş karşılaşmasını Çağatay Şahan yönetecek. Şahan'ın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Gökhan Memişoğlu'nun yapacağı maçta Özgüç Türkalp dördüncü hakem olarak görev alacak.
Haftanın diğer maçlarında görev alacak hakemler ise şu şekilde:
Bugün
20.00 Gaziantepspor-Bursaspor: Cüneyt Çakır
Yarın
13.30 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Eskişehirspor: Kuddusi Müftüoğlu
16.00 Sanica Boru Elazığspor-Medical Park Antalyaspor: Fırat Aydınus
19.00 Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor: Tolga Özkalfa
19.00 Sivasspor-Beşiktaş: Çağatay Şahan
24 Şubat Pazar:
16.00 Kayserispor-Gençlerbirliği: İlker Meral
19.00 K.Karabükspor-Akhisar Belediyespor: Abdullah Yılmaz
19.00 Fenerbahçe-Kasımpaşa: Hüseyin Sabancı
25 Şubat Pazartesi:
20.00 Galatasaray-Orduspor: Serkan Çınar

Ferhat06
22.02.2013, 10:46
Açık ve net söylüyorum;ben Çağatay'ın bize bir yanlışını görmedim.Beğendiğim ve güvendiğim hakemlerin içinde..

lanbilal
22.02.2013, 11:04
Hakem konusunda bahanemiz olmayacak gibi bu hafta. Iyi oynayinda kazanin bari. Bjk yi yenecem gucumuz var gayet

HAŞİM5858
22.02.2013, 12:26
Beşiktaş otobüsü şu anda Sabiha Gökcende.

Alişan
22.02.2013, 14:17
İstanbulda beşiği yendik kendi evimizde yine yenmeyelim hadi sivasım bu cumartesi bizim yüzümüzü kara çıkarma seni zevkle seyredelim bu hafta devir şu beşiğide beşikten bir çocuğumuz olsun.

MEVLUTHOCAOGLU
22.02.2013, 17:07
Eğer akıl dolu ve baskılı oynarsak bu maçı alırız öyle uçmaya gerek yok 1-0 olsun bizim olsun ( tabi futbolcularımız isterse dahada farklı bir skor elde edilebilir. )

A.Turan Korkmaz
22.02.2013, 21:38
Biletlerimizi aldık,maç saatini bekliyoruz artık. Kendi topumuzu,kendi oyunumuzu oynayalım. Her hafta bir öncekinden ders alıp iyi futbolun üzerine koyarak gidelim. Maç ayrımı yapmayalım. Kötü günümüzde de olsak maçı,mücadeleyi bırakmayalım. Kendimize değil,takıma çalışalım. Saçma sapan inatlardan da vazgeçelim.Kim hakediyorsa onu oynatalım. Başka da birşey beklemiyorum. Skor da Allah'ın takdiri artık.
Tribünde ne yapsak acaba? Piech'e bir hoşgeldin desek mesela.
(Powitanie, Piech! Kochamy cię!)
Bu arada 58. 'de kırmızı beyaz balonlar ve küçük kırmızı beyaz kağıtlar uçuşsa da fena olmaz hani...

lanbilal
22.02.2013, 22:58
Gonul elbetteki Sivasspor'un kazanmadindan yana fakat mac berabere bitecekmisngibi duruyor. Azicik derli toplu oynarsak aliriz cunku besiktas cok iyi bir takim degil

lanbilal
23.02.2013, 00:03
Mac biletleri hakkinda bilgi sahibi olan var mi. Bilet var mi? Varsa da hangi bolumlerde var? Simdiden tesekkurler