Orijinalini görmek için tıklayınız : 58. Dakika Görsel Şovu

sivasfutbol
19.02.2013, 19:35
http://www.kotusozluk.com/img/2011/04/konfeti_17092.jpg

58. Dakika Şovu diyorum çünkü şimdiye kadar büyük bir organizasyon yapamadık. Ben istiyorum ki her taraftarımız bir parça kağıt kesip maça getirsin ve 58. dakikada savuralım. Sadece grupların organizasyonuyla yetmiyor. Ben bunu tüm stadyumda görmeyi çok istiyorum. Yapabilecek olanlar yorumlarında belirtirse mutlu olurum.
Site yöneticilerinde tek ricam bu konuda bana destek olmaları ve konuyu silmemeleri :)

Yöneticinin notu: Düşünce olumlu, başarılar dileriz...

gogohan
19.02.2013, 19:44
bana göre maç akşam olduğu için herkes bir tane, hatta iki tane iki elinde tutacak şekilde yıldızsaçan yakmalıdır.

sivasfutbol
19.02.2013, 19:50
bana göre maç akşam olduğu için herkes bir tane, hatta iki tane iki elinde tutacak şekilde yıldızsaçan yakmalıdır.

evet o da çok güzel olur onların onlusu 1 lira :)

A.Turan Korkmaz
19.02.2013, 19:50
58. Dakika Şovu diyorum çünkü şimdiye kadar büyük bir organizasyon yapamadık. Ben istiyorum ki her taraftarımız bir parça kağıt kesip maça getirsin ve 58. dakikada savuralım. Sadece grupların organizasyonuyla yetmiyor. Ben bunu tüm stadyumda görmeyi çok istiyorum. Yapabilecek olanlar yorumlarında belirtirse mutlu olurum. Site yöneticilerinde tek ricam bu konuda bana destek olmaları ve konuyu silmemeleri :)

Kendi adıma tribünde ceplerim kırmızı beyaz kağıtla dolu olacak diyebilirim. Düşüncenize tam destek veriyorum. Bu tür küçük ama etkili görsel işlerle tribünlerimize hava katmalıyız. Yalnız sahaya herhengi birşey atılmamak kaydıyla...

58akif34
19.02.2013, 19:52

Yıldızsaçan fikri daha iyi galiba

DOGU_BEY
19.02.2013, 19:58
güzel fikir, kendi adıma ben de elimden geleni yaparım kardeş..fakat girişte polis ve güvenliğin buna da bir laf etmesinden endişe duyuyorum..adamlar ne hikmetse sivas seyircisine kendi evinde adeta işkence yapıyor.kaç kere tartıştık, inşallah bu kez bir sorun olmaz...

lanbilal
19.02.2013, 20:00
Mac aksam oldugu icin yildizsacan daha iyi. Ama gunduz maclarinda kagitlar mantikli tabiki. Plaka sovu yapan nadir kulupleriz. Bu guzel etkinligi devam ettirelim. Zevkli oluyor:) yapana da izleyene de...

sivasfutbol
19.02.2013, 20:05
güzel fikir, kendi adıma ben de elimden geleni yaparım kardeş..fakat girişte polis ve güvenliğin buna da bir laf etmesinden endişe duyuyorum..adamlar ne hikmetse sivas seyircisine kendi evinde adeta işkence yapıyor.kaç kere tartıştık, inşallah bu kez bir sorun olmaz...

güvenlik görevlileri genelde sorun çıkarmıyorlar kağıt konusunda, çıkarsa da ufak bir ısrarla alınabilir. :)

gogohan
19.02.2013, 20:10
yıldızsaçan konusunda herkes hemfikir olmalı.gelriken herkes yıldızsaçan getirsin derim.herkese duyuralım herkes alsın.

maç akşam olduğundan daha görsel bir durum olur diye düşünüyorum.

sivasfutbol
19.02.2013, 20:57
yıldızsaçan konusunda herkes hemfikir olmalı.gelriken herkes yıldızsaçan getirsin derim.herkese duyuralım herkes alsın.

sınırlandırmayalım bence :) kağıtta olsun yıldızsaçanda :)

Rallim58
19.02.2013, 21:01
http://c1302.hizliresim.com/16/m/k93rt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Sivassporumuzun yaptığı müsabakaların 58. dakikasında yapılan görsel şovlar, yiğidolarımızın vazgeçilmezi oldu.

Her karşılaşma da olduğu gibi BJK karşılaşmasında da 58. dakikada bu şovun yıldızsaçan destekli olması daha etkin olacaktır. Müsabakanın akşam oynanıyor olması ile görselliğin daha da etkili olacağını düşünüyorum.

Bu nedenle, BJK karşılaşmasında stadyuma gelecek taraftarlarımızın her iki ellerinde tutarak görselliğe destek vermek amaçlı 2 adet "yıldız saçan" getirmeleri uygun olacaktır.

_DeReBeYi_
19.02.2013, 21:17
evet o da çok güzel olur onların onlusu 1 lira :)

Adam 5 liranin hesabini yapip maca gelmiyor sen 1 liraya yildiz sacan seye verdiriyorsun :)

58MUAMMER58
19.02.2013, 21:39
arkadaşlarımın projelerini yürekten destekliyorum gündüz maçlarında kırmızı beyaz uçan baLONlar uçurulabilir gece maçlarında yıldızsacan cep telefonlarının ışıklarıyla görsel şow olabilir

EsEnTePeLi
19.02.2013, 22:04
Bence toplu halde meşale yakalım bundan büyük görsel şölen olamaz :)

sivaslıadem
19.02.2013, 22:26
vuvuzela getirsek içeri alırlar mı
:-)
Ya da bizden bir şey olsun davul zurna eşliğinde

migroArmis
20.02.2013, 00:01
58. Dakika Şovu diyorum çünkü şimdiye kadar büyük bir organizasyon yapamadık. Ben istiyorum ki her taraftarımız bir parça kağıt kesip maça getirsin ve 58. dakikada savuralım. Sadece grupların organizasyonuyla yetmiyor. Ben bunu tüm stadyumda görmeyi çok istiyorum. Yapabilecek olanlar yorumlarında belirtirse mutlu olurum. Site yöneticilerinde tek ricam bu konuda bana destek olmaları ve konuyu silmemeleri :)

Bu dakika olayı bizim Ankaragücü ile 6 ve 16 plaka kodlarına istinaden karsılıklı başlattığımız bir olay...Öncesinde böyle bir şey olduğunu ben hatırlamıyorum..Sonra Ts bunun aynısını yaptı ..bu ts bizim timsah showuda aynen olduğu gibi kendi tribününde yaptı..Bahsettiğiniz kağıt atma olayı ts nın 61 dakıkada yaptığı bir olay...Uzun lafın kısası şunu söyleyeceğim fikir her ne olursa olsun mükemmelde olsa basitte olsa fikirdir..Hepsine saygı duyarım..En azından tribünde bir oluşum başlatma arzusundasınız..Ama şahsi kanaatim bu dakika olayları çoğaldıkça basitleşiyor Başka bir takımın yaptığından farklı bir şey yapmalı...İnsanları düşündürmeli.....Benim fikrim ufak bir örnek illaki dakikalarda bir oluşum hareket yapılacaksa 58 i simgeleyen 5. ve 8. dakikalarda iki farklı koldan iki farklı temsil ile Sivası Sivassporu anımsatan bir şey yapılabilir..Ki bu yapılırsa hemen hemen herkez bu farklı olaya ilginç ve güzel yorumu getirecek öte yandan başka takımların taraftarların yaptıkları ama size özgü bir kavram kazanılmış olcak..Hiç kimse Sivas bizim yaptığımızı yaptı diyemeyecek aksine vay be !! biz bunu nasıl düşünemedik gibi bir yorum peydah olabilir beyinlerinde..Evet 5 ve 8 dakikalar 58 i simgeleyecek..Ama unutulmamalıdırki tribündeki show kalabalık grupla olur...Şimdi arkadaşlar bunun üzerinde fikrimize yardımcı olurlar ise sevinirim...

lanbilal
20.02.2013, 01:23
Ligtv den maclari izledigimde sivasta 58. Dk sovu pek yapilmiyor gibime geldi. Arkadas geri bile saymiyorlar tezahurata devam kaldigi yerden. Ya da ben yanlis goruyorum

Poyrazcan
20.02.2013, 06:34
Kağıt parçaları çevre kirliliği yapar.
58. dakikada herkes Sivasspor kaşkollerini açıp Sivasspor marşını söylesin.
Bu şekilde hem çevre temziliğine katkımız olur hem de örnek taraftar oluruz.
Nasılki Eskişehir'in bandosu var ise, bizimde kendimzie özgü bir tezahürat şeklimiz olmalı.

buraks58
20.02.2013, 08:05
2. ve 3. ligdeyken bunu ben büyük bir heyecanla yapıyordum. maç sabahı uyanır gazete kağıtlarını yırtar 50 balyaya kadar kağıt hazırlar maça gelirdim. o günleri hatırlattı bu fikir bana:) güzel bir düşünce ama buna katılım çok olmaz. herkesin bununla uğraşacağını düşünmüyorum. yinede teşekkürler fikir için.

kaplanlı
20.02.2013, 10:05
yapılacak görsel şovun dikkat çekici olması lazım.medyada sadece bize özgü gündem oluşturmak lazım.

MEHAT
20.02.2013, 10:34
Aslında biraz destek olunca, içerde yıldız saçanlar yakıldığında dışardan da havai fişek atılsa güzel olur

sivasfutbol
20.02.2013, 11:11
Benim aklıma gelen bu :) Daha güzel fikirleriniz varsa burada birbirimize anlatırsak ortaya daha güzel görsellikler çıkabilir. :)

sivasfutbol
20.02.2013, 11:22
Bu dakika olayı bizim Ankaragücü ile 6 ve 16 plaka kodlarına istinaden karsılıklı başlattığımız bir olay...Öncesinde böyle bir şey olduğunu ben hatırlamıyorum..Sonra Ts bunun aynısını yaptı ..bu ts bizim timsah showuda aynen olduğu gibi kendi tribününde yaptı..Bahsettiğiniz kağıt atma olayı ts nın 61 dakıkada yaptığı bir olay...Uzun lafın kısası şunu söyleyeceğim fikir her ne olursa olsun mükemmelde olsa basitte olsa fikirdir..Hepsine saygı duyarım..En azından tribünde bir oluşum başlatma arzusundasınız..Ama şahsi kanaatim bu dakika olayları çoğaldıkça basitleşiyor Başka bir takımın yaptığından farklı bir şey yapmalı...İnsanları düşündürmeli.....Benim fikrim ufak bir örnek illaki dakikalarda bir oluşum hareket yapılacaksa 58 i simgeleyen 5. ve 8. dakikalarda iki farklı koldan iki farklı temsil ile Sivası Sivassporu anımsatan bir şey yapılabilir..Ki bu yapılırsa hemen hemen herkez bu farklı olaya ilginç ve güzel yorumu getirecek öte yandan başka takımların taraftarların yaptıkları ama size özgü bir kavram kazanılmış olcak..Hiç kimse Sivas bizim yaptığımızı yaptı diyemeyecek aksine vay be !! biz bunu nasıl düşünemedik gibi bir yorum peydah olabilir beyinlerinde..Evet 5 ve 8 dakikalar 58 i simgeleyecek..Ama unutulmamalıdırki tribündeki show kalabalık grupla olur...Şimdi arkadaşlar bunun üzerinde fikrimize yardımcı olurlar ise sevinirim...

Diğer meseleler hakkında bir bilgim yok ama kağıt konusunda eminim Sivasspor ikinci ligdeykende Sivas'ta yapılan bir şey. Takım çıkarken, gol olduğunda falan yine atıyorduk. :)

mishka
20.02.2013, 13:14
Aslında biraz destek olunca, içerde yıldız saçanlar yakıldığında dışardan da havai fişek atılsa güzel olur

Aslına çok güzel fikir ama acaba konsantrasyonları bozulur mu.

58sinan58
20.02.2013, 13:40

herkesin fikrine saygı duyarım ama havai fişek biraz abartılı olmazmı sizce hemde maç esnasında

sivasfutbol
20.02.2013, 14:44
herkesin fikrine saygı duyarım ama havai fişek biraz abartılı olmazmı sizce hemde maç esnasında

böyle bir şeyin imkanı yok kulüp yapmadıkça biraz zor :)

musa harun
20.02.2013, 16:14
pos makinesi kağıdı veya yazar kasa kağıdı atılabilir sahaya.:rolleyes:

sivasfutbol
20.02.2013, 16:16

onları içeriye sokmak baya zor :)

58Yiğidoo58
20.02.2013, 17:02
Yıldızsaçan çok iyi olur :D

Yesil_Gozlu_17
20.02.2013, 18:11
Cumartesi gunu ben macta olacagim maratonda yanimda yoremde ne kadar kisi varsa yaptigim kagitlari ellerine verecegim .... kagit bence en mantiklisi cumartesi gunu torba ile geliyorum stadda sarkisladan :))) Kagitlar bende yeterince yetecek kadar veririm :)

sivasfutbol
20.02.2013, 18:13
Cumartesi gunu ben macta olacagim maratonda yanimda yoremde ne kadar kisi varsa yaptigim kagitlari ellerine verecegim .... kagit bence en mantiklisi cumartesi gunu torba ile geliyorum stadda sarkisladan :))) Kagitlar bende yeterince yetecek kadar veririm :)

Desteğiniz için teşekkür ederiz :)

Caner POLAT
21.02.2013, 14:35
Takım sahaya çıkarken yada tribünlere çağırırken de atılabilir küp şeklinde kesilmiş kağıtlar vs.

bahbaba58
21.02.2013, 15:23

İyide tribünden bundan başka gösteri nasıl olur söylede biz bilelim ayrıca dikkat edersen hep farklı dakikalarda yapılıyor 58 bize özel bi dk 16 size 61 onlara özel yani taklit söz konusu değildir
Ayrıca bjk alacağını nasıl düşünüyon anlamadım nese maç sonu pişman olacaksın o yorumuna

akyuvalı
21.02.2013, 15:25

Sivasspor maçlarına her hafta iki poşet konfeti hazırlıyorum fakat stada girerken konfetiyi dahi zor aldırıyoruz. Yıldız saçana asla müsade etmez bu zihniyet. Başka stadlar meşaleden geçilmiyor, biz kağıt konfeti ile stda girerken problem yaşıyoruz. Taraftarımız hala süperlig seviyesinde bir seyirci düzeyine çıkamadı maalesef... Takımımız süper ligde ama seyirci hala 3. lig seyirci statüsünde... ACI ama GERÇEK...

Afyon'lu olarak kombine alıp maça gidiyorum ama Sivaslılar 5 TL'ye kıyıp büyük maçlara dahi gitmiyorlar. Aslında Sivas'a süperlig takımı lüx kaçıyor. Hatta 2 lig bile lüx, en iyisi Sivassporun 3. ligde oynaması daha doğru olur....

rsimsek
21.02.2013, 16:49
akşam maçı olduğu iin yıldız saçan iyi olur diye düşünüyorum.

sivasfutbol
21.02.2013, 19:30
Sivasspor maçlarına her hafta iki poşet konfeti hazırlıyorum fakat stada girerken konfetiyi dahi zor aldırıyoruz. Yıldız saçana asla müsade etmez bu zihniyet. Başka stadlar meşaleden geçilmiyor, biz kağıt konfeti ile stda girerken problem yaşıyoruz. Taraftarımız hala süperlig seviyesinde bir seyirci düzeyine çıkamadı maalesef... Takımımız süper ligde ama seyirci hala 3. lig seyirci statüsünde... ACI ama GERÇEK...

Afyon'lu olarak kombine alıp maça gidiyorum ama Sivaslılar 5 TL'ye kıyıp büyük maçlara dahi gitmiyorlar. Aslında Sivas'a süperlig takımı lüx kaçıyor. Hatta 2 lig bile lüx, en iyisi Sivassporun 3. ligde oynaması daha doğru olur....

Yıldızsaçanı içeriye sokmanın da bize göre yolları var elbet :)

migroArmis
21.02.2013, 23:26
İyide tribünden bundan başka gösteri nasıl olur söylede biz bilelim ayrıca dikkat edersen hep farklı dakikalarda yapılıyor 58 bize özel bi dk 16 size 61 onlara özel yani taklit söz konusu değildir
Ayrıca bjk alacağını nasıl düşünüyon anlamadım nese maç sonu pişman olacaksın o yorumuna

Ben nasıl bir yorum yaptımki pişman olayım..Ayrıca yaptığım yorumun maç sonucu ile alakasını anlayamadım...''bjk alacağını düşünmek ne demek''...Burada bir etkinlik yapılması sözkonusu ve benım dediği dakıkanın rakamı önemli değil hangi dakıka olursa olsun bu dakıkadaki tezahurat taklit olur..ve değişik bir çözüm aklıma geldi onu yazdım...Ayrıca yaptığım hiç bir yoruma pişman olmam bilakis kırdığım kardeşlerim olursa özür dilemesinide bilirim...

DOGU_BEY
21.02.2013, 23:48

kardeş neden bu kadar öfkelisin anlamadım? yorum yapan arkadaşımız yanlış birşey söylemeden fikir beyan etmiş? neye bu kadar kızdın anlamadım doğrusu...

sivasfutbol
22.02.2013, 16:00
Anlaşılan pek destek veren olmayacak.

bigacti0n58
22.02.2013, 19:13
Hekez hetirsin yıldızsaçan vb. hatta stad girişinde yıldızsaçan alıp getirin aldığınız paraya herkeze verin lütfen takım çoşmalııı 2 kişiyle olmazz...

acizk
22.02.2013, 19:22

aynen öyle trabzon maçında oltada hamsi hazırladım belki görmüşsünüzdür
VİP A da bi kağıt parçası hamsi ve kırmızı beyaz boyalı olta ve onuda kağıttan kat kat yaparak o hale getirdim.
bunu sokana kadar göbeğim çatladı.
yan tribünden kafamıza gözümüze gelmeyen kalmıyo adamlar nasıl sokuyo bizde kağıtları almıyorlar.
eminim sıkıntı çıkarırlar

lanbilal
22.02.2013, 23:02
Yildizsacan bulamayan getiremeyen en azindan telefonlarini cikararak destek vermeli. Goze hitap eden birsey yapmaliyiz.

adres58
23.02.2013, 01:43
http://www.kotusozluk.com/img/2011/04/konfeti_17092.jpg

58. Dakika Şovu diyorum çünkü şimdiye kadar büyük bir organizasyon yapamadık. Ben istiyorum ki her taraftarımız bir parça kağıt kesip maça getirsin ve 58. dakikada savuralım. Sadece grupların organizasyonuyla yetmiyor. Ben bunu tüm stadyumda görmeyi çok istiyorum. Yapabilecek olanlar yorumlarında belirtirse mutlu olurum.
Site yöneticilerinde tek ricam bu konuda bana destek olmaları ve konuyu silmemeleri :)

Yöneticinin notu: Düşünce olumlu, başarılar dileriz...

Görsel güzelliği yansıtan herşeyi destekliyoruz tabiki sevgili kardeşim. Neden silelim konunuzu. Bu bir halay başıdır. Sen bunu başardın ne kadar güzel bir şey. Bu arada çoğu taraftarımızın haberi olmayacaktır bu uygulamadan. Onun için bu uygulamayı başlatan ve haberi olan tüm arkadaşlarımızın biraz mesai yapması gerekiyor. Burada haberdar olan arkadaşlarımızın sayısını 100 olarak kabul edersek her kişi 20 şer avuçluk kağıt kırpsa 2000 kişilik bir potansiyele sahip oluruz. Buda kameraların dikkatini çeker. Kağıtları attıkdan sonra eğer sorun çıkmazsa akabinde yıldız saçanlarımızı tutuştururuz. Yada cep telefonlarımızın ışıklarını açarız olur biter.

Hadi bakalım sabırsızlıkla sizlerin şovunu bekliyorum...

sivasfutbol
23.02.2013, 06:35
Görsel güzelliği yansıtan herşeyi destekliyoruz tabiki sevgili kardeşim. Neden silelim konunuzu. Bu bir halay başıdır. Sen bunu başardın ne kadar güzel bir şey. Bu arada çoğu taraftarımızın haberi olmayacaktır bu uygulamadan. Onun için bu uygulamayı başlatan ve haberi olan tüm arkadaşlarımızın biraz mesai yapması gerekiyor. Burada haberdar olan arkadaşlarımızın sayısını 100 olarak kabul edersek her kişi 20 şer avuçluk kağıt kırpsa 2000 kişilik bir potansiyele sahip oluruz. Buda kameraların dikkatini çeker. Kağıtları attıkdan sonra eğer sorun çıkmazsa akabinde yıldız saçanlarımızı tutuştururuz. Yada cep telefonlarımızın ışıklarını açarız olur biter.

Öncelikle desteğiniz için teşekkür ediyorum, sonrasına gelince konuyu elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacağım. 58. dakika şovumuz artık ses getirmeli diye düşünüyorum bunun için ne gerekiyorsa yapmalıyız.

lanbilal
23.02.2013, 10:18
bugun mutlaka yapilacak degil mi 58.

A.Turan Korkmaz
23.02.2013, 11:10
Yalnızca 58. dakikada değil Sivassporumuz sahaya ilk girerken ve attığımız gollerden sonra da balonlar ve kağıtların havaya atılması (sahaya birşey düşmediği sürece) bırakın sorun olmayı,görsel bir şölen olmaktadır bence de. Bugün VIP tribünde arkadaşlarla kendi payıma düşeni yapmaya çalışacağım. Laf yerine icraat yani.

bahbaba58
23.02.2013, 11:29
kardeş neden bu kadar öfkelisin anlamadım? yorum yapan arkadaşımız yanlış birşey söylemeden fikir beyan etmiş? neye bu kadar kızdın anlamadım doğrusu...

Kardeşim bura bizim sitemiz adamlar bizi mağlup ediyorlar diğer taraftarlar sitelerine bakıyorum takımı kötüde olsa galip getirtiryorlar ben buna kızıyorum bjk kimki bizi yenecek hadi yensin ama söylenmez tahminde olsa SEN takımının her zaman yanında duracan

sivasfutbol
23.02.2013, 12:35
Yalnızca 58. dakikada değil Sivassporumuz sahaya ilk girerken ve attığımız gollerden sonra da balonlar ve kağıtların havaya atılması (sahaya birşey düşmediği sürece) bırakın sorun olmayı,görsel bir şölen olmaktadır bence de. Bugün VIP tribünde arkadaşlarla kendi payıma düşeni yapmaya çalışacağım. Laf yerine icraat yani.

VIP'de hiç görmedik öyle bir şey :) Sanırım bu maç gerçekten renkli tribünlerle karşılaşıcaz. :)

sivasfutbol
23.02.2013, 12:37
bugun mutlaka yapilacak degil mi 58.

her hafta yapılıyordu zaten bu hafta biraz daha geniş çaplı olacak.

A.Turan Korkmaz
23.02.2013, 12:50
58. 'de ,hele bir de galipsek ve iyi oynuyorsak,kırmızı beyaz kağıt, balonlar ve yıldızsaçanlara bir de 'samanyolu' tezahüratını eklersek mesela o biçim olur. 'Bir şarkısın sen,ömür boyu sürecek...' Yıldızsaçanlar bir sağa bir sola sallanacak. Bakalım bu mutluluğu bu akşam yaşayabilecek miyiz? Sivasspor tribünlerinden güzelliklerle görmeli ülkemiz.

58akif34
23.02.2013, 12:58
yıldızsaçanlarımızı alıp maça gideceğiz bakalım nasıl olacak ekrana nasıl yansıyacak

sivasfutbol
23.02.2013, 13:08

Her hafta gruplar yapıyordu bunu ama bu sefer farklı olacak stadın farklı yerlerinde gerçekleşecek. Bu yüzden bende heyecanlanıyorum. Bu hafta ilk olacak umarım ileri ki haftalarda daha fazla destek görürüz. :)

A.Turan Korkmaz
23.02.2013, 13:10

Lütfen sahaya birşey atılmasını desteklemeyelim. Bu olmaz. Hem takımımız ceza yer, hem de attığı tespit edilen seyirci. Bizim burada katıldığımız organizasyon tribün sınırları içinde,telin bu tarafında kalacak,sahaya karışmayacak şekilde eğlenmek,sporda şiddet yasasını ihlal etmeden,tribün şov yapabilmek. Havaya atılan birkaç kesilmiş minik kağıdın,küçük bir yıldızsaçanın,telefon ışığında söylenen topluca şarkıların kimseye bir zararı olmayacaktır.

sivasfutbol
23.02.2013, 13:12
Lütfen sahaya birşey atılmasını desteklemeyelim. Bu olmaz. Hem takımımız ceza yer, hem de attığı tespit edilen seyirci. Bizim burada katıldığımız organizasyon tribün sınırları içinde,telin bu tarafında kalacak,sahaya karışmayacak şekilde eğlenmek,sporda şiddet yasasını ihlal etmeden,tribün şov yapabilmek. Havaya atılan birkaç kesilmiş minik kağıdın,küçük bir yıldızsaçanın,telefon ışığında söylenen topluca şarkıların kimseye bir zararı olmayacaktır.

Pos makinesi kağıtları gerçekten sıkıntılı, biz tribünde istediğimiz gibi eğlenelim, sahaya her hangi bir şey atmayalım. Bunlar Sivaslıya yakışmayan hareketler olur.

sivasfutbol
23.02.2013, 20:31
Maçı bir yana bırakıyorum.(Rıza hoca ve uğura çok kızdığım halde!) Gerçekten çok güzel görüntüler çıktı ortaya. Ben çok mutlu oldum bu açıdan. 58 dk kutlamamız Sivasspor galibiyeti için değil Sivas milliyetçiliği için yapılan bir şey. Her maçta yapmalıyız bence. :)

migroArmis
23.02.2013, 23:53
Kardeşim bura bizim sitemiz adamlar bizi mağlup ediyorlar diğer taraftarlar sitelerine bakıyorum takımı kötüde olsa galip getirtiryorlar ben buna kızıyorum bjk kimki bizi yenecek hadi yensin ama söylenmez tahminde olsa SEN takımının her zaman yanında duracan

Burada sitem ettiğiniz kişi sanırım benim konu bana yapmış olduğunuz yorumdan bu noktaya geldi...Evvela ben b. jimnastik Sivası yener gibi bir yorumda bulunmadım yorumumda b.jimnastiğin adı dahi geçmedi..Skor tahmin yarışmasındaki yapmış olduğum b. jımnastik galip gelir tahminime takıldıysanız bu bir tahmin platformudur,oyunudur kaldıki b .jımnastik yener dedik yendide..Ben kendi takımım yenilir diyede çok tahminde bulundum..Burada sen kimsin kendi sitene git gibi bir çok serzenişle karşılaştım hiç birinede takılmadım nedenide şudur burası gerçek bir taraftar sitesidir..Hiç kimseye bu konuda cevap vermemeye polimiğe girmemeye gayret ediyorum lakin benim Bursasporluluğumu Sivasspora vermiş olduğum desteğide hiç kimse sorgulayamaz.Buda demektirki ben bir bakıma Sivassporluyumda..Burası sizin olduğu kadarda bizim gibi düşünenlerinde sitesi...Sizin takım tutma anlayışınız milliyetçi kavramlar içeriyorsa demektirki bu biz sizinle aynı pencereden bakmıyoruz olaya....Bir kişi A takımını tutabilir b takımınında şampiyon olmasını iyi yerlere gelmesini isteyebilir..Bu oldukça basit ve anlaşılabilir bir kavramdır...Hani meşhur bir cümle vardır ...Gözlerimiz farklı olsada gözyaşlarımız aynıdır ...İşte olay tamda budur....
Siteminiz bana değilse diye düşünmek istiyorum ama benim yapmış olduğum yorumla başlayıp konunun buralara gelmesi açıkça hedef kişinin ben olduğunu gösteriyor...Bundan gocunmam rahatsızlıkta duymam ve dahi düşünceleriniz başım gözüm üstünedir..Yanılmıyorsam bir kaç hafta önce bir başlıkta bana hitaben ''senin gibi adamları Sivasta ağırlamaktan onur duyarım'' gibi beni oldukça mutlu eden bir yorumunuz varken şimdi burası bizim sitemiz gibi bir yaklaşımınız beni şaşırttı doğrusu...Bilmenizi istediğim tek şey biz Sivassporun şampiyonluğunu görmek isteyen rakip taraftarlar arasında ender kişilerdeniz...Bu düşüncemi Bursadada her yerde açık beyan etmişimdir bundada hiç bir zaman rahatsızlık duymamışımdır..Sağlıcakla kalın...

blacksky
24.02.2013, 00:26
Her seyimiz tam gorsel showumuz eksik.

Her firsatta hocaya salla.. futbolcuya salla.. rakip takimdaki hemsehrine ana baci kufur et.. allah'in sikecilerini kahraman belle.. takimin adina sike lekesini calanlara alkis tut.. delikanli gibi isini yapanlarla dalga gec.. ama 58. dakika showundan da eksik kalma.. sivasspor taraftarinin konfeti puskurtmeye gelene kadar asmasi gereken cok fazla arizasi var.. bu boyle biline.

Mustafa58Ağa
24.02.2013, 10:09
dün maçtaki şov çok güzeldi

lanbilal
24.02.2013, 12:06
Dünkü şovu lig tv yine göstermedi. Allah razı olsun çok tarafsız yayın yapıyorsun. Allah'tan spiker 58. dakika Sivas tribünleri hareketlendi dedi de birşeyler yapıldığını anladık. 58 yapan, bağıran, destekelyen, maça giden herkesin ayaklarına, ağızlarına sağlık. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim

antik58
24.02.2013, 12:32
Stat çevresinde alakalı alakasız bir sürü ürün satılıyor tam ismini bilmiyorum ama yıldızsaçan oluyor sanırım onlardan satılsa tanesi max 25 kuruş olsa baya alan olur herhalde:rolleyes:

lanbilal
24.02.2013, 13:44
Bizde bütünlük sıkıntısı var. Kameranın karşısında oturanların hiç hareket ettiğini görmedim bütün maçlarda. Bazen onlar yerine fotoğraf felan mı var diyorum. Boncuk gibi diziliyorlar başka hiçbirşey yok. Bütünlük olduğu sürece 58 de çok güzel olur. Taraftar desteği de, takım da...

infial§
24.02.2013, 18:31
Bizde bütünlük sıkıntısı var. Kameranın karşısında oturanların hiç hareket ettiğini görmedim bütün maçlarda. Bazen onlar yerine fotoğraf felan mı var diyorum. Boncuk gibi diziliyorlar başka hiçbirşey yok. Bütünlük olduğu sürece 58 de çok güzel olur. Taraftar desteği de, takım da...

Aynen katılıyorum,bu kadar tepkisizlik,hareketsizlik olmaz,eğer bağırmaya çoşmaya utanıyorsanız gelmeyin 10 liralık bişey almak takım katkı sağlamaz

holigan
24.02.2013, 22:38
SIVASSPOR icin maca gidip bir alkis yapana bile cok tesekkürler.allah isini rast getirsin.orda takimi yalniz birakmamak,en büyük $ovdur.fakat benim görüsüm 58.dakika $ovu hic $ik durmuyor calinti özenti gibi bisey,oldu o zaman her takim dakikasi gelince bir $ov yapsin.eger ilk olsaydi gelistirelim güzellestirelim gelenek haline getirelim ama taklit oldugu icin helede taklit ettigimizden daha kötü yaptigimiz icin hic güzel olmuyor hatta cok itici oluyor.trabzonlularla izliyordum maci gecen hafta 58 dakika $ovu yapacaklar simdi diye dalga geciyorlar.eger onlardan daha görkemli yapabilsek veya bunu ilk yapan biz olsaydik gercekten iyi olurdu. bence daha güzel organizasyonlar yapalim.mesela davul $ovu abartalim sis $ovu herhafta yapalim yani taklit degil bize has bize ait ve ilk olan biseyler yapalim.

izmirliyigido
26.02.2013, 08:49
Lig Tv'yi birkez daha kınıyor ve protesto ediyorum. Tam 58. dakika şovu başladı tribünlerde, bizim o anda ki şovumuz da bir önceki pozisyonun tekrarını tam 1 dakikaya yakın göstererek şovu geçiştirdi. Başka stadlarda olsa 7-8 saniye gösteriyor.

Bir de taraftarımız tamamen ot gibi oturmuyor, bağırıyor, tezahürat yapıyor ama sesi ekranlara yansımıyor. Neden? Çünkü, Ligtv tribün seslerini yayında açmıyor kasıtlı olarak.

Ne diyeyim? İnşallah batarsınız, iflas edersiniz YANCI KURULUŞ !..

.

ankastre
26.02.2013, 09:32
gardaşım bu ahlaksız yancı kuruluş olacak adiler başka takımların maçı olduğunda sesleri gümbür gümbür açıyorlar sivasa gelince sesi gısıyorlar, sesleri gısılasıcalar.başta sansar olmak üzere sesleri gısılsın

tekdoktiri
26.02.2013, 18:42
sıvas taki maçlarada artık hakemlere taviz yok türbünden hep duva edcez hangi duvayı hakedi yorlarsa, BİRDE SIVAS EMLİ YETİNE LAFIM VAR HAYIRDIR PANKARTLARI LA BURASI SIVAS HAYIRDIR KONUŞACAM GİNE SİTE YÖNTİMİ SİLECEK TEKRAR SIVAS BURA KORKMAYIN BİZ ŞEREFLİ GEÇMİŞE SAHİBİZ AMA SUÇ BENCE YÖNETİMDE,,AYIP İŞİNİZ YAPIN KULLANMAYIN KULÜBÜ ,

lanbilal
26.02.2013, 19:30
Sivas taraftarının bağırmadığını düşünürdüm hep. Maçları tv den izleyebiliyorum çünkü. Fakat Fenerbahçe ile kupa maçında o taraftarı görünce sıkıntının Lig Tv'den kaynaklandığını anladım. Derdiniz ne sizin? Spiker söylemese tv başında şov yapıldığını bile anlamayacaktık.

sivasfutbol
02.03.2013, 12:33
Bursa maçına gidecek arkadaşlar yıldızsaçanları unutmasınlarr :)

Sivasli010
02.03.2013, 12:48
Evet ama tek bir grup yapmiycak,tum stat yapmasi gerek... Ve bu anlar unutulmicak :D ve herkes kirmizi beyaz giyinsin...... cok kisi normal ustlernen geliyor

anadolu5858
02.03.2013, 15:01
bana görede 58. dakika şovuna gerek yok başkalarını çağrıştırıyor bize özgü birşeyler olmalı

sivasfutbol
02.03.2013, 15:25
bana görede 58. dakika şovuna gerek yok başkalarını çağrıştırıyor bize özgü birşeyler olmalı

58. dakika şovu zaten bize özgü sayılabilir. Biz senelerdir yapıyoruz bunu. Ama biraz daha kapsamlı olsun istiyoruz. Yıldızsaçan bize özgü olacak.

sivasfutbol
09.03.2013, 10:30
Antalyaspor maçına hazırlıksız gelmeyin lütfen :)

bigacti0n58
09.03.2013, 10:40
antalyaspor maçında herkez konfeti kağıdı hazırlasın stadı çosturalım hadi yiğidolar bu sefer çoşturmalıyız sivası ayağa kaldırmalıyızzzzzz

Ensar
09.03.2013, 16:09

Düşünce olumlu, başarılar dileriz...
----------------------------------------------------------------------------
Sahada yeterince cekirdek kabugu var birde sen kirlet tam olsun? yapacaksaniz kaskol diye birsey var hem renkli vede takima bir faydasi olur bunu neden cikarmadina böyle bir sacmaligi siteye öneriyorsun seni anlamak zor kardesim biraz duyarli olun bakin BURSAYA ,ESKISEHIRE örnek olacaksan buna örnek ol yoksa ilkokulögrencisi gibi kagit tasimayin burnunuzumu sileceksiniz yoksa ben senin bu dedigin örnek yanlis diyorum.

58fatihcan
09.03.2013, 17:51
Konunun başındaki fotoğraf hangi maçtan alıntı? Büyüleyici duruyor

sivasfutbol
09.03.2013, 20:06

Düşünce olumlu, başarılar dileriz...
----------------------------------------------------------------------------
Sahada yeterince cekirdek kabugu var birde sen kirlet tam olsun? yapacaksaniz kaskol diye birsey var hem renkli vede takima bir faydasi olur bunu neden cikarmadina böyle bir sacmaligi siteye öneriyorsun seni anlamak zor kardesim biraz duyarli olun bakin BURSAYA ,ESKISEHIRE örnek olacaksan buna örnek ol yoksa ilkokulögrencisi gibi kagit tasimayin burnunuzumu sileceksiniz yoksa ben senin bu dedigin örnek yanlis diyorum.

Evvela görüşlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

Sonrasına gelince kilolarca çekirdek tüketiliyor göze batmıyor da iki avuç kağıt mı göze batıyor. Stadın görevlileri boşa para kazanmıyor orda. Öyle ya da böyle süpürecekler kağıt atınca 2 kez süpürüyorlar?

A.Turan Korkmaz
10.03.2013, 22:23
Bugün 58. dakikada hem stadı hem de yakın çevresini galiba biraz salladık. Bir dahaki maç ölçüm cihazı getirelim de 58. dakika coşkumuz kaç desibel bir ölçtürelim derim:D
Maratondaki muhteşem coşkuya ben de karşıdan naçizane katıldım. Bu coşkunun önce bütün stadı sarması, ardından da öncelikle maçın başlama düdüğüne adapte edilip sonra da başta gol sonraları olmak üzeremaçın geneline yayılması en büyük temennim.

DOGU_BEY
10.03.2013, 23:03
eğer gerçekten bu görsel şov her hafta manşetlere girsin istiyorsak bu işi stat geneline yaymalıyız..mesela en basiti aynı anda maraton kale arkası ve kapalı konfeti yağmuru yapsa bile kayda değer ve jeneriklere geçen bir görüntü oluşur...ama önce bizim stada çekirdek girişini yasaklamak lazım...

58fatihcan
10.03.2013, 23:23
Bugun maca gidip destekleyip takima moral olan herkese cok tesekkur ederim. Gercekten muazzamdiniz. Tarihimde gitmek isteyecegim maclar arasina soktutunuz bu maci

kanka5885
26.03.2013, 15:53
orduspor macına 58 dakika showu ıcın herkez malzemeli gelsin lütfen.

sefilix
26.03.2013, 19:08
matbaacı arkadaşlar konfeti hazırlayın atık kağıtlarınızdan

58fatihcan
27.03.2013, 00:12
58. Dk da tv den farkli.bir ses duymuyoruz. Var olan tezahurat devam ediyor neden?

sivasfutbol
28.03.2013, 15:53
Merhaba, konuyu tekrar açtım çünkü böyle daha fazla kişiye ulaşabildiğimi düşünüyorum.

Beşiktaş maçında çok güzeldi ama antalya maçında onun kadar yapamadık. Bu hafta akşam maçı ve herkesten destek bekliyoruz. Kimse yıldızsaçanını ve kağıtlarını almadan gelmesin maça :) Yıldızsaçan ve kağıt getiremeyenlerde telefonlarıyla destek verirlerse daha geniş çaplı görsellik çıkar diye düşünüyorum.

Şimdiden destek veren herkese teşekkürler. :)

NoFeaRrrYiGİDo
28.03.2013, 16:11
Merhaba, konuyu tekrar açtım çünkü böyle daha fazla kişiye ulaşabildiğimi düşünüyorum.

Beşiktaş maçında çok güzeldi ama antalya maçında onun kadar yapamadık. Bu hafta akşam maçı ve herkesten destek bekliyoruz. Kimse yıldızsaçanını ve kağıtlarını almadan gelmesin maça :) Yıldızsaçan ve kağıt getiremeyenlerde telefonlarıyla destek verirlerse daha geniş çaplı görsellik çıkar diye düşünüyorum.

Şimdiden destek veren herkese teşekkürler. :)

Arkadaşımıza Katılıyorum Yiğidolar.Kalan İç Saha Maçlarımızda Yapmaya Devam Edelim Bu Görsel Şöleni.Herkes Görsün Sivasspor Taraftarı Nasıl Şov Yapar...

kanka5885
29.03.2013, 15:12
evet beyler unutmayın herkez meşalesini kagidini alıp gelsin

58fatihcan
29.03.2013, 15:37
Arkadaa telefonu cikarip sallamakta mi zor geliyor. Bir dk yapicaksin ya. Zaten 89 dk cekirdek citliyorsun

kanka5885
15.04.2013, 12:36
arkadaşlar trabzon maci cok onemlı bır mac olacak gerek 1 dakika gerek 58 olmak üzere yogun destegınızı beklıoruz.

ilyasbaba_58
15.04.2013, 14:20
kağıt ve yıldızsaçan mantıklı fikir

kanka5885
15.04.2013, 19:33
telefon show olacak bu hafta arkadaşlar telefonlarınızı 58 dk cıakrın

asabibaba
15.04.2013, 19:39
58 .dakikada 1 dakikalık düdük çalma protestosunu yapsak ne olur ki? yada siyah karton açalım ......bişi yapalım ama hakem hataları yada hakem kıyımları için bişiler yapsak ama ben diyorum ben inanmıyorum ?????

sefilix
15.04.2013, 20:27
beyaz kağıt olursa güzel olur.

musa harun
15.04.2013, 20:59
58 .dakikada 1 dakikalık düdük çalma protestosunu yapsak ne olur ki? yada siyah karton açalım ......bişi yapalım ama hakem hataları yada hakem kıyımları için bişiler yapsak ama ben diyorum ben inanmıyorum ?????

bencede olabilir.

Cley
15.04.2013, 21:21

Ben de inanmıyorum.
Daha önce Kuddusi faciası da yaşadık. Ne oldu ertesi maçta koca bir hiç.

asabibaba
15.04.2013, 21:26
Düdükte mi çalamayız ?Hani İstiklal Caddesinde çalıyolardı hani herkes Ermeni oluyodu.......onun gibi çalamazmayız.....Hani (Allah muhafaza ) hepimiz hakemiz falan diye bağıramazmyız:Pİşin şakası buda düdük fikrini ben tuttum sizi bilmem:)

Cley
15.04.2013, 21:33
Bir şekilde bu hakemler,TFF,MHK protesto edilmeli. Ama kapıdaki Ö.G.G ve polislerle hep sorun yaşıyoruz. İçeri bir materyal sokamıyoruz. Yöneticiler zaten derin uykuda. Taraftarlar ne gibi sorunlar yaşıyor tınmıyorlar bile.

Moğolların bir şarkılarında dedikleri gibi

Bişey yapmalı Bişey yapmalı...

asabibaba
15.04.2013, 21:40
Bir şekilde bu hakemler,TFF,MHK protesto edilmeli. Ama kapıdaki Ö.G.G ve polislerle hep sorun yaşıyoruz. İçeri bir materyal sokamıyoruz. Yöneticiler zaten derin uykuda. Taraftarlar ne gibi sorunlar yaşıyor tınmıyorlar bile.

Moğolların bir şarkılarında dedikleri gibi

Bişey yapmalı Bişey yapmalı...

bu şarkıyı söylesek yada gruplar söylese yeter

asabibaba
15.04.2013, 21:42
konu açayım bakalım ne diyecek milleett:confused::confused:

sivasfutbol
01.05.2013, 14:13
Emeklerimiz, çabalarımız sonuç vermeye başladı.
Desteğiniz İçin TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR... :)

58fatihcan
01.05.2013, 14:20
Her gun daha guzel 58lere