Orijinalini görmek için tıklayınız : işte çekirdekci kabilesi

rguler
22.11.2005, 07:56
heryerde olduğu gibi ankaradada bu kabilenin üyeleri oldukca fazlaydı
alın size örnek

Dağcı
22.11.2005, 08:03
Güzel bir tespit... Suç unsurları ile birlikte görüntülenmişler...

CÜSSKB-Aynur
22.11.2005, 08:39
Kış geldi, artık eldivenlerlede çekirdek yemek zor olacak.::D

58 memo
22.11.2005, 08:39
selam hemşolar...
Fotoğrafı çeken arkadaşı kutlamak lazım
çünkü suç aletleriyle beraber,suçüstü yakalanmışlar...

shadow3458
22.11.2005, 08:44
KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN O FOTOĞRAFTAKİ KİŞİLERİ KÜÇÜMSEMİYORUM AMA BİR GERÇEK ÇEKİRDEKTE YEMESELER O KİŞİLERDE TARAFTAR TİPİ YOK YAAA ADAMLAR SAHAYA BİLE BAKMIYORLAR...............

BOUN
22.11.2005, 08:54
Soğuk bir sonbahar günü Ankara ve civar şehirlerde binlerce sivaslı hemşerimiz sıcacık evlerinden çıkmaya üşenirken; belki yine binlercesi Pazar günü olması vesilesiyle pijamalarını dahi çıkarmaya erinirken; ne olursa olsun Sivasspor tribününe gelen resimdeki arkadaşların tamamına teşekkür ediyorum.

Bence bu insanları yargılarken büyük bir ihtimalle yanlış hükümler veriyoruz. Sorun bakalım bunların bir çoğu hayatlarında belki de ilk defa maça geliyorlar. Bu şekilde davranmaları normal çünkü bir çoğu taraftarlık nasıl yapılır bunu dahi bilmiyorlar. Zamanla Sivassporumuzun yaptığı maçlarla ve aldığı galibiyetlerle bu insanlar daha çok stadlara gelecekler ve tribün kültürünü daha iyi öğrenecekler. Acele etmeyelim. Biz üzerimize düşeni yapalım.

Sabırla yolumuza devam edelim. yavaş yavaş zaten taraftar kitlemiz kemikleşmeye başladı. Sportif başarıların artmasıyla herşey daha güzel olacak inşallah...

sivasli_dahi
22.11.2005, 09:06
Soğuk bir sonbahar günü Ankara ve civar şehirlerde binlerce sivaslı hemşerimiz sıcacık evlerinden çıkmaya üşenirken; belki yine binlercesi Pazar günü olması vesilesiyle pijamalarını dahi çıkarmaya erinirken; ne olursa olsun Sivasspor tribününe gelen resimdeki arkadaşların tamamına teşekkür ediyorum.

Bence bu insanları yargılarken büyük bir ihtimalle yanlış hükümler veriyoruz. Sorun bakalım bunların bir çoğu hayatlarında belki de ilk defa maça geliyorlar. Bu şekilde davranmaları normal çünkü bir çoğu taraftarlık nasıl yapılır bunu dahi bilmiyorlar. Zamanla Sivassporumuzun yaptığı maçlarla ve aldığı galibiyetlerle bu insanlar daha çok stadlara gelecekler ve tribün kültürünü daha iyi öğrenecekler. Acele etmeyelim. Biz üzerimize düşeni yapalım.

Sabırla yolumuza devam edelim. yavaş yavaş zaten taraftar kitlemiz kemikleşmeye başladı. Sportif başarıların artmasıyla herşey daha güzel olacak inşallah...

çok doğru bir tespitte bulunmuşsun.. bir çok kişi maça gelmeye bile tenezzül etmiyo... tribünlerin yarıdan çoğu boştu. Ayrıca maçı izlemeye ben de gitmiştim ve fotoğraftaki şahısların neredeyse dibindeydim ve şunu söyleyebilirim ki onlar arada sırada da olsa seslerini çıkardılar. herkesin gözünden kaçan fotoğrafın sol alt köşesinde arka tarafta bulunan taraftar topluluğu.... onlar maçın başından sonuna oturdular varlıkları ve yoklukları belli değildi. biraz olsun takımı destekleselerdi daha güzel olacaktı.. çekirdek yiyenler önemli değil ama maça gelip 90 dk. hiç ses çıkarmadan oturanlar asıl suçlular bence..... siz nedersiniz?

rguler
22.11.2005, 09:12
arkadaşlar amaç bu kişileri rencide etmek değil.maça gelen seyircinin takımına olan ilgisizliğini göstermekti.Bu soğuk günde sıcak evlerinden çıkıp maça gelmeleride tabiki güzel ama birazda destek verseler daha güzel olmazmı.?

1967_CLUB_ÖZGÜR
22.11.2005, 10:59
KAHROLSUN ÇEKİRDEK CUMHURİYETİ !!!

junior_69
22.11.2005, 11:08
ÇEKİRDEK YİYENLERİ SUÇLAYAN ARKADAŞLAR ACABA KENDİLERİ MAÇA GİDİYORLARMI?.............. .

DJMuRaT
22.11.2005, 11:41
ÇEKİRDEK YİYENLERİ SUÇLAYAN ARKADAŞLAR ACABA KENDİLERİ MAÇA GİDİYORLARMI?...............

Yok Junior Öylesine yazmışlar Resimi felanda öylesin atmış Rıfat abi ne maçı sadece 19 Mayıs stadına bakmaya gelmiş çimleri yeşilmi mor mu diye??Maçla alakamız yok senin anlıycaaann

Odam Kireç Tutmuyor Kumunu Karmayınca....
Sevda Baştan Gitmiyor Şampiyon olmayıca...

Seninleyiz heryerde Ankarada İzmirde...
Hazırız Senin için Sivasımız Ölmeye...

rguler
22.11.2005, 11:43
Yok Junior Öylesine yazmışlar Resimi felanda öylesin atmış Rıfat abi ne maçı sadece 19 Mayıs stadına bakmaya gelmiş çimleri yeşilmi mor mu diye??Maçla alakamız yok senin anlıycaaann

:) :) :) :)

SivasLady
22.11.2005, 12:49
sanirim herkez gülüyor
ama bunlarin yaptiklarini bir cogunuzda yapiyorsunuzdur :)
sizin resimleriniz cekilmemis tek :D

GuNaY
22.11.2005, 12:52
Her maçta çıkcaktır elbet bu görüntüler bir süre... bu sene geçiş yılı olacaktır...

rguler
22.11.2005, 12:55
buda maçtan bizim resmimiz onlar çekirdek yerken biz

Sarkdakikisla58
22.11.2005, 12:55
KAHROLSUN ÇEKİRDEK CUMHURİYETİ !!!

Baska söze ne gerek var

emrullah_58_
22.11.2005, 12:56
KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN O FOTOĞRAFTAKİ KİŞİLERİ KÜÇÜMSEMİYORUM AMA BİR GERÇEK ÇEKİRDEKTE YEMESELER O KİŞİLERDE TARAFTAR TİPİ YOK YAAA ADAMLAR SAHAYA BİLE BAKMIYORLAR...............
kardeş haklısınız ancak beraberliği sağlayacak kimse yok yani kale arkasında ateşli taraftar maratonda çekirdekçiler vardı o gördüğün insanlar bağırmak istesede olmazdı çünkü beraber bağırmayı koordine eden yalnızca iki kişiydi haberiniz olsun

rguler
22.11.2005, 14:05
sanirim herkez gülüyor

sanırım ne yapıldığını anlarsın

1967_DERNEK_10UR
22.11.2005, 14:09
BU KABİLE ÇOK TEHLİKELİ BİR AN ÖNCE SAYILARINI AZLTMAK LAZIM:(

Dağcı
22.11.2005, 14:11

Gardaş bu söze şapka çıkarılır... :D

Dağcı
22.11.2005, 14:13
sanırım ne yapıldığını anlarsın

Bu resimdeki yiğidolar niye çekirdek yemiyorlar acaba ? ? ?

1967_DERNEK_10UR
22.11.2005, 14:16
sanirim herkez gülüyor
2.SAYDA'Kİ 15.YORUMUN ALT KISMINDA Kİ RESME BAKARSAN BİZİM NE YAPTIĞIMIZI GÖRÜRSÜN...

GuNaY
22.11.2005, 14:32
buradaki ve galerideki resimleri görünce cok imrendim keşke bende yanınızda olsaydım :(

rguler
22.11.2005, 14:33
buradaki ve galerideki resimleri görünce cok imrendim keşke bende yanınızda olsaydım :(
emin ol bende isterdim seninlede tanışmış olurduk hemii

GuNaY
22.11.2005, 14:36
emin ol bende isterdim seninlede tanışmış olurduk hemii
evet abi süper olurdu ankaradakilerden fazla kişyle tanışamadım :(

rguler
22.11.2005, 14:40
evet abi süper olurdu ankaradakilerden fazla kişyle tanışamadım :(
ankaragücü maçına gel misafirim ol

GuNaY
22.11.2005, 15:00
ankaragücü maçına gel misafirim ol
Sağol abi niyetim var, inş gelebilirim....

rguler
22.11.2005, 15:05
Sağol abi niyetim var, inş gelebilirim....
inşaaalllaaaahhh

GuNaY
22.11.2005, 15:09
inşaaalllaaaahhh
:)) abi inan bunlar bile yetiyor insana!

rguler
22.11.2005, 15:13
:)) abi inan bunlar bile yetiyor insana!
bu siteden hakkı, serhan,rüştü elmas,çağlayan,emin,djmurat,pu ar ve seni tanımadan çok sevdim.
hakkı serhan murat ve puarla(orhan) tanıştım diğerleriylede en kısa sürede tanışırız inşallah.
tanıdştığım kişilerde de yanılmamışım.hepside süper insanlar

GuNaY
22.11.2005, 15:16
bu siteden hakkı, serhan,rüştü elmas,çağlayan,emin,djmurat,pu ar ve seni tanımadan çok sevdim.
hakkı serhan murat ve puarla(orhan) tanıştım diğerleriylede en kısa sürede tanışırız inşallah.
tanıdştığım kişilerde de yanılmamışım.hepside süper insanlar
evet onlar ve bircok güzel insanlarla bende tanıştım.. inş bende de yanılmamıs olursun :) teşekkür ederim...

rguler
22.11.2005, 16:10
heryerde olduğu gibi ankaradada bu kabilenin üyeleri oldukca fazlaydı
alın size örnek
??????????

hemso58
22.11.2005, 16:12
Kış geldi, artık eldivenlerlede çekirdek yemek zor olacak.::D

ELDİVENIN ONLAR ICIN BIR ENGEL OLACAGINI DUSUNMUYORUM...

ofgurleyuk78
23.11.2005, 19:59
Huylu huyundan vazgeçer mi?

sinan58_34
23.11.2005, 21:43
TARAFTARIMIZ MACLARA GELIYO AMA SADECE IZLEMEK ICN GELIYO STADDAKI ARKADASLARIMIZA YARDIMCI OLMUUYOLAR MACA GELEREK DESTEK OLUYOLAR AMA SADECE GELMEKLE GOREV YERINE GETIRILMIS OLMUYO SESIMIZI DUYURMAMIZ LAZIM DAHA NEYI BEKLIYOZ BEN ANLAMIYORUM 1. LIGE CIKMADAN HADI TARAFTARIMIZ BIRBIRINE ISINAMADI DAHA YENI ALISIYO DIYORDUK AMA SUAN UST SEVIYELERDEYIZ AMA HALA TARAFTARIMIZDA TIK YOK MACDA BAGIRMAMAK ICIN IKI METRE GERIDE DURUYOLAR BENCE SIVASIMIZI DESTEKLEMEMIZIN TAM ZAMANI

sinan58_34
23.11.2005, 21:45
BU KONUDA ONCEDEN BELIRTTIGIMIZ GIBI SİVASTAKI 1967 GENC TARAFTAR DRNEGINDE SONSUZ TESEKKURLERIMIZI SUNARIZ ONLAR O KADAR ZAHMETE KATLANIP GELİYO DESTEK OLUYO BIZ BİZ OTURDUGUMUZ YERDEN BILE DESTEK VERMIYORUZ

gercek58li
23.11.2005, 23:53

Sana da hak vermemek elde degil!
Bugün oraya gelebiliyorsa,yarin tezahürata da baslayacaklarina inaniyorum!

GuNaY
24.11.2005, 00:39
her hafta bağıran taraftar sayısı artıyor... ve en sonunda tüm stad olacak biraz sabır!!!

drummer
24.11.2005, 01:02
çekirdekçinin biri öyle dalmışki çekirdek yemeye maçı bile unutmuş.
maç umurunda değil adamcağızın.
çekirdek çok lezzetli heralde çifte kavrum.

FASIL-I BAHAR
29.11.2005, 00:09
ben artık meslek değiştirecem ve gelip sivassporun macı nerdeyse sivas seyircisine cekirdek satcam bardagı 25 ytl

cerrah yiğido
29.11.2005, 00:24
Bu fotograf çekilince sahada maç oynanıyormudu? Fotorafı çeken arkadaşın bunu ispat etmesi gerekiyor yoksa resimdeki insanlara haksızlık olur!!! trubundeki diğer taraftarın haline bakılırsa saha sanki boş gibi

SEMİH-58
01.12.2005, 12:53
BU ÇEKİRDEKÇİ TARAFTARLAR OLMAZSA DAHA İYİ OLACAK AMA NAPALIM ONLARDA SİVASLI ATSAN ATILMAZ SATSAN SATILMAZ

1967_DERNEK_10UR
01.12.2005, 12:56
ARTIK BİZDE ÇEKİRDEKÇİ KABİLESİNE KATILDIK..

1967_DERNEK_MUSTAFA
01.12.2005, 13:03
TAKIMINI HERYERDE DESTEKLEDİKTE NE OLDU BUNDAN SONRA BİZLERDE ÇEKİRDEK YEME KARARI ALDIK BUNDAN ÖNCE ÇOK KIZARDIM ÇEKİRDEK YİYENLERE BUNDAN SONRA KIZMIYORUM ÇEKİRDEK YİYENLARDEN ÖZÜRDİLİYORUM BUNDAN SONRA BENDE ÇEKİRDEKÇİLER KABİLESİNE KATILDIM ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL BİLE AZZZZZZZZZZZZZZZ

1967_DERNEK_10UR
01.12.2005, 13:07
TAKIMINI HERYERDE DESTEKLEDİKTE NE OLDU BUNDAN SONRA BİZLERDE ÇEKİRDEK YEME KARARI ALDIK BUNDAN ÖNCE ÇOK KIZARDIM ÇEKİRDEK YİYENLERE BUNDAN SONRA KIZMIYORUM ÇEKİRDEK YİYENLARDEN ÖZÜRDİLİYORUM BUNDAN SONRA BENDE ÇEKİRDEKÇİLER KABİLESİNE KATILDIM ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL BİLE AZZZZZZZZZZZZZZZ
WALLA REİS BENDE ÇOK KIZARDIM ÇEKİRDEK YİYENLERE AMA ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM..ONLARA HAK VERİYOM..DESTEK VERDİK TE N'OLDU:(

UMTçarşı
01.12.2005, 13:38
beşiktaş maçında oynadıkları gibi oynarlarsa hele lorant bu takımda oldukça çekirdeğe devam afiyet olsun

bbptek58
01.12.2005, 14:16
gardaşlar haklısınız galiba...bu gidişle bütün tribün çekirdekçi olcak...

YatodaSin
01.12.2005, 15:17
MAC IZLEMEK ISTEYEN 1967 DERNEKNEN IZLEMELI.

agca58
01.12.2005, 15:59
ya bırak çekirdek yemeyi adamtezahurat yapn taraftara bile "la gardaş eccük susla gulağımı " diyor..al sana türkiyede eşine nadir rastlana taraftarlardan

emrullah_58_
01.12.2005, 18:27
arkadaslar artık bırakın cekirdek muhabbetinide kendinize gelin kac kişinin sivas maclarından haberi var kim tarafından yönlendiriliyo birlik nerde beraberlik nerde deplasman maclarında stad önünde toplanılırmı ya bi mekan secilir oradan stada topluca gidilir bu sadece bi eksiğimiz!!!!!!!

FASIL-I BAHAR
03.12.2005, 03:54
ARTIK SDATYUMLARDA ÇEKİRDEK SATACAMMM..ABİLER BAKSANIZA SU ÇEKİRDEKÇİLERE
BUNLAR OLMAZSA PARA DÖNMEZ.

BROTHERS58
03.12.2005, 03:59
YA GECEN SENE BİR RESİM VARDI SİTEDE,KOPMUSTUK YAKLASIK 50 60 KİŞİ AYNI ANDAN CITLATIYORDU CEKİRDEGİ,ALLAH BU CEKİRDEKCİLERİ 4 EYLÜLDEN UZAK TUTSUN!!