Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor maçı organizasyonu...

avsarli58
27.02.2013, 12:25
hafta sonu oynanacak lig macı için herhangi bir organizasyon var mı ?
istanbuldan veya cevre illerden gidecek olanlar var mı ?
tek basıma gitmeyeyim dıyorum Bursa ya :)

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 12:28
Bu hafta sonu Bursa'yı inleteceğiz, Bursalılar taraftar nasıl olurmuş görecekler

burak58as553
27.02.2013, 16:50
Bu hafta sonu Bursa'yı inleteceğiz, Bursalılar taraftar nasıl olurmuş görecekler

Tamam belki bize ayrılan yer tamamen dolabilir ama Bursa taraftarıyla bizim taraftarımızı kıyaslamak biraz abes olur..(Takıma verdiği itici güc için konusuyorum)

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 17:15
Tamam belki bize ayrılan yer tamamen dolabilir ama Bursa taraftarıyla bizim taraftarımızı kıyaslamak biraz abes olur..(Takıma verdiği itici güc için konusuyorum)

Elbette ki sayıca onlar kadar olamayız, çünkü onların stadında olacağız ama kalite anlamında onlardan çok daha kaliteli bir taraftar portresi çizeceğimize emin olabilirsin

bigacti0n58
27.02.2013, 17:52
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=101515157741971 52&set=a.426095242151.214128.9758 392151&type=1&theater Futbolcularımız feribot ile Bursaya giderken.. :)

recep cevik
27.02.2013, 20:19
Lütfen küfür olmasın, ben bursaspor ile bir sorunumuz olmadığını düşünüyorum.

sivaslıadem
27.02.2013, 20:24
uludağ üniv. De okuyan arkadaşlar !
Yarın müsait vaktimizde bir araya gelip otele gidebiliriz holiday inne
Takımın bu maçta dahi yalnız olmadığını hissettirelim

alaattin 5858
27.02.2013, 21:17
Elbette ki sayıca onlar kadar olamayız, çünkü onların stadında olacağız ama kalite anlamında onlardan çok daha kaliteli bir taraftar portresi çizeceğimize emin olabilirsin
gardaş ayakların yere bassın biraz keşke o dediğin gibi olabilsek geçen sene kadıköyde kupa maçında sayıca bizden az olmalarına rağmen adamlar öylebir görsel şov yaptılarki azımız açık izledik bursa taraftarındaki uyum İT lerde bile yok.

Mehmet ATEŞ
27.02.2013, 21:32
Geçen seneki türkiye kupasinda üZülerek söylüyorum tribünler yari yarıya olmasına rağmen bize tezahurat ve organize olarak büyük üüstünluk kurdular resmen adamlari seyrettik

Mehmet ATEŞ
27.02.2013, 21:34
gardaş ayakların yere bassın biraz keşke o dediğin gibi olabilsek geçen sene kadıköyde kupa maçında sayıca bizden az olmalarına rağmen adamlar öylebir görsel şov yaptılarki azımız açık izledik bursa taraftarındaki uyum İT lerde bile yok.

Ufak bir ilavem olacak bizden az değillerdi yarı yarıya gibiydik

Mehmet ATEŞ
27.02.2013, 21:39
Sivas 4 eylül stadındaki genç yiğidolarda çok îyi stadta onlarin olmadığıni düşünemiyorum helal olsun genç yiğidolara tezahuratlari ve çoşkuları daim olsun

avsarli58
27.02.2013, 22:04
gecen seneki mac yorumlarınızı okudum da
o stadda yarı yarıya idik bu birincisi
ikincisi onların takımı galip oldugundan o sovları yapabıldıler
ucuncusu o sov bize degıl istanbul takımlarına bırer gondermeydi
ayrıca onlar haliyle hep beraber bir sehirden gelmişlerdi ve birlik halinde idiler.
istanbul daki sivaslıların kacı bırbırınden haberdar?
kacı organize olup sivas macı izliyor.

o macta bursa trıbununde herkes yesıl beyazdı
bizdekiler ise sarı lacıvert kırmızı siyah beyaz gibi renklere ayrılmıslardı sanırım fark burdan cıkıyor ortaya.

avsarli58
27.02.2013, 22:07
istanbul dan organizasyon yok mu ?
bu sitede neden organize olamıyoruz
110 bin uye var ama
sadece laftayız bılmem farkında mısınız?
bu eleştiriyi kendime de yapıyorum..

migroArmis
27.02.2013, 23:20
ayrıca onlar haliyle hep beraber bir sehirden gelmişlerdi ve birlik halinde idiler.

bizdekiler ise sarı lacıvert kırmızı siyah beyaz gibi renklere ayrılmıslardı sanırım fark burdan cıkıyor ortaya.

Tek bir düzeltme yapmak gerekirse Texas shovunu galibiyete mağlubiyete göre yapmaz...Her maç bunu mutlaka yapar...

favori58
28.02.2013, 00:09
YAV ARKADAŞLAR GÜLDÜRMEYİN ADAMI BİZ KİM BURSASPOR TARAFTARIYLA BOY ÖLÇÜŞMEK KİM? nE NE YAZIKKİ SAYICA FAZLA OLSADA ORGANİZE AÇISINDAN ÇOK GERİDEYİZ ÇOOOK

Editörün Notu: Mesajınızı lütfen küçük harflerle yazınız...

avsarli58
28.02.2013, 00:19
Tek bir düzeltme yapmak gerekirse Texas shovunu galibiyete mağlubiyete göre yapmaz...Her maç bunu mutlaka yapar...

takımın önde gitmesininde elbet payı vardır taraftarın gaza gelmesinde.
bunu göz ardı etmemek gerek.
Bizim tek eksiğimiz bu işte
herkesi kendimizden yuksekte goruyoruz.
herkesi kendınden buyuk gordugun surece sen nasıl buyuk taraftar olacaksın ?

Adam akıllı birlik olmadıgı surece bizden bi cacık olmaz zaten.
bagırın diye bagırırız.
tip tip ne dıyo la bu derler otur gardas mac ızlemeye geldık derler :)

avsarli58
28.02.2013, 00:40
Bursa maçına gidecek arkadaslar bana özelden ulasabılırler mi ?
birbirimizden haberdar olalım.
gerekirse beraber gidelim

avsarli58
28.02.2013, 00:46
tamamdır kardesım..
yinede özelden ulasanlar olursa. özel arabayla felan gıtme durumumuz var bizim. :) yardımcı oluruz yani

migroArmis
28.02.2013, 01:22
takımın önde gitmesininde elbet payı vardır taraftarın gaza gelmesinde.
bunu göz ardı etmemek gerek.
Bizim tek eksiğimiz bu işte
herkesi kendimizden yuksekte goruyoruz.
herkesi kendınden buyuk gordugun surece sen nasıl buyuk taraftar olacaksın ?

Adam akıllı birlik olmadıgı surece bizden bi cacık olmaz zaten.
bagırın diye bagırırız.
tip tip ne dıyo la bu derler otur gardas mac ızlemeye geldık derler :)

Elbette haklısınız..4 yıldır buradayım 2 konu açtım ikiside taraftar bütünlüğü organizasyon doğrultusunda olmuştur..Benim için en önemli kawramda budur..Bizim taraftara gelince bunu tarafsız söylüyorum Bursa Atatürk stadında izlemeyen mutlaka vardır sadece bir kez o ortam idrak edilirse hakikat organizasyon sayısal gerçek kısaca herşey çok net görülecektir..En büyük arzum her zamanki gibi Sivasspor taraftarının bu seviyeye çıkmasıdır..

Rallim58
28.02.2013, 01:27
Elbette haklısınız..4 yıldır buradayım 2 konu açtım ikiside taraftar bütünlüğü organizasyon doğrultusunda olmuştur..Benim için en önemli kawramda budur..Bizim taraftara gelince bunu tarafsız söylüyorum Bursa Atatürk stadında izlemeyen mutlaka vardır sadece bir kez o ortam idrak edilirse hakikat organizasyon sayısal gerçek kısaca herşey çok net görülecektir..En büyük arzum her zamanki gibi Sivasspor taraftarının bu seviyeye çıkmasıdır..

Çok doğru söylüyorsunuz. Ancak Sivas'ta ikamet ettiği halde stadyuma gelmeyen, İT (İstanbul Takımları) peşinde koşanlarla bir yere varılamayacağını kabul etmeliyiz...

avsarli58
28.02.2013, 02:23

temennileriz için tesekkurler.
hafta sonu gorusuruz Allah'ın izniyle.
benimde en buyuk arzum Turk futbolunda stadyumlardaki abuk sabuk ınsanların degısmesi.
takıma destek olmak için kafa kıyak gıtmeye gerek yokki stada.

svsli585858
28.02.2013, 03:22
bizim lig niye böyle anlamıyorum çoğu takın kendi takımını desteklemiyor... almanyaya ingiltereye bakın mesela almanyadan hoffenheim 3.500 nüfusu var stadları 26 bin kişi 14 bin kombine satılmış millet diğer şehirlerden gelip izliyormuş maçı biz ise dibimizdeki maçlara gitmiyoruz deli oluyorum valla

Cley
28.02.2013, 08:17

Bu mümkün değil. Ancak Bursa taraftarı kupadan elenmiş olmanın etkisiyle coşkulu olmayabilir. Yine de üstünlüğü rakip takım taraftarına bırakmaz

sivaslıadem
28.02.2013, 09:30
yiğido arkadaşlarıma duyurulur
Sivassporumuzun takım otobüsü şu an kampusteki otelin bahçesinde
Takım şu an burada yani beraber oteli inletmeye ne dersiniz
Takımı hiç olmazsa pazar gününe moralli hazırlayalım

alaattin 5858
28.02.2013, 11:09

geçen seneki maçta biletler yarı yarıya verildi ama bursa tarafında çok azda olsa boşluk vardı bizim tarafta ise her taraf ful dolu idi hatta biletleri elinde olduğu halde içerisinin aşırı yoğunluğundan dolayı binlerce taraftarımız dışarıda kaldı bende maça çok erken gitmeme ramen biletleri getiren arkadaşımın trafiğe takılması sonucu maça geç kaldı maç saatinde karaborsadan 2 katı fiatına tekrar bilet aldım stad görevlileri içerde yer yok içerdeki biletsizleri tespit edip dışarı çıkarıcaz sizi ondan sonra içeri alıcaz dediler.biz güvenliklerle tartışırken kale arkasında kapının birisi izdihamdan dolayı açılması sonucu içeri girdik yani sayıca fazlaydık 30.35 senedir stadlara giderim bursa taraftarındaki uyumu İT takımlarında bile görmedim adamlara helal olsun sivasın istanbuldaki hiçbir maçını kaçırmam hiç birinde coşku görmedim

adres58
02.03.2013, 23:35
Bu maçı seyredecek ve desteklemek için stadyuma koşacak Bursada yaşayan ve çevre illerden gelecek tüm Sivasspor sevdalılarına şimdiden teşekkür ederim... Umarım alacağımız puan veya puanlar sizlerin uğuru ile olur...

yener_sahin
02.03.2013, 23:46
Teksasın her maç yaptığı bir başka şey de kendi aralarında kavga etmektir.Son maçta gereksiz yere Sivas'a neden küfür ediyorsun.Bilet 2.5 lira olunca Teksas son maçta çoluk çocuk dolmuştu.

34yigido34
02.03.2013, 23:49
teksas adammı ya gelmişler kupa maçında bize küfür ediyorlar

SIVAS58FOREVER
03.03.2013, 01:10
Bu mümkün değil. Ancak Bursa taraftarı kupadan elenmiş olmanın etkisiyle coşkulu olmayabilir. Yine de üstünlüğü rakip takım taraftarına bırakmaz

Bu senin icin mümkün olmayabilir, ama deplasman maçlarına benim gibi gidip oraları inletenler icin geçerli, ve bu her ne kadar mecazi de olsa bizim cabamizi niteler.

Eğer sen de yarin Bursa da olacaksan ne demek istediğimi anlarsın yada Ankara'da, Mersin de ve diğer deplesmanlarda ortalığı SivasSpor diye inletmediysen anlayamazsın ve tv den duydugun cılız sese takılıp kalirsin, Bursa ya beklerim :)

SIVAS58FOREVER
03.03.2013, 01:11
Teksasın her maç yaptığı bir başka şey de kendi aralarında kavga etmektir.Son maçta gereksiz yere Sivas'a neden küfür ediyorsun.Bilet 2.5 lira olunca Teksas son maçta çoluk çocuk dolmuştu.

Arada kalite farkı var, bizim taraftarımızdan saygı ve hoşgörü öğrenmeleri gerekiyor

SIVAS58FOREVER
03.03.2013, 01:52
teksas adammı ya gelmişler kupa maçında bize küfür ediyorlar

Kötü söz sahibinindir, teksas grubunun Sivas'a ettiği küfürleri aslında kendilerine etmislerdir. Hicbir iddiası kalmayan kupa maçında bile Sivas'a küfür etmeleri kuyruk acilarindandir

adres58
03.03.2013, 01:59
Kötü söz sahibinindir, teksas grubunun Sivas'a ettiği küfürleri aslında kendilerine etmislerdir. Hicbir iddiası kalmayan kupa maçında bile Sivas'a küfür etmeleri kuyruk acilarindandir

Artık yeter gardaşım yeter... Germe şu ortamı. Sen bilmiyormusun kötü söz sahibinin. Dillendirip dillendirip sürme ortaya. Git maçına bağır çağır takımını destekle. Bize ne elalemin Teksasından Meksasından. Söğerlerse söğsünler. Devamlı ortamı geriyor ona buna laf yetiştiriyorsun. Bırak artık.

SIVAS58FOREVER
03.03.2013, 02:04
Artık yeter gardaşım yeter... Germe şu ortamı. Sen bilmiyormusun kötü söz sahibinin. Dillendirip dillendirip sürme ortaya. Git maçına bağır çağır takımını destekle. Bize ne elalemin Teksasından Meksasından. Söğerlerse söğsünler. Devamlı ortamı geriyor ona buna laf yetiştiriyorsun. Bırak artık.

Ben kime laf yetiştirdim kardeşim, adamlar Sivas a küfür etti, burada o küfür eden grubu metheden yazılar yazıldı ben de o kötü soz sahibinindir dedim, sen niye gocundun? Kufure maruz kalan benim ve küfürle karşılık vermek yerine kötü söz sahibinindir şeklinde son derece örnek bir şey söylüyorum, bu seni neden rahatsız etti, bu laftan kim gerilmiş, burada Sivas in menfaatlerini korumayacaksak ne yapacağız

adres58
03.03.2013, 02:12
Ben kime laf yetiştirdim kardeşim, adamlar Sivas a küfür etti, burada o küfür eden grubu metheden yazılar yazıldı ben de o kötü soz sahibinindir dedim, sen niye gocundun? Kufure maruz kalan benim ve küfürle karşılık vermek yerine kötü söz sahibinindir şeklinde son derece örnek bir şey söylüyorum, bu seni neden rahatsız etti, bu laftan kim gerilmiş, burada Sivas in menfaatlerini korumayacaksak ne yapacağız

Bak gardaşım, yaşını bilmiyorum ama ben 30 yıldır taraftarım. Bilemiyorum senin taraftarlığın kaç sene. Her deplasmanda bu tarz şeyler olur. Bunu ne sen söyleyerek düzeltebilirsin ne de ben. Bu söğmeler her zaman olmuştur. Kusura bakmada bundan böylede olacak. Eğer buysa senin derdin boşuna uğraşma. Ama dikkatimi çekiyor her yoruma muhalefet olma gibi bir yeteneğe sahipsin. Senin maksadın Sivassporun menfaatleri değil, kafanda canlandırıp klavyede ortama sürdüğün kendi doğruların. Bu bazen değil çoğu zaman kırıcı oluyor. Senden rica ediyorum. Bu kırıcılığı bırak. Eğer senin maksadın sivassporun menfaatlerini korumaksa gel beraber zaman kavramını ortadan kaldırdığımız zaman gidip destekleyelim koruyalım. Yok ona buna sataşıp ortamı germekse bundan sonra buna müsade etmeyeceğimi bildiririm. Ayrıca bu mesajımı okuduktan sonra bana cevap yazma, çünkü sana cevap hakkı doğuracak birşey yok ortada...

SIVAS58FOREVER
03.03.2013, 02:20
Cevap hakkı var, çünkü ben bu konuda kimseye satasmis değilim, Sivas a edilen küfür konusunda kötü söz sahibinindir dedim ortaya, bu anlamda sataşma yok, forum yöneticisi olabilirsin ama bu ayni şeyleri düşünmüyoruz diye mesajlarımı silme hakkın oldugu anlamına gelmiyor, çünkü sen yazılarında genel anlamda Rıza hoca karsitisin ben ise Rıza hoca taraftarıyım, bu farklı düşünceler bu foruma renk katar, ama ben forum yöneticisiyim istediğim kişiye istediğim tarzda yazmasını dikte edebilirim diyorsan bu da adalet anlayışını ortaya koyar. Nedir bu Rıza Hoca dusmanliginiz anlayamadım, çünkü onu savunan birisine bile tahammülümüz yok, yaş konusuna gelince ayni yaşlardayiz

adres58
03.03.2013, 02:28
Değerli kardeşim ben ne A cıyım nede B... Ben doğrucuyum. Doğruyu hocamızda yapsa sende yapsan doğrucuyumdur. Ben belki bugün Hocamızı eleştiriyorumdur, yarın tasdiklerim. Eleştirenede saygım vardır, destekleyenede. Benim burada yöneticilik vasfım varsa etik adına vardır. Kural adına vardır. Şöyle bir bak bakalım kaç tane mesajını silmişim. Konuyu uzatmıyorum. SİVASSPOR menfaatleri adına...

SIVAS58FOREVER
03.03.2013, 02:33
Değerli kardeşim ben ne A cıyım nede B... Ben doğrucuyum. Doğruyu hocamızda yapsa sende yapsan doğrucuyumdur. Ben belki bugün Hocamızı eleştiriyorumdur, yarın tasdiklerim. Eleştirenede saygım vardır, destekleyenede. Benim burada yöneticilik vasfım varsa etik adına vardır. Kural adına vardır. Şöyle bir bak bakalım kaç tane mesajını silmişim. Konuyu uzatmıyorum. SİVASSPOR menfaatleri adına...

Tebrik ederim son yazdığımı silmedigin için çünkü müsaade etmeyeceğim demiştin ve ben de son yazdıklarıma tahammül edemeyip silebilecegini düşündüm, bu anlamda eleştiriye tahammülün olmasını takdir ediyorum, cevap hakkima gösterdiğin saygı da beni mutlu etti

adres58
03.03.2013, 02:43
Burda 8 mesajın mevcut ve hiçbirisi silinmedi. ''Buna müsade etmeyeceğim'' derken senin her yazdığına demek istmediğimi anlayacak kadar da akli mizana sahipsin. Bu bağlamda seni ben maalesef tebrik edemeyeceğim. Bu basit denklemi çözememişsin. O zaman bu tabiri senin için açıklayayım: Mesaj ağır hakaret içerirse, kişilik hakkına saldırın olursa, söğersen (küfür demiyorum o başka bir tabirdir) ben değil, hiçbir yönetici arkadaşım müsade etmez. Ama istediğin gibi eleştirini yapabilirsin; Serbest... Diğerleri ise amiyane tabirle ''kırt kırt''