Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 Haftadır Aynı Senaryo !

58_babacan_58
03.03.2013, 17:30
http://c1303.hizliresim.com/17/3/kq557.jpg

Takım iyi mücadele ediyor, tamam güzelde her şey gol yiyene kadar.Nereye kadar öyle istikrarsız gir görüntü sergileyeceğiz. 3 haftadır kendi kendimizi yeniyoruz.
3 haftadır yediğimi golleri izledikçe futboldan soğuyorum yemin ederimki.
Eneramo fenere 2 gol attı die bir yerleri kalktı. Adamın takıma zararından başka bi faydası dokunmuyor aldığı bütün topları öldürüyor.Böyle ofansif bir takım 3 haftadır gol atamıyor. ve yediği tek golle mağlup oluyor 3 haftadır aynı senaryo.
Uğur kavuk yok die bu maçtan ümitliyken.Birden grosicki sakatlaıyor ve diğer bomba sahaya giriyor. Ben her zaman söylüyorum. Bu takımda 3 tane bomba var "uğur- hayrettin ve rıza hoca"
Şu yediğimiz gole bak ya alda at batalla dedi resmen hayrettin.Artık takımın kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Elazığa düştü gözüyle bakanlar, şimdi elazığ diriliyor Sivas dibe vuruyor. Bu işe kim dur diyecekse bir an önce dur desin.
TARAFTARLAR OLARAK KORKULU RÜYA GÖRMEK İSTEMİYORUZ...!

Kokomo
03.03.2013, 17:35

Yorumlarınız büyük harfle yazıldığı için silinmiştir. (Site Yönetimi)

yorumcuyuz
03.03.2013, 17:36
bu takımı bu halde görüp susan dilsiz şeytandır...

ccey
03.03.2013, 17:37
Arkadaş şu aşamada hocaya yüklenmek kimseye fayda sağlamaz, ama uğur ve hayrettin bombasına aynen katılıyorum. Rıza hocanın da yapacağı bir şey yok o mu gol atsın, ziya, eneramo, kadir atamoyorlar biri gol olsa tamamen farklı olacak

Morten58
03.03.2013, 17:38
Kayserispor'a adim adim ilerliyor ,biz ise saatli Bombalarimizla adim adim geriliyoruz.

Birde Kayseri genc oyuncularla oynuyor, bizde oda yok.

Morten58
03.03.2013, 17:39
Arkadaş şu aşamada hocaya yüklenmek kimseye fayda sağlamaz, ama uğur ve hayrettin bombasına aynen katılıyorum. Rıza hocanın da yapacağı bir şey yok o mu gol atsın, ziya, eneramo, kadir atamoyorlar biri gol olsa tamamen farklı olacak

Ileri zekali Hocaniz, Hayrettin'i aldi, sen RIZA HOCAYI savunuyorsun ya. PES.

DoomsDay58
03.03.2013, 17:40
Bu ligin sorunlu takımı biz miyiz anlamış değilim bir hafta uğur bir hafta hayrettin illallah dedirttiler artık rıza hocanın derhal takıma ağırlığını ve aklını koyup oyuncu tercihlerini düzeltmesi gerekiyor takıma zarar veren oyuncular açık seçik ortada bunları artık TAKIMDAN KESMESİ GEREKİYOR! Sürekli telafisi olmayan maçlar oynuyoruz diyor ama bu maçlara gereken önem nedense verilmiyor!

serkan_ozcan58
03.03.2013, 17:40
ılk golü biz yediğimizde bu kadar mı oyundan kopan bir takım gol atmamak için çabalayan futbolcular olur ruhunuz mu yok ya mücadele edin adam gibi oynayın savaşın artık...potaya girdik iyice tehlike çanları geldi yaklaştı.

sivasfutbol
03.03.2013, 17:41
Bu takımın başına yeni bir teknik direktör gelmezse bu takımı ligden düşürür bu dengesizler!

B.DUMANLI
03.03.2013, 17:43
Mecnun baskan ortaya cik artik.Bu gidisatin hesabini sor.Bugün ilk yariyi seyredip böylesine bir takima yenilmek,ikinci yari birsey yapamamak bizleri üzüyor.
Ilk yari Bursa´nin atamadigi penaltiyi saymazsak,Bursa´nin kayda deger pozisyonu yok.Biz aslinda isi ilk yari bitirebilirdik.Ama öyle kaliteli forvetimiz yok.Eneramo gene yoklari oynuyor.Üc mac ve üc yenilgi.Biz bu yenilgileri hakettikmi?Hayir.
Önümüzdeki Antalya maci cok önemli bu maci aldigimizda takim rahatliyacak .
.

MERDO
03.03.2013, 17:48

Yorumlarınız büyük harfle yazıldığı için silinmiştir. (Site Yönetimi)

DOGU_BEY
03.03.2013, 17:48
Mecnun baskan ortaya cik artik.Bu gidisatin hesabini sor.Bugün ilk yariyi seyredip böylesine bir takima yenilmek,ikinci yari birsey yapamamak bizleri üzüyor.
Ilk yari Bursa´nin atamadigi penaltiyi saymazsak,Bursa´nin kayda deger pozisyonu yok.Biz aslinda isi ilk yari bitirebilirdik.Ama öyle kaliteli forvetimiz yok.Eneramo gene yoklari oynuyor.Üc mac ve üc yenilgi.Biz bu yenilgileri hakettikmi?Hayir.
.

bence de abi başkanın devreye girip hesabı kesmesi lazım nedir bu ya? hayrettin ve uğurun oynama zorunlluğu ve nedeni nedir? çalımbay ya da kimse dokunulmaz değildir...bizim ligimizde bazen başkanların müdahaleleri zorunlu olmuştur ve çoğu kez de olumlu sonuçlar vermiştir..o yüzden 2 senedir dokunulmaz olan, burnundan kıl aldırmayan çalımbaya da gereken uyarı yapılmalıdır!

fatih585858
03.03.2013, 17:50
Şu Kayseri'ye bak arkadaş! Onlar da transfere fazla harcamıyor ama gidiyorlar gelecek vaadeden, genç oyuncuları araştırıp bulup takımlarına kazandırıyorlar. Adamların yönetimi akılcı işer yapıyorlar. Başarılı olmak için bir planları, projeleri var. Başarılı olması için bir kurumun çalışanlarının başarıya inanmaları , heyecanlarını kaybetmemeleri ve inançlı olmaları lazım. Ben bizim yönetimde dışarıdan baktığımda, inanç kaybı ve bir boşvermişlik sezinliyorum. İnşallah yanılıyorumdur.

sivaslıadem
03.03.2013, 17:52
hadi ilk hafta nazar boncuğu olsun
Ikinci hafta hakem yüzünden
Bu hafta ne bahanemiz var şu yenilgiyi izah edecek
Bursa bizim yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle toparlandı
Tuncay gibi adamı tekrar parlatıp türk futboluna armağan ettik !

recep cevik
03.03.2013, 18:03
Eneramo, uğur kadro dışı bırakılmalı..
Rıza hocanın takımdan tam anlamıyla verim alamadığını düşünüyorum.
Eneramo inadından bi türlü vazgeçmiyor. İSTEMİYORUZ!!!!! YETER!
Kimseyi ekranları başında, o tribündeki soğuk havada üzmeye ağlatmaya hakkınız yok!

ELLİSEKİZ
03.03.2013, 18:32
Bu takımın borcu yok diye konuşan DİL OKKABAZLARI (Yönetimmmm size diyorum size.Lafımıda çekmiyorum HAYIRSIZLARRR )

Devre arasında adam gibi bir forvet alamadınız .Şeref tribününde maç

seyretmek değil yöneticilik...

Sağlam bi kadron yoksa anlaşma sağlamayacaksın takımla (Rıza hocaa buda

sana ) Sonra çıkıp istediğimizi alamadık.Kardeşim mesuliyet senin o zaman...

Eneramoya diyecek lafım yok .Bundan fazlasını beklemek hüsran olur.

Mücadele etmeyenleri, aldığı parayı hak etmeyeni Allah'a havale ediyorum...

Yönetim yok .Hoca yok. Ruh yok. OLAN TEK GERÇEK SEYİRCİ...

Mete209
03.03.2013, 18:36
Arkadaş şu aşamada hocaya yüklenmek kimseye fayda sağlamaz

Bence istifa etmeli; çünkü artık takıma zarar veriyor!

favori58
03.03.2013, 18:45
Git artık Hayrettin
Bu manzarayı bize yaşatan Rıza hocayı kınıyorum

HababamHa
03.03.2013, 19:00
durmak yok böyle güzel devam hocam bu takımı batırda sende kurtul bizde senden kurtulalım

Sivasli010
03.03.2013, 19:08
riza istifa etmezse, biz ligden duseriz/...

Külhan
03.03.2013, 19:49
Bu oyun stili ile biz hic kimseye gol atamayiz ancak kendi kendimize zarar veririz bu ne bicim savunma arkadasim senin hicmi etrafina dikkat etmen gerekmezmi cok affedersiniz treni seyreder gibi gol yedin be hayro daha sivasa hizli tren gelmedi hani sana güvenimiz vardi ama sende o avantalari yedin bitirdin artik mevlam kerimdir bu gidis hayra alamet degil yönetim gec olmadan uyan sivas küme gidiyor o ilk on rüyalarini cebinize koyun artik palavralar sökmüyor su eranamoyu iyi bir dinlendiriniz bundan forvet felan olmaz olursa böyle olur kusura bakmayinda top tutma ise yaramiyor gol gerek goooooool yoksa sen kedinin yumakla oynadigi gibi topunan oyalaman bize birsey kazandirmiyor yeter artik sinir küpü olduk bir gün patlayacagiz,

A.Turan Korkmaz
03.03.2013, 20:31
Sivasspor taraftarları olarak 2009-10 sezonu ve ertesi sezondan küme düşmeme mücadelesinin nasıl verildiğini biliyoruz. İşin içindeydik,takımın ligde kalmasında yani çorbada hepimizin tuzu var. O dönem de hiç iç saha maçı kaçırmadan maçlara devam ederek takıma katkımı vermiştim. Hepimizin en az benim kadar ve benden fazla sorumluluk aldığını biliyorum.
Şimdi yeni bir kurtuluş savaşına başlıyoruz. Üç haftadır devam eden kötü sonuçlarla tarihe geri döndük. Bir yandan bütün gücümüzle bugünü kurtarmanın çaresine bakalım,bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapalım.
http://www.ahaber.com.tr/Spor/2013/02/19/ertugrul-saglam-arjantine-gidiyorum linkte de okuyabileceğiniz gibi Ertuğrul sağlam sezon sonuna dek futbolcu izlemek için yurtdışına gidiyor. Sivassporumuzun gelecek sezonki hoca adaylarından olduğuna inandığım bu isimle yönetimimizin şimdiden yeni sezon için irtibata geçmesi camiamızın hayrına olacaktır diye düşünüyorum.

35gürün58
03.03.2013, 20:52
.

Mecnun başkan nasıl ortaya çıkacak, ne diyecek Rıza Çalımbaya ,Peki Çalımbay istediğimiz hiçbir transferi gerçekleştirmedin elimizdeki malzeme bu, senin hiç mi suçun yok derse ne cevap verecek Mecnun başkan ,tencere dibin kara.... hesabı transferlerde kılını kıpırdatmamış başkandan medet ummak ne derece doğru...

Ayrıca Uğur ve Hayrettine ilave olarak Kadir çok mu güzel oynuyor rakibin tehlikeli ataklarının çoğu Kadir in kaptırdığı toplardan geliyor, erman çok mu iyi oynuyor ayağındaki topu düzelteyim diyene kadar arkadan gelen oyuncu topu ayağından alıyor, 2 çalım atayım diyor kendini yerde buluyor birazda bu gerçekleri görelim arkadaşlar, ve bu maçta bol bol geri pas yaşadık bunu endişelerimin arasında diğer sayfalarda paylaştım inşallah geri paslardan bir sıkıntı yaşamayız dedim. nitekim sonunda geri pastan belamızı bulduk,yazıklar olsun böyle profesyonel oyuncu mu olur

sivasliyigidooo
03.03.2013, 21:46
Rıza hocam sonuna kadar destekliyorum sizi üzerimizde bir şanssızlık var ama en kısa zamanda bu sorunların hallolacağına inanıyorum.

GoRKi
03.03.2013, 21:49
defol git artık rıza takıntıların yüzünden bu hale geldi takım. bu takım hocasız en kötü yine böyle oynar .

GoRKi
03.03.2013, 21:51
şansa bir fener galibiyet ardından oynanan maçlara bak bir trabzon maçı gerisi hikaye. eğer bu takım düşerse o zaman görürüm rızayı da rızacılarıda. rızaya ne olacak takım düşerse söyleyim gidecek başka takıma ya siz napacaksınız rızacılar. savunmayın şu adamı futbolculukla her şey bitmiyor yani iyi futbolcu olabilirsin ama iyi bir antrönör olamazsın.

eyuphulagu
03.03.2013, 21:56
Senaryo var mı uok mu bilemem ama sivasspor takımında da büyük bir düşüş olduğu görünmez gerçek..Takım Rıza Hoca nın kupa da final oynama sevdası yüzünden dibe vurmaya başladı...Sen elindeki kadroyu kullanmayı bilmezsen,maç içinde oyunu okuyup gerekli değişiklikleri yapamazsan işte bu durumlara düşersin...Acaba bir maçta da Enaramo-Piech ikilisini görecekmiyiz?

Geçen yıl Polonya da yılın oyuncusu seçilen bir oyuncu 2 yıldır top oynamamış hem de kiralık gelen bir Sercan a tercih ediliyorsa bunun suçu kime kesilmeli acaba?

Sivasspor çok iyi futbol mu oynuyor ki ben bütün suçu MHK ya keseyim..Kendi düşen ağlamaz;sivasspor bir koltukta iki karpuzu ne kadar taşıyacak bunu hep beraber göreceğiz..

B.DUMANLI
03.03.2013, 22:36
Senaryo var mı uok mu bilemem ama sivasspor takımında da büyük bir düşüş olduğu görünmez gerçek..Takım Rıza Hoca nın kupa da final oynama sevdası yüzünden dibe vurmaya başladı...Sen elindeki kadroyu kullanmayı bilmezsen,maç içinde oyunu okuyup gerekli değişiklikleri yapamazsan işte bu durumlara düşersin...Acaba bir maçta da Enaramo-Piech ikilisini görecekmiyiz?

Geçen yıl Polonya da yılın oyuncusu seçilen bir oyuncu 2 yıldır top oynamamış hem de kiralık gelen bir Sercan a tercih ediliyorsa bunun suçu kime kesilmeli acaba?

Sivasspor çok iyi futbol mu oynuyor ki ben bütün suçu MHK ya keseyim..Kendi düşen ağlamaz;sivasspor bir koltukta iki karpuzu ne kadar taşıyacak bunu hep beraber göreceğiz..

Sivasspor´un yari finale cikmasi gerceklendiginde.Sivas ile Elazig arasinda 9 puan fark vardi.Yerimiz hem ligde iyiydi ,hemde kupada yari finale cikmayi garantilemistik.Ne olduysa ondan sonra oldu.
Eneramo Fenerbahce macinda iki gol atti ,Sivasspor icin degil kendi reklamini yapabilmek icin.O günde cok farkli oynamisti.O macdan sonra Eneramo gene yoklari oynuyor.Riza hoca ileride oynayan futbolcularimizdan randiman alamiyinca defansi saglam tutmasida hakkiymis gibi geliyor bana.
Aslinda bizi Riza hoca degilde ,yabanci oyuncularimiz yakacak gibi geliyor bana.Kupada oynamayan Eneramo adeta oynamak istemiyor gibiydi lakayitti
.
Aslinda Mecnun baskanin kupadaki tüm gelirleri futbolculara dagitacagiz sözü iyi olmadi.Yabanci futbolcularda nereden fazla para geliyorsa o gaye icin oynar.Ligede konsatre edemezsin böyle oyunculari ,asil problem burada.O yüzden yabanci oyuncularimizin perfonmasi günden ,güne düsüyor.Ayikla pirinci tasini simdi.

58MySouL
03.03.2013, 22:44
Hayrettin kurtarıcı olacaksa bu takimda küme düşelim daha iyi.ve bişey daha golümüz nizami ofsayt değil beşiktas macında verilmeyen penaltilar.sayın hakemler aldıgınız para helalmi.bogazınızdan haram lokma geçiyor dikkat edin.dürzülüğün lüzümu yok adam gibi maç yönetin.

umut339
03.03.2013, 23:16
****************************** **

Yorumlarınızı küçük harfle yazmadığınız müddetçe, silinecektir. (Site yönetimi)

cılgınsivas58
03.03.2013, 23:18
antalyayı mutlaka yenmemiz lazım yoksa acı ama gerçek:(

58sinan58
03.03.2013, 23:42
antalyayı mutlaka yenmemiz lazım yoksa acı ama gerçek:(

Antalya da bügün beş tane salladı gardaşım o moralle maç ne olur bilmiyorum

babayavuz
04.03.2013, 01:04
su son oynanan uc maci soyle birazcik buyutec altina alacak olursak cikan sonuc kisaca su oluyor son uc macta kaybedilen dokuz puan resmen bedavadan verilmistir ve sayin riza calimbayin her yenilgiden sonra artik kliselesmis o meshur beyanati yenilgiyi haketmedik yorumu ne kadar komik bi durum komedi filmlerine konu olacak bi durum ya sayin riza hoca sen ve futbolcularin acaba galibiyeti haketmek icin ne yaptilar bunu vefakar cefakar vede buyuk sivasspor camiasinin onunde aciklarmisin yada aciklama zahmetinde bulunurmusun aciklayamazsin riza hoca aciklayamazsin cunku sen ve futbolcularin yenilgiyi hakedecek her seyi yaptilar neymis hakem hatalariymis neymis suymus buymus gec bunlari riza hoca gec artik bizim bu laflara karnimiz tok sivassporun ve buyuk sivasspor taraftarinin senin gibi kendi egolarini tatminetme ugruna gorevini kotuye kullana insanlara hicmi hic ihtiyaci yok eger sende birazcik sivas sevdasi birazcik sivaslilik ruhu vede birazcik memleket sevgisi varsa dikkat et sivasspor sevgisi demiyorum cunku bu sende hicmi hic olmadi o isgal ettigin yeri bir an once birak istifa et yoksa sivasspora cokdaha buyuk zararlar vereceksin bunada ne senin nede bir baskasinin hakki yoktur olamazda sayin baskan ve yoneticiler artik sivasspor icin tehlike canlari calmaya baslamistir ve boyle gidersede artarak calmaya devam edecektir eger sizler gerekli onlemleri almazsaniz sizlerden tek bir ricam gozbebegimiz sivassporumuzun bir an once toparlanmasi icin nelr yapilmasi gerekiyorsa yapilmasidir tabiii gec kalmadan vede is isten gecmeden buyuk sivasspor taraftari yigidolara gelince sartlar ne olursa olsun gorevinizi en iyi sekilde yapiyorsunuz sizler diyorum cunku ben sizin aranizda degilim ama insallah aranizda olacagim gunlerde gelecek ne demistim sizler gorevinizi sartlar ne olursa olsun en iyi sekilde yerine getiriyorsunuz getirmeyede devam edin cunku sivassporumuzun her zamankinden daha fazla destege ihtiyaci var hepinizi sevgiyle ve saygiyla selamliyorum